⭕️ میوه سیب ستاره
🔹 میوه سیب ستاره یا میوه شیر دارای نامهای مختلفی مانند cainito، star apple، estrella, milk fruit دارد.
🔹️ درخت آن بومی پاناما است و در برخی از جزایر کارائیب و جنوب شرقی آسیا یافت میشود. طعم گوشت اینمیوه شیرین است و از برگ آن برای درمان بیماری روماتیسم و دیابت استفاده میشود.
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوء استفاده نافرجام نماینده دولت از صحبتهای رهبری؛ دانشجو از خجالت نماینده دولت درآمد
👤 حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور؛ با تعریف ناقصی از صحبتهای رهبری پیرامون ادغام وزارت بازرگانی در وزارت صنایع گفت: "حضرت آقا فرمودند که یکی از کار های عجیبی که برای بنده هم تا آخر معلوم نشد که چرا این کار انجام گرفت همراه کردن وزارت بازرگانی با وزارت صنایع و معادن بود. خود حضرت آقا که اشراف کامل به مسائل کشور دارند جای تعجب و شگفتی براشون هست.
👤 مسئول سیاسی بسیج دانشجویی خواجه نصیر و مجری برنامه با ذکر کل موضوع صحبتهای رهبری در خصوص وزارت بازرگانی که با توجه به توضیحات کارشناسان بر نظر قبلی خود اصراری نداشتند و صرفا در خصوص این ادغام طرح سال کرده بودند، گفت: " وقتی ما از مقام معظم رهبری صحبت میکنیم باید تمام فرمایشات ایشان را تمام و کمال و با حاشیه و ضمائم و تعلیقات در نظر بگیریم. ۱۰ سال است که مقام معظم رهبری راجع به مقوله جهش و رشد تولید و اینها صحبت میکنند. حالا ما در سال رشد تولید احتمالا نباید با مقوله ای برای ضربه زدن به تولید مواجه بشویم. "
#وزارت_واردات
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ تشکلها و فعالین کشاورزی با وزارت بازرگانی مخالفند
🔹رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: دولتمردان در چندسال گذشته به رغم مخالفت های متعدد با هدف حمایت از تولید و کاهش واردات تصمیم به ادغام ۲ وزارتخانه صنعت و بازرگانی گرفتند، حال به سبب وجود برخی چالش ها تصمیم به تفکیک آن گرفته اند، درحالیکه این موضوع هزینه سنگینی به دولت تحمیل میکند.
🔹️وی با تاکید بر این موضوع که تنظیم بازار نباید در اختیار دولت باشد، گفت: تنظیم بازار باید به تشکل و اتحادیه های بخش خصوصی واگذار شود و دولت تنها باید نظارت جدی داشته باشد چراکه در این صورت تنظیم بازار مثمر واقع خواهد شد.
🔹️نورانی ادامه داد: با بازگشت قانون انتزاع به وزارت بازرگانی، مغایرت هایی ایجاد می شود که نتیجه مطلوبی در برندارد. بنابراین به بهانه تنظیم بازار این ۲ وزارتخانه نباید از یکدیگر جدا شود.
#مدیریت_واحد_زنجیره
#وزارت_واردات
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ سازمان و وزارت بازرگانی به زیان تولید است
🔹️هادی بیگینژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت:" دولت برای تشکیل سازمان بازرگانی هیچ توضیحی به نمایندگان مجلس نداد که به چه دلیل خواستار تشکیل سازمان بازرگانی است."
🔹وی با اشاره به استدلال مجلس در خصوص مخالفت با تشکیل سازمان بازرگانی، ادامه داد: در مجلس با این موضوع مخالفت جدی صورت گرفت. بخش بازرگانی به دنبال حل مشکل بازار از مسیر واردات است و این به معنای ارزبری بیشتر و زیان به بخش تولید است.
🔹️ بیگی نژاد تصریح کرد: "اکنون مجموعه تولید، توزیع و نظارت یکپارچه است و وزارت جهاد کشاورزی متولی تولید تا بازار است و این یکپارچگی سالهاست که در کشور اجرا میشود و اکنون دولت به دنبال رد این یکپارچگی و تفکیک این بخشها است."
🔹وی تاکید کرد: "چنانچه فقط به بازار بدون نگاه به تولید توجه شود، تولیدکننده زیان میبیند و برای جبران آن هزینههای زیادی لازم است. تجربه سایر کشورها نیز ضرورت یکپارچگی زنجیره تولید تا بازار را تأیید میکند."
#وزارت_واردات
#قانون_تمرکز
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ لایحه جاده صاف کن واردات؛ زنگ خطر روزهای سیاه برای دامداران؛ مرغداران و کشاورزان
🔹 دولت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ یک لایحه تحت عنوان بسته ضد تورمی به مجلس ارائه کرده است. در این لایحه مالیات بر ارزش افزوده واردات اقلامی مانند قند، شکر، گوشت مرغ و قرمز، چای، برنج و حبوبات از ۹ درصد به ۱ درصد کاهش مییابد تا واردات بیش از پیش توجیه داشته باشد. جالب آن است که چنین لایحهای دقیقا سر فصل برداشت به مجلس ارائه میشود.
🔹از همکنون به دامداران، مرغداران، برنجکاران، چایکاران، چغندرکاران و کشاورزان حبوبات، کلزاکاران و کنجدکاران و شرکتهای تولید شکر، روغنکشیها، چای خشککنیها و سایر صنایع تبدیلی کشاورزی هشدار به خاک سیاه نشستن اعلام میشود.
🔹️برای درک وضعیت این گروه کافی است به جراید و روزنامههای دهه ۸۰ و مراجعه کرده تا اخبار روزانه ورشکستگی این کسب و کارها دیده شود.
#وزارت_واردات
#سقط_جنین_خودکفایی
#ذبح_تولید
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای تلاش دولت برای تفکیک وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی چیست و در صورت تصویب چه اثری روی تولید کشاورزی خواهد داشت؟
#وزارت_بازرگانی
#قانون_تمرکز
#فیلم
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سامانههای آکواپونیک؛ شرایط برد-برد برای تولید بیشتر گیاه و آبزیان
🔹️در سامانههای آکواپونیک پرورش ماهی و تولید گیاهان به صورت همزمان انجام میشود. به این ترتیب مواد دفع شده از ماهیها نقش کود را در آب آبیاری گیاهان ایفا کرده و گیاهان نیز محیط زندگی ماهیها را پاکسازی میکنند.
#کاهش_خلاء_عملکرد
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ تشکیل وزارت بازرگانی؛ در دولت روحانی بد و در دولت رئیسی خوب؟
🔹️ وقتی برای سیاستگذاری مبنای علمی نباشد جناح بندیهای سیاسی برای نمایندگان تعیینِ تکلیف میکند که چه چیزی خوب است یا بد.
🔹 سید نظام الدین موسوی که روزی تصویب طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس را برای روحانی امیدی باطل خوانده بود، امروز در یک تعارف سیاسیِ بیپرده از دولت رئیسی میخواهد که برای تشکیل وزارت بازرگانی به همین مجلس یک لایحه ارائه کند.
🔹 حقالناس یعنی شما با رای مردم وارد مجلس شوید و با مبنای سیاسی جناح خودتان به تشکیل یک وزارتخانه مخلِّ تولید رای بدهید.
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
#وزارت_واردات
#وزارت_تضعیف_ملی
#سقط_جنین_خودکفایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ لایحه حفاظت از رودخانهها یا توطئه برای تصاحب بستر رودخانهها توسط وزارت نیرو؟
🔹ذبیح الله اعظمی ساردوئی، سخنگوی کمیسیون آب، محیطزیست و کشاورزی مجلس گفت: "اخیراً با پیشنهاد وزارت نیرو و همکاری هیئت دولت، لایحهای تحت عنوان لایحه حفاظت رودخانهها و کاهش خطرات سیل به تصویب هیئت وزیران رسید و در تاریخ ۲۴ مهرماه ۱۴۰۱ برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شد."
🔹 وی افزود:"یکی از خواسته های اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس این بود که دولت همانگونه طبق وعده خود پیش از این ارسال لایحه حفاظت از رودخانهها و کاهش خطرات سیل؛ لایحه آبخیزداری را به مجلس ارائه کند که متاسفانه این امر محقق نشد.لذا مقرر شد لایحه مذکور ابتدا در کمیته تخصصی آب با حضور متولیان امر مورد بررسی قرار گرفته و سپس برای تصویب به صحن کمیسیون کشاورزی ارجاع شود."
🔰 لایحهای به منظور تصاحب حق برداشت مصالح از بستر رودخانهها
🔹صادق جمالی، پژوهشگر حقوق آب و محیطزیست و کارشناس رسمی دادگستری در امور مهندسی آب، در گفتوگو با خبرآنلاین در همین راستا و با اشاره به تغییر نقش وزارت نیرو از جایگاه حفاظتی به جایگاه مالکیتی میگوید: "براساس ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و آییننامه تعیین حد حریم و بستر، تکالیف بسیاری بر دوش وزارت نیرو است و جایگاه این وزارتخانه (براساس ماده ۲) مبتنی بر حفاظت است؛ یعنی میبایست از دخل و تصرف و تعرض به رودخانه جلوگیری کند. اما چیزی که اکنون شاهدش هستیم این است که وزارت نیرو از جایگاه حفاظتی به یک جایگاه مالکیتی بدل شده که میتواند از این منابع برداشت کند؛ به بیان دیگر این وزارتخانه عملاً در نقش یک متعرّض ظاهر شده که به حریم و بستر رودخانهها تجاوز میکند."
🔰 دعوای اصلی؛ منافع مافیای سدسازی و برداشت مصالح
🖋 در واقع این لایحه در سال ۹۸ توسط وزارت نیرو تهیه شده بود و تا همین چند وقت پیش مسکوت مانده بود و وزارت نیرو نسبت به ارسال آن به مجلس همیتی نداشت. با این حال پس از صحبت از ارائه لایحه آبخیزداری در دولت، وزارت نیرو این لایحه که در زمان دولت روحانی تهیه شده بود را سریعا به مجلس بردند تا تهدیدی که از جانب سازههای آبخیزداری بر آنها وارد میشد را خنثی کنند. البته منظور از "خطر" برای وزارت نیرو افزایش نفوذ آب به درون زمین و کاهش جریان آب رودخانهها است. ایران در کمربند جهانی تبخیر واقع شده است و نفوذ آب به زمین با وجود آن که از تبخیر جلوگیری میکند ولی تهدیدی برای وسیله امرار معاش وزارت نیرو یعنی سدسازی محسوب میشود. هر چند وزارت نیرو در لایحه پیشنهادی خود علاوه بر دفع این خطر برای پروژههای سدسازی خود، درخواست مالکیت بستر رودخانهها برای برداشت شن و ماسه و مصالح را داده است.
⁉️ در واقع وزارت نیرو ترجیح میدهد بخش قابل توجهی از آب بر روی زمین تبخیر شود تا آن که سفرههای زیرزمینی را تغذیه کند. حفاظت از رودخانهها بهانه است.
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
#آب_هست_اما_ول_است
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کود دهی مستقیم در لایههای زیرین خاک
🔹️ این کار موجب جلوگیری از شسته شدن احتمالی کود بر اثر آبیاری یا بارانهای سنگین خواهد شد. هر چند در مقدار استفاده آن باید دقت داشت.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ قیمت گندم در جهان چقدر است؟/۱
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی موسسه مصاف، در حال حاضر بحث خرید تضمینی گندم در کشور داغ شده و شروع برداشت در برخی نقاط باعث نگرانی از تعیین به موقع نرخ خرید آن شده است.
🔹️ در این میان برخی از افراد با اعلام ارقامی عجیب برای قیمت جهانی سعی در غبار آلود کردن فضا دارند که دود آن در نهایت به چشم کشاورز خواهد رفت.
🔹️ بررسی چند مرجع اعلام قیمت جهانی نشان میدهد که میانگین فعلی قیمت گندم ۲۸۵.۲۵ در هر تن است که با احتساب دلار آزاد ۵۱۸۰۰ تومانی به قیمت حدودا ۱۴۸۰۰ تومان خواهیم رسید.
🔹با این حال قیمت خرید گندم داخلی در آمریکا که یکی از بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده جهانی آن محسوب میشود در بورس شیکاگو و وبسایت Trading economics از ۶۹۸ سنت تا ۷۰۵ سنت به ازای هر بوشِل در نوسان است. هر بوشِل گندم معادل ۳۶.۷۴۴ کیلوگرم میشود. با احتساب دلار آزاد ۵۱۸۰۰ تومانی قیمت خرید عمده داخلی (حداقل ۵۰۰۰ بوشل) گندم در آمریکا معادل ۹۹۳۰ تومان در هر کیلوگرم خواهد شد.
#قیمت_گندم
#خرید_تضمینی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ قیمت گندم در جهان چقدر است؟/۲
🔹️ به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف، در حال حاضر قیمت صادراتی گندم از پایانههای بندری در جهان متفاوت است و روزانه در حال تغییر است. بدین منظور قیمتهای مختلف گندم برای مقایسه بهتر در اختیار مخاطبین کانال قرار میگیرد تا اتمامی بر مناقشات موجود در خصوص قیمت خرید تضمینی گندم باشد.
🇦🇷 قیمت FOB گندم آرژانتین: ۳۵۳ دلار/تن⬅️ ۱۸۲۵۰ تومان/کیلوگرم
🇧🇷 قیمت FOB گندم برزیل : ۳۴۵ دلار/تن⬅️ ۱۷۸۰۰ تومان/کیلوگرم
🇦🇺 قیمت FOB گندم استرالیا: ۲۸۰ دلار/تن⬅️ ۱۴۵۰۰ تومان/کیلوگرم
🇷🇺 قیمت FOB گندم روسیه: ۲۷۰ دلار/تن⬅️ ۱۳۹۸۰ تومان/کیلوگرم
🇫🇷 قیمت FOB گندم فرانسه: ۲۸۹ دلار/تن⬅️ ۱۴۹۷۰ تومان/کیلوگرم
🇺🇸 قیمت FOB گندم فرانسه: ۳۵۸ دلار/تن⬅️ ۱۸۵۴۰ تومان/کیلوگرم
🇺🇦 قیمت FOB گندم فرانسه: ۲۳۵ دلار/تن⬅️ ۱۲۱۷۰ تومان/کیلوگرم
▪️ قیمتها به روز و نهایتا با دو روز اختلاف و همچنین با احتساب دلار آزاد ۵۱۸۰۰ تومانی ذکر شده است.
🌐منبع تخصصی کشاورزی Agflow
#قیمت_گندم
#خرید_تضمینی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ سازمان و وزارت بازرگانی به زیان تولید است
🔹️هادی بیگینژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت:" دولت برای تشکیل سازمان بازرگانی هیچ توضیحی به نمایندگان مجلس نداد که به چه دلیل خواستار تشکیل سازمان بازرگانی است."
🔹وی با اشاره به استدلال مجلس در خصوص مخالفت با تشکیل سازمان بازرگانی، ادامه داد: در مجلس با این موضوع مخالفت جدی صورت گرفت. بخش بازرگانی به دنبال حل مشکل بازار از مسیر واردات است و این به معنای ارزبری بیشتر و زیان به بخش تولید است.
🔹️ بیگی نژاد تصریح کرد: "اکنون مجموعه تولید، توزیع و نظارت یکپارچه است و وزارت جهاد کشاورزی متولی تولید تا بازار است و این یکپارچگی سالهاست که در کشور اجرا میشود و اکنون دولت به دنبال رد این یکپارچگی و تفکیک این بخشها است."
🔹وی تاکید کرد: "چنانچه فقط به بازار بدون نگاه به تولید توجه شود، تولیدکننده زیان میبیند و برای جبران آن هزینههای زیادی لازم است. تجربه سایر کشورها نیز ضرورت یکپارچگی زنجیره تولید تا بازار را تأیید میکند."
#وزارت_واردات
#قانون_تمرکز
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods