#ارسالی_مخاطبان
👤 این پیام رو کیومرث از لرستان برای ما ارسال کرده
سلام
راه ارتباطی زمین های کشاورزی روستای ما از سیل پارسال خراب شده یا دسترسی ورفت آمد خیلی سخته دهیاری هرچی از بخش داری فرمانداری جهاد کشاورزی درخواست کردیم راههای ارتباطی را واسمون درست کنه نکردن. لرستان سلسله روستای چشمه سرده
✅ @masaf_foods
⭕️ خودپردازی که به جای پول، برنج میدهد!
🔹در ابتکاری جالب پس از شیوع کرونا، در برخی شهرهای بزرگ ویتنام دستگاههای خودپردازی نصب شده است که به جای پول، برنج میدهند.
🔹این دستگاه برای کسانی ابداع شده است که به سبب محدودیتهای اعمال شده در کشور برای مقابله با شیوع کرونا، شغل و منبع درآمد خود را از دست دادند.
✅ @Masaf
⭕️نامه پر درد یکی از کشاورزان دشت سرایان / سوء مدیریت وزارتخانه های کشاورزی و نیرو امان کشاورزان را بریده است!
🔹امروز نامه یکی از کشاورزان منطقه سرایان در خراسان جنوبی به دستمان رسید که نشان میدهد وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی اگر نگوییم با کشاورزی عناد دارند باید حداقل بگوییم سوء مدیریت آنها کشاورزان و بخش تولید کشور را شدیداً تحت فشار قرار داده است. تا دیروز به اسم خشکسالی به دنبال اعمال محدودیت برای کشاورزان و نصب کنتور بودند ولی امروز که کشت و کشاورزان را سیل های حاصل از ترسالی با خود می برد خبری از هیچ مسئولی نیست!
تا وقتی صندلی وزارت و سایر مسئولیت ها داغ نشود و هیچ کس بخاطر عملکرد ضعیفش در حوزه استحصال منابع آبی و افزایش تولید مواخذه نشود اوضاع همین هست و خواهد بود!
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
✅ @masaf_foods
⭕️ دوگانه کاذب حمایت دولتی یا رقابتی کردن بنگاههای اقتصادی/تصمیمها برای رقابتی کردن بنگاهها و افزایش بهرهوری نباید منجر به اشتغال زدایی شود
🔹جمهوری تاجیکستان با منابع آب فراوانش در زمان اتحاد شوروی سالانه یکمیلیون تن پنبه تولید میکرد؛ ولی تاجیکستان اکنون پنبه بسیار کمتری تولید میکند و آن منابع و مزارع عظیم رها شده است؛ این موضوع عجیب نیست؛ زیرا هر کارگر میتواند در هر روز در حدود پنجاه کیلوگرم پنبه برداشت کند، با این میزان برداشت نمیتوان دستمزد مورد انتظار کارگران را پرداخت و زندگی نسبتاً مناسبی را برای کارگران فراهم کرد؛ ولی اتحاد شوروی دستمزد قابل قبولی به کارگران میپرداخت، کارگران مزارع بیکار نبودند و پنبه بسیاری تولید میکردند؛ به دنبال فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، اینگونه رفتارهای غیراقتصادی کنار گذاشته شد.
🔹بعدازآن کسی دستمزد نابجایی به کارگران پرداخت نکرد، کارگران بیکار شدند، مزارع و کارخانههای بسیاری در سراسر اتحاد جماهیر شوروی تعطیل شدند؛ تولید عظیمی متوقف شد، اقتصاد بزرگی ناگهان کوچک شد؛ مردم نسبتاً مرفه جمهوریهای سابق اتحاد جماهیر شوروی یکشبه فقیر شدند و عظمت رشکبرانگیز و ابهت سهمگین به ناگهان نابود شد و آن شد که شد، این داستان فروپاشی اقتصاد بزرگ، کشور بزرگی است.
🔹پرداخت دستمزدهای بالا در عمل به معنی پرداخت یارانه بالا است، اگر پرداخت یارانه به تولید پنبه کار غلطی بوده و مانع رشد بهرهوری میشده، آیا توقف تولید و فقیرتر شدن مردم از نظر اقتصاد کار درستی است؟ اگر به مسئله از نظر بنگاهی نگاه کنیم، توقف فعالیت واحدهای تولیدی غیررقابتی به صلاح است و حتی اجتنابناپذیر است؛ ولی از نگاه ملی چطور؟ آیا مردم، فقیر و بیکار شوند و هیچ تولیدی نداشته باشند، بهتر است یا اینکه مردم فعال و مشغول تولید باشند ولو اینکه تولید آنها رقابتی نباشد؟ بیتردید راه صحیح هیچکدام از دو گزینه فوق نیست؛ نه تداوم رخوت و بهرهوری ناچیز به صلاح است و نه نابودی و توقف تولید تدبیر درستی است؛ بلکه نابودی تولید بدترین گزینه است، پس بالاخره راحل چیست؟
🔹به نظر من اشتباه بزرگی است که صاحبنظران اقتصادی کشور بگویند که اگر تولیدات غیررقابتی متوقف شوند بنگاههای رقابتی جای آنها را پر میکنند؛ زیرا چنین اتفاقی نمیافتد، بلکه فقط واحدهای تولیدی با بهرهوری پایین نابود میشوند، اقتصاد ضعیف ویران میشود؛ درحالیکه صنایع پویا و فعال جایگزین صنایع قبلی نمیشود. بدیهی است که رشد بهرهوری در سطح ملی نیازمند تمهیدات ساختاری در اقتصاد است، حتی ممکن است نیازمند اصلاحاتی در برخی از سازوکارهای اداری و مناسبات اجتماعی آن کشور باشد، با هرگونه اصلاحاتی منافع مادی عدهای به خطر میفتد و کسانی که منافع آنها به خطر افتاده است در برابر اصلاحات اداری و تغییر سازوکارهای اقتصادی مقاومت و کارشکنی خواهند کرد، اگر کسانی فکر کنند که صرفاً با حذف یارانهها و حمایتهای نادرست، بهرهوری افزایش مییابد؛ نهتنها تشخیص و نگرش جامعی از مقوله بهرهوری ندارند بلکه به مسائل اجتماعی و بوروکراسی و به قدرت بازدارنده فساد آگاهی ندارند.
🔹 درواقع چنین کسانی فهم و درک درستی از مقوله بهرهوری در سطح بهرهوری ملی ندارند؛ درواقع فهم آنان منحصر به بهرهوری بنگاهها است. نتیجهگیری میکنم که نباید بهطور ناگهانی تصمیمات بزرگ و کلی برای کل اقتصاد یک کشور اتخاذ شود، بلکه اقدامات و اصلاحات منسجم بسیار زیادی برای نجات اقتصاد کشور باید صورت پذیرد، اصلاحات را بهتر است به دستههایی افراز کرد تا پیادهسازی آن آسانتر شود؛ اقداماتی برای صنعت خاصی و یا برای منطقه خاصی و یا برای بخش خاصی از اقتصاد، به عبارتی دیگر کاری که چینیها برای اصلاح اقتصاد کردند، بهتر از کاری است که روسها برای اصلاح اقتصادشان کردند.
🌐 مهندس صابر میرزایی
✅ @masaf_foods
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کاربرد ماهواره نور سپاه در مدیریت تهدیداتی مانند سیل
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 در هنگام سیلاب به هیچ عنوان به رودخانهها نزدیک نشوید!
✅ @masaf_foods
🔰معرفی نژاد های گاو ایرانی:
1⃣گاو تالشی:
🔹محل اصلی پراکنش این نژاد گاو در تالش است که البته در بخش های دیگر استان گیلان تا استان اردبیل نیز به صورت پراکنده پرورش داده می شود.
🔹نژاد تالشی یک نژاد شیری – گوشتی می باشد که جثه ای بزرگ دارد.
🔹رنگ گاو نژاد تالشی: گاو نژاد تالشی اغلب به رنگ سیاه تا قرمز آجری دیده می شود و البته گاهی نیز به رنگ زرد و سفید آهویی دیده شده است.
🔹گاو نژاد تالشی به طور متوسط در هر دوره شیردهی ۶۴۵ کیلوگرم (۵ درصد چربی) شیر تولید می کند.
✅ @masaf_foods
🔰امام رضا (علیهالسلام) فرمودهاند:
🔹إِنَّمَا أُمِرُوا بِالصَّوْمِ لِکی یعْرِفُوا أَلَمَ الْجُوعِ وَ الْعَطَشِ فَیسْتَدِلُّوا عَلَی فَقْرِ الْآخِرَة
🔹مردم به انجام روزه امر شدهاند تا درد گرسنگی و تشنگی را بفهمند و به واسطه آن، فقر و بیچارگی آخرت را بیابند.
(وسائل الشیعه، ج ۴ ص ۴ ح ۵ علل الشرایع، ص ۱۰)
💐 فرا رسیدن ماه ضیافت الهی، ماه رحمت و آمرزش و ماه خیر و برکت بر شما همراهان مبارک باد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یاسر جبرائیلی: دولت از بازار کشاورزی حمایت نمیکند
🔹جبرائیلی کارشناس اقتصاد: دولت مکلف است برخی بازارها مثل بازار محصولات کشاورزی را به هر قیمتی حفظ کند، اما مسئول جمهوری اسلامی میگوید قیمت برنج تایلندی یک سوم برنج ایرانی است
#قانون_تمرکز
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#مدیریت_واحد_تولید_و_بازار
✅ @masaf_foods
🍋صادرات لیمو شیرین و ترش تا پایان اردیبهشت ممنوع شد.
✅ @masaf_foods