📌اطلاعات آمریکا: رژیم صهیونیستی از "انهدام حماس" فاصله دارد
🔹وال استریت ژورنال به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا: حماس مهمات کافی برای حمله چند ماهه به اسرائیل دارد.
🔹ر.ص با وجود کشتن ۲۰ تا ۳۰ درصد از اعضای حماس درحملات مداوم خود به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته، اسرائیل بسیار فاصله زیادی با "نابودی جنبش حماس" دارد.
🔹این روزنامه با اشاره به برخی از مناطقی که نیروهای اسرائیلی از آنجا عقبنشینی کردند، بهویژه در شمال نوار غزه، اشاره کرد که حماس "در تلاش برای استقرار مجدد نیروی پلیس در برخی مناطق غزه" است.
🔹این روزنامه آمریکایی گزارشداد که مقامات اسرائیلی اعتراف کردند که با وجود عملیات تهاجمی هوایی و زمینی در داخل غزه که منجر به کشتهشدن هزاران غیرنظامی شد، بههدف خود برای نابودی حماس دست نیافتهاند.
💠@masaf_najva
📌ایجاد دولت استعماری در اوکراین توسط آمریکا
🔹سرویس اطلاعات خارجی فدراسیون روسیه، آمریکا را بهتشکیل یک دولت استعماری در اوکراین متهم کرد.
🔹آمریکادر جهت تشکیل یک مدیریت استعماری در اوکراین پیش میرود.
🔹دولت جدید استعماری در اوکراین متشکل از اوکراینیهایی خواهدبود که در غرب آموزش دیدهاند.
🔹علاوهبر آن، واشنگتن از کییف خواست کسانی را که اعتماد کاخ سفید را از دست دادهاند از پستهای رهبری مقامات اوکراین حذف کند.
💠@masaf_najva
📌نجات از بیماری غربزدگی
🔹بله شرقی هستیم به معنای همان «شرقی استعماری». غربی هم هستیم به همان «غربی استعماری».
🔹از این باید بیرون برویم. مادامی که این مرض را ما داریم، این مرض نمیگذارد یک حال صحتی برای ما پیدا بشود. از این مرض باید بیرون بیاییم. ما در سهم خودمان؛ آقایان در سهم خودشان؛ شما هم در سهم خودتان که کارتان حساس و مسئولیت زیاد.
🔹تربیت یک تربیت صحیح باید بشود. برنامهها یک برنامههای صحیح باید بشود. و ما با همه علوم و با همه ترقیات موافقیم، الّا آنهایی که با اسم ترقی آوردند اینجا، به اسم آزادی آوردند اینجا، برای تباه کردن ما، ما آنش را مخالف هستیم.
امام خمینی (رحمةاللهعلیه)؛ ۲۸شهریور ۱۳۵۸
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@masaf_najva
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔹رجزخوانی های انتخاباتی سران حزب مردم و نواز/ پایان اتحاد های صوری و شروع دعواهای زرگری
🔻دو هفته تا زمان برگزاری انتخابات پاکستان مانده و کارزارهای انتخاباتی احزاب این کشور به اوج خود رسیده است.
🔻تقریبا همه احزاب مطرح پاکستانی از جمله مسلم لیگ نواز، حزب مردم، جماعت اسلامی، جمعیت علمای اسلام، جنبش متحده قومی، حزب ملی عوام و حزب استحکام پاکستان نامزدهای خود را برای تصاحب کرسیهای پارلمان ملی و ایالتی معرفی کردهاند.
🔻عمرانخان تاکنون غایب بزرگ انتخابات پیش روی پاکستان خواهد بود. وی در زندان بسر میبرد و با دهها پرونده امنیتی و فسادمالی مواجه است.حزب تحریک انصاف به اتهام نقض قوانین انتخاباتی در برگزاری انتخابات درون حزبی مقصر شناخته شد و طی آن نشان انتخاباتی از حزب عمرانخان سلب شد.
🔻در این میان محمد نواز شریف نخست وزیر سه دوره در پاکستان و بلاول بوتو زرداری رهبر جوان حزب مردم و فرزند خانم بینظیر بوتو نخست وزیر فقید پاکستان از مدعیان اصلی تشکیل دولت آتی و رسیدن به کرسی نخست وزیری پاکستان هستند. هر کدام حزب دیگری را مسوول ریشه بحرانهای پاکستان از جمله معیشت بیمار، بدهی های کلان خارجی، بحران انرژی و تروریسم میداند.
🔻هرچند نواز شریف و بلاول زرداری موضع همسویی علیه رقیب سرسخت و مشترک خود یعنی «عمرانخان» دارند، اما در کُری خوانی های خود به هوادارانشان بهبود شرایط اقتصادی، مقابله با فقر، ارائه انرژی رایگان برای قشر ضعیف، حمایت از قشر جوان و حل مشکلات داخلی را وعده دادند./ایرنا
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
هدایت شده از مرکز مطالعات پاکستان
🔷️آغاز فعالیت....
🔻با استعانت از درگاه احدیت و در سالروز میلاد مولی الموحدین علی علیه السلام، آغاز فعالیت وب سایت " پاک نِما" اعلام می گردد.
🔻پاک نما دایره المعارف معرفی پاکستان
🔻جهت ورود به سایت از لینک زیر استفاده کنید
Www.paknema.ir
🔻با سپاس/ پایگاه فرهنگی پاکستان ایرانی ترین همسایه🇮🇷🇵🇰
🔹مرکز مطالعات پاکستان؛ صفحه تخصصی حوادث و رخدادهای پاکستان
▪️-----------------🇵🇰
@pakstudy ---▪️
هدایت شده از یمن الاسلام 🇾🇪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤭مصطفی المومری ، بلاگر یمنی : حرکت میگو و ماهی هم از طریق دریای سرخ به سمت اسرائیل ممنوع است .👊👊
#یمن
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔹این حملات درست چند روز مانده به نشست شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی اوضاع منطقه صورت گرفت که وزیر خارجه ایران، آقای امیر عبداللهیان نیز برای شرکت در آن به نیویورک سفر کرده است. باتوجه به وضعیت موجود و فشارهای بین المللی علیه رژیم صهیونیستی حتی در داخل آمریکا، این کشور در تلاش است تا با حمله به یمن، تغییر توجه افکار عمومی از اسرائیل به یمن را ایجاد کند و به جای اسرائیل، یمن را مشکل جهانی معرفی کند.
🔹نکته دیگر اینکه جان کربی معاون هماهنگ کننده شورای راهبردی آمریکا اعلام کرده که ارتش این کشور دو سرباز آمریکایی که در حین سوار شدن به یک قایق غیرقانونی حامل تسلیحات ایرانی مفقود شده بودند را کشته شده طبقه بندی میکند.
🔹ممکن است این خبر موجب افزایش نارضایتیها از عملکرد بایدن در منطقه شود چرا که او وعده داده بود مانع از گسترش جنگ در منطقه برای حفظ جان سربازان آمریکایی شود. درمقابل اما اعلام خبر کشته شدن دو سرباز آمریکایی میتواند افکارعمومی این کشور را علیه مقاومت بسیج کند و به همراهی مردم آمریکا با ارتش این کشور برای اقدامات جدیتر در منطقه منجر شود.
🔹نکته بعدی اینکه آمریکا و انگلیس همچنان در تلاش هستند تا با مذاکره با کشورهای اروپایی، اتحادیه اروپا را نیز به ائتلاف علیه یمن بکشانند. اتحادیه اروپا، سیاستهای دوگانهای را درقبال موضوع فلسطین در پیش گرفته؛ از سویی از تشکیل کشور مستقل فلسطینی حمایت میکند که با مخالفت اسرائیل همراه است. از سوی دیگر به بهانه حق دفاع از خود، چشمش را روی جنایات اسرائیل علیه فلسطینیها میبندد. یا درقبال یمن، اظهار بیعلاقگی به حضور در ائتلاف دریایی میکند اما از اقدامات آمریکا و انگلیس علیه یمن رضایت ضمنی دارد.
✍️آرمان سعیدی
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
پیامبر(ص):
(در معراج) از هیچ آسمانی گذر نکردم مگر اهلش را مشتاق دیدار علی بن ابیطالب دیدم و در بهشت هیچ پیغمبری نبود مگر اشتیاق دیدار علی بن ابیطالب را داشت.
🔹ولادت امیرالمومنین، حضرتعلی (علیهالسلام) مبارکباد
💠@masaf_najva
📌بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره سوم)
🔹در ادامه بررسی عملکرد زنان در دوره سوم، اگرچه مجلس با مشارکت ٦٠ درصد شکل گرفت اما همچنان با تحولاتی همراه بود.
🔹انحلال حزب جمهوری و نیز پذیرش قطعنامه پایان جنگ تحمیلی ازجمله وقایع این دور بود. اما شاید آنچه از همه سهمگینتر رقم خورد همزمانی این دوره با رحلت جانگداز امام بزرگوار آن زعیم سفر کرده بود. بگذریم که از شدت سنگینی رخداد، آفاق در سوگ جان سپرد. با جابه جایی رئیسجمهور وقت به موقعیت رهبری و نیز رئیسمجلس به موقعیت ریاستجمهوری اگرچه خلاء حضور (امام) پُر شد؛ اما صراط این نهضت حتی فنای فیالله بزرگانش را به گونهای دیگر توصیف میکند.
👇👇ادامه
🔹زنان کنشگر این دوره از مجلس فارغ از تغییر کَمی و اسمی همچنان ثابت بودند؛ این کمیت علیرغم حجم وسیعی از زنان ثبت نام کننده در انتخابات بود. به بیانی علاوه بر تحولات و مصائب مختلف سه دوره مجلس، باید اشاره کرد جامعه سنتی ایران و البته مردسالار زمان بیشتری میبُرد تا نوع جدید و متفاوتی از کنشگری زنان که دیگر برخلاف گذشته تنها به طیف متمکن و خاص جامعه تعلق نداشت را درک کند و حضور زنان از لایههای متفاوت اجتماعی در سطح کنشگری نمایندگی مجلس را فهم نماید.
🔹به بیانی پرداخت به این گزاره نسبی است زیرا همانطورکه در رژیم گذشته در جایگاه نمایندگی مجلس شاهد امثال: همازاهدی دخترسپهبد زاهدی(نخست وزیر و فرمانده کودتای ٢٨ مرداد) و یا ایراندخت اقبال خواهر منوچهر اقبال (نخست وزیر) و یا فرخرو پارسا (بهائیزاده اسلامستیز از فرقه اَزلی با تعلقات شدید فمینیستی و همچنین از عناصر کادر ساواک که بعدها پس از نمایندگی مجلس نخستین زن وزیردر کابینه هویدا میشود) هستیم. اما در نظام مقدس نیز همان رویه با افرادی همچون فائزه هاشمی دختر مرحوم هاشمی(رئیس جمهور سابق) و یا فاطمهحسینی دختر صفدرحسینی (رئیس سابق صندوق توسعه ملی) و ... را میبینیم.
🔹اما با این وجود این سوال جدی بعد از ٤ دهه از انقلاب همچنان مطرح است که چرا باتوجه به حجم وسیعی از زنان متعهد و متخصص، جامعه(در موقعیت انتخاب) اقبالی به افزایش حضور آنان در مجلس ندارد؟ پاسخ این سوال در پس مجموعهای از عوامل متعدد از قبیل: عدمخودباوری زنان در انتخاب همجنسهای خود، عدم باور مردان به توانمندی زنان و چه بسا عدم هماورد طلبیدن و ... نهفته است.
🔹طرحها و برنامهها همواره متاثر از فضای جامعه هستند پس بدیهی آن که دوره سوم نیز باتوجه به مصائب پایان جنگ تحمیلی مسائل اقتصادی را در اولویت قرار دهد. در این میان اما تغییر و تحول مواد تقنینی در مجلس با محوریت مسائل زنان عبارت بودند از: درخواسـت زوجه براي حقالزحمة كارهاي منزل از همسر در حين طلاق و نیز ضرورت وجود بـانوان مشـاور در دادگاههاي خانواده پس از ارجاع به مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيد. تصویب قانون بازنشستگی زنان با بیست سال سابق کاری و بیست روز حقوق از دیگر مصوبات این دوره از مجلس بود.لایحه ی قاضیِ تحقیقشدنِ زنها که ابتدا بصورت طرح ارائه شد از مواردی بود که مرحوم بهروزی در خاطراتشان به آن اشاره میکند که: "در دور سوم مجلس نیز طرحی برای قضاوت زنها به هیئترئیسهی مجلس دادم که اصلاً از ادارهی قوانین به مجلس برنگشت. چون طرحهایی که قرار بود به مجلس داده نشود باید توسط هیئت رئیسهی مجلس به ادارهی قوانین میرفت اگر خلاف شرع و قانون نبود به مجلس برمیگشت و از طریق هیئترئیسه در کمیسیون مطرح میشد. همانطور که گفتم طرح من در ادارهی قوانین مجلس متوقف شد و معلوم بود که به مجلس نخواهد آمد. من و دو تن از نمایندگان زن مجلس به همراه چند تن از نمایندگان کمیسیون قضایی دیداری با آیتالله هاشمی داشتیم آقای هاشمی معمولاً میپرسیدند چه خبر؟ مخصوصاً در مورد خانمها از من پرسیدند چه خبر؟ گفتم: «طرحی برای قضاوت زنان تهیه کرده بودیم ولی ادارهی قوانین قبول نکرد و آن را به مجلس نفرستاد و فکر میکنم امکان طرح آن در مجلس نباشد.»
🔹 ایشان فرمودند شما طرحتان را به کمیتهی حقوقی دولت بدهید تا روی آن کار شود و اگر ممکن شد دولت آن را به مجلس میفرستد. همین کار را هم کردند و لایحهی قاضیِ تحقیقشدنِ زنها به مجلس آمد و در کمیسیون قضایی که در آن زمان عضو آن بودم، مطرح شد. در کمیسیون قضایی فقط من و دو تن از آقایان به آن رأی دادند. در مجلس هم زمینه رای آن بسیار پایین بود ولی حاجآقا ناطق نوری رئیس مجلس در این باره همکاری کرد. ایشان در دورهی ریاست مجلس دو بار صحبت کرد یک بار زمانی بود که این لایحه به مجلس آمد و مخالفین زیادی هم داشت. شیوهی کارم در مجلس به این صورت بود که وقتی میخواستم لایحهای رأی بیاورد یا نیاورد برای آن جدی کار میکردم یعنی با تک تک نمایندهها صحبت کرده و آنها را توجیه میکردم تا به نظری که داشتم، برسم مخصوصا در مورد رای به وزرا بسیار تحقیق میکردم. اینها را کاملاً شناسایی کرده و با دلیل و مدرک صحبت میکردم به گونهای که نمایندگان مجلس به هنگام رای به وزرا لطف کرده و از من سؤال میکردند که مثلاً به فلان وزیر رای بدهیم یا ندهیم. حتی بسیاری از آنها توجیه هم نیاز نداشتند و میپذیرفتند، چون میدانستند که من روی افراد کار و تحقیق کردهام و اگر حرفی میزنم با سند و مدرک و دلیل است. برای لایحه قضاوتِ تحقیقِزنان نیز در مجلس بسیار فعالیت کردم تک تک نمایندگان را بر اینکه لازم است در دستگاه قضایی، قاضی زن یا حداقل قاضیِ تحقیقِزن داشته باشیم توجیه کردم خوشبختانه با کمک آقای ناطق نوری و تلاش و فعالیت آقای هاشمی رفسنجانی که لایحه را به مجلس فرستاد و از طرف دولت با نمایندگان صحبت شد، الحمدلله این لایحه رأی آورد بلافاصله نمایندهها تشکیک کردند که لایحه رأی نیاورده و بحثهای زیادی انجام شد. از ساعات اولیهی کار مجلس تا زنگ تنفس بر روی این لایحه بحث شده بود. و رای گرفته شده بود ولی آقایان تشکیک کردند. در زنگ تنفس به اتاق آقای ناطق نوری رفتم و گفتم: «نمایندگان تشکیک کردهاند و اگر دوباره بخواهد و رأیگیری شود معلوم نیست این لایحه رأی بیاورد. آقای ناطق گفتند: بعد از تنفس به مجلس نمیآیم و نایب رئیس را میفرستم و وقتی رئیس عوض شود تشکیک پذیرفته نمیشود. الحمدلله ایشان نایب رئیس را فرستادند و آن روز گذشت. فردا صبح که آقای ناطق آمدند. نمایندگان تشکیک کردند ولی بر طبق آییننامهی مجلس، تشکیک هیچ جایی نداشت چون معلوم نبود نمایندگانی که دیروز تشکیک کرده بودند امروز حاضر باشند و بحمدالله قانون نیز مطرح شد و زنها قاضیِ تحقیق شده و این هم طرح من بود که بحمدالله الان هم مورد استفاده و بسیار مفید است".
🔹از دیگر موارد، اصلاح قانون طلاق بود تا این امکان فراهم شود که زوجهايي كه قصد جـدايي از يكـديگر را دارنـد، بايـد جهـت رسيدگي و رفع اختلاف خود به دادگاه مدني خـانواده مراجعـه و اقامـة دعـوا كننـد. چنـانكـه جهت رسيدگي و رفع اختلاف فيمابين از طريق دادگاه و حكميـت از دو طـرف، كـه برگزيـدة دادگاه هستند حل و فصل نشد، دادگـاه گـواهي، عدم امكان سازش براي دفاتر رسمي طلاق را صادر میکند.
🔹ازدواج موقت از دیگر موارد بحث برانگیز در این دوره بود. "خـانم صدیقی(رجـايي) مـدعي بـود اگرچـه ازدواج موقت ممكن است تأثيري زودگذر داشته باشد، در درازمدت مشكلات زيادي براي فـرد و جامعه به وجود ميآورد و دلايل آن را تجملات، كـمتـوجهي بـه ارزشهـاي اسـلامي، اخلاقـي، روحية انقلابي، ترويج فرهنگ غرب و فعاليتهاي رسانههاي معاند انقلاب عنوان كـرد. او ازدواج موقت را منطقي ندانسته و معتقد است بايد موقعيتي فراهم شود كـه جوانـان بـه سـمت ازدواج دائمي تشويق و ترغيب شوند. اما دراين زمينه، خانم دستغيب مدعي بـود براي ازدواج دائمي بايد فرهنگسازي كرد. چنانچه خواستههاي طرفين معقول و منطقـي باشـد، ديگر نيازي به ازدواج موقت نيست و تصويب چنين قوانيني بازتاب منفي خواهد داشت و احيانـاً مورد سوءاستفادة افراد غيرمتعهد از موازين شرعي قرار مـيگيـرد و بـه صـورت لـذتجـويي و تنوعطلبي رواج داده ميشود. ضمن اينكه طرح اين موارد باعـث سسـتشـدن بنيـاد خـانواده و افزايش طلاق ميشود".
✍️نجوا
👈#یادداشت
💠@masaf_najva
📌ارتش اسرائیل از بالونها برای جاسوسی استفاده میکند
🔹بر اساس گزارش رسانههای اسرائیلی ارتش این کشور از یک بالون پیشرفته برای جاسوسی از همسایگان خود و نظارت بر هواپیماهای عبوری از مرزهایش استفاده میکند. این بالون غولپیکر با چندین تن وزن، مجهز به دوربینهای پیشرفته، رایانهها و رادارهای متعدد است.
🔹پیشتر نیز اخباری درمورد پرواز بالونهای جاسوسی چین بر فراز خاک ایالات متحده و انهدام آنها از سوی نیروهای مسلح آمریکا منتشر شده بود.
👇👇ادامه
🔹اما سوال این است که در دنیای فناوریهای نظارتی پیشرفته، از جمله هواپیماهای بدون سرنشین و ماهوارهها، چرا کشورها از بالون برای جاسوسی استفاده میکنند؟
🔹جیمز راجرز، استاد دانشگاه جنوب دانمارک و دانشگاه کرنل، که در حال حاضر به شورای امنیت سازمان ملل در مورد تهدید فراملی پهپادها مشاوره میدهد، در پاسخ به این سوال گفته: «بالون ها مزایای بسیاری نسبت به استفاده از ماهوارهها یا هواپیماهای بدون سرنشین دارند.
🔹آنها نه تنها ارزانتر از پرتاب ماهوارهها به فضا هستند، بلکه با عملیات در محدودهی جو زمین و نزدیکتر به سطح، میتوانند تصاویر با کیفیتتری به دست آورند.» راجرز میافزاید که آخرین نسل بالونها دارای فناوری بالایی هستند و می توانند تا نود هزار پا پرواز کنند و سامانه های پهپادی خود را مستقر کنند و موشکهای نزدیکشونده را شناسایی کنند.
کلارک اشاره میکند که بالونها میتوانند بالاتر از برد بیشتر هواپیماها اوج بگیرند و سرعت پایین آنها نیز به این معنی است که همیشه توسط رادار، ردیابی نمیشوند.
🔹تکنولوژی رنگ میتواند به پنهان کردن بیشتر آنها کمک کند. یک مزیت مهم دیگر این است که اگر شرایط آب و هوایی اجازه دهد، بالونها میتوانند برای مدت طولانیتری نسبت به ماهواره ها در یک منطقه باقی بمانند.
کلارک اضافه میکند: ماهوارهها میتوانند تصاویری با وضوح بالا ارائه دهند، «اما توانایی نظارت، دریافت ترافیک بیسیم یا سیگنال، مزیتی است که اگر بتوانید برای مدت طولانی در یک مکان بمانید، از آن بهرهمند میشوید. اما ماهواره تنها برای مدت نسبتاً کوتاهی میتواند اینها را دریافت کند.
🔹مزیت هزینه نیز وجود دارد: طبق یک برآورد در سال 2020، یک ماهواره ممکن است در طول عمر خود تا 300 میلیون دلار هزینه داشته باشد. اما حتی پیشرفتهترین بالونها نیز ارزانتر خواهند بود.
🔹مالکوم مک دونالد، پروفسور و مهندس فناوری فضایی از دانشگاه Strathclyde در اسکاتلند، اعتقاد دارد که "دیدن یک بالون در رادار بسیار دشوار است، اگرچه محفظه حسگر زیر آن بیشتر قابل مشاهده است."
🔹به گفتهی مکدونالد، بالونها نسبت به ماهوارهها، مزیت مانورپذیری بیشتری دارند.
از دیدگاه او "حرکت یک ماهواره بسیار قابل پیشبینی است، اما یک بالون (یا اجسام پرندهی دیگر) فرصتی برای یک پرواز غیرمنتظره و غیر قابل پیشبینی را فراهم میکند."
💠@masaf_najva
هدایت شده از صٌبح ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبهاختصاصیواحدسیاسی(نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت پنجاه و سوم)
📌حسن لطفی نماینده مردم همدان (رزن) در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹نمایندگان شهرستانها علاوه بر دو وظیفه اصلی نمایندگی، یعنی قانونگذاری و نظارت، وظیفه نانوشته دیگری هم دارند که پیگیری بودجه برای شهرستان است.
🔹نداشتن استراتژی از نقاط ضعف این دوره از مجلس بود.
🔹وعده شفافیت آراء ندادم و با آن مخالف هستم. شفافیت آراء دردی از کشور دوا نمیکند؛ مشکل شفافیت بودجه است.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
33.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌نظرات مختلف نمایندگان درباره شفافیت آرای نمایندگان
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اعتراف رسانه صهیونیستی به ناکامی اسرائیل در تحقق اهداف خود در غزه!
🔹شبکه صهیونیستی i24: تصاویری از نظامیان ذخیره ارتش در حال خروج از غزه را دیدیم که میگفتند ما را بدون دستاوردی از غزه بیرون کردند.
🔹نمیتوان آزاد کردن اسیران در مدت زمان کوتاه و از بین بردن حماس را با هم به دست آورد.
💠@masaf_najva
📌تنش میان قطر و اسراییل شدت گرفت
🔹️وزیر دارایی اسراییل مدعی شد: «قطر، یک کشور حامی تروریسم و شریک حماس است.»
🔹️وی در ادامه مدعی شد: «مسئولیت بخش بزرگی از حملات هفتم اکتبر برعهده قطر است. موضع غرب در قبال قطر یک موضع منافقانه و مبتنی بر منافع است و غرب باید دوحه را برای آزادی اسرا تحت فشار قرار دهد.»
🔹️این وزیر تندروی اسراییل تصریح کرد: «تنها چیزی که مشخص است، این است که قطر روز پس از جنگ در غزه دیگر هیچ نقشی نخواهد داشت.»
💠@masaf_najva
📌عملیات پرچم دروغین
🔹عملیات سیاه نوعی عملیات پنهانی یا سری است که توسط یک سرویس اطلاعاتی دولتی، یک واحد نظامی یا یک سازمان شبهنظامی انجام میشود. در برنامهریزی و انجام چنین عملیاتهایی، اقدامات گستردهای جهت پنهان کردن عامل پشتپرده و حتی نسبت دادن عملیات به یک نهاد دیگر صورت میگیرد که در حالت دوم، به آن عملیات پرچم دروغین میگویند.
🔹یکی از نمونههای مهم عملیات پرچم دروغین، «ماجرای لاون» بود.
🔹در اوایل دهه ۵۰ میلادی، سیاست آمریکا در مصر «حمایت از ملیگرایی» بود. اسرائیل و انگلستان، نسبت به این سیاست احساس خطر میکردند. زیرا قدرت داشتن مصر به رهبری جمال عبدالناصر ممکن بود منجر به خروج اجباری انگلیس از کانال سوئز و حمله احتمالی مصر به اسرائیل شود. پس از آنکه تلاشهای آنها برای تغییر این سیاست بینتیجه ماند، «عملیات سوزاناه» توسط اسرائیل و برای تغییر سیاست آمریکا راهاندازی شد. هدف عملیات، بمبگذاری و ایجاد ناامنی در مصر و انداختن آن به گردن گروه اخوانالمسلمین بود. پس از لو رفتن پشت پرده این عملیات ناموفق، پینهاس لاون وزیر دفاع وقت اسرائیل مجبور به استعفا شد.
🔹یکی دیگر از نمونههای عملیات پرچم دروغین، کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ است. جایی که سازمان سیا برای تضعیف دولت مصدق، در پوشش نیروهای کمونیست به مساجد حمله میکرد و چهرههای شاخص را نیز هدف قرار میداد. در واقع سرویس اطلاعاتی ایالات متحده قصد داشت با انتساب این اقدامات به احزاب کمونیست نزدیک به دولت، بافت مذهبی جامعه را علیه مصدق تحریک کند.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌هنگام سخنرانی نمایندهٔ رژیم صهیونیستی در شورای امنیت نمایندگان برخی کشورها جلسه را ترک کردند.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وزیر امور خارجه پاکستان با تاکید بر اهمیت روابط برادرانه کشورش با جمهوری اسلامی ایران گفت: سفر آتی امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اسلامآباد گامی در مسیر تحکیم همکاریهای ضدتروریسم دو همسایه خواهد بود.
💠@masaf_najva
📌گزارش هفتمین جلسه محاکمه منافقین/آشنایی با برخی متهمان تحت تعقیب پلیس اینترپل و دارای اعلان قرمز
🔹هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین به صورت علنی برگزارشد.
این جلسه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی در حال برگزاری است.
👇👇ادامه
🔹انتخاب وکیل تسخیری برای متهمان از سوی دادگاه مغایر حق انتخاب وکیل برای آنها نیست. حسب کیفرخواست صادره اتهام متهمان با یکدیگر در یک درجه نیست.
در گزارش دفاع ملی آمریکا پس از حمله به عراق که "انستیتو رند" منتشر نموده آمده است: نیروهای ائتلاف، گروه را تحت کنترل خود قرار داده و برای جلوگیری از اعزام اعضا به ایران از آنها حمایت کرد.
درحالی که ج.ا.ا فضای عفو را برای اعضای جدا شده سازمان مهیا ساخته بود.
🔹متهم ردیف ۷۱؛ فرمانده شاخه اصفهان منافقین
حسین دادخواه با نامهای مستعار جعفر، فرهاد، عدالت و رضا حدادی
قبل از انقلاب، جذب گروهک منافقین شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان مسئول شاخه اصفهان، اقدام به فعالیت میکرد. در ادامه و در مقطع فاز نظامی تشکیلات، نامبرده به شاهرود متواری و مسئولیت اجرایی پایگاه منافقین را در آنجا برعهده میگیرد. متهم حسین دادخواه که در ۲۹ آذر ۱۳۶۱ در یک قرار تشکیلاتی در شاهرود، با نام مستعار رضا حدادی، با کلت، نارنجک و قرص سیانور، دستگیر و به تهران اعزام شده بود، در ۱۴ بهمن ۱۳۶۱، در مسیر انتقال مجدد به شاهرود، در راه آهن تهران از دست ماموران فرار کرد و به خارج از کشور متواری شد.
🔹نامبرده سپس به عراق رفت و در شاخه نظامی منافقین، با سمت معاونِ مسئولِ تیمِ تروریستی، سازماندهی شد. وی در اکثر تحرکات منافقین در غرب کشور، شرکت فعال داشت و مدتی نیز به عنوان عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت فعالیت کرد.
🔹در قتل عمد (شهادت) سید محمدحسن بهشتینژاد، متهمان حسین دادخواه و مرتضی فخار، مسئولیت شناسایی هدف ترور (شهید بهشتینژاد)، آدرس و ساعات تردد نامبرده همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور، را برعهده داشتهاند؛ بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰، به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه دادن نامه، به سمت او شلیک کردند که منجر به قتل (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شد و اعضای تیم ترور نیز، پس از آن موفق به فرار میشود. ️اکنون حسین دادخواه متهم ردیف هفتاد و یکم پرونده گروهک تروریستی منافقین تحت تعقیب پلیس اینترپل و دارای اعلان قرمز است.
🔹متهم ردیف ۷۲؛ منبع مالی منافقین در هلند
فاطمه داوران با نام مستعار ترانه
نامبرده در سال ۱۳۶۳، هوادار گروهک شده و در سال ۱۳۶۴ به همراه همسرش که یکی از اعضای منافقین و فعال در بخش سیمای نفاق بود به آلمان رفت و در تشیکلات، به فعالیت خود ادامه داد.
متهم فاطمه داوران در حال حاضر، به عنوان رکن اصلیِ تامینِ مالیِ تروریسم در شاخه هلند گروهک، شناخته میشود.
عضویت در شورای رهبری گروهک، یکی از مسئولان جذب نیرو، ریاست بخش پذیرش گروهک در سال ۱۳۷۶، مسئولیت بخش کانادا و انگلستان منافقین، حمله شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، یکی از مسئولان ستاد تبلیغات گروهک در سالهای ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰، شرکت در عملیات تروریستی نظامیِ فروغ جاویدان و عضو هیات اجرایی تشکیلات از جمله اتهامات نامبرده است که اکنون تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد و دارای اعلان قرمز است.
🔹متهم ردیف ۷۳؛ افسر امنیتی قرارگاه تروریستی اشرف ۳
حسین ربوبی خبوشانی با نام های مستعار محمد فضلی، طاها، حمید
این متهم قبل از انقلاب، با منافقین آشنا، جذب گروهک شد و شروع به فعالیت کرد. متعاقباً وی در سال ۱۳۶۰، از کشور متواری و به مقر اشرف در عراق ملحق شد و در آنجا فعالیت خود را در ستاد منافقین، در بخش فنی، امنیت، نظامی و جمعآوری اطلاعات ادامه داد.
یکی از کادرهای اصلی ستاد داخله منافقین بوده که در سازماندهی افراد نفوذی به منظور انجام عملیاتهای تروریستی در ایران، نقش فعال داشته است همچنین مسئولیت یکی از مقرهای نظامی و ارتباطات گروهک در سال ۱۳۶۴، از دیگر فعالیتها و سمتهای وی به شمار میرود.
اکنون متهم حسین ربوبی خبوشانی یکی از کادرهای مرکزی، عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و افسر امنیت در آلبانی است که در بخش اطلاعات و تامین مالی تریسمِ گروهک، فعالیت میکند و نامبرده با اعلان قرمز تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد.
📌گزارش هفتمین جلسه محاکمه منافقین/سازماندهی عملیات ترور شهید لاجوردی توسط چه کسانی انجام شد؟
️
🔹سپیده ابراهیمی متهم ردیف ۷۴ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او در آمریکا جذب گروهک منافقین شده و در زمان عملیات تروریستی- نظامیِ فروغ جاویدان، به عراق اعزام میشود. گفتنی است وی در آن عملیات، از ناحیه دست راست، مورد اصابت تیر قرار گرفته و به همین دلیل نیز انگشتانش از کار میافتد.
👇👇ادامه