فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 اجرای آهنگ "فریاد میزنیم" در ویژه برنامه شب نیمه شعبان
🔺 تیتراژ پایانی برنامه "بازگشت" از شبکه افق
🔸 ظاهر شو آفتاب محمد(ص) در آسمان
از اینهمه ستاره داوود خسته ایم...
🎤 آهنگساز و خواننده: شروین معینی
💭 شاعر: ایمان طرفه
📥 لینک دانلود
📥 https://masaf.ir/masafmusic/post/34317
⭕️ تولید واحد موسیقی موسسه مصاف
🎼 کانال رسمی مصاف موزیک را دنبال کنید👇👇
@masafmusic
4_5798930998993356885.mp3
15.55M
🎵 آهنگ
🔸 « هفت گردون »
📚 شعر: مولانا
🎤 آهنگساز و خواننده: حمید قربانی
🎛 میکس و مسترینگ: شروین معینی
🌌 طراح کاور: میثم احمدی
📥 لینک دانلود
📥 https://masaf.ir/masafmusic/post/36005
⭕️ تولید واحد موسیقی موسسه مصاف
🎼 کانال رسمی مصاف موزیک را دنبال کنید👇👇
@masafmusic
Masafmusic
🔹 تأثیر تمهای موسیقیایی بر کاهش پرخاشگری دانشجویان 1⃣ قسمت اول: 🔸 ایسنا/ رفتار آﺷﻔﺘﻪ، ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻋﺪم ﻫﺎ
🔹 تأثیر تمهای موسیقیایی بر کاهش پرخاشگری دانشجویان
2⃣ قسمت دوم:
🔸 در این پژوهش آمده است: «زﯾﻤﺮﻣﻦ (آهنگساز و نوازنده پیانو) ﻣﻄﺎﻟﻌﻪای در ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺑﺮ اﺿﻄﺮاب ﺑﯿﻤﺎران ﺑﺴﺘﺮی در ﺑﺨﺶ ﻣﺮاﻗﺒﺖ وﯾﮋه ﺑﺎ ﺗﺸﺨﯿﺺ اﻧﻔﺎرﮐﺘﻮس ﻗﻠﺒﯽ اﻧﺠﺎم داد. ﯾﺎﻓﺘﻪﻫﺎی اﯾﻦ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻧﺸﺎن داد ﺑﯿﻤﺎراﻧﯽ ﮐﻪ ﺗﺤﺖ ﻣﺪاﺧﻠﻪ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮدﻧﺪ ﻣﯿﺰان اﺿﻄﺮاب ﮐﻤﺘﺮی داﺷﺘﻨﺪ. در ﺗﺤﻘﯿﻘﯽ ﺟﻬﺖ ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺑﺮ ﺳﻄﺢ اﺿﻄﺮاب ﺑﯿﻤﺎران ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ اﻧﻔﺎرﮐﺘﻮس ﻋﻀﻠﻪ ﻗﻠﺐ، ﻣﺸﺎﻫﺪه ﺷﺪ. ﺗﻌﺪاد ﺿﺮﺑﺎن قلب، ﺗﻌﺪاد ﺗﻨﻔﺲ و ﻣﯿﺰان اﺿﻄﺮاب ﺑﯿﻤﺎراﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﮔﻮش داده ﺑﻮدﻧﺪ، از ﻧﻈﺮ آﻣﺎری ﮐﺎﻫﺶ ﻣﻌﻨﯽداری دارد».
🔸 بر اساس یافتههای این پژوهش: «محققان در ﺳﺎل 1994 در آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺗﺤﻘﯿﻘﯽ را ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان ﺗـﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﺳـﯿﻘﯽ ﺑـﺮ ﺗﻨﯿﺪﮔﯽ و اﺿﻄﺮاب ﺑﯿﻤﺎران ﺑﺴﺘﺮی در ﺑﺨﺶ ﺟﺮاﺣﯽ اﻧﺠﺎم دادﻧﺪ. ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﮋوﻫﺶ ﻧﺸﺎن داد واﺣﺪﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻃﯽ اﻗﺎﻣـﺖ در ﺑﺨﺶ ﺟﺮاﺣﯽ ﺑﻪ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﮔﻮش ﻣﯽﮐﺮدﻧﺪ در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﮔﺮوه ﺷﺎﻫﺪ دارای ﻣﯿﺰان اﺿﻄﺮاب ﮐﻤﺘﺮی در ﻫﻨﮕﺎم ورود ﺑﻪ اﺗﺎق ﻋﻤﻞ ﺑﻮدﻧﺪ».
🔸 ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﯾﮏ اﺑﺰار ارزان، ﻏﯿﺮﺗﻬﺎجمی و ﺑﯽﺿﺮر اﺳﺖ
محققان معتقدند: «ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﯾﮏ اﺑﺰار ارزان، ﻏﯿﺮﺗﻬﺎجمی و ﺑﯽﺿﺮر اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ راﺣﺘﯽ اﺟﺮا ﯾﺎ اﻧﺠﺎم ﻣﯽﺷﻮد. ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ درﻣﺎﻧﮕﺮی، ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﻣﺪاﺧﻠﻪ ﺣﻤﺎﯾﺘﯽ ﻏﯿﺮداروﯾﯽ ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﺣﺎﻻت ﻫﯿﺠﺎﻧﯽ ﻣﻄﺮح است. ﻟﺬا ﭘﮋوﻫﺶ ﺣﺎﺿﺮ ﮔﺎﻣﯽ اﺳﺖ در ﺟﻬﺖ ﺗﺠﺮﺑﯽ ﮐﺮدن ﻣﻔﺎﻫﯿﻢ ﺗﺌﻮرﯾﮏ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﺎن ﻣﯽﮐﻨﺪ ﭼﻪ ﻧﻮع از ﺗﻢﻫﺎی ﻣﻮﺳﯿﻘﯿﺎﯾﯽ ﻣﯽتواند در ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮی و ﻫﯿﺠﺎنﻫﺎی ﻧﺎﻣﻄﻠﻮب رواﻧﺸﻨﺎﺧﺘﯽ ﻣﺆﺛﺮ باشد. ﻫﺪف ﮐﻠﯽ اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽدرﻣﺎﻧﮕﺮی ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮی داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن است.
🔸 در اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ 306 ﻧﻔﺮ داوﻃﻠﺐ اﻗﺪام ﺑﻪ ﭘﺮﮐﺮدن ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮی ﮐﺮدﻧﺪ ﮐﻪ ﻧﻤﺮه ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮی 60 ﻧﻔﺮ از آنﻫﺎ، ﯾﮏ اﻧﺤﺮاف ﻣﻌﯿﺎر ﺑﺎﻻﺗﺮ از ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﺑﻮد. اﯾﻦ 60 ﻧﻔﺮ در چهار ﮔﺮوه 15 ﻧﻔﺮی ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻨــﺪ (ﯾﮏ ﮔﺮوه ﮐﻨﺘﺮل و سه ﮔﺮوه آزﻣﺎﯾﺸﯽ). ﺑﻪ ﻫﺮ ﯾﮏ از ﮔﺮوهﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﯽ ﯾﮏ ﻧﻮع ﺗﻢ ﻣﻮﺳﯿﻘﯿﺎﯾﯽ، روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﻣﺪت 15 دﻗﯿﻘــﻪ (در ﮐﻤﺎل آراﻣﺶ) اراﺋﻪ شد. در ﻃﻮل اﻋﻤﺎل ﮐﺎرﺑﻨﺪی آزﻣﺎﯾﺸﯽ ﺑﺮ روی ﺳﻪ ﮔﺮوه آزﻣﺎﯾﺶ، ﮔﺮوه ﮐﻨﺘﺮل در معرض ﻫﯿﭻ ﻧﻮع ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ قرار ﻧﮕﺮﻓﺘﻨﺪ. ﺳﭙﺲ ﺑﻌﺪ از 6 ﻫﻔﺘﻪ از آنﻫﺎ ﺗﺴﺖ ﻣﺠﺪد ﺑﻪ ﻋﻤﻞ آﻣﺪ».
🔸 ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ، محرک ﻧﯿﺮوﻣﻨﺪی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﺰﻣﺎن ﻗﺎدر اﺳﺖ ﺑﺮ ﺟﺴﻢ و روح ﻣﺆﺛﺮ ﺑﺎﺷﺪ
محققان دریافتند: «ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ، محرک ﻧﯿﺮوﻣﻨﺪی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﺰﻣﺎن ﻗﺎدر اﺳﺖ ﺑﺮ ﺟﺴﻢ و روح ﻣﺆﺛﺮ ﺑﺎﺷﺪ و ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻌﺪﯾﻞ رﻓﺘﺎرﻫﺎیﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮاﻧﻪ ﺷﻮد. از آنﺟﺎ ﮐﻪ ﻓﺮد ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮ دﭼﺎر اﺧﺘﻼل در رﻓﺘﺎر، ﻋﺎﻃﻔﻪ، اﺣﺴﺎس، ﺗﺼﻮﯾﺮﺳﺎزی ذﻫﻨﯽ و رواﺑﻂ ﻣﯿﺎن ﻓﺮدی اﺳﺖ، ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺎ اﺛﺮﮔﺬاری ﺑﺮ اﯾﻦ ﺟﻨﺒﻪﻫﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ و ﻏﯿﺮﻣﺴـﺘﻘﯿﻢ ﺑﺮ روی ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮﮔﺬار ﺑﺎﺷﺪ. رﻓﺘﺎر آﺷﻔﺘﻪ، ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻋﺪم ﻫﺎرﻣﻮﻧﯽ در وﺟﻮد ﻓﺮد اﺳﺖ و ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ در ﺑﺮﮔﺮداﻧﺪن ﻫﺎرﻣﻮﻧﯽ، ﻧﻈﻢ و در ﻧﺘﯿﺠﻪﺳﻼﻣﺘﯽ ﺑﻪ ﻓﺮد ﮐﻤﮏ ﮐﻨﺪ».
🔸 در این مقاله آمده است: «ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﻠﯽ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺑﺎﻋﺚ دﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺿﻤﯿﺮ ﻧﺎﺧﻮدآﮔﺎه و رﻫﺎﺳﺎزی اﺣﺴﺎﺳﺎت ﻣﺤﺼﻮر ﺷﺪه ﻣﯽﺷﻮد. ﺗﺄﺛﯿﺮ رﯾﺘﻢﻫﺎی ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺑﺮ ﻏﺪه ﻫﯿﭙﻮﻓﯿﺰ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺮﺷﺢ آﻧﺪروﻓﯿﻦﻫﺎ و در ﻧﻬﺎﯾﺖ دردزداﯾﯽ و آراﻣﺶ در اﻓﺮاد ﻣﯽﮔﺮدد. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺑﺎر ﻋﺎﻃﻔﯽ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻧﻮﻋﯽ وسیله ﺑﯿﺎن و ﺗﺨﻠﯿﻪ رواﻧﯽ اﻓﺮادی ﮐﻪ دﭼﺎر ﺗﻨﺶ و ﻓﺸﺎر رواﻧﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺎ ﺑﺮون ﻓﮑﻨﯽ ﻓﺸﺎرﻫﺎ و ﻫﯿﺠﺎنﻫﺎ از ﻃﺮﯾﻖ آن ﺑﻪ ﺣﺪﻣﻄﻠﻮﺑﯽ از ﻫﯿﺠﺎن و آراﻣﺶ ﻣﯽرسند. ﻃﺒﻖ اﺻﻞ ﺗﺒﻌﯿﺖ، ﺑﺪن ﻣﺎ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻮدﮐﺎر ﺑﺎ ﮔﺎم و رﯾﺘﻢ و ﺿﺮب آﻫﻨﮓﻫﺎ وﻓﻖ ﭘﯿﺪا ﻣﯽﮐﻨﺪ. ﺣﺘﯽ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﻣﻮﺟﺐ ﺷﻮد ﺗﺎ ﺣﺎﻓﻈﻪﻫﺎی ﺗﺼﻮﯾﺮی ﻣﻨﻄﺒﻖ ﺑﺎ آﻫﻨﮓ ﭘﺨﺶ ﺷﺪه را ﺗﺠﺪﯾﺪ ﺧﺎﻃﺮ ﮐﻨﺪ و ﺧﺎﻃﺮات ﻫﻤﺎﻫﻨﮓ ﺑﺎ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ را ﺑﻪ ﺧـﺎﻃﺮ آورد.
🔸 ﺑﻪ ﻋﺒﺎرت دﯾﮕﺮ روح و ﺟﺴﻢ ﻣﺎ ﺗﺎﺑﻌﯽ از ﻣﺤﯿﻂ ﺻﻮﺗﯽ و ﺷﻨﻮدی پیرامون ﺧﻮد است. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻮﺿﯿﺤﺎت ﻓﻮق ﻣﯽﺗﻮان ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﺮﻓﺖ ﮐﻪ اﺻﻞ ﺗﺒﻌﯿﺖ وﺳﯿﻠﻪای ﻗﻮی در ﺗﻌﺪﯾﻞ رﻓﺘﺎر اﻧﺴﺎن اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ اﺻﻞ ﺗﺒﻌﯿﺖ ﻧﻮﻋﯽ دﻧﺒﺎﻟﻪ روی ﻣﻮﺳﯿﻘﯿﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ مرحلهای در ﺟﻬﺖ اﻟﻘﺎی اﺣﺴﺎﺳﺎت رﻗﯿﻖ و ﻋﺎﻣﻠﯽ ﺑﺮای اﻧﺘﻘﺎل اﺣﺴﺎﺳﺎت ﻣﯽﮔﺮدد. ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ از ﻣﻌﺪود ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺗﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ در ﺗﻤﺎم ﺳﻄﻮح ﻫﻮﺷﯿﺎری ﺑﺮای اﻧﺴﺎن ﻗﺎﺑﻞ ﻟﻤﺲ و درک اﺳﺖ و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮی ﺑﺮ اﺛﺮ ﮔﻮش دادن ﺑﻪ ﻣﻮسیقی دور از اﻧﺘﻈﺎر نیست».
🔸 این پژوهش در فصلنامه افق دانش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد در سال 1389 منتشر شده است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 لالاییخوانی؛ از محمد نوری تا شهرام ناظری
🔸 خراسان/ کارنامه هنرمندان بزرگ نشان میدهد لالایی خواندن، علاقه مشترک بسیاری از آنهاست. روزهای پایانی سال گذشته بانو خانگل مادر لالایی کرمانجی از دنیا رفت. خانگل مصرزاده یکی از هنرمندان کرمانجی بود که تا قبل از این که گرفتار بیماری آلزایمر شود سرشار از نغمه و آواز و لالایی کرمانجی بود. در روزهای گذشته هم خبر رسید که ثریا قزل ایاغ که تالیفهای تاثیرگذاری در زمینه لالایی و ترانههای نوازشی برای کودکان دارد، درگذشت.
🔸 اغلب ما لالایی را بیشتر یک جادوی مادرانه میدانیم تا قطعهای که بزرگان موسیقی آن را میخوانند. با وجود این قدرت سحرانگیز لالاییها آن قدر زیاد است که اگر در کارنامه هنری خوانندهها و نوازندههای بزرگ موسیقی دقیق شوید، ردپایی از لالاییها را خواهید دید. لالاییهایی که نه با صدای مادر که با صدا و نوازندگی بزرگان موسیقی ایرانی همنشین و شنیدنی شدهاند. در ادامه به چند مورد از این لالاییها و سازندهها و خوانندههایشان اشاره خواهیم کرد.
🔸شهرام ناظری
شاید غافلگیر شوید، اما استاد شهرام ناظری در جرگه لالاییخوانهاست. لالایی در زبان کردی قصه پر سوز و گداز و گاه شیرینی دارد و استاد ناظری نیز در کنار توجه به اشعار فارسی، از زبان مادریاش یعنی کردی غافل نبوده است. او در قطعه لالایی خود که به زبان محلی «کی جولی چا کژاله» به معنی «دخترچشم آهو» که به نام «لای لای» هم شناخته میشود، یک لالایی کردی میخواند که ابتدای آن به فارسی این طور آغاز میشود:«ای به فدای قامت تو عزیزم روزی چهار بار/ آره صبح و نیمروز و عصر و غروب/ لا لا، زیباچشم چون آهوی من».
🔸 محمد نوری
صدای باشکوه محمد نوری یادآور وطن است و حماسههایش. بیشتر او را با «سفر برای وطن» و «جان مریم» میشناسیم، اما او نیز در میان آهنگهای شاد و غمگین اش، برای یک لالایی جا باز کرده، همانطور که خواندن با لهجه شیرین محلی را فراموش نکرده است. قطعه «لالایی» او که نسبت به دیگر آهنگهایش، کمتر شنیده شده است، این طور شنیده میشود:«سر خونه دلم/ لونه غمم/ یاد او نشسته/ یاد تسمه و تفنگ/ قطار فشنگ/ مادیون خسته/ سر سنگ چشمهها/ توی درهها جادههای باریک/ در اون شبهای بارون/ چیک چیک ناودون/ کوچههای تاریک».
🔸 کیهان کلهر
لالایی از لطافت کمانچه کیهان کلهر زیاد دور نیست. او جنگ را به چشم خود دیده و غم از دست دادن مادر را به خاطر بمباران از سر گذرانده است. بعید نیست که قطعه «لالایی» او که به زبان کردی است، وامگرفته از همان لالاییهایی باشد که مادر در گوشش زمزمه کرده است. با این که کمتر پیش میآید او همراه سازش بخواند، اما چند ماه پیش در کنسرت «شهر خاموش» این اتفاق افتاد. همچنین او پس از دریافت جایزه وومکس، در یکی از اجراهای جانبی خود، یک لالایی کردی را اجرا کرد که یک مقدمه به زبان انگلیسی دارد. او این قطعه را به کودکان جنگزده سوریه تقدیم کرد.
🔸 حسین علیزاده
در فهرست شاهکارهای خالق آلبوم موسیقی «نی نوا»، قطعات جالبی به چشم میخورد. این آهنگساز و نوازنده برجسته تار و سهتار ایرانی که نامزد جایزه «گرمی» هم شده و نشان شوالیه فرهنگ و هنر فرانسه را رد کرده، اما نشان افتخاری شهروندی شیراز را پذیرفته است، قطعهای تحت عنوان «لالایی» دارد که آن را برای موسیقی فیلم سینمایی «لاکپشتها هم پرواز میکنند» ساخته بود. این قطعه حدود دو دقیقهای، یکی از قطعههای شنیدنی آلبوم موسیقی این فیلم است که برنده تندیس حافظ هم شد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔆 جنگ رسانه
جنگ است ولی شیوه ی آن خانه به خانه ست
آرام و بدون تنش و محترمانه ست
جنگ است ولی موشک و خمپاره ندارد
مرموزترین جنگ جهانی زمانه ست
جنگ است و در آن خواسته ناخواسته انگار
پای همه با هر منش و فکر میان است
در دست همه اسلحه ای رو به هدف هست
جنگی ست پر از جاذبه، این جنگ رسانه ست
جان ها همه محفوظ و جهان بینی شان نه
سرها نه ولی مکتب و اندیشه نشانه ست
مقصود فقط شبهه و تحریف حقایق
آزادی و روشنگری خلق بهانه ست
این جنگ عقیده ست و سلاح و ادواتش
موسیقی و تصویر و کلیپ است و ترانه ست
تکلیف من و توست نشستن به تماشا؟
باید که به پاخاست اگر پاسخ ما نه ست
باید که به پاخاست و توفان شد و غرّید
امروز که حساس ترین روز زمانه ست
باید همگی اسلحه در دست بگیریم
پیشانی جهل و کمر فتنه نشانه ست
آتش شود و بر سر تحریف ببارد
هرکس هدفش یاری منجی جهان است
✍ شاعر: علی سلیمیان
🔴 هرگونه بهره برداری از این شعر در موسیقی بدون اطلاع شاعر شرعا حرام است
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 رشد ۳۲ درصدی سرویسهای پخش آنلاین موسیقی
🔸 به گزارش ایسنا، این روزها که به نظر میرسد کاربران از سرویس و اپلیکیشنهای پخش و استریم آنلاین موسیقی در جهان استقبال بیشتری نشان میدهند حالا آمارهای جدید منتشر شده نشان میدهد که بازار استریم آنلاین موسیقی در سال گذشته میلادی ۳۲ درصد رشد و افزایش یافته است است.
🔸 این بررسی ها که توسط کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی کانتر پوینت صورت گرفته است همچنین نشان می دهد که برنامه اسپاتیفای در سال ۲۰۱۹ با اختصاص ۳۵ درصد از بازار اپلیکیشن های استریم آنلاین موسیقی توانسته جایگاه نخست محبوب ترین برنامه را در این دسته بندی به خود اختصاص دهد.
🔸 اپل موزیک بعد از آن با ۱۹ درصد، آمازون موزیک ۱۵ درصد ،تنسنت موزیک ۱۱ درصد، گوگل موزیک ۶ درصد و سایر اپلیکیشن ها نیز ۱۴ درصد از بازار جهانی اپلیکیشن های پخش و استریم آنلاین را به خود اختصاص می دهند.
🔸 به عقیده بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری استریم آنلاین موسیقی به تدریج توانست حتی بهتر از سایر بخشهای تکنولوژی رشد کند و در میان کاربران جای خود را مستحکم کنند و به بخشی حیاتی از صنعت موسیقی و بازارهای تکنولوژی در جهان تبدیل شود.
🔸 طبق گزارش های پیشین، کاربران منطقه آمریکای شمالی که شامل ایالات متحده آمریکا و کانادا میشود، از بزرگترین طرفداران و کاربران اپلیکیشنهای استریم موسیقی به شمار میروند. ایالات متحده به تنهایی حدود ۴۰ درصد از درآمد سرویسهای موسیقی در جهان را به خود اختصاص داده است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 همگام سازی مغز و موسیقی در زمان اجرا وجود دارد؟
🔸 تحقیق جدیدی که نشان میدهد مغز شنوندگان با نوازندگان در حال اجرا همگام سازی میشود.
@masafmusic
Masafmusic
🔹 همگام سازی مغز و موسیقی در زمان اجرا وجود دارد؟ 🔸 تحقیق جدیدی که نشان میدهد مغز شنوندگان با نو
🔹 همگام سازی مغز و موسیقی در زمان اجرا وجود دارد؟
🔸 تحقیق جدیدی که نشان میدهد مغز شنوندگان با نوازندگان در حال اجرا همگام سازی میشود. احساس ارتباط بین نوازندگان، موسیقی در حال پخش و مخاطب در هر کنسرتی، کار دشواری نیست. اما مطالعات جدید نشان میدهد که این ارتباط دقیقا به سطح عصبی باز میگردد و اینکه فعالیت مغز نوازندگان و مجریان با شنوندگان در واقع همگامسازی میشود. براساس این شواهد جدید، به نظر میرسد میزان علاقه به یک موسیقی به میزان و چگونگی همگامسازی الگوهای مغز با موسیقی باز میگردد. در حالی که تحقیقات قبلی به نحوه پاسخ و لذت بردن مغز از موسیقی پرداخته، در این مطالعه به ارتباط عصبی بین نوازندگان و مخاطبان توجه شده است.
🔸 محققان با استفاده از اسکنهای طیف سنجی نزدیک به مادون قرمز، جریان خون موجود در مغز یک نوازنده ویولون را نظارت و آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها یک کلیپ از این نوازنده تهیه و آن را به ۱۶ مخاطب نشان دادند و با استفاده از همین روش جریان خون در مغز آنها را بررسی کردند. نتایج نشان داد که انسجام بین مغز نوازنده و شنونده در تمامی آزمونها سازگار و معنادار بود.
🔸 نواحی مغزی درگیر شامل قشر تمپورال چپ، که با پردازش ریتم اصوات و همچنین قشر راست تحتانی و قشر جلویی مرتبط است، بود. همچنین یک همبستگی دیگر نیز وجود داشت که مربوط به میزان علاقه قطعه موسیقی و ارتباط مغزی مخاطبان در قشر تمپورال چپ مغز بود.
🔸 این ارتباط بین نوازنده و شنونده در نیمه دوم کلیپ مشاهده شد که نشان میدهد برای ارتباط و لذت از موسیقی مدت زمانی لازم است و ابتدا شناخت ریتم و ساختار به وجود می آید.
🔸 در حالی که این یک مطالعه کوچک است و موج های مغزی را با جزئیات کامل ضبط نمیکند، اما یافتههای حاصل از آن میتواند نکات جالب توجهی را برای تحقیقات آینده در اختیار محققان قرار دهد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نماهنگ « جان جهان »
👤 متن و صدا: احسان علیخانی
🎤 خواننده: حمیدرضا ترکاشوند
🎵 آهنگساز: آریا عظیمی نژاد
🎬 تدوین: گروه عصر جدید
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 واکنش ستاره سابق بارسلونا به پخش اذان با صدای خواننده ایرانی
🔸 آبیدال با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی اش که در آن صدای اذان شنیده می شود، نوشت:
"500 سال است که صدای اذان در اسپانیا ممنوع شده است. اما دیشب دوباره این صدای زیبا برگشت. اذان زیباست و حس فوق العاده ای را دارد. سبحان الله. الله اکبر"
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
4_5830124693629176181.mp3
17.38M
🎵 آهنگ « انتخاب »
🎤 آهنگساز و خواننده: علی اکبر قلیچ
🖊 شاعر: قاسم صرافان
🎼کانال موسیقی موسسه مصاف
@masafmusic
4_5805575545328502906.mp3
4.36M
🎵 آهنگ « جمعه های انتظار »
🗣 خواننده: علی ستوده
🔸 تقدیم به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج)
🎼کانال موسیقی موسسه مصاف
@masafmusic
33.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ « سرباز گمنام »
🎵 رهبر ارکستر و آهنگساز: بهنام کریمی
🎬 کارگردان: محسن طهرانی
🔸 تقدیم به دیدگان ملت قدردان و فداکار ایران و تقدیم به سربازان گمنام امام عصر(عج) در تمامی عرصه های خدمت به مردم ایران، از سربازان امنیت تا سربازان سلامت
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
10 فيلم پرطرفدار و مطرح درباره زندگي چند خواننده و موسيقيدان بزرگ.
در سالهاي اخير کم نبودهاند درامهايي که به زندگي پرفراز و نشيب موزيسينها ميپرداختند. از مستندهاي مطرحي مثل «ايمي» (داستان زندگي ايمي واينهاوس) که بگذريم، فيلمهاي داستاني درباره موزيسينها هم طرفدارهاي زيادي دارند. اين مطلب فهرستي از بهترين فيلمهاي سينمايي درباره موسيقي است؛ ده فيلم پرطرفدار و مطرح درباره زندگي چند خواننده و موسيقيدان بزرگ.
ادامه این مطلب را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید
💻https://masaf.ir/masafmusic/post/36046
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 سالنهای سینما، تئاتر و موسیقی تا اطلاع ثانوی تعطیل است
🔸 به گزارش فارس، اطلاعیه شماره ۳ کمیته اطلاعرسانی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در خصوص مراکز فرهنگی، هنری و سینمایی کشور صادر شد.
🔸 در این اطلاعیه آمده است: ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن قدردانی از ملت بزرگ ایران و اصحاب فرهنگ، هنر در رعایت نکات بهداشتی و عمل به توصیههای پیشگیرانه، بدینوسیله اعلام میشود: نظر به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و ضرورت اجرای دقیق دستورالعمل فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و پرهیز از شکل گیری تجمعات پر خطر به منظور اطمینان از قطع زنجیره انتقال بیماری، سالنهای سینما، تئاتر، موسیقی، آموزشگاههای آزاد هنری و نمایشگاههای فرهنگی تا اطلاع ثانوی تعطیل است.
🔸 همچنین سایر مشاغل مرتبط فرهنگی و هنری غیر تجمعی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی از ۲۳فرودین در سراسر کشور و از ۳۰ فروردین در تهران مجاز به فعالیت است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 ماجرای نامگذاری دو میدان و یک پارک با نام خواننده لسآنجلسی چیست؟
🔸 باشگاه خبرنگاران جوان: طی روزهای اخیر کاربران شبکههای اجتماعی با انتشار تصویری از نقشه گوگل، خبر از تغییر نام یکی از میادین شرق تهران به نام یک خواننده لس آنجلسی دادند.
@masafmusic
Masafmusic
🔹 ماجرای نامگذاری دو میدان و یک پارک با نام خواننده لسآنجلسی چیست؟ 🔸 باشگاه خبرنگاران جوان: طی ر
🔹 ماجرای نامگذاری دو میدان و یک پارک با نام خواننده لسآنجلسی چیست؟
🔸 باشگاه خبرنگاران جوان: طی روزهای اخیر کاربران شبکههای اجتماعی با انتشار تصویری از نقشه گوگل، خبر از تغییر نام یکی از میادین شرق تهران به نام یک خواننده لس آنجلسی دادند.
🔸 از آنجایی که تغییر نام معابر و میادین سطح شهر نیازمند مصوبه شورای شهر و اعمال آن توسط سازمان فاوای شهرداری است، موضوع را از سازمان فاوای شهرداری تهران پیگیری کردیم.
🔸 علی محمدی مدیر روابط عمومی سازمان فناوری شهرداری تهران (فاوا)، با بیان اینکه شهرداری تهران هیچ نقشی در تأمین دادههای نقشه گوگل ندارد و گوگل دادههای نقشهها را توسط کاربران و شرکتهای خود در نقاط مختلف دنیا تأمین میکند، گفت: سازمان فناوری شهرداری تهران (فاوا) دادههای نقشه تهران را فقط بر روی آدرس map.tehran.ir بارگذاری میکند و مسئولیتی در قبال دادههای سایر نقشههای وابسته به نهادها یا شرکتهای دیگر ندارد.
🔸 با مراجعه به آدرس map.tehran.ir مشخص شد، هیچ تغییر نامی صورت نگرفته و نام این میدان همان میدان مالک اشتر است.
🔸 شواهد دیگر حاکی از این است که گوگل نسبت به اطلاعاتی که به عنوان نام اماکن مختلف بر روی نقشهاش پیشنهاد میشود، نظارتی ندارد و هر کسی میتواند با ورود به نقشه گوگل در 6 مرحله تقاضای تغییر نام یک معبر یا میدان را به نام دلخواه خود ارائه دهد و پس از گذشت مدتی کوتاه شاهد اعمال این تغییر نام باشد.
🔸 برای تغییر نام یک مکان در گوگل میتوانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید تا پس از مدتی شاهد تغییر نام باشید.
1. ابتدا بر روی نام فعلی محل مورد نظر کلیک کنید تا ستون سمت چپ نقشه گوگل که حاوی سایر اطلاعات مکان است، ظاهر شود.
2. سپس در پایین ستون بر روی گزینه suggest an edit کلیک کنید.
3. در مرحله بعد مطابق شکل زیر بر روی change name کلیک کنید.
4. سپس همانند شکل زیر، در قسمت name نام دلخواه خود را وارد کرده و روی send کلیک کنید.
5. در این مرحله روی fix the name کلیک کنید.
6. در مرحله بعد روی done کلیک کنید و به مراحل تغییر نام پایان دهید.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 رایزنی با شورای شهر تهران برای حل بیمه بیکاری هنرمندان موسیقی
🔸 محمد اطیابی رئیس انجمن صنفی هنرمندان موسیقی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن ارائه توضیحاتی درباره فعالیت های انجام گرفته این نهاد صنفی در هفته های گذشته پس از شیوع ویروس کرونا بیان کرد: انجمن صنفی هنرمندان موسیقی ایران طی هفته های گذشته پس از شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ که تمام دنیا را درگیر خود کرده نهایت تلاش خود را انجام داده تا نسبت به حل مشکلات صنفی هنرمندان موسیقی اقداماتی را در چارچوب وظایفی که به عهده دارد، انجام دهد. در این راستا ما همکاری های مستمری با تعدادی از مجموعه های مختلف داشتیم که بتوانیم کارهایی را انجام دهیم.
🔸 وی افزود: یکی از مهم ترین مواردی که طی روزهای اخیر به شدت پیگیر آن هستیم بحث بیمه بیکاری برخی از هنرمندان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است تا آن دسته از فعالانی که اکنون در قالب این بیمه تحت حمایت صندوق اعتباری هنر قرار دارند، بتوانند از بیمه بیکاری نیز بهره مند شوند. در این راستا مشغول رایزنی های متعددی با صندوق اعتباری هنر و سازمان تامین اجتماعی هستیم که هر چه زودتر این مشکل نیز برطرف شود. البته بنا داریم در رابطه با این بحث مهم که به اعتقاد من در این روزها بسیار اهمیت دارد رایزنی هایی را نیز با اعضای شورای اسلامی شهر تهران داشته باشیم که امیدوارم در این زمینه نیز بتوانیم به نتایج مثبتی برسیم.
🔸 اطیابی درباره برخی از اقدامات انجام گرفته دیگرِ انجمن طی هفته های اخیر بیان کرد: مصوبه تخفیف کامل یک فصل یا سه ماه از حق عضویت سالانه اعضا در سال ۱۳۹۹، ارسال یک نامه سرگشاده به رئیس جمهور مبنی بر خودداری دولت از دریافت حق سهم بیمه کارگری فعالان عرصه موسیقی، پرهیز برخی از نهادها در اعمال محدودیت برای تدریس موسیقی در فضای مجازی از جمله اقداماتی است که طی هفته های گذشته صورت گرفته و امیدواریم ماجرا به سمتی هدایت شود که شاهد مرتفع شدن مشکلات صنفی اهالی موسیقی باشیم.
🔸 رئیس انجمن صنفی هنرمندان موسیقی ایران در پایان گفت: ما طی هفته های اخیر شاهد اتفاقات ناخوشایندی در حوزه موسیقی بودیم که منجر به تعطیلی آموزشگاه های موسیقی شده است. در این روزها که کنسرت ها نیز لغو شده است دیگر منبع درآمدی هم برای اهالی موسیقی وجود ندارد و این صنف در کنار سایر اصناف هنری در حوزه معیشت دچار مشکل شده است و امیدوارم در این راستا مدیران دولتی هرچه زودتر به فکر حل معضلات باشند.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵 ترانه انگلیسی « صبح »
🔸 اثر جدیدی از وِتر با موضوع منجی موعود
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
4_6048673477420910270.mp3
4.41M
🎵 آهنگ « سلام آقا »
🗣 خواننده: جواد سنگونی
🖊 شاعر: محمدحسین ملکیان
🎤 آهنگساز: ابراهیم ناصری
🔺 #صدای_شما
🎼 کانال رسمی موسیقی موسسه مصاف
@masafmusic
4_5767176162585347927.mp3
8.76M
🎵 آهنگ « تقویم جمعه ها »
🗣 خواننده: مصطفی فتاحی
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵 اجرای آهنگ « وطن »
📺 در برنامه نوروز فوتبالی از شبکه ورزش
🎤 با صدای: پویا بیاتی
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
40.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 نماهنگ « او »
🎤 شاعر، خواننده و آهنگساز: محسن چاوشی
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ « تقویم جمعه ها »
🎤 با صدای: مصطفی فتاحی
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic