که #صدا_سیما مخاطب نداره؟!
چپ و راست و صغیر و کبیر نسبت به برنامه شب یلدا شبکه سه واکنش نشان دادن، بعد میگن صداسیما از اعتبار افتاده..
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کارشناس رسانه درباره حضور «واگعیه یا کیکه» در تلویزیون: او را در کنار خانواده و با لباس محلی دیدیم و وجههایی که در فضای مجازی به صورت ناپسند مسخره میشد را به حاشیه برد و وجه خانواده و اقومیش برجسته شد.
🔹حالا اگر صداوسیما به او نمیپرداخت، کسی متوجه نمیشد که میتوان از شبکه اجتماعی با این کارها پول درآورد؟
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلتون بزرگ باشه..
عجیب این جمله به دلم نشست
مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388
#سید_محمد_خاتمی /1
✍️ بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🔹 در همان روز برگزاری انتخابات یعنی در تاریخ ١٣٨٨.٣.٢٢ که سایت های حامی من سری (از جمله نوروز، قلم نیوز، اصلاحات، امروز، سلام نیوز و جمهوریت) نوشتند نامزد آنها در ۲۱ استان به برتری قاطع دست یافته، سایت
کلمه وابسته به ستاد موسوی مصاحبه ای را با خاتمی ترتیب داد که خاتمی در آن گفت:
امر حاکی است موسوی انتخابات را برده است؛ اما من پیشگو نیستم»
«سایت انتخاب ۱۰» در همین روز بود که از حضور غیر منتظره خاتمی،کروبی و موسوی در منزل هاشمی رفسنجانی خبر داد.( خبر گزاری فارس، ۸۸/۳/۲۳)
🔻روز ۲۵ خرداد سیدمحمد خاتمی با صدور بیانیه ای به مناسبت تظاهراتی که بنا بود حامیان موسوی در تهران برپا کنند، نوشت:
🔸آنچه در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری اتفاق افتاد باعث خدشه دار شدن اعتماد عمومی و به واکنش های طبیعی و پر احساس مردم عزیز ما در سراسر کشور منجر شده است. این حق مسلم مردم است که خواستار حفظ آرای خود شوند و وظیفه مسلم مسئولان کشور است که امانتدار این آرا باشند و تلاش کنند اعتماد عمومی را که بزرگترین پشتوانه کشور و نظام است حفظ و تقویت شود. وی در ادامه مطالبات موسوی را روشن دانست و نوشت که این مطالبات خواست همه ماست». ( سایت رسمی خاتمی ۸۸/۳/۲۵)
🔹اعتراضات خیابانی حامیان موسوی همچنان ادامه یافت. خاتمی در واکنش به مطالبی که در نشریات درباره دخالت بیگانگان در انتخابات منتشر شد، در بیانیه ای به مناسبت تظاهرات گسترده حامیان موسوی در شنبه سی ام خرداد،«انتساب حرکت نا سالم مردم به بیگانگان» را «جلوه ای از سیاست های نادرست» دانست که« سبب دورترشدن مردم از حکومت می شود». او در بیانیه خود نوشت:
🔻در ایران انتخاباتی برگزار شده است و انبوهی از مردمان بزرگوار که آن حماسه حضور را آفریدند، نتیجه اعلام شده را باور ندارند و به آن معترضند ؛ اعتماد عمومی در این زمینه لطمه دیده است و بستن راه اعتراض مدنی به روی مردم به معنی گشودن راه های خطرناکی است که خدا می داند به کدام سرانجام برسد.( سایت رسمی خاتمی، ۸۸/۳/۳۱)
صفحه دوم
صفحه سوم
صفحه چهارم
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /4
🔸در فاصله مهر ماه ۱۳۸۸ تا نهم دی ماه ۱۳۸۸ حوادث بسیاری رخ دادی خاتمی درباره اکثر آنها موضع خاصی نگرفت. او درباره حوادثی جر به آتش کشیده شدن مسجد لولاگر به دست حامیان موسوی، روزه خواری حامیات موسوی در نماز جمعه قبل از روز قدس به امامت هاشمی، حوادث روز عاشورا و سوت و کف زدن حامیان موسوی در این روز و راه پیمایی مردم در نهم دی ماه سکوت کرد.
🔹از حوادث شش ماهه دوم سال ۱۳۸۸ که مرتبط با خاتمی بود، می توان به اظهارات مادلين آلبرایت وزیر اسبق خارجه آمریکا اشاره کرد که علت کاهش محبوبیت خاتمی در ایران را نزدیکی او به آمریکا دانست.(فارس، ۸۸/۷/۲۰)
🔹آخرین موضع خاتمی در سال ۱۳۸۸ درباره انتخابات خرداد این بود:
🔻در این انتخابات اصلاح طلبی عنوان سبز را انتخاب کرد که تعبیر قشنگ و خوبی است؛ سبز نماد طراوت و روشنی و دوستی است. سبزی که مطرح شد، سبزی است که دلبسته به انقلاب اسلامی است و نسبتی با سلطه طلبان و منحرفان ندارد.(سایت بنیاد باران، ۸۸/۱۲/۲۵)
🔸در حوادث فتنه آلود بعد از انتخابات، خاتمی، اگرچه گاه با فتنه همراه شد، اما در بسیاری از موارد سکوت را برگزید. او در عین اینکه انتقادهایی نسبت
انتخابات و نظام داشت، اما مدیریت میرحسین بر فضای ایجادشده بعد از انتخابات را نیز قابل خدشه و در خور نقد می دانست. جدال او بامیر حسین را البته می توان جدالی تاکتیکی تلقی کرد. خاتمی در این دوران به جای استفاده از عبارت «جنبش سبز» بیشتر بر همان مفهوم "اصلاح طلبی" تکیه داشت.
🔹خاتمی و میر حسین در واقع دوروی یک سکه بودند. دو نفر با هدف و آرمان ۔ و ارزش هایی مشترک که یکی محافظه کارانه تر و دیگری تندرو تر و احساسی تر
🔸فی الواقع باید گفت خاتمی شخصیتی است که در سال های نخست همراه انقلاب می شود و حتی در مواردی با طرح همه پرسی در زمان بنی صدر شدید مخالفت می کند. او اما عقبة تئوریک مطلوبی ندارد و این همان اندیشه است که به عنوان زیر بنای کنش های اجتماعی، روبنای برخوردها و تصمیم های سیاسی او را می سازد.( انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص ۳۳۸) این انحراف تئوریک و به بیانی، غرب زدگی خاتمی و اهل تساهل و مدارا بودن او منشأ کنش های بعدی وی در دوران ریاست جمهوری و روی کار آوردن اندیشههای انحرافی و التقاطی می شود.
🔹دیدار خاتمی با سورس، طراح و مجری انقلاب های مخملین درسالهای ریاست جمهوری که در اعترافات کیان تاج بخشی آمده است، در خور تأمل و توجه است.( فارس، ۸۸/۶/۴)دیداری که خاتمی همواره از اخبار آن سکوت می کند.
🔸 بدون شک اندیشه های فکری خاتمی زمینه ساز جنگ نرم و فتنه بود و حال این اندیشه پوسیده کماکان از سوی همفکرانش در حال تجدید حیات و تطهیر می باشد تا در پروژه های بعد مورد استفاده قرار گیرد.
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /2
🔹پس از این قضایا، تظاهراتی که حامیان موسوی با نام سکوت برگزار کرده بودند، وارد فاز اغتشاشات خیابانی شد. هیئت منتخبی از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که در رابطه با حوادث پس از انتخابات برای جویا شدن نظر مراجع و شخصیت های مؤثر نظام و نیز ارائه اطلاعات لازم به آنان درباره انتخابات، به دیدار آنان می رفت، در تاریخ۱۳۸۸/۴/۸ به دیدار خاتمی رفت.
🔸خاتمی در این دیدار دغدغه خود را لطمه خوردن به اعتماد عمومی دانست و راهکاری که برای حل این مسئله ارائه داد، تشکیل یک هیئت بی طرف بود:
🔻به هر حال یک حادثه ای رخ داده و مردم به آن اعتراض دارند؛ باید اشکالات را رفع و مردم را قانع کرد. حل این مسئله می تواند با تشکیل یک هیئت بی طرف صورت پذیرد.(سایت رسمی خاتمی، ۱۳۸۸/۴/۸)
🔹خاتمی در تیر ماه ۱۳۸۸ دیداری هم با خانوادهای دستگیرشدگان در ناآرامی های پس از انتخابات داشت که در این ملاقات از واژه شهید برای توصیه کشته شدگان در این حوادث استفاده کرد و خطاب به مهمانان گفت:
🔻متاسفم از اینکه اعلام جرم شما و عزیزانتان این است که در ایران ماندید و برای تقویت نظام و تامین حقوق مسلم مردم تلاش کردید و اینک باید مورد بی مهری و کم لطفی قرار گیرید.(سایت رسمی خاتمی، ۱۳۸۸/۴/۱۰)
🔸پنج روز بعد، خاتمی به همراه موسوی، کروبی و ۶۵ شخصیت دیگر که اسامی محمد سلامتی، محمدرضا تاجیک، عباس عبدی، سید هاشم آغاجری، محمد علی نجفی و فرشاد مومنی در میان آنها دیده می شد، نامه ای خطاب به مراجع تقلید نوشت که در آن بدون اشاره به علت دستگیر شدن بازداشت شدگان، آمده بود:
🔻همان گونه که استحضار دارید، هم زمان با اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، موج وسیعی از دستگیری ها از میان فعالان ستادهای انتخاباتی نامزدهای غیر دولتی و شهروندانی که در راه پیمایی های مسالمت آمیز شرکت جسته بودند، آغاز شد که در ادامه، با گسترش موج اعتراضات مردمی نسبت به تخلفات گوناگون و گسترده ای که در قبل، حین و بعد از انتخابات صورت گرفت، افزایش یافته و هنوز هم ادامه دارد.( همان، ۱۳۸۸/۴/۱۵)
🔹در این نامه به پخش اعترافات بازداشت شدگان پس از انتخابات اشاره شده و آمده بود:
دستگاه های تبلیغاتی دولتی و به ویژه صدا و سیما... با پخش اعتراف های نمایشی، سعی در اثبات این گونه اتهامات واهی به حرکتی مردمی دارد که تنها و تنها برای پاسداشت جمهوریت نظام شکل گرفت.
🔸در پایان نامه مذکور از مراجع تقلید خواسته شده بود روند رسیدگی به اتهامات به مجاری قانونی بازگردانده شود. به عقیده برخی اساسأ هدف این نامه جلوگیری از پخش این اعترافات بود.(انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص۳۳۳)
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /3
🔹خاتمی در یکی از فعالیت های خود در ارتباط با حوادث پس از انتخابات یک بار خواستار تحقیق و تفحص مجلس از انتخابات شد.(سایت رسمی خاتمی، ۱۳۸۸/۵/۴) و یک بار دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام را راه برون رفت می دانست(همان، ۱۳۸۸/۴/۳۰) و این به معنای نفی تمام عیار شورای نگهبان بود. حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان "مایکل لدین" دستیار ویژه وزیر دفاع وقت آمریکا را پیشنهاد دهنده این طرح می داند.( کیهان، ۸۸/۴/۳۰)
🔸 از نظر رضا روستا آزاد عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نیز بحث همه پرسی در حقیقت همان بحث ابطال انتخابات بود که موسوی پیش از آن مطرح کرده بود.(خبرگزاری فارس، ۱۳۸۸/۵/۴)
🔹وقتي موعد پخش اعترافات فرارسید، محمدعلی ابطحی عضو مجع روحانیون مبارز، پشت تریبون دادگاه رفت و رفتارهای میرحسین موسوی و محمد خاتمی را عامل آسیب رسیدن به مردم در روزهای پس از انتخابات عنوان کرد.
🔸 ابطحی در ادامه صحبت هایش از یک مثلث حامی تقلب سخن به میان آورد
که اضلاع آن را خاتمی، هاشمی رفسنجانی و موسوی تشکیل می دادند. او گفت:
🔻خاتمی فضای جامعه را می شناخت. وی اقتدار نظامی، انتظامی و مقام معظم رهبری که در جایگاه والایی قرار دارند را می شناخت و با توجه به اینکه وی نسبت به این موضوعات شناخت داشت. این یک نوع خیانت است که از موسوی در موضوع تقلب حمایت کرد.. پس از انتخابات در جلسه مشترکي هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی با یکدیگر هم قسم شدند. که پشت یکدیگر را خالی نکنند و بنده نمی دانم که این تنها نگذاشتن و یاری کردن یکدیگر پس از ۱۱ میلیون فاصله رای برای چه بود.
🔸خاتمی بلافاصله در واکنش به سخنان ابطحی، با نمایشی خواندن دادگاه متهمان، اعترافات مطرح شده را فاقد اعتبار عنوان کرد.(سایت رسمی خاتمی، ۸۸/۵/۱۰)
🔻سردار عزیز جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، طی سخنانی به نقش خاتمی در حوادث پس از انتخابات پرداخت و به نقل از ابطحی در اعترافات خود می گوید: «خاتمی و ابوالفضل فاتح و مهدی هاشمی رفسنجانی می گفتند که برنده شدن در این انتخابات خیلی با انتخابات گذشته فرق می کند. در این صورت جریان اصولگرا و رهبر دیگر نمی توانند سرشان را بلند کنند و این معنای یکسره کردن کار است.» یعنی رسیدن به یک نظام با ولایت فقیه بسیار ضعیف شده یا بدون ولایت فقیه جا بیفتد. اعتراضات در انتخابات کاملا برنامه ریزی شده بود. (پایگاه خبری تحلیلی سحر، ۱۳۸۸/۶/۱۱)
🔹جعفری در بخش دیگری از سخنرانی خود به سخنان منتشر نشده خاتمی در سال ۱۳۸۷ اشاره کرده و اضافه کرد، آقای خاتمی در بهمن ۱۳۸۷ می گوید:
🔻اگر در این انتخابات دهم احمدی نژاد سقوط کند، عملا رهبری حذف می شود، اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به قوه اجرایی بازگردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایی به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می شود و با شکست اصول گرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.»(همان)
🔸خاتمی در واکنش به سخنان سردار جعفری بدون تکذیب عباراتی که جعفری به او نسبت داده بود، گفت:
«عده ای برای مقابله با لیبرالیسم به فاشیسم پناه می برند.»(انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص ۳۳۵)
🔹۱۵ مهر ماه پس از آزادی سعید حجاریان از زندان، خاتمی به دیدار او رفت که برخی هدف از این دیدار را اعمال فشار بر حجاریان برای پس گرفتن اعترافات خود مبنی بر پروژه القای تقلب تفسیر کردند؛ اما به هر صورت، رسانه ها خبری درباره حرفی که حجاریان متناقض با اعترافات خود زده باشد، منتشر نکردند.
محمد علی ابطحی نیز پس از خروج از زندان از گفته های خود عقب نشینی نکرد. خاتمی وقتی در آذرماه ۱۳۸۸ به دیدار او و سخنان را شنید که نباید از فرض محال تقلب سخن می راندیم.( خبرگزاری فارس، ۱۳۸۸/۹/۱۶)
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
مکالمات درباره انتخابات پا گرفته
تو همه مکالمات مساله دوقطبی جزء پررنگ ترین مباحث
بعضی طرفداران #رای_بی_رای مساله دوقطبی رو عامل ناامیدی شون معرفی میکنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای عبایِ رهبر انقلاب که پیکر تکه تکه حاج قاسم با آن به خاک سپرده شد
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
نشر اکاذیب علیه کی؟ آمریکا و اسرائیل؟!
خاک تو اون سر همچین وکیلی
وقتی دشمنی بخاطر نفس باشه. حتی طرف حاضره غلامش سرش رو پشت بوم خونه طرف مقابل از بیخ ببره
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
اینست هاشمی
🔹برخی معتقدند نسبتهایی که به مرحوم هاشمی رفسنجانی در برخی رویکردهای غیرانقلابی اش داده میشود، ناشی از شیطنت اطرافیان بوده و هیچ اختلاف اساسی بین رویکرد ایشان با امامین انقلاب وجود نداشته است.
🔸با توجه به دغدغه ای که برخی از دوستان نسبت به روشن شدن این موضوع مبهم و چالشی داشتند و بنا ضرورت پرداختن به این مساله که معمولا منجر به سوء استفاده های سیاسی شده است نکاتی را گردآوری کرده ایم که در این مجال به آن خواهیم پرداخت.(البته این نکات با صرف نظر از تعلق جریانی هاشمی مطرح میشود که عمدتا رهبری با آن جریان ها چندان همراه نبودند.)
🔻به نظر میرسد که مرحوم هاشمی رفسنجانی در پنج موضوع مهم اختلاف نظر اساسی با رهبران انقلاب داشتند؛
علنی ترین مرزبندی رهبری نسبت به رویکرد هاشمی رفسنجانی را میتوان در خطبه نمازجمعه سال۸۸ جستجو کرد.
🔻آنجا که فرمودند: «در مسئله سیاست خارجی، عدالت اجتماعی و فرهنگ نظر آقای احمدی نژاد به نظر بنده نزدیکتر است»
با این پیش فرض که در اینجا به قول دکتر رحیم پور ازغدی: «علما میگویند تعلیق به شرط نشان میدهد که معیار اصلی چیست؛ یعنی تا وقتی که با این شعارها هستی و به آنها وفاداری شما به جبهه حق نزدیک تری؛ نه اینکه رهبری با شخص فلانی مخالف است و با شخص فلانی موافق ...
🔻این موارد عبارتند از:
۱. اختلاف در مبانی نظری و اصول اندیشه
۲. اختلاف در راهبرد فرهنگی اجتماعی
۳. اختلاف در راهبرد سیاسی و روابط خارجی
٤. اختلاف در رویکرد اقتصادی
ه. اختلاف در مسائل اجرایی و مدیریتی که به مرور تفصیلا به آنها میپردازیم.
✍️ مرتضی توکلی
#پاشنه_آشیل_هاشمی
@serat_ir1
یادداشتها | مرتضی توکلی
اینست هاشمی 🔹برخی معتقدند نسبتهایی که به مرحوم هاشمی رفسنجانی در برخی رویکردهای غیرانقلابی اش داده
بازنشر بمناسبت ۱۹دی سالروز درگذشت هاشمی رفسنجانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دکتر دائم داره از هویت اجتماعی و مذهبی اش میگه و مجری ظاهرا مذهبی که نمیتونه این سطح از عمق رو درک کنه باز هم داره مطلب رو سر میده به مسائل سیاسی..
متاسفانه دوقطبی سازی های سیاسی تو ایران بشدت اذهان مردم رو تحت الشعاع قرار داده و اصلا نمیتونیم پیرامون هویت اجتماعی خودمون با هم گفتگو کنیم و سریعا یه موضع گیری حزبی میکنیم و تنش و تمام...
سیاسیون هم بشدت این رو دوست دارند و ازش بهره برداری میکنن و ما هم فکر می كنيم مشغول انتقاد يا مطالبه از مسئولین هستیم
🗣 مرتضی توکلی
#دوقطبی
#رویت
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...اگر چنانچه چهار واحد با هم متّحد بشوند،
پنج واحد با هم متّحد بشوند،
زورشان و قدرتشان بیشتر از پنج برابرِ یک واحد است؛
یک هویّت جدیدی به وجود میآید؛
آن هویّت جدید خیلی مهم است...
(رهبر انقلاب۱۴۰۲/۱۰/۱۰)
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
یه سوال
اینایی که میگن بیاین از بیخ رای ندیم تا مشارکت پایین باشه می دونید غیرمستقیم چی رو دارن تایید می کنن؟
جمهوریت محور بودن نظام رو..
چون ته حرفش تایید میکنه که این نظام رای سازی نمی کنه
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
سوال اصلی اینجاست که نفری ده میلیارد برای آزادی این دونفر از کجا تامین شده؟
جناب ملالغتی لطفا فکر نکنم پاسخ این سوال از پژوهش های ایراد ادبی از رئیسی کم ارزش تر باشه مگر اینکه...بماند😉
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
درحال ضبط قسمت دوم برنامه رویت
دوقطبی حاکمیت و مردم
چی میشه که مردم انگیزه کنشگری رو از دست میدن!!
حجت الاسلام سعید غفاری
مجری: محمدرضا فغفوری
🔻یادداشت های برگزیده
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داره فیلمشو میگیره میگه عزیزم😡
بعضی از اینا اگه به عیب های خودشون تذکر بدی و ازش فیلم بگیری هیاهو راه میندازن
به شخصه از این نوع رفتارها بیزارم و اون رو منافی با روش دینی میدونم
بقول شهید مطهری روح امر به معروف اصلاح هستش ولی این تناقض در روش، اصلاح که نمیکنه عناد هم میاره و دوقطبی رو بهینه می کنه
خواهر عزیز!
اگه هدفت متنبه کردن و اصلاح هستش باید بصورت روشمند، با مقدمه چینی و رعایت حال و شرایط مخاطب ورود پیدا کنی..
اگر هم هدفت برخورد قضایی هستش میتونی عکس بگیری و در اختیار مراجع قضایی قرار بدی تا خودشون برخورد حاکمیتی داشته باشن
🔻یادداشتها
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
30.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حتی آنها که برخی ظواهر شرعی را مراعات نمیکنند.
رهبر انقلاب در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: دلسوز مردم بودن و محبت ورزیدن به مردم یکی از بایدهای امامت جمعه است. مردم ما مردمی خوب و مومن هستند حتی آنها که برخی ظواهر شرعی را مراعات نمیکنند..۱۴۰۲/۱۰/۲۶
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهت ادخال سرور
کامتان شیرین
از اخلاق تا انقلاب!
✍️ احمدحسین شریفی
🔹«بندهای» را دیدم که با ژستی روشنفکرانه و ظاهری خیرخواهانه در یکی از شبکههای تلویزیونی میگفت:
«روحانیت انقلاب نکرد که مسؤولیت سیاسی داشته باشد! او انقلاب کرد که معلم اخلاق شود!»
🔻بیچاره نمیدانست که:
اولاً، معلم اخلاق شدن، به آن معنا که او مد نظر دارد، نیازی به انقلاب نداشته و ندارد؛ اساساً یکی از شؤون عالمان دینی و به طور کلی دینداران در همیشه روزگاران، «ترویج اخلاق» و «معلمی اخلاق» بوده و هست.
ثانیاً، این بیچاره نمیدانست که حتی در روزگار پهلوی نیز روحانیت شأن معلمی اخلاق را، بدان معنا که او میپندارد، به خوبی ایفا میکرد؛ حتی خود شاه هم در کاخ خود مراسم عزاداری محرم را برگزار میکرد!
ثالثاً، «اخلاق اسلامی» غیر از «اخلاق لیبرالی» است؛ اخلاق لیبرالی امری درونی و شخصی و بریده از سیاست و مدیریت است؛ اما اخلاق اسلامی بدون سیاست و مدیریت و مسؤولیت مثل آب بدون رطوبت است! از مهمترین اصول فکر اسلامی و شیعی این است که «اخلاق اسلامی عین سیاست است و سیاست اسلامی هم عین اخلاق».
رابعاً، مگر این توصیه اخلاقی پیامبر اکرم(ص) نیست که «مَنْ أَصْبَحَ لَا يَهْتَمُّ بِأُمُورِ الْمُسْلِمِينَ فَلَيْسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلًا يُنَادِي يَا لَلْمُسْلِمِينَ فَلَمْ يُجِبْهُ فَلَيْسَ بِمُسْلِمٍ»؟ پس حتی اگر بپذیریم که هدف از انقلاب، انجام کار اخلاقی بوده است! مدیریت و سیاست و همراهی با ستمدیدگان و کمک به مظلومان و ... همگی در راستای عمل به همین توصیه اخلاقی پیامبر اکرم(ص) است.
🔻یادداشتها
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجور باید برای ولی شعار داد
از خودشون یاد بگیریم
🔻یادداشتها
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
تحلیل تحولات انتقام ترکیبی - موشکی جمهوری اسلامی در منطقه
✍️ حمید رسایی
◀️ اول: عملیات مقتدرانه موشکی ایران چند ویژگی همزمان مهم داشت از جمله:
۱. عمق اشراف اطلاعاتی ایران نسبت به تحرکات دشمنان در فرامرز را نشان داد.
۲. زمان مناسب براساس اطلاعات دقیق انتخاب شده بود.
۳. حمله موشکیِ قدرتمند، دقیق و آشکار و بدون هرگونه ترس.
۴. غافلگیری دشمن به معنای کامل.
۵. فاصله کوتاه ضربه دشمن تا ضربه به دشمن.
۶. ارسال پیام واقعی و عملی به همه طرفها که ایران در انتقام از دشمنان کشور و ملت، صبر_راهبردی دارد اما گذشت و بیتفاوتی ندارد.
۷. ارسال این پیام که دشمنان بدخواه در هیچ نقطهای امنیت ندارند.
۸. تصمیم گیرندگان نظام در انتقامگیری از دشمنان، مطلقا دچار تردید یا مصلحتاندیشیهای بیمورد نیستند. البته انتقام برپایه تدبیر، حوصله و عقلانیت صورت میگیرد.
۹.استراتژی ایران آن است که دوره بزن در رو گذشته است.
۱۰. انتقام، فرآیندی است که متوقف نشده و با تدبیر در جبهههای مختلف پیش میرود. گاهی ضربه مستقیم و گاهی ضربههای غیرمستقیم.
◀️ دوم: عملیات اربیل کردستان عراق نیز ویژگیهای خاص خودش را داشت:
۱. منزل پیشرو دیزهای که به همراه چند نفر دیگر به درک واصل شد مانند یک قلعه ایزوله شده و محصور و دارای تمهیدات اطلاعاتی ویژه بود .
۲.دقت موشکهای ایرانی که به این مکان اصابت کرده به گونهای بود که حتی فضای سبز دور ساختمان ها آسیبی ندیده اند یعنی موشک ها کاملا نقطهزنی کردهاند.
۳. در صورت لزوم اهداف واقع سرزمین های اشغالی صهیونیستنشین میتوانند با همین دقت منهدم شوند.
۴. روسها و چینیها که قصد خرید موشکهای ایران را دارند، متوجه خواهند که پولهایشان را دور نمیریزند و کشورهای دیگر نیز از خرید موشکهایی با این کیفیت و دقت ضرر نمیکنند.
۵. پدافند آمریکایی مستقر در اربیل نتوانست حتی یک موشک را منهدم کند.
۶. هیچ کشوری در دنیا موشکهای بالستیک تاکتیکی با این دقت در اختیار ندارد و حتی آمریکا نیز از کروز توماهاوک (مادون صوت) برای حملاتش استفاده می کند.
◀️ سوم: سپاه در انتخاب اهدافش بسیار دقیق عمل کرد، تعدادی از فرماندهان داعش در حملات سپاه پاسداران به درک واصل شدند و ۴ فروند خیبرشکن از جنوب خوزستان به مقصد گروه تکفیری در ادلب شلیک شد.
از کرمانشاه ۴ فروند و ۷ فروند از آذربایجان شرقی به مقر صهیونیستی شلیک شد و ابعاد حمله موشکی گسترده سپاه نیاز به مطالعه اطلاعاتی جدی دارد و حتی افسران اطلاعاتی اسرائیل نیز در جلسه محرمانه غافلگیر و کشته شدند و ایران با این حمله نشان داد حمله به منافع خود را تحمل نمیکند و به هر نقطه ای در منطقه دسترسی دارد.
فاصله ۱۲۰۰ کیلومتر برای صهیونیستها خیلی آشناست و پدافند آمریکا نتوانست موشکهای سپاه در اربیل را سرنگون کند.
در حمله سوریه برای اولینبار از موشکهای خیبرشکن استفاده شد و تا پیش از این ،خیبرشکن فقط در رزمایش ها تست شده بود.
افراد هدف قرار گرفته در شمال عراق همگی در لیست نشاندار جمهوری اسلامی ایران بودهاند از جمله پیشرو دیزایی که خود و پدرش از هیچ جنایتی دریغ نکردند از تامین مالی تروریسم و در اختیار قرار دادن املاکشان به موساد تا تامین لجستیک و ترانسفر تروریست به ایران و قاچاق نفت به رژیم اسرائیل و تامین امنیت جاسوسان و افسران موساد. مطمئناً یکی از خوشحالترین گروهها پس از هلاکت وی حشدالشعبی است که خوندلهای زیادی از همین فرد خورده بودند.
یک مقر هدف قرار گرفته موساد، به مانند مقری که در اسفند ۱۴۰۰ زیر ضربه رفت، بسیار بسیار مستحکم بوده و از آن به عنوان سومین مقر موساد در منطقه یاد میشود که جهت انهدام آن ۳ یا ۴ موشک سنگرشکن برای ویرانی سقف و دو طبقه مستحکم آن که دو لایه بتن بود اصابت کردند که در نتیجه ۴ افسر نشانشده موساد به هلاکت رسیدند.
البته این اولین ضربه به موساد در طول طوفانالاقصی نبود و در این صد روز مقاومت عراق بارها اماکن پوششی رژیم در الحریر، اربیل و ... از جمله یک مقر ارتباطی، شنود و جاسوسی فنی را هدف قرار داد اما میتوان سختترین ضربه را همین عملیات برشمرد.
ضربات سپاه به مراکز ایجاد ناامنی در کشورمان ، تنها روش موثر برای مهار دستگاه وحشی کشتار و ترور مردم ایران است. فلسفه وجودی نیروهای مسلح ج.ا.ا ، "بازدارندگی" است؛
و بازدارندگی یعنی ایجاد هزینه سنگین برای هر دولت یا گروهی که قصد ناامن کردن " ایران " را داشته باشد!
🔻یادداشتها
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd