هدایت شده از سبک زندگی متقین
چه کسانی در قیامت بدون حساب روزی می گیرند؟
🌹 جواب خدای #متقین:
1️⃣ متقین: زندگى دنيا در چشم كافران زیبا جلوه داده شده و به خاطر همین آنها مؤمنان را مسخره مى كنند. در حالی که #متقین در روز قیامت از کافران برترند و خدا به هر كه بخواهد، بى حساب روزى مى دهد.
2️⃣ صابران: ای پیامبر! از طرف من به مؤمنین بگو: «اى بندگان مؤمن من! #باتقوا شويد. براى كسانى كه در اين دنيا خوب عمل كرده اند، وعده خوبی است. زمين خدا وسیع است. بىترديد، #صابران مزد خود را بدون حساب دریافت خواهند کرد.»
3️⃣ مؤمنانِ اهل عمل صالح: هر زن یا مؤمنی که #عمل_صالح داشته باشد، عاقبت وارد بهشت مى شود و در آنجا بى حساب روزى دریافت می کند.
📖 آیات:
1️⃣ زيِّنَ لِلَّذينَ كَفَرُوا الْحَياةُ الدُّنْيا وَ يَسْخَرُونَ مِنَ الَّذينَ آمَنُوا وَ الَّذينَ اتَّقَوْا فَوْقَهُمْ يَوْمَ الْقِيامَةِ وَ اللَّهُ يَرْزُقُ مَنْ يَشاءُ بِغَيْرِ حِسابٍ (بقره، 212)
2️⃣ قلْ يا عِبادِ الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا رَبَّكُمْ لِلَّذينَ أَحْسَنُوا في هذِهِ الدُّنْيا حَسَنَةٌ وَ أَرْضُ اللَّهِ واسِعَةٌ إِنَّما يُوَفَّى الصَّابِرُونَ أَجْرَهُمْ بِغَيْرِ حِسابٍ (زمر، 10)
3️⃣ منْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولئِكَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ يُرْزَقُونَ فيها بِغَيْرِ حِسابٍ (غافر، 40)
آیه شماره 288
📱 کانال سبک زندگی #متقین:
@mottagheen
هدایت شده از تقوا یعتی ترک گناه
15.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ | گناه بزرگ #پهلوی و قاجار
🔺 بدانید مایه اصلى و نطفه اصلی عقبماندگىهایى که امروز شما در کشورتان ملاحظه میکنید، عبارت است از این که زمامداران این کشور در آن دوران که جوانش در سنین شما، باید #علم مىآموخت و انسانِ بااستعدادش باید براى تولید و سازندگى و ابتکار و خلاقیّت تشویق میشد، آنها تنبلى و خیانت کردند، به خودشان پرداختند، تنپرورى کردند، به قدرت مطلقه خودشان اندیشیدند، به فکر مردم نیفتادند؛ [لذا] ما عقب ماندیم. گناه بزرگِ خاندان پهلوى و #قاجار، اینها است.
۱۳۸۰/۷/۱۲ - #رهبر_انقلاب
هدایت شده از سبک زندگی متقین
✅ درس اخلاق آیت الله خوشوقت
🌷 دو بال پرواز معنوی
🔹«و اشغله بذکرک»، یکی از مطالبی که قرآن کریم روی آن خیلی تکیه کرده است مسئله #ذکر و #یاد_خدا است.
🔸برای پرش انسان (و) پرواز انسان، قرآن کریم دو بال فراهم کرده است؛ یکی #تقوا، دومی #ذکر_خدا. این دو بال انسان را قادر می کند که پرواز کند به طرف جلب رضایت پروردگار متعال؛ یکی کافی نیست. هم باید #تقوا باشد؛ انسان واجبات را انجام بدهد، محرمات را هم ترک کند؛ و هم #یاد خدا.
🔹لذا در آیه شریفه به این لحن وارد شده است «یا أیها الذین آمنوا اذکروا الله کثیراً لعلکم تفلحون»، زیاد به یاد خدا باشید چون زیاد به شما نعمت داده است، زیاد او را یاد کنید. این زیاد یاد کردن خدا به ضمیمه #تقوا انسان را به مقام فلاح و رستگاری خواهد رساند.
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
هدایت شده از تقوا یعتی ترک گناه
📚 شک در قرائت
💠 سؤال: اگر هنگام قرائت آیهای در نماز، شک کنم که آیه یا آیات قبل را خواندهام یا خیر یا وقتی انتهای آیه را میخوانم، شک کنم ابتدای آن را خوانده ام یا خیر، تکلیف چیست؟
✅ جواب: به چنین شک هایی اعتنا نکنید.
#احکام_نماز #شکیات #شک_در_قرائت
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از تقوا یعتی ترک گناه
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبیله ای در آفریقا که هیچ کشوری حاضر به پذیرش آن نشده اما از تمام دنیا ، فقط یک نفر را می شناسند...
هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پرسش و پاسخ حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
❓و #الَّذينَ_يَبيتُونَ_لِرَبِّهِمْ_سُجَّداً_وَ_قِياماً
🔰کانال رسمی حضرت آیت اللَّه خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
هدایت شده از سبک زندگی متقین
✅ تقوای زنانه در عزای نزدیکان!
🌹 توصیه های امام حسین (ع) به حضرت زینب (س) در شب عاشورا چه بود؟
امام زین العابدین علیه السلام نقل می کند:
در شبی که فردایش پدرم به شهادت رسید، نشسته بودم و عمّه ام زینب علیها السلام از من پرستاری می کرد که پدرم از یارانش کناره گرفت و به خیمه خود رفت و فقط حُوَی، غلام ابوذر غفاری، نزدش بود و به اصلاح و پرداختِ شمشیر ایشان، مشغول بود.
در آن حال، پدرم این اشعار را می خواند:
«ای روزگار، اُف بر دوستی ات!
چه قدر بامداد و شامگاه داشتی!
که در آنها همراه و یا جوینده ای کشته شد
که روزگار از آوردن مانندش عقیم است.
و کار با [خدای] بزرگ است
و هر زنده ای این راه را می پیماید».
امام حسین (ع) دو یا سه بار این شعر را خواند تا آنجا که فهمیدم و دانستم که چه می خواهد. گریه، راه گلویم را بست؛ ولی بغضم را فرو خوردم و هیچ نگفتم و دانستم که مصیبتی فرو می آید.
عمّه ام نیز آنچه را من شنیدم، شنید و چون مانند دیگر زنان، دلْ نازک و بی تاب بود، نتوانست خود را نگه دارد. لباسش را کشید و بیرون پرید و در حالی که درمانده شده بود، خود را به پدرم امام حسین علیه السلام رساند و گفت:
وا مصیبتا! کاش مرده بودم. امروز [که تو را از دست می دهم،] مادرم فاطمه و پدرم علی و برادرم حسن درگذشته اند. ای جانشین گذشتگان و پناه باقی ماندگان!
امام حسین علیه السلام به او نگاه کرد و فرمود: «ای خواهر عزیز! مبادا شیطان، صبرت را ببرد».
زینب علیها السلام گفت: ای ابا عبد اللّه، پدر و مادرم به فدایت! خود را به کشتن دادی. جانم به فدایت!
امام علیه السلام اندوهش را فرو بُرد و اشک در چشمانش جمع شد و فرمود: «اگر شب، مرغ سنگخواره را آزاد بگذارند، می خوابد».
زینب علیها السلام گفت: وای بر من! آیا چنین سخت در فشاری؟ همین دلم را بیشتر ریش می کند و بر من،سخت می آید.
سپس به صورت خود زد و گریبان چاک کرد و مدهوش افتاد.
امام حسین علیه السلام به سویش آمد و آب بر صورتش ریخت و به او فرمود: «خواهرم! از خدا بترش و #تقوا را رعایت کن و به تسلیت خدا آرام باش. بدان که زمینیان، می میرند و آسمانیان هم باقی نمی مانند و هر چیزی هلاک می شود جز ذات خدا که با قدرتش زمین را آفرید و مردم را برمی انگیزد تا همه باز گردند و او تنها بمانَد. پدرم از من بهتر بود. مادرم از من بهتر بود. برادرم از من بهتر بود و سرمشق من و آنان و هر مسلمان، پیامبر خداست».
امام حسین علیه السلام این چنین او را تسلّی داد و به او فرمود: «خواهر عزیزم! تو را سوگند می دهم و به این عمل کن. در عزای من گریبان چاک مده. در عزای من صورتت را خراش نده و وقتی درگذشتم، ناله و فغان راه نینداز».
امام حسین (ع) سپس زینب علیها السلام را آورد و کنار من نشانْد.
📚 حکمت نامه امام حسین (ع) ج 1 ص 329
📱 کانال سبک زندگی متقین: @mottagheen
هدایت شده از نو+جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #تماشایی
☺️ توصیه آقا به شما نوجوونها
🤝 با خدا دوست بشین
✂️ بخشی از سخنان آقا در مراسم جشن تکلیف دختران دانشآموز | ۱۴۰۱/۱۱/۱۴
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از نو+جوان
30.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی
🎙️ جمعخوانی سرود «جشن فرشتهها» در حضور آقا
😍 اینجا ایرانه، دخترا ستاره میسازن...
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از نو+جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | 😏 به کام دربار
⚠️ دربار ۵ | مردم ۰
❗️وقتی قدرتمندان و درباریان امکانات عمومی را فقط و فقط مال خودشان میدانستند
🤕 #خاندان_ویرانی
🔗 #بیچارگی_وابستگی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
کربلا دارالنعیم زینب است / کعبه خود تحت حریم زینب است
عمر زینب فخر مولا بود و بس / او به زهرا المثنی بود و بس...
وفات حضرت زینب (س) تسلیت باد.