📌کرونا و پیچ تاریخی برای ظهور تمدنی دیگر
✍ #محمد_جبارپور
تحلیل پیامدهای کرونا مسئله بسیار مهمی است که میبایست مورد توجه جدی قرار گیرد. این ویروس در حال شکلدهی و زمینهسازی دو جریان تمدنی است. جریان نخست با ایجاد فاصله اجتماعی و احاله به فضای مجازی در حال شکلدهی صورت تمدنی جدیدی برای غرب است؛ صورت تمدنی که حتی ارتباط اعضاء یک خانواده و تمام مناسبات اجتماعی آن جامعه نیز از طریق فضای مجازی برقرار میشود!
باید دقت کرد که موضوع مجازی شدن عالم کوچک انگاشته نشود. این مسأله کاملا ظرفیت ایجاد یک صورت تمدنی جذاب را برای کاروان تمدن غرب دارد. اگر فهم درستی از این حرکت شکل نگیرد احتمال دارد اقدامهای ما ناخودگاه باعث گسترش و توسعه این صورت تمدنی شود.
از سوی دیگر زمینه برای شکلگیری جریان دومی نیز وجود دارد. جریانی که با توجه به امور غیبی عالم میخواهد پاسخ نیازهای دنیای او را حل کند. دعا و نیایشهای عمومی مردم جهان برای درمان این بیماری نشانهای برای این بیداری همگانی است. اگر انقلاب اسلامی بتواند از این فرصت زمینهای در کنار ناکارآمدی تمدن غرب در پاسخ به عدم شیوع و درمان بیماری کرونا استفاده مناسب کند، قطعاً میتواند ریل تمدنسازی دینی را با سرعت بیشتری به پیش برد.
توجه به سیره و روش حکیمانه مقام معظم رهبری خود چراغ راهی برای چگونگی این حرکت تمدنسازانه است. ایشان در توصیه برای کسانی که توفیق حضور در اعتکاف را ندارند، اعتکاف مجازی را پیشنهاد نمیدهند بلکه نماز جعفر طیار را پیشنهاد میدهند. یا در توصیه دیگر قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه را پیشنهاد میدهند. یا توصیه به خلوت کردن در ماه مبارک رمضان و... این نوع توصیهها و فرامین در حقیقت بیانگر نوعی استفاده آلی از رسانه و فضای مجازی است نه استفاده اصالی.
تمدن غرب در دوره رنسانس با وعده ایجاد بهشت زمینی، دین را از حوزههای اجتماعی و فردی به کناره راند. این تمدن با سخره گرفتن تمدنهای قبلی که قدرت درمان بیماریهای فراگیری چون وبا و طاعون را نداشت، وعده نظام سلامتی را داد که علاوه بر پاسخ به بیماریهای فراگیر قدرت ایجاد طول عمر طولانی و شاید جاودانه را دارد! اکنون با گذشت بیش از ۵ قرن از عمر این تمدن جا دارد تأملی در میزان موفقیت و دستیابی به آرمانهای وعده داده شدهاش داشت.
امروزه با پیدایش بیمارهای فراگیری چون ایدز، سارس، کرونا و... نشان داد سبک زندگی مدرن خود عامل ایجاد برخی بیماریها است که متأسفانه نظام سلامت و درمانی مدرن نیز قدرت عدم شیوع و فراگیری آن را ندارد.
نکته دیگر آنکه لیبرال دموکراسی غرب با نگاه اومانیستی خود به انسان و سکولاریستی خود به جهان علاوه بر اینکه خود عامل طبیعی بروز چنین حوادثی است، در زمان بروز این اتفاقات نیز رفتار و مدیریت غیرانسانی دارد که مثالهای متعدد آن در این جریان هر روزه از رسانهها شنیده می شود: عدم پذیرش افراد بالای ٨٠ سال، عدم پذیریش بیماران مبتلا به سندروم دان، فلج مغزی و اوتیسمی، سرقت ماسکها و تجهیزات پزشکی و...
اکنون جهان آماده و پذیرای شنیدن ایده جدیدی برای عالم است. ایدهای که نهتنها خود عامل بروز بیماری و مشکلات نیست بلکه اگر هم به دلایلی ابتلائی رخ داد مدیریت آن انسانی و ایثارگرایانه است؛ مانند ایثار و فداکارهای دفاع مقدس. ایدهای که ایمان به غیب و توجه به دیگر لایههای وجود انسان و هستی محور آن باشد. ایدهای که با ظهور انقلاب اسلامی تولد دوبارهای در لایه اجتماعی عالم پیدا کرد و توانست در عرصه نظامی و سیاست منطقهای و بینالمللی و علم مدرن جزو نقشآفرینان اصلی جهان معاصر باشد اما این ایده هنوز نتوانست در حوزههای فرهنگی، اقتصادی و علمی ظهور نماید.
قوی شدن در این حوزهها جدیترین راهبرد برای نقشآفرینی در آینده جهان است. قوی شدن در این عرصهها یعنی رقم زدن دنیای دیگر برای بشر؛ که این دنیای جدید با انقلاب ۵٧ شروع به جوانه زدن کرد...
از جمله اساسیترین عرصههایی که برای قوی شدن باید توجه ویژه به آنها داشت:
حکمرانی مبتنی بر قرآن و سیره اهل بیت علیهم السلام، تحول بنیادین در حوزه علوم انسانی، سبک زندگی اسلامی، هویت و اندیشه دینی تمدنساز، اقتصادمقاومتی، رسانه و تصویرپردازی، فضای مجازی و حکمرانی مجازی، اصلاح اساسی در نهادهای رسمی تعلیم و تربیت شامل مهدهای کودک، مدارس و دانشگاهها، توجه به نهاد اصیل و اجتماعی مسجد و هیأت.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
#رزمایش_همدلی باید مردمی باشد نه دولتی!
#رزمایش_همدلی باید از خانوادهها شروع شود نه از سازمانها!
#رزمایش_همدلی نباید محدود به احسان مالی باشد!
#رزمایش_همدلی باید مسجدمحور باشد و در محلهها سازماندهی شود!
وگرنه باید شاهد اتلاف و تبذیر و بیعدالتی باشیم!
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 #پیشنهاد_دانلود
⏰ زمان: ١دقیقه و ٢ثانیه
😳زیر تیر و ترکش انگار داره تو مسجد نماز میخونه!
💬روایت نماز جماعت شهید حسین بادپا از زبان شهید مصطفی صدرزاده
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
هدایت شده از خبرگزاری فارس
جزئیات رزمایش مواسات در مساجد/ اجرای طرح «هرمسجد یک قربانی»
معاون مرکز رسیدگی به امور مساجد:
🔹مساجد از عید نیمه شعبان تا عید فطر سبد کالا برای نیازمندان محلات تأمین میکنند.
🔹در این پویش هر مسجد حداقل یک قربانی با کمکهای مردمی انجام خواهد داد تا در میان نیازمندان توزیع شود.
🔹در رزمایش مواسات بناست اصناف به نیازمندان و باربرهایی که امروز با مشکل مواجه شدهاند خدمترسانی کنند.
fna.ir/ewkplh
@Farsna
📋 نامه به مدیر جدید مرکز رسیدگی به امور مساجد استان خراسان
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت جناب آقای حجت الاسلام مهدوی ارفع مدیر جدید مرکز رسیدگی به امور مساجد استان خراسان
ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت محضر شما، باتوجه به مسئولیت جدید شما تیم رسانهای سنگر مسجد بر خود وظیفه دانست در فضای مجازی نظرخواهی از مردم انجام بدهد مبنی بر اینکه اگر نقش مشاور شما را داشتند چه پیشنهاداتی به حضرتعالی میدادند. این پیشنهادات بهصورت چکیده تقدیم جنابعالی میشود. در ابتدا بهخاطر ادبیات خودمانی و صمیمی که از حالت رسمی بهدور است عذرخواهی کنیم. بهخاطر ملاحظه در امانتداری به همان صورت با کمترین شکل تغییرات بیان کردیم. البته مطالب داخل پرانیز نکاتی است که ما اضافه کردیم.
١. ارتباط صمیمی و نزدیک با دغدغهمندان و فعالین مسجدی: افرادی که با شما سر و کار دارند توقعشون اینه شما را خوب بشناسند. پس در اولین مرحله پیشنهاد میکنیم خودتون رو همراه با تمام سوابق علمی و اجرایی و هر چیز دیگهای که به نظرتون لازم است معرفی کنید. اولین پست صفحه اینستاگرامتون رو با همین موضوع فعال کنید اون ارتباط صمیمیِ نزدیکِ تعاملی هم از همین طریق شکل میگیره.
٢. تغییر محل استقرار مرکز: محل استقرار مرکز رو از ساختمانی بیروح به مسجدی که ظرفیت کارهای شما رو داره انتقال بدید. قطعاً چنین مساجدی وجود دارند و قطعاًتر میدونید که منظور ما دقیقاً صحن اصلی مسجد نیست! بهخدا ما راضی نیستیم شما و همکارهاتون زیر راهپلهها نمازهاتون رو بخونید!
٣. ورود به حوزه رسانه: چرا مرکز باید از رسانه دور باشه؟ وقتی این همه رسانهفهم حرفهای حزباللهی مسجدی و مسجددوست تو مشهد و خراسان هست چرا مرکز ازشون استفاده نمیکنه؟ قطعاً شرح وظایف در حوزه رسانه فراوان هست و در این زمینه خیلی کم کار شده. (ایده هم خواستید ما کلی ایده داریم. درخدمتتون هستیم. تا دلتون بخواد ایده بهتون میدیم!)
.
۴. برگزاری دورههای مختلف مهارتآموزی: یکی از مهمترین دورههای مهارتآموزی دوره مدیریت مسجد هست که مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران در زمان حاج آقای حاج علی اکبری برگزار کرد که انصافاً تولیدات و تجربیات خوبی دارند. اولین رویداد نوآوری و کارآفرینی با موضوع مسجد هم برگزار کردن. خلاصه ازشون استفاده کنید.
۵. پژوهشهای علمی معطوف به هدف مشخص: تو این زمینه هم پژوهشکدههای مختلفی کارهای خوبی انجام دادند که اگه ارتباطی بگیرید میتونید یافتههای اونا رو بهرهبرداری کنید و برای اهداف خودتون استفاده کنید. (ما هم چند تا گروه خوب میشناسیم بعداً اگه خواستید در این زمینه هم درخدمتتون هستیم.)
.
۶. آشتی دادن جوانان با مسجد: راههای زیادی برای این موضوع وجود داره. فعلا پیشنهاد میدیم گروههای مختلفی که در حال فعالیتهای فرهنگی تربیتی انقلابی هستند در مسجد مستقرشان کنید تا هم مسجد فعال بشه و در مسجد باز بمونه هم فعالیت آن گروهها در مسجد بابرکتتر بشه. مثلا نهضت پوستر انقلاب نمیشه در یک مسجد مستقر بشن؟ البته ممکنه بگید ما نمیتونیم دخالت کنیم. دخالت شاید نتونید بکنید زمینهسازی هم نمیتونید بکنید؟
٧. اصلاح اساسی در زمینه امام جماعت: این مورد داغ دلِ خیلیها شده. ریسکپذیر باشید و یک عمل انقلابی در این زمینه انجام بدید. میدونیم شاید مشکل از حوزه علمیه و کمبود امام جماعت هم باشه ولی اینم میدونیم که در این شهر و استان هنوز روحانیون دغدغهمند خوبی هستند که از خدمت در سنگر مسجد محروم هستند.
پیشنهادات زیاد هست. فعلاً در همین حد از ما قبول کنید. خلاصه بگیم در زمینه مسجد کار زیاد میشه انجام داد. رسیدگی به امور مساجد رو به حل و فصل چند اختلاف محدود نکنید که البته اینم لازم است ولی کافی نیست.
امضاء: تیم رسانهای سنگر مسجد به همراه مخاطبین
پ ن:
١. بازم اگه پیشنهاد دارید از طرق زیر برامون بفرستید.
الف. ایدی تلگرام @admasjid
ب. دایرکت اینستاگرام
https://www.instagram.com/p/B-7SohBHUEe/?igshid=17wv3n20cznmj
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
📌 مسجدرفتن بهاتفاق خانواده و نوهها
آقا معمولاً هر بار که به مسجد [جمکران] میآیند چند نفر از اعضای خانوادهشان و چند نفر از نوههایشان را به همراه خود میآورند.
یادم هست که خیلی وقت پیش بعضی از نوههایشان که سن کمی داشتند و خیلی متوجه خواندن نماز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف نبودند، میبینم که با چه حال معنوی شبیه خود آقا به نماز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف میایستند و آن را با همهی آداب و حالات خیلی جالب میخوانند.
💬خاطره از: حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران
🔗 http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45329
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
سنگر مسجد
@masjid_sangar
📌سازمانها قرارگاه مردمی زدند! بهنظر دروغ میرسد!
✍ حجتالاسلاموالمسلمین #علی_شاملو
این خبر رو امروز دیدم، خیلی کلنجار رفتم با خودم که چیزی ننویسم، نتونستم.
رهبری توصیهای کردند به مواسات رسیدگی به محرومین. واضحه که مخاطب، گروههای مردمی و جهادی هستند. اینکه چند سازمان عمدتاً فرهنگی احساس تکلیف کردند و قرارگاه زدند و...، بنده حقیر حس مطلوبی نسبت به این کار ندارم.
پیش از همه، نام این قرارگاه، بهنظر دروغ میرسد. این همه دستگاه دولتی دور هم جمع شدهاند و نام خود را قرارگاه مردمی گذاشتهاند!
ثانیا: این سازمانها، هر کدام دهها کار زمینمانده حیاتی دارند. نامها را مرور کنید: مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، ستاد احیای امر به معروف و... . واقعاً این مجموعهها، همه کارویژههای خودشان را انجام دادهاند؟ و در حوزه مسوولیتشان اوضاع کاملاً ایدهآل و مطلوب است؟ که حالا میخواهند عملیات مواسات را هم مدیریت کنند؟
باز کمیته امداد، آستان قدس، شهرداری یا اوقاف، وظایف و تجربه جدی در رسیدگی به محرومان دارند، اما سازمانهای صرفاً فرهنگی ، با ناکارآمدی شدیدی که در حوزه عملکردی خود دارند، چرا وارد این میدان شدهاند؟
مخصوصاً ریاست مسئول جدید مرکز رسیدگی به امور مساجد، بر این قرارگاه بیشتر محل سؤال است. برادر عزیزمان، که خالصانه برایشان آرزوی موفقیت داریم و در صورت صلاحدید با همه توان در خدمتشان هستیم، دنیایی از وظایف مهم، برای محوریتبخشی و پررونقکردن مساجد بر دوش دارند، چطور مدیریت این قرارگاه را هم برعهده گرفتهاند؟
انگار سازمانهای حکومتی، ولعی سیریناپذیر برای سیطره بر مردم و حرکتهای مردمی دارند، و حالا که موجی از فعالیت مردمی حول فرمایش رهبری ایجاد شده، درصدد مصادره و مدیریت این فعالیتهای جهادی هستند.
میدانم که بدبینانه است، اما هشدارش لازم است: امیدوارم فعالیتها و بدنه اجتماعی این قرارگاه، برای اهداف سیاسی بهکارگیری نشود.
خوشحال میشوم نظر بدهید
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
سنگر مسجد
📌سازمانها قرارگاه مردمی زدند! بهنظر دروغ میرسد! ✍ حجتالاسلاموالمسلمین #علی_شاملو این خبر رو
#یادداشت_مخاطبین
ضمن احترام به آقای شاملو عزیز
اتفاقا در این مورد خدا رو شکر امور مساجذ وارد عمل شده. این کار ستادی و هماهنگی مساجد و اتصال ارگانها به مساجد برای محرومیتزدایی محله به محله با محوریت مساجد بسیار کار پربرکتی است. انشاءالله دبیر بودن امور مساجد هم بیشتر میتواند ناظر به این معنا باشد که محوریت رزمایش مساوات مساجد هستند.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
سنگر مسجد
📌سازمانها قرارگاه مردمی زدند! بهنظر دروغ میرسد! ✍ حجتالاسلاموالمسلمین #علی_شاملو این خبر رو
#یادداشت_مخاطبین
📌 رزمایش مواسات و چند نکته درباره یاداشت آقای شاملو
✍ #علی_شیرین
درخصوص یاداشت آقای شاملو باید گفت درست است که نهادهای مدنظر ایشان مثل سازمان تبلیغات و...، از لحاظ اداری وظایف خطیر دیگری دارند و اولویت با آن وظایف است، اما دراین عرصه یعنی رزمایش مؤمنانه مواسات و دستگیری از نیازمندان اگر با تشکیل ستاد و هدایت و مدیریت و برنامهریزی مناسب برای ساماندهی و جمعآوری کمکهای مردمی به نیازمندان و محرومان وارد عمل شوند، درشرایط خطیر و نابسامان اقتصادی فعلی درواقع به یکی از وظایف اجتماعی و دینی خود عمل کردهاند و نباید برای آن مانعی ایجاد کرد و اتفاقاً اگر همه دستگاهها دراین زمینه به شکل درست واصولی وارد عمل شوند، آن شیرینی و لذت احسان و کار خیر درسطوح گسترده ودرهمه جغرافیای ایران احساس خواهد شد و طبیعتاً رضایت اجتماعی و الهی را هم در پی خواهد داشت، البته در این زمینه باید از ظرفیت نهادهای مردمی بهره گرفت. این تجربه دراوقاف با رویکرد تشکیل مراکز افق در امامزادگان و رویکرد خدمات اجتماعی و در کنار آن فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی درحال شکلگیری است.
و نکته آخر اینکه اساس حل مشکلات اقتصادی ورفع نیازمحرومان باید بر توانمندسازی و اشتغال و اصطلاحاً یاددادن فن ماهیگیری باشد که این کار وظیفه اصلی دولت و دستگاههای همسو و در کنار آن سایر بخشهای دولتی و غیردولتی است و این اقدامات خوب در کنار آن فعالیتهای زیربنایی است که میتواند نویدبخش پیشرفت و گسترش عدالت اجتماعی درجامعه اسلامی باشد.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
📌۵٠درصد تخفیف اجاره
👌 #کار_خوب مسجد امام رضا علیهالسلام (بلوار پیروزی مشهد) که بهعلت شیوع بیماری کرونا و فشارهای اقتصادی ناشی از آن، ۵٠درصد مبلغ اجاره را از مستأجرین خود نمیگیرد و مابقی آن را به صورت اقساطی دریافت میکند.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
#یادداشت_مخاطبین
ایسپا وابسته به جهاد دانشگاهی از مردم نظرسنجی کرده که ترجیح میدهید چه مکانهایی در اولویت بازگشایی باشند؟
٣٢.۶ درصد گفتند اماکن مذهبی و زیارتگاهی.
٢١ درصد هم گفتند نماز جماعت و جمعه.
فاصله نظر مردم با فضای غالب بر توییتر و اینستاگرام باورنکردنی است.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
🔺امور مساجد: آماده بازگشایی مساجد با رعایت پروتکلهای بهداشتی هستیم.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: به مسئولان کشور، ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت اعلام میکنیم، باتوجه به فرارسیدن ماه رمضان، آماده بازگشایی مساجد با توجه به درخواستهای مردمی و با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی هستیم.
🔻گزارش کامل این خبر را در خبرگزاری فارس بخوانید.
http://fna.ir/ex1fit
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تقاضای سخنگوی قوه قضائیه از متولیان امور در حوزه تدوین دستورالعملهای کرونایی
اسماعیلی: مساجد را هم میشود در ماه مبارک رمضان مانند بازارها، پاساژها و... با پروتکلهای بهداشتی باز کرد. سراغ سادهترین راه یعنی تعطیلی مساجد نروید.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
📌مسجد باید مدل فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... را تحتتأثیر قرار دهد.
✍ #حجت_الاسلام_میرباقری
غرب در دوره رنسانس، بشریت را از عالم غیب تنزل داد و انسان را در ذهن، محصور و ارتباطش را با خدا قطع کرد. این بار قدرتهای جهانی میخواهند انسانها را از چاله به سیاهچال ببرند. بنابراین خطرناکترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرتهای بزرگ است، مدیریتش به صورت شبکهای در جهان اداره میشود و ما هم کاربران آن هستیم. اگر قدرتهای بزرگ در این کار موفق شوند، جهان را مستقیماً اداره میکنند.
هیچ ضرورتی ندارد که با پروتکلهای وزارت بهداشت مقابله کنیم اما مسجد باید به نقطه کانونی ارتباط مردم و عرصههای اجتماعی تبدیل شود و آرام آرام مدل فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... را تحت تأثیر قرار دهد.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
📌کرونا با مناسک دینی ما چه کرد؟
کرونا احکام مهمی مثل نماز جمعه را به تعطیلی کشاند، اما عقلانیت منعطف در دین اسلام، موجب شد علمای اسلام در مقابل کرونا به ستیز برنخیزند، مقاومت نکنند و حتی کجسلیقگیهای موردی را که توسط برخی جریانات متحجر شکل گرفت، محکوم کنند.
🔻نظرات مختلف کارشناسان را در خبرگزاری فارس بخوانید.
http://fna.ir/ex1fvn
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
#توییت
👤 حاج حیدر
اینجا مصلی تهران است؛ اینکه اقامه نماز نماز جماعت در مساجد تعلیق شده، باعث نشده مردم مؤمن، کمک به نیازمندان را تعطیل کنند. چرا که «شرف المکان بالمکین»
با کمک مردم و با همت بسیج امروز 3ونیم میلیون بستهی معیشتی در قالب رزمایش کمک مؤمنانه بین نیازمندان در سراسر کشور توزیع خواهد شد.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
📌بسیج اقتصادی با محوریت مسجد محله!
✍ #دکتر_میثم_لطیفی
وسایل پدرم را که مرتب می کردم این کارت بسیج اقتصادی خانوار را دیدم.
قدیمیترها یادشان هست آن زمانی که مسئولیت شناسایی و تایید خانوادههای محله با مساجد بود.
بعد در همان محل هم مغازهدارهای معتمد، کار توزیع اقلام مورد نیاز بر اساس سهمیهبندی زمان دفاع مقدس را انجام میدادند.
این یعنی:
نه بروکراسی نه تمرکزگرایی نه هزینه اضافی
خدا رحمت کند حاج آقای زاهدی امام جماعت باصفای مسجد حاج اسماعیل را.
خدا رحمت کند حاج غلام، پدر شهید و بقالی معروف محله شش متری شهدای خاکفرج را.
خدا رحمت کند ۶۰ شهید کوچه شش متری شهدا را.
خدا رحمت کند بابا را که خاطرات آن دوره را زنده کرد.
خدا رحمت کند همه مؤمنین و مؤمنات را در آخرین شب جمعه ماه شعبان و در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان
#سرگذشت_جذاب_مسجد
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar
#سرگذشت_جذاب_مسجد
📚 اسم کتاب: یک روایت معتبر درباره مسجد هدایت
🔰ناشر: بهنشر
✍ نویسنده: حسین یحیوی
🔻درباره کتاب:
کتاب «یک روایت معتبر درباره مسجد هدایت» روایت اتفاقات سالهای ١٣٣٠ تا روزهای انقلاب و تأثیر این مسجد و آیتالله طالقانی بر محله، شهر و حوادث مرتبط انقلاب مردم ایران است. این کتاب خواندنی حاوی تصاویری دیدنیِ کمتر دیده شده هم هست.
کانال #سنگر_مسجد | @masjid_sangar