1_9969256811.mp3
12.38M
🔗 دعوای کارشناس یمنی و آمریکایی درباره ایران: رجز نخوان، جرات داری به ایران حمله کن
🎙 این روزها تکرار نام ایران به یکی از عادی ترین رخدادها در برنامه های تلویزیون که در آن درباره تحولات منطقه صحبت میشود تبدیل شده است. آنچه خواهید دید بخشی از مناظره یک کارشناس یمنی و آمریکایی است که کشورهایشان اکنون در حال جنگ با هم هستند. هر دو کارشناس در این برنامه درباره حمله به ایران صحبت میکنند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#ائتلافها
#کدام_ائتلاف؟
✳️ تشکل/ ائتلاف تراز
و مسئولیت امروز ما
🔹این نوشته می توانست نقد مصداقی عملکرد تشکل/ ائتلاف هایی مانند جمنا، شانا، مبنا، جماران، جبهه پایداری، جبهه پیشرفت و عدالت، حزب موتلفه، شریان، امناء، شورای وحدت، آبادگران، و شورای هماهنگی نیروهای انقلاب باشد؛ و یا ارزیابی جبهه دو پاره اصلاحات، و همچنین شعسا و ناسا (شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان/ نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان) که منحل شدند.
♦️اما فارغ از ارزیابی مصادیق که مجال دیگری را می طلبد، باید گفت امر "تشکیلات داری"، کار طاقت فرسایی است و به همین دلیل، بسیاری از تشکل ها و ائتلاف های سیاسی برآمده از آنها عُمر طولانی نمی کنند.
🔹هر فعال سیاسی، کارکردی دارد و می تواند وزن مشخصی از بار مسئولیت را به دوش بکشد. اما وقتی افراد دور هم جمع شدند،
اولا باید بتوانند برای مدتی نسبتا طولانی، تعاون/ هم افزایی داشته باشند و توان شان چند برابر شود؛
ثانیا قدرت بسیجگری نخبگانی/ عمومی پیدا کنند.
ثالثا مسئولیت پذیر و پاسخگو باشند.
♦️نشانه های حیات و بالندگی و پویایی در نوعِ تشکل ها و ائتلاف های سیاسی چیست ؟ چقدر در جا می زنند و تغییر را بر نمی تابند، و یا از اصل و اساس، چنان دگرگون می شوند که چند سال بعد، نمی شناسید شان و اصلا تشکیلات دیگری می شوند؟
🔹خاصیت دار و ارزشمند کردن تشکل/ ائتلاف ها برای جدی گرفته شدن از سوی مردم، بحث مهی است. تشکیلات سیاسی "تراز" و ائتلاف برآمده از آن، چگونه تشکیلاتی است؟
👌 تشکیلاتی که در عین به روز رسانی و بهبود و ارتقاء، لااقل برای یک دهه دوام بیاورد و دچار تحول و تبدّل های عجیب و غریب به نحوی که از تشکیلات اولیه چیزی باقی نماند، نشود.
👌 اهل تعامل دائمی با خواص و مردم، فراتر از فصل انتخابات باشد. در موسم انتخابات هم گزارش ها/ داده ها/ ارزیابی ها/ و برنامه هایی را که تدریجا تدارک شده، با نخبگان و بدنه خود به اشتراک بگذارد و بتواند از این طریق صادقانه و عقلانی -و نه هیجان افکنی و شوک دهی غلط- بسیج گری انتخاباتی داشته باشد؛ هم درباره اهمیت اصل رای دادن و هم درباره مصادیق و نامزد ها.
👌 پیشاپیش برای انتخابات، ستاد، شبکه مویرگی، و ساز و کار رسانه ای تدارک کرده باشد؛ شبکه ای که مردم و نخبگان از قبل با آن ارتباط گرفته باشند. این شبکه و ستاد ها باید از قبل توانسته باشند در مردم نسبت به موضوعیت انتخابات و کارکرد نامزد ها، حساسیت/انگیزش مثبت ایجاد کنند.
👌 به این سوال در عمل پاسخ داده باشند که اگر فصل رقابت انتخاباتی و تکاپوی ضروری حاصل از آن نبود، چقدر فعال بودند، و کدام دغدغه ها را پیش برده و کدام برنامه ها را طراحی و اجرا کرده اند؟
👌 پاسخ دهند که صرفا می خواهند فهرست بدهند یا این که به تناسب فرصت ها/ تهدید ها، مسئولیت انگیزش میلیون ها نخبه آماده هم افزایی برای خدمتگزاری را متوجه خود می دانند؟ بدون این بسیجگری، نمی توان در تراز جایگاه انقلاب و ملت ایران کار کرد.
👌 فارغ از این که به چه کسی رای بدهیم یا ندهیم، باید تحسین کرد فعالانی که مسجد به مسجد/ مدرسه به مدرسه/ داشگاه به داشگاه/ حوزه به حوزه/ محله به محله می روند، با مردم حرف می زنند و صد البته از آنها می شنوند و می آموزند.
👌 فارغ از این که رویکرد انتخاباتی تشکل/ ائتلاف ها را تکاپوی مثبت و سازنده بدانیم یا سهم خواهی محض، باید بررسی کرد که هر کدام از آنها چه تدارکی برای گرم کردم فضای عمومی انتخابات و نشاط همراه با عمق بخشیدن به آن انجام می دهند.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
💢(در پرانتز باید به یک نمونه از تاثیر تعامل با مردم اشاره کرد و این فارغ از قضاوت امروز ما درباره رئیس دولت نهم و دهم است. بعد از انتخابات/فتنه ۸۸ حسین نقاشی از فعالان ستاد موسوی گفته بود به شهرهای اطراف کرمان رفتیم تا ببینیم مردم چرا و چگونه رای داده اند؟ ۹۰- ۹۵ درصد مردم گفتند نه به خاطر پروژه ها، بلکه به این خاطر به احمدی نژاد رای داده اند که دولتمردان به میان آنها رفته و حال و روز شان می پرسند. مردم گفته بودند سال ها بود نه فقط دولتمردان، بلکه مدیر کل و فرماندار را میان خود ندیده بودند تا جویای حال شان شود. بحمد الله این روحیه تعامل، در مدیران دولت فعلی هم دیده می شود و تاثیرات مثبتی را در جلب امید و اعتماد مردم داشته است).
🔹انتخابات، جشن مردم سالاری، تضمین امنیت و اقتدار و ثبات کشور در برابر دشمنان تاریخی ملت ایران، و فرصت تحول در ساز و کار های اجرایی- تقنینی است.
♦️امیدواریم فعالان تشکل/ ائتلاف ها در چند روز باقی مانده تا انتخابات بتوانند بخشی از مسئولیت تعامل هر چه نزدیک تر با مردم در کف میدان و خیابان را به جای آورند و مسیر نقش آفرینی میلیون ها نخبه مشتاق نقش آفرینی جمعی در جشن بزرگ ملی را هموار سازند.
🔹ان شاء الله ملت ایران و نخبگان و فعالان سیاسی، توفیق شُکرگزاری نعمت انقلاب و مجال انتخابات را داشته باشند و دشمنان را مانند بسیاری از مقاطع دیگر نا امید سازند، فارغ از گلایه های به جایی که از برخی مدیران یا اغلب تشکل ها وجود دارد.
♦️در حالی که بانیان یک قرن دیکتاتوری در ایران، علیه اصل انتخابات لجن پراکنی می کنند و خواستار تحریم (محروم کردن ملت ایران از حق خویش) هستند، طبعا باید گلایه ها را به فرصت دیگری موکول کرد و در برابر خط آمریکایی/ انگلیسی/ صهیونیستی "تهدید و تحریم" صف آرایی کرد.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9972572590.mp3
12.38M
🚨 ۲۰ صهیون هلاک شدند / اظهارات درباره اتفاقات مرز لبنان ممنوع شد/مقاومت عراق: در آرامش قبل از طوفانیم
#شبنامه / تحولات فلسطین / ۲۰ صهیون در عملیات فلسطینی ها در غزه هلاک شدند / اظهارات درباره اتفاقات در مرز لبنان از سوی ارتش رژیم صهیونیستی ممنوع شد / مقاومت عراق: در آرامش قبل از طوفان هستیم / ۱۸ حمله آمریکا به یمن / یمن نفتکش و ناو آمریکا را زد / قسمت ۱۴۹۲🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#رای_دادن
#رای_ندادن
🔰 می دونی برای چی رای میدم!؟
1⃣ رأی ندادن، عمل به خواست آنهایی است که میخواهند ما رأی ندهیم و به تدریج مردم را از حق مسلم «انتخاب» محروم نمایند.
2⃣ انتخابات، تنها دریچه در دموکراسی است که می توان مستقیم در قدرت تاثیرگذار بود. چرا از این تنها فرصت مان نباید استفاده کنیم؟
3⃣ رای ندیم، جامون رای میدن! بالاخره یکی میشینه رو صندلی قدرت. چه خوب که اونی که من میخواهم رای بیاره!
4⃣ رای ندیم، وضع از این هم بدتر میشه! دودش میره باز تو چشم من و تو!
5⃣ رای میدیم که دیکتاتوری نشه! و اقلیت خودشون رو تکرار نکنند!
6⃣ رای میدیم چون راه هرج و مرج به نتیجه نمی رسه! فقط ایران نابود میشه!
7⃣ رای میدیم که بین بد و بدتر، بدترها همه کاره نشوند!
8⃣ رای ندادن خودش یه رای دادن ه! رای به اونهایی که بانیان وضع موجودند و هوادارانشان میان و رای میدن!
9⃣ رای میدیم چون متعرضیم به وضع موجود! رای میدیم تا اونجایی که بشه اوضاع رو کمی عوض کنیم به نفع خودمون
🔟 حرف آخر اینکه: خودشون یک عمر رای دادن! حالا که به ما رسیده میگن رای ندید!😁
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#مشارکت
#راهبرد_مشارکت
#مشارکت_سیاسی
🔰 #پرسش
⁉️ مشاركت سياسي چه معنايي دارد و از چه اشکالي برخوردار است؟
🔻در دنياي امروز زندگي اجتماعي با مشارکت همگاني شهروندان معنا مييابد که در اين ميان عاليترين سطوح مشارکت را ميتوان در «مشارکت سياسي» جستوجو کرد. مشارکت سياسي يکي از شاخصههاي مهم «توسعه سياسي» است و در ادبيات سياسي امروز جهان، نظامهاي سياسي مختلف را نسبت به سطوح و دايره مشارکت به نظامهاي سياسي استبدادي تا دموکراتيک تقسيم ميکنند.
🔻مشارکت سياسي فعاليت داوطلبانه اعضاي جامعه در شرکت مستقيم و غير مستقيم در سياستگذاري عمومي و انتخاب کارگزاران است. اين مشارکت سطوح گوناگوني دارد که تحقق آن در نظامهاي سياسي مختلف مبتني بر شرايط سياسيـ اجتماعي آن کشورهاست. در مجموع سطوح زير را ميتوان براي مشارکت سياسي برشمرد:
1⃣ حق رأي و شرکت در انتخابات؛
2⃣ حق فعاليتهاي سياسي و عضويت در احزاب و گروههاي سياسي؛
3⃣ حق کانديداتوري در انتخابات؛
4⃣ دخالت در تصميمگيريهاي کلان و تغييرات ساختاري.
🔻در همه اين سطوح، وجود برخي صلاحيتها ضروري به نظر ميرسد. البته هر چه سطح مشارکت و تأثيرگذاري بر سياست افزايش يابد، بايد انتظار داشت که به همان اندازه شاخصه صلاحيتها بالا رفته و بدين معنا جمع کمتري از افراد ميتوانند بالفعل در آن سطح از مشارکت نقشآفرين باشند، مگر آنکه قبل از آن صلاحيتهاي لازم را کسب کنند.
🔻شرکت در انتخابات عامترين، سهلترين و کمهزينهترين نوع مشارکت سياسي است و يکي از معيارهاي مناسب براي کشف ميزان مشارکت سياسي مردم ولو به شکل کمي آن است و تا حدودي انگيزهها و عوامل تشديدکننده مشارکت، همچنين موانع مشارکت مردم را در عرصه فعاليتهاي سياسي نشان ميدهد. انتخابات هرچند اولين سطح مشارکت سياسي است؛ اما از آنجا که فراگيرترين سطح آن به شمار ميآيد، مهمترين آن نيز هست و يکي از ملاکها و معيارهاي مهم براي ارزيابي سلامت نظامهاي سياسي برشمرده ميشود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9982890370.mp3
13.01M
🔗 مجری ضد ایرانی: در ارزوی یک انتخابات مثل ایران در 16 کشور عربی هستم / پیام مهم هم وطن کلیمی
🎙 روز جمعه انتخابات مجلس در ایران برگزار خواهد شد / انتخاباتی که حواشی خاص خود را داشته است / از لیست هایی که به دلیل برخی واکنش ها به روز رسانی شده تا واکنش کارشناس های کشورهای منطقه درباره انتخابات در ایران و فیلم هایی از مشارکت عجیب و غریب و پر شور مردم در شهرستان ها و نکاتی که در این برنامه مرور خواهیم کرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#نجباء
#مقاومت
#مقاومت_عراق
🔻بیانیه مهم ۶مادهای نُجَباء: طوفان در راه است
شیخ اکرم الکعبی دبیرکل جنبش نُجَباء همزمان با ولادت منجی عالم بشریت مهدی موعود (عج)، ضمن تبریک این عید بزرگ، نکاتی را در خصوص راهبرد مقاومت در مقابله با اشغالگران آمریکایی و هدف قرار دادن صهیونیستها خطاب به طرفداران مقاومت مطرح کردند:
1⃣ مقاومت عراق تاکید میکند، تصمیماتش اسلامی و جهادی بوده و تمام مسئولیت آن را برعهده میگیرد. ما این ثبات را از کربلا داریم و در آخر ضمن ادامه تلاش برای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی و اخراج اشغالگران از عراق، یا پیروز میشویم یا شهید.
2⃣ مقاومت عراق نقش بسزایی در جنگ غزه ایفا کرده و شهدای بسیاری تقدیم کرده و همین خونها موجب ثبات ما در مسیر آزادی و خونخواهی از آمریکای خائن گردیده است. آمریکا از این جنایتها در عراق، سرزمین مقدسات پشیمان خواهد شد.
3⃣ ما رایزنی با حکومت خود در خصوص اعلام برنامه زمانی برای عقبنشینی اشغالگران را رد نمیکنیم، اما تاکید میکنیم خروج آنها از طریق گفتگو یک توهم است و آمریکا، این شیطان متجسم در قالب یک حکومت، تنها زبان زور و سلاح را متوجه میشود.
4⃣ توقف حملات، تاکتیکی موقت برای بازیابی موقعیت و آرایش نیروهاست و با توجه به وجود مزدوران و خائنین که برخی اطلاعات مقاومت را به آمریکاییها دادند، در جهت حفاظت از برادرانمان، این آرامش، آرامش قبل از طوفان است.
5⃣ گروههای مقاومت با یکدیگر هماهنگ هستند و با توقف حملات در یک جبهه، شاهد فعال شدن جبهه دیگر هستیم. ما به حمایت از غزه و اقدامات خود برای اخراج اشغالگران از سرزمیننمان ادامه خواهیم داد.
6⃣ با وجود خون دادن در این راه، برخی افراد در داخل عراق، خنجر به پهلویمان زدند. ما از این تکلیف شرعی عقب نخواهیم نشست و با توجه به عدم فعالیت سیاسی و عدم پرداختن به امور دنیوی، تنها هدف ما انجام تکلیف شرعی و جلب رضایت خداوند است.
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9989073694.mp3
11.04M
🔗 روسیه برای استقرار بمب اتمی در فضا آماده میشود؟ /شوک جدید به آمریکا / فلج کردن ماهواره توسط روسیه؟
🎙 آیا روسیه به فکر استقرار سلاح هسته ای در فضا افتاده است؟ شوک جامعه ی اطلاعاتی آمریکا به افکار عمومی در خصوص برنامه های پیش روی روس ها برای فضا / روس ها به فناوری لازم برای فلج کردن ماهواره های آمریکا در فضا دست پیدا کرده است؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#نخودیها
#انصرافیها
#کاسبکاران
#کاسبان_انتخابات
✳️ نخودی های انتخاباتی و اعلام انصراف های کاسبکارانه !
● آمل فردا: این پرسش را باید جدی گرفت که چرا گروهی از کاندیداهای انتخاباتی - هرچند اندک - در کشور ؛ پس از ثبت نام و دریافت تایید صلاحیت خود از شورای نگهبان، از اواسط و در اواخر راه با انصراف و اعلام حمایت از یک کاندیدای دیگر،از ادامه رقابت انتخاباتی خودداری می کنند؟!
به نظر می رسد ریشه و ابعاد شکل گیری گاه به گاه چنین اتفاق انتخاباتی را می توان در میان دو گروه از کاندیداها با انگیزه ها و اهداف متفاوت جست و جو کرد:
1⃣ بعضی از انصراف ها و اعلام حمایت ها، نتیجه و نشانه اتخاذ یک راهبرد از قبل هماهنگ و هدف گذاری شده و یا یک تاکتیک انتخاباتی اتخاذی متناسب با روند رقابت ها و مصلحت اندیشی انتخاباتی از سوی یک جریان و گروه همسو در ارزیابی از چالشهای پیش روی و بهبود وضعیت کاندیدای اصلی آن جریان و جبهه سیاسی و تقویت روانی هواداران در مقابله با نگرانی آنان از خطر شکست احتمالی کاندیدای مورد حمایت در برابر رقبا باشد. این مدل از انصراف ها و اعلام حمایت ها غالبا چهره خود را در نزد جبهه ها و احزاب سیاسی رقیب و در سطح شخصیت های بالای سیاسی و از این جمله انصراف نامزدی بعضی از شخصیت های سیاسی برجسته در بعضی از ادوار رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری به نفع بعضی از نامزدهای همسو .
2⃣ متفاوت از گروهی که بر اساس یک طرح و برنامه از قبل تعیین و هدف گذاری شده و یک رویکرد و تاکتیک انتخاباتی برخاسته از مصلحت اندیشی برای نفع رساندن به جریان فکری و سیاسی متبوع خود از ادامه رقابت ها انصراف می دهند ؛ بعضی از نامزدهای انتخاباتی نیز هستند که از جایگاه سیاسی و اجتماعی مهمی برخوردار نیستند ؛ اینان صرفا از اقدام به انصراف خود و اعلام حمایت از یک کاندیدای دیگر ، به دنبال منافع طلبی شخصی هستند. این گروه از نامزدها همان نخودی های با قد کوتاه و وزن کم و حجم ناچیزدر میدان رقابت هایی هستند که فقط بر روی برگه های لیست کاندیداهای تایید صلاحیت شده حضور دارند، اما به لحاظ سطح و وزن سیاسی و اجتماعی، در میان رای دهندگان غایب و بی اهمیت هستند. این گروه از نامزدهای نخودی منافع طلب، خود ، پیش و بیش از دیگران می دانند که هیچ شانسی برای پیروزی انتخاباتی ندارند و در صورت ادامه رقابت ها و پایان شمارش آرا، هیچ کس و هیچ چیزی جز شکستی سخت ، در انتظار آنان نیست. این گروه از کاندیداها ، نخودی هایی هستند که به ظاهر اعلام می کنند به نفع یک کاندیدای دیگر و در حمایت از او ، انصراف داده اند؛ اما در واقع به نفع خود ، انصراف می دهند.
شناسایی و پیدا کردن نخودی های انتخاباتی کاسبکار چندان سخت نیست. نخودی های انتخاباتی کاسبکار، همان کسانی هستند که در ابتدا با شعارهای مردمی و تغییر و تحول وضعیت شهر و کشور و مردم آن شهر و کشور به میدان می آیند، اما در میانه راه و با علم به حساب نیامدنشان در محاسبات و معادلات انتخاباتی و اجتماعی، با ارزیابی خود از رقابت چهره های اصلی میدان دار رقابت ها، شعارهای ابتدایی خود در داعیه داری ایجاد تغییر و تحول و بهبود جامعه و منافع ملی و مردم را به دست غربت سپرده و همه هدف و تلاششان خلاصه می شود در تغییر و تحول موقعیت و منافع شخصی خود به مدد تمسک و توسل به بیزینس انتخاباتی از طریق قربت به یکی از نامزدهای دیگر و معامله با او. برای یک نخودی انتخاباتی کاسبکار اصلا فرقی هم نمی کند با کدامیک از کاندیداهای دیگر معامله کند. او با هر کدام که وعده بیشتر و بهتری بدهد، با همان کاندیدا معامله و سپس در یک نشست رسمی و با حضور چند خبرنگار و عکاس؛ انصراف و حمایت خود از فلان کاندیدا را اعلام می کند!
البته در این بی اخلاقی های انتخاباتی، گاه نیز برخی از کاندیداهایی که در رقابت های پیش روی ، خود را با بحران مقبولیت کافی اجتماعی روبرو می بینند ، دراز دستی کرده و زیر دستانه، با دادن بعضی وعده ها به یک یاچند کاندیدای دیگر ، می کوشند تا آنان را متقاعد به اعلام انصراف و حمایت از خود کنند. اما جالب است که دیگر این گونه از معاملات و تجارت های انتخاباتی رایج در میان بعضی از کاندیداها ، چنان در نزد بسیاری از مردم نخ نما و حنای بی رنگی شده است که غالبا نه تنها برای هیچکدام از دو سوی این تجارت ، چندان سودمند نیست ؛ بلکه هم اینان و هم آنان را در نزد خردمندان و اخلاق مداران جامعه، بسیار محقر و بی ارزش جلوه می دهد. آیا چنین نیست؟!
✍ #دکتر_آجودانی
https://t.me/joinchat/09L4N7f8UzsyYjFk
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9995264624.mp3
10.4M
🔗 دعوای ایران ستیزها با ایلان ماسک : صفحات ایران را حذف کن / ماسک: باید از صفحات آمریکا شروع کنم
🎙 دعوای ایران ستیزها با ایلان ماسک بر سر دشمنی با ایران و فشار بر او، پاسخ قابل تامل ماسک به ایران ستیزها: اگر بخواهم کاری کنم باید از آمریکا اقداماتم را شروع کنم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
✳️ معانی انتخابات
🔸شاید یک پرسش پر تکرار این روزها این باشد که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ معمولا کسانیکه این سؤال را مطرح میکنند، پاسخهایی نیز برای این پرسش خود در اختیار دارند. مثلا میپرسند با مشکلات معیشتی که در کار مردم پدید آمده دیگر دل و دماغی برای شرکت در انتخابات باقی نمانده است. البته پاسخهایی دیگر نیز در مقابل این سؤال که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم، قرار میگیرد که کم و بیش برای همگان آشکار است.
🔸واقعیت اما این است که درباره انتخابات یک نگاه حداکثری و راهبردی وجود دارد و یک رویکرد حداقلی و تقلیل گرایانه. هر چند به طور طبیعی نتیجه برگزاری هر انتخابات، پیروزی یک جریان سیاسی و ناکامی جریانی دیگر است؛ اما این رویکرد همان نگاه تقلیل گرایانه است. پدید آمدن رقابتهای جدی بین جریانها و سلایق سیاسی یقینا هم در افزایش رقابت سیاسی تأثیر دارد و هم در آگاهی بخشیدن به جامعه برای آنکه بتوانند دست به انتخاب و گزینش صحیح بزنند؛ اما این همه ماجرا نیست.
🔸اما از آن سو باید اعتراف کرد که تاکنون بدرستی درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات از حیث راهبردی روایتهایی واقعی و اطمینانبخش بیان نشده است. برخی مفاهیم سیاسی هستند که همه یا دستکم اکثریت مردم،علیرغم داشتن سلایق گوناگون، بر سر آن اتفاق نظر دارند. موضوعاتی مانند ایران و امنیت آن تحت هر شرایطی مردم حاضر به کوتاه آمدن و معامله بر سر آنها نیستند. فرض کنید انتخابات در امنیت و اقتدار ایران تأثیر مستقیم و مؤثر داشته و دارد؛ حال آیا این رابطه به خوبی برای مردم تبدیل به باور شده است؟
🔸ایران در طول تاریخ همواره آماج تهاجمات و توطئههای خارجی بوده است. هیچ جنگ منطقهای و جهانی رخ نداده مگر اینکه در پی آن یا مردم عزیز ایران آسیب ندیده باشند، یا بخشی از خاک ایران تجزیه نشده باشد و یا آنکه امکانات و منابع کشور نابود نشده باشد. تردیدی نیست که مهمترین عامل مصون ماندن ایران از جنگهای ویرانگری که قدرتهای بزرگ در غرب آسیا در سالهای اخیر به راه انداختهاند،حفظ یکپارچگی ملی بوده است. در این زمينه یکی از مصادیق بارز تحقق انسجام ملی، انتخابات است.
🔸بخاطر در نظر گرفتن همین جنبه از کارکرد انتخابات بود که چند سال پیش از این رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند"همه در انتخابات شرکت کنند؛ حتی کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ اعتبار کشور شرکت کنند؛ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد،اما شرکت کند؛انتخابات مال رهبری نیست، برای ایران اسلامی است؛ برای این است که ماندگاری کشور تأمین بشود و کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند".
#عزیز_غضنفری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@election1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️