فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
✳️ انتخابات در آیران از زبان اپوزسیون
🎥 علی افشاری فعال سیاسی اپوزسیون: انتخاباتهای ایران را هیچ کس نمیتواند اعتبارزدایی کند
🔹️ علی افشاری، فعال سیاسی اپوزیسیون در تلویزیون اینترنتی وزارت خارجه آمریکا: انتخاباتها در ایران را هیچ کس نمیتواند اعتبارزدایی کند؛ در زمان پهلوی چیزی به عنوان انتخابات معنایی نداشت و سیرکی بیش نبود؛ انتخابات در زمان جمهوری اسلامی به مراتب بهتر از زمان پهلوی است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_11888196026.mp3
10.03M
🔗 بلایی که قرار بود سر رهبران ایران بیاید اما نتانیاهو به آن دچار شد سی ان ان روایت میکند
🎙 گزارش سیانان از بلایی که قرار بود بر سر رهبران مقاومت بیاید اما حالا صهیونیستها به آن مبتلا شده اند / پیگیر محاکمه رهبران حماس بودیم اما امروز بحث نتانیاهو در دادگاه لاهه مطرح است. او امروز در جمع منفورترین رهبران دنیاست ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ اشتباه نکنید؛ اینجا میدان مسابقه خدمت است
امروز، آخرین روز از مهلت اولیه شورای نگهبان برای بررسی صلاحیتها است و در صورت نیاز این فرصت تمدید خواهد شد.
این روزها فضای انتخاباتی بر کشور حاکم شده و شاهد فعالیت رسانهای پرحجم از سوی جریانهای مختلف سیاسی با چاشنی انتخابات هستیم. نکته بسیار مهمی که در این خصوص وجود دارد، لزوم رعایت اخلاق در رقابتهای انتخاباتی است.
رهبر معظم انقلاب در بخشی از سخنرانی ۱۴ خرداد امسال فرمودند:«در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند.»
حضرت آقا بارها بر این مسئله تاکید کردهاند. به عنوان نمونه، ایشان- 6 خرداد 1400- در مقطعی که کشور در آستانه سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری بود، خطاب به نامزدهای انتخاباتی فرمودند:«توصیه به نامزدها. انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد.»
رهبر معظم انقلاب در ادامه تاکید کردند:«ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد. میدان انتخابات، میدان مسابقه خدمت است. قرآن به ما دستور میدهد: فَاستَبِقُوا الخَیرات؛ دنبال کار نیک با هم مسابقه بدهید و پیش بروید؛ با این نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند. نفرتپراکنی و اتّهامات چنین و چنان نباشد.»
میدان انتخابات، میدان مسابقه خدمت است و شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی، یکی از مصادیق بارز و شاخص در پایبندی به این اصل بود. این شهید بزرگوار به همگان ثابت کرد که میتوان هم اخلاقی بود و هم به سیاست ورزی و دولتداری پرداخت.
✅ یکی از ویژگیهای بارز اخلاقی در شهید رئیسی، صداقت با مردم بود.
وی این خصیصه اخلاقی را در برهههای مختلف و از جمله در مقطع انتخابات به شدت رعایت میکرد. بر همین مبنا، وی به وعدههای انتخاباتی به عنوان طعمهای برای جمعآوری رأی نگاه نمیکرد و با این وعدهها، «رویا فروشی» نکرده و وعدههای انتخاباتی خود را به پشتوانه دلایل فنی و کارشناسی مطرح میکرد.
نشان به آن نشان که وعدههای انتخاباتی این شهید بزرگوار در طول ریاست جمهوری وی، یکی پس از دیگری به مرحله عمل رسیده و این رویه، بارها کام مردم را شیرین کرد. جدیدترین نمونه در این خصوص، اقدامات ویژه در زمینه رفع مشکل آب در سیستان و بلوچستان بود.
در روزهای گذشته «بزرگترین آب شیرینکن منطقه غرب آسیا در خشکی» در سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسید. اجرای این طرح بزرگ و منحصر به فرد ضمن تأمین آب نیمی از جمعیت زاهدان و منطقه سیستان، وابستگی آب آشامیدنی این مناطق به خارج از مرزها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.
روی دیگر سکه «رویا فروشی به مردم در ایام انتخابات»، فرافکنی و انداختن تقصیرها به گردن دیگران و بازی با کلیدواژههایی از جمله «اختیارات رئیسجمهور» و «دولت موازی» و «دولت در سایه» و...
در فردای پس از پیروزی در انتخابات است. این رویکرد غلط نیز هیچگاه در گفتار و کردار شهید رئیسی مشاهده نشد.
این در حالی است که به گفته بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران، در تاریخ دولتهای پس از انقلاب، هیچ دولتی به اندازه دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجای مانده از دولت پیش از خود نبود.
✅ شهید بزرگوار آیتالله سید ابراهیم رئیسی، هم «ظرفیت پیروزی در انتخابات» را داشت و هم «جنبه شکست در انتخابات».
بر همین اساس وی در سال 96 بدون هیچ تعریضی در عین پیگیری قانونی تخلفات، نتیجه انتخابات را پذیرفت و به منتخب ملت تبریک گفت. شهید رئیسی در سال 1400 نیز در فردای اعلام نتایج انتخابات، با دعوت از همه نامزدها و برگزاری جلسه مشترک، برای هم افزایی جهت رفع مشکلات مردم، پا پیش گذاشت.
✅ یکی دیگر از ویژگیهای شاخص شهید رئیسی، روحیه گذشت و چشم پوشی در مقابل تهمتها و تخریبها بود.
وی نه تنها خود هیچگاه به تهمت و تخریب علیه رقبای انتخاباتی اقدام نکرده بلکه حتی فراتر از آن، در مقابل تهمتها و تخریبهای ناجوانمردانه علیه خود، گذشت کرده و از رفتار متقابل امتناع میکرد.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
یکی از مصادیق این رفتار، تهمت ناروای یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری انتخابات 1400 درخصوص مدرک تحصیلی آیتالله رئیسی بود. پس از شهادت آقای رئیسی، فیلم دفاع رساله دکترای وی در فضای مجازی پخش شد و این فیلم، سندی شد بر مظلومیت این شهید بزرگوار و همچنین سندی آشکار از بیاخلاقی افراطیون مدعی اصلاحات. گفتنی است که نامزد تهمتزننده بعدها از شهید رئیسی پوزش خواست.
2⃣ از دیگر ویژگیهای اخلاقی شهید رئیسی در مقطع رقابتهای انتخاباتی و همچنین دوران ریاست جمهوری، رعایت انصاف و ادب در مقابل رقیب بود.
جناب آقای بهادری جهرمی، سخنگوی محترم دولت پیش از این گفته بود:«یک وقتی شهید رئیسی مرا به خاطر سکوت در برابر آمار غلطی که نسبت به دولت روحانی داده شده و من سکوت کرده بودم، توبیخ کرد.»
✅ از دیگر خصایص شهید آیتالله رئیسی، تمرکز بر شعارهای انقلاب بود.
مردمداری، استکبارستیزی، سادهزیستی، خستگیناپذیری در رسیدگی به مشکلات و...از جمله ویژگیهای این شهید بزرگوار بود. رفتارهای شهید رئیسی مصداق آشکار «أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ و رُحَماءُ بَينَهُم»بود.
آیتالله رئیسی عمیقا به این مسئله اعتقاد داشت که دشمنی استکبار جهانی با جمهوری اسلامی و ملت ایران، موسمی و فصلی نیست؛ بلکه این دشمنی، یک دشمنی ذاتی است. بر همین اساس با هوشمندی نسبت به پروندههایی از جمله برجام و FATF رفتار کرد.
وی با کنار زدن «دیپلماسی التماسی»، دستاوردهای بزرگی در حوزه سیاست خارجی بر جای گذاشت که از آن جمله میتوان به عضویت رسمی ایران در سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای، عضویت رسمی ایران در گروه بریکس، آزادسازی بخشی از پولهای بلوکه شده ایران، امضای موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، راهاندازی کریدور شمال- جنوب، امضای موافقنامه جامع همکاری اقتصادی با چندین کشور، کسب تراز تجاری مثبت در تعامل اقتصادی با ۸۴ کشور، اقدامات تحسین برانگیز در حمایت از محور مقاومت و حمایت از مردم مظلوم فلسطین(به خصوص پس از عملیات طوفانالاقصی)، تحول در دیپلماسی منطقهای و روابط با کشورهای همسایه و... اشاره کرد. این توفیقات همگی نتیجه «دیپلماسی عزتمندانه و مقتدرانه» بود که شهید رئیسی عمیقا به آن اعتقاد داشت.
✅ آیتالله سید ابراهیم رئیسی در دوران رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری، از تبلیغات انبوه و پول پاشی و تشکیل ستادهای آنچنانی و متعدد انتخاباتی پرهیز کرده و به تبلیغات معمول از صدا و سیما اکتفا کرد.
شهید رئیسی، قانون را فصل الخطاب میدانست. بر همین اساس وی هیچگاه سخنی بر زبان نراند که تحسین دشمن را در پی داشته باشد. التزام وی به قانون در تمامی مراحل برگزاری انتخابات، از بررسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان تا روز اعلام نتایج انتخابات، مشهود بوده و بدان اصرار داشت.
شهید بزرگوار آیتالله سید ابراهیم رئیسی، میراثی ارزشمند و نیکو از خود بر جای گذاشت که یکی از مصادیق آن، پایبند بودن به رفتار انتخاباتی در تراز انقلاب اسلامی بود.
امید است که نامزدهای انتخاباتی و ستادهای آنان و افراد منتسب به نامزدها، این روحیه و رفتار نیکو را سرلوحه خود قرار داده و از آزمون انتخابات سربلند بیرون بیایند.
✍ #مسعود_اکبری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_11891211246.mp3
12.19M
🚨 تحلیل / اسرائیل بعد از ۸ ماه ۱۰ اسیر کشت، ۴ تا آزاد کرد / آپاچی اسرائیل در غزه منهدم شد/ ایران در لبنان راه ما را بسته!
#شبنامه / تحولات فلسطین / اسرائیل بعد از ۸ ماه جنگ ده ها اسیر خود را در غزه کشت و ۴ تا را آزاد کرد / ۲۰۰ فلسطینی شهید و ۴۰۰ تن زخمی شدند. هلاکت نظامیان صهیون در غزه / عراق: اگر غلطی از صهیونیستها سر بزند آمریکا را میزنیم / حمله تند یمنیها به سعودیها / قسمت ۱۵۹۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#ترامپ
#انتخابات_آمریکا
✳️ آتلانتیک: اضطراب بزرگی در پایتختهای اروپایی حاکم است
نشریه وابسته به اندیشکده آمریکایی تاکید کرد: اضطراب عظیمی در پایتختهای اروپایی به خاطر احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا در جریان است.
آتلانتیک مینویسد: در اوایل ماه آوریل، جمعی از دیپلماتها و مقامات بلندپایه در حومه شهر فلاندر گرد هم آمدند تا هفتادوپنجمین سالگرد تاسیس ناتو را جشن بگیرند. با این حال، در پس این ظاهر متحد، نگرانیهایی عمیق در مورد آینده این اتحاد وجود داشت. مقامات ارشد با کاروانی از خودروها به محل برگزاری مراسم رفتند. این ملک که پیش از این متعلق به یک شکلاتساز بلژیکی بود، با قیمتی نازل به دولت آمریکا فروخته شده بود. هدیهای به پاس قدردانی از نقش آمریکا در آزادسازی اروپا که تبدیل به محل اقامت سفیر ایالاتمتحده در ناتو شده بود.
جولین اسمیت، سفیر فعلی ایالاتمتحده در ناتو، میزبان مراسم بود. مقامات حاضر، اتحاد ناتو را قویتر از همیشه اعلام کردند. ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، به طور مستقیم به خطرات خروج احتمالی ایالاتمتحده از این اتحاد پرداخت و با اشاره به خروج آمریکا از اروپا پس از جنگ جهانی اول، خاطرنشان کرد: «این اقدام، موفقیت بزرگی بهشمار نمیرفت.» با این حال، استولتنبرگ چند هفته بعد در مصاحبهای با مجله آتلانتیک اذعان کرد که سخنرانی او بیشتر به مثابه فریادی جمعی بود تا بیانی از قدرت و اقتدار. آن شب بیشتر شبیه به یک التماس بود.
بزرگترین درگیری مسلحانه در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم، به سومین سال خود قدم گذاشته. ضدحمله اوکراین با شکست روبهرو شده و روسیه در حال پیشروی بود. کمکهای نظامی ۶۰ میلیارد دلاری که به شدت برای اوکراین موردنیاز بود، به دلیل بنبست در کنگره ناکارآمد ایالاتمتحده، ماهها مسکوت مانده بود. شاید نگرانکنندهتر از همه این بود که ایالاتمتحده، ناتو، در آستانه انتخاب مجدد رئیسجمهوری قرار داشت که بارها تهدید به خروج از این اتحادیه کرده بود.
طنز وسواس اروپا نسبت به انتخابات پیشرو در آمریکا آن است که مردمی که در مورد نتیجه ناتو و اروپا تصمیم خواهند گرفت اصلاً به اروپا فکر نمیکنند. این موضوع تا حدی بدان خاطر است که بسیاری از آمریکاییها در طول عمر خود نیاز به ناتو را مشاهده نکردهاند.
آلمانیها اکنون خود را برای بازگشت ترامپ آماده میکنند. آنان از خود میپرسند آیا اینبار میتوان روحیات ترامپ را پیشبینی کرد؟ معتمدان او چه افرادی خواهند بود و دولت آلمان چگونه میتواند به آنان نزدیک شود.
مقامهایی از وزارت خارجه آمریکا در واشنگتن که نخواستهاند نامشان فاش شود، اذعان داشتند که تلاشها برای اطمینان بخشیدن به متحدان اروپایی در حال حاضر تا حد زیادی بیثمر بوده است. یکی از مقامهای آمریکایی در اینباره گفته است: «در واقع کاری نمیتوانیم انجام دهیم. رهبران اروپایی مردم باهوش و متفکری هستند. نمیتوان آنان را صرفا با وعده مطمئن ساخت».
چه ترامپ پیروز شود چه پیروز نشود اجماع فزایندهای در اروپا وجود دارد که فشار سیاست آمریکا که او نمایندگی میکند، بازگشتی به انزواگرایی دهههای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ خواهد بود و این رویکرد از بین نخواهد رفت. از سال گذشته صحبت از نیاز به «خودمختاری دفاعی» در میان سیاستمداران اروپایی رایج شده است. رهبران اروپایی به دنبال درک آن هستند که چگونه روابطشان با آمریکا را در صورت پیروزی ترامپ تنظیم کنند. برای برخی از آنان نوسانات عاطفی رئیسجمهور سابق یک تهدید جدی است.
یک مقام ارشد ناتو که بارها ترامپ را ملاقات کرده میگوید: «او بسیار معاملهگر و بسیار خودشیفته است. اگر این دو مورد را با یکدیگر ترکیب کنید میتوانید با او معامله کنید. شما میتوانید شلغم را بهگونهای به او بفروشید که گویی لیمو است».
اکنون اروپاییها برای آمریکایی آماده میشوند که مانند هر ابرقدرت معاملهگر دیگری رفتار میکند. چندین مقام ابراز نگرانی کردند که ترامپ عضویت آمریکا در ناتو را به ابزاری برای چانهزنی تبدیل خواهد کرد و تهدید میکند که ناتو را ترک خواهد کرد مگر آن که این متحد شرایط تجاری بهتری ارائه دهد».
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ آب به کدام آسیاب میریزید؟!
1⃣ نگارنده در جایگاهی نیست که قلم به نصیحت بگرداند و زبان به اندرز بچرخاند! ولی با توجه به تجربهای که صاحب این قلم از رخدادهای چند دهه اخیر اندوخته است و تقریباً در هیچیک از آن رخدادها نیز ناظر بیطرف نبوده است، به خود اجازه میدهد که توصیهای مشفقانه و دوستانه خطاب به برخی از گروهها و جریانات سیاسی انقلاب داشته باشد. بخوانید!
2⃣ در این چند گزاره که فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست دقت کنید.
الف: یکی از مدعیان اصلاحات و از دستاندرکاران این جریان سیاسی که سابقه محکومیت به جرم فروش اطلاعات به بیگانگان را نیز در کارنامه خود دارد، در شهریورماه سال ۱۳۹۵ (قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶) در مصاحبه با نشریه «صدا» میگوید: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهائی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند»!
ب: اظهارات دیگری از یک مدعی اصلاحات را بخوانید.
روز ۵ مهرماه ۹۱ در مصاحبه با «عصر ایران» میگوید: «آقای ناطق اگر از جایگاه فعلیاش در جناح راست (لقب تقلبی که مدعیان اصلاحات به نیروهای طرفدار انقلاب داده بودند) خارج شود و به اصلاحطلبان بپیوندد، چیزی به اصلاحطلبان اضافه نمیکند. اهمیت آقای ناطق در این است که در آنسو قرار دارد نه در این سو! ناطق نوری اگر به این سو بیاید، جایگاهش را در آن سو از دست میدهد. آقای ناطق باید در آن سو خوب بازی کند»!
ج: اوایل آذرماه ۱۳۹۴، دبیرکل حزب اشرافی کارگزاران در مصاحبه با روزنامه شرق با اشاره به آقای لاریجانی میگوید: «ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده است مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد»!
... و دهها نمونه دیگر که شرح آن به درازا میکشد!
3⃣ دیروز یکی از اعضای مطرح جبهه اصلاحات که عنوان نظریهپرداز این جبهه را نیز یدک میکشد در توئیتی اعلام میکند که نسبت به بیانیه انتخاباتی این جبهه (بیانیه موسوم به راه گشایان) نقد جدی دارد ولی به خاطر شرایط انتخابات و رقابتهای پیشروی جناح اصلاحطلبان با نیروهای انقلابی، از بیان موارد مورد انتقاد خویش خودداری میکند و مینویسد؛ انتقادات خود را به بعد از انتخابات موکول میکنم!
4⃣ حالا به آنچه این روزها در میان برخی از جریانات انقلابی میگذرد، نیم نگاهی بیندازید! چه میبینید، تخریب هواداران این کاندیدا علیه نامزد دیگری از همین طیف و تهمت و تخریب متقابل از آن سوی به این سوی! هرطیف نیز نامزد خود را قدیس و برحق و طرف مقابل را بیرون از این دایره معرفی میکند! و در همین حال رسانههای وابسته به دشمنان بیرونی و برخی از دنبالههای داخلی آنها با چه آب و تابی این بده بستانهای ناپسند را پوشش میدهند و با دُمشان گردو میشکنند!
5⃣ به جرأت و با اطلاع میتوان گفت که این حرکت زشت و پلشت و دشمنپسند فقط از سوی برخی از مدعیان هواداری (تاکید میشود مدعیان هواداری و نه هواداران واقعی) این یا آن کاندیدا در جریان است و بدیهی است که طرفداران واقعی و نامزدها از این جرگه بیرونند بنابراین انتظار آن است و انتظاری خدا پسندانه و قانونمدارانه نیز هست که نامزدها به صراحت از تهمتزنندگان اعلام برائت کنند و آنها را - که عدهای قلیل هم هستند- دعوت به رعایت اخلاق کنند و اگر از این حرکت پلشت دست نکشیدند در ادعای هواداری آنها تردید کرده و آنان را از خود برانند.
6⃣ حالا به این توصیه حکیمانه رهبر معظم انقلاب که باید برای همگان فصلالخطاب باشد و هست توجه کنید. حضرت ایشان در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی -رضوانالله تعالی علیه- تاکید فرمودند:
«دررقابتهای پیشروی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد،بدگویی کردن،تهمتزدن، لجنپراکنی کردن،کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند». ودر چهاردهم خردادماه ۱۴۰۰ نیزفرموده بودند: «توصیه به نامزدها؛ انتخابات راصحنه جنگ قدرت قرارندهید.نگاه نکنیدبه آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان رابرد».
7⃣ باتوجه به توصیه حکیمانه حضرت آقا بدون کمترین ابهام وتردیدی میتوان گفت؛ عده اندک وکمشماری ازمدعیان هواداری این یا آن کاندیدا که زبان وقلم به تخطئه وتخریب کاندیدای دیگر میچرخانند، نمیتوانند و باور کردنی نیست که خود را تابع رهبر معظم انقلاب بدانند!
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
8⃣ این داستان هم شنیدنی و درسآموز است. چند صد سال قبل -در دوران صفویه- با صلاحدید و تصمیم دانشمندان و عالمان دینی، مرحوم شیخ بهائی به نجف اشرف اعزام شد تا از مرحوم مقدس اردبیلی که عالمی بلندمرتبه و جلیلالقدر و ساکن نجف اشرف بود برای حضور در ایران و تقویت حوزههای علمیه دعوت کند. شیخ بهائی که خود دانشمندی برجسته و بلندآوازه بود پس از رسیدن به نجف اشرف و زیارت مرقد مطهر حضرت امیر علیهالسلام، بیدرنگ به مجلس درس مقدس اردبیلی وارد شد. در اثنای درس، اشکالی به نظر شیخ رسید و به روال جاری حوزههای علمیه، ضمن طرح اشکال خویش، پاسخ مقدس را طلبید. مرحوم مقدس با ارائه دلایلی اشکال شیخ را ناوارد دانسته و پاسخ داد. مرحوم شیخ بهائی، اشکال دیگری را مطرح کرد و این بار نیز پاسخ مستند و مستدلی شنید و در ادامه درس برای بار سوم، اشکال کرد ولی مرحوم مقدس اشکال اخیر را بیپاسخ گذاشت، چنانکه گویی برای آن پاسخی ندارد. فردای آن روز -و یا چند ساعتی بعد از پایان مجلس درس- مرحوم مقدس اردبیلی اشکال سوم مرحوم شیخ بهائی را پاسخ داد. شیخ پرسید؛ آیا حضرت استاد بعد از مطالعه بیشتر به این پاسخ مستدل رسیدهاند؟ و مقدس گفت؛ پاسخ اشکال سوم شما را نیز بهنگام طرح آن میدانستم و در مقابل سؤال آمیخته به تعجب شیخ بهائی که چرا همان هنگام پاسخ ندادید؟! فرمود؛ این روزها، ایران با همت عالمان بزرگ دینی به کانون گسترش مکتب تشیع تبدیل شده و چشم و گوش جهان اسلام به آن سوی دوخته است و شما یکی از استوانههای شناخته شده این کانون هستید، و من به عنوان یک طلبه -تواضع و خلوص مقدس را ببینید- ترجیح دادم مراتب علمی شما در نگاه حاضران، برتر از این طلبه تلقی شود، زیرا بیم آن داشتم که با پاسخ سؤال سوم شما، این استوانه ترک بردارد و خدای نخواسته از این رهگذر به کانون عظیم تشیع ایران که در آینده نقش سرنوشتسازی در جهان اسلام خواهد داشت، آسیبی وارد شود.
9⃣ شرایط کنونی جهان اسلام و آوردگاه میان اسلام با پرچمداری جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی با میدانداری آمریکا و صهیونیستها یادآور این حکایت از زبان سعدی است و هشدار به افراد یاد شده که، آب به کدام آسیاب میریزید؟!
طریقتشناسان ثابت قدم
به خلوت نشستند چندی به هم
یکی زان میان غیبت آغاز کرد
در ذکر بیچارهای باز کرد
کسی گفتش ای یار شوریده رنگ
تو هرگز غزا کردهای در فرنگ؟
بگفت از پس چار دیوار خویش
همه عمر ننهادهام پای پیش
چنین گفت درویش صادق نفس
ندیدم چنین بخت برگشته کس
که کافر ز پیکارش ایمن نشست
مسلمان ز جور زبانش نرست
✍ #حسین_شریعتمداری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انقلاب
#جک_گلدستون
#انقلاب_اسلامی
#راز_ماندگاری_انقلاب_اسلامی
📌دلیل ماندگاری انقلاب اسلامی
🎙جک گلدستون
(جامعه شناس و متخصص انقلاب ها و استاد در دانشگاه جورج میسن آمریکا)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_11908308196.mp3
17.08M
🔊 #فایل_ویژه_انتخابات۱۴۰۳
#بخش_اول
#بسیار_مهم
#نشرحداکثری
🚨با اقدامات زیرساختی #دولت_شهیدجمهور، به فردی جامع الشرایط در حوزه #اجرایی نیاز داریم؛ تا با اشراف کامل به فرازونشیب چهار دهه ایران در حوزه های مختلف، تصمیماتی راهبردی برای حرکت سریع به سمت قلهها بگیرد، نه لحظهای عقب گرد و نه توقف.
💥دوستان انقلابی با #اخلاق_مداری که مرام حاج قاسم عزیز بود، توهین و تخریب هریک از اشخاص هم سو با انقلاب اسلامی و ضریب دادن به گمانهزنیهای کذب پادوهای فجازی دشمن ممنوع است، تا بستر هم افزایی برای خلق ائتلافی وحدت آفرین حفظ بشه، نه فضای #افتراق؛ برای یکه تازی دشمن که داستان ۹۲ و پیروزی بی کفایتی از جنس روحانی تَکرار شود.
♨️کلام آخر؛ بدون هیجان و با #عقلانیت دنبال حقیقت ماجرا باش تا بازیچه دست دشمن نشی و با موج سواری روی واقعیت ساختگی عمله های مزاجی در پنهان کردن اصل ماجرا، گرفتار سونامی بشی که ناخواسته بری سمت انتخابی اشتباه.
❇️ به امید انتخاب فردی #کارآمد، #متخصص و #متعهد براساس #شاخصهها
#دکتر_مهدی_امینی
#انتخابی_آگاهانه
#انتخابات۱۴۰۳
#ایران_قوی
#علوم_شناختی & #جنگ_ادراکی 🧠⚔
✅کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ احياي امر ما!
✍ #محمد_كاظم_انبارلويي
1⃣ هر پست و مقامي، به ویژه ریاست جمهوری از نگاه بيروني و دروني خود دريايي است. امواج و اعماقي دارد، كسي كه خود را براي شنا در اين دريا مهيا نكرده باشد گرفتار ميشود.
رياستجمهوري به قرائت اصل 113 قانون اساسي پس از مقام معظم رهبري عاليترين مقام رسمي كشور است. مسئوليت اجراي قانون اساسي و رياست قوه مجريه را بر عهده دارد. اقيانوسي از آگاهي، كار، مسئوليت و توانمندي را طلب ميكند.
فصل نهم قانون اساسي شامل 38 اصل است كه وظايف و مسئوليتهاي مستقيم و غيرمستقيم رئيسجمهور را متذكر ميشود. حداقل 20 مسئوليت مهم و كليدي به عهده رئيسجمهور است كه مهمترين آن اجراي قانون اساسي و رياست قوه مجريه و مسئوليت مستقيم «برنامه» و «بودجه» كشور ... است.
اين نشاطي كه 80 تن از رجال سياسي به هنگام ثبتنام در وزارت كشور از خود نشان دادند، فكر ميكنند عشق آسان است، اما برخي متوجه مشكلهاي آن نيستند. از راه و رسم منزلهاي آن بيخبرند و به قول بايزيد، از هزار مرد يك نفر به منزل نخواهد رسيد.
2⃣ از معصوم اين كلام را شنيدهايم كه فرمود: رحمت خدا بر بندهاي كه امر ما را زنده كند.
امام صادق (ع) در مورد مصاديق «امر ما» ميفرمايد: از خدا پروا كنيد، نسبت به هم خوشرفتار باشيد. براي خدا يكديگر را دوست داشته باشيد. نسبت به هم مهر و محبت بورزيد. به ديدار هم برويد و در مورد امر ما با يكديگر مذاكره كنيد و آن را زنده نگه داريد.
مهمترين امر بدون شك همان امر «ولايت» است كه در طول تاريخ از آن غفلت شده است.
3⃣ مراد از «احیای امر ما» چيست؟ امر در فرهنگ قرآني به كارهايي داراي اهميت و مهم اطلاق ميشود. امور اجتماعي و سياسي جامعه به عنوان امر مهم معرفي ميشوند.
امروز ملت ما در آستانه يك انتخاب بزرگ آن هم در حساسترين زمان حيات انقلاب اسلامي است. سرنوشت اجراي قانون اساسي و قوه مجريه قرار است به يك رجل سياسي و مذهبي سپرده شود كه ميراثدار ارزشهاي الهي دولت شهيد رئيسي باشد.
رقباي در ميدان بايد از اين سوگ، يك حماسه بيافرينند.
امر مولاي ما در چهاردهم خرداد اين است : «مردم جمع شوند با آراء بالا رئيسجمهور بعدي را انتخاب كنند.»
امر مولاي ما اين است كه رئيسجمهوري «پركار» ، «فعال» ، «آگاه» و «معتقد به مباني انقلاب» انتخاب شود.
امر مولاي ما به نامزدها اين است كه : «اخلاق را رعايت كنيد تا خداوند متعال دلهاي مردم را به بهترين گزينه هدايت كند.»
بايد ديد فضاي گفتوگو و رقابت در انتخابات همان است كه امام صادق (ع) فرمودهاند!
مذاكرات ابعاد ، اكناف و اطراف گروهها و احزاب و جبههها حول «احياي امر» چه چیزی ميچرخد؟!
امر صیانت از سرمایه اجتماعی نظام!
امر حفظ نظام که از اوجب واجبات است!
امر تضمین مشروعیت مردمی نظام!
امر تحکیم پایه های قوه مجریه که با معیشت مردم ربط مستقیم دارد!
دشمنان قسم خورده نظام، اجازه نمی دهند چنین اموری تحقق یابد.
باید هوشیار بود در زمین دشمن بازی نکرد. اینجاست که مرز امر خدا و امر شیطان معنی پیدا می کند.
حضور فعال در انتخابات ریاست جمهوری یک تکلیف عقلی، شرعی و ملی برای تحکیم اقتدار و امنیت و منافع ملی است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ #اختیارات_رئیس_جمهور
🔰ضدانقلاب درهراس
▪️▫️#مهدی_سعیدی
🔻ضدانقلاب بادیدن صحنه پرشور، متکثرو رقابتی انتخابات ۱۴۰۳، باهمه توان فعال شدهاند تانگذارندحماسه باشکوه دیگری دراین کشورشکل گیرد.وتلاش داردتابا #ناامیدسازی ، ازحضورحداکثری مردم درپای صندوق رأی جلوگیری کنند!
🔻ادعای هیچکاره بودن رئیسجمهورومستند کردن آن به اظهارات دولتمردان گذشته، سناریو تکراری وسوختهای است که هرباردرآستانه انتخابات بازگومیشود.
🔻اگرصاحب این جایگاه هیچکاره بودوعملا از تغییر یک منشی ناتوان بود،
اولا:دیگر نیازی به این لشکرکشی برای ثبت نام وجود نداشت،
ثانیا: اینکه چه کسی رای آوردبرای دشمنان این سرزمین تفاوتی نداشت!
🔻 درحالی که شاهدیم، بسیاری از افراد در ادوارمختلف انتخابات به صف شدهاندکه به عنوان نامزدانتخاباتی بار دیگر ثبت نام کنند! از احمدینژاد گرفته تا جهانگیری و قبلها هاشمی و خاتمی و موسوی که پیش از نامزدی مجدد در انتخابات، بر راس قدرت اجرایی قرار داشتهاند! و چندین وزیر و وکیلی که در طول سه دهه اخیر به میدان آمده و خواهان احراز صلاحیت در میدان ریاستجمهوری بودند!
🔻تا روز ۸ تیر، هر روز منتظر چنین اغواگری هایی باشید، چرا که عبور میزان مشارکت در انتخابات از مرز ۵۰ درصد، حقیقت ترسناکی است که لرزه بر تن دشمنان انداخته و خوابهای آنان را آشفته ساخته است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
🔰 ملاحظات تامل برانگیز انتخابات
1⃣ شوک اصلی، رد کاندیداتوری علی لاریجانی از سوی شورای نگهبان است. اینکه لاریجانی برچه اساس دوباره کاندیدا شد؟ اینکه چرا او نتوانست ردصلاحیت دوباره خود را پیش بینی کند؟ این نکته منفی درباره او به شمار می رود. او براساس کدام تحلیل یا خبر، دوباره کاندیدا شد؟ کدام فرد یا افرادی به لاریجانی برای تایید صلاحیت اطمینان داده بودند و حالا مشخص شد شکست خوردند.
در حالی که همگان انتظار داشتند وقتی دوباره ثبت نام کرد و به سرعت ستادهای خود را برپا و رسما فعالیت های تبلیغاتی را آغاز کرد پس حتما از قبل درباره تایید صلاحیت خود اطمینان کسب کرده بود اما بعدا نتایج نشان داد این گونه نیست.
2⃣ از میان هفت عضو دولت که برای کاندیداتوری ثبت نام کرده بودند جز قاضی زاده هاشمی (رئیس بنیاد شهید) همه رد شدند.
نه محمد مهدی اسماعیلی (وزیر ارشاد) که 16 وزیر و معاون رئیس جمهوری برای او استشهاد دست نویس امضا کردند و نه بذرپاش که بسیاری فکر می کردند از گزینه های جدی به شمار آید. قاضی زاده هاشمی هم به عنوان نمادی از دولت رئیسی به شمار نمی آید.
3⃣ عبدالناصر همتی در انتخابات سابق تایید شد اما در انتخابات فعلی، تایید نشد. اینکه در فاصله سه سال چه اتفاقی رخ داد تا شورای نگهبان یک کاندیدای تایید شده را رد کند نمی دانیم. این برای چندمین باری است که در شورای نگهبان اتفاق مشابه رخ می دهد. احمدی نژاد 84 و 88 تایید شد و در سه انتخابات 96 و 1400 و 1403 ردصلاحیت شد. با این حال، سه کاندیدای دوره قبل یعنی زاکانی، جلیلی و قاضی زاده هاشمی دوباره حضور دارند.
4⃣ زاکانی بعد از انتخابات شهردار تهران شد. اگر او دوباره به سود یکی از کاندیداها (احتمالا سعید جلیلی) کناره گیری کند دوباره نقش پوششی خواهد داشت و این برای او یک رفتار ناپسند خواهد بود. اگر رقابت را ترک نکند بخش مهم و تعیین کننده ای از رای اصولگرایان را جذب خواهد کرد و این به ضرر اصولگرایان و به سود اصلاح طلبان است.
5⃣ کمتر کسی باور می کرد پزشکیان تایید شود. از طنز روزگار همین بس که لاریجانی تایید نشد اما پزشکیان تایید شد.
پزشکیان تا همین چند ماه قبل برای تایید کاندیداتوری مجلس هم با مشکل مواجه شده بود. پزشکیان به عنوان تنها کاندیدای واقعا اصلاح طلب، همه اصلاح طلبان را پشت سر خود جمع خواهد کرد. در میان 6 کاندیدا ، 5 اصولگرا و تنها یک اصلاح طلب هستند. شورای نگهبان اجماع اصلاح طلبان را راحت کرد و در مقابل، 5 گزینه اصولگرایان، این اردوگاه را متفرق می کنند.
شورای نگهبان با رد لاریجانی، اجماع اصلاح طلبان بر سر پزشکیان را راحت کرد. اگر لاریجانی تایید می شد بخشی از اصلاح طلبان و حامیان مردمی آنها به سمت لاریجانی گرایش پیدا می کردند اما الان اجماع کامل در اردوگاه اصلاح طلبان در پشت سر پزشکیان است.
قابل پیش بینی است پزشکیان علاوه بر اصلاح طلبان، طبقه متوسط و بخشی از جوانان را جذب خواهد کرد. علاوه بر این او ظرفیت جذب رای استان های شمال غربی و غرب کشور را نیز دارد. پزشکیان، یک دکتر واقعی است؛ پزشک و جراح قلب و از طبقه بالای اجتماعی است. وزیر بهداشت دولت خاتمی بود و چند دوره هم نماینده مجلس و نائب رئیسی مجلس. در همه مراحل هم سابقه قابل قبولی از خود به جا گذاشته است. پزشکیان می تواند رای بخشی از اصولگرایان و بخش های خاموش جامعه را نیز جذب کند.
6⃣ قالیباف از 1384 تا 1403 ، چهار مرتبه کاندیدای ریاست جمهوری شده است. قالیباف 1403 نسبت به 84 و 92 و 96 متفاوت است. او هر بار توانست رای بخشی از جامعه را جذب کند. در 84 بخش زیادی از طبقه متوسط را نمایندگی می کرد. در 92 و 96 اما به عنوان کاندیدای اصولگرا به میدان آمد. حالا اما با تفاوت های بزرگتر از قبل به میدان آمده است.
7⃣ رای اساسی اصولگرایان میان قالیباف و سعید جلیلی و زاکانی تقسیم خواهد شد. نسل جدید و افراد کم سن و سال به جلیلی و افراد سن بالاتر به قالیباف و زاکانی رای خواهند داد. این هدیه خوبی برای اردوگاه پزشکیان است. حامیان سعید جلیلی و زاکانی در جامعه ایرانی اندک اند. آنانی که مثل این دو رفتار و گفتار داشته باشند. به ویژه سعید جلیلی که سابقه مسوولیت او در مذاکرات هسته ای در سال های 86 تا 92 تاکنون در مقابل دیدگان همه است. انتقال پرونده هسته ای ایران از آژانس به شورای امنیت در دوره او رخ داد تا برای اولین بار تحریم های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران تصویب شود و کشور وارد کلافی شود که تاکنون نه با دست و نه با دندان باز نشده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_11904129142.mp3
9.79M
🔗 ایران آمریکا و اسرائیل را در یک چرخه شوم گیر انداخته / هیچکس هیچ راه فراری برای این فاجعه ندارد!
🎙 گزارش فوق العاده قابل تأمل اکونومیست از تحولات فلسطین و اوضاع منطقه / ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی را در یک چرخهی شوم گرفتار کرده است. حتی ژنرالهای صهیون هم کاملا ناامید شده اند. هیچ کدام راه فراری برای عبور از این وضعیت ندارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#طوفان_الاقصی
#طوفان_الاحرار
#عملیات_وعده_صادق
✳️ ایران پس ازحمله به اسرائیل تهاجمیترشد
♦️افسر سابق سازمان سیا و پژوهشگر بنیاد دفاع از دموکراسیها ضمن تحلیلی تأکید کرد ایران پس از حمله مستقیم به اسرائیل تهاجمیتر شده و بازدارندگی اسرائیل و آمریکا در مقابل ایران از بین رفته است.
🔹رئول مارک گرشت در تحلیلی برای مؤسسه هوور نوشت: پس از جنگ غزه و واکنش اسرائیل به رگبار موشکها و پهپادهای ایران، آیا در خاورمیانه چیزی تغییر کرده است؟ مسئله فلسطین مسلماً تقویت شده و این کار را برای اعراب دشوارتر میکند که چگونه با اسرائیل به طور علنی تماس داشته باشند. هفت اکتبر ممکن است احتمال پیوستن عربستان به این توافق را از بین ببرد.
♦️اسرائیلیها آنقدر امتیاز ندارند که بتوانند به سعودی پیشنهاد دهند. اجازه دادن به اسرائیل برای پرواز در آسمان ریاض خطر مهمی برای سعودی است. این کشور اسلامی است و بنسلمان تعداد قابلتوجهی از دشمنان را در خانواده خود، نهاد مذهبی و دایره گستردهتر جمعآوری کرده است.
🔹پروژههای زیرساختی عظیم و از بین برنده بودجه «۲۰۳۰» ولیعهد عربستان، که میتوان به راحتی با موشکهای ایران از بین برد، او را به سمت هماهنگی بیشتر با تهران سوق داده. او پس از حمله به تاسیسات نفتی عربستان در سال ۲۰۱۹ که ترامپ، به جز اعزام نمادین تفنگداران دریایی هیچ کاری انجام نداد، به طور جدی به سمت دیدگاه سنتیتر و معاملاتی در واشنگتن چرخش پیدا کرد.
♦️جنگ غزه در ایالات متحده، دانشگاهها را بههم ریخته است. وضعیت در اروپا حتی بدتر است.
🔹ایران از طریق «محور مقاومت» و برنامههای پهپادی و موشکی، استراتژی بسیار تهاجمیتری را علیه دشمنان خود در پیش گرفته. حمله مستقیم به اسرائیل، گام منطقی بعدی در این دوئل بود. در نگاه رهبران تهران شلیک سیصد موشک و پهپاد جسورانه بود و منجر به صعود ایران شد.
♦️در ۱۹ آوریل، اسرائیل فرصتی برای اقدام در مورد برنامه هستهای و کارخانههای تولید موشک ایران داشت. با این حال، نتانیاهو و بنی گانتس پلک زدند. تنها وزیر جنگ، ظاهراً خواستار تشدید تنش بود.
🔹ایران قطعاً از توان رهگیری موشکها و پهپادهای اسرائیلی- آمریکایی آگاه شد. از همه مهمتر، به وضوح دید که نه اسرائیل و نه آمریکا نمیخواهند در روز مبادا علیه برنامه هستهای ایران اقدام کنند. این برنامه به قدری پیشرفت کرده که ایران را به یک دولت در آستانه هستهای تبدیل کرده است.
♦️اسرائیل از ترس تشدید تنش، از اقدام منصرف شد. نگرانی از آمریکا و اسرائیل، که مطمئناً عامل مهمی در توضیح اینکه چرا تهران به تدریج به سمت ساخت و آزمایش بمب هستهای حرکت کرده، ممکن است در ۱۹ آوریل از بین رفته باشد.
🔹رویکرد تهاجمیتر ایران قطعاً به خوبی نشان میدهد که چرا عبور از نقطه گریز میتواند موقعیت جمهوری اسلامی را تا حد زیادی ارتقا بخشد.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_11908597214.mp3
10.28M
🔗 کدام یک رئیس جمهور بعدی خواهند بود؟ / زاکانی: تا آخر می مانم/ دیدار عارف با پزشکیان/معرفی روسای ستاد جلیلی و قالیباف
🔴 6 چهره از 80 چهره ی معروف برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری تایید صلاحیت شدند. / کدام یک از این 6 نفر رئیس جمهور ایران خواهد بود؟ / جلسه ی فوری اصلاحات / عارف با پزشکیان دیدار کرد. روسای ستاد جلیلی و قالیباف معرفی شدند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#طوفان_الاقصی
#طوفان_الاحرار
#جبهه_مقاومت
.
این دو جبهه، مثل هم نیستند
♦️اگر ارتش آمریکای ، از نسل کشی در افغانستان و عراق، سربلند و آبرومند بیرون رفت، رژیم صهیونیستی هم در جنگ غزه پیروز خواهد شد!! این در حالی است که آمریکا به توانمندی های خود متکی بود و اسرائیل بدون پشتیبانی آمریکا حتی یک هفته هم سر پا نمی ماند.
🔹البته وضعیت امروز، با شرایط اشغال افغانستان و عراق، زمین تا آسمان فرق می کند. آن روز، جبهه مقاومتی وجود نداشت و اعضای از هم گسیخته آن، غالبا منفعل بودند. اما امروز، جبهه هفت ضلعی مقاومت، عرصه را نه فقط برای رژیم بی ریشه اسرائیل، بلکه آمریکا تنگ کرده است.
♦️اسرائیل بعد از هشت ماه نسل کشی و کودک کشی، در نقطه آغازین شکست در جا نمی زند؛ بلکه هم هیبت نظامی اش فرو ریخته، هم ثبات و اقتصادش زیر چادر اکسیژن است، هم در سازمان ملل و دیوان لاهه به عنوان رژیم نسل کش شناسایی شده، و هم با موج جهانی نفرت رو به رو است.
🔹دو جبهه مثل هم نیستند و دنیا امروز بهتر از هر زمان دیگر، این تفاوت را می فهمد:
🔻جبهه ای که قدرتش روز افزون شده و آن قدر شجاعت و دارای اعتماد به نفس دارد که اقتدارش را به ارتش آمریکا و اسرائیل نشان بدهد و ناو آیزنهاور و نفتکش های غربی و پهپاد های نظامی فوق مدرن را هدف بگیرد، و در عین حال، در غزه و در سخت ترین شرایط، با اسیران مدارا کند؛
🔻و جبهه شروری که قدرتش را پشتوانه چند ده سال جنایت بی حد و مرز قرار داده بود، اما حالا در میانه میدان درمانده شده و زورش به زنان و کودکان می رسد.
🔹ارتش آمریکا و اسرائیل دیروز، ۶۰۰ شهروند غیر نظامی را در النصیرات غزه به خاک و خون کشیدند تا چهار اسیر را آزاد کنند و ضمنا چند نفر از کماندوهای شان کشته و مجروح شدند. این در حالی است که صهیونیست ها با همین رفتار از سر استیصال، بیش از ۷۰ اسیر خود را کشته اند!!
♦️رفتار هیستریک اسرائیل پس از سرشکستگی عمیق ۸ ماهه، با رفتار هیچ دولت متعارف و باثباتی قابل قیاس نیست. ارتشی که ۷۶سال است بر فلسطین مسلط است، هنوز بعد از ۸ ماه نتوانسته موفقیت میدانی در منطقه ۳۶۰ کیلومتر مربعی غزه به دست آورد، آن هم با وجود نقش آفرینی تمام عیار آمریکا و ناتو.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_11911780295.mp3
11.56M
🚨 آقای تحلیلگر / توپخانه لبنان ارتش صهیون را لحظه شلیک موشک منهدم کرد / فرمانده تیپ غزه استعفا داد
#شبنامه / تحولات فلسطین / انهدام کشتی انگلیس توسط انصارالله یمن / توپخانه مقاومت لبنان نیروهای رژیم صهیونیستی را در لحظه شلیک بمب فسفری مورد هدف قرار داد / فرمانده تیپ غزه استعفا داد / لبنانیها دوباره ستونهای دود را در شمال فلسطین برپا کردند / قسمت ۱۵۹۷
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ راه رئیسی روشن است
بد و خوبِ نامزد نداشتن دولت
🔹انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، از یک جهت منحصر به فرد است و آن این که دولت مستقر، بر خلاف رویه همیشگی، نامزدی در انتخابات ندارد.
♦️قابل پیش بینی بود ۴- ۵ دولتمردی که ثبت نام کرده اند، از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نشوند. بنابراین عجیب بود که ظرفیت موجود، صرف دعوت از آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور نشد و پراکنده گردید.
🔹این رویداد، هم نقطه ضعف است و هم نقطه قوت. نقطه ضعف است، به این معنا که مجموعه عناصر سیاسی در دولت، تدبیری برای داشتن نامزد در گود رقابت نیاندیشیدند.
♦️اما در عین حال، نقطه قوت است، به این معنا که نشان می دهد مجموعه دولت تحت ریاست شهید رئیسی (ره)، مجالی برای دورهمی و فعالیت های سیاسی -ولو مشروع- نداشته و عمده توان آن در این سه سال، صرف خدمت جهادی و خستگی ناپذیر به مردم شده است. خدمتی که یک نمونه آن را در بهره برداری هفته گذشته از ۴۲ پروژه بزرگ آب و گاز و برق در استان سیستان و بلوچستان شاهد بودیم.
🔹این رویکرد دولت فعلی را مقایسه کنید با کارکرد بشدت سیاست زده اغلب دولت ها که دغدغه غلیظ شان، تدارک وسیع برای تکرار و تداوم خودشان بود.
♦️از آن فراتر، مثلا دولت خاتمی پنج ساعت جلسه صرفا سیایس می گذاشت تا از شهردار متهم به هر قیمت دفاع کند و دادگاه را تحت فشار سیاسی بگذارد؛ یا آن خط و نشان کشیدن دولتمرد مدعی اعتدال مبنی بر این که اگر برادرم را به اتهام فساد اقتصادی احضار کنید، اعلان جنگ میکنیم(!)
🔹در هر صورت، اکنون امید می رود حماسه انتخابات چنان رقم بخورد که مسیر نیمه تمام مجاهدت های آیت الله رئیسی، تداوم پیدا کند؛ رئیس جمهور شهیدی که ۲۱ روز است در میان ما نیست و سخت دلتگ او هستیم؛ رضوان اله تعالی علیه .
@IMANI_mohamma
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ #گفتمان_سازی_انتخاباتی
✅ #گفتمان_ثبات_کارآمدی
گفتمان «ثبات و کارآمدی» چگونه در انتخابات ۱۴۰۳ کار میکند؟
#دکتر_پرویز_امینی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ #گفتمان_ثبات_کارآمدی
کدام نامزدها در «گفتمان ثبات و کارآمدی» وضع بهتری دارند؟
🔹وضعیت نامزدهای نوظهور در انتخابات ۱۴۰۳ چگونه است؟
#دکتر_پرویز_امینی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
42.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
تفاوت مهم آیتالله رئیسی با نامزدهای فعلی ریاستجمهوری چیست؟
🔹آیا احتمال دور دومی شدن انتخابات وجود دارد؟
🔹سه شکاف اصلی و مهم اجتماعی-سیاسی در انتخابات ریاستجمهوری کدام است؟
🔹آیا هیچ یک از نامزدها میتوانند شکافهای اجتماعی-سیاسی را نمایندگی کنند؟
🔹چرا هیچ یک از نامزدها موقعیت آیتالله رئیسی را ندارد؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_11915218349. کارشناسی.mp3
4.97M
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ گفتمان ثبات و کارآمدی و نقش دولت در کارشناسی در این گفتمان و مدیریت
#رادیو
#رادیو_انتخابات
#محمد_رضا_قربانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
50.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
۳ شرط موفقیت کمپینهای انتخاباتی چیست؟
🔹لاریجانی در هر سه مرحله کمپینسازی بدترین عملکرد را داشت.
🔹کمپین لاریجانی، ظهور لاریجانی در شمایل آذری جهرمی بود.
🔹تکنسینها همان کاری را با لاریجانی میکنند که با هاشمی کردند.
🔹یکی از جملات پیشبرنده آیتالله رئیسی در کمپین ۱۴۰۰ چه بود؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_چهاردهم_ریاست_جمهوری
✳️ #سابقه_کاندیداها
نگاهی به سوابق تأیید صلاحیت شدگان انتخابات ریاست جمهوری .
✳️ مسعود پزشکیان
به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان متولد ۷ مهر ۱۳۳۳ شهرستان مهاباد استان آذربایجان غربی است.
پزشکیان در دولتِ دوم محمد خاتمی وزیر بهداشت بود و در دورههای هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت مستمر به عنوان نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی حضور داشته است.
او همچنین در مجلس دهم، نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی بود.
✳️ مصطفی پورمحمدی
مصطفی پورمحمدی متولد ۳ دی ۱۳۳۸ است.
او فعالیت خود را از سال ۱۳۵۸ بهعنوان دادستان انقلاب اسلامی آغاز و تا سال ۱۳۶۵ بهعنوان دادستان خوزستان، هرمزگان، کرمانشاه و خراسان فعالیت کرد.
وی از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸ قائممقام وزیر اطلاعات بود.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ وزیر کشور دولت نهم بود و از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده گرفت.
پورمحمدی سال ۱۳۹۲ و با روی کار آمدن دولت یازدهم به مدت چهار سال وزیر دادگستری شد. وی هماکنون به عنوان دبیرکل جامعه روحانیت مبارز فعالیت میکند و رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز هست.
✳️ سعید جلیلی
سعید جلیلی متولد ۱۳۴۴ در مشهد است.
جلیلی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکننده هستهای ایران با کشورهای غربی بود. در سال ۱۳۹۲ در یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری نامزد شد و بیش از ۴ میلیون رای کسب کرد. جلیلی از همان سال عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی است.
وی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ به عنوان کاندیدا ثبتنام کرد و دو روز پیش از برگزاری انتخابات به نفع آیتالله سید ابراهیم رئیسی از شرکت در انتخابات انصراف داد.
✳️ علیرضا زاکانی
علیرضا زاکانی متولد ۱۲ اسفند ۱۳۴۴ است.
زاکانی در سال ۱۳۶۸ در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شد و در تابستان سال ۱۳۷۶ مدرک دکترای عمومی خود را گرفت و پس از آن در سال ۱۳۸۰ دوره تخصصی پزشکی هستهای را آغاز و در سال ۱۳۸۳ به پایان رساند.
وی سابقه عضویت هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز پزشکی هستهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی(س) و بیمارستان شریعتی را نیز دارد. او همچنین عضو هیئتمدیره انجمن علمی پزشکی هستهای ایران نیز بوده است.
زاکانی در مجالس هفتم، هشتم و نهم نماینده تهران بوده و در دوره یازدهم نیز به عنوان نماینده قم به مجلس راه یافت.
ریاست مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران، عضویت در شورای عالی جمعیت هلال احمر از دیگر مسئولیتهای زاکانی به شمار میرود.
او از سال ۱۴۰۰ عهدهدار سمت شهرداری تهران شد و در سال ۱۴۰۲ نیز به سمت دستیار رئیسجمهور منصوب شد.
✳️ سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی
سید امیرحسین قاضیزادههاشمی متولد ۲۵ فروردین ۱۳۵۰ در فریمان است.
وی از سال ۱۴۰۰ سمت معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را در دولت سیزدهم برعهده دارد.
قاضی زادههاشمی که سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس را در کارنامه دارد، قبل از حضور در بنیاد شهید و انتصاب به عنوان معاون رئیسجمهور، نایبرئیسمجلس یازدهم بود.
نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری همچنین در دورههای هشتم، نهم و دهم نیز به عنوان نماینده مشهد و کلات در مجلس حضور داشت و در دورههای نهم و دهم دبیر و عضو هیئترئیسه مجلس بوده است.
💢 ادامه مطلب👇👇👇👇👇👇