May 11
#نگاهی_پدیدارشناسانه_به_رخداد_کربلا
https://eitaa.com/matalebevijeh/11201
📆شنبه 15 مردادماه 1401
#استاد_طاهرزاده
مسجد الانبیاء
دریافت فیلم و صوت برنامه در پلتفرم آپارات استاد طاهرزاده
https://www.aparat.com/asghar_taherzadeh
🔸️تحلیل راهبردی در تبیین ریشۀ اصلیِ قیامِ امام حسین در بیان
حضرت آیتالله سیّدعلی خامنهای:
[۱]. نه میتوانیم بگوییم که حضرت برای «تشکیلِ حکومت» قیام کرد، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای «شهید شدن» قیام کرد. امام حسین - علیهالسّلام - هدفِ دیگری داشت که رسیدنِ به آن «هدف»، حرکتی را میطلبید که این حرکت، یکی از این دو «نتیجه» را داشت. پس حکومت یا شهادت، هیچکدام «هدف» نبودند، بلکه دو «نتیجه» بودند.
[۲]. هدف آن حضرت عبارت بود از انجامدادنِ یک «واجبِ عظیم» از واجباتِ دین که آن را هیچکس قبل از امام حسین انجام نداده بود؛ نه رسولِ اکرم این واجب را انجام داده بود، نه امیرالمؤمنین، نه امام حسن؛ چون زمینۀ انجامِ این واجب، در زمانِ امام حسین پیش آمد.
[۳]. دو نوع انحراف وجود دارد: گاهی مردم، فاسد میشوند، امّا احکامِ اسلامی از بین نمیرود، امّا گاهی هم مردم، فاسد میشوند، هم حکومتها، هم علمای دین، بهطوریکه حقایقِ اسلام، تحریف و منکر را معروف و معروف را منکر، و خطّ اسلام را «صدوهشتاد درجه» عوض میکنند. آن حکم، حکمِ «تغییرِ وضع» و «تجدیدِ حیات»، یا بهتعبیرِ امروز، «انقلاب» است که مربوط به «برگرداندنِ جامعۀ منحرف به خطّ اصلی» و «تضمینکنندۀ زندهشدنِ اسلام» است، بعد از آنکه مُشرف به مردن است، یا مرده و ازبینرفته است. مسأله این است که اگر جامعۀ اسلامی «منحرف» شد و این انحراف، بهجایی رسید که «خوفِ انحرافِ کلّ اسلام» بود، تکلیف چیست؟!
[۴]. افزونبراینکه باید انحرافِ اساسی در دین رخ داده باشد، شرطِ دیگرِ انجامِ این حکم، آن است که «زمینه» و «موقعیّت» برای انجامِ آن، مساعد باشد؛ چون خدایمتعال، به چیزی که «فایده» ندارد و «اثر» نمیبخشد، تکلیف نکرده است. البتّه مراد از فراهمبودنِ موقعیّت، این نیست که «خطر»ی در پی نباشد، بلکه غرض این است که «پیامِ» قیام، به مردم منتقل خواهد شد و مردم خواهند فهمید و در اشتباه، نخواهند ماند. وجودِ «خطر»، این «تکلیف» را ساقط نمیکند، بلکه این انجامِ این تکلیف، همیشه توأم با خطر است. در زمانِ ما، امام خمینی نیز از خطر نهراسید و هدف و تکلیفِ خود را قیام دانست. ازاینرو، انقلابِ اسلامی، پرتوی از قیامِ عاشورا است، با این تفاوت که آن قیام به نتیجۀ شهادت انجامید و این انقلاب، به نتیجۀ برپاییِ حکومتِ اسلامی.
[۵]. در زمانِ امام حسین - علیهالسّلام - هم «انحرافِ اساسی در اسلام» بهوجود آمد و هم «فرصتِ مساعد برای اثرگذاری» پیدا شد. اوّلاً، بعد از معاویه، کسی به حکومت رسید که حتّی «ظواهرِ اسلام» را هم رعایت نمیکرد، چنانکه اهلِ شُرب خَمر و فسادهای جنسیِ واضح و شعرسرایی بر رّد دین و مخالفتِ علنی با اسلام بود، ولی چون بهعنوانِ ریاست بر جامعۀ اسلامی در قدرت قرار گرفته بود، نمیخواست اسمِ اسلام را براندازد. حاکمِ فاسد، جامعه را نیز فاسد میکند؛ چون بر جامعه و مردم، اثر میگذارد. ثانیاً، «زمینه» هم آماده است؛ یعنی فضای جامعۀ اسلامی، طوری است که ممکن است «پیامِ» امام حسین به گوشِ انسانها در همان زمان و در طولِ تاریخ برسد، درحالیکه اگر در زمانِ معاویه، امام حسین میخواست قیام کند، پیامِ او دفن میشد؛ زیرا سیاستها بهگونهای بود که مردم نمیتوانستند حقّانیتِ سخن را دریابند. ازاینرو، ایشان ده سال در زمانِ خلافتِ معاویه، امام بود، ولی قیام نکرد.
[۶]. امام حسین قیام کرد تا آن واجبِ بزرگی را که عبارت از «تجدیدِ بنای نظام و جامعۀ اسلامی»، یا «قیام در مقابلِ انحرافاتِ بزرگ در جامعۀ اسلامی» است، انجام دهد، که این خودش، یک «مصداقِ بزرگِ امربهمعروف و نهیازمنکر» است.
[۷]. آن حضرت در مناسبتهای مختلف، به همین معنا اشاره کرده است:
وَعَلَی الاْسْلامِ الْسَّلامُ اِذ قَدْ بُلِيَتِ الاْمَّةُ بِراعٍ مِثْلَ يَزيدَ
دیگر باید با اسلام، خداحافظی کرد، آن وقتیکه اسلام به حاکمی مثلِ یزید، مبتلا گردد.
وَ أَنِّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِراً وَ لَا بَطِراً وَ لَا مُفْسِداً وَ لَا ظَالِماً وَ إِنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلَاحِ فِی أُمَّةِ جَدِّی أُرِيدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْكَرِ وَ أَسِيرَ بِسِيرَةِ جَدِّی وَ أَبِي عَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ
و همانا من براى سركشى و خودنمایی و فساد و ظلم، قیام نكردم، بهیقین كه من برای اصلاح در میانِ امّتِ جدّم، قیام كردم و میخواهم به نیكی، سفارش و از بدی، نهی كنم، و مطابقِ سيرۀ جدّم، و پدرم علىبنابىطالب رفتار مینمایم.
وَ أَنَا أَدْعُوکُمْ إِلى کِتابِ اللّهِ وَ سُنَّةِ نَبِیِّهِ، فَاِنَّ السُنَّةَ قَدْ أُمیتَتْ، وَ إِنَّ الْبِدْعَةَ قَدْ أُحْیِیَتْ
و من شما را به کتابِ خدا و سنّتِ پیامبرش فرا مىخوانم؛ چراکه سنّتِ او را میرانده و بدعت را زنده کردند.
(در خطبههای نمازِ جمعه، ۱۹ خرداد ۱۳۷۴).
23.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥متن خوانی
🔰 کتاب زیارت عاشورا اتحادی روحانی با امام حسین(عليه السلام)↙️
https://eitaa.com/kotobtaherzadeh/958
https://b2n.ir/q4050132
💌#پادکست -10
◽️#محرم ، #کربلا
◾️#حضور_حسینی
◽️#امام_حسین_ع
⏭ لینک پادکست قبلی (9) : 👇🏻
https://eitaa.com/matalebevijeh/11206
📲 @matalebevijeh
➖◾️➖◾️➖◾️➖◾️
◾️◾️◾️
◾️◾️
◾️
📺 برنامه تلوزیونی #سوره _ فصل کوفه
📺 شبکه چهار سیما
🗓 دو شنبه ۱۰ محرم #عاشورا🏴🕘 ساعت (ده شب)۲۲
☀️ با حضور #استاد_طاهرزاده
📜 موضوع : کوفه محل به ظهور آمدن عظمتهای حضرت علی«علیهالسلام»
🏴#حضور_حسینی
🏴#تاریخ_حسینی
◾️@matalebevijeh
◾️ ➖➖➖➖➖➖
May 11
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥متن خوانی
🔰 کتاب زیارت عاشورا اتحادی روحانی با امام حسین(عليه السلام)↙️
https://eitaa.com/kotobtaherzadeh/958
https://b2n.ir/q4050132
💌#پادکست -11
◽️#محرم ، #کربلا
◾️#حضور_حسینی
◽️#امام_حسین_ع
⏭ لینک پادکست قبلی (10) : 👇🏻
https://eitaa.com/matalebevijeh/11215
📲 @matalebevijeh
➖◾️➖◾️➖◾️➖◾️
May 11
🔻 اطلاعیه🔻🎤🎤🎤🎤🔻 اطلاعیه🔻
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
🔸 قابل توجه زائرین امام حسین عليه السلام :؛ عزیزانی که جهت سفر اربعین از طریق دفتر زیارتی عرفان « حاج حسین » ثبت نام کرده اند (اعم از اصلی و ذخیره) جلسه ای روز چهارشنبه مورخ ۱۹ / ۵ بلافاصله بعد از نماز عشا در مسجد خدیجه کبری واقع در فلکه قائمیه، انتهای گلزار ۱ کوهسار ۵ تشکیل خواهد شد .
چون تایید نهایی ثبتنام عزیزان منوط به تصمیمات جلسه است لذا حضور همه زائرین رأس ساعت مقرر مورد انتظار است .
🗺آدرس مسجد خدیجه کبری↙️
https://nshn.ir/rbZlCDYxy1Ea
🔖برای پیوستن به گروه واتساپ من، این پیوند را دنبال کنید:
https://chat.whatsapp.com/HLO7aMzL1at3VGHxZwkiSk
👈زائرین محترم ثبت نام شده کلیه اطلاعیه ها و اخبار سفر اربعین صرفاً از طریق لینک فوق در واتساپ اطلاع رسانی خواهد شد
لذا حتما در گروه فوق عضو شوید
◽️#محرم ، #کربلا
◾️#حضور_حسینی
◽️#امام_حسین_ع
@matalebevijeh
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
May 11
#نگاهی_پدیدارشناسانه_به_رخداد_کربلا
📆صبح تاسوعای حسینی
https://eitaa.com/matalebevijeh/11209
یکشنبه 16 مردادماه 1401
#استاد_طاهرزاده
گلزارشهدای دستگرد
دریافت فیلم و صوت برنامه در پلتفرم آپارات استاد طاهرزاده↙️
https://www.aparat.com/asghar_taherzadeh