102.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞سوره مبارکه #مدثر و نظر به کبریائی رب العالمین
🎙 #استاد_اصغر_طاهرزاده
🍃 جلسه ششم
🗒 ما و آینده در پیش رو
📆 شنبه ۸ دی ۱۴۰۳
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
⬅️⬅️ فایل صوتی 👇
https://eitaa.com/matalebevijeh/18360
لینک دانلود با کیفیت بالا 👇
https://www.aparat.com/v/ijp4bfv
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
جلسه ششم_انسان و باز انسان.mp3
42.03M
انسان و باز انسان(دويست نکته در باب انسانِ ديروزين، امروزين و فردايی)
https://eitaa.com/matalebevijeh/17988
📅جلسه ششم
💠با حضور #استاد_طاهرزاده
📆۹ دی ماه ۱۴۰۳
✍️نکات ۲۵تا ۲۹ کتاب انسان و باز انسان
📚متن مورد بحث↙️
https://eitaa.com/matalebevijeh/18371
لینک جلسه (پنجم)
https://eitaa.com/matalebevijeh/18277
⬅️⬅️اشارات
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
#انسان_شناسی
@khanehtolab
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
مطالب ویژه
انسان و باز انسان(دويست نکته در باب انسانِ ديروزين، امروزين و فردايی) https://eitaa.com/matalebevije
📚متن مورد بحث جلسه ششم↙️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
شهدا و حضور در تاريخی ديگر
۲۵- اگرچه نمیتوان «ذهن اندیشنده» را که وصف بشر جدید است منکر شد، ولی گویا دیگر انسان نمیتواند در آن عالم که قوام و قدرتش را از دست داده، زندگی کند و باید به آغازی دیگر نظر کرد. آیا آن آغاز را میتوان در شخصیت شهیدانِ بیقراری همچون شهید صدرزاده مدّ نظر آورد که نمیخواستند در زمانهای حاضر باشند که زمانه بحران معنای انسان است؟ امری که در بستر تاریخی انقلاب اسلامی، با تغییرِ تلقی انسان از خویشتن نسبت به جهانی که تاریخ مدرنیته برای انسان شکل داده بود خود را نشان داد و نهتنها شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابراهیم هادی به خوبی متوجه آن شدند، بلکه بسیاری از مردم ما متوجه این امر مهم گشتند. در این رابطه بود که آگاه شدند با حیات فعّالی که در دل شهادت به دست میآید، خود را در تاریخی دیگر ادامه دهند که ادامه تاریخ مدرنیته نیست.
اين همان نينديشيدن است
۲۶- اگر به جای نظر به «وجود» و اندیشیدن به آن، در نظر به ماهیات و در موجودات متوقف شویم، که این به یک معنا نیندیشیدن و عدم تفکر است، در واقع از مبادی موجودات که همان نظر به «وجود» است، غفلت کردهایم، به گمان آنکه «وجود» امری بدیهی و تعریفناپذیر است. در حالیکه آن مفهومِ وجود است که امری تعریفناپذیر است و این غیر از نظر به «وجود» است که میتوانیم با نظر به اجمالِ آن، تفصیلی از آن را مدّ نظر قرار دهیم، آنگاه که در نظر به «وجود» از «هستیِ» خود شروع کنیم.
گشودن نظر به «وجود»
۲۷- آیا نمیتوان با نظر به هستی گسترده خود، راهی به سوی نظر به «وجود» را گشوده داشت؟ از آن جهت که ما هرگز از آنچه که از آن چیزی نمیدانیم نمیپرسیم، همانطور که اگر از حقیقت، چیزی ندانیم و در این اندیشه نباشیم که میتوانیم به آن برسیم، هرگز از آن نمیپرسیم. ما اساساً به همانی میرسیم که در ابتدا از آن فهمی اجمالی داریم. این یعنی ما عموماً از هر چیزی پاسخ پرسشهای خود را مییابیم و برای به فعلیترساندن خود در امتداد آن پرسش حرکت میکنیم، و این غیر از اطلاعاتی است که برای دانستن نام پایتخت یک کشور برایمان پیش میآید. با توجه به این امر آیا نمیتوان با نظر به هستیِ خود نظر به «وجود» را گشوده داشت؟
زندگی در هستی خود
۲۸- بحث در تقدم هستیشناسی یا نگاه آنتولوژیک است به جای موجودشناسی یا اُنتیک. ما در علوم به جای نظر به هستیِ پدیدهها و رخدادها، نظر به علت و معلولها داریم. ولی در نگاه هستیشناسانه، همانطور که عرض شد میتوانیم با نظر به هستیِ خود نسبتی هستیشناسانه با عالم و آدم پیدا کنیم، از آن جهت که انسان میتواند به هستی خود نظر کند و به اصطلاح، شبانِ هستی خود و مراقبِ «بودنِ» خود باشد؛ بودنی که رو به سوی هستی دارد و هستی او میتواند مسئله او باشد، به عنوان روشنیگاهی که در آن مستقر شود و در آن زندگی کند، که همان روشنیگاه هستی خود اوست.
انسان و بودنی به سوی هستی
۲۹- انسان در نسبت با وجودش و بودنی که رو به سوی هستی دارد، مثل سایر موجودات نیست، بلکه وجودی است خاص با هستی گسترده و گشوده، لذا میتواند خود را به جهت گستردگیاش، در آنجا و در نسبتیافتن با دیگران، بدون دوگانگیِ ابژه و سوبژه، بیابد، زیرا همهچیز در نسبت وجود گسترده او معنا پیدا میکند. مانند نطق که انسان در آن گشوده میشود، همراه با نوعی بیرون ایستادن و در آن بیرون ایستادن در نسبت با دیگران، خود را فهمکردن، در عین حضور نزد همه و همه را از خود جدا ندانستن، به همان معنایی که جناب مولوی میفرماید: «زین دو هزاران من و ما، ای عجبا من چه منم!».
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
💠 عنوان: آری! دو نگاه و دو آینده
⬅️شماره پرسش: ۳۹۲۵۴
✅#استاد_طاهرزاده
⁉️متن پرسش:
🌀باسلام و احترام امروز ایران عزیز در شرایط خاصی به سر میبرد شرایطی که دکتر مسعود نیلی در یادداشت اخیرشان: با عنوان خطر سرمازدگی حکمرانان https://eitaa.com/esharat1/7 به خوبی به آن اشاره کردند. اما برای من واقعا عجیب است که چگونه رهبری و افرادی چون شما انقدر امیدوارنه به آینده نگاه میکنند. هرچند همچنان احساسم بر عقلم غلبه میکند و باعث می شود با رهبری همراهی کنم و با منویات ایشان خوشبین باشم اما این خوشبینی برای من دیگر عقلانی نیست. مواردی که تنها برخی از انها را دکتر نیلی به آن اشاره کردند به علاوه سایر بحران ها مثل صندوق های بازنشستگی، از دست رفتن سوریه و... بحران هایی هستند که ممکن از یک جایی به بعد کمر جمهوری اسلامی زیر انها راست نشود. متاسفانه چه بخواهیم چه نخواهیم مردم بسیار زیر فشار هستند و دیگر جمهوری اسلامی برای آنها اهمیتی ندارد و منتظر فرصتی هستند برای تغییر نظام ولو با وعده وعیدهای صد من یه غاز دشمن. ترسناک تر از همه آنچه که نشد بگویم ایران بعد از رهبری است که مطمئنم ایران روز خوش نخواهد دید. لطفا در خصوص این دلهره ها توضیح دهید و بگویی چگونه میشود از آنها رهایی جست و همچنان ادامه داد. گرچه سخت است...
⁉️متن پاسخ:
🌐باسمه تعالی: سلام علیکم: در اینکه نمیخواهم از آقای نیلی و نیلیها که حرف بسیار است؛ سخن بگویم، آری! همیشه دشمنان این راه توحیدی با تنگناهایی که ایجاد کردند و سپس آن تنگناها را بزرگ میکنند، بنا دارند آیندۀ انقلاب اسلامی را که تاریخی است غیر از حضور در تاریخ جهان مدرن، تیره و تار کنند. غافل از آنکه از طریق انقلاب اسلامی راهی در مقابل بشریت گشوده شده تا از انحرافات هلاکتباری که جهان استکبار برای بشریت شکل داده، رها شوند و مسلّم تنگناهای تاریخِ دیروز و ضعف بعضی از مردم در این امر بیتأثیر نیست. ولی مسلّماً این راه، یعنی راه انقلاب اسلامی به جهت نورانیتی که در ذات خود دارد و مردمی که کنار حاج قاسم سلیمانیها ماورای سختیها متوجه ارزش و جایگاه انقلاب شدهاند؛ روز به روز جلو و جلوتر میرود و جایگاه تذکر مقام معظم رهبری به مدّاحان اینجا است که فرمودند: «اوّل آگاهی، بعد امیدآفرین باشد، [یعنی] مأیوسکننده نباشد، و هم حرکتدهنده باشد، آن وقت یک کار اساسی و بزرگ را شما انجام دادهاید». باید متوجه بود برای حضور در آینده دو نگاه در صحنه است جریانی که مانند ترکیه، خود را ذیل نظم جهانی مطرح کرده و با بزرگکردن مشکلات بنا دارد این راه را که راهِ قرارگرفتن ذیل نظم جهانی است برای ما زیبا جلوه دهد؛ و نگاهی که با نور ایمان خود متوجه آیندهای است که بشریت در حیات قدسی و اجتماعی خود، خود را دنبال میکند. در این رابطه نیز عرایضی تحت عنوان: «ما و آینده در پیش رو» https://eitaa.com/matalebevijeh/18360 شده است به همان معنایی که بصیرت فاطمی اقتضاء میکند که ماورای جریان پیشآمده بعد از رحلت پیامبر «صلواتاللهعلیهوآله» متذکر افقی باشد که از طریق اسلام، ما را از جاهلیت دوران آزاد خواهد نمود. خدا را شکر که متوجه حضور نورانی و ایمانیِ رهبر معظم انقلاب هستید که این بزرگترین عطای الهی به ما میباشد. در ضمن بد نیست درمورد مسعود نیلی به این مقاله نظری بیندازید. https://eitaa.com/esharat1/8
موفق باشید
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•┈┈
🔮مطالب مرتبط
🌐https://lobolmizan.ir/category/111?&tab=posts&inner_tab=leaflet
☄️#حاج_قاسم
👈 پنجمین سالگرد شهید عزیزمان را با عنوان #شهید_القدس گرامی و زنده نگاه خواهیم داشت.
🌾@matalebevijeh
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
خطرات غلبه غضب بر انسان_Ei_hesham-55.mp3
8.56M
📚 #ای_هشام
🔮#استاد_طاهرزاده
📆جلسه۵۵ (۱۴۰۳/۱۰/۱۰)
🕌مکان: اصفهان، ابتدای اتوبان ذوب آهن، خ قائمیه، گلزار ۱، مسجد خدیجه کبری (س) بعداز نماز عشا
https://nshn.ir/rbZlCDYxy1Ea
🔖عنوان: خطرات غلبه غضب بر انسان
💎فرهنگ فرزانگى
پیام امام كاظم عليهالسلام به هشامبن حكم
گردآوری و ترجمه: م. ناصر⏪↙️
https://ketaab.iec-md.org/IMAM_KAAZEM/farhang_farzaanegi_03.html
👈وصیت و توصیه امام کاظم علیه السلام به جناب هشام بن حکم↙️
https://eitaa.com/matalebevijeh/11389
⏭ لینک جلسه قبلی (۵۴): 👇🏻
https://eitaa.com/matalebevijeh/18333
https://eitaa.com/matalebevijeh/18332
🎥 فایل تصویری 👇
https://eitaa.com/matalebevijeh/18380
❣️اشارات جلسه ↙️
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•
69.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ای_هشام
🔮#استاد_طاهرزاده
📆جلسه۵۵ (۱۴۰۳/۱۰/۱۰)
🕌مکان: اصفهان، ابتدای اتوبان ذوب آهن، خ قائمیه، گلزار ۱، مسجد خدیجه کبری (س) بعداز نماز عشا
https://nshn.ir/rbZlCDYxy1Ea
🔖عنوان: خطرات غلبه غضب بر انسان
⬅️فایل صوتی 👈👈👇
https://eitaa.com/matalebevijeh/18379
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
لینک دانلود با کیفیت بالا 👇
https://aparat.com/v/wsmev0i
@matalebevijeh
┈┈•✾🕊🌷🕊✾•
ما و بشر جديد و آينده قدسی پيش رو--چاپ.pdf
1.37M
#کتاب
📚ما و بشر جديد و آينده قدسی پيش رو
https://eitaa.com/kotobtaherzadeh/1390
#استادطاهرزاده
🔹🍃
🍃🔹🌼🍂
🍂🌼
-------------------------<><>
🌼-|@matalebevijeh
-------------------------<><>
99.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃سلسله مباحث معرفت دینی🍃
🍃 نظر به حضور اکنون بیکرانه خود🍃
🎞 شرح کتاب معاد، بازگشت به جدی ترین زندگی
https://B2n.ir/b35720
🎙 #استاد_اصغر_طاهرزاده
🍃جلسه هفدهم
🗒معنی و حقیقت قبر
📆 سال ۸۷ - ۱۳۸۶
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
✅پی دی اف کتاب #معاد ↙️
https://eitaa.com/kotobtaherzadeh/1063
👈مقدمه سیر مطالعاتی ۱۰ جلسه فایل تصویری ده نکته از معرفت نفس بارگذاری شده در کانال باهشتگ#ده-#نکته ↙️
🎞 شرح کتاب#ده-#نکته از معرفت نفس
🎞 شرح کتاب از #برهان تا عرفان
https://B2n.ir/t15603
⏭لینک جلسه قبلی #معاد(شانزدهم)
https://eitaa.com/matalebevijeh/18349
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
لینک دانلود با کیفیت بالا 👇
https://www.aparat.com/v/nee2w9c
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
-------------------------<><>
@matalebevijeh
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ویژه ایام سالگرد شهید سلیمانی
📽نماهنگ | «پهلوان قاسمِ نامدار»
👆روایت حضور تاریخی رهبر انقلاب در منزل یک شهید کرمانی با همراهی شهید حاج قاسم سلیمانی؛
🌷دیداری که حضرت آیتالله خامنهای در آن گفتند «این آقای حاج قاسم از آنهایی است که شفاعت میکند انشاالله»
🌴در قالب شعرخوانی آقای آهنگران در ابتدای دیدار دوم دیماه مردم کرمان و خوزستان با رهبر انقلاب
#استاد_اصغر_طاهرزاده :
🖊آری ای مرد! تو وجدان انسانی و توحیدی ما بودی که در سال های غفلت خفته بود و در تاریخ سرگردانی گذشته از یاد برده بودیم و تو آن را بیدار کردی . ای وجدان تاریخی امروزین ما! و حال مائیم و دنیایی از امید به سوی آینده ای که حاج قاسم ها در پیش دارد.
☄️#حاج_قاسم
👈پنجمین سالگرد شهید عزیزمان را با عنوان #شهید_القدس گرامی و زنده نگاه خواهیم داشت.
🌾@matalebevijeh
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
💠عنوان:ما و جبهۀ مقاومت و آیندۀ پیش رو
⬅️شماره پرسش: ۳۹۲۶۸
✅#استاد_طاهرزاده
⁉️متن پرسش:
🌀زمان و امام زمان
با سلام و نور و رحمت خدمت استاد بزرگوارم استاد با توجه به ظهور انقلاب اسلامی و آمادگی مردم برای اطاعت و حفاظت از دو نایب حضرت حجت ( روحی له الفداه) و ایجاد زمینه ظهور، کمتر از چند سالی است که در ظاهر شرایط روحی و معرفتی جامعه در حال تغییر چشمگیری است و بسیاری در حال روی گردانی از هادی امت یعنی امر ولایت هستند. بالاخص در مجامع دانشگاهی بسیار این مباحث با صراحت بیان می شود. گاهی با امامِ جان، حضرت مهدی با دل گفتگو میکنم که آقا اگر نیایید و این عمود خیمه اگر بیافتد دیگر چیزی از اسلام جدتان باقی نمی ماند. استاد بیشتر نگران این روی گردانی و تکرار تاریخ مردمی هستم که از علی رویگردان شدند و شد هر آنچه نباید می شد! اگر مردمی نسبت به نایب امام دل خوش نباشند چگونه امکان پذیرش امام هست؟ و مگر نه این است که امام مانند کعبه است و مردم باید خواهان او باشند؟! البته گاهی گمان میکنم که تعبیر امام مانند کعبه است، تعبیر کامل و جامعی نیست بلکه اگر ضرورت تاریخی ایجاب کند کعبه هم به سوی مردم می آید و دست به سوی آنها می گشاید و مگر نه این است که در کربلا همین شد و ما شاهد هر دو وجه امام و ولی حق بودیم که عده ای گرد او گشتند و عده ای چون زهیر، حر و ... را حضرتش به سمتشان آغوش گشود و پیک فرستاد و به سوی خویش خواند ... ای به قربان این کعبه دل ها که هم طبیب است و هم حبیب هم طلب است و هم طالب هم راه است و هم راهنما اصلا اگر امام به سوی کسی نظر نکند و او را فرا نخواند مگر می شود که کسی بسوی او توان حرکت داشته باشد. آیا این اندیشه درست است که اگر بخشی از جامعه در این امر به غفلت رود دلیل بر آشکار نشدن حقیقت نیست!
⁉️متن پاسخ:
🌐باسمه تعالی: سلام علیکم: آری! مهم آن است که ذیل اسلام متوجۀ گشوده شدن تاریخی باشیم که با انقلاب اسلامی گشوده شده است یعنی تاریخی که نظر به آن نهایتی دارد که حضرت زهرای مرضیه«سلاماللهعلیها» مدّ نظر داشتند و در همین رابطه بود که انتخاب مورد سقیفه را به رسمیت نشناختند و معلوم است چنین حضوری بیمانع نیست ولی با مقاومت در جبههای که حضرت زهرا«سلاماللهعلیها» گشودند و با توجه به اینکه انقلاب اسلامی حضور در همان جبهه است؛ در این تاریخ، هرکس باید جایگاه خود را معلوم کند و مشخص است که همچنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن بیکار نیست ولی وجدان تاریخی مردم به سوی آیندهای است غیر از آنچه جهان مدرن مدّ نظرها قرار داده. چیزی که در شهادت حاج قاسم سلیمانی به ظهور آمد و این با توجه به همۀ ضعفهایی که متذکر شدهاید، آن حضور در وجدان مردم ما حاضر است و تاریخی است که آغاز شده و مسلّماً با روحیۀ مقاومت فرزندان انقلاب ادامه مییابد هرچند که بدون مانع نیست. کاربر محترم سؤال 39269( https://lobolmizan.ir/quest/39269 انقلاب اسلامی و صراط مستقیم پیش رو )نکتۀ بسیار ارزشمندی را از کلام رهبر معظم انقلاب مطرح فرمودهاند و ذیل آن عرایضی شده است که خوب است در این رابطه به آن سؤال و جواب نیز رجوع گردد. موفق باشید