May 11
راه_نجات_از_شیطان
💠 آیت الله جوادی آملی:
🔹هنگامی كه #شیطان به خداوند گفت:
⏪ من از چهار طرف (جلو، پشت، راست و چپ) انسان را گرفتار و گمراه میكنم.
✨ فرشتگان پرسیدند:
شیطان از چهار سمت بر انسان مسلّط است، پس چگونه انسان نجات مییابد⁉️
💠 خداوند فرمود:
راه بالا و پایین باز است؛
✅ راه بالا نیایش
✅ و راه پایین سجده و بر خاك افتادن است.
بنابراین، كسی كه دستی به سوی #خدا بلند كند یا سری بر آستان او بساید میتواند شیطان را طرد كند.👌
📚 تفسیر موضوعی قرآن، مراحل اخلاق در قرآن، ج11، ص 108.
50-نقش حب اهل البيت در سلوك.MP3
10.23M
〰️〰️〰️💠🔮💠〰️〰️〰️
💎 شرح #یابن_جندب
💬 موضوع : نقش حب اهل البیت در سلوک
💎شماره #جلسه50
💬 شارح #استاد_طاهرزاده
〰️〰️〰️💠🔮💠〰️〰️〰️
⬅️ * بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ*
يا ابْنَ جُنْدَبٍ! الإسْلامُ عُرْيانٌ فَلِباسُهُ الْحَياءُ، وَ زينَتُهُ الوَقارُ، وَ مُروُ ءَتُهُ الْعَمَلُ الصّالِحُ وَ عِمادُهُ الْوَرَعُ وَ لِكُلِّ شَيْءٍ أَساسٌ، وَ أَساسُ الإِسْلامِ حُبُّنا أهْلَ الْبَيْتِ.
اي پسر جندب! اسلام برهنه است و لباسش حيا و شرم است و زيور آن وقار است و مردانگياش، عمل صالح و ستون و پايهاش پارسایي و پرهيزگاري است. و هر چيز را اصل و اساسي است و اصل و اساس اسلام، دوستيِ ما اهل البيت علیهم السلام است.
🌿🥀🌿🥀🌿🥀
🆔 @matalebevije
📚عنوان: "سنّت شفاهي" صفحه ۶۳
✍️40- در جامعهي اسلامي، سرمايههاي معنوي منشأ اثر ميباشند و در آن حالت، تفکر در واقع «تذکر» است و سرمايههاي معنوي همچون چشمههاي فياض، هرکسي را به فراخور کوشش و استعدادش بهرهمند ميکنند و به همين جهت در اين جوامع سنّت شفاهي نقش فعّال در تربيت افراد دارد. ولي وقتي تفکر از بستر تذکر خارج شد، در آن صورت آن تفکر پيوسته در جستجوي مجراهاي جديدي است تا بستري ديگر برگزيند. ما در نظام شاهنشاهي تحت تأثير تبليغات فرهنگ غربي، از بستر فرهنگ معنوي خود خارج شديم و با رجوع به انقلاب اسلامي مجدداً آن بستر را پيدا کرديم، هرچند هنوز آنطور که شايسته است در آن قرار نداريم تا تفکري که تذکر است به ميان آيد و در افق ديد انسان به حقيقت اشاره کند.
#انقلاب_اسلامی_و_جهان_گمشده
https://eitaa.com/kotobtaherzadeh/382
http://lobolmizan.ir/book/1745
#استاد_طاهرزاده
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
🇮🇷@matalebevijeh
شرح تفسیر جاثیه 016.mp3
33.59M
💎دوره تفکر در محضر سوره عزیز #جاثیه
https://eitaa.com/kotobtaherzadeh/499
📖شرح کتاب سوره جاثیه استاد #طاهرزاده
🔸جلسه شانزدهم: 1399/12/11
💠استاد سید محسن #موسویان
⏳55 دقیقه
#دوره_مجازی
@haghighategomshodeh
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸#استاد_طاهرزاده
✍️عنوان: آزادی از بدگمانی
📚موضوع:شرح#دعای_مکارم_الاخلاق_پادکست 72
«وَ مِنْ ظِنَّةِ اَهْلِ الصَّلاحِ الثِّقَةَ»،
وبدگمانى افرادصالح رابه اطمينان تبديل بفرما. طورى هدايتم فرماكه كارهايم موجب بدگمانى افرادصالح نگرددوآن بدگمانى كه درقلب آنها پيش آمده است،خودت به اطمينان وخوشبینی تبديل فرما.چون مابه رابطه اي بين يكديگرنيازداريم تا بتوانیم به انگيزه هاي همديگراحترام بگذاريم وبه يكديگربدبين نباشيم.وخودمان نیزنبايدوسيله ی بدبيني افرادشويم،چنانچه رسولالله(ع)فرمودند: «اَوْلَى النَّاسِ بِالتُّهْمَةِ مَنْ جالَس اَهْلَ التُّهْمَةِ»؛ سزاوارترين افرادبراى متهم شدن كسانى هستندكه بااهل تهمت مجالست مىنمايند.پس ازيك طرف انسان بايدمواظب باشدخودش باحضور در جلسات آنچنانی موجب متهم كردن خود نشود،وازطرف دیگرگاهي شيطان تلاش ميكند ذهن افرادِ صالح رانسبت به انسان مُكدّركند، اينجاست كه بايدازخداخواست چنين بدگماني را خنثي نمايد.زیرابعضاًسمپاشي های افرادحسود گاهى ارتباط افرادصالح رانسبت به انسان كدر مىكندوانسان ازنعمت ارتباط باافرادصالح محروم مىشودوازتجلّيات معنوي كه خداوندمخصوص آنها كرده محروم ميگرديم.پس جاداردازخداتقاضا کنیم بدگمانی افرادصالح رابه اطمینان تبدیل نماید.
امیر المومنین(ع) می فرمایند:
أَيُّهَاالنَّاسُ مَنْ عَرَفَ مِنْ أَخِيهِ وَثِيقَةَ دِينٍ وَسَدَادَ طَرِيقٍ فَلَا يَسْمَعَنَّ فِيهِ أَقَاوِيلَ الرِّجَالِ
اى مردم!كسى كه دانست برادرش دينى درست دارد،ودرراه راست گام برمىدارد،به گفته مردم درباره اوگوش ندهد.
💌#پادکست
🇮🇷@matalebevijeh
May 11
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کوتاه «نبأ السما» (قصه آسمان) که این روزها در فضای مجازی دست به دست میشود و از لحاظ تکنیکهای ساخت مورد توجه سینماگران قرار گرفته، توسط عباس یوسفی کارگردان جوان ایرانی-کویتی به تولید رسیده است. این فیلم کوتاه بر اساس زندگی حضرت علی (ع) ساخته شده که به طور گذرا و در مدت سه دقیقه ماجرای ولادت تا شهادت ایشان را با صحنههای بسیار جذاب روایت میکند. ساخت این فیلم به زبان عربی باعث شده تا از شبکههای مختلف تلویزیونی کشورهای حوزه خلیج فارس به صورت گسترده به نمایش درآید.
عباس یوسفی در سال ۱۹۸۶ از پدر و مادری ایرانی در دمشق متولد شده و در کویت و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس زندگی کرده است. او به عنوان کارگردان و تهیهکننده مستقل با برخی شبکههای تلویزیونی کویت از جمله شبکه «الرأی» و «الوطن» در تولید سریالهای تلویزیونی، موزیک ویدئوهای مذهبی و فیلمهای تبلیغاتی همکاری داشته است. سریال «بعدالنهایه» یکی از سریالهای داستانی این کارگردان است که از تلویزیون کویت پخش و مورد استقبال دیگر کشورهای عرب زبان نیز قرارگرفت. ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
╲\╭┓
╭🌸 🍃 @matalebevijeh
┗╯\╲