محرمانگی امنیت است و امنیت، پیروزی!
📽اسنودن
#دیالوگ_فیلم
#محرمانگی
#جاسوسی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔸فرض کنید صاحب یک ساندویچی هستید که فقط همبرگر آماده می کنید و سفارشات همبرگر هم به صورت تلفنی ثبت م
📌غول فناوری تایید کرده است که قطعی مایکروسافت Azure در 30 جولای به علت یک حمله سایبری «انکار سرویس توزیع شده» یا DDoS رخ داده است.
▫️روز سهشنبه کاربران از عدم دسترسی به چندین سرویس مایکروسافت از جمله محصولات Microsoft 365 مانند Office و Outlook و Azure خبر دادند.
▪️این حادثه - که نزدیک به 10 ساعت به طول انجامید - کمتر از دو هفته پس از بهروزرسانی CrowdStrike که باعث از کار افتادن دستگاههای ویندوز مایکروسافت شده بود، رخ داد. به گزارش بیبیسی، شرکتهایی که تحت تأثیر قطعی جدید قرار گرفتهاند شامل بانک بریتانیایی NatWest است.
#حمله_سایبری
#DDOS
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🛑 گزارش نیویورک تایمز دروغ بود❗️
🔻سپاه در اطلاعیه شماره ۳ خود جزئیاتی از عملیات ترور اسماعیل هنیه در تهران را منتشر کرده و گفته: "با توجه به تحقیقات و بررسیهای بعمل آمده، این عملیات تروریستی با شلیک پرتابه کوتاه برد با سر جنگی حدود ۷ کیلوگرمی، همراه با انفجار شدید، از خارج محدوده استقراری اقامت میهمانان صورت گرفته است."
🔻بنابراین همانطور که مشخص بود، گزارش نیویورک تایمز مبنی بر کارگذاری بمب در محل ساختمان از ۲ ماه قبل، دروغ است که البته این دروغ از شکل آسیبی که به ساختمان خورده نیز قابل تشخیص بود.
📝رونن برگمن از نیروهای امنیتی رژیم یکی از نویسندگان این گزارش نیویورک تایمز است، و همین هویت نویسندگان گزارش نشان میدهد که تا چه اندازه باید نسبت به آن بیاعتنا بود.
🔻بخشهای دیگر گزارش نیویورک تایمز هم، مثلاً آنجا که از تشکیل جلسه ساعت ۷ صبح در محضر مقام معظم رهبری سخن میگوید هم کاملاً کذب است.
▪️ این یک تاکتیک قدیمی و کهنهی رسانهای است که به مخاطب اطلاعات خیلی جزئی مانند زمان و مکان و ... ارائه میشود تا مخاطب اینچنین تصور کند که این مجموعهی قابل توجه از جزییات، قاعدتاً باید حاکی از اشراف نویسندگان باشد؛ حال آنکه خیلی از اوقات، این ارائه جزییات از سوی رسانههای آمریکایی درباره ایران، نه ناشی از اشراف، بلکه برگرفته از دروغگویی عمیق تر آنان است؛ پدر این نوع اطلاعرسانی در غرب، گوبلز، وزیر اطلاعرسانی هیتلر بود، و این نویسندگان نیویورک تایمز هم به پدر معنوی خود اقتدا کردهاند!
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💣 بمب سرگردان یا Point Blank ,نام ریزپرنده ای است که توسط صنایع هوا و فضای رژیم صهیونیستی ساخته شده است .این ریز پرنده که از آن با عنوان موشک پرسه زن نیز یاد می شود با هدف جنگهای میدانی یا منطقه ای ساخته شده و حدود ۷ کیلو گرم وزن دارد. طول این ریز پرنده کمتر از یک متر و قادر است به مدت ۲۰ دقیقه در ارتفاع ۵۰۰ متری در هوا معلق مانده و هر زمان بخواهد با دستور اپراتور با سرعت ۲۸۶ کیلومتر بر ساعت به سوژه حمله کند . اندازه این ریز پرنده به گونه ای است که به راحتی در یک کوله پشتی قرار گرفته و توسط یک نفر قابل حمل و برپا شدن است و به سرعت در حالت عملیاتی قرار می گیرد.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#ریز_پرنده
@matsa_ir
💳 #کاردینگ چیست؟
🔰کاردینگ معمولا به سرقت اطلاعات کارتهای بانکی و خرید و فروش آنها و شستشوی پولهای سرقت شده گفته میشود. کاردینگ شامل جعل اسناد و مدارک نیز میشود.
🔰#کاردر به فردی گفته میشود که به کاردینگ اشتغال دارد. بعضی از کادرها فقط در زمینه خرید و فروش اطلاعات کارتهای بانکی سرقت شده و شتشوی پول و بعضی در جعل اسناد و بعضی در هر دو فعالیت دارند.
⁉️روشهای به دست آوردن شماره یا حسابهای بانکی و اطلاعات انها توسط کاردرها:
🔻#فیشینگ: ایمیلها یا سایتهای تقلبی و یا حتی تماسهای تلفنی. در ایمیلها و سایتهای تقلبی شبیه سایتهای واقعی معمولا فرمی برای پر کردن اطلاعات مربوط به کارتهای بانکی وجود دارد.
🔻#هک: هک کردن سایت هایی نظیر بانکها و یا سایتهای فروش انلاین. به محض هک این سایتها و دسترسی به پایگاه داده انها کاردر اطلاعات بانکی مشتریان را به دست میاورند.
🔻#ویروس: استفاده از باتنتهایی نظیر Spyeyes یا Zeus که برای ربودن اطلاعات حسابها و کارتهای بانکی است. ویروسهای دیگری نیز برای سرقت هویت وجود دارند که به انها Stealers گفته میشود.
#جرائم_سایبری
#امنیت_سایبری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
57.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
🎞سینما، ابزاری برای تغییر اجتماعی
🔎نگاهی به مصرف دخانیات، الکل و مواد مخدر در هالیوود
❓سینمای ما به کدام سمت میرود؟
#تغییر_اجتماعی
#هویت_سازی
#هویت_زدایی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
#آیا_میدانید «عملیات بازیهای المپیک» چیست و چه ربطی به ویروس #استاکس_نت دارد؟
سال 1391بود که یک #ژنرال ۴ستاره نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا دست به یک افشاگری بزرگ زد.
جیمز کارترایت، بازنشسته نیروی دریایی و معاون سابق رئیس ستاد مشترک ارتش برای اولین بار ابعاد مهمی از یک عملیات اطلاعاتی فوقالعاده گسترده و سری را بر ملا کرد: عملیات بازیهای المپیک. عملیاتی که حاصل همکاری دو سازمان حرفهای جاسوسی بود:
۱. واحد 8200 ارتش اسرائیل که سریترین یگان اطلاعات نظامی اسرائیل نامید میشود.
۲. NSA که آژانس امنیت ملی آمریکا است.
مآموریت اصلی این عملیات، تولید و توزیع بدافزارهایی با درجهی تخریب بسیار بالا علیه «برنامه هستهای ایران» بود.
معروفترین خروجی «بازیهای المپیک» ویروس استاکسنت بود.
بنابر گزارشی که مجله Business week منتشر کرد، هدف از طراحی این بدافزار «دستیابی به اطلاعات صنعتی ایران» بود.
کارشناسان آمریکایی معقتد بودند که استاکسنت میتواند خسارتهای فیزیکی جدی به تاسيسات بزرگ صنعتی و به ویژه هستهای وارد کند.
اما علیرغم هیاهیوی رسانهای وسیعی که تاثیر گسترده و منفی استاکس بر روی صنایع حساس ایرانی را در مرکز توجهات افکار عمومی قرار داد، بسیاری از کارشناسان و مهندسین داخلی و خارجی، متفق القول بر روی نکته تاکید داشتند: استاکسنت شاید اختلالهای کوچکی در سیستمهای نطنز و بوشهر ایجاد کرده باشد، اما گزارشهای آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، نشان میدهد سطح غنیسازی، تعداد سانتریفیوژهای فعال و حتی بهرهوری تأسیسات هستهای ایران به هیچ وجه دچار افت کیفیت و یا کاهش بهرهوری نشده است.
متخصصین آمریکایی حملات سایبری «توانایی بخشهای فنی سازمانهای اطلاعاتی ایران» را علت اصلی خنثی شدن استاکسنت دانسته بودند.
در همان سال ۲۰۱۰ چند ماه پس از شناسایی استاکس نت آقای اولی هاينونن، معاون سابق پادمان آژانس در اين مورد به رويترز گفته بود که «یک توقف يک روزه در نطنز را نبايد جدی گرفت». وی همچنين خاطر نشان کرده بود که کارايی دستگاه های ايران به نسبت گذشته بهبود يافته است. او مي افزايد: «ايران ياد گرفته که چگونه با اين مشکلات کنار بيايد و احتمالا آنها به حل اين مشکل فنی بسيار نزديک شدهاند». در همان زمان مارک فيتزپاتريک، از انستيتو بين المللی مطالعات استراتژيک هم به همين خبرگزاری میگوید: «در مجموع حجم توليد اورانيوم غنی شده در ماههای اخير مشابه ميزان دورههای قبل بوده است و کاهشی را نشان نمیدهد».
#استاکس_نت
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
⚠️هشدار برای کاربران #اندروید:
❌ بیش از 100 هزار بدافزار برای سرقت رمزهای یکبار مصرف از طریق پیامک ایجاد شدهاند و در قالب بیش از 600 برنامهی موبایلی کار میکنند.
⭕️ این بدافزارها پس از نصب شدن روی دستگاه، با دسترسی به پیامکهای فرد، از رمزهای یکبار مصرف وی شامل #رمزهای_بانکی یا #حسابهای_کاربری مختلف #سوءاستفاده میکنند.
🔻دادههای سرقت شده به عنوان بستری برای فعالیتهای کلاهبرداری بیشتر، مانند ایجاد حسابهای جعلی در سرویسهای محبوب مانند تلگرام (با بیش از 950 میلیون کاربر فعال ماهانه) جهت راهاندازی کمپینهای #فیشینگ و حملات #مهندسی_اجتماعی عمل میکند.
🌐این بدافزارها در ۱۱۳ کشور شناسایی شدهاند و بیشترین آسیب را تا کنون در هند و روسیه ایجاد کردهاند.
✅هنگام نصب اپلیکیشن حتما از پلتفرمهای مورد اعتماد استفاده کنید. پلتفرمهای جعلی ارائه دهنده اپلیکیشنها یا رباتهای تلگرامی بسترهای اصلی گسترش این بدافزارها هستند.
#امنیت_سایبری
#حمله_سایبری
#جرائم_سایبری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
47.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 جذب نخبگان با ناکارآمد نشان دادن طرح های آنها در ایران توسط موساد
🔹برگرفته از پرونده ای واقعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#هویت_ملی
#جاسوسی_صنعتی
#مهندسی_اجتماعی
#مهندسی_اجتماعی_معکوس
#نفوذ
@matsa_ir
نگه داشتن راز خویشتن از خرد است و انتظار اینکه دیگران راز ما را نگه دارند از ساده لوحی.
🖌 ویلیام ساموئل جانسون
#رازداری
#حفاظت_گفتار
#سخن_روز
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
#آیا_میدانید استفاده از #دام_ویزا حربهی قدیمی ایالات متحده برای #جاسوسی علیه ایران بوده است؟
🔻سازمان سیا پیش از انقلاب، اطلاعات درون کشور را از طریق تبادل با ساواک به دست میآورد و در دورهی ۱۰ماههی انقلاب تا تسخیر لانه جاسوسی، به ناچار منابع اطلاعاتی خود را گسترش داده بود. یکی از روشهای جذب منبع اطلاعاتی-جاسوس-استفاده از دام ویزا بود. در کتاب شیر و عقاب نوشتهی جیمز بیل که نگاهی به تاریخچه روابط ایران و ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۴۰ تا ۱۹۸۷ میلادی دارد، به این روند اشاره شده است: «وزارت خارجه آمریکا به سفارت آمریکا در تهران به وسیله تلگرافی توصیه کرد که به فرزندان نایب رئیس سازمان هواپیمایی کشوری شاه (ایزدپناه) که به عنوان کانون فساد مالی و پوششی برای عملیات جاسوسی شناخته می شد، ویزا بدهند. پس از انقلاب، کارمندان سازمان هواپیمایی کشوری ایران برای دریافت ویزای آمریکا از اولویت برخوردار بودند.»
سند این ماجرا نیز در بین یازده هزار سند کشف شده از لانه جاسوسی موجود است. در ۷ آگوست ۱۹۷۹(۱۶ مرداد ۵۸) دستور مستقیمی از وزارت خارجه آمریکا برای سفارت رسیده که در آن با اشاره به اهمیت شغل سابق پدر ایشان در ایران، در مورد تسریع روند دریافت ویزای علیرضا و مریم ایزدپناه آمده است: «هر نوع کمکی که میتوانید، انجام دهید، باعث قدردانی خواهد شد. ونس»
جیمز بیل همچنین در کتاب خود اشاره میکند که «در پاییز ۱۹۷۹(۵۸) کارمندان رسمی آمریکا در ایران، از ویزا به عنوان حربه و وسیله جمع آوری اطلاعات درباره ایران انقلابی استفاده میکردند. در آن زمان، در مورد اکثر مقامات بالا، در حکومت سابق، کمکهای لازم انجام شده بود و دیگر درخواست کنندگان ویزا، ایرانیان متوسطالحال بودند. ولی تنها راه دریافت ویزا برای آنها، دادن اطلاعات به افراد رسمی بود.»
🔴 این حربه، پس از تسخیر لانهی جاسوسی و تا امروز نیز به عنوان یکی از اقدامات جدی سرویسهای اطلاعاتی ایالات متحده برای جاسوسی علیه ایران و دیگر کشورها مورد استفاده قرار میگیرد.
#لانه_جاسوسی
#دام_ویزا
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جنایتکار یا قهرمان؟
▫️تصمیم با شماست!
🎭تئاتر «ترور»، نوشتهی فردیناند فون شیراخ، پس از اجرا در بیش از ۳۰ کشور، به تماشاخانه ایرانشهر رسید.
📎این کار به کارگردانی ابراهیم امینی از ۲۸ مرداد به روی صحنه خواهد رفت.
📌بلیط فروشی روز ۲۰ مرداد در سایت ایران کنسرت آغاز میشود.
#تئاتر_ترور
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ببینید:
🟣 آگاهی کامل از شرایط صدور روادید هر کشور و دامهای احتمالی پیشرو، شرط اصلی پیشگیری از آسیبهای امنیتی - اطلاعاتی از کانال درخواست ویزا است.
🔻تعیین حدومرز و پرهیز از ارائه اطلاعات حساس در مصاحبه سفارت بسیار مهم است.
|قسمت اول|
#دام_ویزا
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
⭕️۱۲ یادآوری ساده برای امنیت اطلاعات در محل کار⭕️
۱. میز خود را در انتهای روز مرتب کنید.
۲. اسناد محرمانه را در کشوهای ققلدار بگذارید.
۳. همهی کاغذهای پرینت شده را از روی پرینتر بردارید.
۴. بر روی پرینتر رمز عبور بگذارید.
۵. دادهها را حذف نکنید، سختافزار حاوی دادههای مهم را قبل از دور انداختن نابود کنید.
۶. رمزهای عبور خود را به صورت منظم عوض کنید.
۷. فقط از وسایل الکترونیکی دارای رمز عبور استفاده کنید.
۸. حتما از محافظ صفحه نمایش استفاده کنید.
۹. ابزارهای حاوی اطلاعات را در هتل، کافیشاپ، وسایل نقیله و... جا نگذارید.
۱۰. اتاق نگهداری اسناد را مرتب کنید و اجازه ندهید دادهها تلمبار شوند.
۱۱. ساکت نباشید. اگر دادهها در معرض خطر بود حتما اعلام کنید.
۱۲. کاغذهای حاوی اطلاعات را قبل از دور ریختن در کاغذ خردکن بریزید.
#امنیت_اطلاعات
#امنیت_داده
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
‼️ یادآوری ‼️
گذرواژههای خود را به صورت منظم تغییر دهید و در انتخاب آنها از الگوهای متنوع و غیرقابل حدس استفاده کنید تا احتمال درز اطلاعات شخصی شما در فضای سایبری کاهش پیدا کند.
#تغییر_رمز
#حفاظت_داده
#جاسوسی_سایبری
#جرائم_سایبری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
25.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
🔷در مکالمات تلفنی آیا از هویت تماس گیرنده آگاهی داریم؟
#تخلیه_تلفنی
#افشای_اطلاعات
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
61.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ببینید:
⁉️آنسوی خط کیست؟
⭕تخلیه تلفنی، شیوهها، شگردها و نحوه مقابله با آن
#تخلیه_تلفنی
#شیوه_شگرد_جاسوسی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ *قهرمان شطرنج روس رقیبش را مسموم کرد*
🔹بنابر این ویدیو که در روز ۱۲ مرداد ماه ضبط شده است، امینه اباکاروا، قهرمان شطرنج ۴۰ ساله روس مخفیانه وارد سالن رقابتهای قهرمان شطرنج داغستان در شهر «مخاچ قلعه» در جنوب روسیه شده و مادهای را روی صفحه و مهرههای شطرنج میمالد و از اتاق خارج میشود.
🔹گفته میشود رقیب او امایگانات عثمانوا ۳۰ ساله بوده است. او در نهایت در طول مسابقه بیمار شد.
🔹پس از آن که داور مسابقات به بیماری عثمانوا مشکوک شد و مراتب را به پلیس گزارش داد و در پی بررسی دوربین مداربسته محل مسابقات اقدام اباکاروا آشکار شد.
🔹این شطرنج باز روس سپس به اقدام خود اعتراف کرد و گفت که دماسنجی را روی میز شکسته و جیوه را به صفحه شطرنج مالیده است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
⚽️ رازداری به شیوه فوتبالی!
🗣 در زندگی شخصی و حرفهای نیرومندترین سلاح حفظ اسرار است. نباید طرح و برنامه آتی خود را بلند فریاد بزنید. نباید از هر حرکت و تصمیم خود رقبا را آگاه کنید. در فوتبال نباید مبلغ قرارداد را لو داد. میزان آمادگی تیم را نباید لو داد. نقاط ضعف بازیکنان و باشگاه باید مخفی بماند. یکی از شاخصههای بارز یک ورزشکار در هر رشتهای رازداری است. گاهی برنامه تمرینات خصوصی و عمومی ورزشکاران نیز جز اسرار است. رقبا به شدت به دنبال طرح، برنامه و حتی چینش مربیان تیمها هستند.
📚 بریدهای از کتاب رهبری، خاطرات آلکس فرگوسن، سرمربی اسبق منچستر یونایتد
#بریده_کتاب
#رازداری
#حفاظت_گفتار
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽ببینید:
آمریکاییها در جنگ ویتنام چگونه اذهان عمومی مردم را تغییر دادند؟
#افکار_عمومی
#عملیات_روانی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔹جایی که باخت باشه از کلمه جمهوری اسلامی استفاده میشه و جایی که پیروزی باشه کلمه ایران
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#سواد_رسانه
@matsa_ir
♦️ *همراه داشتن قرص و داروهای کدئینی در عراق جرم است*
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا:
🔹حمل و یا جابهجایی هرگونه مواد مخدر و یا داروهای حاوی کدئین، حتی به مقدار بسیار اندک و ناچیز در کشور عراق ممنوع است و زائران باید به هشدارهای پلیس در این زمینه توجه ویژه داشته باشند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱رییسجمهور ونزوئلا در مقابل دوربینها واتسآپ و اینستاگرام را از روی تلفن همراهش پاک کرد
🔔 نیکولاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا، از ترک استفاده از پیامرسان واتساپ خبر داد و گفت: «این اپلیکیشین برای ارسال پیامهای تهدیدآمیز به بخشهای مختلف جامعه از جمله نیروهای پلیس، نیروهای نظامی، جوانان و رهبران مردمی استفاده میشود.»
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
#آیا_میدانید «مرکز عملیات ایران» کجاست؟
⭕در سال ۲۰۱۷ سازمان سیا اعلام کرد که یک بخش ویژه برای بررسی، مطالعه و تحلیل ایران راهاندازی کرده است.
«مرکز عملیات ایران» عنوانی است که برای این بخش ویژه انتخاب شده بود.
📡مأموریت این مرکز گردآوری و تحلیل اطلاعات مربوط به ایران است.
این مرکز وظیفه دارد تمام نیروهای متخصص و تحلیلگران مرتبط با عملیات در حوزهی ایران را از سایر بخشهای سازمان سیا گرد هم آورده و تمام این ظرفیتها را در جهت مقابله با ایران سازماندهی کند.
#آیا_میدانید
#مرکز_عملیات_ایران
#سازمان_سیا
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
24.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
⚙مهندسی اجتماعی در زندگی روزمره
❗️چگونه احساس همدردی و نوع دوستی میتواند یک سازمان را به خطر بیندازد؟
#مهندسی_اجتماعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚کتابصوتی «در میان دشمنان»
🖊نویسنده: لوک بنسی (افسر سابق FBI)
✈️موضوع: امنیت در سفرهای خارجی
📁روایتی از دامها، وسوسهها، سادهانگاری، منیّت، شجاعت و...
🔻 نویسنده در این کتاب مواردی را ارائه میکند که باید یک مسافر خارجی رعایت کند: نکات حفاظتی مربوط به فرودگاه، هواپیما، تاکسی، هتل و ...؛ شیوههای جاسوسی از افراد و سرقت اطلاعات شخصی و شغلی؛ روشهای جاسوسی سایبری؛ فرآیند استخدام و جلب همکاری افراد و بهویژه مسافران توسط سازمانهای جاسوسی؛ موقعیتها و اماکنی که امکان جاسوسی در آنجا بیشتر است و نیز روشهای مقابله با جاسوسی و پیگرد و مراقبت در خارج از کشور و...
لینک دسترسی از #ایران_صدا:
http://book.iranseda.ir/detailsalbum/?VALID=TRUE&g=423402
#کتاب_صوتی
#در_میان_دشمنان
#امنیت_سفر
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
حوالی سالهای ۵۹ و ۶۰ بود که واحد تازه تأسیس اطلاعات سپاه، به شکلی سخت و فشرده مشغول کشف و انهدام خا
#نفوذ
#عباس_زریباف
... علیرغم این که شواهد و مدارکی علیه #عباس_زریباف وجود داشت اما سابقهی درخشان او در واحد شنود و شب بیداریهایی که برای انجام موفقیتآمیز عملیاتها کشیده بود، اجازه نمیداد همکارانش با یقین او را نفوذی #منافقین بدانند.
⛔ سابقهی حضورش در ماجرای #تسخیر_لانه_جاسوسی نیز از او چهرهای قابل اطمینان ساخته بود.
بالاخره بازداشت شد. از او بازجویی به عمل آمد. تحقیقات بیشتری هم انجام شد.
اما در نهایت مدرک و دلیل محکمه پسندی برای در بازداشت نگه داشتنش، پیدا نشد.
بنابراین زریباف آزاد میشود.
⛔ اما بعد از آزادی در سال ۶۰ ناپدید شده و یک سال بعد در پاریس به دوستانش در سازمان منافقین میپیوندد.
🔺زریباف بعد از ۷ سال در مرداد ۶۷ در لشکر فدائیان مسعود، در قالب عملیات فروغ جاویدان به ایران حمله میکند؛ که البته در #تنگه_چارزبر در عملیات نیروی هوایی ارتش ایران، کشته میشود.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir