@mazahb
❤️دعوت به نماز، لازم اما کافی نیست؛ باید در رفتار ما شعف دیدار با پروردگار موج بزند، اگر فرزندانمان آرامش پس از سجده را در نگاه ما ببینند،عاشقانه جذب نماز میشوند. نماز را نه به اجبار بلکه با مهر و حکمت به خانههایمان بیاوریم.
📖طه آیه ۱۳۲
انتشار با صلوات بلامانع است
╔══❖•°🕋 °•❖══╗
꧁ @mazahb ꧂
╚══❖•°🕋 °•❖══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@mazahb
🔴 وقف امام زمان علیهالسلام باش!
امام باقر صلوات الله علیه فرمودند:
«رَحِمَ اَللَّهُ عَبْداً حَبَسَ نَفْسَهُ عَلَيْنَا رَحِمَ اَللَّهُ عَبْداً أَحْيَا أَمْرَنَا»
خدا رحمت كند كسى را كه خود را وقف ما سازد؛
خدا رحمت كند كسى را كه امر ما را احيا كند!
کمالالدين، ج ۲، ص ۶۴۴
وقف امام زمان علیه السلام باش!
مثل غلام، خودت را به حضرت بسپار، یعنی از خودت بِکن؛ از آرزوهایت دست بردار.
آن کس که قلب و جان و وجودش به امام زمانش بسته شده، این شخص میتواند بگوید من منتظرم!
یادمان نرود بهترین زمان برای انجام کار مهدوی، سربازی و خدمت و تقرّب نسبت به امام زمان، زمان کنونی(عصر غیبت) است؛ نه زمان ظهور که زمان پیروزی و فتح است...!
انتشار با صلوات بلامانع است
╔══❖•°🕋 °•❖══╗
꧁ @mazahb ꧂
╚══❖•°🕋 °•❖══╝
@mazahb
✨﷽✨
🔴 خطرناک ترین دشمن
(گر شود دشمن درونی نیست / باکی از دشمن برونی نیست)*؛ این غرور، این خودخواهی، این مال من است، من این را گفتم، من باید جلو بیافتم، من باید نامدار بشوم، من باید شهرتی پیدا کنم، باید سهم من محفوظ باشد؛ اینها بدترین دشمن انسان است. اگر مقاومت در درون شروع شد؛ جهاد نفس حاصل شد، و این دشمن درونی را ما زیر پا لِه کردیم؛ باکی از دشمن برونی مثل آمریکا و اسرائیل و امثال ذلک نیست.
خلاف به مقصد نمی رسد؛ دروغ، خیانت هرگز به مقصد نمی رسد؛ این یک امر یقینی است. این را کسی گفت که (من اصدق من الله قیلاً)*، از خدا راستگوتر کیست؟! بیان بلند و نورانی #حسین_بن_علی (صلوات الله و سلامه علیه) است که هیچ هدفی وسیله را توجیه نمی کند. فرمود: انسان با هیچ گناهی به مقصد نمی رسد، و هیچ وسیله باطلی انسان را به مقصد صحیح نمی رساند؛ (من حاول امراً بمعصیه الله کان افوت لما یرجو و اسرع لمجیء ما یحذر)*.
صهیونیست و اینها رفتنی اند، هیچ تردیدی نیست؛ ولی وقتی می توانیم مقاومت بکنیم که مقاومت درونی داشته باشیم. (گر شود دشمن درونی نیست / باکی از دشمن برونی نیست). ما خودمان گرفتار اختلاس و امثال ذلک باشیم، بعد بخواهیم در برابر دیگران مقاومت کنیم، یا گرفتار این باشیم؛ او باید طرد بشود، من باید باشم، نام او را نبرید، نام مرا ببرید؛ این بازی ها ... ، با بازی کسی مقاوم نیست! وقتی نتوانیم با دشمن درونی مبارزه بکنیم، با دشمن برونی مبارزه کردن نیست!
امیدواریم ذات اقدس اله آن توفیق را عطا کند که زحمات امام و امت به مقصد برسد. جناب فواد کرمانی گفته بود: (گر بشکافند هنوز خاک شهیدان عشق / آید از آن کشتگان زمزمه دوست دوست)؛ شما مستحضرید در ایام جبهه این شعر را با این سبک می خواندند: (گر بشکافند هنوز خاک شهیدان عشق / آید از آن رفتگان زمزمه یا حسین)! این نظام یقیناً محفوظ می ماند، این کشور یقیناً محفوظ می ماند، این ملّت یقیناً محفوظ می ماند؛ چنین که خونهای بسیار پاک و مقدس و منزّهی ریخته شد!
هفت اورنگ جامی / دفتر اوّل / بخش ۳۵
سوره نساء / آیه ۱۲۲
الکافی / جلد ۲ / صفحه ۳۷۳
📚 پیام به همایش گرامیداشت روز همکاری حوزه و دانشگاه
قم ؛ آذر ۱۴۰۳
انتشار با صلوات بلامانع است
╔══❖•°🕋 °•❖══╗
꧁ @mazahb ꧂
╚══❖•°🕋 °•❖══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@mazahb
✨﷽✨
✅«کار» همچون نماز و قرآن مانعی برابر آتش
اسلام همین کاری را که ما میکنیم، سرپنجهی کارگر انجام میدهد و نانی برای خود و دیگران فراهم میآورد، عبادت و عمل صالح میداند. یعنی مسئلهی کارگر و کاری که انجام میدهد، محدود و محصور نیست به زندگی این دنیا؛ بلکه خدای متعال در نقشهی جامع زندگیِ طولانی بشر در دنیا و آخرت، برای این حقیقت، برای این پدیده - یعنی پدیدهی کار - یک جایگاه والائی درست کرده است. پیغمبر اکرم فرمود: «هذه ید لا تمسّها النّار»
✔️وقتی پیغمبر دست کارگر را گرفت و بوسید، همه تعجب کردند. حضرت فرمود: این دستی است که آتش آن را لمس نمیکند؛ این دستی است که به آتش نمیرسد. یعنی نماز شب هم که میخوانیم، قرآن هم که میخوانیم، توسل هم که به خدای متعال میکنیم، در واقع حجابهای بین خودمان و آتش را ایجاد میکنیم. کار هم که میکنیم، با همین کار، بین خودمان و آتش، ایجاد مانع و حجاب میکنیم. این خیلی چیز بالائی است، خیلی چیز مهمی است. این، نگاه اسلام است.
۱۳۹۰/۰۲/۰۷
📚بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از کارگران
انتشار با صلوات بلامانع است
╔══❖•°🕋 °•❖══╗
꧁ @mazahb ꧂
╚══❖•°🕋 °•❖══╝
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@mazahb
✅بیشتر تأکید من برای شما
بیشترین تأکید من برای شما اینست که #عشق را در خودتان نهادینه کنید. #روح_دین، عشق است. بقیهاش جسم است.
البته بعضی هم هستند که گفتهاند: «ما ز قرآن مغز را برداشتیم * پوست را بهر خران بگذاشتیم». یکبار به کسی که این را میگفت گفتم: من دو تا گردو را میگذارم وسط. یک گردو را کارد میزنم و دو قسمتش میکنم و گردوی دیگر را دست نمیزنم. آنها را میگذارم نزدیک مورچهها. بعد میبینیم آن دو تکه گردوی نصفه که بیحفاظ بودند، تمام مغزشان رفته. اما آن گردوی کامل، هیچ بلایی سرش نیامده. هنر نماز یعنی همین که این عشق را در انسان حفظ میکند. هنر روزه هم همین است. حبّ را که داشتی همه چیز گیرت میآید. منتهی این حبّ را باید با یک پوست سالمی حفظ کنی. این پوست اگر آسیب دید مغز ضایع میشود.
انتشار با صلوات بلامانع است
╔══❖•°🕋 °•❖══╗
꧁ @mazahb ꧂
╚══❖•°🕋 °•❖══╝
@mazahb
✨﷽✨
✅سبک بار
وجود مبارک حضرت امیر (سلام الله علیه) فرمود: «وَ اعْلَمْ أَنَّ أَمَامَک عَقَبَةً کئوداً الْمُخِفُّ فِیهَا أَحْسَنُ حَالاً مِنَ الْمُثْقِلِ»؛
کسی که بارش سبک است، خیلی بهتر از کسی است که بارش سنگین است.
یک بیان نورانی از پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) رسیده است که فرمود: «نَجا المخفّفون»؛
آنها که بار سبکی دارند، #زود_نجات_پیدا_می_کنند.
همان بیان نورانی حضرت رسول (صلّی الله علیه و آله و سلّم) را وجود مبارک حضرت امیر به این صورت فرمود: «تَخَفَّفُوا تَلْحَقُوا»؛ اگر شما می خواهید به #پیشروان و #مقربان یا #ابرار برسید، باید بارتان سبک باشد،
انسانی که بار سنگین به دوش گرفته که نمی تواند بدود.
آن کسی که بارش کمتر است، آسان تر حرکت می کند و این راه را طی می کند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1390/10/22
انتشار با صلوات بلامانع است
╔══❖•°🕋 °•❖══╗
꧁ @mazahb ꧂
╚══❖•°🕋 °•❖══╝
@mazahb
✨﷽✨
✅اعتماد به نفس يا توكّل بر خدا؟
آیت الله العظمی جوادی آملی:
يكی از افكاری كه از مغرب زمين به حريم انديشه ناب توحيدی مسلمانان و موحدان نفوذ كرده، اين است كه اعتماد به نفس از فضايل است و بايد ديگران را به آن ترغيب كرد؛ در حالی كه اسلام هرگز اعتماد به نفس را تأييد نكرده است؛ زيرا انسانی كه مالك هيچ شأنی از شئون خود نيست: «لا يملك لنفسه نفعاً ولا ضرا ولا موتاً ولا حياةً ولا نشوراً»[۱] چگونه می تواند بر خود تكيه كند؟
آنچه از نظر اسلام فضيلت به شمار مي رود و دين به آن بها مي دهد اعتماد و توكل بر خداست،چنانكه حضرت #امام_جواد (سلام الله علیه) فرمودند: «الثقة بالله تعالی ثمن لكل غال وسُلَّم إلی كل عال»[۲] ؛ اعتماد به خدا بهای هر كالای گرانبها و نردبان صعود به هر درجه بلندی است. تكيه گاه مؤمن، قدرت بی كران و مستقل خدای سبحان است، نه قدرت خودش و نه قدرت ديگران.
انسانی كه در برابر خدا عاجز است و مالك چيزی نيست، بايد بر خدا توكل كند نه بر نفس خود. امام سجاد (سلام الله علیه) در ابتدای دعای ابوحمزه به خدای سبحان عرض مي كند:«من أين لي الخير يا ربّ ولا يوجد إلاّ من عندك ومن أين لي النجاة ولا تُستطاع إلّا بك. لا الذي أحسن استغني عن عونك ورحمتك ولا الذي أساء واجترء عليك ولم يُرضِك خرج عن قدرتك... ولولا أنت لم أدر ما انت»؛ از كجا خيری توانم يافت؟ در صورتی كه خير جز نزد تو نيست و از كجا راه نجاتی خواهم جُست و حال آن كه جز به لطف تو نجات ميسر نيست...نه نيكوكاران از ياری و لطف و رحمتت بی نيازند و نه تبهكارانِ بی باك، از سلطه و قدرت تو بيرونند... اگر بر اثر هدايت تو نبود، نمی دانستم تو كيستی.
[۱]مفاتیح الجنان، تعقیب نماز عصر
[۲]بحارالانوار ج۷۵،ص۳۶۴
📚مراحل اخلاق در قرآن ص۳۶۷،۳۶۸
انتشار با صلوات بلامانع است
╔══❖•°🕋 °•❖══╗
꧁ @mazahb ꧂
╚══❖•°🕋 °•❖══╝
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا