🚨 تأثیر استفاده از هوش مصنوعی بر وضعیت کارگران به قلم نادیا گاربلینی؛
↩️ دنیایی که باید از آن ترسید - بخش دوم
🔻 فکر میکنید هوش مصنوعی چگونه بر کارگران تأثیر میگذارد؟
در سال ۲۰۲۰، اتحادیه اروپا (EU) برنامههای کاربردی حیاتی هوش مصنوعی را بر اساس سه «زنجیره ارزش استراتژیک» [5] طبقهبندی کرد. این زنجیرههای ارزشی عبارتاند از اینترنت اشیاء صنعتی[6] (IIoT)، تحرک (حمل و نقل و حرکت مبتنی بر هوش مصنوعی) و سلامت هوشمند (هوش مصنوعی برای محیطهای سلامت). هر سه این زنجیرهها میتوانند به شدت بر کارگران تأثیر بگذارند، اما بیایید روی اینترنت اشیاء صنعتی (IIoT) تمرکز کنیم. در گزارشی که اشاره کردم، کمیسیون اروپا ۲۴ برنامه کاربردی مرتبط با هوش مصنوعی را در زنجیره ارزش اینترنت اشیاء صنعتی (IIoT) شناسایی کرد. قابلیتهای هوش مصنوعی مورد استفاده عبارتاند از: تولید فکر از دادههای پیچیده؛ پردازش زبان، تحلیل متن و صوت، تشخیص تصویر و تحلیل ویدئو، تصمیمگیری خودکار؛ و «یادگیری ماشین» [7]. این برنامهها به نوبه خود چهار عملکرد اصلی را برای شرکتها انجام میدهند: تحقیق و توسعه، زنجیره تأمین و برنامهریزی تولید، تولید اصلی، و پشتیبانی و خدمات پس از فروش.
از مصاحبههای انجام شده با صنعتگران ایتالیایی در صنایع مختلف، این طور برداشت میشود که پیامدهای اصلی استفاده از این فناوریها بر شرایط کاری نگرانکننده است.این گزارش نشان داد که کارگران از نظر دانش موردنیاز برای انجام وظایف محوله، کاهش عملکرد شغلی را تجربه کردهاند: با هوش مصنوعی، کار با ماشینهای پیچیده به دانش کمتری نیاز دارد. برای نسل قبلی صنعتگران، ماشینهای کنترل عددی مستقیماً توسط کارگر فعال در آنها برنامهریزی میشد. حتی تشخیص ایرادات و مغایرتهای جزئی بر عهده اپراتور بود که در مواقع ضروری وارد عمل میشد. امروزه، ماشینها توسط دانشمندان و مهندسان کامپیوتری برنامهریزی میشوند که اغلب حتی کارمندان شرکت نیستند، بلکه کارپردازان ماشینها هستند.بهعبارتدیگر، کارگران از میزان خودمختاری رو به کاهشی برخوردارند و از امکان استفاده از هوش خود در کارهای روزمرهشان محروم هستند.مسئله دیگری که توسط صنعتگران مطرح شد، افزایش سرعت کار بود.از آنجا که کار با ماشینها نیاز به تلاش کمتری دارد، در حال حاضر رایج است که یک کارگر باید با بیش از یک ماشین - شاید ۲ یا حتی ۳ یا ۴ ماشین- به طور همزمان کار کند.از این گذشته، به کارگران گفته میشود که ماشین فقط باید راهاندازی شود و در برخی موارد پس از اتمام چرخة تولید، تخلیه شود. در طول چرخه، کارگر فقط باید منتظر بماند؛ بنابراین برای این که این دقایق گرانبها را هدر ندهد، ماشینهای دیگری را پشت سر هم برای او ردیف میکنند.اما در طول چرخه، کارگر باید به هر گونه مشکل، اختلال و انسداد همه دستگاههایی که کار میکنند توجه کند. این عملکرد چندبرابری، خستگی را نهتنها از نظر جسمی، بلکه بیش از همه از نظر روحی برای کارگران افزایش میدهد. کارگران همچنین ازدستدادن کنترل بر فرآیند تولید و در نتیجه تضعیف توانایی اتحادیه کارگری در طرح مطالبات را تجربه کردند.
دو دلیل برای ازدستدادن کنترل وجود دارد. اول از همه، زمانهای چرخه تولید به عنوان نتیجه عینی برخی از فرایندهای یادگیری ماشین - کلانداده ارائه میشوند؛ در حالی که الگوریتمها توسط انسانها با توجه به پارامترهای تعیین شده اطلاعرسانی میشوند و بنابراین از قلمرو چانهزنی خارج میشوند. ثانیاً بسیاری از کارکردهای شرکت به خارج از واحد تولیدی و حتی خارج از شرکت یا کشور منتقل میشود. کارگران نمیتوانند زنجیره تأمینی را که در آن درگیر هستند بازسازی کنند، بنابراین نمیتوانند خود را به طور مؤثر سازماندهی کنند زیرا افق آنها به طور فزایندهای محدود میشود. در نهایت این که نظارت همواره از دغدغههای کارگران بوده است. این شرکت میتواند که تکتک کارگران را کنترل کرده و حرکات آنها را در زمان واقعی و بدون نیاز به نظارت ویدئویی ردیابی کند. به هر جزء به کار گرفته شده در تولید، یک شناسه منحصربهفرد اختصاص داده میشود که معمولاً با یک بارکد همراه است و سپس با مراحل مختلف تولید مرتبط میشود. کارگر یک ماشین را در ابتدای شیفت کاری راهاندازی میکند، بنابراین همیشه این امکان وجود دارد که بدانیم برای هر کارگر، چه ماشینی راهاندازی شده است، چند خط تولید آغاز به کار کردهاند، کدام اجزا به کار گرفته شدهاند و کدام محصولات تولید شدهاند. بهعبارتدیگر، برای هر خروجی غیرمنطبق، میتوان مرحلهای که در آن مشکل ایجاد شده و هویت کارگری که آن را انجام میدهد، شناسایی کرد.
ادامه دارد...
📚 پی نوشت:
[5] . strategic value chains
[6] . The industrial internet of things
[7] . machine learning: یادگیری ماشین، واژهای است که توسط« آرتور ساموئل» در سال ۱۹۵۹ ابداع شد. این فناوری شاخهای از هوش مصنوعی و علوم رایانه است. این تکنولوژی در علوم داده دارای اهمیت بسیار زیادی است.یادگیری ماشین هوشمند کردن رایانههاست بدون اینکه مستقیماً به آنها یاد بدهیم چطور رفتار کنند. اما این اتفاق چطور میافتد؟ رایانهها میتوانند با استفاده از حجم عظیمی از داده، به طور خودکار الگوهایی تکرارشونده را بدون دخالت انسان یاد بگیرند. یادگیری این الگوریتمها به تقلید از شیوه یادگیری انسان انجام میشود و با بیشتر شدن تجربه رایانه، بهتدریج دقت آن بالاتر میرود.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
🚨 استفاده از روبیکا در عراق کاملاً رایگان شد
🔻 استفاده از روبیکا در عراق کاملاً رایگان خواهد بود و هزینه اینترنت رومینگ استفاده از این اپلیکیشن در عراق را خود روبیکا پرداخت میکند.
🔸لذا تمامی مصارف نت در تماس صوتی و تصویری و پیامرسان و روبینوی این اپلیکیشن با اینترنت رایگان بوده و از کاربران هیچگونه هزینهای دریافت نمیشود.
🔸فقط لازم است پیش از خروج از کشور رومینگ سیمکارت خود را فعال نمایید.
💥 فعالسازی رومینگ همراه اول
*10*29#
💥 فعالسازی رومینگ ایرانسل
*111*1#
🔸پس نیازی به خرید سیمکارت عراقی یا فعالسازی بسته ندارید
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۲۸
↩️ شامل آیات ۷۳ تا ۸۱ سوره مبارکه #انبياء
🔻 امام علی (علیهالسلام) میفرمایند:
«فیهِ رَبیعُ القُلوبِ وَیَنابیعُ العِلمِ وَ ما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُهُ»؛
قرآن بهار دلها و چشمههای دانش است و دل را جز به وسیله آن جلایی نیست.
📚 (نهج البلاغه، خطبه ۱۷۶)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انبياء
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 تأثیر استفاده از هوش مصنوعی بر وضعیت کارگران به قلم نادیا گاربلینی؛
↩️ دنیایی که باید از آن ترسید - بخش سوم
🔻 آیا نگران این هستید که هوش مصنوعی مشاغل را از بین ببرد؟
درست در نقطه مقابل دغدغههای نظام سرمایهداری، بیکاری تکنولوژیکی همواره یکی از دغدغههای جنبشهای کارگری بوده است (به لودیت ها[8] در انگلستان قرن نوزدهم فکر کنید). هوش مصنوعی و کاربردهای صنعتی آن نیز موجب صرفهجویی در نیروی کار میشود، بنابراین مطمئناً امکان توسعه تولید با گسترش کمتر نیروی کار وجود خواهد داشت.
با این حال، فناوریهای هوش مصنوعی نیز باید تولید شوند؛ همانطور که «جاش دزلزا» [9] در مقالهای در مجله نیویورک توضیح داد، آموزش هوش مصنوعی بسیار کار سخت و فشردهای است. من نمیتوانم بگویم که آیا تأثیر استفاده از هوش مصنوعی بر مشاغل منفی یا مثبت خواهد بود. آنچه که مرا بیشتر از نابودی مشاغل نگران میکند، کیفیت مشاغل جدید از نظر شرایط کار، دستمزد، خودمختاری، از خود بیگانگی و... است. چیزی که من از آن میترسم دنیایی است با میلیونها کارگر کم دستمزد، نادان، از نظر سیاسی سادهلوح و منزوی که هم در زمان کار و هم در اوقات فراغت در خانه جلوی رایانههایشان گیر کرده و کالاها و خدماتی را تولید میکنند که توانایی خرید آنها را ندارند.
با این حال پیشبینیهای خوشبینانهای در مورد اینکه هوش مصنوعی چگونه میتواند در محیط کار به نفع افراد باشد از سوی اقتصاددانانی مانند «دیوید اتور» [10] وجود دارد. نظر شما در مورد این پیشبینیها چیست؟
«دیوید اتور» در مصاحبه اخیر خود ادعا کرد که هوش مصنوعی میتواند به بازسازی طبقه متوسط کمک کند. وی همچنین اظهار داشت: آنچه که بیشتر نگران آن است، کاهش ارزش تخصص است. دو مطالعه در این زمینه ذکر شده است: یکی توسط «اریک برینولفسون» [11]، «دانیل لی» [12] و «لیندسی ریموند» [13] در مورد کارگران یک شرکت نرمافزاری که یک نسخه قدیمی از «چت جی پیتی» را استفاده کردهاند و دیگری توسط «شاک نوی» [14] و «ویتنی ژانگ» [15] در مورد یک آزمایش با افراد تحصیلکرده دانشگاهی که کارهای نوشتاری انجام میدهند. در هر دو مورد، نویسندگان به این نتیجه رسیدند که هوش مصنوعی شکاف بهرهوری را بین کارگران با مهارت پایینتر و کارگران با مهارتهای بالاتر کاهش میدهد. اما چیزی که ما در مصاحبههای خود با کارگران دریافتیم این است که معرفی تکنولوژیهای هوش مصنوعی به طور فزایندهای نیروی کار را بین کارگران با مهارت بالاتر و پایینتر تقسیم میکند. این فقط برای کارگران کارخانهها صدق نمیکند، بلکه برای یقهسفیدها نیز همین شرایط وجود دارد. به نظر من این کار باعث میشود که طبقه متوسط کوچکتر و کوچکتر و به تبع آن طبقه پایینتر و احتمالاً تعداد افراد خارج از اقتصاد مولد، بزرگتر و بزرگتر شود.
تاریخ در مورد افزایش بهرهوری کارگران و پاداشهایی مانند دستمزدهای بالاتر برای کارگران به ما چه میگوید؟ چه کسانی معمولاً از بهرهوری بالاتر سود میبرند؟ بهرهوری در اقتصاد یک مفهوم بحثبرانگیز معروف است. غالباً از نظر غیرفنی چیزی شبیه ارزشافزوده بهازای هر کارگر و شاخصی از آنچه اقتصاددانان مارکسیست بهعنوان ثبت توانایی سرمایهدار برای استخراج ارزش اضافی نسبی به آن اشاره میکنند، تلقی میشود. با نگاهی به دادههای دهههای اخیر در مورد توزیع درآمد عملکردی، بهراحتی میتوان دریافت که افزایش بهرهوری به طور منظم با کاهش در سهم دستمزد همراه بوده است. از این گذشته، تحقیقات کاربردی توسط یا به نمایندگی از یک شرکت بزرگ انجام میشود. هدف هم توسعة فناوریهایی است که میتوانند در فرایندهای صنعتی گنجانده شوند و کارایی آنها را بهبود بخشند، جایی که کارایی فقط به معنای بهرهوری اقتصادی است، یعنی به حداقل رساندن هزینههای تولید.
اتوماسیون به طور قابل توجهی بین اواخر دهه ۱۹۷۰ و اوایل دهه ۱۹۸۰ با معرفی فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) تغییر کرد. هدف از سرمایهگذاریهای تحقیق و توسعه، جایگزینی فعالیتهای انسانی با تولید مقدار فزایندهای از اطلاعات در مورد فرایند تولید بود. قبل از انقلاب فناوری اطلاعات و ارتباطات، ماشینها به یک حافظه مکانیکی غیرقابلتغییر مجهز بودند: هیچ برنامهریزی مجددی در زمان واقعی امکانپذیر نبود. سپس اتوماسیون انعطافپذیر معرفی شد. تحولات فناوری از سال ۱۹۸۰ تا امروز به شرکتها اجازه داد تا یکپارچهسازی فناوری اطلاعات و ارتباطات را در کل زنجیره تولید پیش ببرند. این امر با پیشرفتهایی در علوم سازمانی همراه بود که در عین حال، مدلهای کسبوکار جدید مناسب برای شرکتهای بزرگ چندملیتی را توسعه، اجرا، و اصلاح کردهاند و به حداکثر منطقیسازی منابع متعهد هستند. بهعبارتدیگر، این فناوریها دقیقاً بهمنظور امکان حداکثرسازی بهرهوری توسعه یافتهاند و بنابراین نباید تعجب کرد که کاربرد آنها به نفع شرکتها است.
ادامه دارد...
📚 پی نوشت:
[8]. Luddites: یک جنبش اجتماعی از صنعتگران نساجی بریتانیا در قرن نوزدهم بود که عمدتاً به وسیلهٔ تخریب ماشین آلات بافندگی، در برابر تغییراتی که بر اثر انقلاب صنعتی ایجاد شده بود اعتراض کردند، چرا که آنها احساس کرده بودند که این تغییرات باعث از دست رفتن شغلشان میشود
[9] . Josh Dzleza
[10] . David Autor
[11] . Erik Brynjolfsson
[12] . Danielle Li
[13] . Lindsey Raymond
[14] . Shakked Noy
[15] . Whitney Zhang
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۲۸
↩️ شامل آیات ۷۳ تا ۸۱ سوره مبارکه #انبياء
🔻 امام علی (علیهالسلام) میفرمایند:
«فیهِ رَبیعُ القُلوبِ وَیَنابیعُ العِلمِ وَ ما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُهُ»؛
قرآن بهار دلها و چشمههای دانش است و دل را جز به وسیله آن جلایی نیست.
📚 (نهج البلاغه، خطبه ۱۷۶)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انبياء
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 تأثیر استفاده از هوش مصنوعی بر وضعیت کارگران به قلم نادیا گاربلینی؛
↩️ دنیایی که باید از آن ترسید - بخش چهارم/پایانی
🔻چگونه میتوانیم اطمینان حاصل کنیم که هوش مصنوعی علیه کارگران استفاده نمیشود؟
اول از همه، ما باید از فکرکردن به افزایش بهرهوری به عنوان مترادف با پیشرفت فنی دست برداریم و بالعکس؛ ما عادت داریم فکر کنیم که پیشرفت فنی نمیتواند چیزی جز صرفهجویی در کار باشد. در واقع، ممکن است پیشرفت فنی با هدف جلوگیری از خستگی کارگران، صرفهجویی در انرژی، به حداقل رساندن آلودگی و غیره وجود داشته باشد. البته این نوع پیشرفت فنی به معنای افزایش هزینههای تولید است و از این رو به نفع شرکتهای بزرگ نیست. لازمه عدم استفاده از فناوری علیه کارگران این است که تحقیقات توسط بخش خصوصی کنترل نشود و به طور کامل تحت کنترل دولتها قرار گیرد و به سمت توسعه فناوریهایی که به اهداف اجتماعی و زیستمحیطی دست مییابد، بازگردد. امروزه برعکس این روند را شاهد هستیم: پژوهش برای تولید اختراعات جذاب برای سرمایه خصوصی هدفگذاری شده است؛ حتی معیارهای تأمین بودجه دانشگاههای دولتی نیز بر اساس چنین ارزیابیهایی است. این به نمایندگان اتحادیهها نهتنها حقوق بیشتری برای اطلاعات و مشاوره، بلکه وظایف نظارتی و کنترلی و قدرت تصمیمگیری در هدایت انتخابهای استراتژیک کلیدی نیز کمک میکند. البته که این مسائل کاملاً سیاسی است!
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۲۹
↩️ شامل آیات ۸۲ تا ۹۰ سوره مبارکه #انبياء
🔻 امام علی (علیهالسلام) میفرمایند:
«اَفضَلُ الذِّکرِ القُرآنُ بِهِ تُشرَحُ الصُّدورِ وَ تَستَنیرُ السَّرائِرِ»؛
برترین ذکر، قرآن است، به وسیله آن سینهها گشوده و پوشیدهها روشن شود.
📚 (شرح غررالحکم ۲/۴۵)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انبياء
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 مهم/ دربارۀ تلگرام و سادهلوحیِ برخی خودیها...
🔻 مدیر تلگرام در فرانسه مهد تمدن غربی و آزادی بازداشت شده و ما در ایران ساده لوحانه داریم مسئله را تحلیل میکنیم و از مدیر تلگرام بصورت احمقانه قهرمان دفاع از اطلاعات و حریم خصوصی کاربران میسازیم.
▪️تلگرام بدون شک سکوی اطلاعاتی برخی سرویس های جاسوسی مانند موساد و سازمان سیا میباشد. گفته میشود ترمینال مدیریتی آن در امارات است و چند هزار سرور آن در آمریکا تحت حفاظت سرویس های جاسوسی آمریکاست. و این سرویس ها بر تمام داده های آن اشراف کامل دارند.
▪️اما اینکه چرا فرانسه وارد ماجرای تلگرام شده ،ساده است . سرویس اطلاعاتی فرانسه هم برای خود ادعاهایی دارد و یک رقابت پنهان با دیگر سرویس های جاسوسی غربی دارد. لذا میخواهد در رقابت دسترسی به داده اطلاعاتی تلگرام از دیگر سرویس های جاسوسی عقب نماند و اقدام به بازداشت مدیر تلگرام کرده است تا سهم خودش را بگیرد.
⏪ برای شناخت سرویس جاسوسی فرانسه توصیه میکنیم کتاب جنگ جهانی چهارم کنت دمارانش از مدیران قدیمی و کهنه کار این سرویس را بخوانید تا رفتارهای ساختار اطلاعاتی و جاسوسی فرانسه و رقابت های پنهان آن با سرویس های جاسوسی آمریکا و انگلیس و دیگر کشورهای غربی را بهتر درک کنید.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۳۰
↩️ شامل آیات ۹۱ تا ۱۰۱ سوره مبارکه #انبياء
🔻 پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند:
«اَصدَقُ القَولِ وَ اَبلَغُ المَوعِظَةِ وَ اَحسَنُ القَصَصِ، کِتابُ اللهِ»؛
راست ترین گفتار و رساترین پندها و نیکوترین قصهها کتاب خداست.
📚 (امالی صدوق /۳۹۴)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انبياء
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
هدایت شده از KHAMENEI.IR
29.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: باید در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. اگر فضای مجازی قانونمند شود، تبدیل به فرصت خواهد شد. ۱۴۰۳/۶/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
🚨 افشای بازدید مالک تلگرام از مرکز صهیونیستی در باکو
🔻 پاول دوروف مؤسس و مالک تلگرام برای طبیعتگردی به باکو نرفته بود!
🔹 درحالیکه تنها تصاویر طبیعتگردی مؤسس تلگرام در باکو منتشر شده، حالا مشخص شده که وی در باکو از مرکز امنیت سایبری که با همکاری رژیم صهیونیستی تأسیس شده، بازدید کرده بود!
🔸 پاول دوروف بنیانگذار تلگرام که در فرانسه بازداشت شده در آخرین فعالیت کاری در مرکز امنیت سایبری دولت باکو حضور داشته است.
🔹 جوليا واويلوا مربی کریپتو که با او به باکو سفر کرده در صفحه اینستاگرامش این موضوع را به اشتراک گذاشته است.
🔸 مرکز امنیت سایبری آذربایجان در ماه مارس سال گذشته در نتیجه همکاری مؤسسه فناوری اسرائیل و وزارت توسعه دیجیتال آذربایجان تأسیس شد.
🔹 این مرکز با حمایت گروه شرکتهای هلدینگ پاشا فعالیت میکند.
🔺 پاشا هلدینگ متعلق به خانواده پاشایفهاست که از طریق مهربان علیاوا ( پاشایوا)، همسر الهام علیاف، طی دو دهه اخیر قدرت را در باکو قبصه کردهاند. شرکتهای صهیونیستی و انگلیسی مهمترین شریک تجاری این هلدینگ هستند.
🔗 مرجع
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
هدایت شده از KHAMENEI.IR
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 رهبر انقلاب: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند
📩 رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
✏️ امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای یعنی انسان متحیر میشود از شتابی که این فناوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود. خب، دستگاههای ما، الان دستگاههای مختلف ما، نظامی و غیرنظامی از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند بهرهبرداری میکنند اما این ما را فریب ندهد. در مسئلهی هوش مصنوعی بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد این فناوری باید در آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است.
✏️ اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی را، این فناوری را تأمین کنید فردا اینها یک ایستگاهی مثل ایستگاه اتمی، آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی که الان دارند مقدماتش را فراهم میکنند، که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید باید اجازه بگیرید در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید در فلان بخش دیگر حق ندارید استفاده کنید اینجوری. زرنگهای دنیا دنبال این چیزها هستند. فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید آن وقت اجازه نمیدهند شما از این منطقه عبور کنید.
✏️ خودتان باید برسید به فناوریهای عمیق و ژرف این مسئله، لایههای زیرساختی. لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. ۱۴۰۳/۶/۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب: نقض حکمرانی کشور در فضای مجازی قابل قبول نیست / براساس یک قانونی زمام کار را بدست بگیرید
📩 رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
✏️ فضای مجازی یک دنیای جدیدی است شماها بیشتر از بنده هم حتماً مطلعید، یعنی فضای مجازی دیگر امروز مجازی نیست! امروز یک واقعیتی است در زندگی مردم. روزبهروز هم دارد پیش میرود آنچه که مهم است این است که در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد اینکه بنده گاهی گفتم فضای مجازی رهاست، ول است، این بخاطر این است.
✏️ حکمرانی، براساس قانون، یک قانونی اگر ندارید قانون را بوجود بیاورید براساس آن قانون زمام کار را بدست بگیرید همهی دنیا این کار را میکنند میّبینید دیگر این جوان بیچاره را فرانسویها، یعنی اینقدر تا این حدّ سختگیری انجام میگیرد طرف را میگیرند زندان میکنند، تهدید میکنند که بیست سال محکومیت به تو خواهیم داد این بخاطر آن است که حکمرانی آنها را نقض کرده نقض حکمرانی قابل قبول نیست یک کشور در اختیار شماست که وظیفه در قبالش دارید، مأموریت در قبالش دارید. نمیشود حکمرانی شما را نقض کرد، نباید نقض کنند. ۱۴۰۳/۶/۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۳۱
↩️ شامل آیات ۱۰۲ تا آخر سوره مبارکه #انبياء
🔻 پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند:
«فَضلُ القُرآنِ عَلی سائِرِالکَلامِ کَفَضلِ اللهِ عَلی خَلقِهِ»؛
برتری قرآن بر سایر سخنان، همانند برتری خداوند است بر بندگانش.
📚 (جامع الاخبار/ ۴۷)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انبياء
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
.
♻️ وقتی در هر شرایطی زیر سؤالی
▪︎به شاهچراغ حمله شد، گفتند: جای گشت ارشاد، امنیت مردم رو تامین کنید. ولی وقتی تروریستها را دستگیر کردند، هشتگ نه به اعدام راه انداختند.
◾️ اسرائیل، نطنز و اصفهان را زد و شهیدان شهریاری و احمدی روشن را ترور کرد، گفتند: دیدید روسیه اس۳۰۰ نداد.
▪︎غزه اسرائیل را با طوفان الاقصی زد، نوشتند: خون رو با خون جواب نمیدن. طالبان پنجشیر را تصرف کرد: غوغا راه انداختند که : حکومت، حاضر به دفاع از مظلومان افغانی نیست!
▪︎تحریم که شدیم، تحلیل کردند که : به خاطر دشمنی تان با آمریکا است. اما وقتی امریکا از برجام خارج شد: نوشتند :به خاطر حمله شما به سفارت عربستان بود!
▪︎شهید رئیسی بدون برجام، تحریم را بی اثر کرد، گفتند: پولش رو که نمیتونید بیارید چه فایده! پولها که آزاد شد، گفتند: همه رو دادید فلسطین!
▪︎یه همت دانشمندان جوانمان واکسن ساختیم. توییت زدند که آب مقطره. واکسن را با پیگیری آقای رئیسی وارد کردیم، نوشتند: چینیه به درد نمیخوره!
▪️ با عربستان جنگ دیپلماتیک داشتیم، فریاد زدند: دیپلماسی بلد نیستید. با عربستان ارتباط برقرار کردیم، ناگهان گفتند: چی شد از شعارهای انقلاب عقب نشینی کردید؟!
▪︎هیئتها رونق گرفت، نوشتند: عزا بسه مردم نیاز به شادی دارند. جشن شادی چند کیلومتری غدیر برگزار شد، گفتند: امارات ماهواره فرستاده هوا شما ایستگاه صلواتی می زنید.
▪️ماهواره فرستادیم هوا، ناجوانمردانه گفتند: وقتی مردم تو اجاره خونه ماندهاند، ماهواره چه فایده داره! با چین قرارداد ساخت مسکن و با روسیه قرارداد همکاری بلند مدت نوشتیم، تحلیل نوشتند که کشور رو فروختید به چین و روسیه.
▪︎روسیه اسلحه از ما خرید: گفتند در جنگ اوکراین دخالت کردید! اعلام بی طرفی کردیم: گفتند از اسرائیل ترسیدید.
▪︎اسرائیل رو بزنیم: مقصر مائیم،چون چوب کردیم لانه زنبور و نزنیم میگن: ایران ترسید.
▪️خلاصه ما هر کاری بکنیم زیر سئوالیم. چون نوکران کدخدا شبانه روز مشغول کارند.
👈 فقط با سواد رسانه میتوانید در برابر این لشکر پنهان بجنگید و سنگر را خالی نکنید.
#ایران_قوی
🚨 هوش مصنوعیِ گوگل از جلسات کاری یادداشت برمیدارد
🔹گوگل ابزار هوش مصنوعیِ تازهای را به نرمافزار گوگلمیت اضافه کرده که با استفاده از آن نکات کلیدیِ جلسات تصویریِ برخط بهطور خودکار و خلاصه یادداشت میشوند.
🔹پیشاز این ابزار هوش مصنوعی وجود داشت که متن ماشینیِ جلسات تصویریِ برخط را تهیه میکرد و نتیجهٔ کار هم چندان دقیق و رضایت بخش نبود؛ اما ابزار یادداشتبرداریِ هوشمند گوگل از قابلیتهای محصول هوش مصنوعی جمینای گوگل برای ضبط دقیق مباحث در گوگلداک و خلاصهبرداریِ مطالب بهره میگیرد و نتیجهٔ کار هم در گوگلدرایو ذخیره شده و در دسترس کاربر خواهد بود.
🔹اسناد تهیهشده بهطور خودکار برای کاربر ارسال شده و حتی در بخش تقویم گوگل هم قابل ذخیرهسازی و در دسترس خواهد بود. هر کاربر در صورت تمایل میتواند لینکهای دسترسی به این متنها را فعال کند.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۳۲
↩️ شامل آیات ۱ تا ۵ سوره مبارکه #حج
🔻 پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند:
«اَلقُرآنُ غِنًی لاغِنی دونَهُ وَ لا فَقرَ بَعدَهُ»؛
قرآن، توانمندی است که هیچ توانی جایگزین آن نمیشود و پس از آن هیچ فقری باقی نمیماند.
📚 (تفسیرابی الفتوح ۱/۱۰)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_حج
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔻ترکیه #اینستاگرام را مسدود میکند.
🔸آمریکا #تیکتاک را به محکمه میکشاند.
🔹قطر و امارات #واتساپ را فیلتر میکنند.
🔸آلمان و دانمارک #یوتیوب را میبندند.
🔺فرانسه صاحب #تلگرام را زندانی میکند.
✅ خودتحقیرهای غربزده همه اینها را نظارت قانونی میدانند، اما اقدامات ایران در این زمینه را نقض آزادی!
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۳۳
↩️ شامل آیات ۶ تا ۱۵ سوره مبارکه #حج
🔻 پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) خطاب به امام علی (علیهالسلام) میفرمایند:
«یاعَلی! سَیِّدُ الکَلامِ القُرآنُ»؛
ای علی! برترین سخن، قرآن است.
📚 (تفسیر ابی الفتوح ۲/۳۱۹)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_حج
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 اعتیاد رسانهای
✍ اثر #کمال_شرف کاریکاتوریست یمنی
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۳۴
↩️ شامل آیات ۱۶ تا ۲۳ سوره مبارکه #حج
🔻 امام رضا (علیهالسلام) میفرمایند:
«لا تَطلُبُوا الهُدی فی غَیرِالقُرآنِ فَتَضِلّوا»؛
هدایت را جز از قرآن مجویید که گمراه خواهید شد.
📚 (امالی صدوق /۴۳۸)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_حج
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫