eitaa logo
[مشڪآت⁶⁹]🇮🇷
94 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
802 ویدیو
1 فایل
"‌‌﷽" - مشکات ؟ انعکاسِ نور در ظرفِ بلورینِ دل - نوازشِ قلم در تار و پود ذهن - گاهی عکاس ، گاه نویسنده گاه پر تلاش و گاهی کم‌تلاش اما همیشه امیدوار🥲✌🏻 . کپی ؟ لا تراوشات ذهن است ذهن را از هم مجزا نکنید جاصحبتی ؛ پینِ کانال ((:
مشاهده در ایتا
دانلود
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی من فیلم بردارم🤣🤌🏻 اُشتران گرامی🐪
[مشڪآت⁶⁹]🇮🇷
وقتی من فیلم بردارم🤣🤌🏻 اُشتران گرامی🐪
فقط اونجایی از کلیپ که تا گفتی اشتران یه بنده خدایی که اصا اشاره به شخص خاصی نمیکنم برگشت😔😂
نگااا اینااارووو😭😭🤌🏻♥️✨✨ https://eitaa.com/siasefidaccessories پیجی که ازش خریدم🥲
بچه ها در جواب واقعاً ممنونم چی باید بگید ؟! - خواهش میکنم ؟! + نه - باید بگید ممنونم [ شاهکاری از صدا و سیما ]😐😂
یعنی تف تو صدا و سیما که تو تلویزیونش یه فیلم درست حسابی نیست ، یا همه مال عهدِ بوق ، یا مستنده که مادربزرگا هم نمی‌بینن یا هم که سریالای اصطلاحاً طنز با درونمایه بی‌نمکی و مسخرگی ؛ بعدم میان میگن فیلمای نمایش خانگی اَهه و چیه و چی ! خب وقتی هیچ فیلم قشنگ و اصیل نیست ، طرفی که عاشقِ فیلم و سریاله چیکار کنه ؟! بشینه نون سق بزنه تا صدا و سیما یه فیلم مزخرفِ دیگه بده بیرون ؟!
من حتی دلم برای بی‌مزه‌بازی و تو سر و کله زدن و مسخره‌بازی و تیکه انداختن تویِ اتوبوس هم تنگ شده من به کی بگم اینو ؟ من حتی دلم واسه منتظر بودن و حرص‌خوردنامون از دست بچه‌ها ، برای کنتاکت‌هامون با بچه‌های اون مدرسه ، برای اون اکیپِ خفن برای دعوا سر مداحی یا آهنگ برای همخونی مداحی برای روضۀ شبونه تو اتوبوس تنگ شده ؟! به کی بگم که بفهمه ؟ من حتی دلم واسه اون روایتگری‌هایی هم تنگ شده که با سرش خواب بودم یا از راویش خوشم نمیومد :) من حاضرم تمام زندگیمو بدم ولی دوباره تویِ اون خاک برای یک لحظه هم که شده نفس بکشم :))))
[مشڪآت⁶⁹]🇮🇷
امروز 😭>>>
حدودا ماهِ گذشته این موقع شب داشتم ساک جمع می‌کردم و شادترین آدم رویِ زمین بودم ولی الآن اینجام ؛ تویِ این هوایِ نفس‌گیر و دارم دست و پا میزنم تا کم نیارم :)🚶🏻‍♀
هدایت شده از خیاط کوچولو با یه عالمه آرزوی بزرگ!
یه کتاب گاااد🌆💴🤌🏻