🔸در پذیرش مهرماه؛
نتیجه تکمیل ظرفیت در پذیرش دستیاری فوق تخصصی پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
🔹آزمون کتبی دستیاری فوق تخصصی پزشکی ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ با حضور تعداد ۵۱۷ نفر داوطلب برگزار شد و پس از برگزاری آزمون کتبی، آزمون شفاهی چهل و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق تخصصی در رشتههای مصوب در روزهای ۱۶ تا ۱۸ بهمن ماه برگزار شد.
🔹نتایج این آزمون در ۹ خردادماه ۱۴۰۳ اعلام شد و پس از آن یک مرحله تکمیل ظرفیت در تیرماه اجرا شد که پذیرفته شدگان آن مشخص شدند. ثبت نام برای مرحله دوم تکمیل ظرفیت در بازه زمانی ۴ تا ۸ مهرماه ۱۴۰۳ اجرا شد. ظرفیت این مرحله ۱۸۳ نفر اعلام شده بود.
🌐مشروح خبر👇
mefda.ir/news/393687
🆔@mefdanews
🔸سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت:
سلامت روان نیازمند نگاه جامع و همکاری فرابخشی است
🔹"سلامت" انسان از دو بعد جسمانی و روانی تشکیل شده، اما همواره، بُعد جسمانی بیش از بُعد روان مورد توجه قرار گرفته و این درحالی است که روان سالم، جسم سالم را پرورش می دهد و این دو، ارتباط مستقیم و متقابلی باهم دارند. عوارض و علائم بیماری جسمی معمولا با چشم قابل دیدن و با حواس پنجگانه قابل درک است، اما علائم بیماری های روان، معمولا درعواطف، احساسات و رفتار فرد نفوذ پیدا می کند.
🌐mefda.ir/news/393712
🆔@mefdanews
🔸آخرین بخشنامه وزارت بهداشت درباره تعهد دانش آموختگان علوم پزشکی
🔹بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت در مرداد و شهریور ماه سال جاری فروش تعهدات دانشآموختگان علوم پزشکی ممنوع شده است و دانشآموختگان موظف هستند پس از پایان تحصیل در کشور خدمت کنند.
دانشجویان و دانشآموختگانی که قبل از ممنوعیت خرید تعهدات، تقاضای خود را در سامانه ثبت کردهاند باید به محض دریافت شناسه مبلغ را واریز میکردند. بر همین اساس صرف اخذ شناسه واریز برای اشخاص موجب ایجاد حق نمیکند و با توجه به رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری خرید تعهدات امکانپذیر نیست.
🌐mefda.ir/news/393708
🆔@mefdanews
📸بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از بخشهای مختلف این معاونت
🔹دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از بخشهای اداره کل فرهنگی، روابط عمومی و اداره تربیتبدنی این معاونت یکشنبه ۲۲ مهرماه بازدید کرد و در گفتوگوی صمیمی با مدیران و کارشناسان بخشهای عنوان شده، ضمن آرزوی موفقیت در مسؤولیتهای محوله به هر بخش، راه کارهای لازم جهت پیشبرد هر چه بهتر اهداف را ارائه کرد.
🌐mefda.ir/photo/393751
🆔@mefdanews
27.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کاری از مفدا جیرفت و واحد قرآن و عترت دانشگاه به مناسبت وفات حضرت معصومه (س)؛
🔷پادکست/ ضرورت الگو دهی و اسوه سازی در بحث سلامت روان با نگاهی به سبک زندگی و فضائل حضرت معصومه (س) و معرفی کتاب یادگار عصمت
🔷در دنیای پرتلاطم امروز، نیاز به الگوهای اخلاقی و معنوی برای حفظ سلامت روان بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. در این پادکست، به بررسی اهمیت اسوهسازی در جامعه و تأثیر شگرف آن بر بهداشت روانی افراد میپردازیم. با تمرکز بر زندگی و فضایل حضرت معصومه (س) در سخنان خانم فاطمه صفاپورکارشناس واحد قرآن و عترت دانشگاه، خواهیم شنید؛ چگونه میتوان از این الگوی والای اخلاقی برای ارتقای سلامت روان و معنوی در زندگی روزمره بهره برد.
🔷نویسنده : ابوالفض افشاری پور
گویندگان: محمد پورفریدونی و زهرا خسروی
تهیه کننده: نجمه افشاری پور
طراحی: محمدرضا یکه
تدوین: علیرضا رستمی جونقانی دبیر سرویس چند رسانه ای مفدا جیرفت
🔻مشاهده از طریق لينک 👇👇
http://www.mefda.ir/news/393801/
#وفات_حضرت_معصومه_سلام_الله_علیها_تسلیت
🆔@jiroftmefda
🆔@mefdanews
🎓 دروس عمومی در دانشگاه هاروارد آمریکا
🔹 همه دانشجویان در دوره کارشناسی ملزم به گذراندن چهار دوره از آموزش عمومی (General Education) هستند. این دورهها شامل دستههای زیر میشود:
الف) زیباییشناسی و فرهنگ
ب) اخلاق و تمدن
ج) تاریخ، جامعهشناسی و خودشناسی
د) علم و فناوری در جامعه
🔸 هر دوره 4 واحد محسوب میشود. بنابراین دانشجویان به طور کلی باید 16 واحد آموزش عمومی را بگذرانند.
🔹 دانشجویان باید به صورت حضوری در این دورهها شرکت کنند و آموزش از راه دور نمیتواند جایگزین این دورهها باشد.
🔹 دانشجویان، علاوه بر دروس عمومی، دورههایی با عنوان دروس پراکنده (Divisional Distribution) برای آشنایی با دیگر رشتههای دانشگاهی میگذرانند.
در این دورهها دروسی با موضوعات «هنر و علوم انسانی» و «علوم اجتماعی» وجود دارد.
✅ دانشجویان هاروارد در مجموع ۱۲ دوره (هر دوره ۴ واحد) و به عبارتی ۳۶ واحد دروس عمومی دارند:
۱-۲ دوره نگارش
۴ دوره آموزش عمومی
۳ دوره دروس پراکنده
۲ دوره زبان
۱ دوره استدلال کمی با دادهها
منابع:
کتاب راهنمای دانشجویان هاروارد سال 2024-2025 صفحه 12
🆔@mefdanews
🔶نام سه استاد دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت
🔸معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از قرارگیری نام دکتر محمدحسن امامیان، دکتر مجید صالحی و دکتر افسانه کرامت از اعضای هیأت علمی این دانشگاه در آخرین فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۴ خبر داد.
http://www.mefda.ir/news/393727/
🆔@shahrudmefda
🆔@mefdaplus
چرا به سندرم پای بی قرار مبتلا می شویم؟
▫️سندرم پای بیقرار یک اختلال عصبی است که نوعی حس ناخوشایند در پاها ایجاد میکند و میل مقاومتناپذیری برای حرکت دادن آنها به وجود میآورد. با وجود شایع بودن، این عارضه اغلب درست تشخیص داده نمیشود و درک درستی از آن وجود ندارد.
▫️ بنابراین پزشکانی که به درمان این عارضه مشغولاند، تاکید دارند که افزایش آگاهیها دراینباره بسیار ضروری است.
#سلامت #پزشکی
🆔️@mefdanews