✅ شرکت نشر حوزه با ۲۰۰ عنوان کتاب علمی اختصاصی در نمایشگاه کتاب
🔻 حجت الاسلام والمسلمین حسن مولایی، مدیر عامل مؤسسه انتشارات حوزههای علمیه:
🔹 در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، مؤسسه انتشارات حوزههای علمیه با حدود ۲۰۰ عنوان کتاب اختصاصی در موضوعات متنوع دینی، علمی، درسی، اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی و... پذیرای بازدیدکنندگان عزیز است.
🔹 موسوعه ۴۶ جلدی آثار عالم محقق، آیت الله سید محمدمهدی موسوی الخرسان؛ کتب فقه معاصر ( از جمله «فقه رمزارزها»، «فقه پول»، «فقه پزشکی»، «فقه بورس و اوراق بهادار»، «فقه حقوق و اعتبارات مالی») و اثر ارزشمند و منحصربهفرد «فرهنگنامه شهدای روحانی» (حاوی اطلاعات مرتبط با حدود چهار هزار شهید سرافراز روحانیت همراه با چهل هزار ریزداده با رویکرد تصویری، توصیفی و استنادی) از جمله آثار عرضه شده در غرفه موسسه نشر حوزه در این میعادگاه مشتاقان علم و فضیلت است که با تخفیف ویژه به دوستداران کتاب و کتابخوانی تقدیم میگردد.
🔹 مؤسسه انتشارات حوزههای علمیه در راستای تسهیل خرید کتاب برای بازدیدکنندگان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، کتب نشر حوزه را علاوه بر تخفیف بن کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با ۲۵ درصد تخفیف ویژه به علاقهمندان عرضه کرده است.
🔹 همچنین طلاب و فضلای حوزه میتوانند کتب مورد علاقه و نیاز خود را با ۵۰ درصد تخفیف از غرفه مؤسسه نشر حوزه تهیه نمایند.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#کتاب
#نشر
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
📗سومین کنگره بین المللي امام رضا عليه السلام و علوم روز
✅ فراخوان مقالات در سیره و تعالیم امام رضا علیه السلام در حوزه های:
🔹اقتصاد
🔹مدیریت
🔹علوم تربیتی
🔹روان شناسی
🔹علوم اجتماعی
🔹علوم سیاسی
🔹علوم حقوقی
🔹علوم پزشکی و سلامت
🔹علوم ارتباطات
🔹علوم نظامی و امنیتی
🔹هنر، معماری و شهرسازی
و...
🔹تاریخ زندگانی
🔹خانواده و فرزندان
✅ مهلت ارسال مقالات: ۱۲ شهریور ۱۴۰۲
✅ آیین اختتامیه:
چهارشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۲ (مقارن با سالروز ولادت با سعادت پیامبر رحمت صلی الله علیه و آله و سلم)
پایگاه اینترنتی:
Science.imamreza.ac.ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#کنگره_بین_المللی
#مشهد
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
❇️ فضای مجازی جنگ با ارزشها / بررسی کلانروندها در فضای مجازی از تکالیف طلاب نسبت به آینده است
🔻 حجتالاسلاموالمسلمین محمد رضا برته، مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه در نشست «فجازولوژی (آیندهپژوهی فضای مجازی)» مطرح کرد:
🔹نوروساینس دانش چند رشته ای از زیست شناسی، آناتومی، ریاضی، روانشناسی، الکترونیک و غیره است که با تحول در بستر فضای مجازی رخ میدهد، نمادهای انتقال معنا از بین میرود و مفاهیم از طریق القای مستقیم منتقل میشود.
🔹 متاورس، واقعیتی مجازی است که در آن برنامه از پیش تعیین شده وجود ندارد و انسانهایی که در آن وارد میشوند، آن را میسازند. این محیط دیجیتالی به وسیله پوست پوشیدنی و عینک مانیتوری و غیره تحقق مییابد.
🔹 رویداد «الگوسازی سبک زندگی بانوی مسلمان» مسئله بسیار مهمی را پیگیر است و فعالیت مسئولان در برگزاری این رویداد قابل قدردانی است که بدون توجه به حواشیهای امروز جامعه و ناامید کردنهای رسانه ای، وارد میدان شدند و به این مسئله پرداختهاند.
🌐 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33008
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#سبک_زندگی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
💢مدرسه مجازی فقه تربیت اشراق و عرفان برگزار میکند:
🔹مدرسه قرآنی تفسیر تربیت آیات قرآن
🔸با حضور و اشراف علمی آیتالله اعرافی
🔹ویژه طلاب و فعالان عرصه تفسیر قرآن و تربیت
🔸مهلت ثبت نام: 25 اردیبهشت تا 25 خرداد 1402
♨️مزایای شرکت در دوره:
🔹صدور گواهی معتبر با امضای آیتالله اعرافی
🔸ارائه بسته محتوایی دیجیتال
🔹راهنمایی پایاننامه و مشاوره علمی برخط شرکتکنندگان
✅جهت ثبت نام به آیدی @hadiajami در ایتا پیام دهید.
❇️برای اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره 02537748540 تماس حاصل فرمایید.
💢 برای دریافت اطلاعات و ثبت نام در کانال مدرسه مجازی فقه تربیتی عضو شوید:
💠https://eitaa.com/feqhe_tarbiati
🧭مهلت ثبت نام 25 اردیبهشت تا 25 خرداد 1401
♨️ثبت نام برای شرکتکنندگان در دورههای پیشین و اعضای موسسات همکار، رایگان میباشد.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#تربیت
#مدرسه
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
26.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️ مصلحت
🔻مصلحت چیست؟ در مباحث فلسفه سیاسی غرب و فلسفه قانون، بحث مهم درباره چرایی مصلحت عمومی و نسبت این مصلحت با اشخاص دارد و اینکه چگونه تشخیص داده میشود؟
🔰 به عنوان مثال مصلحت شخصی یک کارفرما این است پول کمتری به کارگر بدهد، اما اقتضای مصلحت عمومی کشور نشاط و رفاه کارگر است.
🔻برخی نفع را معیار باید و نباید و خوب و بد در فلسفه سیاست توصیف می کردند. بر فرض نفع معیار باشد، نفع انسان در چه چیزی است؟ آیا منافع معنوی هم در کنار منافع مادی، نفع است؟
🔻در مجمع تشخیص میخواهیم منافع را تشخیص بدهیم، آیا فقط مادی است؟ این مباحث برای فیلسوفان غربی نیز مطرح است. نباید تردید کنیم امور معنوی نیز در نفع انسان است.
🔰 به عنوان مثال رشد اقتصادی باید توام با عدالت باشد که غایت بعثت انبیاء است. این بحث بسیار مهم اجرایی و فلسفی است.
مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۴۰۲/۰۲/۱۲
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مصلحت
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ جلسه مناظره «حجاب در دستانداز قانون» برگزار شد
🔹 دکتر منصور میرسعیدی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی(ره): باید برای حجاب قانون باشد تا به تدریج فرهنگسازی شود یا از ابتدا فرهنگسازی شود تا نیاز به قانونگذاری نشود باید این طور تحلیل کنیم که با توجه به مبانی که در قاعده تعزیر داریم بعضی از واجبات و ممنوعیتها به نحوی است که فرد در مقام یک فرد ایمانی باید به آن برسد.
🔹 اگر میخواهیم بحث دینی را کنار بگذاریم باید وارد این چالش شویم که چرا باید سبک زندگی را محدود کنیم و فقط یک سبک را ترجیح دهیم؟ این عین تعرض به حقوق دیگران است. پس نمیشود رفتارمان دچار تناقض باشد.
🔸 دکتر ابوالفضل اقبالی، پژوهشگر مطالعات جنسیت و خانواده: قطعا حجابی مورد نظر اسلام است که مبتنی بر اراده فردی باشد بنابراین الزام به حجاب در صدد افزایش ایمان به حجاب نیست و کسی نمیگوید این الزام را قرار میدهیم تا ایمان افراد به حجاب افزایش پیدا کند. این قانون برای این است تا ناهماهنگی با نظم اجتماعی موجود قابل کنترل باشد.
🔸 نکتهای که در مورد پوشش وجه و کفین گفتند حرف درستی است ولی حکومت اسلامی برای اجرای احکام تابع مصلحت اجتماعی است. شما چرا قاعده مصلحت را از فقه جدا میکنید؟ قاعده مصلحت اقتضا میکند رویکرد دفعی را ترک کنید و رویکرد تدریجی را لحاظ کنید.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=32981
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ بررسی ظرفیت های مجموعه جامعه المصطفی برای برگزاری همایش بین المللی خانواده مقاوم
🔻 در دیدار رئیس پژوهشکده زن و خانواده با معاون ارتباطات و بین الملل جامعةالمصطفی مطرح شد؛
🔹 حجت الاسلام والمسلیمن زیبائی نژاد، رئیس پژوهشکده زن و خانواده: برگزاری جلسات بارش فکری با حضور متخصصین حاذق در هر یک از محورهای همایش، راه اندازی کمیته بین الملل و رایزنی و تعیین افراد در مناطق مختلف جهان و … از مهمترین اقدامات صورت گرفته تا کنون بوده است.
🔹 الگوهای حوزه خانواده باید متناسب با شرایط جدید جهان و کشور تنظیم شوند و الگوهای تربیت رسمی و سیاستگذاری خانواده نیز طبق وضعیت جدید باشد، یکی از سرفصل های اقدامات پژوهشکده زن و خانواده در این راستا برگزاری همایش بین المللی «خانواده مقاوم: چالش های اخلاقی در جهان متحول» است.
🔸 حجت الاسلام والمسلمین قنبری، معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی: تبیین اهداف همایش، معرفی الگوی خانواده ایرانی به جهان، تعریف الگوی عملی و دینی سبک زندگی خانواده و تعمیم مخاطب و موضوع همایش به همه ادیان، مذاهب و آیین ها از الزامات قابل توجه در برگزاری این همایش است.
🔸 جامعه المصطفی در زمینه انتشار چکیده کل مباحث موجود و شکل گرفته در همایش به شکل کتابچه و ترجمه آن به زبان های مختلف و نیز برگزاری پیش نشست های همایش در کشورهای مختلف و همچنین استفاده از ظرفیت دانشجویان خارجی المصطفی در برگزاری نمایشگاه های جنبی همایش آمادگی دارد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33011
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔔 همایش روز ملی جمعیت ۲۸ اردیبهشت به صورت حضوری و مجازی در سالن همایش های موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار می شود
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#جمعیت
#همایش
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ موانع ارتقای سرمایه اجتماعی در حکمرانی کشور
🔻 محمدباقر خرمشاد در جمع پژوهشگران پژوهشکده شورای نگهبان مطرح کرد؛
🔹 حکمرانی جمهوری اسلامی در حوزه نظری با خلأها و حفره هایی روبهروست. این حفرهها در طول زمان به یک سلسله عوامل و موانع نظری رسیده است.
🔹 عدم شفافیت یا فقدان شفافیت در خصوص جایگاه سکولارها در نظام دینی یکی از مثالهایی است که می توان برای موانع نظری ذکر کرد، به عبارت دیگر آیا در جوامعی که مردمسالاری دینی حاکم است همه مردمان معتقد به مبانی این مردم سالاریاند و اگر عدهای نیستند جایگاه آنها در این جوامع کجاست؟
🔹 این موانع را میتوان به عنوان تلقی یا ادراک بخشی از جامعه مطرح کرد که نخستین آنها تلقی ناکارآمدی دولتها در انجام وظایف اولیهشان مثل حل مشکل مسکن،رفع گرانی ها یا تامین شغل است.
🔹 با توجه به تجربیات اجرایی خودم در چهار وزارت خانه ارشاد، علوم، وزارت خارجه و کشور معتقدم یکی از اقدامات مهم، رفع بورکراسی اداری است، زیرا بسیاری از برنامه های خوب در کشور به دلیل همین بورکراسی اداری به سرانجام نمیرسد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=32959
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اجتماع
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
📣📣اطلاعیه مهم 📣📣
📌 قابل توجه اعضای محترم انجمن علمی فقه و حقوق اسلامی
💢 به اطلاع فرهیختگان و اساتید گرانقدر میرساند انجمن علمی فقه و حقوق اسلامی آمادگی برگزاری ((کرسی های علمی)) برای اعضای محترم انجمن را دارد.
اساتید محترم که تمایل به برگزاری (کرسی نظریه پردازی، کرسی آزاداندیشی، کرسی علمی ترویجی و ...) هستند با شماره (۰۹۳۵۹۸۳۹۲۲۸ شبانی) هماهنگ کنند تا مقدمات تکمیل فرم طرحنامه و ... را محیا شود
🔶🔸انجمن فقه و حقوق اسلامی حوزه🔸🔶
📢📢 با کلیک بر روی لینکهای زیر براحتی میتوانید به " انجمن فقه و حقوق اسلامی حوزه " در فضای مجازی بپیوندید ⬇️
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#فراخوان
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ اکثر بزرگان دینی و علمی سایر ادیان و مذاهب در جهان خواستار پیشگامی علمای شیعه در صیانت از ارزش های خانواده اند
🔻 حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری، مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزههای علمیه:
🔹 جریان فکری حقیقی و پنهان نزد اکثر علما و بزرگان ادیان جهان نظیر یهودیان متدین ضدصهیونیسم، مسیحیان متدین کاتولیک و ارتدوکس و نیز علمای سایر مذاهب اسلام و حتی ادیانی نظیر هندوئیسم، حاکی از وجود دغدغه های مشترک در زمینه خانواده و نگرانی عمیق آنها از به خطر افتادن نهاد خانواده و ارزش های آن است.
🔹 نکته جالب توجه تر در این گفتگوها آن است که این شخصیت ها اکثرا با ابراز نارضایتی از فشارهای موجود سیاسی بر روی آنها برای حمایت از طرح ها و رویکردهای ضد ارزش های سنتی خانواده، خواستار آن هستند که علمای شیعه و به طور خاص کشور جمهوری اسلامی ایران پیشگام صیانت و پاسداری از کیان نهاد خانواده و ارزش های آن در جهان در برابر این هجمه ها باشد و “علم (پرچم) این رسالت را بر زمین نگذارد”.
🔹 در یکی از این گردهمایی های اخیر، رییس جمهور آلمان در سخنرانی افتتاحیه در اعترافی تکان دهنده اذعان داشت که غرب از کنار گذاشتن دین از جامعه و سیاستگذاری اجتماعی آسیب دیده و علمای ادیان که از اقبال و حمایت افکار عمومی برخوردارند باید برای تحول مثبت در این راستا و حفظ ارزش های خانواده و نیز احیای ارزش های رنگ باخته آن به یاری دولت ها و دولتمردان بیایند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33015
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
دانشگاه امام صادق علیهالسلام با همکاری بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار میکند:
📌 همایش بین المللی امام رضا علیهالسلام و گفتگوی ادیان
🔰 محورهای همایش:
🔹 روش شناسی گفتگوی بین ادیان
🔸 ادیان و خانواده
🗓 مهلت ارسال چکیده مقالات: چهارشنبه ۱ شهریورماه ۱۴۰۲
🕰 زمان برگزاری همایش: زمستان ۱۴۰۲
🏢 مکان: مشهد مقدس
🌐 ارسال مقالات و کسب اطلاعات بیشتر از طریق پیوند زیر:
irirdialoguefa.ir
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#خانواده
#همایش_بین_المللی
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ الگوهایی که امام تبیین می کنند مشکل علوم انسانی را بتمامه حل می کند
🔻حجت الاسلام و المسلمین علی فرحانی، استاد درس خارج حوزه علمیه در سلسله دروس خارج فقه فرهنگ:
🔹 در ساحت فقه معاصر باید ملتفت باشیم که در راستای تطبیق منابع بر شرائط فعلی و حل نیازها و سوالات روز بشر، باید رژیم منطقی و پارادایم تحول و تولید جدید را تعریف کنیم و الا اگر این پارادایم و الگوریتم را رها کنیم و صرفا نتیجه محور به دنبال حل مساله یا تولید علوم انسانی اسلامی باشیم، مصون از یک نحو پروتستانتیسم در دنیای اسلام، نخواهیم بود.
🔹 لذا حل مساله در فضای فقه معاصر باید مبتنی بر دستگاه استنباطی و قواعد و ضوابط فقه باشد ولو برای رسیدن به نتیجه در این فضا، نیاز به گذر زمان داشته باشیم. پس در این عرصه نباید نگاه منبع محور را از دست بدهیم.
🔹 مکتب استنباطی حضرت امام را نمی توان حاشیه سائر بزرگان دید بلکه یک مکتب مستقل و عمیق است که باید کاملا دریافت شود و اساسا پارادایم ای که حضرت امام تبیین میکنند مسائل اجتماعی را در جای خودشان قرار داده و به آنها جواب تام میدهد و مشکل علوم انسانی را بتمامه حل میکند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33023
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#درس_خارج
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ باید درمقابل جنگ ترکیبی، جهاد فرهنگی شکل دهیم
💢 مراسم آغاز دورههای توانمندسازی «حلقههای میانی» دانشجویان فعال فرهنگی اجتماعی کشور با حضور دکتر احمد وحیدی وزیر کشور، حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، استانداران سراسر کشور و جمعی از روسای دانشگاههای کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.
🔹 دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: اکنون در جنگ ترکیبی قرار داریم و باید درمقابل آن جهاد فرهنگی شکل دهیم. البته تاکنون برخی از خاکریزهای فرهنگی را از دست دادهایم و برای اینکه بتوانیم بر این بحث غلبه کنیم، باید شبکه های رفاقتی که دشمن از طریق فضای مجازی ایجاده کرده است را در شبکه های حقیقی آورده و جوانان را مسلح به اندیشه کنیم. برای این کار، به شبکه های نخبگانی و گسترده نیاز داریم که جمع جوانان را در ساختار درختی مورد توجه قرار دهیم.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33039
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ مرکز آموزشهای کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میکند:
🔹 نشستهای آنلاین ایران جوان
به مناسبت روز ملی جمعیت
1️⃣ جناب آقای دکتر مروتی
با موضوع: جمعیت سیاست و امنیت
🗓 چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه
2️⃣ سرکار خانم دکتر سمائی
باموضوع: سلامت و مادری
🗓 پنجشنبه 28 اردیبهشت ماه
3️⃣ جناب آقای صالح قاسمی
باموضوع: تک فرزندی و عواقب آن
🗓 شنبه 30 اردیبهشت ماه
4️⃣ حجت الاسلام والمسلمین قنبرزاده
باموضوع: فرزند آوری اقتصاد و معیشت
🗓 یکشنبه 31 اردیبهشت ماه
🕙 ساعت: 10 الی 12
🔰 لینک ورود به نشست:
🌐 https://c88.ir/44S
ارتباط با ادمین 👇
📱 @admin_el
☎️ 02531156361
@ENOEnsani
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#جمعیت
#نشست
#مجازی
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ جلسه مشترک حوزه علمیه استان تهران با دانشگاه آزاد اسلامی تهران
💢 در پی انعقاد تفاهم نامه حوزه های علمیه با دانشگاه آزاد که توسط آیت الله اعرافی و دکتر طهرانچی امضا شده بود، جلسهای با حضور حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران و دکتر صالحی رئیس دانشگاه آزاد تهران برگزار گردید.
🔹 در این جلسه که با حضور دکتر مرادخانی مسئول دبیرخانه همکاری حوزه و دانشگاه تشکیل شد پیرامون ظرفیت های حوزه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و بین الملل در تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی و شناساندن حوزه تهران به اساتید و دانشجویان دانشگاه و بهره وری از ظرفیت های حوزه در قالب اردو های یک روزه و بازدید از مدارس و مراکز تخصصی و نمایشگاه ویژه دستاوردهای علمی حوزه در چهل ساله انقلاب اسلامی و متقابلاً از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه، گفتمانی صورت بگیرد.
🔹 در این جلسه مقرر شد کارگروه مشترک متشکل از اساتید و معاونین طرفین تشکیل شده و در آن از ظرفیت های تعاملی طرفین تصمیماتی گرفته شود.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#دانشگاه_و_حوزه
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ لازمه پیشرفت کشور، پیشرفت در علوم انسانی است
🔻 دکتر جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه علامه طباطبائی مطرح کرد:
🔹 اگر می خواهید مسایل کشور به خوبی فهمیده شود و راه حل های درست ارائه و اجرا شود، نمی توان نقش علوم انسانی را نادیده گرفت. سوال دیگر این است که آیا ما از وضع موجود به وضع مطلوب در استفاده از علوم انسانی حرکت می کنیم یا نه؟ دولت باید دانشگاه را یک ظرفیت برای بهره گیری از علوم انسانی در جهت حل مسایل کشور بداند.
🔹 اگر دانشگاه و دانشجوی علوم انسانی در این زمینه موثر نیست باید آسیب شناسی شود که چرا شرایط اینگونه شده است. فقط اینطور نیست که صنعت با دانشگاه در ارتباط باشد بلکه سیاست، اقتصاد و فرهنگ هم باید با دانشگاه در ارتباط باشد.
🔹 شاخص های مختلفی برای ارزیابی عملکرد دولت منتخب مردم وجود دارد و این شاخصها برای این است که اگر دولت این شاخص ها را به درستی پیش ببرد از او حمایت و پشتیبانی کرد. اگر در پیشبرد شاخصی دولت عقب بود باید آن را نقد کرد. دانشگاه در این زمینه بسیار میتوانند موثر باشند. دولت سایه یک گفتمان است و آحاد جامعه در وسع خود باید به روند پیشبرد مسایل جامعه کمک کنند. هر دانشگاهی می تواند یک دولت در سایه باشد و مسایل را رصد و پایش کند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33043
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر
🎥 تیزر برگزاری همایش بینالمللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی(ره)
🗓 زمان برگزاری: 25 و 26 خرداد ماه 1402
جهت دریافت فایل با کیفیت با دبیرخانه همایش تماس حاصل فرمایید
☎️ 025-32113456
✅ پایگاه اطلاعرسانی آثار حضرت آیتالله مصباح یزدی(ره)
🌐 https://mesbahyazdi.ir
✅ کانال اطلاعرسانی آثار علامه مصباح(ره)
🔰 @mesbahyazdi_ir
✅ انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و انتشار آثار حضرت علامه مصباح(ره)
🌐 https://eshop.iki.ac.ir/shop/7
🔷 سایت همایش بینالمللی علوم انسانی در اندیشه علامه مصباح(ره)
🌐 www.ihsam.iki.ac.ir
🔷 کانال همایش در ایتا، سروش و بله
🔰 @ihsam_ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از نشست خبری مراسم اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی «کتاب سال سبک زندگی»
💢 آئین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی «کتاب سال سبک زندگی جمهوری اسلامی ایران» با معرفی برگزیدگان، همراه با سخنرانی حججاسلام والمسلمین احمد واعظی، حمید پارسانیا و مهدی علیزاده و برگزاری کرسی ترویجی «بررسی نقش مناسک دینی در تقویت اصول و مبانی سبک زندگی» روز پنچشنبه ۲۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در محل دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار میگردد.
🔻 حجتالاسلام والمسلمین علی رحمانی، مدیرکل آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی:
🔹 با توجه به این سیاست، دبیرخانه چهارمین دوره از طریق ارتباط با معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، خانه کتاب، نهاد کتابخانههای عمومی و رصد هوشمند پایگاهها و سایتهای مرتبط با حوزه نشر، به ۶هزار عنوان کتاب دسترسی پیدا کردیم، از این تعداد ۴۰۰اثر سازگار با محورهای ۹گانه جشنواره کتاب سال بود.
🔹 پس از تماس با ناشران و نویسندگان ۳۲۴ اثر توسط دبیرخانه دریافت شد و در یک ارزیابی مقدماتی ۹۲اثر واجد صلاحیت برای ورود به چرخه ارزیابی تفصیلی شد.
🔹 در این مرحله ۳۴ تن از متخصصان ملی در حوزه سبک زندگی با دبیرخانه همکاری داشتند که خروجی ارزیابی این مرحله ۲۴ عنوان کتاب سازگار با ۶محور بوده است. نتیجه این مرحله جهت ارزیابی نهایی که توسط ۶تن از اساتید شاخص کشوری به سرانجام رسید که در روز اختتامیه برگزیدگان معرفی خواهند شد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33003
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_علمیه
#گزارش_خبری
#مشهد
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ طرح امین بهترین طرح برای کاهش آسیب های اجتماعی است
🔻 حجت اسلام والمسلمین حسین ملانوری، معاون تبلیغ حوزه های علمیه کشور:
🔹 در نظارت دو مسئله ای که وجود دارد، اول این است که جمعیت در حدی زیاد شده که معاون شهرستان وقت برای نظارت کامل ندارد وراه این است که از نیروی کمکی استفاده کنیم.
🔹 به دوستان مبلّغ توصیه شود محتوایی که تولید می کنند با مطالعه انجام دهند و میتوانند از مجلات مبلغان، سفیر امین و کانال بیان ناب که به صورت روزانه بیانیه الکترونیک روزانه، تولید میکند، کانال مدارس امین و کانال پاسخ به پرسش های دانش آموزی استفاده کنند.
🔹 سال گذشته مربیان امین از ۴ هزار نفر به ۲۴ هزار نفر رسانده شد و برای اینکار از ۴۰ هزار طلب، مصاحبه گرفته شده است.
🔹 علت افزایش یکباره ۲۰ هزار نفری طرح امین حمایت وزارت کشور از این طرح است که به نظرشان بهترین طرح برای کاهش آسیب های اجتماعی است.
🔹 طرح امین پایه طرح تربیتی است؛ در بعضی مدارس مبلغان امین خیلی موفق هستند، اما متاسفانه طرح تربیتی پیاده نکرده اند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=32997
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_علمیه
#گزارش_خبری
#آذربایجان_شرقی
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از نشست علمی «تحلیل تازههای نشر در حوزه زنان و خانواده»
🔹 دکتر زهرا شریف، عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده: یکی از موارد مهم در این عرصه، آثار تربیتی بخش کودک و نوجوان است. آثار مربوط به سبک زندگی و مهارتهایی که در راستای اصلاح زن و شوهر اهمیت دارند از دیگر موارد حایز اهمیت در این زمینه هستند. آثاری با رویکردهای جامعهشناسانه در زمینه زن و خانواده سومین دسته از آثار مهمی است که مورد بحث قرار گرفتهاند.
🔹 چهارمین دسته مورد اشاره آثاری است که با رویکرد روانشناسانه، سیر خانوادهدرمانی را دنبال میکند. دسته پنجم کتابهایی است که مسائل اجتماعی را با رویکردی تحلیلی نسبت به حوزه جنسیت و زن و خانواده را پیگیر هستند که در این بخش تمرکز بیشتری صورت گرفته است و کتابهای متعددی وجود دارد.
🔸 دکتر محمدتقی کرمی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی: در مسئله نشر در عرصه زن و خانواده دو برش قابل بحث است؛ نخست اینکه حوزه نشر در جامعه ایران پیرامون مطالعات زنان تا حدی وابسته است به دانشگاه و رشته مطالعات زنان و کسانی که مسئله زنان را خواه یا ناخواه در دستور کار خود قرار میدهند.
🔸 یعنی پیرو تأسیس رشته زنان در دانشگاه این انتظار وجود دارد که حجم بالایی از تحقیقات در آینده در حوزه مطالعات زنان، فمنیست، بحثهای اندیشه سیاسی، مباحث نقد اندیشه کلامی و … وجود داشته باشد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33051
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
سلسله جمع اندیشی های هم گرا با عنوان👇
🔷ایده های تحول آفرینِ پیشرفت🔷
نشست 1⃣ از 🔟
موضوع⬇️
پیشران های تحول حکمرانی و تحول اجتماعی
محورها⬇️
● طرح مسائل اساسی با افکار عمومی
● راه های مشارکت مردم در اقتصاد
زمان: پنجشنبه ۴ خرداد ماه ۱۴۰۲
مکان: شهر شیراز
✔️ جهت ارتباط با دبیرخانه جمع اندیشی فرم زیر را تکمیل بفرمایید👇
https://survey.porsline.ir/s/olGCBib9
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حکمرانی
#جمع_اندیشی
#شیراز
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از نشست علمی «تحلیل تازههای نشر در حوزه زنان و خانواده»
🔹 دکتر زهرا شریف، عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده: یکی از موارد مهم در این عرصه، آثار تربیتی بخش کودک و نوجوان است. آثار مربوط به سبک زندگی و مهارتهایی که در راستای اصلاح زن و شوهر اهمیت دارند از دیگر موارد حایز اهمیت در این زمینه هستند. آثاری با رویکردهای جامعهشناسانه در زمینه زن و خانواده سومین دسته از آثار مهمی است که مورد بحث قرار گرفتهاند.
🔹 چهارمین دسته مورد اشاره آثاری است که با رویکرد روانشناسانه، سیر خانوادهدرمانی را دنبال میکند. دسته پنجم کتابهایی است که مسائل اجتماعی را با رویکردی تحلیلی نسبت به حوزه جنسیت و زن و خانواده را پیگیر هستند که در این بخش تمرکز بیشتری صورت گرفته است و کتابهای متعددی وجود دارد.
🔸 دکتر محمدتقی کرمی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی: در مسئله نشر در عرصه زن و خانواده دو برش قابل بحث است؛ نخست اینکه حوزه نشر در جامعه ایران پیرامون مطالعات زنان تا حدی وابسته است به دانشگاه و رشته مطالعات زنان و کسانی که مسئله زنان را خواه یا ناخواه در دستور کار خود قرار میدهند.
🔸 یعنی پیرو تأسیس رشته زنان در دانشگاه این انتظار وجود دارد که حجم بالایی از تحقیقات در آینده در حوزه مطالعات زنان، فمنیست، بحثهای اندیشه سیاسی، مباحث نقد اندیشه کلامی و … وجود داشته باشد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33056
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از میزگرد نقد و نظر «تحلیل اجتماعی مواجهه حکمرانی و مردمی با نابهنجاری پوشش و حجاب»
🔹 حجت الاسلام والمسلمین حسن خیری، رئیس انجمن مطالعات اجتماعی حوزه علمیه قم: بحث حجاب و پوشش از مسائل هویتی و اجتماعی شدن است و در بحث های هویتی، هم الزامات وجود دارد و هم کار فرهنگی. اساس مباحث ما نظریات اسلام است و این نظر اسلام تعیین کننده مدل رفتاری ما است.
🔸 دکتر سیاهپوش: متوقف شدن در جواز سلب و ایجاب برخورد حاکمیت با پوشش، باعث باخت ما خواهد شد. اساسا این سوال جای طرح ندارد زیرا تعریف از حکومت یعنی الزام کردن و این جزء ماهیت حکومت است. از طرفی سلب هم صرفا در برخورد انتظامی محصور نمی شود.
🔹 حجت الاسلام آقاجانی، عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم: موضوع بحث را می توان از دیدگاه های مختلفی مورد بحث قرار داد ما باید ساماندهی و ساختارمند بحث را ادامه دهیم. مراد از برخورد سلبی تنها برخورد انتظامی نیست بلکه دارای مراتب و مراحلی است که آخرین مرحله برخورد سلبی و برخورد نظامی است.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33062
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com