✅ اکثر بزرگان دینی و علمی سایر ادیان و مذاهب در جهان خواستار پیشگامی علمای شیعه در صیانت از ارزش های خانواده اند
🔻 حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری، مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزههای علمیه:
🔹 جریان فکری حقیقی و پنهان نزد اکثر علما و بزرگان ادیان جهان نظیر یهودیان متدین ضدصهیونیسم، مسیحیان متدین کاتولیک و ارتدوکس و نیز علمای سایر مذاهب اسلام و حتی ادیانی نظیر هندوئیسم، حاکی از وجود دغدغه های مشترک در زمینه خانواده و نگرانی عمیق آنها از به خطر افتادن نهاد خانواده و ارزش های آن است.
🔹 نکته جالب توجه تر در این گفتگوها آن است که این شخصیت ها اکثرا با ابراز نارضایتی از فشارهای موجود سیاسی بر روی آنها برای حمایت از طرح ها و رویکردهای ضد ارزش های سنتی خانواده، خواستار آن هستند که علمای شیعه و به طور خاص کشور جمهوری اسلامی ایران پیشگام صیانت و پاسداری از کیان نهاد خانواده و ارزش های آن در جهان در برابر این هجمه ها باشد و “علم (پرچم) این رسالت را بر زمین نگذارد”.
🔹 در یکی از این گردهمایی های اخیر، رییس جمهور آلمان در سخنرانی افتتاحیه در اعترافی تکان دهنده اذعان داشت که غرب از کنار گذاشتن دین از جامعه و سیاستگذاری اجتماعی آسیب دیده و علمای ادیان که از اقبال و حمایت افکار عمومی برخوردارند باید برای تحول مثبت در این راستا و حفظ ارزش های خانواده و نیز احیای ارزش های رنگ باخته آن به یاری دولت ها و دولتمردان بیایند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33015
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
دانشگاه امام صادق علیهالسلام با همکاری بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار میکند:
📌 همایش بین المللی امام رضا علیهالسلام و گفتگوی ادیان
🔰 محورهای همایش:
🔹 روش شناسی گفتگوی بین ادیان
🔸 ادیان و خانواده
🗓 مهلت ارسال چکیده مقالات: چهارشنبه ۱ شهریورماه ۱۴۰۲
🕰 زمان برگزاری همایش: زمستان ۱۴۰۲
🏢 مکان: مشهد مقدس
🌐 ارسال مقالات و کسب اطلاعات بیشتر از طریق پیوند زیر:
irirdialoguefa.ir
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#خانواده
#همایش_بین_المللی
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ الگوهایی که امام تبیین می کنند مشکل علوم انسانی را بتمامه حل می کند
🔻حجت الاسلام و المسلمین علی فرحانی، استاد درس خارج حوزه علمیه در سلسله دروس خارج فقه فرهنگ:
🔹 در ساحت فقه معاصر باید ملتفت باشیم که در راستای تطبیق منابع بر شرائط فعلی و حل نیازها و سوالات روز بشر، باید رژیم منطقی و پارادایم تحول و تولید جدید را تعریف کنیم و الا اگر این پارادایم و الگوریتم را رها کنیم و صرفا نتیجه محور به دنبال حل مساله یا تولید علوم انسانی اسلامی باشیم، مصون از یک نحو پروتستانتیسم در دنیای اسلام، نخواهیم بود.
🔹 لذا حل مساله در فضای فقه معاصر باید مبتنی بر دستگاه استنباطی و قواعد و ضوابط فقه باشد ولو برای رسیدن به نتیجه در این فضا، نیاز به گذر زمان داشته باشیم. پس در این عرصه نباید نگاه منبع محور را از دست بدهیم.
🔹 مکتب استنباطی حضرت امام را نمی توان حاشیه سائر بزرگان دید بلکه یک مکتب مستقل و عمیق است که باید کاملا دریافت شود و اساسا پارادایم ای که حضرت امام تبیین میکنند مسائل اجتماعی را در جای خودشان قرار داده و به آنها جواب تام میدهد و مشکل علوم انسانی را بتمامه حل میکند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33023
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#درس_خارج
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ باید درمقابل جنگ ترکیبی، جهاد فرهنگی شکل دهیم
💢 مراسم آغاز دورههای توانمندسازی «حلقههای میانی» دانشجویان فعال فرهنگی اجتماعی کشور با حضور دکتر احمد وحیدی وزیر کشور، حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، استانداران سراسر کشور و جمعی از روسای دانشگاههای کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.
🔹 دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: اکنون در جنگ ترکیبی قرار داریم و باید درمقابل آن جهاد فرهنگی شکل دهیم. البته تاکنون برخی از خاکریزهای فرهنگی را از دست دادهایم و برای اینکه بتوانیم بر این بحث غلبه کنیم، باید شبکه های رفاقتی که دشمن از طریق فضای مجازی ایجاده کرده است را در شبکه های حقیقی آورده و جوانان را مسلح به اندیشه کنیم. برای این کار، به شبکه های نخبگانی و گسترده نیاز داریم که جمع جوانان را در ساختار درختی مورد توجه قرار دهیم.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33039
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ مرکز آموزشهای کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میکند:
🔹 نشستهای آنلاین ایران جوان
به مناسبت روز ملی جمعیت
1️⃣ جناب آقای دکتر مروتی
با موضوع: جمعیت سیاست و امنیت
🗓 چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه
2️⃣ سرکار خانم دکتر سمائی
باموضوع: سلامت و مادری
🗓 پنجشنبه 28 اردیبهشت ماه
3️⃣ جناب آقای صالح قاسمی
باموضوع: تک فرزندی و عواقب آن
🗓 شنبه 30 اردیبهشت ماه
4️⃣ حجت الاسلام والمسلمین قنبرزاده
باموضوع: فرزند آوری اقتصاد و معیشت
🗓 یکشنبه 31 اردیبهشت ماه
🕙 ساعت: 10 الی 12
🔰 لینک ورود به نشست:
🌐 https://c88.ir/44S
ارتباط با ادمین 👇
📱 @admin_el
☎️ 02531156361
@ENOEnsani
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#جمعیت
#نشست
#مجازی
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ جلسه مشترک حوزه علمیه استان تهران با دانشگاه آزاد اسلامی تهران
💢 در پی انعقاد تفاهم نامه حوزه های علمیه با دانشگاه آزاد که توسط آیت الله اعرافی و دکتر طهرانچی امضا شده بود، جلسهای با حضور حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران و دکتر صالحی رئیس دانشگاه آزاد تهران برگزار گردید.
🔹 در این جلسه که با حضور دکتر مرادخانی مسئول دبیرخانه همکاری حوزه و دانشگاه تشکیل شد پیرامون ظرفیت های حوزه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و بین الملل در تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی و شناساندن حوزه تهران به اساتید و دانشجویان دانشگاه و بهره وری از ظرفیت های حوزه در قالب اردو های یک روزه و بازدید از مدارس و مراکز تخصصی و نمایشگاه ویژه دستاوردهای علمی حوزه در چهل ساله انقلاب اسلامی و متقابلاً از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه، گفتمانی صورت بگیرد.
🔹 در این جلسه مقرر شد کارگروه مشترک متشکل از اساتید و معاونین طرفین تشکیل شده و در آن از ظرفیت های تعاملی طرفین تصمیماتی گرفته شود.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#دانشگاه_و_حوزه
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ لازمه پیشرفت کشور، پیشرفت در علوم انسانی است
🔻 دکتر جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه علامه طباطبائی مطرح کرد:
🔹 اگر می خواهید مسایل کشور به خوبی فهمیده شود و راه حل های درست ارائه و اجرا شود، نمی توان نقش علوم انسانی را نادیده گرفت. سوال دیگر این است که آیا ما از وضع موجود به وضع مطلوب در استفاده از علوم انسانی حرکت می کنیم یا نه؟ دولت باید دانشگاه را یک ظرفیت برای بهره گیری از علوم انسانی در جهت حل مسایل کشور بداند.
🔹 اگر دانشگاه و دانشجوی علوم انسانی در این زمینه موثر نیست باید آسیب شناسی شود که چرا شرایط اینگونه شده است. فقط اینطور نیست که صنعت با دانشگاه در ارتباط باشد بلکه سیاست، اقتصاد و فرهنگ هم باید با دانشگاه در ارتباط باشد.
🔹 شاخص های مختلفی برای ارزیابی عملکرد دولت منتخب مردم وجود دارد و این شاخصها برای این است که اگر دولت این شاخص ها را به درستی پیش ببرد از او حمایت و پشتیبانی کرد. اگر در پیشبرد شاخصی دولت عقب بود باید آن را نقد کرد. دانشگاه در این زمینه بسیار میتوانند موثر باشند. دولت سایه یک گفتمان است و آحاد جامعه در وسع خود باید به روند پیشبرد مسایل جامعه کمک کنند. هر دانشگاهی می تواند یک دولت در سایه باشد و مسایل را رصد و پایش کند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33043
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر
🎥 تیزر برگزاری همایش بینالمللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی(ره)
🗓 زمان برگزاری: 25 و 26 خرداد ماه 1402
جهت دریافت فایل با کیفیت با دبیرخانه همایش تماس حاصل فرمایید
☎️ 025-32113456
✅ پایگاه اطلاعرسانی آثار حضرت آیتالله مصباح یزدی(ره)
🌐 https://mesbahyazdi.ir
✅ کانال اطلاعرسانی آثار علامه مصباح(ره)
🔰 @mesbahyazdi_ir
✅ انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و انتشار آثار حضرت علامه مصباح(ره)
🌐 https://eshop.iki.ac.ir/shop/7
🔷 سایت همایش بینالمللی علوم انسانی در اندیشه علامه مصباح(ره)
🌐 www.ihsam.iki.ac.ir
🔷 کانال همایش در ایتا، سروش و بله
🔰 @ihsam_ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از نشست خبری مراسم اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی «کتاب سال سبک زندگی»
💢 آئین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی «کتاب سال سبک زندگی جمهوری اسلامی ایران» با معرفی برگزیدگان، همراه با سخنرانی حججاسلام والمسلمین احمد واعظی، حمید پارسانیا و مهدی علیزاده و برگزاری کرسی ترویجی «بررسی نقش مناسک دینی در تقویت اصول و مبانی سبک زندگی» روز پنچشنبه ۲۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در محل دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار میگردد.
🔻 حجتالاسلام والمسلمین علی رحمانی، مدیرکل آموزش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی:
🔹 با توجه به این سیاست، دبیرخانه چهارمین دوره از طریق ارتباط با معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، خانه کتاب، نهاد کتابخانههای عمومی و رصد هوشمند پایگاهها و سایتهای مرتبط با حوزه نشر، به ۶هزار عنوان کتاب دسترسی پیدا کردیم، از این تعداد ۴۰۰اثر سازگار با محورهای ۹گانه جشنواره کتاب سال بود.
🔹 پس از تماس با ناشران و نویسندگان ۳۲۴ اثر توسط دبیرخانه دریافت شد و در یک ارزیابی مقدماتی ۹۲اثر واجد صلاحیت برای ورود به چرخه ارزیابی تفصیلی شد.
🔹 در این مرحله ۳۴ تن از متخصصان ملی در حوزه سبک زندگی با دبیرخانه همکاری داشتند که خروجی ارزیابی این مرحله ۲۴ عنوان کتاب سازگار با ۶محور بوده است. نتیجه این مرحله جهت ارزیابی نهایی که توسط ۶تن از اساتید شاخص کشوری به سرانجام رسید که در روز اختتامیه برگزیدگان معرفی خواهند شد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33003
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_علمیه
#گزارش_خبری
#مشهد
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ طرح امین بهترین طرح برای کاهش آسیب های اجتماعی است
🔻 حجت اسلام والمسلمین حسین ملانوری، معاون تبلیغ حوزه های علمیه کشور:
🔹 در نظارت دو مسئله ای که وجود دارد، اول این است که جمعیت در حدی زیاد شده که معاون شهرستان وقت برای نظارت کامل ندارد وراه این است که از نیروی کمکی استفاده کنیم.
🔹 به دوستان مبلّغ توصیه شود محتوایی که تولید می کنند با مطالعه انجام دهند و میتوانند از مجلات مبلغان، سفیر امین و کانال بیان ناب که به صورت روزانه بیانیه الکترونیک روزانه، تولید میکند، کانال مدارس امین و کانال پاسخ به پرسش های دانش آموزی استفاده کنند.
🔹 سال گذشته مربیان امین از ۴ هزار نفر به ۲۴ هزار نفر رسانده شد و برای اینکار از ۴۰ هزار طلب، مصاحبه گرفته شده است.
🔹 علت افزایش یکباره ۲۰ هزار نفری طرح امین حمایت وزارت کشور از این طرح است که به نظرشان بهترین طرح برای کاهش آسیب های اجتماعی است.
🔹 طرح امین پایه طرح تربیتی است؛ در بعضی مدارس مبلغان امین خیلی موفق هستند، اما متاسفانه طرح تربیتی پیاده نکرده اند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=32997
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_علمیه
#گزارش_خبری
#آذربایجان_شرقی
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از نشست علمی «تحلیل تازههای نشر در حوزه زنان و خانواده»
🔹 دکتر زهرا شریف، عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده: یکی از موارد مهم در این عرصه، آثار تربیتی بخش کودک و نوجوان است. آثار مربوط به سبک زندگی و مهارتهایی که در راستای اصلاح زن و شوهر اهمیت دارند از دیگر موارد حایز اهمیت در این زمینه هستند. آثاری با رویکردهای جامعهشناسانه در زمینه زن و خانواده سومین دسته از آثار مهمی است که مورد بحث قرار گرفتهاند.
🔹 چهارمین دسته مورد اشاره آثاری است که با رویکرد روانشناسانه، سیر خانوادهدرمانی را دنبال میکند. دسته پنجم کتابهایی است که مسائل اجتماعی را با رویکردی تحلیلی نسبت به حوزه جنسیت و زن و خانواده را پیگیر هستند که در این بخش تمرکز بیشتری صورت گرفته است و کتابهای متعددی وجود دارد.
🔸 دکتر محمدتقی کرمی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی: در مسئله نشر در عرصه زن و خانواده دو برش قابل بحث است؛ نخست اینکه حوزه نشر در جامعه ایران پیرامون مطالعات زنان تا حدی وابسته است به دانشگاه و رشته مطالعات زنان و کسانی که مسئله زنان را خواه یا ناخواه در دستور کار خود قرار میدهند.
🔸 یعنی پیرو تأسیس رشته زنان در دانشگاه این انتظار وجود دارد که حجم بالایی از تحقیقات در آینده در حوزه مطالعات زنان، فمنیست، بحثهای اندیشه سیاسی، مباحث نقد اندیشه کلامی و … وجود داشته باشد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33051
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
سلسله جمع اندیشی های هم گرا با عنوان👇
🔷ایده های تحول آفرینِ پیشرفت🔷
نشست 1⃣ از 🔟
موضوع⬇️
پیشران های تحول حکمرانی و تحول اجتماعی
محورها⬇️
● طرح مسائل اساسی با افکار عمومی
● راه های مشارکت مردم در اقتصاد
زمان: پنجشنبه ۴ خرداد ماه ۱۴۰۲
مکان: شهر شیراز
✔️ جهت ارتباط با دبیرخانه جمع اندیشی فرم زیر را تکمیل بفرمایید👇
https://survey.porsline.ir/s/olGCBib9
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حکمرانی
#جمع_اندیشی
#شیراز
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از نشست علمی «تحلیل تازههای نشر در حوزه زنان و خانواده»
🔹 دکتر زهرا شریف، عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده: یکی از موارد مهم در این عرصه، آثار تربیتی بخش کودک و نوجوان است. آثار مربوط به سبک زندگی و مهارتهایی که در راستای اصلاح زن و شوهر اهمیت دارند از دیگر موارد حایز اهمیت در این زمینه هستند. آثاری با رویکردهای جامعهشناسانه در زمینه زن و خانواده سومین دسته از آثار مهمی است که مورد بحث قرار گرفتهاند.
🔹 چهارمین دسته مورد اشاره آثاری است که با رویکرد روانشناسانه، سیر خانوادهدرمانی را دنبال میکند. دسته پنجم کتابهایی است که مسائل اجتماعی را با رویکردی تحلیلی نسبت به حوزه جنسیت و زن و خانواده را پیگیر هستند که در این بخش تمرکز بیشتری صورت گرفته است و کتابهای متعددی وجود دارد.
🔸 دکتر محمدتقی کرمی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی: در مسئله نشر در عرصه زن و خانواده دو برش قابل بحث است؛ نخست اینکه حوزه نشر در جامعه ایران پیرامون مطالعات زنان تا حدی وابسته است به دانشگاه و رشته مطالعات زنان و کسانی که مسئله زنان را خواه یا ناخواه در دستور کار خود قرار میدهند.
🔸 یعنی پیرو تأسیس رشته زنان در دانشگاه این انتظار وجود دارد که حجم بالایی از تحقیقات در آینده در حوزه مطالعات زنان، فمنیست، بحثهای اندیشه سیاسی، مباحث نقد اندیشه کلامی و … وجود داشته باشد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33056
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از میزگرد نقد و نظر «تحلیل اجتماعی مواجهه حکمرانی و مردمی با نابهنجاری پوشش و حجاب»
🔹 حجت الاسلام والمسلمین حسن خیری، رئیس انجمن مطالعات اجتماعی حوزه علمیه قم: بحث حجاب و پوشش از مسائل هویتی و اجتماعی شدن است و در بحث های هویتی، هم الزامات وجود دارد و هم کار فرهنگی. اساس مباحث ما نظریات اسلام است و این نظر اسلام تعیین کننده مدل رفتاری ما است.
🔸 دکتر سیاهپوش: متوقف شدن در جواز سلب و ایجاب برخورد حاکمیت با پوشش، باعث باخت ما خواهد شد. اساسا این سوال جای طرح ندارد زیرا تعریف از حکومت یعنی الزام کردن و این جزء ماهیت حکومت است. از طرفی سلب هم صرفا در برخورد انتظامی محصور نمی شود.
🔹 حجت الاسلام آقاجانی، عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم: موضوع بحث را می توان از دیدگاه های مختلفی مورد بحث قرار داد ما باید ساماندهی و ساختارمند بحث را ادامه دهیم. مراد از برخورد سلبی تنها برخورد انتظامی نیست بلکه دارای مراتب و مراحلی است که آخرین مرحله برخورد سلبی و برخورد نظامی است.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33062
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🍀🔰
گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می کند:
نشست علمی تخصصی
💢 روانشناسی عفاف و حجاب
با هدایت دکتر مسعود آذربایجانی، استاد روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
سخنرانی ها:
🔸تحلیل روانشناختی حجاب در ایران؛ سیده محدثه پیشنمازی و فاطمه غنوی.
🔸روانشناسی کمحجابی با رویکرد اکتشافی؛ مصطفی عربپور .
🔸اورژانسهای جنسی در روانپزشکی آمریکا؛ دکتر علیاصغر اکبری (روانپزشک).
🔸بازگشت به عفاف در غرب؛ دکتر محمد زارعی.
🗓یکشنبه 31 اردیبهشت از ساعت 8:30 تا 12
◀️ورود به جلسه مجازی:
https://vc.rihu.ac.ir/ch/meeting3
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حجاب
#نشست_علمی
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگر خانههای خالیِ ایران در کشور دیگری بود چه میشد؟
◾️نگاهی به قانون مالیات بر خانه های خالی در کشورهای دیگر...
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ انعقاد تفاهم نامه مشترک دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و وزارت آموزش و پرورش
💢 این تفاهم نامه همکاری با حضور دکتر میکائیل باقری مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم امضا شد.
🔹 در ابتدای این نشست مهدی مهتابی مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به بیان توضیحاتی در خصوص اهداف تفاهم نامه و ظرفیت های موجود در دو نهاد و همچنین اشتراکات فرهنگی و قرآنی و راه های همکاری های بیشتر دو مجموعه پرداخت.
🔸 حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با ۱۸ دانشکده علوم قرآنی در شهرهای مختلف کشور به عنوان مهمترین و تخصصی ترین مرکز آموزش معارف قرآنی در میان آحاد جامعه بشمار می رود.
🔸 این دانشگاه با بیش از ۲۰ هزار فارغ التحصیل و ۶ هزار دانشجو همواره نقش مهمی در جهت اعتلای فرهنگ قرآن کریم در جامعه دارد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=32553
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#قرآن_کریم
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ رونمایی از برنامه هفتم توسعه
🔻 دکتر مخبر، معاون اول رییس جمهور:
🔹 از ویژگی های تدوین برنامه هفتم توسعه بررسی و آسیب شناسی اشکالات در اجرای برنامه های گذشته است تا مشخص شود به چه دلایلی نتوانستیم به اهداف برنامه های قبل برسیم.
🔹 مدل های برنامه ریزی نادرست، تکرار برخی راهبردها، تدوین اهداف اشتباه، مهیا نبودن شرایط اجرای برنامه ها، اشکالات در ساختار اجرایی کشور برای اجرای برنامه های توسعه قبلی و عدم تشخیص اولویت ها از جمله چالش ها و سوالات پیش رو در تدوین سند برنامه پنج سال هفتم توسعه بود.
🔹 اگر اولویت های انتخابی متکی به ظرفیت های کشور نباشد قطعاً در اجرای این برنامه نیز دچار مشکل می شویم که سازمان برنامه و بودجه در این زمینه جلسات و برنامه ریزی منظمی داشته است.
🔹 رئیس جمهور در زمان انتخابات ریاست جمهوری و هنگام تدوین سند تحول دولت نظر گروه های بسیاری از نخبگان و صاحب نظران کشور را مورد توجه قرار داد و یکی از مهمترین وجوه تدوین برنامه هفتم توسعه همین توجه به سند تحول دولت بعنوان یکی از اسناد بالادستی برنامه هفتم بوده است.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33072
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#برنامه_و_بودجه
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
❇️ نشست «جایگاه سیاست های پولی و ارزی در مهار تورم» با همکاری اندیشکده اقتصاد مقاومتی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
🔹این جلسه، دومین نشست از مجموعه «تورم؛ ریشه ها و راهکارها» است که ذیل «گفتگوهای مسیر پیشرفت» برگزار می شود.
🔹دبیر نشست:سید محمدرضا موسوی، کارشناس پول و بانک اندیشکده اقتصاد مقاومتی
🔻با حضور:
– مجید شاکری، کارشناس مسائل اقتصادی
– حسن حسن خانی، کارشناس مسائل اقتصادی
– میثم خسروی، مدیر گروه پولی و بانکی مرکز پژوهش های مجلس
⏱زمان: سه شنبه ٢ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶ تا ١٨:٣٠
🔹 جهت حضور در نشست حداکثر تا پایان روز یکشنبه ٣١ اردیبهشت نام و نام خانوادگی خود را به شماره ٠٩٣٣٨٠٢٢٨٠۴ ارسال کنید.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#سلسله_نشست
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ در یکسالگی جراحی اقتصادی و حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی؛ ضرورت بازخوانی، عبرتآموزی و مسئولیتپذیری برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه
🔻 مهدی عسگری، نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی:
🔹 عدهای هم تلاش کردند به جای مسئولیتپذیری و پاسخگویی، این جراحی را به یک تکلیف قانونی حواله دهند که در ویدئوی فوق، مورد بررسی قرار گرفت.
🔹 مگر تصمیمسازان، میزان تورم حاصل از این جراحی را 7.6درصد پیشبینی نکرده بودند؟ مگر همان زمان نسبت به این خطای محاسباتی بارها هشدار ندادیدم؟ حالا و پس از تحمیل خسارات جدی به مردم، به اذعان بانک مرکزی حذف ارز ترجیحی و افرایش نرخ دلار علت اصلی تورم کم سابقه در یکسال گذشته بوده است.
🔹 نگرانی مهم ماجرا این است که این چرخه معیوب همچنان ادامه یابد، با این دست فرمان اشتباه که محصول تفکرات نئولیبرالیِ رسوخ کرده در دستگاه کارشناسی دولت است، تورم نه تنها مهار نمیشود بلکه به مسیر معیشتسوز خود ادامه میدهد مگر اینکه دولت با تغییر ریل، دست به اقدامات اصلاحی درخصوص ریشههای واقعی تورم بزند، ریشههایی همچون دلارزدایی و مهار بانکهای خصوصی و شکستن احتکار زمین ، که البته منافع طبقه اشراف و سرمایهداران یک درصدی، با آن گره خورده است.
🔹تا وقتی تصمیماتی که پیامدهای سهمگین برای مردم دارد، برای متولیان آن تصمیم، بی هزینه باشد، این چرخه معیوب ادامه خواهد داشت. برای شکستن این چرخه (که نیاز به یک جریان فکری-مردمی دارد) همچنان تلاش خواهیم کرد، انشاءالله.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ همه ابعاد جوانی جمعیت اعم از تسهیلات و فرهنگسازی باید با هم انجام شود
🔻 بانکیپور فرد، نماینده مجلس در همایش هفته ملی جمعیت:
🔹 برخیها فکر میکنند، که قانون جوانی جمعیت فقط تسهیلات است، اما بخش زیادی از آن شامل فرهنگسازی، متون آموزشی و مباحث معرفتی است که هنوز به اجرا درنیامده است. نهادهای فرهنگساز در حد ارائه گزارش، برنامه زیادی در رابطه با جمعیت داشتهاند، ولی به صورت قرارگاهی و برنامهریزی شده اقدامی را انجام ندادند.
🔹 ما فرصت زیادی نداریم و نباید به روش آزمون و خطا عمل کنیم، باید همه ابعاد جوانی جمعیت اعم از تسهیلات و فرهنگسازی با هم انجام شود. جوانی جمعیت یک مساله چند متغیره است، طی سه دهه گذشته بحث تنظیم خانواده، مراحل مختلف مسکن، حقوق و دستمزد و شیوه آموزش به گونهای رقم خورده، که از فرزندآوری ممانعت کند.
🔹 چون متغیرهای جوانی جمعیت متعدد است باید اولویت گذاری کنیم و به همه آنها بپردازیم. اگر در حوزه های مسکن، بهداشت و درمان اقدام موثری انجام ندهیم، جوانی جمعیت محقق نمیشود، از این رو به ناچار قانون را به شکل وسیع نوشتیم، تا ۲۱ مانعی که وجود دارد را از میان ببریم. دبیرخانه ستاد ملی جمعیت تنها سه یا چهار نیرو دارد و مسئولان این قانون را جدی نگرفتند.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33088
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#جمعیت
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔰دومین رويداد علم شهر قرآن و روان شناسي با همكاري هسته پژوهشي قرآن و روان شناسي دانشگاه تهران برگزار مي شود
🔻عناوين برنامه :
🔹 *سخنراني جناب آقاي دكتر هادي بهرامي احسان* (استاد گروه روان شناسي و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران)
🔹 گزارش برنامه های اجرا شده در دو دوره علم شهر قرآن و روان شناسی توسط *سرکار خانم دکتر فاطمه فیاض*
🔹 *سخنراني جناب آقاي احمدرضا اخوت* (مؤسس و مدرس مدرسه دانشجويي قرآن و عترت دانشگاه تهران) با موضوع *سطوح پژوهش های قرآنی در علوم انسانی* (همراه با پرسش و پاسخ)
🔹 معرفی کارگروه های تخصصی و پژوهش های و پایان نامه های انجام شده :
▪️کارگروه استعداد و شخصیت
▪️کارگروه افسردگی
▪️کارگروه اضطراب
▪️کارگروه مشاوره نوجوان
▪️کارگروه مشاوره پیش از ازدواج
▪️کارگروه مشاوره خانواده
❇️ *همراه با غرفه فروش کتاب و نمایش پایان نامه ها*
🔸زمان: *چهارشنبه ۱۰ خرداد/ ساعت ۸ تا ۱۲*
🔸 مکان: *دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران*
🔸 *حضوری و مجازی* (برای غیر تهرانی ها)
🔸 ثبت نام از طريق :
https://formafzar.com/form/o1dek
🔸 *مهلت ثبت نام تا ۸ خرداد*
♻️ راه هاي ارتباطی:
✔️ ایمیل:
elmshahrqouranravan@gmail.com
✔️ اینستاگرام:
https://www.instagram.com/elmshahrravantarbiat
✔️ بله:
https://ble.ir/elmshahrqouranravan
✔️ واتس آپ:
https://chat.whatsapp.com/CvyMqnpReey8YunJJu8Kkb
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#روانشناسی_قرآن
#رویداد
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ فلسفه تأسیس انجمنهای علمی، تعامل و همگرایی ظرفیتهای علمی و دانشی حوزه است
🔻 در گفتوگو با حجت الاسلام خیری، رئیس انجمن علمی مطالعات اجتماعی حوزه مطرح شد:
🔹 انجمن علمی مطالعات اجتماعی ۱۲ سال قبل و با پیگیری اساتیدی همچون حجج اسلام و المسلمین پارسانیا، رجبی، میرسپاه، آقای کجوییان، و امثال این اساتید تشکیل شد و در حال حاضر ششمین دوره هیئت مدیره انجمن را پیش رو داریم که ان شاءالله توقع میرود روزبروز شاهد فعالیت انجمنها، هویت و تعلق دوستان انجمن به انجمن باشیم، در این راستا ششمین دوره انجمن نیز ۲ سال دیگر به طول میانجامد.
🔹 انجمن ۲ نوع عضویت دارد که شامل عضویت پیوسته و عضویت وابسته است. عضویت پیوسته طلاب دارای مدرک سطح ۳ و ۴ حوزه علمیه یا مدرک کارشناسیارشد و دکتری هستند که طلبهاند یعنی مدرک دانشگاهی دارند ولی طلبه هستند، در این ارتباط ۱۶۰ نفر عضو پیوسته داریم. اعضای وابسته طلاب سطح ۲ یا دارای مدرک کارشناسی رشتههای مرتبط نیز شامل بیش از ۱۴۰ عضو وابسته است.
🔹 در همکاری با ستاد یکصدمین سالگرد باز تأسیس حوزه علمیه قم بیش از ۳۰ مورد طرح به دبیرخانه ارسال شده است و حمایت از طرحهای پژوهشی و تصویب بیش از ۱۰ طرح در کارنامه ۱۰ ماهه انجمن ثبت شده است.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=33092
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_علمیه
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فراخوان پانزدهمین جشنواره علامه حلی آغاز شد
طلاب جوان (زیر 35 سال) حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور [متولدین 1367/01/01 و مابعد آن] تا پایان روز یکشنبه 15 مرداد 1402 فرصت دارند فرایند ثبتنام در این جشنواره را تکمیل نمایند.
همچنین، اساتید حوزههای علمیه منوط به داشتن شرط سنی زیر 50 سال [متولدین 1352/01/01 و مابعد آن] و داشتن کد استادی در حوزههای علمیه برادران در سال جاری یا مجوز تدریس در حوزههای علمیه خواهران و جامعةالزهراء(س) در سال جاری، میتوانند در بخش اساتید این جشنواره شرکت نمایند.
آثار ارسالی میبایست در یکی گروههای علمی دهگانه جشنواره شامل: «تفسیر و علوم قرآنی»، «علوم حدیث و درایه»، «کلام»، «اخلاق و تربیت»، «فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه و منطق»، «اصول فقه»، «تاریخ اسلام»، «ادبیات» و «علوم انسانیِ مرتبط با حوزه دین» و در قالب: «مقاله»، «کتاب»، «تحقیق پایانی سطح دو» و «پایاننامه سطح سه حوزه (یا کارشناسی ارشد دانشگاهی طلاب)» باشد.
«نقش حوزههای علمیه در راهبردهای فرهنگ عمومی و دینداری جامعه» به عنوان موضوع بخش ویژه جشنواره پانزدهم است و افرادی که در این موضوع آثار خود را به جشنواره ارسال نمایند از 5 امتیاز ویژه در ارزیابی آثار و در صورت برگزیده شدن، معادل 1.5 برابر جوایز منتخبین بخش عادی جشنواره بهرهمند خواهند شد.
🌐 لینک ثبتنام کلیه طلاب خواهر و برادر سراسر کشور
🔰 فایل راهنمای ثبتنام در سامانه جشنواره
@jhelli_ir
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#جشنواره_علامه_حلی
#فراخوان
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com