🔰 سلسله دروس خارج و درس گفتارهای نظامهای اسلامی
🔹موضوع: فقه روابط بین الملل
🎙استاد: سید سجاد ایزدهی
🔹 زمان: شنبه تا سه شنبه ساعت 07:00
🔹 مکان: فیضیه، مدرس 211
❇️ جهت اطلاعات بیشتر و پاسخگویی: @Meftahandishe
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#فقه_روابط_بین_الملل
#درس_خارج
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔻منتشر شد |
📖 به همت «انتشارات منهاج علم»
📘 کتاب «نظریه دولت اسلامی»
✍️ به قلم آیت الله عباس کعبی
📚 معرفی کتاب:
در میان مباحث مختلف علوم انسانی، مسائل مربوط به شیوۀ حکمرانی و شیوۀ اعمال قدرت و تعامل دولت با مردم، مسائلی مهم و پرمناقشه میباشد و اندیشهها و مکاتب مختلف بشری راجع به این امور خطیر به ایراد نظرات مختلف پرداختهاند.
مکتب اسلامی نیز با بهرهگیری از مقولۀ عظیم ولایت الهی بر انسانها و در پرتو آن اصل ولایت فقیه، دستاوردهای مهمی را به جامعۀ علمی بشر عرضه نموده است.
کتاب حاضر به قلم آیت الله عباس کعبی مجموعهای از سخنرانیها در تبیین تئوری دولت اسلامی و نیز نوشتهای در تبیین مفهوم ولایت مطلقه فقیه بر پایه فقه و حقوق و اخلاق و مدیریت است.
▪️ ۱۶۸ صفحه
▪️ رقعی _ شومیز
▪️ ۷۵،۰۰۰ تومان
🛒 سفارش کتاب:
▫️ اینترنتی:
B2n.ir/x05334
▫️ شناسه ادمین:
@ketab_menhaj
▫️ تلفن:
۰۲۵۳۷۸۳۰۱۸۳
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#دولت_اسلامی
#معرفی_کتاب
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ پایداری ۹۴ درصد از ازدواجهای دانشجویی
🔹 حجتالاسلام والمسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها موضوع پایداری خانواده را از برکات ازدواجهای دانشجویی دانست و افزود: با توجه به مجموعهای از محورهای ارزشمند در خانواده، طرح زوج مانا امسال آغاز شده است و غربالگری در خانوادههایی که در این طرح شرکت کردند اتفاق افتاده است که ۱۰۰ زوج نمونه که خانواده موفقی را تشکیل داده اند انتخاب و معرفی شده و به عنوان بهترین الگو معرفی میشوند.
🔹 وی با بیان اینکه در طرح زوج مانای امسال ۱۰ هزار و ۵۰۰ زوج شرکت کردند، گفت: شاخصهایی در انتخاب خانواده موفق، در جشنواره زوج مانا مدنظر بوده است که از جمله میتوان به بحث فرزندآوری و کنشگری اجتماعی مثل کارآفرینی، فعالیتهای جهادی، رتبه علمی زوجین و فعالیتهای قرآنی و معرفتی، حضور در دورههای آموزشی و همچنین ارسال آثار در قالب خاطره، تجربیات ماندگار و ایدههای ناب اشاره کرد که با ارزیابیهای صورت گرفته توسط داوران طرح، ۱۰۰ خانواده به عنوان زوج مانا انتخاب شده اند.
🔹 رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها طرح دردانه را یکی دیگر از اقدامات موثر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خواند و خاطرنشان کرد: این موضوع معطوف به فرزندآوری خانوادههای دانشجو است که برای این امر مشوقهایی مدنظر بوده است.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35527
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#دانشگاه
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران با همکاری گروه محام (مطالبه گران حقوق اساسی مستضعفان) برگزار میکند:
1️⃣ موضوع کرسی دوم:
ظرفیت نظریه حقوق عامه برای احقاق / احیای حقوق مستضعفين
🕰 زمان: شنبه 13 آبان ماه 1402 - ساعت 16:00
مکان: خانه اندیشهورزان (ضلع شمال غربی تقاطع خیابان ولیعصر (عج) و خیابان انقلاب اسلامی، پلاک 907، کافه کناری، سالن غربی)
با ارائه گواهی معتبر حضور در نشست علمی و ثبت نام در انجمن علمی حقوق عمومی اسلامی ایران
لطفا جهت ثبت نام مشخصات خود را به کاربری زیر در پیامرسان بله یا ایتا یا تلگرام ارسال فرمایید.
@abolfazlkondori
ظرفیت شرکت حضوری محدود است
🌐 لینک شرکت در جلسه مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/p_edalat/neshast
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حقوق_عامه
#کرسی_ترویجی
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بانکها در حوزه مسکن چه می کنند؟
🔹اگر میخواهید دلیل آن جمله مشهور رهبر معظم انقلاب که فرمودند "بانکها غلط میکنند بنگاهداری کنند" را بهتر متوجه شوید، این ویدئو را مشاهده بفرمایید.
🔹 ۷۸ شرکت انبوهساز تحت اختیار بانکها با پول مردم اقدام به ساخت مسکن می کنند.
✍️بانکها، محصول به ثمر نشسته تفکر شکست خورده نظام سرمایه داری و لیبرالیسم اقتصادی در کشور هستند که چاره ای جز اصلاح آنان نیست.
ای کاش دولتها با غلبه بر ترس از بانکها و با تکیه بر توان و نیروی عظیم مردمی، نسبت به اصلاح رفتار مالی آنها اقدام میکردند.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از پیش نشست همایش فضای سایبری
🔹 حجت الاسلام سید محمد رضا رضی مدرس دانشگاه و پژوهشگر اقتصادی اندیشکده قصد: ما در اقتصاد شناختی بهدنبال دریافت این نکته هستیم که مکانیزم فهم، دانستن و شناخت در فرد چگونه است سپس بیان میکنیم که اقتصاد شناختی فراتر از فضای محدودیتهای ریاضی میرود، همچنین میخواهیم بیان کنیم که چگونه انسانها تصمیم میگیرند که این عمل باید از طریق مدیریت فرایند فهم و شناخت ذهن انجام شود. هدف نیز این است که چگونه میتوان برای انسان تصمیم ساخت؟
🔸 دکتر محمد شربتی، استاد دانشگاه: مبنای اصلی حکمرانی را پنج فرآیند تشکیل میدهد که یکی از مهمترین آنها قانونگذاری است، به صورتی که هنگام سخن گفتن از موضوع حکمرانی جهانی، اولین قاعده مورد نظر قانونگذاری است همچنین در هر جامعهای نیز فرایند اصلی و اول حکمرانی این است که قانونی وجود داشته باشد.
🔹 دکتر سعیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: جریان شاخه علمی تدبیر منزل که تبدیل میشود به اقتصاد سیاسی و سپس تبدیل میشود به علم اقتصاد، در اوایل قرن بیست یک علم تکنیکال میشود، در نتیجه دانش اقتصاد که یک دانش حکمرانی است را از آن موضع علم و اندیشه و حکمرانی و ایده های برای دستهبندی گروهها، تقلیل داده و به یک سری محاسبات کمی و دادهای و تحلیلهای تنکیکال فرو کاستهایم.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35519
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#سایبر
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
اولین پیش نشست همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان:
«چالش های روانشناختی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی»
با ارائه: حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سید تقی قاضوی
(رئیس مرکز امور خانواده جامعه المصطفی(ص) العالمیه)
شنبه 13 آبان ماه 1402 ساعت 15 تا 17
لینک شرکت در برنامه ادوبی:
https://vce.miu.ac.ir/istes5
سایت همایش:
http://fatimi.hamayesh.miu.ac.ir/fa/
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زن
#همایش
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ راضی شدن به ظلم ظالم و بقای بر آن، نوعی از ظلم است
🔻 آیت الله سیدجعفر سیدان، استاد سطح عالی حوزه علمیه خراسان :
🔹 راضی بودن به ظلم ظالم یا بقای ظالم خود نوعی از ظلم و گناه است. اگر شخصی از گناه ظلم به دیگران و حق الناس جدا استغفار کند و پشیمان باشد، حتی اگر نتواند آن را جبران نماید خداوند آن قدر به فرد مظلوم لطف و مرحمت می کند که از ظالم راضی شود.
🔹 منظور از شرکی که ظلم نابخشودنی شمرده می شود آن شرکی است که شخص در ارتباط با کمالی از کمالات به گونه ای که به خدا می نگرد به موجودی بنگرد و او را شریک خدا بپندارد.
🔹 زمانی که انسان تصمیم می گیرد خودش را از نادرستی ها و پلیدی هایی چون بخل، تکبر و حسادت پاک کند متوجه می شود که چقدر آلوده است و ارزش استغفار برای او مشخص می شود.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35538
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه
#گزارش_خبری
#مشهد
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔰 چگونگی شکل گیری مکتبی نوین در اقتصاد مبتنی بر جامعیت تفکر علمی
🎙ارائه کننده: دکتر محمود متوسلی
(عضو هیئت علمی دانشگاه مفید)
🔹تاریخ: شنبه ۱۳ آبان
🔹زمان: ساعت ۱۳
🔹حضوری
مکان: دانشگاه مفید ط۴ سال ن جلسات
🔹مجازی
www.skyroom.online/ch/mofidclass/economics
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#نشست
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ فروش خدمات آموزشی و پژوهشی دانشگاهها بزرگترین جنایت در حق علمآموزی است
🔻 حجت الاسلام دکتر شریفی، رئیس دانشگاه قم:
🔹 دانشگاه به عنوان محیطی علمی و بانشاط، عهدهدار تربیت نسل آینده مدیران و کارشناسان و فعالان اجتماعی و اقتصاد آینده است و هر اندازه که کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه تقویت شود، سرریز آن در جامعه باعث ارتقای سطح عمومی دانش و فرهنگ در جامعه می شود.
🔹 دانشگاهی می تواند این رسالت عظیم، آیندهساز و تمدنساز را محقق سازد و در انجام مسئولیتهای اجتماعی خود موفق باشد که تمام تمرکز و توان خود را بر این امر مهم متمرکز کند
🔹 یکی از خطاهای راهبردی در دهههای اخیر که تحت تاثیر غلبۀ نگاه مادی و سودمحور بوده است، کمیسازی و کالاسازی خدمات دانشگاهی بوده است و این امر باعث شده بخش قابل توجه از توان دانشگاهها صرف حساب و کتابهای مالی و مادی شود.
🔹 بدیهی است با درگیرشدن دانشگاه در مقوله درآمدزایی و فروش خدمات آموزشی و پژوهشی، آنچه بیش از همه آسیب می بیند همان مسئولیت اجتماعی انسان سازی و تمدن سازی است، در واقع تبدیل دانشگاه به یک بنگاه اقتصادی که باید مخارج خود را ازطریق «بازار» تامین کند بزرگترین جنایت در حق علم و عالم و علمآموزی بوده است.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35550
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ یافتههای جدید در پژوهش «مبانی تطبیق قاعده نفی عسر و حرج بر مسائل فقهی خانواده
🔻 در یک کرسی علمی ترویجی تبیین شد؛
🔹 حجت الاسلام مهدی سجادی امین، عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده گفت: اگر ما از نظر فقهی بپذیریم که قاعده نفی عسر و حرج یک قاعده فقهی است و بر احکام اولیه، مقدم و حاکم است، نباید محدود شود به دو موردی که در قوانین کشور وجود دارد. در این پژوهش، علاوه بر بررسی جریان این قاعده در طلاق و سقط جنین، تطبیق آن در سایر مسائل خانواده مثل «حضانت»، «قوامیت زوج»، «حقوق زوجین در کمیت و کیفیت رابطه جنسی»، «فرزندخواندگی»، «رعایت ولایت ولی در ازدواج دختر باکره» و «حق حبس زوجه و حرج زوج» مورد بررسی و تحلیل واقع شده است. در نهایت، برخی از آرای قضایی با استناد به قاعده نفی عسر و حرج، مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
🔸 استاد جواد حبیبی تبار، رئیس هیأت مدیره «انجمن علمی زن و خانوده»: راجع به تطبیق قاعده نفی حرج در خصوص مسئله سقط جنین که موجب تجویز سقط باشد اگر گفتیم قاعده نفی حرج علی المبنا دلیل حاکم است و حکم اولیه را تغییر میدهد چرا بین مرحله قبل از ولوج روح و بعد از ولوج روح فرق میگذاریم؟ اگر قاعده نفی حرج، دلیل حاکم است باید حکم اولیه که حرمت سقط است را بردارد ولی حکم فقها این است که قبل از ولوج روح دلیل حرجی مجوز سقط جنین است ولی بعد از ولوج روح مجوز سقط جنین نیست، بر همین اساس هم قانون تنظیم شده است.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35544
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com