🔔 فراخوان ثبتنام طرح شهید بیاضیزاده با موضوع استعدادهای مدیریتی حوزههای علمیه اعلام شد
🔰 شرایط ثبتنام:
1️⃣اتمام سطح ۲ حوزه
2️⃣دارا بودن پرونده فعال تحصیلی
3️⃣دارا بودن سوابق مدیریتی
4️⃣حداکثر سن ۴۰ سال
💠 مزایای این طرح:
1️⃣شرکت در دورههای توانمندسازی مدیریتی
2️⃣راهیابی برگزیدگان به برنامههای ۱۴۰۲
3️⃣اعطای گواهی فعالیت در طرح از طرف دفتر امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه
📆 مهلت ثبت نام ۸ لغایت ۲۰ خردادماه
📌 جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام
www.bayazizade.ir
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مدیریت
#فراخوان
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
💢 گزارش خبرنگار بخش دانشگاه پایگاه خبری - تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی از نشست بحث و بررسی کتاب «فلسفه علم فناوری و جامعه » با ارائه حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه
📚 امروز علوم انسانی، طبیعی، فنی و مهندسی با چالشهایی روبرو است و تلاش کردیم به کمک تجربه ۲۰ ساله بنده در حوزه مطالعات فلسفی، کتاب فلسفه علم فناوری و جامعه را برای استفاده اساتید و دانشجویان مقطع دکتری تدوین کنیم.
📚 با فراگیری این کتاب، دانشکدههای موضوعی و همچنین رشتههای بین رشتهای فراوان در کشور شکل میگیرد. برای مثال دانشکده فضای مجازی که دیگر تنها علوم مهندسی را در بر نمیگیرد و نسبت جامعهشناسی و روانشناسی با آن مورد بررسی قرار میگیرد.
📚 دانشکدههای موضوعی موجب ایجاد دانشگاههای حکمت بنیان میشود که مروج دانش نافع کارآمدِ مبتنی بر فلسفه هستند. اصطلاح دانش بنیان به معنای دانش پایهای است که در ارتباط دو سویه با مبانی نظری و مهارت شکل گرفته است و منجر به اشتغالزایی میشود و این نگاه از نتایج تاسیس دانشکدههای موضوعی است.
📚 دغدغه بنده در این کتاب، شکلگیری دانشهایی مرتبط با نیازهای جامعه است که بتواند نگاه حکمرانی در کشورمان ایجاد کرد. ما در این کتاب صرفا سراغ بحثهای انتزاعی نرفتیم، بلکه سعی شده دانشجو را متوجه این اصل کنیم که علم عام بدون فلسفه وجود خارجی ندارد و نگاه فلسفی است که کارآمدی علوم مختلف را نمایان میسازد.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=28086
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#دانشگاه
#نشست_علمی
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ ثبت نام دومین رقابت نخبگانی مسئله محور «دین و حکمرانی» آغاز شد
💢 اندیشکده دین و حکمرانی با همکاری پژوهشکده شورای نگهبان و معاونت راهبردی قوه قضائیه، اقدام به برگزاری دومین رقابت نخبگانی حل مسائل حکمرانی با رویکرد دینی کرده است.
🔻 محورها؛
1️⃣ قوه قضاییه: در این میز، سه مسئله از مسائل مهمی که در سند تحول قضایی هم اکنون در دستور کار قوه قضاییه و نخبگان کشور قرار دارند، مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛ این سه مسئله عبارتند از:
الف: ظرفیتشناسی فقه در ارتقای اعتبار اسناد رسمی
ب: طراحی فرآیند جدید در دعاوی اعسار از هزینه دادرسی
ج: قضازدایی دعاوی مربوط به انحصار وراثت
2️⃣ شورای نگهبان: شرکتکنندگان در این میز در قالب یک شبیه سازی دقیق تحت نظارت اساتید شورای نگهبان، فرآیند نظارتی شورای نگهبان نسبت به لوایح و طرحهای ارائه شده به شورای نگهبان را تجربه خواهند کرد.
📝 این رقابت علمی مخصوص طلاب برادر سطوح عالی (اتمام پایه ۹) است.
💻 علاقهمندان میتوانند از ۵ تا ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۱، به صورت فردی یا گروهی از طریق سایت dinhokmrani.org در رقابت علمی «دین و حکمرانی» ثبتنام کنند.
🌐 همچنین جهت ثبت نام قوه قضاییه به آدرس https://dinhokmrani.org/event2 و جهت ثبت نام شبیه ساز شورای نگهبان به آدرس https://dinhokmrani.org/event2 مراجعه گردد.
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#سیاست
#فراخوان
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنان مرحوم علامه مصباح یزدی درباره رباخواری بانکها
💢 یکی از دلایل اصلی رشد ربا در جامعه اسلامی؛ حضور اساتید اقتصادیست که در دانشگاههای خارج از کشور تحصیل کردهاند.
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ نشست "درآمدی بر فقه سیاسی شیعه با نگاهی به جنبش تنباکو"
🎙 سخنران: حجت الاسلام و المسلمین سیدسجاد ایزدهی، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📆 زمان: سه شنبه 10 خردادماه 1401/ ساعت 21
💻 پخش زنده: instagram.com/canoon_org
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#سیاست
#نشست_علمی
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
💢 اهمیت حجاب و عفاف و آسیبهای بدحجابی
🔰 حجتالاسلام والمسلمین سید علیرضا تراشیون، کارشناس مباحث تربیتی:
🔹 یکی از دلایل عدم تمایل پسران برای ازدواج با دختران، این است که دختران خود را در معرض و در دسترس قرار دادهاند. در گذشته، دختران دستنیافتنی بودند. دختر با حجاب بیرون میآمد و پسر همیشه تمایل داشت که به دختری برسد.
🔹 بسیاری از این دختران، کسانی بودهاند که خانوادهدار و اصیل بودهاند، اما هنگامی که بسیاری از دختران خود را عرضه کنند و با آرایش غلیظ به خیابان بیایند، جوانان اشباع شده و به ازدواج تمایل پیدا نمیکنند.
🔹 نوجوانان نیز از بدحجابی زنان به شدت اذیت میشوند. طبق آمار هر شخص از دورة نوجوانی تا ۲۵ سالگی، بیش از ۲۵۰ هزار بار به مسائل جنسی فکر میکند.
🔹 اگر به امیال این شخص پاسخ مناسبی داده نشود و روز به روز بر فشار جامعه افزوده شود دچار آسیب و انحراف جنسی خواهد شد و این انحراف، سرمایة کشور را نابود خواهد کرد. کسانی که در اینستاگرام خود را عرضه میکنند، عقل اجتماعی ندارند. اینها خودشیفته هستند و از سلامت روانی برخوردار نیستند.
🔹 این بحث باید خارج از فضای حکومتی و دینی به یک مطالبة اجتماعی تبدیل شود. پدر نوجوانی که در این فضا آسیب میبیند، باید در برابر این ظلم بایستد. همان گونه که در میوهفروشی، میوة خراب و کپکزده را جدا میکند که فرزندش مریض نشود، باید توجه کند که روان فرزندش بیمار نشود.
📚 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=28319
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
💢 برگزاری سلسله کارگاههای مجازی روش شناسی مطالعات میان رشتهای قرآن کریم
🔻 اساتید
🔹 دکتر قاسم درزی
🔹 دکتر احدفرامرز قراملکی
🔹 دکتر حسن بشیر
🔹 دکتر مسعود آذربایجانی
🔹 دکتر سمیه مردانی
📆 تاریخ برگزاری: سهشنبه ۷ تیر/ ساعت ۱۵ (به مدت ۸ ساعت)
☎️ تماس: 66977800 داخلی 202 و 211
💻 لینک کارگاه: Icds.acecr.ac.ir
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#فرهنگ
#کارگاه_آموزشی
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارشی از دیدار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) با خانم کاظمی پور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان
🔹 خانم برقعی: فقدان هویت در هر قشری یک آسیب جدی است. رهبری بارها نسبت به این مساله بهویژه در سخنرانی اخیرشان هشدار دادهاند، ازاینرو باید با برنامهریزی دقیق و مناسب، بحث هویت بخشی به جوانان و نوجوانان پیگیری شود.
🔹 جامعه الزهرا(س) این مساله را وظیفه خود میداند و با تمام توان حاضر به تعامل و همکاری با نهادها و سازمانهای مختلف است بهویژه در مورد زنان و دختران که نوک حمله تهاجم فرهنگی دشمن هستند.
🔸 خانم کاظمی پور: بسیاری از زنان بهعنوان فرماندهان ورزش همگانی در کشور اطلاعات کف سلامت جسمانی خود را نمیدانند. مبلغان دینی بهویژه در حوزه بانوان اگر با اینگونه اطلاعات آشنا باشند و آن را در بسته تبلیغی خود قرار دهند میتوانند به ارتقای سطح زندگی در کشور کمک فراوانی کنند.
🔸 ورزش، مهمترین و ارزانترین وسیله برای اعتلای فرهنگ کشور است. این مسئله میتواند هم بهعنوان یک فرصت و هم بهعنوان تهدید ظهور و بروز کند ازاینرو باید در این زمینه کار کنیم تا چالشها برطرف شود.
📝 گفتنی است، طرفین در این جلسه راهکارهای تعامل و همکاری جامعه الزهرا علیهاالسلام و بخش بانوان وزارت ورزش و جوانان را مورد بررسی قرار دادند و مقرر شد تا کارگروه ویژهای با حضور نمایندگان هر دو نهاد تشکیل و جزئیات این مساله را بررسی و تدوین کنند.
📚 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=28105
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
🔹موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(علیه السلام) با همکاری مدرسه فقهی امیرالمؤمنین(علیه السلام) به مناسبت سی و سومین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی(ره) برگزاری می کند:
🔻یازدهمین پیش نشست همایش ملی فقه نظام ساز
🔸نشست علمی: مکتب فقهی امام خمینی؛ مکتب فقه نظام ساز
🎙 با حضور: آیت الله فرحانی، عضو مجلس خبرگان رهبری و مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم
🕰 چهارشنبه 11 خرداد 1401، ساعت 18:30 الی 20
↙️لینک شرکت مجازی در نشست:
https://join.skype.com/I7qOg2slYw3U
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#فقه_نظام
#نشست_علمی
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ گزارش خبرنگار بخش دانشگاه پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی از نشست هم اندیشی اخلاق، محیط زیست و کشاورزی
🔹 حجتالاسلام والمسلمین سعدی، رئیس دانشگاه امام صادق(ع): مسائل محیط زیست را نمیتوان تک بعدی حل کرد و برای حل بحرانهای زیست محیطی نباید از آموزههای اسلامی غفلت نمود و ضروری است الهیات محیط زیست بالمعنی الاعم نقش آفرینی موثری در هندسه حکمرانی نظام آب و محیط زیست داشته باشد.
🔹 یکی از مسائلی که همواره دغدغه فقها بوده است محیط زیست و منابع طبیعی بوده و فقهای عظام در ضمن آیه «و اذا تولی سعی فی الارض لیهلک الحرث و النسل» در گذشته و حال، فتاوای بسیار مهمیبیان کرده اند که این فتاوی و آموزههای دینی میتواند سهم مهمیدر سیاستگذاری و برنامههای خرد و کلان کشور در زمینه کشاورزی و محیط زیست و منابع طبیعی داشته باشد.
🔸 دکتر علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: متاسفانه تاکنون آموزههای دینی در نظام حکمرانی محیط زیست کشور مورد استفاده قرار نگرفته است و ضروری است در این باره دانشگاهها و حوزههای علمیه نقش موثر خود را ایفا کنند.
🔸 مشارکت موثر حوزههای علمیه و دانشگاههای علوم اسلامیو انسانی در تدوین سرفصلهای رشتههای مختلف دانشگاهی مرتبط با محیط زیست مثل شهرسازی ضروریست، خوشبختانه مبانی و آموزههای بسیار مترقی در اسلام وجود دارد که این مبانی باید استخراج و در نظام حکمرانی مورد استفاده واقع شود.
📚 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=28294
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#دانشگاه
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
⏮ ظرفیت سنجی حکمرانی اجتهادی برای حل نظام مسائل فضای مجازی
👤 استاد ملک زاده
🗓 زمان: پنجشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۱
🕙 ساعت: ۱۱ تا ۱۲:۳۰
🔶 دانشگاه امام صادق علیه السلام.
💥 لینک شرکت در جلسه:
https://vc.isu.ir/ch/4002-511273301
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#فضای_مجازی
#نشست_علمی
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com