هدایت شده از ✒مـــــه شکن
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء نوزدهم/ سوره شعرا، آیه۲۲۷
« إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَذَكَرُوا اللَّهَ كَثِيرًا وَانْتَصَرُوا مِنْ بَعْدِ مَا ظُلِمُوا ۗ وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ »« مگر آنان كه ايمان آوردند و كارهاى شايسته كردند و خدا را فراوان ياد كردند و چون مورد ستم واقع شدند انتقام گرفتند. و ستمكاران به زودى خواهند دانست كه به چه مكانى باز مىگردند ».
امام رضا(ع) از پدرانش روایت نمود: پیامبر(ص)فرمود:
«هرکس که میخواهد به دینِ من چنگ زند و بعد از من، بر کشتی نجات سوار شود، باید به علیّبنابیطالب(ع) اقتدا کند و دشمنش را دشمن و دوستش را دوست بدارد؛...
سپس فرمود: «حسن(ع) و حسین(ع) بعد از پدرشان، دو امام امّت من هستند و سرور جوانان بهشتند و مادرشان فاطمه (س) نیز سرور زنان بهشت است و پدرشان سرور اوصیاء است، و از فرزندان حسین(ع) نُه امام به دنیا میآیند که نهمین آنها قائم (عجل الله تعالی فرجه) فرزندان من است، و فرمانبرداری از او به مانند فرمانبرداری از من است و نافرمانی از او نیز بهسان نافرمانی از من میباشد، و از دست منکران فضیلت ایشان و ضایعکنندگان حقوقشان، بعد از مرگم به خداوند شکایت میبرم و خداوند خوب ولیّ و سرپرستی است و او یاور شایستهای برای خاندانم و امامان امّت من است و از کسانی که حقّشان را انکار میکنند انتقام میگیرد؛(سپس این آیه را خواند): وَ سَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُونَ.
📎تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۰، ص۶۵۶/ کمال الدین، ج۱، ص۲۶۰
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم
@meh_shekan
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیستم/ سوره قصص، آیه ۵
« وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ »« ما میخواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم ».
امام صادق (علیه السلام) فرمود:
این آیه مختص به امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است که در آخرالزّمان ظاهر میشود و گردنکشان و فرعونها (حاکمان ستمگر) را از بین می برد و شرق و غرب زمین را به تصرّف درمیآورد و سپس آن را پر از عدل و داد میکند درحالیکه پیش از آن مملو از کفر و ستم بود.
یا امام باقر(ع) در مورد این آیه فرمود:
همانا فرعون و هامان اینجا-در ادامه آیه-دو شخصی از جباران قریش هستند که خداوند متعال ان دو را در هنگام قیام قائم ال محمد (عجل الله فرجه) در آخر الزمان زنده میکند و انتقام اعمال گذشته آنها را،از انها میگیرد.
📎تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۱، ص۱۴۴/ البرهان،ج۴،ص۲۵۴
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم
@meh_shekan
بابای خوب یتیمان...
اگر نگاه کنی پیش پای چشمانت
یتیم پُر شده در کوفه های چشمانت
مگر چه دیده ای از شهر کوفه ی من که
گرفته باز دوباره هوای چشمانت
@meh_shekan
📸 دیوارنگاره طلوع دوباره
🔹ستم سوز است این خونهای پر اجر/ سلام فیه حتی مطلع الفجر
🔹سحرگاه امروز، در آستانهی فرا رسیدن یوم الله روز قدس، از جدیدترین دیوارنگارهی میدان ولیعصر(عج) رونمایی شد.
@meh_shekan
🔖ابن ملجم شناسی
این شب ها و روزها که اسم ابن ملجم مرادی زیاد تکرار می شود، از شخصیت او و اینکه چرا شد قاتل امیر المومنین(ع)، کم گفته شده است،
ابن ملجمی که:
- حافظ و مدرس قرآن بود
- فقه شناس بود
- دائم الذکر و دائم الصیام بود
- از بیعت کنندگان با امیر المومنین ع بود
- در رکاب و از یاران امام علی ع بود
و...
اما چه شد که شقی ترین اشقیاء گردید و به این وضع دچار شد؟!
🔺سه عاملِ تأثیر گذار را می توان نام برد که باعث سقوط ابن ملجم شد:
١. عبادت و اذکار او عمیق و با حضور نبود، بلکه فقط لقلقه ی زبانش بود و درک و فهم عمیقی از دین نبرده بود.
٢. عدم پیروی از امام خویش. در جنگ صفین گوش به حرف و فرمانِ حضرت امیر نداد و در مقابل ایشان ایستاد.
۳. شهوت رانی و عدم کنترلِ تمایلاتش. خصوصا با دیداری که با قطّام داشت او را وسوسه کرد و فریب داد تا امام علی را در مسجد ضربت زند.
این سه عامل در زندگی ابن ملجم مرادی بیشتر به چشم می آیند.
آیا ما از این آفات و ویژگی ها به دور هستیم؟!
دعا کنیم که با ریشه کن کردنِ چنین عواملی در زندگی خود، به سرنوشت ابن ملجم با آن جایگاه دچار نشویم. و از خدا بخواهیم عاقبت ما را ختم بخیر کند.
#حیدری
@meh_shekan
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیست و یکم / سوره لقمان، آیه ۲۰
« أَلَمْ تَرَوْا أَنَّ اللَّهَ سَخَّرَ لَكُمْ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَأَسْبَغَ عَلَيْكُمْ نِعَمَهُ ظَاهِرَةً وَبَاطِنَةً ۗ وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يُجَادِلُ فِي اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَلَا هُدًى وَلَا كِتَابٍ مُنِيرٍ »« آيا نديدهايد كه خدا هر چه را كه در آسمانها و زمين است رام شما كرده است و نعمتهاى خود را چه آشكار و چه پنهان به تمامى بر شما ارزانى داشته؟ و پارهاى از مردم بىهيچ دانشى يا راهنمايى و كتاب روشنى، درباره خدا جدال مىكنند ».
محمّدبنزیاد ازدی نقل میکند: از مولایم امام کاظم (علیه السلام) دربارهی آیه: وَ أَسْبَغَ عَلَیْکُمْ نِعَمَهُ ظَاهِرَةً وَ بَاطِنَةً سؤال کردم. فرمود:
«نعمت ظاهری، امام ظاهر است و نعمت باطنی امام غائب (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است».
📎بحار الأنوار، ج۲۴، ص۵۳/کمال الدین، ج۲، ص۳۶۸
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم / جزء بیستم
@meh_shekan
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیست و دوم/ سوره سبا، آیه ۵۱
« وَلَوْ تَرَىٰ إِذْ فَزِعُوا فَلَا فَوْتَ وَأُخِذُوا مِنْ مَكَانٍ قَرِيبٍ » « اگر ببينى، آنگاه كه سخت بترسند و رهاييشان نباشد و از مكانى نزديك گرفتارشان سازند ».
امام باقر( ع) در مورد این آیه فرمود:
به خدا قسم گویا قائم(عج) را مینگرم که تکیه داده است به حجرالأسود، و مردم را به حق خودش سوگند میدهد و میفرماید: «ای مردم! هرکس دربارهی خدا گفتگویی دارد از من بپرسد که من از هرکس به خدا نزدیکترم. ای مردم! هرکس که میخواهد، دربارهی آدم(ع) با من گفتگو کند که من نزدیکترین مردم به آدم هستم »
نخستین کسی که با او بیعت میکند جبرئیل است. آنگاه سیصدوسیزده نفر با وی بیعت میکنند. هرکس به راه افتاد، به زودی به او میرسد و هرکس به راه نیفتاد، در رختخوابش ناپدید میشود، یعنی از همان جا که خوابیده، ناگهان حرکت میکند. چنانکه خداوند میفرماید:« و اگر مجازات را تا زمان محدودی از آنها به تأخیر اندازیم. »(هود/۸)
به خدا قسم این جمعیّت کم اصحاب قائم(عج) هستند که در یک ساعت، در پیرامونش اجتماع کنند. و چون قائم به بیابان «بیداء» میآید، لشکر سفیانی به سوی او میرود. خدا هم به زمین امر میکند که آنها را فرو گیرد، چنانکه میفرماید: وَ لَوْ تَری إِذْ فَزِعُوا فَلا فَوْتَ وَ أُخِذُوا مِنْ مَکانٍ قَرِیبٍ وَ قالُوا آمَنَّا »
چون دیدند به زمین فرو میروند، میگویند ایمان آوردیم به قائم آل محمّد(عج)... خواستهی آنان این است که عذاب نشوند. کَما فُعِلَ بِأَشْیاعِهِمْ مِنْ قَبْلُ؛ یعنی پیشینیانشان هلاک شدند.
📎بحار الأنوار، ج۵۲، ص۳۱۵/ تفسیر قمی، ج۲، ص۲۰۴
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم / جزء بیستم / جزء بیست و یکم
@meh_shekan
راز شب...
هر مُصلح و پیام بَری ابتدا در شب، بار خود را می بندد. آنگاه در روز بارش را زمین می گذارد و کار خویش را به پایان می رساند.
در شب باید عزم خود و تصمیم نهایی را گرفت تا در روز آن را به انجام رساند...
#حیدری
@meh_shekan
راهپیمایی خودرویی ۲۲ بهمن ثابت کرد می شود با رعایت همه ی جوانب، مانور قدرت و عزّت داد.
آیا برای راهپیمایی روز قدس همین تجربه نمی شود؟!
چرا تا این لحظه مانع برگزاری مراسم جهانی روز قدس حتی به صورت خودرویی شده اند؟!
مسئولین، پاسخ گو باشند...
درخواست راهپیمایی خودرویی و موتوری روز قدس👇
- https://www.farsnews.ir/my/c/64531
@meh_shekan
درخواست راهپیمایی خودرویی و موتوری روز قدس👇
- https://www.farsnews.ir/my/c/64531
لطفا حمایت کنید
حضرت امام فرمودند اگر هر کدوم از ما یه سطل آب بریزیم اسراییل رو آب میبره ...👊
ولی ما از یک حمایت هم دریغ میکنیم!
حتی اگر راهپیمایی برگزار هم نشه لااقل بی تفاوت نبودن خودمون رو راجع به مهترین مسئله جهان اسلام ثابت میکنیم🤝
✒مـــــه شکن
درخواست راهپیمایی خودرویی و موتوری روز قدس👇 - https://www.farsnews.ir/my/c/64531 لطفا حمایت کنید
لطفا نشر دهید، راهپیمایی روز قدس یعنی مانور قدرت و عزّت در برابر صهیونیست های بین الملل
خدایا! امشب که شب قدر حتمی است و تقدیرها بدست امام زمان(عج) امضا خواهد شد، آنچه برای خوبانت مقدّر می کنی برای ما هم مقدّر کن 🤲
صبح قدر مانند شب قدر
امام صادق علیه السلام:
صَبِیحَةُ یَوْمِ لَیْلَةِ الْقَدْرِ مِثْلُ لَیْلَةِ الْقَدْرِ فَاعْمَلْ وَ اجْتَهِدْ.
صبح روز شب قدر، مثل شب قدر است؛ پس عمل کن و تلاش و کوشش نما.
📎الأمالی للصدوق، ص۶۵۴
@meh_shekan
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیست و سوم/ سوره یس، آیه ۳۳
« وَآيَةٌ لَهُمُ الْأَرْضُ الْمَيْتَةُ أَحْيَيْنَاهَا وَأَخْرَجْنَا مِنْهَا حَبًّا فَمِنْهُ يَأْكُلُونَ »« زمین مرده برای آنها آیتی است، ما آن را زنده کردیم و دانههای (غذایی) از آن خارج ساختیم که از آن میخورند ».
از امام سجّاد علیه السلام روایت است که فرمود:
حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه) گروهی از ستمکاران مدینه را مجازات می کند و سپس با لشکری از مدینه بیرون میآید تا به "اجفر" میرسد در آنجا لشکر دچار گرسنگیِ سختی میشوند؛ فوراً به صورت اعجاز آمیز، میوه برای آنها روییده میشود و آنها هم از آن میخورند و از آن توشه میگیرند این است معنی آیهی شریفه: « وَ آیَةٌ لَهُمُ الْأَرْضُ الْمَیْتَةُ أَحْیَیْناها وَ أَخْرَجْنا مِنْها حَبًّا فَمِنْهُ یَأْکُلُونَ »
آنگاه حرکت نموده تا به قادسیّه میرسد در آن موقع مردمانی در کوفه اجتماع نموده و با سفیانی بیعت کردهاند.
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۵۲۰/بحار الأنوار، ج۵۲، ص۳۸۷
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم / جزء بیستم / جزء بیست و یکم / جزء بیست و دوم
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞اجرای قطعهای زیبا توسط حاج عبدالرضا هلالی و کودکان
خدایا نسل جوان و نونهال ما را حسینی و زینبی کن🤲
@meh_shekan
روز قدس، جلوه ی عبادتِ رمضان
🔹می توان گفت حضرت امام(ره) به این جهت آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس( در واقع روز دفاع از مظلومین و مبارزه با ظالمین عالم) قرار داد، که مسلمانان بعد از این همه عبادت و بندگی کردن در طول ماه مبارک، عبادت آنها جلوه ی بیرونی داشته باشد.
یعنی صرفا یک عبادت و معنویتِ خشک و خالی وتُهی نباشد، بلکه در یک همدلی و اتحادِ مومنین و حق طلبان، این اعمال و عبادت ها گره خورده با مجاهدت و مبارزه با طاغوت و دشمنانِ دین و انسانیت و خصوصا اعتراض به غاصبین قبله ی اول مسلمانان باشد.
🔹بنابراین آن عبادتی راه گشاست که نسبت به ظلم و ستم بی تفاوت نباشد.
و حضرت امام(ره)، این موضوع را عینیت بخشید.
پس ما نیز نباید به مسئله ی مهم روز قدس بی تفاوت باشیم...
#حیدری
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رجزخوانی کودک فلسطینی
ماشاءالله 👌
@meh_shekan
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیست و چهارم/ سوره فصلت، آیه۵۳
« سَنُرِيهِمْ آيَاتِنَا فِي الْآفَاقِ وَفِي أَنْفُسِهِمْ حَتَّىٰ يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ ۗ أَوَلَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ »« به زودی نشانههای خود را در اطراف جهان و در درون جانشان به آنها نشان میدهیم تا برای آنان آشکار گردد که او حق است؛ آیا کافی نیست که پروردگارت بر همه چیز شاهد و گواه است؟! ».
ابوبصیر از امام صادق علیه السلام درباره این آیه پرسید.
امام فرمود:« خداوند هنگام ظهور حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) به بسیاری از مردم نشان میدهد که چقدر از هویت انسانی خود فاصله گرفته و مسخ شده اند.
منظور از آیات در آفاق هم این است که هنگام ظهور قائم(عج) تغییرات زیادی در اوضاع کواکب و آسمانها رخ خواهد داد و خدا قدرت خود را به آنها خواهد نمود.»
ابوبصیر معنای «حتی یَتبیّن لَهم انّه الحَق» را پرسید؟
امام فرمود:« حق، قیام قائم(عج) از جانب خداست و خدا به مردم نشان خواهد داد که وقوع آن حتمی و ناگزیر است.»
📎الکافی، ج۸، ص۳۸۱/ بحارالانوار، ج۵۱، ص ۶۲
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم / جزء بیستم / جزء بیست و یکم / جزء بیست و دوم / جزء بیست و سوم
@meh_shekan
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
🚩 هر روز، یک آیه درباره امام زمان علیه السلام
🔸امام مهدی(عج) در آینه ی قرآن
📝جزء بیست و پنجم/ سوره شوری، آیه۴۱
« وَلَمَنِ انْتَصَرَ بَعْدَ ظُلْمِهِ فَأُولَٰئِكَ مَا عَلَيْهِمْ مِنْ سَبِيلٍ »« و كسى كه پس از ستمى كه بر وی رفته باشد انتقام مىگيرد، مانع و ملامتى نيست ».
ابوحمزه ثمالی از امام باقر (علیه السلام) روایت میکند که فرمود: مراد از آیه که می فرماید «آن کس که انتقام میگیرد بعد از آنکه به وی ظلم شده » مراد قائم آل محمّد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و یاران او هستند.
فَأُولئِکَ ما عَلَیْهِمْ مِنْ سَبِیلٍ؛ و کسی را بر ایشان تسلطی نخواهد داشت».
و فرمود: «چون قائم (عج) قیام کند خود و یارانش از بنیامیّه و دروغگویان و دشمنان اهل بیت انتقام میگیرند.
📎 بحارالأنوار، ج۵۱، ص۴۸/ تفسیر قمی، ج۲، ص۲۷۸
یاد امام زمان( عج) در:
جزء اول / جزء دوم / جزء سوم / جزء چهارم / جزء پنجم / جزء ششم / جزء هفتم / جزء هشتم / جزء نهم / جزء دهم / جزء یازدهم / جزء دوازدهم / جزء سیزدهم / جزء چهاردهم / جزء پانزدهم / جزء شانزدهم / جزء هفدهم / جزء هجدهم / جزء نوزدهم / جزء بیستم / جزء بیست و یکم / جزء بیست و دوم / جزء بیست و سوم / جزء بیست و چهارم
@meh_shekan
از خدا فرار کردن بی معناست، پس باید به سمتش فرار کرد...
-لایُمکِنُ الفِرارُ مِن حکومَتِک
+فَفَرّوا اِلی الله
@meh_shekan