✅بانو به توان دو
🔖به بهانه درگذشت مظلومانهی سرکار خانم بابایی، مربی دلسوز و همسر مرحوم حجت الاسلام فرج نژاد
🔹در صحن گوهرشاد می شود اعتراف کرد که در دوره ما بار سنگینی بر دوش زنانی است که نقش مهم مادری و همسری را به تمام و کمال انجام می دهند و در آن متوقف نمی مانند. خمینی، بساط خیلی از امور را بر هم ریخت و شاید یکی از آن امور، شکل خانواده انقلابی، بعد از نهضت است. مطلوب مادران نسل پیش از انقلاب، زندگی خوب و آرامش و رفاه فرزند بود. ولی مطلوب مادران انقلابی این سرزمین، نصرت دین خداست، که با شهادت فرزندانشان، مجاهدتهای پشت سنگر، و... و الان با شکلی دیگر متجلی است.
و اما آن شکل چیست؟ اگر جهاد المرء حسن التبعل باشد، که هست، «بانوی مجاهد به توان دو» کسی است که برای عرصه تخصصی دیگری هم برنامه مجاهدت می ریزد.،وقت می گذارد، تحلیل اش هم این است که برای نصرت دین خدا، باید بتوان تربیت کرد و تربیت شد. باید در سایه خدمت به جامعه، فرزند خودت در میدان تربیت بشود، در اتمسفر نهضت ومبارزه قرار بگیرد، و زاویه های متفاوت از زندگی روزمره را به شکل کاملا طبیعی پیدا کند.او میجنگد، کم نمی آورد، دائم در تعارض با برخی از تمایلات طبیعی زنانه خودش است. حرف دیگران را می شنود و جدی نمی گیرد. کار مهم تر دارد.
🔹 بانوان مجاهد از دو دسته هم نیش زبان کم نمی شنوند از فامیل و آشنایان که چرا برای خودش وقت نمیگذارد به خودش و زندگی اش مثل ما نمی رسد چشم و هم چشمی های مرسوم و عادات سخیف عصر ما و.. واز طیف دیگر جامعه ای که نمی پذیردش جایش را درک نمی کند با او نسبت نمی گیرد چون عرصه تخصصی فعالیت بانوان را هضم نکرده برایش ساختار های کلان و منسجم وجود ندارد جنگ پارتیزانی است جنگ نفس به نفس جنگ قلوب و...
بانوی مجاهد همه را در خود میریزد. سختی ها و نداری های زندگی را نمی بیند، چون دارد به اصلاح جامعه فکر میکند و سطح و توقع خود را بالا برده و...
🔹سرکار خانم بابایی از گوهرشادهای انقلاب بود، که بدون چشم داشت، هم در قواره مادری خوش درخشید و هم در عرصه تخصصی تربیت نسل، برنامه مجاهدت داشت. و چه مظلومانه در عرفه حسین، لبیک گفت.
و این سبک زندگی بانوان انقلابی مجاهد، ما را یاد آور می شود که درس بگیریم و ... و الان این من و شمائیم که مانده ایم با این سبک جذاب از زندگی، اصلا زندگی را این ها معنا می دهند و تفسیر میکنند. بقیه قرائت ها رنگی ندارند، وقتی جهاد و مبارزه محور می شود. چه درست گفت شهید آوینی : "" امام به ما آموخت که زندگی در مبارزه است ""
دلمان سوخت در این غم، اما قلبمان روشن است به راه مانده و مجاهدتهای بانوان به توان دو» که خودشان میبینند و میخرند.
ایمان عادلی
مرداد ١۴٠٠
@meh_shekan
#احیای_غدیر_با_نهج_البلاغه_خوانی
📜نهجالبلاغه، نامه ۳۱، خطاب حضرت به فرزندشان/معیارهاى روابط اجتماعى:
اى پسرم نفْس خود را میزان میان خود و دیگران قرار ده، پس آنچه را که براى خود دوست دارى براى دیگران نیز دوست بدار، و آنچه را که براى خود نمى پسندى، براى دیگران مپسند، ستم روا مدار، آنگونه که دوست ندارى به تو ستم شود، نیکوکار باش، آنگونه که دوست دارى به تو نیکى کنند، و آنچه را که براى دیگران زشت مى دارى براى خود نیز زشت بشمار، و چیزى را براى مردم رضایت ده که براى خود مى پسندى، آنچه نمى دانى نگو، گر چه آنچه را مى دانى اندک است، آنچه را دوست ندارى به تو نسبت دهند، در باره دیگران مگو، بدانکه خود بزرگ بینى و غرور، مخالف راستى، و آفت عقل است.
#غدیر
#نهج_البلاغه
@meh_shekan
🔖ولایت علی نه علی را دوست داشتن که فقط علی را دوست داشتن است.
مرحوم صفایی، غدیر، ص۱۲
#غدیر
@meh_shekan
🔖نشر فضائل مولا علی علیه السلام از برترین عبادت هاست.
لطفاً نشر دهید👇👇
🔹 #مردانگی_در_میدان_جنگ
حضرت اميرالمومنين علی علیه السلام بیشتر پیاده می جنگید و اگر هم سوار اسبی می شد، چندان برایش مهم نبود.
به حضرتش گفته شد که چرا سوار اسب تندرو نمی شود؟
امیرالمومنین پاسخ داد: اسب یا برای تعقیب حریفی است که از میدان بگریزد و یا برای این است که کسی بخواهد خود بگریزد و من نه کسی هستم که پشت به دشمن کنم و بگریزم و نه کسی هستم که اگر فردی گریخت تعقیبش کنم. پس اسب را برای چه می خواهم؟
📎مناقب آل ابی طالب ج۳ ص۲۹۸
جانمان فدای مولا علی(ع)🌷
@meh_sheka
🔖استدلال فلسفی- عرفانی بر استمرار ولایت توسط هانری کربن و علت گرایش او به تشیّع
بسیار زیبا و منطقی👇
«بدینجهت مذهب تشيّع، تنها مذهبی است که رابطهی هدايت الهي را ميان خدا و خلق هميشه زنده نگه داشته و بهطور مستمر و پيوسته ولايت را زنده و پابرجا می گذارد.
مذهب يهود، نبوّت را، که رابطهای است واقعی ميان خدا و عالم انسانی، در حضرت موسای کليم ختم کرده و پس از آن به نبوّت حضرت مسيح و حضرت محمّد (صلواتاللهعلیه) اذعان ننموده و رابطهی مزبور را قطع ميکند.
مسيحيان نیز در حضرت عيسی متوقّف شدند و اهل سنّت از مسلمانان نيز، در حضرت محمّد (صلواتاللهعلیه) توقف نموده و با ختم نبوّت در ايشان، ديگر رابطهاي ميان خالق و خلق، موجود نمی دانند.
فقط، مذهب تشيّع است که نبوّت را با حضرت محمّد (صلواتاللهعلیه) ختم شده ميداند؛ اما ولايت را، که همان رابطه هدايت و تکميل ميباشد، بعد از آن حضرت و برای هميشه زنده ميداند؛ رابطهای که از اتّصال عالم انساني به عالم الوهیت حکايت ميکند؛ بهواسطهی دعوتهای دينی قبل از موسی و دعوت دينی موسی و عيسی و محمّد (صلواتاللّهعليهماجمعين)؛ و بعد از حضرت محمّد (صلواتاللهعلیه) بهواسطهی همين رابطه ولايت، جانشين وی (به عقيده شيعه) زنده بوده و هست و خواهد بود و اين حقيقتی است زنده که هرگز از نظر علمی نمی تواند آن را از خرافات شمرده و از ليست حقايق حذف نمود.»
📎تهرانی، محمّدحسین، امام شناسی، مشهد، انتشارات علامه طباطبایی، ص242
#حیدری
@meh_shekan
🔖مرحوم استاد علی صفایی(ره)
ولايت يعنى تنها على را حاكم گرفتن و تنها او را دوست داشتن و اين ولايت و سرپرستى است كه معاويه و احمد حنبل و جرج جرداق و و و از آن بهرهاى ندارند، كه حاكم در درون آنها و محرك در وجود آنها امر على و دستور على نيست؛ كه هواها و حرفها و جلوهها در آنها حكومت دارند.
معاويه گر چه على را دوست دارد، ولى سلطنت را بيشتر از على خواهان است و دوستدار آن است.
و احمد حنبل گر چه براى على شعر مىسرايد اما حكومت ديگرى را به عهده دارد.
و جرج جرداق گر چه از على مىنويسد، اما براى على نمىنويسد؛ كه محركى ديگر دارد و عاطفهاى فقط او را به چرخ انداخته است.
اما مالك؟
اين مالك است كه ولايت على را به عهده دارد و اين بار گران را به آسانى مىكشد.
📎 برگرفته از کتاب غدیر
@meh_shekan
فضائل مولا علی علیه السلام
نشر دهید تا ثواب بسیار ببرید
رسول خدا فرمود:
بازگوکردن، نوشتن، نگاهکردن و گوشدادن به فضائل حضرت علی(ع) عبادت و باعث آمرزش گناهان میشود.
@meh_shekan
🔖معجزه ای در غدیر و نزول یک آیه
سَأَلَ سَائلُ بِعَذَابٍ وَاقِع ( معارج - ۱ )
تقاضاکننده ای، تقاضایِ عذابی کرد که واقع شد.
🔺در شأن_نزول آیه شریفه آمده كه به هنگام منصوب شدن حضرت على(علیه السٓلام) به مقام خلافت و ولايت در #غدير_خم، فردی(نعمان بن حارث) بسيار خشمگين شد و خدمت رسول خدا آمد و گفت:
آيا اين اعلان از ناحيه تو است، يا از ناحيه خداوند؟
پیامبر خدا (صلوات اللّه علیه و آله) صريحا فرمودند: از ناحيه خدا است.
او بيشتر ناراحت شد، و گفت:
خداوندا!
اگر اين حقّ است و از ناحيه توست، الان سنگى از آسمان بر من فرودآور.
و در اين هنگام سنگى فرود آمد و بر سر او خورد و او را كشت!
📎منابع:
(۱). مجمع البیان فى تفسیر القرآن، طبرسى، فضل بن حسن، ج ۱۰، ص ۵۳۰،
(۲). الجامع لأحکام القرآن، قرطبى، محمد بن احمد، ج ۱۹، ص ۲۷۸،
(۳). روح المعانى فى تفسیر القرآن العظیم، آلوسى، سید محمود، ج ۱۵، ص ۶۲
(۴). الکشف و البیان عن تفسیر القرآن، ثعلبى نیشابورى، ابو اسحاق احمد بن ابراهیم، ج ۱۰، ص ۳۵
@meh_shekan
#طرح_صیانت
✍آزیتا همتیان
از دیروز که بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس مطرح شد بخشی از مردم و نخبگان به خاطر نتایج حاصل از بی کفایتی دولت روحانی که منجر به بروز بحران های این روزهای کشور شده است ،دچار نگرانی و نوعی باورپذیری در اظهار نظرهای مخالفان و شانتاژهای رسانه ای شده اند . که متاسفانه وجود چنین فضایی ؛ ناشی از عدم اقناع سازی مردم و گفتگوی صریح و مستقیم نمایندگان مجلس قبل از رونمایی از چنین طرحی می باشد .
اما آنچه از این طرح باید بدانیم :
1️⃣طرح صیانت از فضای مجازی به دنبال رفع تبعیض بین پلتفرمهای داخلی و خارجی است. تا امروز برای پهنای باند به طرف خارجی پول پرداخت میکردیم اما طبق این طرح، به تولیدکننده محتوای داخلی حقالسهم خواهیم داد و اعتبار این کار از محل صندوق تأمین میشود.
2️⃣طبق این طرح تا زمانی که نرمافزارها و پلتفرمهای داخلی رشد نکرده و نتوانند تمام سرویسهای مورد نظر را ارائه دهند، هیچکدام از پلتفرمهای خارجی، فیلتر و یا متوقف نمی شوند .
3️⃣ این طرح دست مسوولان را باز میکند تا با پلتفرمهای خارجی رایزنی کنند که در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی فعالیت کنند.
4️⃣ طرح صیانت از فضای مجازی درواقع آغاز قانونمند شدن فضای مجازی برای حمایت از کاربران است.صاحبان پلتفرمها و اپراتورها و کسانی که دوست ندارند فضای مجازی قانونمند باشد، با این طرح مخالف هستند. پلتفرمهای خارجی درآمد بالایی از کشور ما دارند و هیچ مالیاتی پرداخت نمیکنند.
5️⃣ در صورت تصویب نهایی این طرح، اختصاص امکانات خدمات پرداخت الکترونیک، حقالسهم پهنای باند برای تولیدکنندگان محتوای داخلی و معافیتهای مالیاتی از ابزارهای حمایتی ما برای پلتفرمهای داخلی است.
6️⃣ در این طرح حق مالکیت معنوی افراد کاملاً مورد توجه قرار گرفته، و به هیچوجه قرار نیست هیچ شبکهای در فضای مجازی مسدود شود.
تا زمانی که پلتفرمهای داخلی ما نتوانند با نمونه خارجی رقابت کنند، پلتفرمهای خارجی به کار خود ادامه خواهند داد و مسدودسازی نیست.
⬅️در پایان با وجود همه نگرانی ها ؛ این طرح در مرحله بررسی است و در فاز اجرایی قرار نگرفته است . اما فضای مجازی کشور نیاز به ساماندهی دارد تا نااهلان دیگر نتوانند ملت را فریب دهند و معیشت و فرهنگ و هویت مردم را تباه کنند و مملکت را به آشوب بکشانند.
@meh_shekan