🏴 گام به گام با کاروان حسینی(ع)
🔺امروز پنجم محرم است، آیا می دانید در این روز در کوفه و کربلا چه اتفاقی افتاد؟ و امام حسین چه فرمود؟
⛺ کوفه - كربلا
🕓زمان: پنجم محرم الحرام ۶۱ هجري قمری
🔹نيروهاي پراكنده در سطح شهر كوفه كم كم جمع شده و به لشكر عمر بن سعد می پيوندند.
🔹ابن زیاد عده اي را مأموريت داد تا در مسير به سوي كربلا بايستند و از حركت كساني كه به قصد ياري امام حسين(عليه السلام) از كوفه خارج مي شوند، جلوگيري كنند.
🔹زحر بن قیس با پانصد نفر بر پل« صراه » که مردم کوفه از آن برای رفتن به سمت کربلا استفاده می کنند، می ایستد تا مانع از پیوستن کوفیان به سپاه امام(ع) شود.
🔹عامر بن ابی سلامه که اصحاب امیر المومنین علی علیه السلام است به لشکر ایستاده روی پل یورش می برد و از میانشان می گذرد و خود را به کربلا می رساند و نهایت در رکاب امام شهید می شود.
(خوشا به سعادت کسانی که خود را از موانع عبور می دهند تا به یاری امام خویش برسانند)
🔹چون گروهي از مردم مي دانستند جنگ با امام حسين(عليه السلام) در حكم جنگ با خدا و پيامبر است در اثناي راه از لشكر دشمن جدا شده و فرار می كردند.
( آری، هرچند این افراد فرار کردند اما چون امام حسین را یاری نکردند جز لشکریان دشمن محسوب خواهند شد، چرا که کسی صدای یاری طلبیدن حجت خدا را بشنود اما او را یاری نکند دست کمی از قاتلین ندارد)
🔹از سخنان امام حسين(عليه السلام) با لشكر دشمن:
« هيهات ما به ذلت تن نخواهيم داد. خدا و رسول او و مؤمنان هرگز براي ما ذلّت را نپسنديدند، دامن هاي پاكي كه ما را پروريده، و سرهاي پر شور و مردان غيرتمند هرگز طاعت فرومايگان را بر كشته شدن مردانه ترجيح ندهند.»
🔺نکته: اگر می خواهیم همیشه جز اصحاب عاشورایی باشیم، نباید در زندگی تن به ذلّت و پستی دهیم. گناه شهوت رانی، ظلم به دیگران، حرام خوری و... از مصادیق تن به ذلّت دادن است.
📖منابع:
الارشاد، اعلام الوری، مسار الشیعه، بحارالانوار، مصباحالمتهجد، با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه، نفسُالمهموم، لهوف، معالی السبطَیْن.
#کاروان_عاشورایی
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩قاسم بن الحسن های دفاع مقدس
🔹نوجوانی که تمنّای رفتن به جبهه دارد و حرکت به سمت جهاد و شهادت برایش شیرین تر از عسل است.
@meh_sheksn
🏴 گام به گام با کاروان حسینی(ع)
🔺امروز روز ششم محرم است، آیا می دانید در این روز در کربلا چه اتفاقاتی افتاد؟ و حضرت چه فرمود و چه آرایش نظامی انجام داد؟
⛺ كربلا
🕓زمان: دوشنبه ششم محرم الحرام ۶۱ هجري قمری
🔹عمر بن سعد نامه ای را از ابن زیاد دريافت مي کند كه مضمون آن چنين است:
«من از لشكر سواره و پياده چيزي را از تو فرو گذار نكردم، و توجه داشته باش كه مأموراني برگزيده ام كه هر روز وضعيت را به من گزارش كنند.»
🔹در کربلا، حبيب بن مظاهر از حضرت اجازه مي گيرد تا نزد طايفه ای از بني اسد - كه در آن نزديكی ها زندگی مي كردند - رفته و آنان را به ياري فرا خواند. حضرت اجازه دادند. حبيب نزد آنها رفت و گفت: «امروز از من فرمان بريد و به ياري حسين بشتابيد تا شرف دنيا و آخرت از آنِ شما باشد.»
تعداد۹۰ نفر بپا خواستند و حركت كردند.
🔹چون عمربن سعد از حرکت مردان بنی اسد مطلع شد، چهارصد نفر به فرماندهی« ارزق » را به مقابله آنها می فرستد.
🔹شب هنگام، نود مرد بنی اسدی با ارزق و سپاهش در کنار فرات درگیر می شوند. عده ای شهید، عده ای زخمی و باقی مجبور به فرار می شوند.
🔹بنابراین از بنی اسد، چون تاب مقاومت نداشتند، پراكنده شده و برگشتند. حبيب به نزد حضرت رسيد و جريان را تعريف نمود. امام فرمود:
«لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ»
🔹بخشی از نامه امام حسين(عليه السلام) از كربلا به برادرش محمد بن حنفيّه و بني هاشم:
«... مثل اين كه دنيا اصلاً وجود نداشته(اينگونه دنيا بي ارزش و نابود شدني است) و آخرت هميشگي و دائم بوده و هست»
🔸سید الشهداء(ع)، زُهیر را فرمانده راست سپاه، و حبيب بن مظاهر را فرمانده چپ سپاه گمارد و پرچم و علَم را به دست برادرش عباس(عليه السلام) سپرد. گرچه سپاه دشمن به خيمه ها نزديك می شد، ولی حضرت تيري نينداخت چون مي فرمود:
« دوست ندارم كه آغازگر جنگ با اين گروه باشم.»
🔺نکته: امام(ع) با این جمله، بر همگان ثابت می کنند که من بر سر منافع و چرب و شیرین دنیا نبرد نمی کنم، بلکه هدفم احیای دین خدا و بازگشت امّت به سیره رسول الله است. به همین جهت حضرت، جنگ را آغاز نمی کنند تا شاید از لشکریان دشمن عدهای بیدار شوند و به کاروان عاشورایی ملحق گردند...
📖منابع:
الارشاد، اعلام الوری، مسار الشیعه، بحارالانوار، مصباحالمتهجد، با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه، نفسُالمهموم، معالی السبطَیْن، آینه در کربلاست.
#کاروان_عاشورایی
@meh_shekan
🔖امروز سالگرد عروج شخصیتی است که بیشترین تأثیر فکری و معنوی را در زندگی خیلیها گذاشته است.
🔹مرحوم استاد علی صفایی حائری(ره)، متفکر و مربّی و عالِم دینی که هنوز هم ناشناخته است. خصوصا در امر تربیت که صاحب نظر و از نوادر هست و با نوشتن کتاب « مسؤولیت و سازندگی» در حدود ۱۸ سالگی! ثابت کرد اندیشه ی استواری دارد.
🔹وی کسی است که عالَم هستی را از عمق جان فهم و درک کرد و راه و هدف زندگی را از متن آیات و روایات، استخراج نمود و در گفتار و رفتار به جامعه عرضه داشت.
🔹امروزه تفکر مرحوم استاد می تواند گره گشای دغدغه ها و پرسش های بی پاسخِ
بسیاری از ما باشد.
🔺لطفا هر جا و با هر سلیقه ای که هستید، نام و فکر ایشان را جستجو کنید و ببینید مرحوم استاد کیست، که خیلی ها مدیون او هستند.
@meh_shekan
🏴 گام به گام با کاروان حسینی(ع)
🔺امروز، روز هفتم محرم است، آیا می دانید در این روز در کربلا چه اتفاقی افتاد؟ و امام حسین علیه السلام چه فرمود؟
⛺ كربلا
🕓زمان: سه شنبه هفتم محرم الحرام ۶۱ هجری قمری
🔹تعداد نظاميانی كه لباس و سلاح جنگي و حقوق از حكومت غاصب بني اميه گرفته و به جنگ امام حسين (عليه السلام) آمده بودند را، بالغ بر ۳۰ هزار جنگجو نوشته اند.
🔸بستن آب بر روی امام حسین و اهل حرم:
🔹عمر بن سعد نامه ای بدين مضمون از عُبيدالله دريافت كرد كه:
« سپاهيان خود را بين حسين(ع) و اصحابش و آب فرات فاصله بينداز به طوري كه حتی قطره اي آب به او نرسد، همانگونه كه از دادن آب به عثمان بن عفّان خودداری شد! »
🔹عمر بن سعد ۵۰۰ سوار را در كنار شريعه فرات مستقر كرد. يكی از آنها به نام عبد الله بن حصین فرياد زد:
ای حسين! آیا این آب را نمی بینی که همچون دل آسمان می درخشد؟ به خدا سوگند كه قطره اي از اين آب را نخواهی آشاميد تا از عطش جان دهی!
🔹حضرت نفرینش کرد و فرمود: «خدايا! او را از تشنگي هلاك كن و هرگز او را مشمول رحمتت قرار مده.»
حميد بن مسلم می گويد به چشم خود ديدم كه نفرين امام حسين (عليه السلام) تحقق يافت. به طوری که حصین بیمار شد. هر چه آب می نوشید سیراب نمی شد و فریاد تشنگی سر می داد و این گونه ماند، تا اینکه مُرد.
🔹امام حسين (عليه السلام) نسبت به سپاه دشمن این چنین فرمود:
« بار خدايا! باران آسمان را از اينان دريغ كن، و بر ايشان تنگي و قحطی، همچون سال هاي قحطي يوسف در مصر پديد آور، و آن غلام ثقفی را بر ايشان بگمار تا جام زهر به ايشان بچشاند زيرا آنها به ما دروغ گفتند و ما را خوار ساختند و خداوند(توسط مختار) انتقام من و اصحاب و اهل بيت و شيعيان مرا از اينان بگيرد».
📖منابع:
الارشاد، اعلام الوری، مسار الشیعه، بحارالانوار، مصباحالمتهجد، با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه، نفسُالمهموم، لهوف، معالی السبطَیْن، آینه در کربلاست.
#کاروان_عاشورایی
@meh_shekan
اسرائیل، شمر زمانه است
استاد شهید مطهری چنین می فرمود:
اگر حسین بن علی(ع) بود می گفت: اگر می خواهی برای من عزاداری كنی، برای من سینه و زنجیر بزنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد. شمر هزار و سیصد سال پیش مُرد، شمر امروز را بشناس!
شمر امروز ما اسرائیل است
@meh_shekan
🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🔺امروز روز هشتم محرم است، آیا می دانید در این روز در کربلا چه اتفاقی افتاد؟ و حضرت چه فرمود؟
⛺ كربلا
🕓زمان: هشتم محرم الحرام ۶۱ هجري قمری
🔹 پس از بستن آب، امروز قحطی آب در خیمه ها رخ می دهد. در پشت خیمه ها چاهی حفر می کنند و اندک آبی به خیمه ها می رسانند اما آن هم تمام می شود. کودکان از تشنگی بی تابی می کنند.
🔹هر لحظه تب عطش در خيمه ها افزون می شد. امام حسين(عليه السلام) برادرش حضرت عباس(ع) را به همراه عده اي، شبانه حركت داد. آنها با يك برنامه حساب شده، صفوف دشمن را شكسته و مشك ها را پر از آب كردند و به خيمه ها برگشتند. به همین جهت حضرت عباس « سقا » نامیده شد. ( البته در برخی از نقل ها آمده است که همان روز هفتم، هنگامی که شب می شود حضرت عباس مأمور به آوردن آب شدند)
🔹ملاقات امام حسين(عليه السلام) با عمر بن سعد:
سید الشهداء فرمود: «ای پسر سعد! آيا با من مقاتله می كنی و از خدا هراسي نداری؟»
ابن سعد گفت: «اگر از اين گروه جدا شوم خانه ام را خراب و اموالم را از من مي گيرند و من بر حال افراد خانواده ام از خشم ابن زياد بيمناكم.»
🔹حضرت فرمود:
«تو را چه مي شود؟ خدا جان تو را به زودی در بستر بگيرد و تو را در روز قيامت نيامرزد ... گمان می كني كه به حكومت ری و خواهي رسيد؟ و از گندم آن خواهی خورد؟ به خدا چنين نيست و به آرزويت نخواهی رسيد.»
عمر سعد به تمسخر گوید: به جای گندم جو می خورم!
🔸سخن امام حسين (عليه السلام) با يارانش:
« ای بزرگ زادگان! صبر پيشه كنيد كه مرگ جز پلی نيست كه شما را از سختی و رنج عبور داده و به بهشت پهناور و نعمت های هميشگی آن می رساند.»
🔺نکته: عمربن سعد تا روز عاشورا نسبت به نبرد با امام حسین علیه السلام، همواره تردید داشت و خود را بر سر دوراهی می دهید اما طمع مال دنیا و رسیدن به حکومت ری او را به سمت مقابله با حجّت خدا می کشاند.
آری، از عواملی که انسان را در برابر امام قرار می دهد حبّ دنیا و شهوت جاه و مقام است. به همین جهت امام حسین در سخن خود، این نکته را متذکر شدند که دنیای زودگذر و آخرت ابدی و نعمت های جاودان را فراموش نکنید.
📖منابع:
الارشاد، اعلام الوری، مسار الشیعه، بحارالانوار، مصباحالمتهجد، با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه، نفسُالمهموم، لهوف، معالی السبطَیْن، آینه در کربلاست.
#کاروان_عاشورایی
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی که شدت انفجار حملات دیروز خان یونس را نشان می دهد
این موجود بی شرافت با بشریت چه می کند با بمبها و موشک های آمریکایی و حمایتهای تسلیحاتی و دیپلماسی آمریکا و اروپا؟!!!
طرفداران ارتباط با آمریکا و اروپا ببینید
اسرائیل شمر زمانه است
@meh_shekan
🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🔺امروز روز نهم محرم(تاسوعا) است، آیا می دانید در این روز در کربلا چه اتفاقی افتاد؟
⛺ كربلا
🕓زمان: پنج شنبه نهم محرم الحرام ۶۱ هجري قمری
🔹شمر خود را به خيام امام حسين(عليه السلام) رسانده، ضمن صدا كردن حضرت عباس و ديگر فرزندان ام البنين، مي گويد: «براي شما از عبيدالله امان نامه گرفتم»
🔹اما آنها متفقاً گفتند: « ای شمر! خدا تو را و امان نامه تو را لعنت كند، ما امان داشته باشيم و پسر دختر پيامبر امان نداشته باشد؟»
🔹بعد از نماز عصر عمر بن سعد فرمان جنگ می دهد.
به فرمان امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل با بیست سوار در جلوی دشمن قرار می گیرند و علت نزدیک شدن به خیام را می پرسند.
آنها می گویند یا بیعت کنید یا آماده ی جنگ شوید.
🔹خبر شروع جنگ به امام حسين(ع) می رسد. امام توسط حضرت عباس از دشمن يك شب را براي نماز، راز و نياز با خدا و تلاوت قرآن مهلت مي گیرد.
(آری لحظه دیدار با معبود نزدیک می شود و اصحاب عاشورایی در آخرین شب، عبادات خالصانه ی خود را به اوج می رسانند)
🔹از اقدامات نظامی امام حسین(ع)، حفر خندق در اطراف خيام براي مقابله با شبيخون دشمن و قطع كردن راه ارتباطی دشمن با خيام از سه طرف. - كه فقط از يك قسمت ارتباط برقرار باشد - که ياران امام در آنجا مستقر بودند. اين تدبير امام (عليه السلام) برای اصحاب بسيار سودمند بود.
🔹گروهی از لشكر عمر بن سعد به سپاه امام (عليه السلام) می پيوندند.
(خوشا به حال این افراد که راه سعادت را پیدا کردند)
🔸سخن امام حسين (عليه السلام) خطاب به دشمن در حالی که وقتی حضرت داشتند صحبت می کردند، آن ها بر طبل می زدند و هلهله می کردند:
« وای بر شما! چه زيانی مي بريد اگر صدای مرا بشنويد؟! من شما را به راه مستقیم مي خوانم، اما شما از همه فرامين من سر باز می زنيد؛ چرا كه شكم هاي شما از مال حرام پر شده و بر دل های شما مُهر شقاوت زده شده است.»
🔺نکته:
بسیار باید مواظب لقمه هایمان باشیم، چرا که مال حرام انسان را جلوی امام و حجّت خدا قرار می دهد.
اللّهم اجعَل عواقبَ امورنا خیرا
📖منابع:
الارشاد، اعلام الوری، مسار الشیعه، بحارالانوار، مصباحالمتهجد، نفسُالمهموم، لهوف، معالی السبطَیْن، آییه در کربلاست.
#کاروان_عاشورایی
@meh_shekan
🏴 پیام امام حسین(ع) در شب عاشورا 👆
🔺یعنی هر کس از ما می خواهد جزء اصحاب عاشورایی باشد، نباید حق الناسی به گردنش باشد...
@meh_shekan
🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🔺امروز روز دهم محرم( روز واقعه) است؛ روز مصیبت اعظم
(در اینجا اشاره به گوشه ای از ماجرای امروز می شود و گرنه شدت بلاها و مصایب و اتفاقات امروز بسیار بزرگ است)
⛺ كربلا
🕓زمان: جمعه دهم محرم الحرام۶۱ هجري قمری
🔹امام حسين(عليه السلام) با يارانش نماز صبح را به جماعت خواند و سپس با آنها چنين سخن فرمود:
«... خدا به شهادت من و شما فرمان داده است. بر شما باد كه صبر و شكيبايي را پيشه خود سازيد.»
🔹امام، "زهير بن قيس" را فرمانده راست سپاه، و حبيب بن مظاهر را فرمانده چپ سپاه گمارد و پرچم را به دست برادرش عباس(عليه السلام) سپرده بود.
امروز هم گرچه سپاه دشمن به خيمه ها نزديك مي شد، ولي حضرت تيري نينداخت چون مي فرمود: «دوست ندارم كه آغازگر جنگ با اين گروه باشم.»
🔹اما در نهایت عمر بن سعد تير را بر كمان نهاده و به سوي ياران امام انداخت و گفت: گواه باشيد كه اول كسي بودم كه به سوی لشكر حسين تير انداختم!
🔹سپس سپاهيان عمر بن سعد تير بر كمان نهاده و از هر طرف ياران امام حسين(عليه السلام) را نشانه رفتند. امام(عليه السلام) فرمود:
«ياران من! بپاخيزيد و به سوی مرگ (شهادت) بشتابيد، خدا شما را بيامرزد.»
🔹در حمله اول چهار تن شهيد شدند و سپس ياران باقی مانده هر كدام به نوبت به تنهايی به ميدان رزم شتافته و به شهادت می رسيدند و بعد از آنها نوبت به خاندان بني هاشم رسيد و آنها نيز شربت شهادت را نوشيدند.
🔹در این لحظات بود که امام حسين(عليه السلام) تک و تنها مانده بود. نگاهي به اجساد مطهر شهدا كرده و آنها را صدا می كرد.
حضرت براي وداع آخر، به سوی خيمه ها آمد.
🔸بعد از آن در حالی كه شمشيرش را از غلاف بيرون آورده بود در برابر دشمن قرار گرفت و با تمام وجود مبارزه کرد. دشمن از هر طرف امام را محاصره نمود، ناگاه تيري سه شعبه به قلب مباركش اصابت كرد و در حالي كه يكصد و چند نشانه تير و نيزه بر پيكرش بود، نقش بر زمين گشت... در گودال امام با لبانی تشنه و بدن چاک چاک فقط با خداوند نجوا می کرد... تا اینکه شمر معلون( به نقل دیگر شخصی به نام سَنان) سر مبارک حضرت را از تن جدا کرد... و در این روز مصیبت اعظم، عصرگاه عاشورا، روح مبارک امامِ احرار، سید شهیدان و حجت خدا به ملكوت اعلی پيوست.
▫️اینجا بود که شيون زنان، كودكان و حتی فرشتگان الهي بلند شد.
🏴«يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبادِي وَ ادْخُلِي جَنَّتِي» 🏴
🔺 خدایا ما را حسینی زنده بدار و حسینی بمیران...
📖منابع:
الارشاد، اعلام الوری، مسار الشیعه، بحارالانوار، مصباحالمتهجد، با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه، نفسُالمهموم، لهوف، معالی السبطَیْن، آینه در کربلاست.
#کاروان_عاشورایی
#لبیک_یاحسین
@meh_shekan
امام حسین (ع) را دیندارانِ سطحی شهید کردند.
باید در دینداری عمیق و دقیق شد ...
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بخش از مقتل خوانی شهید آیت الله حکیم را فقط در روز عاشورا می توان شنید و گریه کرد...
@meh_shekan
نه تنها شیعه و مسلمانان بلکه پیروان تمام ادیان الهی مدیون امام حسین علیه السلام هستند. چون یزید ملعون در آن زمان منکر وحی و نبوت شد و داشت ریشه تمام دین و کتب الهی را می زد.
امام حسین صلوات الله علیه با قیام و شهادتش، انسانیت و دیانت و فلسفه ی ادیان الهی را تضمین کرد...
@meh_shekan
🔺بعد از عاشورا، صحنه ی دوم قیام سید الشهدا علیه السلام آغاز می شود و کار ناتمام امام (ع) توسط کاروان اسرا در طول مسیر و منازل مختلف خصوصا در کوفه و شام به تمامیت خود می رسد.
ان شاءالله قصد داریم ماجرای کاروان اسرا و اتفاقات مهم آن را در روزهای پیش رو به صورت تقریبی و بر اساس منابع بیان کنیم تا بدانیم عزیزانی چون امام سجاد، حضرت زینب، حضرت سکینه، حضرت رقیه علیهمالسلام و... چه قیامی بعد از عاشورا داشته اند و در منازل متعدد چه جور چهره ی دشمن را نمایان کردند.
🔸با ما همراه باشید و گام به گام با کاروان حسینی حرکت کنیم👇
@meh_shekan
http://eitaa.com/joinchat/1914503168Cda63e1f57f
🏴 گام به گام با کاروان حسینی
🔺امروز یازدهم محرم است، آیا می دانید در این روز در کربلا چه اتفاقی افتاد؟
⛺ كربلا
🕓زمان: شنبه یازدهم محرم الحرام ۶۱ هجری
🚩حركت كاروان اسرا از كربلا
🔹عمر بن سعد در روز يازدهم تا وقت ظهر در كربلا ماند و بر كشتگان سپاه خود نماز گذارد! و آنان را به خاك سپرد.
🔹وقتي روز از نيمه گذشت فرمان داد تا بانوان خاندان پيامبر(ص) را بر شتران بيجهاز سوار كردند و حضرت سجاد(ع) را نيز با زنجير مخصوصی بسته و بر شتر سوار كردند. هنگامی كه آنان را مانند اسيران ميبردند و از قتلگاه عبور دادند، نظر بانوان بر جسم مبارك امام حسين(ع) افتاد و لطمهها بر صورت زدند و صدا به فرياد و ندبه برداشتند.
🔹حضرت زينب کبرى(ع) بدن مطهر برادر را به سينه خود چسبانيد و با صوتى حزين عرض کرد:
«يا محمداه (ص) اين حسين توست که با اعضاى پاره پاره در خون خويش آغشته است، اينها دختران تواند که اسير شدهاند، اين حسين توست که بدنش بر روى خاک افتاده. پدرم فداى كسى باد كه جراحتش دوا نپذيرد. پدرم فداى كسى باد كه لب تشنه شهيد شد.
پدرم فداى كسی که روز جمعه بلکه روز دوشنبه کشته شد!»
🔹حضرت سکينه(ع) نيز جسم پاک پدر را در بر گرفت، ناله زد و عرض كرد:
« پدر جان، قتل تو چشم دشمنان را روشن و دلشان را شاد کرد، پدر جان بنى اميه مرا در کوچکى يتيم کردند...»
🔹بنابراین، عصر روز يازدهم اهل بيت(ع) را با حالت اسارت به طرف كوفه و شام حركت دادند.
اما بار کربلا و هدف قیام اباعبدالله الحسین بر دوش اُسراء، خصوصا بر عهده ی حضرت زینب است تا کار نیمه تمام عاشورا را تمام کنند و با روشنگری و افشاگری چهره ی ظلم و ظالمین را برملا کنند.
🔺نکته:
آن جایی که حضرت زینب در گودال قتلگاه عرضه داشت امام حسین را روز دوشنبه کُشتند، می دانیم که روز عاشورا روز جمعه بود پس منظور حضرت از روز دوشنبه چه روزی است؟!
وقتی در تاریخ بنگریم روز دوشنبه، روز شومِ سقیفه بود. یعنی در واقع، مصیبت عاشورا و قتل امام توسط اصحاب سقیفه در آن روز اتفاق افتاد. روزی که حق امامت را غصب کردند و باعث انحراف امت اسلامی شدند.
📖منابع:
الارشاد، اعلام الوری، مسار الشیعه، بحارالانوار، مصباحالمتهجد، با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه، نفسُالمهموم، لهوف، معالی السبطَیْن، آینه در کربلاست.
#کاروان_عاشورایی
@meh_shekan
37.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴تصویرسازی ۳۶۰ درجه از ماجرای شهادت حضرت ابوالفضل (ع) با استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی VR
@meh_shekan