https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719240646945748945
🗒 نباید در مرداب «تردید» نشست و در انتظار «توافق پدرخواندهها»، فرصت را باخت. هم «اصلحبودن» جلیلی، واضح است و هم برتری او در «مقبولبودن». باید قاطعانه و صریح، بر جلیلی اصرار بورزیم تا بتوانیم جامعه را به حرکت درآوریم. جامعه از «جریان معطل»، حرفشنوی نخواهد داشت. «ما» باید اجماع کنیم نه اصحاب قدرت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چقدر این دیالوگ فیلم مختار برای این روزاست.
👆👆👆👆👆👆
تا جای که امکان دارد منتشر کنید یاعلـــــــــــــــــــــی مدد
🔴 دوباره همان شبهه قدیمی
از سال ۸۴ شبهه انتخاب صالح مقبول به جای اصلح نامقبول مطرح شده و در هر #انتخابات تکرار می شود. یعنی از نامزد بهتر و صالح تر عدول کنیم و به نامزدی که اصلح نیست اما رای بیشتری دارد رای بدهیم
اما چند نکته:
- وظیفه شرعی ما #انتخاب_اصلح است ولاغیر و چنین معادله ای در هیچ جای شرع نیامده و حتی یک اشاره هم در بیانات امامین انقلاب پیدا نمی کنید
- اصلح یعنی خیرالموجودین بین نامزدها نه یک فرد کامل بدون اشکال
- از نظر عقلی #اصلح فقط یک نفر است نه چند نفر و اگر انسان پس از تحقیقات لازم، فردی را اصلح تشخیص دهد شرعا حق عدول از وی را با هیچ عذر و بهانه ای ندارد مگر اینکه خود نامزد از شرکت در انتخابات انصراف دهد
- اما مهمترین نکته: برفرض این قاعده را بپذیریم، اینکه چه کسی مقبول است و رای بیشتری دارد چگونه تشخیص داده می شود؟! همانطور که می دانید بسیاری از نظرسنجی ها یا ساختگی هستند و یا بدون رعایت اصول صورت گرفته اند و نشان دهنده نظر دقیق جامعه نیستند.
حال چگونه برخی چنین نسخه ای برای مردم متدین و انقلابی می پیچند آن هم با تعیین مصداق و خود را مجاز به هرگونه توهین و جسارت به مخالفین می دانند؟! ...
✍ "قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥انقدر خندیدم داره اشک سرازیر میشه، اینو کی ساخته 😂😂😂😂😂
💥 Sadra
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
برای امثال من، بعنوان کسی که سالها در رسانه و فضای مجازی و عرصه اجتماعی و مطالبهگری و مبارزه با فساد، کنشگری داشتهام، یکی از اصلیترین ویژگیهای رئیس جمهور، تحمل منتقدین و مخالفین است. فردی که علیه منتقدین اقدام قضایی و امنیتی میکند و دنبال برخورد گازانبری است، لیاقت ندارد.
حالا این فرد اصولگرا باشد یا اصلاحطلب؛ چه فرقی میکند؟! از قبیله الف باشد یا قبیله ب؛ چه تفاوتی دارد؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اینقدر رایخاموش رایخاموش نکنید! مردم ایران اگر احساس کنند یک نفر در این جمع، صادقتر از بقیه است و میتواند بخشی از مشکلات را حل کند، به او رای میدهد!
🔹 یکبار به آقای #خاتمی رای داده، یکبار به آقای #احمدینژاد؛ یکبار #روحانی و یکبار شهید #رئیسی!
🔸این ملت با هیچکس و هیچ جریان سیاسی، عهد اخوت نبسته و صنمی ندارد و معتقدم در این انتخابات، #سعيد_جلیلی را بهتر از بقیه میداند؛
🔹تحلیل من این است که اینبار، ملت ایران، جلیلی را صادقتر، صالحتر و سالمتر از بقیه میداند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719328032835147552
🗒 اگر «اصلح»، جلیلی است و اگر او «بدنهی اجتماعی گسترده»ای یافته، پس بدون هیچ تردیدی، قاطع و محکم بایستیم و از او دفاع کنیم؛ چه اجماع رخ بدهد و چه رخ ندهد. چنانچه ارادهی مؤمنانهی ما دچار تزلزل نشود، او «فاصلهی ناچیز»ی با ریاستجمهوری دارد. او همچنان قدرت و کشش بسیجگری اجتماعی بیش از این را دارد.
،،،،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
خوشبختانه جلیلی در نظرسنجیهای معتبر، اول است و تجمعات هواداران او نیز نشان میدهد که غالب است. اصلاحات، تاکنون نتوانسته بدنهی اجتماعی وسیعی بیابد و ظریف و خاتمی نیز به همین دلیل به میدان آمدهاند. بااینحال، جلیلی در موقعیت اجتماعی بهتری قرار دارد. اجماع، خوب است اما مشروط به «توافق بر اصلح».
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻«مدیریت جهادی» یا «مدیریت تکنوکراتیک»؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. ازآنجاکه پس از انتشار نوشتههایم در نقد تکنوکراتیسم، در کنار همراهیها، برخی نقدها نیز بیان گردیدند، بر آن شدم که اندکی دربارۀ موضع رهبر انقلاب بنویسم. رهبر انقلاب در تاریخ ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ دیداری با آقای قالیباف، شهردار تهران، به همراه اعضای شواری شهر داشتهاند که مختصری از آن در قالب خبر منتشر شده است. ایشان در ابتدا، از اقدامات «سختافزاری» و «ساختوسازی» تمجید میکنند و آنها را به «مدیریت جهادی» نسبت میدهند:
«اقدامات شهرداری در بخشهای مختلف همچون تمیزی شهر، فضای سبز و بوستانها، ساخت بزرگراهها و پلها، گسترش مترو، و ایجاد فضاهای ورزشی، کاملاً برجسته و خوب بوده است. ... اگر مدیریت جهادی یا همان کار و تلاش با نیّت الهی و مبتنی بر علم و درایت حاکم باشد، مشکلات کشور، قابلحل است.»
۲. پس تعبیر مدیریت جهادی، «منحصر» و «محدود» به این لایه از اقدامات بوده و دلیلی در دست نیست که بتوان آن را به لایههای دیگر، «تعمیم» داد، بلکه دلیل برخلاف این تعمیم وجود دارد؛ چراکه رهبر انقلاب، در بخش دیگری از سخنانش که مسألۀ «هویّت/ سبک زندگی/ معنا/ ارزشها/ فرهنگ» را مطرح مینمایند، سویۀ «انتقادی» و «سلبی» دارند و میگویند:
«حقیقتاً معماری و نمای تهران، نمای یک شهر اسلامی نیست و شهرداری و شورای شهر باید این موضوع را جزو جدّیترین مسائل خود بدانند. ... باید هرچه ممکن است، محیط زندگی شهر به گونهای طراحی و ساخته شود که تحقّق سبک زندگیِ اسلامی، راحتتر امکانپذیر باشد.»
این توصیه به معنی آن است که در طول هشتسال مدیریت آقای قالیباف بر شهرداری تهران، این امر به عنوان یک «مسألۀ جدّی» در نظر گرفته نشده بود و خروجی و اثر محسوسی نداشته است؛ یعنی هرچند ساختوسازها و کارهای عمرانیِ فراوانی صورت گرفته اما این اقدامات، در چهارچوب نظریۀ «شهر اسلامی» نبوده و ازاینجهت، کمکی به استقرار «سبک زندگیِ اسلامی» نکردهاند. رویکرد تکنوکراتیک، در همینجا نمایان میشود که در امر بازسازی، اعتنا و اهتمام به «هویّت» ندارد و فقط میسازد و بنا میکند. بهاینترتیب، اگرچه شهر، «آباد» میشود، اما «اسلامی» نمیشود و «شهر توسعهیافته»، جایگزین «شهر اسلامی» میشود. این در حالی است که برخلاف رویکرد تکنوکراتیک، رویکرد انقلابی بر این باور است که حتی ساختوساز و عمران و آبادی نیز میتواند با فرهنگ و سبک زندگی، ارتباط جدّی برقرار کند و تسهیلگر یا مانع آن باشد.
۳. در بخش بعدی نیز باز رهبر انقلاب، به نقد فرهنگی و هویّتیِ خود ادامه میدهند و میگویند:
«کارها و اقدامات فرهنگی، همچون شمشیر دو دَم است؛ اگر همراه با محتوای خوب باشد، بستر اصلاح جامعه خواهد بود، اما اگر با محتوای نامناسب باشد، بستر گسترش نابسامانی و کژی خواهد شد. در مراکز فرهنگی، همچنین باید از افرادِ اهل فرهنگی استفاده کرد که واقعاً متدیّن و انقلابی و معتقد به اسلام سیاسی و مردمسالاریِ دینی باشند.»
در نقد نخست، رهبر انقلاب این نظر را مطرح کردند که «معماری» و «ساختوساز»، دلالت و اثر فرهنگی دارد و نباید دچار یکسویهنگریهای تکنوکراتیک شد، اما در اینجا، به سراغ خودِ «فرهنگ» میآیند و میگویند در این عرصۀ نرمافزاری، «محتواهای نامناسب» ارائه شده است. البته ایشان این سخن را در قالب هشدار و انذار میگویند؛ ولی روشن است که این سخن در خلاء و به عنوان یک فرض ذهنی نبوده، بلکه از واقعیّتی حکایت میکند که در جریان است. به نظر میرسد که این انتقاد، به سبب نفوذ نیروها و جریانهای اصلاحطلب به مراکز فرهنگیِ شهرداری تهران بوده که گویا آقای قالیباف، به اشتراک نسبیِ با آنها رسیده و سهمیههایی را به آنها واگذار کرده بود. پس کار فرهنگی، بهخودیخود، اصالت ندارد، بلکه آنچه مهم است، ماهیّت کار فرهنگی است که باید برخاسته از ارزشهای اسلامی و انقلابی باشد و حتی کارگزاران آن نیز باید خودشان به این ارزشها، تعهد و تقیّد داشته باشند. در مقابل، تجربۀ شهرداری تهران، نشانگر نوعی تساهلوتسامح بود؛ چنانکه به نام میداندادن به همۀ سلایق، جهتگیریهای نامنطبق با انقلاب نیز فرصت ظهور یافتند. این امر، جزو خصوصیّات نیروهای تکنوکرات است که اگر هم به فرهنگ بپردازند، روایت صوری و خنثی از آن دارند و مطلقِ فرهنگ را اراده میکنند و گاه نیز برای توجیه جهتگیری خویش، کارهای فرهنگیِ نمایشی و تزیینی در زمینۀ هویّت اسلامی و انقلابی انجام میدهند که از صورت و ظاهر و پوسته، فراتر نمیرود. باید تأمّل کرد که این منطق، چقدر با رویکرد دولت سازندگی که در اختیار نیروهای تکنوکرات بود، تفاوت دارد.
🖇 خبر دیدار را در اینجا بخوانید:
https://khl.ink/f/24963
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔴 باز هم اتمام حجت
مقام معظم رهبری حفظه الله در سخنرانی #عید_غدیر باز هم مثل همیشه و مانند همه سال ها بر #انتخاب_اصلح در #انتخابات تاکید کردند. اصلح ، اصلح ، اصلح
و در ادامه شاخص های فرد اصلح را اعلام نمودند. هر کس با توجه به این شاخص ها به فرد اصلح رسید دیگر شرعا و عقلا مجاز به عدول از اصلح به هیچ بهانه دهان پرکنی نیست ...
✍ "قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
چرا سعید جلیلی؟
۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمیکند. وارد بدهبستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمیشود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمیزند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست.
۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشتهاند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت میکرد. از این جهت جلیلی شبیهترین فرد به او در حسن خلق، مردمداری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند.
۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته میخواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را میداند. این اشراف را سعيد جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروههای دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر بهدست آوردهاست.
۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را میداند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است.
۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمیدهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم میگیرد.
۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیمگیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند.
۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهرهای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغهمندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود.
۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد. اما عاقلانه میاندیشد، تصمیم میگیرد و عمل میکند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد.
۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی.
۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است.
۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلیها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
#انتخابات
#جلیلی
@alijafari_57✅️
🔰 حمایت جدی و قاطع علماء و فضلاء از دکتر سعید جلیلی
🔸 تعداد بسیاری از علماء ، خطباء، اساتید و نخبگان علمی و سیاسی حوزه های علمیه در پیام هایی جداگانه حمایت خود را از دکتر سعید جلیلی با ذکر ادله ای محکم بیان کردند، اسامی برخی از این اعزه به شرح ذیل می باشد:
🔹 آیت الله محسن اراکی، آیت الله محمود رجبی، آیت الله محمود عبداللهی، آیت الله سیفی مازندرانی، آیت الله غلامرضا فیاضی آیت الله سید رحیم توکل، آیت الله سید مهدی میرباقری، ، آیت الله سیفی مازندرانی، آیت الله حسینی آملی، آیت الله سید حسن ضیایی، حجت الاسلام قاسمیان ، حجت الاسلام حاج ابوالقاسم، حجت الاسلام آقاتهرانی، حجت الاسلام قنبریان، حجت الاسلام ذوالنور، حجت الاسلام حسینخانی، حجت الاسلام احمدی شاهرودی، حجت الاسلام رهدار، حجت الاسلام امینی نژاد، حجتالاسلام نبویان، حجت الاسلام سید احمد فقیهی، حجت الاسلام شجاعی، حجت الاسلام علی مصباح یزدی ، حجتالاسلام مجتبی مصباح یزدی، حجت الاسلام لواسانی، حجت الاسلام موسوی اصفهانی ، حجت الاسلام سید حمید روحانی، حجتالاسلام محسن طاهری ، حجت الاسلام پژمانفر ، حجت الاسلام قاسم روانبخش ، حجت الاسلام وفسی، استاد اصغر طاهرزاده و استاد ابوالفضل بهرامپور...
🔸 لازم به ذکر است که این لیست همچنان درحال تکمیل میباشد...
#جلیلی
#انتخابات
ـــــــــــــــــــــــ
🌐 پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی ( غیر رسمی )
@khabarsyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاندیدای اصلح کیست ؟
#جلیلی
@kamranghazanfari
چند سؤال از آقای قالیباف.MP3
4.06M
چند سؤال از آقای قالیباف : آیا ستادهای انتخاباتی خود را در سال 88 به میرحسین موسوی دادید؟ چرا توافق استعماری برجام را به روحانی و ظریف تبریک گفتید ؟ چرا در سال 99 جلوی استیضاح حسن روحانی را گرفتید ؟ چرا برای دستیابی به ریاست مجلس با اصلاح طلبان ائتلاف کردید؟
کامران غضنفری ، نماینده مجلس شورای اسلامی
@kamranghazanfari
🖋 حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان :
بسم الله الرحمن الرحیم
درباره انتخاب نامزد اصلح،
پس از تامل و بررسیهای فراوان،
برای حفظ دستاوردها و امتداد راه شهید رئیسی عزیز، با احترام و ارادت به همه نامزدهای جبهه انقلاب، خصوصا برادر مجاهد و بزرگوارم، مدیر اجرایی کم نظیر جناب آقای دکتر قالیباف، اعلام میدارم که *انتخاب بنده، برادر عزیز و انقلابیام، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است.*
برای توضیح آن که، امتداد مسیر شهید رئیسی عزیز، تنها با دو گوهر زیر ممکن خواهد بود و من جمع این دو را در اندیشمند انقلابی و سیاستمدار متقی، آقای دکتر جلیلی یافتم. این دو گوهر عبارتند از:
*۱.لزوم درک عمیق از مبانی و آرمانهای انقلاب اسلامی و تطبیق بر اکنون انقلاب :*
وجه ممیز یک رئیسجمهور انقلابی، فهم عمیق نسبت به مبانی انقلاب اسلامی است. بدون این سرمایه ارزشمند، با هر میزان از توانمندی، امکان لغزشها افزایش یافته و خطر عقبنشینی و واپسروی در آرمانها فراوان میشود.
*۲.ایمان به پیشرانهای اصلی و اصیل انقلاب اسلامی ، یعنی جوان مومن انقلابی و نسبت برقرار کردن متقابل با آنها:*
آن درّ نایابی که توان فتح قلهها و جهش ایران اسلامی، به سمت آرمانهای رفیع انقلاب را فراهم میدارد، جوانان مومن و مکتبی کشورند. این سرمایه است که هر تهدیدی را به فرصت تبدیل کرده و موانع راه پیشرفت را برطرف نموده و جمهوری اسلامی عزیز را به سمت قلل رفیع کرامت به پیشمیراند.
امروز، نامزدی که بنظر میرسد بیش از همه دارای این دو سرمایه گرانبهاست، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است.
*در پایان، از همه برادران و خواهران انقلابیام، دعوت میکنم که در روزهای پیشِ رو، وارد میدان انتخابات شده و برای انتخاب نامزد اصلح، نقش پر شکوه خود را ایفا کنند.*
غلامرضا قاسمیان
۳۱خرداماه۱۴۰۳
📌جلیل محبی به عنوان مسئول #ستاد_حکمرانی قالیباف آغاز به کار این ستاد را اعلام کرد. نگاهی کنید به توییتهای دیگرش قبل از شهادت آقای رییسی.
#دلم_به_حال_رییسی_سوخت
.
جلیلی بیست سال مطالعه کرده ، نقاط قوت و ضعف رو در آورده ، ذهنش چارچوب داره ، برنامه داره ، صداقت داره ، به شدت طرفدار عدالته ، آدمها رو با پول نمی خره ، بلکه با صداقت و عدالت می خره ،
کسی که برنامه داشته باشه میدونه از چه نقطه ای شروع کنه و چگونه پیش بره.
زبان دبپلماسی بلده. با مقاومت همراهه. اطرافیان سالمی داره. ساده زیست است و تملق نمی پذیرد.
درد رزمندگان و جانبازها رو میشناسه.
دنبال پست و قدرت نبوده. به رئیسی خیلی کمک کرده ، تیم داره.
✍ احمد جهان بزرگی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حب ریاست...
در کلام ماندگار امام روح الله
🆔 @mahdiasgari133
✅ ارتقاء سهشهر کمالشهر، محمدشهر و ماهدشت به شهرستان، در هیأت دولت تصویب شد
به لطف خدا و پیگیری مجموعه استان و دولت مردمی، ارتقاء سه شهر ماهدشت، محمدشهر و کمالشهر که از تأکیدات #رئیسجمهور_شهید در سفر اول ایشان به استان البرز بود، امروز ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ در هیأت دولت به تصویب رسید.
موضوع ارتقاء سیاسی یکی از مطالبات چندین ساله مردم عزیز این سه شهر بود که در سفر نخست رئیسجمهور شهید به استان البرز در فروردینماه ۱۴۰۱ مورد تاکید قرار گرفت.
این قول شهید رئیسی به مردم کرج، که پس از پیگیریهای متعدد، آبانماه سال گذشته به تائید کمیسیون سیاسی دولت رسیده بود امروز به تصویب هیأت دولت، رسید.
نکته مهم برای تحقق اثربخش این مصوبه، توجه به ارتقاء زیرساختها، درنظر گرفتن اعتبار ویژه برای تأسیس شهرستان، استقرار به موقع دستگاههای اجرایی و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز میباشد.
#کمالشهر #محمدشهر #ماهدشت
مهدی عسگری 🇮🇷
🆔 @mahdiasgari133
دماسنج انتخابات
✍ مهدی عسگری
۵ مناظره پیاپی نتوانست به قدر کافی دماسنج انتخابات را به نقطهای برساند که منجر به تغییری محسوس در میزان مشارکت شود.
شوک تعیینکنندهای هم به فضای انتخابات وارد نشد تا همچنان بخشی از آراء شرکت کنندگان، در تردید بماند.
البته این موضوع دلایل متعددی دارد؛ از شرایط کشور و مردم گرفته تا آرایش نامزدهای تائید شده تا نحوه طراحی و ارائه برنامه توسط نامزدها، تنظیم کمپین تبلیغاتی و نحوه حضور آنها در مناظرات و...
درهرحال، برنامههای تحولی نامزدها در آن سطحی که انتظار میرفت ارائه نشد تا بتواند مخاطبین و مرددین را قانع کند. برنامههایی مبتنی بر نگاه عمیق تمدنی و الگوی پیشرفت بومی که به ریشهها بپردازد و به روشنی مخاطب را قانع کند که چه تغییراتی را چگونه و در چه جدول زمانی و با چه منابعی، محقق میکند.
برنامههایی که نشان دهد چگونه با الگوی #اقتصاد_سرمایهداری، غارتگری بانکهای خصوصی، انحصار منابع عمومی، وابستگی ارزی و #سلطه_دلار بر اقتصاد کشور، اسناد استعماری بینالمللی، #احتکار_زمین، اقتصاد رانتی، دستگاه برنامهریزی معیوب و دیوانسالار و... میخواهد مقابله کند و مردمیسازی واقعی اقتصاد را جایگزین خصوصیسازی و اقتصاد شبه دولتی کند.
هرچند کلیات برخی موارد فوق، در صحبت تعدادی از نامزدها مورد اشاره قرار گرفت اما در حد کلی گویی و اشاره باقی ماند بدون انسجام و جزئیات.
باتوجه به اینکه نقطه اصلی منازعه، بر سر چالشهای مهم کشور همچون مبارزه با الگوی اقتصاد سرمایهداری و انقلاب اقتصادی صورتبندی نشد، برنامه نامزدها دراینباره نیز تمایز و برجستگی خاصی پیدا نکرد و حتی در کلیات و بسیاری از شعارهای اقتصادی شبیه به هم ظاهر شدند و محل نزاع، بیشتر رنگی سیاسی و تا حدودی اجتماعی _فرهنگی یافت.
اینک عرصه رقابت بر سر تداوم راه #شهید_رئیسی از یکسو، و بازگشت به دهه نود با تشکیل دولت سوم #روحانی از سوی دیگر شکل گرفته است. جلیلی و قالیباف گزینههای اصلی برای مسیر اول هستند البته با تفاوتهایی در رویکردها، تجربیات و تیم همراهان.
#پزشکیان هرچند در اینچند روز تلاش کرد خود را از زیر سایه سنگین دولت روحانی خلاص کند اما فضای کمپین و نفرات اصلی ستاد و مشاورین و همراهان او، حکایت دیگری دارد.
پزشکیان باوجود جنسِ کاراکتر و استعدادی که داشت، از زمانی که زیر بار ستاد روحانی رفت و دیکتههای آنها را روخوانی کرد از خودش دور شد و در بخشهایی مثل راند آخر مناظره پنجم، بسیار ضعیف ظاهر شد و عملا نتوانست خود را در حد و اندازه یک رئیسجمهور به مخاطب بقبولاند.
او به دلیل نداشتن محتوا و برنامه، بیشتر با احساسات و عواطف مخاطب سخن میگفت و کمپین او نیز بر روی فعالسازی هیجانات و گسلهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و قومیتی متمرکز شد هرچند به دلیل سوابق و تعارضات متعدد نتوانست برانگیختگی اجتماعی را در حد مورد نیاز ایجاد کند اگرچه آوردههایی برای او داشته است.
با شرایط فعلی، صحنه رقابت حول تفکرات سیاسی شکل گرفته است، #جلیلی فارغ از مناظرات از ِآنجاکه در اذهان، بیشترین شبیهسازی را برای تداوم راه #شهید_جمهور دارد، سازمان رأی او بر این اساس، شکل گرفته و حفظ شده است. #قالیباف نیز با پرهیز از چالشهای انتخاباتی و تکیه بر تجارب مدیریتی، تلاش کرد که سبد آراء سیاسی و اجتماعی خود را حفظ کند.
با تداوم روند موجود، نکته اصلی در۳ روز آینده، تمرکز بر کنارهگیری و یا رقابتهای درون گفتمانی نیست، بلکه وفاق جریانی و بسیج اجتماعی برای جلوگیری از بازگشت به دهه تلخ ۹۰ است که هنوز تبعاتش بر دوش مردم و کشور سنگینی میکند. آگاهی بخشی، بازخوانی و احیاء حافظه تاریخی مردم بویژه مرددین در این مسیر میتواند تعیین کننده باشد.
درحالیکه پس از عملیات #وعده_صادق سرمایه سیاسی و عقبه اجتماعی مناسبی برای جبهه مقاومت تولید و زمینهی فرصتهای اقتصادی خوبی نیز فراهم شده، عقبگرد به دهه۹۰ نه تنها در داخل کشور، بلکه در سطح منطقه و تحولات بینالمللی نیز زیانبار خواهد بود و تداوم راه نورانی #شهید_سلیمانی و #شهید_امیرعبدالهیان را با اشکالات جدی مواجه خواهد کرد.
#مهدی_عسگری
🆔 @mahdiasgari133