12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید | نماهنگ «اینها افسانه است»
بیانات آیت الله مصباح یزدی پیرامون شخصیت مرحوم آیت الله محیالدین حائری شیرازی (ره)
۹۶/۱۰/۱۴
🗓 به مناسبت ۲۹ آذر، سالروز رحلت آیتالله حایری شیرازی قدس سره
لینک عضویت
💻 @mesbahyazdi_ir
📸 #عکس_نوشت | بمباران شبهات و نیاز جامعه به پاسخ
نیاز [به حل مسائل فکری و دینی]، مخصوصاً با این ابزارهای جدید و تکنولوژی، هم از لحاظ کمیت و هم از نظر کیفیت افزایش پیدا کرده است. صدها سایت دائماً لجن پراکنی می¬کنند. شبهاتی که بیش از هزار سال است پاسخ داده شده، به شکل جدیدی هر روز تکرار می¬شود و شبهات جدیدی هم به آن اضافه می¬شود. در مقابل، باید دائماً مترصد باشیم، انواع فتنه¬ها را شناسایی و خودمان را برای مواجهه با آنها مجهز کنیم.
۱۳۹۵/۱۱/۱۱
لینک عضویت
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
🎧 #بشنوید | صوت کامل سخنرانی مرحوم آیت الله مصباح یزدی پس از واقعه کوی دانشگاه سال ۱۳۷۸ 🎞لینک فیلم
📸 #عکس_نوشت درگیری بیجا هرگز، واکنش صحیح، آری
🔸️همه تأکیداتی که مقام معظم رهبری برای حفظ سکوت و آرامش فرمودند با این هدف است که نیروهای شما بیهدف هدر نرود و صرف درگیریهایی نشوند که دشمن را خوشحال میکند. اما این معنایش این نیست که فکر کنید هیچگاه وظیفه دیگری نخواهید داشت... مردم همواره باید آمادگی خودشان را برای هرگونه واکنش به دشمنان اسلام حفظ کنند.
۱۳۷۴/۰۴/۲۳
لینک عضویت
📱 @mesbahyazdi_ir
📚 #معرفی_کتاب | وقتی همه انسان هستیم، چرا علوم انسانی را به اسلامی و غیر اسلامی تقسیم می کنید؟!
✅ همه انسان هستیم، اما اینکه علوم انسانی یعنی علومی که به توصیف، تبیین و تفسیر کنش های انسانی می پردازند و برای او در عرصه های مختلف تعیین تکلیف می کنند بر چه مبنایی تولید شده باشند فرق می کند. تفاوت نظریات در علوم انسانی وابسته به این هفت نوع مبنا است:
1️⃣معرفتشناختی
2️⃣هستیشناختی
3️⃣کلامی
4️⃣انسانشناختی
5️⃣ارزششناختی
6️⃣دینشناختی
7️⃣روششناختی
🔸️انسانِ غربی در تمامِ این مبانی نظرِ متفاوتی با دیدگاه اسلامی دارد که طبیعتاً علوم انسانی غربی را از علوم انسانی اسلامی متمایز می کند.
🔰آیت الله مصباح یزدی قدس سره یکی از برجستهترین صاحبنظرانی است که در طول سالیان دراز به آسیبشناسی علوم انسانی غربی، تبیین مبانی گوناگون علوم انسانی اسلامی و ارائه الگوی علمی برای تولید این گونه علوم پرداخته است.
📖کتاب «مبانی علوم انسانی اسلامی» سعی کرده، نگرش اسلام در این هفت نوع مبنا را بر اساس اندیشههای آیت الله مصباح یزدی قدس سره ارائه کند تا نظریه پردازان رشتههای مختلف علوم انسانی، با تکیه بر آنها، مسیر اسلامی سازی این علوم را به درستی طی کنند.
🛒 خرید کتاب از اینجا
📱 @mesbahyazdi_ir
19.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید | این چنین فقیرانی را دوست بدار...
🔺️قسمت نودم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا »
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
📺 #ببینید | این چنین فقیرانی را دوست بدار... 🔺️قسمت نودم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله م
💠اینچنین فقیرانی را دوست بدار...
🔸محبت یک واقعیتی است که هر جا تحقق پیدا کند شعاعش بر آثار و توابع و لواحق هم میتابد. این معنایش این نیست که این شخص چند محبت دارد، کسی که محبت خدا دارد، اثر طبیعی اش این است که دوستدان خدا را دوست بدارد؛ شعاع همان محبت خدا است که میتابد به محبت اولیائش. در همین حدیث معراج در مواردی تاکید شده بر محبت بر بعضی از قشرهای خاص.
🔹[در این بخش از حدیث معراج میفرمایند:] «ان المحبة لله هی المحبة للفقرا»(بحار الأنوار، جلد۷۴، صفحه۲۸) ترجمه تحت اللفظی بخواهیم بکنیم باید بگوییم به درستی که محبت خدا همان محبت به فقرا است. وقتی پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله این عبارت را میشنوند (به حسب تعبیر) سوال میکنند که چه کسانی هستند این فقرا که محبتشان عین محبت خدا است؟ چون آدم میفهمد هر فقیری به خاطر فقرش اینطور نمیشود و برخی از فقرا دشمن خدا هم هستند، پس این فقرا که محبتشان عین محبت خدا است چه کسانی هستند؟
🔸«الّذین رضوا بالقلیل و صبروا علی الجوع، و شکروا علی الرخا؛ کسانی که راضی به اندک و بر گرسندگی بردبار و در خوشیها شکرگزار هستند.»(بحار الأنوار، جلد۷۴، صفحه۲۸) آن فقرایی که میگویم محبت به آنها عین محبت خدا است، این صفات را دارند؛ اگر چنین فقرایی پیدا کردی، دوست داشتن اینها عین دوست داشتن خدا است. آدمهای طماع و زیاده خواه نیستند. زندگی ساده و نعمت کمی هم خدا به آنها بدهد، قانع هستند. یعنی محبت خدا با طمع کاری با زیاده خواهی با سلطه طلبی برتری خواهی با دیگران، نمیسازد.
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
📺 #ببینید | این چنین فقیرانی را دوست بدار... 🔺️قسمت نودم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله م
📸 #عکس_نوشت | «يَا أَحْمَدُ! إِنَّ الْمَحَبَّةَ لِلَّهِ هِيَ الْمَحَبَّةُ لِلْفُقَرَاءِ، الَّذِينَ رَضُوا بِالْقَلِيلِ وَ صَبَرُوا عَلَى الْجُوعِ وَ شَكَرُوا عَلَى الرَّخَاءِ»
ای احمد! همانا دوست داشتن خدا، همان دوست داشتن فقرا است. فقیرانی که به اندک راضی، بر گرسنگی بردبار و در خوشی ها شکرگزار هستند.
📝بحار الأنوار، جلد۷۴، صفحه ۲۸
🔺️حدیث اشاره شده در قسمت ۹۰ از کلیپهای محبت خدا
📱 @mesbahyazdi_ir
📸 #عکس_نوشت | خط ایشان را ادامه دهید...
🔸️آیت الله العظمی صافی گلپایگانیقدسسره:
بنده از اول به ایشان اخلاص و ارادت داشتم. وجود ایشان واقعا خیلی مغتنم بود؛ ان شاء الله خط ایشان را ادامه دهید.
۱۴۰۰/۰۸/۱۲
🔺️مطرح شده در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت علامه محمد تقی مصباح یزدی با آیت الله العظمی صافی گلپایگانی
🕯 #بزرگداشت_علامه_مصباح
📱 @mesbahyazdi_ir
📸 #عکس_نوشت | هیچ عاقلی نمیگوید آزادیِ مطلق!
🔸️آزادی مطلق برای هیچ عاقلی قابل قبول نیست. آنهایی که خیلی دفاع از آزادی میکنند [بالاخره] یک قیدی به آن زدند؛ گفتند آزادی مطلق است تا [وقتی] با آزادی دیگران تزاحم پیدا نکند. اگر در ادارهای مقرراتی حاکم نباشد، رئیس و مرئوس و خدمتگزار، هر کدام هر چه دلشان میخواهد عمل کنند، اصلا کاری در آن اداره انجام میگیرد؟ پس آزادی مطلق، یک شعار گمراهکننده است.
۱۳۹۸/۰۹/۱۳
لینک عضویت
📱 @mesbahyazdi_ir
📸 #عکس_نوشت | لحظه ای آرام نمی گرفت!
🔸️آیت الله العظمی علوی گرگانی قدسسره:
آیت الله مصباح یزدی لحظهای آرام نمیگرفتند و شب و روز برای علم دین و آموزش شاگردانِ بیشتر، تلاش میکردند. ای کاش ایشان بیشتر در بین ما بودند تا از برکات و علم ایشان فیض و بهره میبردیم.
۱۴۰۰/۰۸/۱۳
🔺️مطرح شده در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت علامه محمد تقی مصباح یزدی با آیت الله العظمی علوی گرگانی
🕯 #بزرگداشت_علامه_مصباح
📱 @mesbahyazdi_ir
📚 #معرفی_کتاب | به نظر آیت الله مصباح، اسلام چه تاثیری در شکل گیری علوم انسانی دارد؟
❓با توجه به سابقه و دغدغه آیت الله مصباح در اسلامی سازی علوم انسانی، نظریات نو و ویژه ایشان در رشته های گوناگون علوم انسانی چیست؟ آیا مجموعه این دیدگاه ها به صورت منظم جمع آوری شده است؟
✅پاسخ این سوالات را در کتاب «رهیافتها و رهآوردها» پیدا کنید.
📚مجموعه رهیافتها و رهآوردها، بازتاب بخشی از یافتهها و رهآوردهای فکری حضرت علامه مصباح یزدی قدس سره در رشته های مختلف علوم انسانی می باشد. تا کنون 4 جلد از این مجموعه منتشر شده و تلاش شده در حد مقدور، اندیشهها و نوآوریهای ایشان درباره مبانی، مسائل و روش های شاخه های گوناگون این علوم تحلیل و تشریح شود.
📔جلد نخست: منطق، معرفت شناسی، فلسفه و «فلسفه و علم»
📗جلد دوم: اخلاق، هنر و حقوق
📘جلد سوم: جامعه شناسی، علوم سیاسی، مدیریت و اقتصاد
📙جلد چهارم: قرآن، حدیث، کلام و تاریخ اسلام
خرید کتاب از اینجا
📱 @mesbahyazdi_ir