📝پاسخ حضرت آیت الله مصباح یزدی به درخواست موعظه یکی از جوانان:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حضرت آیت الله مصباح یزدی!
با عرض سلام و ارادت خدمت حضرتعالی لطفاً با دستخط مبارک اینجانب را موعظه و نصیحت فرمائید.
با عرض ارادت و احترام مجدد
🔹پاسخ:
بسم الله الرحمن الرحیم
آسانترین، شیرینترین و مفیدترین کاری که میشناسم توجّه به وجود مقدّس ولیّعصر عجّل الله فرجه است.
محمد تقی مصباح یزدی
#دستخط
✅ @mesbahyazdi_ir
May 11
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🌷او آقاست!
🌸چه کسى از او مهربانتر، چه کسى از او قدرتمندتر؟!
🔸اگر ما نوکر وجود مقدس #امام_زمان (عج) هستیم مشکلاتمان را چرا از آقاى خودمان نخواهیم؟! اگر باورمان هست که او آقاست و ما نوکر، آقایى که سراپا رحمت است، #محبت است، عطوفت است، میگوید آن وقتى هم که یاد من نیستید و مرتکب گناه میشوید، من برایتان استغفار میکنم؛ دعا میکنید، آمین میگویم. آن وقت وقتى احتیاج داریم چرا نرویم در خانه او؟! چه کسى از او مهربانتر، چه کسى از او قدرتمندتر؟!
۸۳/۰۷/۰۴
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج
✔️ @mesbahyazdi_ir
24.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | خاطره آیت الله مصباح یزدی از رابطه مرحوم #آیت_الله_بهجت (ره) با #امام_خمینی (ره)
🔹 بنده شهادت میدهم عاملی که باعث شد بنده توجه به این مسائل [سیاسی] پیدا کنم و به عنوان یک وظیفه دنبال این مسائل بروم، سفارش آقای بهجت (ره) بود.
۹۸/۱۱/۱۹
🔰 باتوجه به نقل برخی خاطرات نادرست از قول آیت الله مصباح یزدی در یکی از برنامه های رسانه ملی و انتشار آن در فضای مجازی در مورد تفاوت دیدگاه مرحوم آیت الله بهجت (ره) با حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) درباره نحوه اداره کشور که مبنای برخی تحلیل ها قرار گرفته است، پایگاه اطلاع رسانی MESBAHYAZDI.IR اصل این خاطره را برای #اولین_بار از بیانات معظم له منتشر میکند.
📥 برای دریافت فایل باکیفیت این ویدیو به صفحه رسمی آیت الله مصباح یزدی در آپارات مراجعه کنید👇
https://aparat.com/v/XQK8W
✅ @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
🎥 #ببینید | خاطره آیت الله مصباح یزدی از رابطه مرحوم #آیت_الله_بهجت (ره) با #امام_خمینی (ره) 🔹 بنده
✔️ عامل اصلی آیت الله بهجت (ره) بود.
🔹 یکی از موضوعاتی که دستاویز بعضی از افراد میشود، - یا برای خراب کردن اذهان یا اغراض دیگری دارند که میخواهند به آن اغراض برسند:- این است که بین شخصیتهای معروف و مورد اعتماد حضرت امام (ره) وانمود کنند که اینها با هم اختلاف داشتند و بعضی از آنها میگویند اصلاً مخالف انقلاب و حرکت امام بودند.
🔸 آن ویژگیای که همه مردم از آقای بهجت (ره) میدانستند، تقدس ایشان بود.
🔹یک چنین کسی که به یک قداست معروف بود؛ اهل ذکر و ورد و زیارت عاشورای هر روز، از ایشان توقعی نبود که درباره مسائل سیاسی حرفی بزند، رفتاری بکند.
🔸[اما] بنده شهادت میدهم عاملی که باعث شد بنده توجه به این مسائل [سیاسی] پیدا کنم و به عنوان یک وظیفه دنبال این مسائل بروم، سفارش آقای بهجت (ره) بود.
۹۸/۱۱/۱۹
✅ @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
✔️ عامل اصلی آیت الله بهجت (ره) بود. 🔹 یکی از موضوعاتی که دستاویز بعضی از افراد میشود، - یا برای خ
‼️ هرچه آقای بهجت گفتند عمل کنید!
🔸 خود امام (ره) هم به آقای بهجت (ره) یک علاقه خاصی داشتند. شاهد عینی آن آقای مسعودی خمینی است.
🔹 ایشان چندبار میگفت: «بارها شده برای امام (ره) یک مشکلی یا مریضی سختی پیش آمده یا برای بستگان ایشان؛ یا یک حاجت شدیدی داشتهاند و گفتهاند: برو خدمت آقای بهجت (ره) و هرچه ایشان گفتند، عمل کنید.
🔸 هر بار آقای بهجت سفارش میکردند یک گوسفند قربانی کنید. من هم به دستور آقای بهجت میرفتم گوسفند میخریدم قربانی میکردم برای اینکه امر آقای بهجت اطاعت شده باشد و در واقع در نهایت نظر امام تأمین شده باشد. رابطه امام با آقای بهجت اینگونه بود.
۹۸/۱۱/۱۹
✅ @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
🎥 #ببینید | خاطره آیت الله مصباح یزدی از رابطه مرحوم #آیت_الله_بهجت (ره) با #امام_خمینی (ره) 🔹 بنده
❌یادم نمیآید شنیده باشم آیت الله بهجت (ره) اشکالی شبههای درباره امام (ره) مطرح کرده باشند.
🔹 در طول عمری که با #آیت_الله_بهجت زندگی کردم من یادم نمیآید شنیده باشم که کلام سبکی درباره امام گفته باشند یا مثلاً اشکالی شبههای شکی درباره رفتار امام کرده باشند. برعکس با احترام نام امام (ره) را میبردند.
🔸 کسانی وانمود میکنند اصلاً آقای بهجت مخالف رفتار امام بود و از جمله این داستانی است که گفتند در تلویزیون یک نفر صحبت کرده که آقای بهجت نامههایی برای امام نوشته بودند که این نامه در واقع نقد کار #امام بوده اظهار مخالفت با رفتار امام بوده.
🔹 ایشان در هیچ حالی کمترین انتقادی از امام نکردند. من از ایشان نشنیدم. همیشه از ایشان با احترام یاد میکردند و به صورتهای مختلف ما را تشویق میکردند که در این کارها وارد شویم.
🔸نه آقای بهجت نامه دادند من ببرم؛ نه من شرط کردم واسطه شدن را؛ نه تکراری بود و نه اعتراضی به رفتار امام (ره). ابداً چنین چیزی نیست.
۹۸/۱۱/۱۹
✅ @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🙌درخواست میکنیم
🔹در چنین روزی که آخرین روز ماه شریف شعبان و طلیعه #ماه_مبارک_رمضان است و در آخرین ساعات این ماه به سر میبريم، از خدای متعال درخواست میکنیم اگر تا این ساعت آمرزيده نشدیم، به برکت دوستان خدا و بندگان پاک و شایستهاش، قلم عفو بر گناهان ما بکشد و آمرزیده وارد ماه شریف رمضان بشویم.
۸۱/۰۸/۱۴
🌙 @mesbahyazdi_ir
📖 وَ يَا مَنْ لَا يَنْدَمُ عَلَى الْعَطَاءِ؛ «و ای کسی که هرگز از بخشش خویش پشيمان نمیشوی.»
🔹 ما گاهی چیزی به کسی میبخشیم اما بعد پشیمان میشویم. این پشیمانی گاه به این خاطر است که متوجه میشویم خودمان به آن احتياج داشتیم. مسلم است که این معنا درباره خدا محال است؛ خدا به چیزی احتیاج ندارد. گاه پشیمانی ما از بخشش به خاطر این است که بعد از بخشش متوجه میشویم که اشتباه کردهایم و طرف مقابل صلاحیت این بخشش را نداشته است. اما خدا به هر کس هر چیزی را میبخشد براساس حکمت میبخشد. یعنی بهترین کاری است که انجام میدهد. بنابراين ديگر پشیمانی برای او معنا ندارد.
۹۴/۳/۳۰
📝 هر روز #ماه_مبارک_رمضان با بخشهایی از #درس_اخلاق شرح دعای ۴۵ #صحیفه_سجادیه (دعای وداع با ماه مبارک رمضان)
🌙 @mesbahyazdi_ir
📖 إِنْ أَعْطَيْتَ لَمْ تَشُبْ عَطَاءَكَ بِمَنٍّ؛ «خدایا اگر تو عطایی کنی، آن را با منت گذاشتن آمیخته نمی سازی!»
🔸خدا چون به هیچ وجه به هیچ چیز در هیچ حالی نیاز ندارد، وقتی بخششی هم به کسی میکند نیازی ندارد به اینکه او را تحقیر کند. منت گذاشتن انگیزه نفسانی میخواهد و آن وقتی است که انسان احساس کمبود کند و به خیال خود برای ترمیم این کمبود خود وقتی احسانی به کسی میکند میگوید: منم که در حق تو احسان کردم و اگر من این کار را نکرده بودم تو چنین و چنان میشدی.
گفتن این سخنان برای پوشاندن حقارت ذاتی است. اگر موجودی هیچ نقصی در وجودش نباشد و کمبودی نداشته باشد، حقارت برای او معنایی ندارد و هیچ انگیزهای برای منت گذاشتن ندارد، بلکه میبخشد چون دوست دارد فیض از او ناشی شود و به خلایق برسد. این مطلب روشن است و بر اساس مبانی استدلالی هم خدا نیازی به منت گذاشتن ندارد.
۹۴/۴/۱
📝 #درس_اخلاق #شرح_دعای_وداع_ماه_رمضان
🌙 @mesbahyazdi_ir
📖 إنْ أَعْطَیتَ لَمْ تَشُبْ عَطَاءَكَ بِمَنٍّ؛ «خدایا اگر تو عطایی کنی، آن را با منت گذاشتن آمیخته نمی سازی!»
🔹یکی از شیوههای قرآن این است که نعمتهای خدا را مدام بیان میکند، معلوم میشود که در واقع خدا میخواهد ما را وادار به شکرگزاری در مقابل نعمتهایش کند. آیا این یک نوع چشمداشت پاداش نیست؟
🔸اگر خداوند بنده را به شکر راهنمایی میکند برای این نیست که او از شکر کردن بنده لذت میبرد و دوست دارد دیگران در مقابلش تواضع و چاپلوسی کنند. وقتی میگوید شکر من را به جا بیاورید برای این است که خیر بنده را میخواهد. میداند بندهای که شکرگزار نباشد به کمال نمیرسد. این هم یک لطف دیگری است برای این که به او بفهماند که رسیدن به سعادت و لیاقت دستیابی به نعمتهای ابدی بهشتی منوط به داشتن خلق و خوی شکرگزاری است.
۹۴/۴/۱
📝 #درس_اخلاق #شرح_دعای_وداع_ماه_رمضان
🌙 @mesbahyazdi_ir
📖 تسْتُرُ عَلَى مَنْ لَوْ شِئْتَ فَضَحْتَهُ، وَ تَجُودُ عَلَى مَنْ لَوْ شِئْتَ مَنَعْتَهُ « بر کسانی پردهپوشی میکنی که اگر میخواستی آنها را رسوا میکردی، و بخشش میکنی بر کسانی که اگر میخواستی آنها را محروم میکردی؛»
🔸بسیاری از مردم در اثر سوء اختیار مرتکب کارهای زشتی میشوند که موجب رسوایی است، اما خدای متعال زود آنها را رسوا نمیکند، بلکه پردهپوشی میکند و عیوب آنها را میپوشاند. برخی نیز هستند که خداوند نعمتی به آنها میدهد اما آنها نه تنها در راه خیر از آن استفاده نمیکنند بلکه آن را در راه عصیان الهی به کار میگیرند. مقتضای چنین رفتاری عقوبت و سلب #نعمت از آنها است، اما خدای متعال جز در برخی موارد استثنایی چنین کاری هم نمیکند.
🔹خداوند کسانی را که مرتکب گناه میشوند و حتی موجب ایذاء دیگران میگردند زود مؤاخذه نمیکند، بلکه به آنها مهلت میدهد. این مهلت دادن برای این است که آنها فرصتی پیدا کنند شاید متنبه شوند و دست از کار زشت خود بردارند. مگر این که کار به جایی برسد که نه تنها خودشان از این نعمتها بیشتر سوءاستفاده کنند و بر #عذاب خود بیافزایند، بلکه باب #هدایت را به روی دیگران هم ببندند. در این صورت دیگر حکمت الهی اقتضا نمیکند که آنها باقی بمانند و به کارهای خطای خود ادامه دهند، بلکه خدای متعال آنها را مؤاخذه و هلاک میکند و در همین عالم هم مزه گناهانشان را به آنها خواهد چشاند.
۹۴/۴/۲
📝 #درس_اخلاق #شرح_دعای_وداع_ماه_رمضان
🌙 @mesbahyazdi_ir