#زیارت
حاج شیخ عباس قمی رَحِمَهُ الله مینویسد ؛
روز بيست و سوم سنه دويست و سه به قولی شهادت حضرت امام رضا عليه السّلام واقع شده ، و زيارت آن حضرت از نزديك و دور سُنَّت است ،
قالَ السَّيِّدُ بْنُ طاوُوس فِى الإقْبالِ وَ رَأيْتُ فى بَعْضِ تَصانيفِ أصْحابِنا الْعَجَمِ رِضْوانُ اللهِ عَلَيْهِمْ ، أنَّهُ يُسْتَحَبُّ أنْ يُزارَ مَوْلينا الرِّضا عَلَيْه السَّلامُ يَوْمَ ثالِثٍ وَ عِشْرينَ مِنْ ذِى الْقَعْدَةِ مِنْ قُرْبٍ أوْ بُعْدٍ بِبَعْضِ زياراتِهِ الْمَعْرُوفَةِ ، أوْ بِما يَكُونُ كَالزِّيارَةِ مِنَ الرِّوايَةِ بِذلِكَ.
سيّد بن طاووس در كتاب إقبال گفته است كه در بعضى از كتاب هاى علماء شيعه غير عرب رضوان الله عليهم ديدم كه مستحبّ است مولايمان حضرت رضا سلام الله علیه در روز بيست و سوم از ماه ذی القعدة از نزديك و دور زيارت شود ، به بعضى از زيارت هاى معروف يا به آنچه كه همانند زيارت باشد از رواياتى كه در اين باب رسيده است.
📚مفاتيح الجنان
@miqat315
Ziyarat_Haft_Hadith.mp3
13.24M
#زیارت
#امام_رضا
🎙 زیارت هفت حدیث [سبعه]
📍زیارت هفت حدیث از جمله زیارتهای امام رضا علیه السلام است که علامه سید مرتضی مجتهدی سیستانی در کتاب صحیفه رضویه آن را از ملحقات کتاب مصباح کفعمی نقل کرده است.
🔸به این زیارت هفت حدیث گفته میشود؛ زیرا در متن آن از هفت روایت استفاده شده است، روایاتی که از وجود نازنین رسولالله ، امیرالمؤمنین، امام باقر،امام صادق و خود امام رضا [صلوات الله علیهم اجمعین] دربارۀ فضیلت و آثار زیارت آن حضرت نقل شده است.
📕این زیارت در جلد ۹۲ کتاب بحارالانوار، باب چهارم آورده شده است.
@miqat315
#اعلام_مراسم
مراسم روضه و عرض توسل به حضرت امام رضا علیه السلام
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲
همزمان با نماز مغرب و عشاء
#قم، خیابان شهید بهشتی ، مسجد قُبا
@miqat315
#دحوالارض
بیست و پنجم ذی القعدة ، دَحْوُ الأرض یعنى روزی که زمین از زیر خانه کعبه پهن شد. اول موضعى که از زمین خلق شد ، محل خانه کعبه بود و به همین دلیل کعبه را امّ القُرى میگویند و این روز از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه برتری دارد.
از أمیرالمومنین علیه السّلام روایت شده است که فرمودند ؛
نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد ، در بیست و پنج ذی القعدة بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد ، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت.
نیز در برخی از روایات این روز به عنوان روز قیام إمام زمان مهدی موعود عجّل اللهُ تعالى فَرَجَه الشريف شمرده شده و خاتم المحدّثین ، شیخ عباس قمی روز دَحْوُ الأرض را از چهار روز معروفی ذکر کرده که روزه آن ثواب هفتاد سال عبادت را دارد.
از إمام رضا علیه السّلام نقل است که فرمود ؛
در شب بیست و پنجم ماه ذى القعدة حضرت ابراهیم عليه السّلام و حضرت عیسى عليه السّلام متولد شده اند.
در این روز ، پيامبر خدا صَلَّی اللهُ عَلَیْه وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ به قصد حجة الوداع از مدینه با یكصد و چهار هزار یا یكصد و بیست و چهار هزار و حضرت فاطمه سلام الله عليها و تمامى أهل بیت خود به مکه عزیمت نمودند.
توبه ، استغفار ، عبادت و شب زنده داری از أعمالی است که در شب دَحْوُ الأرض سفارش و تأکید بسیاری برای انجام دادن آنها شده است.
روز دَحْوُ الأرض نمازها و أدعیه مخصوصی دارد که کیفیت آنها در کتاب مفاتیح الجنان مرحوم شیخ عباس قمی آمده است.
@miqat315
امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف روحی و ارواحنا له الفداه:
🔸زيارَةِ الحُسَين علیه السلام فِي لَيلَةِ الجُمعَه اَمانُ مِن النّار يومَ القِيامَه
🔹زيارت حسين علیه السلام درشب جمعه امان از آتش دوزخ در روز قيامت خواهد بود.
📚بحارالانوار ج 53 ص 315
به قصد زیارت اباعبدالله ۳ مرتبه بخوانیم...
صلی الله علیک یا اباعبدالله
صلی الله علیک یا اباعبدالله
صلی الله علیک یا اباعبدالله
@miqat315
4_5983066421750400432.mp3
10.25M
#سال_۹۸
#توسل_شبهای_جمعه
🎧 شور زیبا / داد میزنم آقامه حسین ....
هیات خدام شهرستان استهبان
🎙شیخ خلیل صادقی
@miqat315
#حدیث
#خانواده
💠پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔸روِيَ عَنِ اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَلله عَلَيْهِ وَ آلِهِ :
أَنَّهُ نَظَرَ إِلَى بَعْضِ اَلْأَطْفَالِ فَقَالَ وَيْلٌ لِأَوْلاَدِ آخِرِ اَلزَّمَانِ مِنْ آبَائِهِمْ فَقِيلَ يَا رَسُولَ اَللَّهِ مِنْ آبَائِهِمُ اَلْمُشْرِكِينَ فَقَالَ لاَ مِنْ آبَائِهِمُ اَلْمُؤْمِنِينَ لاَ يُعَلِّمُونَهُمْ شَيْئاً مِنَ اَلْفَرَائِضِ وَ إِذَا تَعَلَّمُوا أَوْلاَدُهُمْ مَنَعُوهُمْ وَ رَضُوا عَنْهُمْ بِعَرَضٍ يَسِيرٍ مِنَ اَلدُّنْيَا فَأَنَا مِنْهُمْ بَرِيءٌ وَ هُمْ مِنِّي بِرَاءٌ
🔹روايت شده كه پيامبر صلي اللّه عليه و آله به برخى كودكان، نگاه كرد و فرمود :
🔹«واى بر كودكان آخرالزمان از دست پدرانشان !»
🔹گفته شد . اى پيامبر خدا! از پدران مشركشان ؟
🔹فرمود : «نه . از پدران مؤمنشان كه چيزى از واجبات را به آنان نمى آموزند و چون فرزندانشان، خود بياموزند، آنان را باز مى دارند و نسبت به آنان از [داشتن] چيز اندكى از دنيا راضى مى شوند
من، از آنان بيزارم و آنان، از من بيزارند»
📗مستدرك الوسائل ج۱۵ ص۱۶۴
@miqat315