در روایت آمده است اگر کسی بخواهد ۱۲۴ هزار پيامبر با او مصافحه کنند، در نیمۀ شعبان به زيارت سیدالشهدا(ع) برود.
معنای روایت اين نيست که هر کسی به این زیارت رفت، اين اثر حاصل میشود؛ بلکه به این معناست که در چنین زيارتی، میشود به ملاقات ۱۲۴ هزار پيامبر رسيد؛ يعنی در اين زيارت، چنین برکتی افتاده است.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
شب نيمهشعبان شب امام زمان است، اما میگويند بروید زيارت سيدالشهداء.
شب ۲۱ ماه رمضان شب امیرالمؤمنین است اما میگويند برويد زيارت سيدالشهداء.
شروع ماه رمضان، نيمهاش، شبهای قدرش، شب آخرش و شب عيد فطرش همه با زیارت سيدالشهداست.
يعنی هر بابی به سوی خدا گشوده میشود از باب سيدالشهدا(ع) عبور میکند.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
انتظار فرج یعنی تمام زندگی انسان، ازجمله خواب، خوراک، صلح، جنگ و معیشت، مطابق با طرح هدایت و هدف امّتسازی امام زمان(عج) باشد و مقابل انتظار این است که انسان از طرح امام بیرون برود و دنبال کار خودش باشد.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri
💢 رقابت دو تن از استادان برجستۀ حوزه در ششمین دورۀ انتخابات خبرگان رهبری در استان سمنان
📜 زندگینامۀ آیتالله میرباقری:
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6058
📜 زندگینامۀ آیتالله فقیهی:
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6059
📝 زندگینامۀ آیتالله سیّد محمّدمهدی میرباقری
💠 #تولّد
ایشان در سال 1340 هجری شمسی در شهر مقدس قم دیده به جهان گشود.
💠 #تحصیل_و_تدریس_حوزوی
وی دروس حوزوی را از سال 1354 آغاز کرد و دورۀ مقدمات و دورۀ سطح را در محضر اساتید برجسته و بنامِ حوزۀ علمیۀ قم، همچون آیتاللّه سید علی محقق، آیتاللّه اعتمادی و آیتاللّه پایانی فراگرفت. وی از سال 1360 در درس خارج فقه آیتاللّه العظمی شبیری زنجانی و دروس خارج اصول آیتاللّه العظمی سید کاظم حائری و آیتاللّه العظمی وحید خراسانی حاضر شد و از آنان کسب فیض نمود؛ پس از مدتی، تحصیل دروس خارج اصول و خارج فقه را بهشکل متمرکز و مستمرّ در محضر مرحوم آیتاللّه العظمی شیخ جواد تبریزی ادامه داد و به تکمیل و تحکیم مبانی فقاهت حوزوی پرداخت.
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری در کنار تحصیلات فقهی و اصولی، از فراگیری فلسفه و منطق نیز باز نماند و این دروس را در سطوح عالی، از محضر آیتاللّه مصباح یزدی، آیتاللّه انصاری شیرازی، آیتاللّه جوادی آملی و آیتاللّه حسنزاده آملی آموخت.
استاد میرباقری همزمان با فراگیری دانشهای حوزوی، از سال 1359 در دروس دورۀ مقدمات و سطح حوزه به تدریس پرداخت و از سال 1379، تدریس دروس خارج اصول و فقه را بهشکل رسمی آغاز کرد. ایشان در مدت بیش از دو دهه، یک «دورۀ کاملِ خارج اصول» را به پایان برد و ابواب مختلف فقهی همچون «بیع، مکاسب، خمس، زکات، اراضی، انفال و...» را تدریس نمود.
💠 #شخصیت_فکری_و_اجتماعی
ایشان از همان اوایل دوران تحصیل، نسبتبه فهم عمیق مسائل اساسی جامعه و حرکت تمدّنی انقلاب اسلامی، حسّاس و پیگیر بود و به این باور رسیده بود که برای «مقابله با فرهنگ سکولار غربی» و «بسط اندیشۀ اسلامی و انقلابی» در دوران کنونی، نیازمند یک زیرساخت معرفتی و طرح فکری هستیم تا محورِ کنشگری در میدان درگیری انقلاب اسلامی با تمدّن مادی باشد.
در این مسیر، بر اثر انس و آشنایی با برخی از اساتید و بزرگانِ اخلاقی و معرفتی و بالاخص بهرهمندی از اندیشههای عمیق متفکر فرزانه استاد سید منیرالدین حسینی شیرازی، فعّالیتهای فکری و اجتماعی استاد میرباقری به دو حوزۀ «فرهنگ عمومی» و «مسائل علمی و تخصصی» معطوف گردید.
در حوزۀ فرهنگ عمومی، دغدغۀ اصلی ایشان عبارت است از «ارتقاء سطح معرفت دینی و سلوک اخلاقی جامعه بر مدار قرآن و معارف اهلبیت علیهمالسلام» و همچنین «ارتقاء بینش اجتماعی مردم از طریق ارائۀ تحلیلهای کلان از روند تحولات ملی، منطقهای و جهانی». وی تلاش کرده است که بر محور منابع دینی، مسائل مختلف جامعه را با رویکرد کلان تاریخی و معطوف به مأموریتهای جهانی و آخرالزّمانی ملّت بزرگ ایران تحلیل و تبیین نماید.
در حوزۀ مسائل علمی و فرهنگ تخصصی، دغدغۀ اصلی ایشان، تلاش برای ارتقاء مقیاس فعّالیتهای علمی و پژوهشی حوزه و دانشگاه و رفع خلأهای تئوریک نظام در طراز مأموریتهای تمدّنی انقلاب اسلامی بوده است.
💠 #اهمّ_فعالیتهای_میدانی
اهمّ فعّالیتهای میدانی ایشان در سه دهه گذشته را میتوان در محورهای ذیل خلاصه نمود:
1ـ تدریس مباحث حوزوی با رویکرد تحولی و تکاملی، از قبیل دورۀ «مبانی فقهی و کلامی ولایت فقیه»، «فلسفۀ اخلاق»، «فلسفۀ اصول»، «مبانی فقه حکومتی»، «شرح اصول کافی» و... .
2ـ حضور در محافل علمی حوزوی و دانشگاهی و هماندیشی با نخبگان جوان، و همچنین شرکت در میزگردها و مناظرات علمی با هدف دفاع از گفتمان فکری انقلاب اسلامی و نقد جریانهای سکولار.
3ـ ارتباط فکری گسترده با فعّالان و کنشگران جهادگر و انقلابی بر محور تحقق «بیانیۀ گام دوم»، و نیز تعامل جدی با مسئولانِ دغدغهمند و دلسوزِ نظام جمهوری اسلامی.
4ـ حضور مستمرّ در مجالس، محافل و هیئتهای مذهبی و تبیین تدریجیِ «منظومۀ فکری دینی و معارفی»، و همچنین ارتباط وثیق معنوی با بدنۀ عمومی مردم و شرکت در برنامههای رسانۀ ملی همچون برنامۀ «سمت خدا» و سایر برنامههای گفتوگومحور در جهت تبیین و افقگشایی در موضوعات دینی و اجتماعی.
5ـ سرپرستی و راهبری بعضی از مؤسّسات و مجموعههای علمی و فرهنگی همچون «فرهنگستان علوم اسلامی» و «مدرسۀ معارفی درایه» و... .
6ـ کاندیداتوری در انتخابات دورۀ پنجم مجلس خبرگان رهبری و کسب رأی اول مردم استان البرز و حضور در این مجلس بهمدّت هشت سال.
💠 #کتب_عمومی_و_تخصصی
از استاد میرباقری کتب و آثار مختلفی در موضوعاتِ «تأمّلات قرآنی، معارف اعتقادی و اخلاقی، اخلاق و سلوک، بینش اجتماعی، گفتارهای فقهی و اصولی و گفتارهای فلسفی» منتشر شده و یا در حال تنظیم و انتشار است.
🔗 لینک متن کامل زندگینامه:
📜 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/5985
📝 زندگینامۀ آیتالله محسن فقیهی
بسم الله الرحمن الرحیم.
آیت الله محسن فقیهی در سال ۱۳۵۳ شمسی در خانواده ای روحانی دیده به جهان گشود. پدر ایشان، آیت الله حاج شیخ احمد فقیهی، از علمای شناخته شده و از فعالان عرصه های فرهنگی و اجتماعی در استان های گوناگون کشور می باشند.
نامزد مجلس خبرگان آیت الله محسن فقیهی از فقیهان و فیلسوفان بنام در حوزه علمیه از درس خارج فقه و اصول حضرات آیات: مظاهری، صافی اصفهانی، نوری همدانی و فقیه امامی سالها بهره گرفت و در جوانی وسن ۳۲ سالگی به اجتهاد رسید و افزون بر آن، موفق به گذراندن سطح ۴ رشته تخصصی تفسیر و علوم قرآنی گردید.
ایشان هم اکنون ودر سن ۴۹ سالگی از استادان مشهور فقه و فلسفه و دروس سطح عالی بوده و در کارنامه علمی ایشان حدود ۳۰ سال تدریس در شاخه های گوناگون علوم اسلامی همچون تفسیر قرآن کریم، فقه و اصول، کلام، منطق، فلسفه، ادبیات عرب، رجال الحدیث، و درایه الحدیث درحوزه و بویژه مراکز آموزش تخصصیِ آن و دانشگاه به چشم می خورد.
از جمله آثار علمی ایشان، می توان به شرح بخش استصحاب کتاب رسائل مرحوم شیخ انصاری و همچنین شرح کتاب بدایه الحکمه و نهایه الحکمه ی مرحوم علامه طباطبائی و یک دوره کامل از تقریرات درس اسفار اربعه آیت الله العظمی جوادی آملی اشاره نمود.
یکی از دغدغه هایِ ایشان بنابر سفارش رهبر معظم انقلاب اسلامی، ترویج فلسفه اسلامی و علوم عقلی بعنوان فقه اکبر و پاسخ به شبهات بخشی از جوانان بوده و در همین راستا ایشان هم اکنون عضو منتخب شورایِ اجرایی مجمع عالی حکمت اسلامی هستند.و در دهه اخیریکدوره ی کامل از اسفار اربعه را که در حوزه علمیه به ندرت ارائه می گردد،تدریس نموده است
در سوابق اجرایی ایشان حدود پانزده سال عضویت در شورای عالی آموزش حوزه و هشت سال مدیریت یکی از حوزه های علمیه دیده می شود.
(تهیه شده توسط شاگردان استاد)
تلاش جدی دشمن برای عدم مشارکت مردم ایران در انتخابات، خود نشانگر اهمیت فوقالعاده مشارکت ملت در این انتخابات است.
بر هیچ یک از انتخاباتهای سراسر دنیا، بهاندازه مشارکت مردم ایران در انتخابات، آثار داخلی و بینالمللی مترتب نمی شود.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
حضور مقتدرانه و هرچه بیشتر مردم در پای صندوقهای رأی، قدرت چانهزنی اقتصادی کشور ما را در سطح بینالمللی گسترش خواهد داد.اگر سطح مشارکت پایین بیاید و دشمن خیال کند که نظام از پشتیبانی بالای مردم مؤمن برخوردار نیست، فشارها را زیادتر میکند و طرحهای منطقهای و شیطنتهای جهانی خود را افزایش میدهد.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مأموریت دولت و ملت در پیشبرد انقلاب اسلامی
آیتالله میرباقری:
▫️ اگر مسئولان کشور، مردم را از اهداف بزرگ غافل کنند، هر چقدر که خدمت کنند، خیانت کردهاند!
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 انقلاب اسلامی، حجّت است.
آیتالله میرباقری:
▫️ حرکتی که حضرت امام(ره) راه انداختند، حجیت عصر غیبت را صددرصد دارد؛ چون یک فقیه جامعالشرایط در محور این حرکت قرار دارد.
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تأثیر رأی آحاد مردم در تغییر موازنۀ قدرت بهنفع اسلام
◽️آیتالله میرباقری:
من مطمئن هستم مردمی که بهخاطر ساخت یک سدّ خاکی در روستا و بهینۀ شبکۀ آب و برق روستا، در پای صندوقهای رأی حاضر میشوند و به نمایندۀ موردنظر خود رأی میدهند، اگر بفهمند که رأی آنها در تغییر موازنۀ قدرت بهنفع اسلام اثرگذار است، قطعاً رأی خواهند داد.
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
با جنبشهای دانشجویی.mp3
50.47M
🎧 آیتالله میرباقری | سخنرانی و پرسشوپاسخ با دانشجویان سمنانی، بهمن ۱۴۰۲
⚡️ رسالتهای جنبشهای دانشجویی
⚡️ آثار مشارکت مردم در انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نیامدن به پای صندوق رأی، امنیت داخلی را به خطر میاندازد و قدرت منطقهای ایران را تضعیف میکند.
◽️آیتالله میرباقری:
این یک خدعه است که به ملت ایران _ که در مرحله نقشآفرینی در ایجاد نظم نوین جهانی است _ بگویند: حضور شما در انتخابات، اثر خاصی ندارد!!
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
🎞 #گزارش_تصویری سفر استاد میرباقری به استان سمنان (۶)
#انتخابات_خبرگان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
37.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 روایتی کوتاه از زندگی و فعالیتهای علمی و اجتماعی آیتالله میرباقری
🗳 کاندیدای ششمین دورۀ انتخابات مجلس خبرگان رهبری از استان سمنان
☑️ https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09