صفات نورانی حضرت عباس.mp3
8.11M
🔻أشْهَدُ لَكَ بِالتَّسْلِيمِ وَ التَّصْدِيقِ وَ الْوَفَاءِ وَ النَّصِيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِيِّ الْمُرْسَلِ.... أَشْهَدُ أَنَّكَ لَمْ تَهِنْ وَ لَمْ تَنْكُلْ 🔻
🔰 پنج صفت نورانی حضرت عباس (سلام الله علیه) در زیارتنامه ایشان:
1⃣ تسليم
2⃣ تصديق
3⃣ وفا
4⃣ نصيحت نسبت به امام
5⃣ سستی نکردن در همراهی با امام
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
🔰 مقام #تسلیم و #تصدیق قمر بنی هاشم (س)
🔸کاري که اصحاب امام حسین (ع) در روز عاشورا کردند، از وسط آتش رفتن سخت تر بود.
🔹اگر #ترازوی انسان با امام، يکی نباشد، وقتی که می سنجد، می گويد: برای چه وسط آتش بروم؟!
شخصی نزد امام صادق (ع )آمده بود و مي گفت: ما در خراسان آماده ایم که شما بياييد و قیام کنيد. حضرت فرمودند: برويد در تنور بشينيد.
آیا حضرت می خواهد کسی را بسوزاند؟ نه؛ مسئله، اين نيست. مسئله اين است که کار سخت است. حضرت میخواستند بگویند اگر ترازويت با من يکی نباشد، در وسط صحنه، من را رها می کنی؛ پس ادعا نکن.
🔸در روایات آماده است وقتی امام زمان ظهور میکنند و آن 313 نفر در مسجد کوفه جمع میشوند و حضرت مأموريتش را به آنها میگوید، به جز دوازده نفر، بقيه پراکنده مي شوند. مي روند، گشت و گذار مي کنند و مي فهمند که همين جا و همين آقا است. ( اين 313 نفری که فوق العاده اند و می دانید که چه کسانی هستند. اصحاب کهف اند، مالک اشتر است. اينهايی که صاحب کرامات اند. وقتي از کنار کعبه، حضرت دعوتش را شروع می کند، بلافاصله خدمت حضرت اند، بر ابرها سوار می شوند و خودشان را می رسانند؛ اما در مسجد کوفه پراکنده می شوند. کارِ سختی است و ترازويشان تا اينجا با امام زمان همراه است.)
🔹 آدمی در ابتدا می گويد که من می خواهم اين کارها را انجام بدهم، اما بعد که ترازويش را وسط می گذارد، می بيند که نمی تواند تحمل کند؛ یعنی حتی آن 313 نفر ترازو می کنند و می بينند که نمی شود ایستاد. يکي شدن ترازو، بعد از #تسليم است.
❇️ حضرت عباس با همه وجود، سيدالشهداء را در سخت ترين امتحان عالم، #تصديق کرده و ذره ای شک نکرده در اينکه اقدام ايشان، برابر با بندگی خدا و حق محض است.
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
هدایت شده از بچه محل حضرت معصومه(س)
برنامه تاریخی امام سجاد.mp3
9.82M
🔰 دو برنامه تاریخی امام سجاد (ع)
1⃣ احيای معنويت حقیقی
2⃣ احياي گرايش به اهل بيت بر محور عاشورا
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
🙌 امام سجاد(ع)، حقیقت دعا را در عالم احیا کردند! 🙌
🔹 روزی هشام بن عبدالملک برای طواف وارد مسجد الحرام شد. اما مردم به او توجهی نکرده و راهش ندادند. در همین اثنا امام سجاد وارد شدند؛ ناگهان همه مردم راه را باز کردند و ايشان به آساني حجر را بوسیدند.
یعنی یک هاله ای از قدس اطراف حضرت را احاطه كرده بود و همه مردم اين تقدس را می دیدند. امام می توانستند این هاله را پنهان كنند، ولی #برنامه_امام اين بود كه به نحوی سلوک اجتماعی داشته باشند که یک هاله ای از قدس در جامعه ایجاد شود. امام #جریان_معنویتی ایجاد کردند که ديگر كسی نتواند به راحتی با معنویت مقابله کند. در دوران خودمان نمونه هايي بوده است، نظير آیت الله #بهجت كه، در مقياس خودشان، در جامعه ما، یک معنویتی را احیاء کردند.
🔸از امام سجاد (ع) ادعيه لطيفی مانند #مناجات_شعبانيه و #صلوات_شعبانيه نقل شده که معارف بلندی است. حقيقت اين دعا مانند حقيقت قرآن است. حقيقت قرآن در منزلت بالايی است كه قلب بشر ظرف دريافت تجليات آن نيست، حقيقت اين دعا، حالی است كه تنها بين امام (ع) و خدای متعال است؛ حالی كه در دسترس و قابل دريافت براي بشر نيست؛ امام (ع) اين حال را تنزّل داده و آن را قابل دريافت و درك كرده اند.
🔹دعا در حقيقت حال استكانت، تضرّع، بندگي، فقر، افتقار، احساس نياز و تمام حالات بين امام (ع) و خداي متعال است؛ اگر امام (ع) اين حال را در عالم تنزل نمي دادند دست كسي به حقيقت آن نمی رسيد. از كارهاي امام سجاد (ع) كه در #صحيفه_سجاديه ظهور دارد، تنزل آن حقايق در عالم است.
🔸حضرت از طريق اين ادعيه عالم را وارد فضاي درك آن حقايق كرده اند. هم چنان که اگر حقايق قرآن، نازل نمی شد هميشه در پرده حجاب باقی بود و نبی اكرم (ص) واسطه تنزل حقيقت قرآن به عالم انسانی شدند؛ به همين ترتيب، حقيقت دعا نيز به واسطه حال امام سجاد (ع) در عالم انسانی تنزل يافته است.
🔹اگر معصوم (ع) آن تلقی خود از خداي متعال، افتقار خويش، سختي راه و مراحل سلوك و مانند آن را، به عالم انساني تنزل نمي دانند، هيچ گاه باب دعا به روی بشريت گشوده نمی شد و كسي نمی توانست با خدای متعال مناجات كند، بی ترديد مناجات با حضرت حق به واسطه معصوم (ع) واقع شده و تنزل يافته است. حقيقت حال #مناجات_مؤمن نيز، تنزل حال معصوم (ع) در او و تجلی آن حقيقت در قلب اوست.
🔸حقیقتاً کارهای امام سجاد(ع) دکانها را بست و معلوم شد که حقیقت، راه دیگری غير از اين راهها است. شیطان فرقه های کلامی و مکاتب فقهی راه انداخت. فرقه های ذکر و انواع تصرف انحرافی را ایجاد کرد و امام سجاد(ع) همه این بساط را جمع کردند و یک معنویت روشن و حقیقی را در عالم دمیدند.
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
✨ برنامه تاریخی امام سجاد (ع) ✨
🌱 امام سجاد این وظيفه را روی دوش خودشان می دانستند که بعد از عاشورا بمانند و عاشورا را احیاء کنند.
و می دانستند مسیر احیای عاشورا هم مسیری طولانی است كه بايد از #بکاء شروع شود و قرن ها شور و احساس ایجاد کند تا بعد از آن، یک جریان تاریخی مثل عصر ظهور و مقدماتش اتفاق بيفتد كه نمونه کوچک آن #انقلاب_اسلامی ما است.
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
📖 تفسیر سوره جمعه
🔰 «الْأُمِّيِّينَ» چه کساني هستند؟
(بخش اول)
〰آیا امّی به معنای بی سواد است؟!
〰بیان دو معنای صحیح از امّی
⚪️ هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِّنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِن كَانُوا مِن قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ (سوره مبارکه جمعه)
🔺اميين را ملاحظه کرده اید. يک معنايي را روايات ما نفي ميکند. بعضي از مفسرين، بخصوص مفسرين عامه، گاهي روي اين تأکيد کردند؛ امي يعني بيسواد بود، نميتوانست بخواند.
⭕️اين را روايات ما به شدت تکذيب ميکند، ميفرمايد اين طوري نيست. پيغمبر خدا به هفتاد و دو يا سه زبان، هم حرف ميزد، هم ميتوانست بنويسد، هم ميفهميد.
🔶امي را دو جور معنا کردند که هر دو معنا هم روايت دارد، معارض با همدیگر هم نيست.
🔸یک معنايش را که مرحوم علامه بزرگوار طباطبايي هم اين معنا را انتخاب کردند، من بر اساس همان معنا، آيه را ترجمه ميکنم.
➖روايت از امام جواد (عليه السلام) هست که از ایشان سوال کردند «سَأَلْتُ أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ الرِّضَا فَقُلْتُ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ لِمَ سُمِّيَ النَّبِيُ الْأُمِّيَّ» چرا به اين پيامبر ميگويند امي؟ امي يعني منسوب به ام، مادر.
➖حضرت اول سوال کردند «مَا يَقُولُ النَّاسُ» مردم چي ميگويند؟ عامه چي ميگويند؟ حرف آنها چيست؟
➖عرض کردم «يَزْعُمُونَ أَنَّهُ إِنَّمَا سُمِّيَ الْأُمِّيَّ لِأَنَّهُ لَمْ يُحْسِنْ أَنْ يَكْتُبَ» امي است چون امي يعني منسوب به ام، مِثل روزي که از مادرش متولد شده هيچي نميدانست، بلد نبود بنويسد؛ بهش ميگويند امي. يعني مِثل کسي که از مادر متولد شده است، امي است. نسبت به نوشتن، نسبت به کتابت، بيسواد است.
➖«فَقَالَ كَذَبُوا عَلَيْهِمْ لَعْنَةُ اللَّهِ أَنَّى ذَلِكَ وَ اللَّهُ يَقُولُ فِي مُحْكَمِ كِتَابِهِ» چطور نميتوانست بنويسد؟! خداي متعال ميفرمايد «هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ» اين رسولِ امي «يَتْلُوا عَلَيْهِمْ آياتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ» تعليم کتاب ميکند، تعليم حکمت ميکند؛ آن وقت بلد نيست کتاب نويسد، بخواند؟! «فَكَيْفَ كَانَ يُعَلِّمُهُمْ مَا لَا يُحْسِنُ» چيزي را که بلد نيست، چطوري تعليم ميکرد؟! اين نيست. «وَ اللَّهِ لَقَدْ كَانَ رَسُولُ اللَّهِ يَقْرَأُ وَ يَكْتُبُ بِاثْنَتَيْنِ وَ سَبْعِينَ أَوْ قَالَ بِثَلَاثَةٍ وَ سَبْعِينَ لِسَاناً» هفتاد و دو، سه زبان را مينوشت و ميخواند.
➖پس امي به حضرت گفتند يعني چي؟
✔️«وَ إِنَّمَا سُمِّيَ الْأُمِّيَّ لِأَنَّهُ كَانَ مِنْ أَهْلِ مَكَّةَ» حضرت، اهل مکه بودند و مکه از نظر قرآن، مِن امهات القري است. يعني يک قُرائي هستند که نسبت به بقيه قراء، مِثل مادر آن قراء هستند؛ همه بر محور او شکل ميگيرند. يک قريهاي است، يک شهري است که محور يک شهرهاي ديگر است؛ اين ميشود ام القري و مکه، امالقري است.
🔸خداي متعال هم در قرآن ميفرمايد که «لِتُنْذِرَ أُمَّ الْقُرى وَ مَنْ حَوْلَها» حضرت مبعوث شدند که امالقري و آن کساني که حول امالقري هستند، آنها را انذار بکنند. پس چون ايشان اهل امالقري است که مکه بودند، بهشان ميگويند امي.
⚪️#تفسیر_هفتگی_سوره_مبارکه_جمعه
⚪️#جمعه_ها
⚪️#کانال_تاملات_قرآنی_روایی
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
🔰 «الْأُمِّيِّينَ» چه کساني هستند؟
(بخش دوم)
〰آیا امّی به معنای بی سواد است؟!
〰بیان دو معنای صحیح از امّی
⚪️ هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِّنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِن كَانُوا مِن قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ (سوره مبارکه جمعه)
➖حالا اگر ما بخواهيم بگوييم اميين يعني آنهايي که اهل امالقري هستند، اهل مکه هستند. خداي متعال در بين اميين، اينهايي که اهل مکه هستند، يک رسولي از خودشان برانگيخت.
❔اين اميين چه کساني هستند؟
❔اهل مکه چه کساني هستند؟
❔هر کسي در مکه زندگي ميکند، اهل امالقري است يا نه؟
🔸ممکن است يک کسي در مکه زندگي کند، اهل اين امالقري نباشد، جزو اميين نباشد، منسوب به اين امالقري نباشد. يک کسي هم آن طرف عالم زندگي بکند، اهل اين امالقري باشد.
ممکن است يک کسي در قم زندگي کند، اهل نيويورک باشد. امالقرايش آنجا است؛ با فرهنگ آنها زندگي ميکند، بر اساس فرهنگ آنها ميانديشد. يک کسي هم ممکن است در خود نيويورک باشد، اهل نيويورک نباشد. همان جا هم متولد شده ولي آن طوري نيست، يک فرهنگ ديگري دارد...
✔️...کسي اهل اين شهر است که در اين فرهنگ زندگي ميکند. شهرهايي تابع اين شهر هستند که بر محور اين فرهنگ ساخته ميشوند. ممکن است اين طرف دنيا يک شهري ساخته بشود، قبلهاش بيت المقدس باشد، قبلهاش کعبه باشد، قبلهاش حرم باشد، قبلهاش کربلا باشد. امالقرايش در واقع کربلا است، حول او ساخته شده. مردمي که اينجا زندگي ميکنند، فرهنگي که با آن زندگي ميکنند، نوع خورد و خوراک و سبک زندگيشان، همه تابع کربلا است.
اين مردم، اهل آن امالقري هستند. يک کسي هم ممکن است در خود مدينه الرسول زندگي بکند، اهل آن مدينه نباشد.
✔️پس اميين، اهل امالقري، آنهايي که اهل مکه هستند، اهل اين شهر هستند، اين شهري هستند، اينها کساني هستند که با فرهنگ اين شهر زندگي ميکنند.
➖اين شهر را خداي متعال براي چه درست کرده؟ «إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ» اول خانهاي است که خدا براي مردم قرار داده ولي در اختيار پيامبر است. اين يک موقعيتي است، يک موقفي است، يک امکاني است که خداي متعال در اختيار اين پيامبر قرار داده و ميتواند بر محور اين امالقري، يک #جامعه ايجاد بکند، يک #امت بسازد. امتي که بر اساس کعبه ميانديشند. ببينيد شما ميتوانيد يک امت بسازيد، قبلهاش کجا باشد؟ قبلهاش مکه باشد، قبلهاش کربلا باشد. حالا به اصطلاح امروزي يک تمدني بسازيد، محورش، امالقرايش کعبه باشد، مکه باشد. ميتوانيد يک #تمدني هم بسازيد، امالقرايش نه خير، شهرهاي کفار است، بلاد کفار است. اين دو جور امالقري است. هر کدام هم براي خود، اهلي دارند.
❇️لذا در يک روايت ديديد فرمود «اميين يعني ما اهل بيت. پيغمبر را خدا ميفرمايد بين ما مبعوث کرد».
⚪️#تفسیر_هفتگی_سوره_مبارکه_جمعه
⚪️#جمعه_ها
⚪️#کانال_تاملات_قرآنی_روایی
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
🔊 شرح مناجات شعبانیه
🔻سه سخنرانی استاد میرباقری با موضوع شرح مناجات شعبانیه در سال 1396 را در این کانال دنبال کنید 🔻
#مناجات_شعبانیه
#تفسیر_صوتی
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
960214. مناجات شعبانیه1.mp3
20.5M
🔊 استاد میرباقری | شرح مناجات شعبانیه ـ جلسه اول (96/2/14)
#مناجات_شعبانیه
#تفسیر_صوتی
(42 دقیقه، 19 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
960221. مناجات شعبانیه2.mp3
17.33M
🔊 استاد میرباقری | شرح مناجات شعبانیه ـ جلسه دوم (96/2/21)
#مناجات_شعبانیه
#تفسیر_صوتی
(36 دقیقه، 16 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
960228. مناجات شعبانیه3.mp3
20.15M
🔊 استاد میرباقری | شرح مناجات شعبانیه ـ جلسه سوم (96/2/28)
#مناجات_شعبانیه
#تفسیر_صوتی
(43 دقیقه، 19 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
970630. دعای عظم البلاء.mp3
16.97M
🔊 استاد میرباقری | شرح دعای عظم البلاء (97/6/30)
1⃣ منظور از «بلاء عظیم» چیست؟
2⃣ راه رشد مؤمن در این «بلاء عظیم» چیست؟
3⃣ «بلاء عظیم» چگونه رفع میشود؟
4⃣ چطور از «بلاء عظیم» در امان بمانیم؟
#دعای_عظم_البلاء
#تفسیر_صوتی
(35 دقیقه، 16 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
🌟 انتظار یعنی حرکت در طرح امام زمان!
🔹معنی انتظار این است که ما طرح کلی خدای متعال را بفهمیم و در این طرح حرکت کنیم.
🔸خدای متعال میخواهد به وسیله اسم اعظم خودش همه امور عالم را اصلاح کند. «وَ بِاسْمِكَ الَّذي يَصْلَحُ بِهِ الاَْوَّلُونَ وَ الاْخِرُونَ» آن اسمی که اولون و آخرون با آن اسم بلند میشوند وجود مقدس امام زمان است. میخواهد همه عالم را با آن اسم اعظم خودش اصلاح کند.
🔹 انتظار یعنی همین. یعنی ما آن آقا و طرح ایشان را بفهمیم. کنار آقا قرار بگیریم و ذیل او عمل کنیم. #انسان_وقف شویم و خودمان را وقف امام زمان کنیم. همه کارهای ما، هم کارهای عمومی و هم کارهای خصوصی.
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
عظم البلاء1.mp3
4.53M
🔊 استاد میرباقری | شرح دعای عظم البلاء ـ قسمت اول(97/6/30)
🔰 منظور از «بلاء عظیم» چیست؟
🔹 فاجعه عظیمی پیش آمده که تمام فساد ها از همان جا نشأت می گیرد«ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْر»(روم/41).
🔸آنگاه که مدار امت حضرت رسول(ص) که ایشان «رَحْمَةً لِلْعالَمين»(انبیاء/107) هستند تغییر کرد و عالَمی که قرار بود بر مدار رحمت اداره شود با سقیفه به هم خورد، جای رحمت، غضب و نقمت می آید و نتیجه آن، همین اتفاقاتی است که در عالم می بینید...
#دعای_عظم_البلاء(1)
#تفسیر_صوتی
(4 دقیقه، 4 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
🔰 مهمترین عمل شب نیمه شعبان!
🔸 امشب یکی از مقامات شب قدر است. یعنی «خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ» است.
حضرت فرمودند: شب قدری که خدا برای ما اهل بیت گذاشته، این است. آن شب قدر براي وجود مقدس رسول الله (صلي الله عليه و آله و سلم) می باشد (يعني به احترام حضرت و شفاعت حضرت يک شب قدري براي امت گذاشتند) و به احترام اهلبيتشان يک شب قدري را براي محبين اهل بيت شان هم گذاشتند که تنزل نور نبي اکرم در آن شب قدر و تنزل نور اهل بيت در اين شب واقع مي شود.
🔹 لذا باید از لحظات این شب قدرشناسی کرد. اعمال فراوانی دارد که مهم ترینش به نظر من، زیارت وجود مقدس سید الشهداء (ع) است که اگر کسی این کار را انجام بدهد 124 هزار ملک با او مصافحه میکنند. حالا کسی موفق شد از نزدیک انجام بدهد که بهتر. نشد، غافل از این زیارت نشویم. نمازهای خوبی دارد. دعای کمیل امشب وارد شده است.
❇️ انشاءالله مراقبه کنیم و با امام زمان مأنوس شویم. مهمترین چیزی که در شب قدر برای انسان باید حاصل شود، ارتباط با امام است.
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
💠 مهمترین چیزی که در شب نیمه شعبان، برای انسان باید حاصل شود ارتباط با امام زمان (عج) است.
⚜ شب نیمه شعبان، یکی از مقامات شب قدر است. یعنی «خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ» است. مهمترین چیزی که در شب قدر برای انسان باید
حاصل شود ارتباط با امام است. تلاش کنیم که امشب یک انس و ارتباطی بین ما و وجود مقدس امام زمان برقرار شود که همه دوران حیات ما از جمله امسال ما را تأمین کند.
🔆 جایگاه ما در عالم چه قیمتی دارد؟ به اندازه نسبت آن با امام است. شب قدر، شب تعیین جایگاه ما نسبت به امام است. کجای دستگاه امام قرار میگیریم. شب نیمه شعبان شبی است که ما باید در این دستگاه ارتقاء پیدا کنیم و قرب ما به حضرت بیشتر شود.
🙌 انشاءالله خدای بزرگ ما را در این شب عزیز به درک مقام شب قدر که درک مقام امام(ع) هست موفق بدارد و همه مشکلات دوستان حضرت را به برکت امشب به بهترین وجه حل کند.
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
May 11
دعای عظم البلاء2.mp3
5.62M
🔊 استاد میرباقری | شرح دعای عظم البلاء ـ قسمت دوم(97/6/30)
🔰 راه رشد مومن در «بلاء عظیم» چیست؟
🔹مؤمن نباید به گونه ای باشد که دائما گرفتار ابتلائات شخصی خود باشد و از بلاء عظیم #غافل گردد.
🔸رشد مؤمن در این است که به وقایع و حوادثِ بزرگ عالم #توجه داشته باشد و ابتلائات عظیم عالم را بفهمد که ما نیز در آن مبتلاء هستیم و ذیل آن ابتلاء محرومیم.
🔹اگر مؤمنین توجه پیدا کردند که «عَظُمَ الْبَلَاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ»، آسمان و زمین با تمام وسعتی که دارد بر آنان تنگ می شود.
این تنگنا، کار دستگاه باطل است که جامعه مؤمنین را در آن قرار داده است.
#دعای_عظم_البلاء(2)
#تفسیر_صوتی
(5 دقیقه، 5 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
مناجات شعبانیه2.mp3
2.91M
🔊 استاد میرباقری | شرح مناجات شعبانیه ـ قسمت دوم (96/2/14)
💠 اين دعا يک #اذن_دخول عجیبی دارد ...
💠 اگر این حالت #هرب و فرار در انسان پيدا نشود، اصلاً آدم وارد مناجات شعبانيه نميشود. اين هَرَب بايد ما را بدواند، و بیاورد تا مقام #وقوف.
#کلیپ_صوتی
#مناجات_شعبانیه(2)
(3دقیقه، 2مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
مناجات شعبانیه3.mp3
3.05M
🔊 استاد میرباقری | شرح مناجات شعبانیه ـ قسمت سوم (96/2/28)
💠 حضرت بعد از اینکه ما را سر سفره خدای متعال آوردند، «الهی»ها شروع میشود. و انسان با همه وجود «الهی» میگوید و خودش را در دامن رحمت خدا میاندازد...
💠این دعا با اینکه کوتاه است 43 مرتبه «الهی» دارد. در خود «الهی» یک دنیا حرف است و در هریک از این «الهی»ها اسرار فراوانی نهاده اند ...
#کلیپ_صوتی
#مناجات_شعبانیه(3)
(3دقیقه، 2مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
دعای عظم البلاء3.mp3
5.5M
🔊 استاد میرباقری | شرح دعای عظم البلاء ـ قسمت سوم(97/6/30)
🔰«بلاء عظیم» چگونه رفع میشود؟
🔹اگر انسان «بلاء عظیم»را درک کند به این درخواست می رسد که در ادامه دعا به آن اشاره شده است: «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الَّذِينَ أَمَرْتَنَا بِطَاعَتِهِمْ وَ عَجِّلِ اللَّهُمَّ فَرَجَهُمْ بِقَائِمِهِمْ». او قائم است که تمام عالم با قیام او قائم می شود.
🔸آنچه که باید در مقام #درک و #رفع «بلاء عظیم» خواسته شد، #صلوات می باشد. هر گشایشی که در عالم اتفاق می افتد، در سایه صلوات خداوند متعال بر وجود مقدس نبی اکرم(ص) است.
#دعای_عظم_البلاء(3)
#تفسیر_صوتی
(5 دقیقه، 5 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
شرح اصول کافی1.mp3
23.57M
🔊 استاد میرباقری | شرح اصول کافی ـ جلسه اول (98/2/4)
🔰کتاب الحجۀ
🔹بَابٌ فِيهِ نُكَتٌ وَ نُتَفٌ مِنَ التَّنْزِيلِ فِي الْوَلَايَةِ
🔸حدیث اول
💠 عَنْ سَالِمٍ الحَنَّاطِ قَالَ قُلْتُ لِأبِى جَعْفَرٍ عليه السلام أخْبِرْنِى عَنْ قَوْلِ اللّهِ ـ تَبَارَكَ وَتَعَالَى ـ نَزَلَ بِهِ الرُّوحُ الأمِينُ عَلى قَلْبِكَ لِتَكُونَ مِنَ المُنْذِرِينَ بِلِسانٍ عَرَبِيٍّ مُبِينٍ قَالَ هِيَ الوَلايَةُ لِأمِيرِ المُؤْمِنِينَ عليه السلام 💠
#شرح_اصول_کافی(1)
#تفسیر_صوتی
(50 دقیقه، 22 مگ)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
توصیه های امام رضا برای اخر شعبان.mp3
3.47M
🎙 10توصیه امام رضا (ع) برای روزهای آخر ماه شعبان و ورود به ضیافت الهی
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
مناجات شعبانیه4.mp3
7.81M
🔊 استاد میرباقری | شرح مناجات شعبانیه ـ قسمت چهارم (96/2/21)
💞 اینطور نیست که تو مرا رها کرده ای و بر من تدبیر نداری!
نه! تو هم واقف هستی و هم برایم برنامه داری «و قد جرت مقادیرک علی یا سیدی ...»
❤️ اگر دیدی این تقدیر از سر محبت و حکمت است، اگر جوشش و رأفت خدا را دیدی، راضی میشوی. آنگاه هم آرام هستی و هم دلخوش!
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir
مناجات شعبانیه5.mp3
8.15M
🔊 استاد میرباقری | شرح مناجات شعبانیه ـ قسمت پنجم (96/2/14)
❓چرا شروع و پایان بسیاری ادعیه مانند مناجات شعبانیه با #صلوات است؟
❇️ سه پاسخ دلنشین استاد میرباقری در این رابطه را بشنوید ...
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
🔘 @mirbaqeri_tafsir