eitaa logo
میزان الحکمة|منطق فلسفه کلام
3هزار دنبال‌کننده
929 عکس
366 ویدیو
0 فایل
💯 اینجا یاد میگیری: ✅ چطور منطق رو در فلسفه ✅ و فلسفه رو در کلام بکار بگیری 📜ثبت‌نـام دوره👈 @mizanehekmat 📚 غرفـه کتــاب👈 @mizanalhekmah 📣 کـانـــال دوّم👈 @arabie_mobin110 ✉️ پیام‌ضروری👈 @mohammadi_92 👨‍💻 پیشنهــادات👈 b2n.ir/g45758
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هو المجیب « ربی أرنی الأشیاء کما هی » « ربی زدنی علما و حکماً » ⬅️ دعا و تضرّع در استنزال علوم همان کاری را می کنند که استدلال فکری به ترتیب صغرا و کبرا در استناج مطالب انجام می دهند یعنی همان گونه که آدمی با فکر به نتیجه می رسد با دعا و تضرّع به مطالب علمی دست می یابد. ( آیت الله جوادی آملی، رحیق مختوم، ج17، ص314 ) 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 @mizan_alhekmah ـ لطفا محتویات این کانال را همراه با لینک آن نشر بدهید.
هو الحکیم المتکلّم ⬅️ کلید فهم علمِ حکمت و کلام منطق است. (آیت الله جوادی آملی، تفسیر تسنیم، ج31، ص306 ) 🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐 @mizan_alhekmah ـ لطفا محتویات این کانال را همراه با لینک آن نشر بدهید.
یا ناظم یا منظّم ⬅️⬅️ شبهه [ یا دلیل ] اگر با نظم منطقی ذکر شود، بهتر به ذهن منتقل می گردد. ( آیت الله جوادی آملی، رحیق مختوم، ج1، ص298 ) 🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥 @mizan_alhekmah ـ لطفا محتویات این کانال را همراه با لینک آن نشر بدهید.
یا سریع الحساب یا سریع الرضا ⬅️⬅️⬅️منطق راه سرعت و سبقت در مباحث هستی شناختی را هموار می کند ( آیت الله جوادی آملی، رحیق مختوم، ج10، ص64 ) 💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧 @mizan_alhekmah ـ لطفا محتویات این کانال را همراه با لینک آن نشر بدهید.
هو الحکیم المتکلّم ⬅️ متکلّم یا حکیم از راه صغرا و کبرا و به معرفت خدا می رسند. (تفسیر تسنیم، ج24، ص125) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @mizan_alhekmah ـ لطفا محتویات این کانال را همراه با لینک آن نشر بدهید.
هو الحق ⬅️⬅️ الحمد الله کتاب « میزان الحکمة فی تحریر و تحلیل استدلالات بدایة الحکمة » به زیور طبع آراسته شد ✨✨ بخشی از مقدمه این کتاب تقدیم می شود: * تحریر قیاس: تحریر قیاس یعنی برگردانندن قیاس های محرَّف (مثل قیاس ضمیر، قیاس مرخَّم، قیاس مفصول و مانند آن) به قیاس های منظَّم و مصرَّح منطقی با شیوه و ضوابط خاص. حال، ازآنجاکه استدلال های موجود در کتاب های فلسفی، برهانی است و برهان چیزی جز قیاس نیست و قیاس های موجود نیز در این نوع کتاب ها نوعاً به‌صورت محرَّف است، در این نوشتار تمام قیاس‌های کتاب "بدایة الحکمة" که تقریباً نزدیک به 550 قیاس است به قیاس-های منظَّم و مصرَّح تبدیل شده اند. اهداف روش مذکور: 💧 یک) اهداف کلّی: برجسته‌ترین هدف کلّی این روش، عرضه نظام مند دانش فلسفه در قالب طرح قیاس منظَّم و مصرَّح به‌جهت ضرورت سهولت، سرعت و دقّت در کاربست کتب درسی است. قابل ذکر است که با بهره گیری از این طرح در فرایند یادگیری، می توان مسیر طولانی فهم مباحث و استدلال های فلسفی را به‌مراتب کوتاه کرد. 💧 دو) اهداف جزئی: اهداف جزئی این روش را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:  💫 آسان‌سازی محتوا.  💫 زمینه‌سازی نقد و بررسی و فراهم‌سازی فضای دفاع. 💫 ارائه کاربردی بودن مباحث منطق، به‌ویژه مبحث قیاس و مهارتی کردن مباحث آن. ( قسمتی از مقدمه پنج صفحه ای کتاب ) @mizan_alhekmah ـ لطفا محتویات این کانال را همراه با لینک آن نشر بدهید.