🔻در سوریه چه میگذرد؟
✍️ محمد کورهپز
1. قطعا رژیم صهیونیستی، آمریکا و ترکیه –هر کدام به دلیل و نیتی- در فتنه فعلی نقشی بازی میکنند. ولی تجربه نشان داده ما از اشتباهات جبهه خودی بیش از تحرکات دشمن باید واهمه داشته باشیم. یک نمونه روشن آن موج مشکوک افغانستیزی در یکی دو سال اخیر و خصوصا بعد از روی کار آمدن طالبان است که هدف آن انشقاق بین صفوف رزمندگان فاطمیون و جبهه مقاومت بود. نمونه دیگر آن ترورهای متعدد عناصر مستشاری سپاه و حزبالله در سوریه است که ردپای عناصر نفوذی در حزب بعث در آن به چشم میخورد. این نفوذ را به هیچ وجه نباید شوخی گرفت. در زمان جنگ تحمیلی خودمان وقتی که وزیر سپاه از حافظ اسد درخواست موشک کرد او بسیار ناراحت شد و بعد از مرخص کردن اطرافیان خود گفت: «مگر شما نمیدانید سوریه پر از جاسوس است که این درخواستها را علنی مطرح میکنید؟» البته مسئله «تجارت اطلاعات» به درجاتی دیگر در لبنان و حتی اسرائیل هم وجود دارد.
2. چرا ایران در فتنه جدید سوریه حضور سریع میدانی پیدا نکرد؟ به طور خلاصه، باید حکومت سوریه به این درک برسد که قرار نیست تاوان ندانمکاریهای آنها را ایران و رزمندگان جبهه مقاومت پرداخت کنند. موضعگیری فالح الفیاض (رییس حشدالشعبی عراق) در مورد عدم مداخله در سوریه را باید در این چهارچوب فهمید. البته حرکتهای ایذایی نیروهای آمریکایی در منطقه نیز تا حدی بر سرعت عمل ایران تاثیر گذاشته است.
3. به لحاظ میدانی و نظامی، هر منطقهای که به سرعت فتح شود به سرعت نیز قابل بازپسگیری است ضمن اینکه که تحرکات عناصر تحریر الشام (النصره سابق) در این مدت به صورت پیشرویهای سریع ولی بدون تثبیت خطوط دفاعی بوده است. هلیبرد نیروهای لشکر 25 سوریه و نیروهای واگنر روسی در ارتفاعات مشرف به حماه و غرب حلب نشاندهنده سست بودن عقبه تکفیریهاست. این یعنی فرصت برای جبران این اتفاقات هست ولی سوریه باید در این زمینه نصایح و توصیههای ایران را بپذیرد. درست است که سوریه برای ما پل ارتباطی با حزب الله است ولی این موضوع نباید در تصمیمات حزب بعث سوریه اشتباه محاسباتی ایجاد کند.
4. متاسفانه فضای داخل کشور یا مشغول تحلیلهای آخرالزمانی است (که طبق آنان اساسا باید اجازه دهیم سوریه سقوط و سفیانی ظهور کند!) یا همه چیز را به منازعه ایران-رژیم صهونیستی خلاصه میکند و روی هر واقعه و اتفاقی برچسب «عقبنشینی غیرتاکتیکی و عذاب الهی(!)» میزند. چه میشود کرد که بعضیها به دنبال سادهترین تحلیل هستند نه دقیقترین تحلیل.
خناسی رسانههای معاند و غربگرایان داخلی نیز جای خود دارد. اما ما هم باید بدانیم که صحنه سوریه پیچیده و ذوابعاد است و باید در تصمیمگیری دقیق بود. اکنون وقت آیه یاس خواندن و تحلیلهای صد من یک قاز صادر کردن نیست. نه میتوان با هر کجروی سوریها کنار آمد و نه میتوان بالکل رهایشان کرد.
تردید نکنید که ایران و رهبر تیزهوش و بافراست آن و نیز کلیت جبهه مقاومت صحنه را تحت نظر و اشراف دارند. این منطقه منطقه ماست و آنهمه هزینه نکردیم که امروز به سادگی واگذارش کنیم. در روزهای آینده ایران نشان خواهد داد که ارادهاش در حفظ محور مقاومت چقدر جدی است.
🆔@mjafari_ir
❌هشدار رهبر انقلاب در خرداد امسال به بشار اسد: مراقب نقشه جدید غرب برای سوریه باشید. قصد دارند با وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند.
🆔@mjafari_ir
می پرسند چرا در دهه 90 آن چنان در سوریه درخشیدیم و در این یک هفته پاپس کشیدیم؟!
پاسخش یک کلمه است:در آن سالیان اسد اراده کرد در کنار مقاومت بماند و اکنون نخواست.
اما نسبت به آینده جبهه مقاومت، خیلی عجله نکنید چون اراده ای فوق همه اراده ها وجود دارد :
وَمَا النَّصرُ إِلّا مِن عِندِ اللَّهِ
#سوریه
#مقاومت
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
⭕️ربوبیت الهی و سبک زندگی(۱)
🎙حجت الاسلام دکتر محمد جعفری
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
⏰ یکشنبه ۱۸ آذر | ساعت ۱۹
👈جلسه پیش درآمد بحث
🎥لینکهای پخش در زمان اعلامی:
سایت |هیأت آنلاین | تکیه | آپارات | ایتا
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
═════════
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
#حدیث
امام على عليه السلام ـ در معرّفى منافقان ـ فرمود:
▪️في صِفَةِ المُنافِقينَ ـ : حَسَدَةُ الرَّخاءِ، و مُؤَكِّدو (مُوَلِّد و) البَلاءِ، و مُقنِطو الرَّجاءِ.
🔸منافقین، حسودانِ آسايش [ديگران] هستند، به گرفتارىِ [مردم ]دامن مى زنند، و اميد را به يأس مىكشانند.
📚نهج البلاغة از خطبه194
🆔@mjafari_ir
این سه شهید در شهریور ۱۳۲۰ زمان تجاوز متفقین به ایران، ۴۸ ساعت با ارتش تا بن دندان مسلح شوروی میجنگند و اجازه عبور از پل آهنی جلفا و ورود به خاک ایران رو نمیدن با اینکه از مرکز بهشون دستور عقبنشینی داده بودند.
هیچی!همین...
🆔@mjafari_ir
می گویند پاسخ خون مدافعان حرم و خانواده های عزیز آنها چه می شود؟ گویا فکر می کنند آن همه رشادت و شهادت و هزینه برای حفظ نظام اسد بوده است!!
نه خیر، ما وظیفه داشتیم ریشه تکفیر و ارهاب را بخشکانیم که این کار را به بهترین وجه انجام دادیم و امنیت را برای ایران و جهان اسلام تضمین کردیم.
#سوریه
#مقاومت
#مدافعان_حرم
🆔@mjafari_ir
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجازه بدید مردم خودشون #حجاب را انتخاب کنند!!
👌پاسخ رهبر معظم انقلاب را بشنوید.
#قانون_عفاف
🆔@mjafari_ir
1.pdf
602.1K
#مقاله_تخصصی
🔹 مقاله " مبانی معرفت شناختی معنویت دینی "
✍️ محمد جعفری
🔸 مجله علمی_پژوهشی انوار معرفت ش 24
بی تردید، وقتی میتوان به درکی عمیق و همهجانبه از معنویت دینی رسید و بر آن اساس، جایگاه و وزن آن را در مصاف با معنویت غیردینی (سکولار) تعیین نمود که مبانی این معنویت کاملاً تبیین شده باشد. این مبانی در ابعاد پنجگانة هستیشناختی، معرفتشناختی، انسانشناختی، غایتشناختی و ارزششناختی قابل بررسی است. این مقاله به روش تحلیلی ـ توصیفی با تمرکز بر یکی از این مبانی، یعنی مبانی معرفتشناختی معنویت، کوشیده است نقش و وزن منابع شناختی درونزای انسان، یعنی شهود، فطرت و عقل و نیز منبع برونزای وحی را در شکلگیری و جهتدهی به معنویت تبیین کند و در ادامه با توجه به چالشهای اساسی که در فضای معنویت غیردینی با عقلانیت وجود دارد، نقش عقلانیت و واقعگرایی را در معنویت دینی و سازوکار ارتباطی و تأثیر عقلانیت در ابعاد بینشی، گرایشی و کنشی معنویت بررسی کند. در پایان ، با توجه به نگاه روشنفکران دینی و معنوی که میان تعبد و تعقل فاصله انداخته، جمع میان آن دو را ناممکن تلقی نمودهاند، نویسنده به برخی از شبهات این عرصه، پاسخ داده است.
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهروند لیبی:
همین آوازها رو ماهم شنیدیم
همین پایکوبیها رو ماهم شنیدیم
دقیقا همین صحنه ها..
همه این جشنهایی که الان در سوریه میگیرند قبلا در لیبی گرفتند
ولی بعدش گفتند: این دیگه چه کاری بود با خودمون کردیم!؟
🆔@mjafari_ir
معنا و تجلی عدل الهی در مورد انسان.mp3
44.52M
👥 #گفتگو | #مناظره
موضوع: معنا و تجلی عدل الهی در مورد انسان
تبیین معنای عدالت و تطبیق آن
استحقاق بندگان در پیشگاه خداوند
همترازی انسانها با لحاظ ظرفیتها و فرصتها
تقابل نگاه کلامی و فلسفی در این مسئله
👤 ارائه: استاد #محمد_سربخشی
👤 ناقد: استاد #محمد_جعفری
👤 ناقد: استاد #صفدر_الهیراد
📚 #فلسفه_دین | #تخصصی
📮 ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات
🆔@mjafari_ir