💢 سلام امام زمانم
🔹السَّلاَمُ عَلَى الْمَهْدِيِّ الَّذِي وَعَدَ اللَّهُ بِهِ الْأُمَمَ...
🔹سلام بر آن مولائی که نام و یادش مرهم زخم های مومنان هر امّت در طول تاریخ بوده است.
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
لَـیِّنقَـلبیلِوَلِیِّاَمرِک
🆔@mjafari_ir
Elhad Modern.mp3
26.93M
💯🔊 #بشنوید
🔸 صوت کرسی علمی- ترویجی بررسی و تحلیل انتقادی نگره دین شناختی الحاد مدرن به روایت ریچارد داوکینز
🎙 با حضور:
#حمیدرضا_شاکرین
#محمد_جعفری
#نیما_نریمانی
#حامد_ساجدی
⏰ چهارشنبه 30 آذرماه 1401
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#صوت
#کرسی
#الحاد_مدرن
🆔@mjafari_ir
🔻در سوریه چه میگذرد؟
✍️ محمد کورهپز
1. قطعا رژیم صهیونیستی، آمریکا و ترکیه –هر کدام به دلیل و نیتی- در فتنه فعلی نقشی بازی میکنند. ولی تجربه نشان داده ما از اشتباهات جبهه خودی بیش از تحرکات دشمن باید واهمه داشته باشیم. یک نمونه روشن آن موج مشکوک افغانستیزی در یکی دو سال اخیر و خصوصا بعد از روی کار آمدن طالبان است که هدف آن انشقاق بین صفوف رزمندگان فاطمیون و جبهه مقاومت بود. نمونه دیگر آن ترورهای متعدد عناصر مستشاری سپاه و حزبالله در سوریه است که ردپای عناصر نفوذی در حزب بعث در آن به چشم میخورد. این نفوذ را به هیچ وجه نباید شوخی گرفت. در زمان جنگ تحمیلی خودمان وقتی که وزیر سپاه از حافظ اسد درخواست موشک کرد او بسیار ناراحت شد و بعد از مرخص کردن اطرافیان خود گفت: «مگر شما نمیدانید سوریه پر از جاسوس است که این درخواستها را علنی مطرح میکنید؟» البته مسئله «تجارت اطلاعات» به درجاتی دیگر در لبنان و حتی اسرائیل هم وجود دارد.
2. چرا ایران در فتنه جدید سوریه حضور سریع میدانی پیدا نکرد؟ به طور خلاصه، باید حکومت سوریه به این درک برسد که قرار نیست تاوان ندانمکاریهای آنها را ایران و رزمندگان جبهه مقاومت پرداخت کنند. موضعگیری فالح الفیاض (رییس حشدالشعبی عراق) در مورد عدم مداخله در سوریه را باید در این چهارچوب فهمید. البته حرکتهای ایذایی نیروهای آمریکایی در منطقه نیز تا حدی بر سرعت عمل ایران تاثیر گذاشته است.
3. به لحاظ میدانی و نظامی، هر منطقهای که به سرعت فتح شود به سرعت نیز قابل بازپسگیری است ضمن اینکه که تحرکات عناصر تحریر الشام (النصره سابق) در این مدت به صورت پیشرویهای سریع ولی بدون تثبیت خطوط دفاعی بوده است. هلیبرد نیروهای لشکر 25 سوریه و نیروهای واگنر روسی در ارتفاعات مشرف به حماه و غرب حلب نشاندهنده سست بودن عقبه تکفیریهاست. این یعنی فرصت برای جبران این اتفاقات هست ولی سوریه باید در این زمینه نصایح و توصیههای ایران را بپذیرد. درست است که سوریه برای ما پل ارتباطی با حزب الله است ولی این موضوع نباید در تصمیمات حزب بعث سوریه اشتباه محاسباتی ایجاد کند.
4. متاسفانه فضای داخل کشور یا مشغول تحلیلهای آخرالزمانی است (که طبق آنان اساسا باید اجازه دهیم سوریه سقوط و سفیانی ظهور کند!) یا همه چیز را به منازعه ایران-رژیم صهونیستی خلاصه میکند و روی هر واقعه و اتفاقی برچسب «عقبنشینی غیرتاکتیکی و عذاب الهی(!)» میزند. چه میشود کرد که بعضیها به دنبال سادهترین تحلیل هستند نه دقیقترین تحلیل.
خناسی رسانههای معاند و غربگرایان داخلی نیز جای خود دارد. اما ما هم باید بدانیم که صحنه سوریه پیچیده و ذوابعاد است و باید در تصمیمگیری دقیق بود. اکنون وقت آیه یاس خواندن و تحلیلهای صد من یک قاز صادر کردن نیست. نه میتوان با هر کجروی سوریها کنار آمد و نه میتوان بالکل رهایشان کرد.
تردید نکنید که ایران و رهبر تیزهوش و بافراست آن و نیز کلیت جبهه مقاومت صحنه را تحت نظر و اشراف دارند. این منطقه منطقه ماست و آنهمه هزینه نکردیم که امروز به سادگی واگذارش کنیم. در روزهای آینده ایران نشان خواهد داد که ارادهاش در حفظ محور مقاومت چقدر جدی است.
🆔@mjafari_ir
❌هشدار رهبر انقلاب در خرداد امسال به بشار اسد: مراقب نقشه جدید غرب برای سوریه باشید. قصد دارند با وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند.
🆔@mjafari_ir
می پرسند چرا در دهه 90 آن چنان در سوریه درخشیدیم و در این یک هفته پاپس کشیدیم؟!
پاسخش یک کلمه است:در آن سالیان اسد اراده کرد در کنار مقاومت بماند و اکنون نخواست.
اما نسبت به آینده جبهه مقاومت، خیلی عجله نکنید چون اراده ای فوق همه اراده ها وجود دارد :
وَمَا النَّصرُ إِلّا مِن عِندِ اللَّهِ
#سوریه
#مقاومت
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
⭕️ربوبیت الهی و سبک زندگی(۱)
🎙حجت الاسلام دکتر محمد جعفری
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
⏰ یکشنبه ۱۸ آذر | ساعت ۱۹
👈جلسه پیش درآمد بحث
🎥لینکهای پخش در زمان اعلامی:
سایت |هیأت آنلاین | تکیه | آپارات | ایتا
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
═════════
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
#حدیث
امام على عليه السلام ـ در معرّفى منافقان ـ فرمود:
▪️في صِفَةِ المُنافِقينَ ـ : حَسَدَةُ الرَّخاءِ، و مُؤَكِّدو (مُوَلِّد و) البَلاءِ، و مُقنِطو الرَّجاءِ.
🔸منافقین، حسودانِ آسايش [ديگران] هستند، به گرفتارىِ [مردم ]دامن مى زنند، و اميد را به يأس مىكشانند.
📚نهج البلاغة از خطبه194
🆔@mjafari_ir
این سه شهید در شهریور ۱۳۲۰ زمان تجاوز متفقین به ایران، ۴۸ ساعت با ارتش تا بن دندان مسلح شوروی میجنگند و اجازه عبور از پل آهنی جلفا و ورود به خاک ایران رو نمیدن با اینکه از مرکز بهشون دستور عقبنشینی داده بودند.
هیچی!همین...
🆔@mjafari_ir
می گویند پاسخ خون مدافعان حرم و خانواده های عزیز آنها چه می شود؟ گویا فکر می کنند آن همه رشادت و شهادت و هزینه برای حفظ نظام اسد بوده است!!
نه خیر، ما وظیفه داشتیم ریشه تکفیر و ارهاب را بخشکانیم که این کار را به بهترین وجه انجام دادیم و امنیت را برای ایران و جهان اسلام تضمین کردیم.
#سوریه
#مقاومت
#مدافعان_حرم
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجازه بدید مردم خودشون #حجاب را انتخاب کنند!!
👌پاسخ رهبر معظم انقلاب را بشنوید.
#قانون_عفاف
🆔@mjafari_ir
1.pdf
602.1K
#مقاله_تخصصی
🔹 مقاله " مبانی معرفت شناختی معنویت دینی "
✍️ محمد جعفری
🔸 مجله علمی_پژوهشی انوار معرفت ش 24
بی تردید، وقتی میتوان به درکی عمیق و همهجانبه از معنویت دینی رسید و بر آن اساس، جایگاه و وزن آن را در مصاف با معنویت غیردینی (سکولار) تعیین نمود که مبانی این معنویت کاملاً تبیین شده باشد. این مبانی در ابعاد پنجگانة هستیشناختی، معرفتشناختی، انسانشناختی، غایتشناختی و ارزششناختی قابل بررسی است. این مقاله به روش تحلیلی ـ توصیفی با تمرکز بر یکی از این مبانی، یعنی مبانی معرفتشناختی معنویت، کوشیده است نقش و وزن منابع شناختی درونزای انسان، یعنی شهود، فطرت و عقل و نیز منبع برونزای وحی را در شکلگیری و جهتدهی به معنویت تبیین کند و در ادامه با توجه به چالشهای اساسی که در فضای معنویت غیردینی با عقلانیت وجود دارد، نقش عقلانیت و واقعگرایی را در معنویت دینی و سازوکار ارتباطی و تأثیر عقلانیت در ابعاد بینشی، گرایشی و کنشی معنویت بررسی کند. در پایان ، با توجه به نگاه روشنفکران دینی و معنوی که میان تعبد و تعقل فاصله انداخته، جمع میان آن دو را ناممکن تلقی نمودهاند، نویسنده به برخی از شبهات این عرصه، پاسخ داده است.
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهروند لیبی:
همین آوازها رو ماهم شنیدیم
همین پایکوبیها رو ماهم شنیدیم
دقیقا همین صحنه ها..
همه این جشنهایی که الان در سوریه میگیرند قبلا در لیبی گرفتند
ولی بعدش گفتند: این دیگه چه کاری بود با خودمون کردیم!؟
🆔@mjafari_ir
معنا و تجلی عدل الهی در مورد انسان.mp3
44.52M
👥 #گفتگو | #مناظره
موضوع: معنا و تجلی عدل الهی در مورد انسان
تبیین معنای عدالت و تطبیق آن
استحقاق بندگان در پیشگاه خداوند
همترازی انسانها با لحاظ ظرفیتها و فرصتها
تقابل نگاه کلامی و فلسفی در این مسئله
👤 ارائه: استاد #محمد_سربخشی
👤 ناقد: استاد #محمد_جعفری
👤 ناقد: استاد #صفدر_الهیراد
📚 #فلسفه_دین | #تخصصی
📮 ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات
🆔@mjafari_ir
🔴عمری را با شعار «مرگ بر طالبان، چه کابل چه تهران» گذراندند و الآن برای تبریک به سلفیترین و مرتجعترین جریانهایی صف میکشند که طالبان جلویشان روشنفکر محسوب میشود.
ناف اپوزیسیون دوزاری ایران را با بی هویتی و بی ریشهگی و آویزان شدن از این و آن بریدهاند.
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻گروه های معارض: ای قدس ما می آییم.
نتانیاهو امشب گفته که توانسته ترکیب خاورمیانه را تغییر دهد . اما باید گفت که شب دراز است و قلندر بیدار!!!
تجربه و تاریخ و تقدیرات الهی ثابت نموده که همیشه از دل تهدیدها ، فرصتهای بزرگی می جوشد.
🆔@mjafari_ir
◽️ کرسی علمی- ترویجی دین و معرفت اخلاقی از نگاه دنیل دنت
🔰 توسط گروه منطق فهم دین پژوهشگاه به مناسبت هفته پژوهش برگزار میشود:
🎙 با حضور:
#حمیدرضا_شاکرین
#محمد_محمدرضایی
#محمد_جعفری
✍️ دبیرعلمی: #قاسم_بابایی
📅چهارشنبه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۰
🏢 قم، سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/naghd
#کرسی I #هفته_پژوهش
سایت I ایتا I بله I آپارات I اینستاگرام
🆔 @iictchannel
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی: اسرائیل قناعت نمیکند به آنجایی که هست؛ قدم قدم پیش میرود و هر قدمی که رفت، هی میگوید ما کاری نداریم، همین است، فردا قدم بالاتری برمیدارد. امروز لبنان است، فردا- خدای نخواسته- سوریه، پس فردا عراق است و همین طور.
روحش شاد آن پیر روشن ضمیر
🆔@mjafari_ir
چقدر در این سالیان و خصوصا این اواخر به #اسد از طرف ایران پیشنهاد شد که جبهه ای را در حوزه جولان باز کند که متاسفانه از ترس شکست، رد کرد و حال این اسرائیل است که تانکهایش نزدیک دمشق است و #سوریه ای متلاشی و شکست خورده.
اسد اگر در جنگ با اسرائیل شکست هم می خورد، عزتمندانه و سربلند بود ولی دریغ! در سال 1967 و بعد از شکست در جنگ شش روزه، جمال عبدالناصر رئیس جمهور مصر، استعفا داد اما مردم مصر با حضوری میلیونی در خیابانها، او را حمایت کردند و تبدیل به یک قهرمان ملی شد .
اگر جنگیده بودم، دستِکم حسرت نمیخوردم
ولی من بر شکست بیجدال خویش میگریم
🔻 ما را در ویراستی دنبال کنید 👇
https://virasty.com/MJafari_ir
❌بشار اسد؛ نه آنچنان سیاه، نه آنقدرها سفید!
✍️عبدالرحیم انصاری
🔹به نظرم بشار اسد آنقدر خوب، و سزاوار آن بود که حتی اگر قرار بود کنار گذاشته شود نیز، با عزت و احترام کنار میرفت؛ او مقاومت را دوست داشت، استقلال را میخواست، عزت را بر ذلت ترجیح میداد، غرور ملی را میپسندید و سر سازگاری با ظلم و خصوصا صهیونیسم هم نداشت، و دم از آرمان هم میزد؛ مثل خیلی از ماها که هر کداممان میتوانیم برای خودمان یک بشار اسد باشیم؛ بشار اسدی که همه این خوبی ها را دارد، اما خوی دیکتاتوری اش را هنوز ترک نکرده، دنیا در نظرش بزرگ است، لاکچری بودن را دوست دارد، ادعای بزرگ بودن میکند، اما وقتی بازی به خطوط پایانی و حساسش میرسد، از یک جایی، دیگر میبُرد و نمیتواند ادامه دهد؛ انسانی با ظرفیت محدود؛ مثل خیلی از ماها، که مناسب جایگاه خودمان و آدم آرمانی که از آن دم میزنیم نیستیم!
🔹بشار اسد و امثال او فقط میتوانند بخشی از مسیر مقاومت را بپیمایند؛ آنجا که باید بین مرگ و زندگی یکی را انتخاب کند، همه آنچه را که ارزش می پندارد کنار میگذارد و به حیات دنیوی چنگ میزند. من آقای اسد را سرزنش نمیکنم؛ او فقط همینقدر میتوانست مقاوم باشد؛ او سطحش در اندازه سطح مورد نیاز مقاومت واقعیِ اسلامی نبود؛ و مقاومت مجبور بود با همین ظرفیت و داشته ها، ممنون او هم باشد که تا اینجا همکاری و همراهی کرده است؛ تحلیلِ همه تحلیلگران، محترم؛ اما من معتقدم ترس از مرگ، بشار را کنار زد؛ جنگ داشت به مراحل حساسی میرسید و سطح مقاومت نیز همسطح با جنگ بالا میگرفت؛ اما وقتی دید دشمن به دیوانگی افتاده، حلقه اول فرماندهی حزب الله را ترور کرده، نصرالله را به شهادت رسانده، و حتی رهبری ایران را تهدید میکند، وقتی خودش نیز با چنین تهدیدی مواجه میشود و رسانه های صهیونیستی هر روز خبری در این خصوص کار میکنند، کم می آورد؛ او همزمان در معرض وسوسه ها و وعده های دروغین برخی حکام عرب هم بوده است.
🔹این معادله را جلوی حاج قاسم اگر بگذارند به پیشوازش میرود: خجالت بکشید من را از چندتا گلوله میترسانید؟ با نصرالله وقتی مطرح میکنند میگوید: خودم میدانم من را میکشند لیکن قطعا سننتصر، و باز مسیر را ادامه میدهد! این معادله را آیت الله سید علی حسینی خامنه ای هم به سخره میگیرد و آنگونه، با صلابت در نماز جمعه نصر حاضر میشود؛ قالیباف هم، عراقچی هم، و حتی پزشکیان نیز با این معادله شوخی میکند و صد البته که قاآنی ها و حاجی زاده ها و خلاصه هر آنکه در میدان جمهوری اسلامی قدم میزند با آن رفتار مشابهی خواهد داشت؛ اما آیا جهانبینی اسد نیز مانند جهانبینی افراد فوق الاشاره است؟
🔹آیا اسد نیز نگاهش به مرگ از دریچه شهادت و رستگاری است؟ آیا دنیا در نگاه اسد نیز به همان اندازه بی ارزش است و او نیز برای مرگِ فی سبیل الله لحظه شماری میکند؟! یقینا خیر! او مقاومت را برای خود تا قبل از ترور تعریف کرده بود! اسد امروز سنگ محکی برای انقلابیونی است که دم از مقاومت میزنند، مقداری از مسیر را هم میروند، اما شاید هنوز به مراحل حساس نرسیده اند که بفهمند چند مَرده حلاج اند؛ انقلابیونی از جنس آنها که خوب بودن را دوست دارند، اما نمیتوانند در زندگی پیاده کنند؛ همانها که احتمالا از زندگی لاکچری بدشان نمی آید، برای خواستگار دخترشان شروط آنچنانی میگذارند، مستاجر را اذیت میکنند، در کار کم فروشی میکنند و حتی ممکن است کاسبی گران فروش باشند؛ بگذریم..!
🔹بشار اسد اما همانگونه که در ابتدا نوشتم، حالا که قرار بود به پایان خط برسد، میتوانست عزتمندانه از دور خارج شود؛ میتوانست آواره نباشد؛ میتوانست این دنیا را بدهد و عقبا را بخرد! او فرصت این را داشت که برای آزادسازی خاک وطنش به جولان حمله کند و [چه پیروز شود و چه شکست بخورد] به یک قهرمان ملی تبدیل شود؛ او میتوانست دموکراسی را بپذیرد و در صورت عدم انتخاب، آبرومندانه گوشه ای از کشورش بنشیند و باز فرصت اثرگذاری داشته باشد؛ میتوانست دست رد به سینه مقاومت نزند و حداقل اجازه دهد مقاومت کارش را پیش ببرد؛ هر کدام از این کارها را کرده بود وضعی بهتر از آنچه اکنون دارد میداشت و عزیز تر و عزتمند تر میبود، حتی اگر از قدرت حذف میشد!
🔹در پایان لازم است بگویم ما فقط واقعیت ها درباره او را مینویسیم، قصد آن را نداریم او را تخریب کنیم؛ چرا که او در حد بضاعت و ظرفیتش خدمات بزرگی به مقاومت داد، لیکن نتوانست وصیت پدر مرحومش را تا پایان حفظ کند؛ وصیتی که به او گفته بود تا زمانی که با ایران هستی، هستی؛ و هر وقت ایران را رها کردی دیگر نخواهی بود؛ و اسد دیگر نیست!
🆔@mjafari_ir
🔹شعار هفته پژوهش:
بانوان، هوش مصنوعی، پژوهش های تحول ساز
🔰پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن گرامیداشت هفته پژوهش برگزار می کند:
💠 کارگاههای مهارت افزایی و نشست های علمی
🗓 از تاریخ ۱۴۰۳٫۹٫۲۴ تا ۱۴۰۳٫۹٫۲۸
#پژوهشگاه مطالعات اسلامی
#هفته پژوهش
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐سایت پژوهشگاه_ مطالعات اسلامی
https://pm.jz.ac.ir/
┄┅═══••✾••═══┅┄
🆔@mjafari_ir
سیاست بدون دین، تا کجا ایستادگی میکند؟
▪️اینکه معروف است در دنیا سیاستمداران خریدنی هستند به خاطر این است که آنها در نهایت میخواهند زندگی کنند و شخصیت اجتماعی داشته باشند و میدانند که اگر بمیرند همه چیز تمام میشود. بنابراین وقتی جانشان تهدید میشود تسلیم میشوند. اما دینداران تازه وقتی پای شهادت باشد افتخار میکنند.
▪️این روحیه دینداری بود که یک مشت جوان مسلمان را در لبنان بر آمریکا و اسرائیل پیروز کرد. به خاطر دینشان، به خاطر ایمانشان پیروز شدند.
▪️این همه کشورهای عربی که از اسرائیل شکست خوردند، نمیدانم کدامتان جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل را یادتان هست. در ظرف شش روز اسرائیل، مصر، اردن، سوریه و لبنان را شکست داد. در شش روز جولان را از سوریه گرفت سینا را از مصر گرفت قسمتی از خاک لبنان و اردن را تصرف کرد فلسطین را هم که همه اش را گرفت.
▪️یک چنین قدرتی، در طول ۴۰ سال اعراب نتوانستند جوابش را بدهند. مصر با همه سلاحهایی که از آمریکا گرفته بود و سوریه با همه سلاحهایی که از شوروی گرفته بود نتوانستند از پس اسرائیل بر بیایند.
▪️اما فقط یک مشت جوان حزب الله توانستند از پس اینها بر بیایند. چرا؟ برای اینکه اینها آماده شهادت بودند.
🔺️بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در تاریخ۱۳۷۹/۰۵/۲۰
✅️ @mesbahyazdi_ir
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اشتباهات وحشتناک معاون حقوقی پزشکیان در برنامه زنده درباره قانون عفاف و حجاب!
🔹 آقای انصاری اول قانون را مطالعه کنید، بعد سخن بگویید!
🆔@mjafari_ir
📛طغیان اوباش در سینمای ایران
سینمای «جاهلی» یا همانچیزی که با نامگذاری مرحوم دکتر هوشنگ کاووسی(از اولین منتقدان سینمایی در مطبوعات ایرانی) به «فیلمفارسی» معروف شد، حول محور لمپنیسم و اقشار بدخیمی از جامعه با نامهای «کلاهمخملی»، «روسپی» و «رقاصه» حقیقتا یک ریلگذاری خیانتبار، عقبمانده، منحط و ضدفرهنگی از سوی وزارت فرهنگ و هنر عصر پهلوی، با هدف کلان «سیاستزدایی» از فرهنگ عامه بود.
هیچگاه جاهلان و اراذل و اوباش، که عمدتا ناجوانمرد، هیز و هرزه، عیاش، مفتخور و تلکهبگیر، خلافکار و منفور بودند، یک طبقه یا قشر اصلی یا عمده در جامعهی ایرانی نبود، در حالی که سیاستگزاران فرهنگی با همدستی پایوران وقت فیلمفارسی قصد داشتند جامعهی ایران را در کلیت خود یک جامعهی جاهلی و لمپنی به تصویر بکشند.
در کمال تعجب، از اواسط دههی ۹۰ خورشیدی، به نحوی خزنده اما پیگیرانه، این گونه سینما، البته با حذف صحنههای کافهای و رقص عربی و اضافهشدن نوعی صراحت گزنده و حتی وقیحانه در نمایش خشونت و پلشتی، احیاء شده است. آنچیزی که با رونق گرفتن فیلمهایی چون «مغزهای کوچک زنگزده» (هومن سیدی/۱۳۹۶) به عنوان «ژانر فلاکت» در برخی رسانهها مطرح شد، همان ژانر جاهلی اوایل دهه ۱۳۵۰ است.
🔗متن کامل مقاله👇
mshrgh.ir/1663492
🆔@mjafari_ir