استاد حسین زاده-طرح تحقیق-24خرداد1403.mp3
39.3M
استاد حسین زاده طرح تحقیق 24 خرداد1403
.
به امید خدا در این جلسه حقیر خدمتگزار خواهم بود. 👇
#حوزه_علمیه_خواهران
#اطلاعیه_پژوهشی
#معرفی_و_نقد_کتاب
نشست معرفی و نقد کتاب
آموزش مقاله علمی ترویجی
(از مسئلهسازی تا نگارش مقاله)
معرفی کتاب توسط نویسنده محترم حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق فاضل
نقد کتاب توسط اساتید محترم
_ سرکار خانم امیری
_ مهدی محققفر
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲
ساعت ۷:۳۰ تا ۹
با حضور اساتید روش تحقیق حوزه علمیه خواهران استان قم و معاونان پژوهش مدارس علمیه خواهران استان قم
برگزاری همزمان حضوری و برخط
مکان: قم، بلوار غدیر، کوچه1، ساختمان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم، واحد۷
لینک مجازی:
https://vcm.whc.ir/b/xrx-mao-h6r-qot
جلسه امروز برگزار شد. تجربه مفیدی بود امیدوارم برای مخاطبان و معاونت پژوهش محترم حوزه خواهران قم نیز مفید بوده باشد.
از این لینک می توانید کتاب رو مشاهده و احیاناً خریداری کنید.
https://www.bustaneketab.ir/book/3168
**
این نیز شناسه نویسنده این کتاب است: @msfazel
**
شماره معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خواهران قم (برای دریافت فایل صوتی جلسه و اطلاع از برنامه های دیگر این چنین به ویژه برای مراکز حوزوی خواهران و طلبه خواهر محترم)
02531285130
**
این هم لینک خبر و خلاصه مطالب جلسه
کتاب «آموزش مقاله علمی ترویجی» در ترازوی نقد قرار گرفت - خبرگزاری حوزه
https://www.hawzahnews.com/news/1165476/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D9%88%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA
یکی از موارد گفتگو شده در جلسه فوق ضرورت پرداختن به مهارت تشکیل پرونده علمی بود،
بدین مناسبت این صوت را باز نشر می کنم. 👇👇👇
هدایت شده از آموزش پژوهش و نگارش علمی
امروز کارگاه آشنایی مقدماتی با مهارت تشکیل پرونده علمی به اتمام رسید.
به امید خدا صوت جلسه را در این کانال به اشتراک می گذارم.
هدایت شده از آموزش پژوهش و نگارش علمی
اولین جلسه کارگاه تشکیل پرونده علمی - محقق فر.mp3
22.67M
محقق فر
هدایت شده از آموزش پژوهش و نگارش علمی
این کارگاه به همت معاونت حوزه علمیه خواهران استان مازندران برگزار شده بود. بدین وسیله برای طلاب و کادر خدوم این مجموعه آرزوی توفیق دارم.
#نظرسنجی
سلام و عرض ادب.
پس از فراغت از تهیه محتوا و انتشار دو متن آموزی درباره روش تحقیق و نگارش علمی، چند وقتی است مترصد فرصتی هستم که متنی آموزشی برای فراگیری مهارت های کاربردی در روش تحقیق و نگارش علمی در حوزه دانشی خاصی مثلا فقه و اصول و یا در حیطه فقه های مضاف به حقوق تدوین کنم.
متن های آموزشی حقیر که اخیراً منتشر شده است بضاعت چند سال قبل بنده بوده و به تبع، مثال ها، شیوه ها و تجربیات جدید در آن اشراب نشده است. افزون بر این محدودیت حجم این متون، امکان درج برخی از این ملاحظات جدید و موارد تکمیلی را نداشته است.
برای تمهید این کار، به نظرم رسید به صورت محدود آموزش های مجازی با هدف به دست آوردن مثال ها و مصادیق کاربردی در این حوزه های دانشی خاص از طریق همین کانال برگزار کنم.
چون دوره هایی که به سفارش مراکز آموزشی مدعو، طراحی و اجرا میکنم بالاخره تحت تاثیر اقتضائات و مطالبات و محدودیت های مراکز دعوت کننده است و نمی تواند ظرف اجرای تمام شرایط بایسته مدنظر حقیر و به ویژه تاکیدم بر کاربردی بودن آموزه ها باشد.
با توجه به محدودیت وقت بنده، امکان اجرای متعدد دوره هایی که خودم بخواهم در قالب غیر حصوری اجرا کنم محدود است و از طرفی دیگر وقتی مرکزی متولی آموزش نباشد، ضمانت اجرایی حضور و مشارکت مطلوب فراگیران از دست می رود که باید در این باره تدبیر کرد.
از این رو به نظرم رسید دوره های محدود به صورت غیر حضوری و با اخذ هزینهای برگزاری مختصر برای ضمانت حضور و مشارکت به صورت اختصاصی در مهارت های اساسی روش تحقیق و نگارش علمی طراحی و در تابستان اجرا کنم.
مثلا مهارت کلی نگارش علمی را به چند پودمان محدود تقسیم کنم و به صورت چند ساعته اجرا کنم و از این طریق مثال ها و کارورزی های به روز و آخرین تجربیات مهارت آموزی خودم را بازخوانی کنم و برای تدوین متنی که عرض کردم تمهید کنم.
#نظرسنجی: خواستم این ایده ام را با مخاطبان و استادان و متولیان پزوهش در میان بگذارم و از نظرات، ملاحظات و پیشنهادات شما استفاده کنم.
هر چه فکر می کنم بهترین چاره طراحی و برگزاری پودمان هایی به شرح فوق و با اهداف و خصوصیات گفته شده برای تدوین چنین متنی است.
پیشاپیش از همدلی و هم فکری سرورانم سپاسگزارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز نشر از کانال استاد بذر افشان
https://eitaa.com/bangineh
✅برای موفقیت در تحصیل...
آیتالله شب زندهدار:
🔰دو مطلب اساس موفقیت در تحصیل است. برای همه محصلین چه سطح، چه خارج، حتی علوم غیر حوزوی هرکسی که دنبال دانش است دو رکن اساسی برای موفقیت وجود دارد. این دو رکن از دعای حضرت بقیةالله استفاده می شود. ایشان دعا فرمودند: «...وَ تَفَضَّلْ ...عَلَى الْمُتَعَلِّمِينَ بِالْجُهْدِ وَالرَّغْبَةِ...»
▫️از بین همه چیزهایی که انسان ممکن است، برای موفقیت در علم آموزی بیان بکند که استعداد، استاد خوب، امکانات، سلامتی و .... هست اما از بین همه اینها حضرت دو چیز را انتخاب فرموده و برای متعلّمین از درگاه خدای متعال تقاضا می فرماید: «الْجُهْد وَ الرَّغْبَة».
🔸مطلب اول: رغبت یعنی آن میل فراوان، آن عاشق علم بودن. این رکن اول موفقیت است. اگر این باشدقهرا انسان از پای نمیایستد. اگر استعداد او هم کم باشد، اگر امکانات هم کم باشد، بالاخره آن شعله درونی و عشق درونی باعث می شود که راه را ادامه دهد. همه کاستی ها را تحمل کند. از راه خسته نشود. با یک دفعه دو دفعه مطالعه کردن به نتیجه نرسیدن خسته نمی شود. ابن سینا با آن نبوغ علمی و استعدادی گفته بعضی از کتابها را من بیست پنج بار مطالعه کردم تا فهمیدم.
🔹مطلب دوم: سعی بلیغ، سعی مجاهدانه. آن علاقهمندی وافر به علم خود پشتوانه آن سعی بلیغ هم هست. سعی بلیغ می خواهد. هرچه هم بر دوران علم افزوده می شود سعی بیشتری نیازمند است. یک موقعی مثلا یک اصولی وقتی می خواست یک مبحث اصولی را مطالعه کند و اظهار نظر کند در مسئله مثلا دو سه حرف بیشتر نبود اما امروز یک دریاست.
🆔@mfos_ir
https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/65/download/IMG_20230713_165131_570.JPG
آدرس بارگیری نسخه با کیفیت اثر
با استاد روح الامین فرصتی پیش آمد در گالری نمایشگاه اش گفتگوی کوتاهی داشتم، بهشونگفتم مانده ام از شکار این لحظه عاشورا که به تصویر کشیده اید؛ بعدِ عباس ...
🌹😔
بخشی از خطبه امام سجاد علیه السلام در مدخل شهر مدينه، در بازگشت کاروان
وَ اَللَّهِ لَوْ أَنَّ اَلنَّبِيَّ تَقَدَّمَ إِلَيْهِمْ فِي قِتَالِنَا كَمَا تَقَدَّمَ إِلَيْهِمْ فِي اَلْوِصَايَةِ بِنَا لَمَا زَادُوا عَلَى مَا فَعَلُوا بِنَا
به خدا سوگند! اگر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم در [مورد جنگ با ما] به آنها سفارش مي نمود - همچنان كه در مورد (محبت) ما سفارش نمود - بيش از آن كه بر ما ستم كردند؛ انجام نمي دادند
اللهوف ج۱ ص۱۹۶
سلوک یک پژوهشگر (گذری بر شیوه و سبک زندگی یک پژوهشگر) استاد پاکتچی.mp3
16.51M
#سخنرانی
#فایل_صوتی
🔹 سلسله نشست های «تجربیات پژوهشی استادان و صاحب نظران»:
🔹نشست نهم با حضور: دکتر احمد پاکتچی
(عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)
🔹 موضوع: سلوک یک پژوهشگر «گذری بر شیوه و سبک زندگی یک پژوهشگر»
🔹 زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۴
🆔 @OstadPakatchi