🍃🏴🍃
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال #پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#اسب_تاختن_بر_پیکر_امام
⁉️ ماجرای اسب تاختن بر پیکر امام حسین علیه السلام به دستور چه کسی بود؟ اینکه شیری آمد و عمر سعد را از اینکار منصرف کرد، صحیح است؟
🔰 یکی از شنیعترین کارهای سپاه یزید در کربلا، که حاکی از عمق کینهتوزی و دشمنی آنان با امام بود، اسب تازاندن بر بدن مطهر امام علیهالسّلام بود.
🔷 در بسیاری از منابع آمده است که این کار به دستور عبیدالله بن زیاد بوده است. چنانکه ابوالفرج اصفهانی نوشته است: عبیدالله بن زیاد فرمان داد که سینه، پشت، پهلو، و صورت حسین را لگدمال کنند. پس اسبان بر این کار واداشته شدند.
🔹این فرمان را عبیدالله در نامهای که به عمر سعد درباره به تسلیم وادار کردن امامحسینعلیه السّلام یا کشتن او نوشته بود، داده بود.
🔶منابع تاریخی دربارهٔ این جریان چنین نگاشتهاند؛ عمر سعد در میان یارانش فریاد زد: چه کسی حاضر است با اسبش حسین را لگدمال کند؟ ده نفر - ابوعلی بلعمی از مورخان قرن چهارم، بیست نفر گفته است - پذیرفتند. آنان رفتند و با اسبانشان حسین را لگدمال کردند، تا آنجا که پشت و سینهاش را خرد کردند.
🔸 چون سبب این کار را از او پرسیدند، گفت: این کار به امر عبیدالله بود.
🔸اما ابن کثیر دمشقی به سبب تعصبات کوری که دارد، این قضیه را منکر میشود، ولی در صفحه بعدی مینویسد «و گفته میشود حسین را با سمهای اسبانشان لگدمال کردند تا آنجا که او را به زمین چسباندند».
🔴 [در برخی از ماخذ شیعی، قصه افسانه گونهای نقل شده است که حاکیاز آمدن شیری به کربلا و جلوگیری از تعرض به بدن حضرت و انصراف عمر سعدازاینکار است.
مرحوم مجلسی نیز به سبب چنین خبری، جریان اسب تازاندن بر بدن امام علیهالسّلام را غیر ممکن دانسته است.
🔻اما این گزارش، با مسلمات تاریخی که در متن آورده شده است، در تضاد است. چنانکه محشی بحار الانوار نیز آن را ضعیف شمرده و از جهات تاریخی، غیر قابل پذیرش دانسته است].
📚 تاریخ قیام و مقتل سیدالشهدا علیه السلام، ج۱، ص۸۹۰-۸۹۵.
-------------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
🍃🏴🍃
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال #پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#رسیدن_اهل_بیت_به_کربلا
⁉️ آیا اهل بیت علیهم السلام در اولین اربعین به کربلا رسیدند؟ و اینکه سر مطهر امام حسین علیه السلام در این روز به بدنشان الحاق گردید، صحیح است؟
🔰 در میان شیعیان مشهور است که جابر بن عبدالله انصاری، صحابی بزرگ رسول خدا صلی الله علیه وآله، در روز بیستم صفر به زیارت قبر امام حسین علیه السلام رفتو در همان روز، اهل بیت در راه بازگشت از شام، به کربلا رسیده، جابر را در آنجا ملاقات کردند. همچنین در این روز سر امام حسین علیه السلام به بدن ملحق، و همان جا دفن شد.
🔹 شیخ مفید، شیخ طوسی و رضی الدین حلی در این باره می نویسند: « روز بیستم صفر روزی است که حرم امام حسین علیه السلام از شام به سوی مدینه بازگشتند. همچنین در این روز، جابر بن عبدالله انصاری، صحابی رسول خدا صلی الله علیه و آله، برای زیارت امام حسین علیه السلام از مدینه به کربلا آمد و او نخستین کسی بود که قبر امام حسین علیه السلام را زیارت کرد».
📚 تاریخ قیام و مقتل جامع سیدالشهدا علیه السلام، ج۲، ص ۱۵۵.
-------------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
🍃🏴🍃
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال #پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#محل_دفن_حضرت_زینب
⁉️ مختصری از زندگانی حضرت زینب سلام الله علیها را بیان کنید؟ اینکه گفته میشود در مصر دفن شده است، صحیح است؟
🔰 زینب علیها السلام، دختر علی و زهرا علیهما السلام در روز پنجم جمادی الاولی سال ۵ یا ۶ (ه.ق)، در مدینه منوره دیده به جهان گشود. او را ام کلثوم کبری، و صدیقه صغری می نامیدند. از القاب آن حضرت عالمهوفهیمه بود.نسب نبوی، تربیت علوی، و لطف خداوند ی از او فردی با خصوصیات و صفات برجسته ساخته بود، طوری که او را «عقیله بنی هاشم » می گفتند.
🔹 زینب در سال ۱۷ (ه.ق) با عبدالله فرزند جعفر طیار ازدواج کرد و از وی چهار پسر داشت به نامهای: علی، عون، عباس، محمد؛ و یک دختر به نام ام کلثوم. عون و محمد در واقعه کربلا به شهادت رسیدند.
🔸 آن بانوی بزرگوار سر انجام در ۱۵ رجب سال ۶۲ هجرت، حدود دو سال بعداز واقعه عاشورا در ۵۶ سالگی با کوله باری از اندوه و غم دارفانی را وداع گفت.
♦️ در مورد محل دفن حضرت زینب سه دیدگاه وجود دارد:
بقیع: برخی از مورخین، آرامگاه بقیع در مدینه را محل دفن حضرت زینب (س) دانستهاند. سیدمحسن امین، نویسنده اعیان الشیعه این قول را میپذیرد.
شام: مشهور این است که قبر وی در شام است. این مکان اکنون در جنوب دمشق قرار دارد.
مصر: برخی از مورخین مقبره وی را در مصر دانستهاند. این بارگاه در مصر بارها بازسازی شده است و امروزه زیارتگاه مصریها و دیگر مسلمانان است.
💠[باید توجه داشت؛ چون هر کدام از این زیارتگاه ها به اهل بیت علیهم السلام منسوب هستند، جای ذکر و توجه به خدا و جایگاه پیوند با خاندان عصمت و طهارت است و باید مورد احترام قرار بگیرند.]
📚 ریاحین الشریعه، ج۳، فصل۲، زینب بنت امیرالمومنان(ع).
-------------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
🍃🏴🍃
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال #پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#چرایی_خروج_امام_از_مکه
⁉️ چرا امام حسین علیه السلام در زمان حج، در خانه امن الهی نماند؟ و با وجود آنکه فرصت مناسبی برای تبلیغ و آگاهی بخشیدن به مردم و دعوت آنان برای قیام داشت، ناگهان مکه را ترک کرد؟
🔰 اولا؛ با توجه به اهمیت حج، و شخصیت امام حسین علیه السلام و بهره مندی ایشان از پایگاه وسیع اجتماعی، حرکت امام بسیار غیر منتظره بود و برای همگان ایجاد سؤال کرد که که چرا فرزند پیامبر و شایسته ترین فرد برای انجام اعمال حج، مکه را ترک می کند؟ آیا حکومت امام را چنان با مشکل مواجه کرده است که نتوانسته در حرم امن الهی (مکه)، مناسک حج را بجا آورد؟
بنابراین این حرکت ناگهانی امام علیه السلام در زمان خود و پیش از واقعه کربلا، بزرگترین و بهترین گام تبلیغاتی و فرهنگی در اعتراض به حکومت ستم پیشه و فاسد یزید بود و مردم را نیز از قیام خویش آگاه و دعوت به همکاری نمود.
🔹 ثانیاً؛حرکت امام حسین علیه السلام از مکه به سمت کوفه در روز هشتم ذی الحجه، یعنی «یوم الترویه»، برای بسیاری ایجاد سوال کرد و آنان از حضرت علت این کار را پرسیدند؛ از جمله ابن عباس که حضرت در پاسخ به او فرمود: «کشته شدن در مکانی دیگر برای من دوست داشتنی تر از کشته شدن در مکه است».
🔸 همچنین، عبدالله بن زبیر که به او پیشنهاد ماندن در مکه را داد، فرمود: «به خدا سوگند! اگر یک وجب خارج از مکه کشته شوم، برای من دوست داشتنی تر است تا این که داخل مکه کشته شوم. به خدا سوگند! اگر به لانه ای پناه برم، مرا از آن بیرون خواهند کشید تا آنچه را که از من میخواهند، به دست آورند».
🔻و یا با برادرش، محمد حنفیه، به صراحت از ترور خویش توسط یزید در محدوده حرم امن الهی سخن گفت. شواهد و قرائن حاکی از آن بود که یزید عده ای را با سلاح های فراوان برای ترور امام علیه السلام به مکه فرستاد.
✅ خلاصه اینکه امام علیه السلام برای اعلام انزجار و اعتراض به حکومت یزید، خنثی سازی طرح ترور و حفظ حرمت حرم امن الهی، مکه را به سمت کوفه ترک نمود.
📚 برگرفته از پرسمان محرمِ سید محمود اکبریان و محمدرضا بهروز، صص ۹۴-۹۶.
-----------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
🍃🏴🍃
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال #پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#مختصری_درباره_حضرت_ابوالفضل
⁉️ مختصری از زندگانی حضرت ابوالفضل علیه السلام را بیان کنید؟ اینکه عثمان برادر آن حضرت بود، صحیح است؟
🔰 عباس، پدر بزرگوارش امام علی علیه السلام و مادرش أم البنين، فاطمه دختر حِزام بن خالد بن ربيعة بن وحیدبن کلاب بن ربيعة العامر است.
🔸ام البنین چهار فرزند به نام های عباس، عبدالله، جعفر و عثمان داشت که همه آنها در کربلا شهید شدند.
🔸عباس خوش چهره و زیبارو و قامتی بلند و رعنا داشت و در روز عاشورا پرچمدار سپاه امام بود.
🔸کنیه اش ابوالفضل و ابوقرية (صاحب مشک)، و القاب معروفش قمر بنی هاشم، سقا، علمدار و شهید است.
🔸عباس هنگام شهادت ۳۶ سال داشت؛ پس ولادتش در سال ۲۹ قمری بوده است.
🔰 امام سجاد علیه السلام درباره عموی بزرگوار ش فرمود: «خداوند عمویم عباس را رحمت کند که در راه برادرش ایثار و فداکاری کرد تا جایی که دو دستش در این راه قطع شد. خداوند به او همانند جعفر بن ابی طالب، در مقابل در دست قطع شده اش، دو بال می بخشد که با آنها در بهشت به همراه فرشتگان پرواز کند. او نزد خدا مقامی دارد که در روز
قیامت، همه شهیدان به آن غبطه می خورند».
⚡️ امام صادق در تجلیل از عباس او فرموده است: «عموی ماعباس دارای
بصیرتی نافذ و ایمانی استوار بود؛ همراه با ابی عبدالله جهاد کرد و به خوبی آزمایش خود را داد و به شهادت رسید».
🔰 حضرت عباس با لُبابه، دختر عُبَیدالله بنعباسبنعبدالمطلب ازدواج کرد. البته کنیزی نیز داشت که از او صاحب فرزندی به نام حسن شد.
🔹درباره تعداد فرزندان عباس اختلاف نظر وجود دارد اما همه دانشمندان نسب شناس اتفاق نظر دارند که نسل عباس علیه السلام، تنها از طریق پسرش عبیدالله، تداوم یافته است.
🔹از نسل حضرت اباالفضل رجال نامداری پا به عرصه وجود نهادند؛ از جمله پنج تن از نوادگان او - یعنی پسران حسن بن عبيدالله بن عباس- به نام های عبیدالله، عباس، حمزة الأكبر، ابراهیم جَردَقه و فضل، در عصر خود افراد سرشناسی بودند.
🔹از فرزندان عباس بن عبیدالله نیز، عبدالله سخنران و شاعری فصیح بود که در دربار مأمون جایگاهی ویژه داشت.
🔹از نوادگان حضرت عباس برخی وارد ایران شدند و در شهرهای شیراز، گرگان و اَرجان (بهبهان) ساکن شدند و برخی دیگر به یمن، مصر و مغرب کوچ کردند.
📚 برگرفته از تاریخ قیام و مقتل جامع سیدالشهدا علیه السلام، ج۲، ص۶۰۹-۶۱۴.
-----------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
🍃🏴🍃
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال #پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#قیام_برای_حکومت_یا_شهادت
⁉️ آيا هدف امام حسين _ عليه السلام _از قيام تشکيل حكومت بود یا شهادت طلبی؟
🔰 درباره هدف قیام اباعبدالله(ع) نه می توانیم بگوییم که حضرت قیام کرد برای تشکیل حکومت و هدفش تشکیل حکومت بود، و نهمیتوانیم بگوییم حضرت برای شهید شدن قیام کرد.
🔹 کسانی که گفته اند؛ «هدف، حکومت بود» یا «هدف، شهادت بود»، میان هدف و نتیجه، خلط کرده اند. نخیر؛ هدف، اینها نبود. امام حسین(ع) هدفشان، باز گرداندن جامعه اسلامی به خط صحیح و اصلاح بدعتها و انحرافات ایجاد شده در دین اسلام بود؛ منتها رسیدن به آن هدف، حرکتیرا میطبید که اینحرکت، یکی از دو نتیجه را داشت: «حکومت»یا«شهادت». البته حضرت برای هر دو آمادگی داشت. هم مقدمات حکومت و هم مقدمات شهادت را آماده کرد و می کرد.
🔸بنابراین هدف امام حسین علیه السلام، عبارت است از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است. البته این کار، گاهی به نتیجه حکومت می رسد - که امام حسین علیه السلام خود را برای این نتیجه آماده کرده بود - گاهی هم به نتیجه شهادت می رسد - امام برای این هم آماده بود. هرکدام هم میشد، درست بود و ایرادی نداشت؛ اما هیچ کدام هدف نبود، بلکه نتیجه حرکت و قیام حضرت بود.
📚 انسان ۲۵۰ ساله، ص ۱۴۵-۱۵۷.
-----------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
🍃🏴🍃
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال #پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#بررسی_علم_امام_به_شهادت
⁉️ اگر امام حسین علیه السلام علم به شهادت خود داشتند، چرا به کربلا رفتند؟
💠 حضرت آیت اللّه جوادی آملی به شرح ذیل پاسخ گفتند:
🔰 گاهی شرایط به گونه ای است که آدمی، به ناچار برای رسیدن به مقصد و مقصود خویش، هر کاری انجام می دهد؛ حتی اگر بداند به مرگ او می انجامد. رزمندگان اسلام که در دوران دفاع مقدس، برای عبور از میدان مین، بر هم سبقت میگرفتند، میدانستند سرانجام داوطلب شدن و سبقت گرفتن برای رفتن به میدان مین، شهادت آنان است، لیکن چون می دانستند برای دفاع از نظام اسلامی، چاره ای جز این نیست، پا در این میدان بی بازگشت می گذاشتند.
🔹حرکت امام حسین علیه السلام به سوی کربلا نیز از این قبیل بود؛ زیرا انحراف در حکومت اسلامی به جایی رسیده بود که اگر قیام عارفانه آن حضرت و یاران باوفایش نبود، اسلام به پایان رسیده بود: «و علی الاسلام السّلام اذ قد بلیت الأمّت براع مثل یزید» و این انحراف، جز با شهادت امام حسین علیه السلام قابل اصلاح نبود.
🔰 پیغمبراکرم صلی اللّه علیه وآله و ائمه اطهار علیهم السلام از دو علم برخوردارند:
🔸 علومی که از راه های عادی به دست می آید و علومی که از راه های غیر عادی و غیر متعارف به دست می آید. با توجه به این که دنیا نشئه تکلیف است و آن پیشوایان نور نیز همانند سایر مردم، مکلّف به تکالیف الهی بودند، مکلّف به استفاده از علوم غیر عادی نبودند و تنها باید طبق علم عادی رفتار می کردند.
🔸 البته در مواردی که خداوند به آن ها اجازه می داد، از علوم غیر عادی برای اعجاز و اثبات حق بودن دعوت یا دعوا استفاده می کردند. پس استفاده از علوم غیر عادی به اذن خاص الهی بستگی داشت، نه به اراده خودشان؛ چون آن ذوات نورانی در تمام ابعاد علمی و عملی، معصوم و مصون بودند و اراده آنان تابع اراده الهی بود، هرگز در استفاده از علوم غیر عادی، از امر خداوند سرپیچی نمی کردند.
📚 مجله افق حوزه، دیماه۱۳۸۹، ش۲۹۴.
-------------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
🍃🏴🍃
#فهرست_پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#محرم_و_صفر_هر_روز_یک_سوال
#پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#آخرین_شهید_کربلا
#عروسی_حضرت_قاسم
#حضور_لیلا_و_شهربانو_در_کربلا
#جاماندگان_مرد_ماجرای_کربلا
#کدام_یار_امام_از_جنگ_گریخت
#هدایت_یافتگان_لشگر_عمر_سعد
#حکم_آرایش_کردن_در_ماه_محرم
#حکم_نواختن_نی_در_تعزیه
#نماز_جماعت_اول_وقت_عاشورا
#عزاداری_سایر_امامان_و_امام_حسین
#حکم_لمس_نام_امام_حسین
#حضور_امام_محمد_باقر_در_کربلا
#روزه_گرفتن_در_روز_عاشورا
#تعداد_ياران_امام_حسین
#ترک_امام_در_شب_عاشورا
#آمار_شهدای_بنی_هاشم
#زنان_اسیر_شده_از_اهل_بیت
#علت_عدم_حضور_مختار_در_کربلا
#بررسی_ماجرای_زعفر_زاهد_جنّی
#بررسی_دستگیری_حضرت_مسلم
#چرا_حضرت_مسلم_بن_زیاد_را_نکشت
#جدا_کننده_سر_مطهر_امام_حسین
#تنها_شهید_زن_در_کربلا
#تاریخ_شمسی_روز_عاشورا
#قیام_امام_حسین_اختیار_یا_جبر
#خریدن_زمین_کربلا_توسط_امام
#واقعیت_تاریخی_تل_زینبیه
#چرایی_نبود_امداد_غیبی_در_کربلا
#فتوای_شریح_قاضی_بر_قتل_امام
#شمار_سپاه_عمر_بن_سعد
#زمان_انقراض_حکومت_بنی_امیه
#بررسی_روایات_گریه_بر_ارباب_بی_سر
#نهر_فرات_مهریه_حضرت_زهرا
#زمان_دفن_شهدای_کربلا
#فرجام_یزید_بن_معاویه
#شمار_کشته_های_لشکر_عمر_سعد
#تعداد_سرهای_بریده_شهدا
#غارت_چادر_زنان_در_کربلا
#بررسی_ماجرای_طفلان_مسلم
#سر_مطهر_امام_در_منزل_خولی
#غارت_شمشیر_و_انگشتر_امام
#اسب_تاختن_بر_پیکر_امام
#رسیدن_اهل_بیت_به_کربلا
#محل_دفن_حضرت_زینب
#چرایی_خروج_امام_از_مکه
#مختصری_درباره_حضرت_ابوالفضل
#قیام_برای_حکومت_یا_شهادت
#بررسی_علم_امام_به_شهادت
🔰 جواب تمام سوالات فوق، بصورت مختصر و تخصصی، در کانال #مبلغ_یار جواب داده شده است.
-------------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری وتکثیرمطالب #شریک باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
هدایت شده از مبلغ یار (منبر،روضه، مدارس امین)
🍃🌷🍃
🔰 همراهان گرامی! سلام؛
🕊 جهت دسترسی سریع به مطالب مورد نظر از هشتگ های زیر استفاده نمایید:👇
1⃣ مطالب ایام ماه محرم
۱- روضه های روشمند و مستند دهه اول ماه محرم؛
#فهرست
#فهرست_متن_روضه
۲- تاریخ و مقتل کوتاه شهدا از استاد روضه خوان و پژوهشگر در زمینه مقتل؛ حجت الاسلام واضحی.
#شهدای_بنی_هاشم
#فهرست_گزارشی_از_حماسه_کربلا
۳- گزارشی کوتاه از یاران و اصحاب امام حسین علیه السلام؛
#یاران_شیدای_امام_حسین
#فهرست_یاران_شیدای_امام_حسین
۴- منبرهای مناسب برای استفاده در ایام سوگواری محرم؛
#فیش_منبر_محرم
#فهرست_فیش_منبر_محرم
۵- کتب و مقاتل مورد توجه علماء و مراجع بزرگوار؛
#کتابخانه_محرم_یار
#فهرست_کتابخانه_محرم_یار
۶- پاورپوینت های کاربردی در مورد ایام محرم.
#پاورپوینت_محرم_یار
#فهرست_پاورپوینت_محرم_یار
۷- پرسش و پاسخ های پر تکرار ایام محرم؛
#پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
#فهرست_پرسش_و_پاسخ_ویژه_محرم
⚡️در حال تکمیل
۸- معرفی منبع مطالب، جهت آشنایی با کانال و سایت های کاربردی.
2⃣ مطالب ایام فاطمیه
#فهرست_کتابخانه_فاطمیه
#کتابخانه_فاطمیه
#فهرست_روضه_فاطمیه
#روضه_فاطمیه
#فیش_منبر_فاطمیه1
3⃣ مطالب ایام ماه مبارک رمضان
#کتابخانه_رمضان
#فیش_سخنرانی_رمضان
#فیش_روضه_رمضان
🆔 با معرفی مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری و نشر مطالب #شریک باشید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4200267907Ce848422759
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🏴
سوژه سخنرانی فاطمیه.pdf
5.38M
🍃🏴🍃
#فیش_منبر
#گنجینه_فاطمیه
#فیش_منبر_فاطمیه1
#معاونت_تبلیغ_حوزه_قم
🔰 معرفی کتاب:
🔹 بیش از ۳۰ منبر کامل.
🔹۷درسازفاطمه(س)برایزنان؛
🔹۵منبر بر اساس خطبه فدکیه؛
🔹 ۹ سخنرانی کوتاه؛
🔹 ۱۳ نکته کوتاه؛
----------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری و تکثیر مطالب، شریک باشید 👇👇👇
♻️ @mobalegh_yar
🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
15914-fa-shahd-sokhan-12-sabk-zindigi-fatimi.pdf
4.21M
🍃🏴🍃
#فیش_منبر
#گنجینه_فاطمیه
#فیش_منبر_فاطمیه2
#سبک_زندگی_فاطمی
🔰 معرفی کتاب:
1⃣صبر فاطمه عليها السلام؛
2⃣بايسته هاي همسرداری؛
3⃣شيوه هاي فرزند پروري؛
4⃣محوريت قرآن در زندگي؛
5⃣احترام به سادات در زندگي؛
6⃣عبادت فاطمه عليها السلام؛
7⃣ عفاف فاطمه عليها السلام؛
8⃣فعاليتهاي اجتماعي حضرت؛
9⃣بصيرت آفريني حضرت؛
🔟سيره سياسي حضرت؛
و...
----------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری و تکثیر مطالب، شریک باشید 👇👇👇
♻️ @mobalegh_yar
🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴
آموزه های فاطمی.pdf
3.48M
🍃🏴🍃
#فیش_منبر
#گنجینه_فاطمیه
#فیش_منبر_فاطمیه3
#آموزه_های_فاطمی
🔰معرفی کتاب:
🔹متن ۱۱ منبر حجتالاسلام دکتر ناصر رفیعی؛
🔹تلخیص منبرها در حواشی کتاب و انتهای هر جلسه؛
🔹فیش روضه شامل مقدمه، پرورش، اوج مرثیه و فرود؛
🔹متن خطبه فدکیه همراه با ترجمه و شرح لغات.
----------------------------
🆔با معرفی#مبلغ_یار به رفقاء، در #ثواب جمع آوری و تکثیر مطالب، شریک باشید 👇👇👇
♻️ @mobalegh_yar
🍂🍂🍂🍂🍂🍂 🏴