هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
عبور از گزینه های حداقلی به حداکثری.jpg
1.24M
🔴 تهیه #لیست_انتخاباتی: عبور از گزینههای حداقلی به گزینههای حداکثری/کسانی در ترکیب تصمیمگیری قرار بگیرند که زندگیشان وقف انقلاب باشد نه انتخابات!
🔻 این یادداشت را انقلابیها، مدعیان اصولگرایی، فعالان عرصه انتخاباتها و تهیه لیستهای انتخاباتی بخوانند.
#انتخابات_مجلس۹۸
✅ لینک متن:
http://www.faryadkhz.ir/entekhabat98/
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 تهیه #لیست_انتخاباتی: عبور از گزینههای حداقلی به گزینههای حداکثری/کسانی در ترکیب تصمیمگیری قرار
برخی دوستان فرمودن که متن رو هم بذارید؛ لینک مطلب رو گذاشتیم که راحتتر مطالعه بفرمایید:
👇👇
http://www.faryadkhz.ir/entekhabat98
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
باید به خصوصی سازی حمله ور شد یا خصوصی سازان؟.jpg
1.61M
🔴باید به #خصوصی_سازی حمله ور شد یا خصوصی سازان؟
🔺چه عواملی باعث شد خصوصی سازی به ضد خود تبدیل شود؟
✅ مشاهده متن کامل در👇
http://www.faryadkhz.ir/khosoosisazi/
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴باید به #خصوصی_سازی حمله ور شد یا خصوصی سازان؟ 🔺چه عواملی باعث شد خصوصی سازی به ضد خود تبدیل شود؟
مدتها دنبال فرصت بودم به این مسئله بپردازم
ولی خانم عبداللهی زرنگی کرد و زودتر قلم زد
مطلب خیلی خوبیه
حتماً بخونید و نشر بدید
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سلسله مطالب #آرایش_انتخابات
🔻 #جریان_شناسی جریانات سیاسی، جبههها، تشکلها و احزاب:
#لیست
1⃣ تقسیم بندی جریانات سیاسی و #وحدت:
https://eitaa.com/modaresian/1522
2⃣ #سیزده مجموعه سیاسی موثر #انقلابی کشور:
https://eitaa.com/modaresian/1529
3⃣ #جامعتین ( #جامعه_روحانیت_مبارز و #جامعه_مدرسین):
https://eitaa.com/modaresian/1533
4⃣ #جبهه_پیروان خط امام و رهبری:
https://eitaa.com/modaresian/1542
5⃣ #رهپویان و #ایثارگران:
https://eitaa.com/modaresian/1561
6⃣ #جبهه_پایداری:
https://eitaa.com/modaresian/1572
7⃣ #جمنا (مخفف #جبهه_مردمی_نیروهای_انقلابی)
https://eitaa.com/modaresian/1590
8⃣ #جمعیت_پیشرفت_و_عدالت:
https://eitaa.com/modaresian/1638
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سلسله مطالب #آرایش_انتخابات 🔻 #جریان_شناسی جریانات سیاسی، جبههها، تشکلها و احزاب: #لیست 1⃣ تق
دوستان عزیز
برا آشنایی با احزاب، جبهه و جریانات سیاسی، این مطالب رو مطالعه بفرمائید.
بزودی به سایر مجموعه های سیاسی هم خواهیم پرداخت.
ماجرای نفوذ در انصارالله چیست.docx
18.2K
🔴 سوال: استدلال شما برای نفوذ در #انصار_حزبالله چیست؟
🔺 #عبدالحمید_محتشم دبیرکل انصار حزبالله و #حسین_الله_کرم از بنیان گذاران انصار حزبالله، هر دو ماجرای نفوذ کارگزاران در انصار حزبالله را تایید کردهاند.
🔹این فایل، بخشی از دو مصاحبه حسین الله کرم و عبدالحمید محتشم هست، حتماً مطالعه کنید. بعد مصاحبه تصویری این دو نفر را بصورت کامل ببینید.
1⃣ الله کرم میگوید: "فردی که در انصار نفوذ کرده بود کارگزاران، معاونت وزیری را به او جایزه داد"!
2⃣ محشتم میگوید: "مسعود سلطان پور بازرسی دفتر هاشمی رفسنجانی بود، در شرکت با مهدی هاشمی همکار بود، از روحانی حمایت کرد، از کرسنت حمایت کرد و ...".
🔸برخی دوستان دلسوز، اطلاعات کاملی راجع نفوذ در انصار حزبالله ندارند! بماند ماجرای امیرفرشاد ابراهیمی و حضور او در جلسات و برنامه های انصار و دستگیری وی توسط وزارت اطلاعات و ...
🔹اللهکرم میگوید: آتش زدن سینما در اصفهان، برهم زدن مجلس سخنرانی سروش و ...، کار نفوذیها بود! تجمع علیه دوچرخه سواری فائزه هاشمی توسط نفوذی فائزه هاشمی صورت گرفت و ...!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 توهم توطئه یا خواب کَفتارگونه؟
🔹قدیم شکارچیها برای شکار کفتار، درب لانه وی به چیزی میکوبیدند و بصورت مستمر صدایی تولید میشد، شاید شبیه زنگوله؛ تا کفتار خوابش ببرد. این صدا شبیه لالایی بود. وقتی کفتار میخوابید به درون لانه رفته و او را شکار میکردند!
🔸حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام وقتی قبل از جنگ جمل از او خواستند که طلحه و زبیر را دنبال نکند و خود را آماده جنگ نسازد و طلحه و زبیر دنبال جنگ نیستند، میفرماید: «به خدا قسم به مانند كفتار نيستم كه با آهنگ ملايم مىخوابد تا شكارچى در رسد و غافلگيرش نموده، شكارش كند». *
🔹برخی از سیاسیون و مسئولین جمهوری اسلامی بارها نشان دادند که نسبت به دشمن و نقشه دشمنان نه تنها هوشیاری ندارند بلکه از اساس، این دشمنی را منکر میشوند و به آن برچسب "توهم توطئه" میزنند! حکایت عرصه سیاسی ما و غفلت از دشمن شبیه همین داستان کفتار است. گاه دشمن برای ما لالایی میخواند تا ما را دچار خواب آلودگی و غفلت کند و در یک لحظه ما را بدرّد.
🔸وقتی رهبر انقلاب بعد از جنگ تحمیلی، از تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی می گفت یک عده می گفتند توهم توطئه است کمتر از یک دهه نتیجه تهاجم فرهنگی را در سبک زندگی جامعه و خانواده خود دیدند! از سال 86 رهبر انقلاب بارها و بارها هشدار دادند که دشمن بدنبال راه اندازی یک #جنگ_اقتصادی** علیه ملت ایران است باز آقایان باور نکردند و برنامه ریزی برای مقابله نداشتند تا سال 90 که تحریم های فلج کننده وضع شد و آمریکایی ها به صراحت گفتند هدف از «تحریم های فلج کننده»، اختلاف بین مردم با رژیم و تغییر رفتار ایران در منطقه و نهایت فروپاشی از درون است!
🔹طی 6 سال اخیر هم دولت مستقر که با شعار رفع تحریم ها آمد حاضر شد از منافع ملی و قدرت هسته ای و عزت ملت کوتاه بیاید اما بجز تحقیر و تهدید بیشتر و تحریم های بدتر نصیبش نشود؛ این درحالی است که آقایان هنوز جنگ اقتصادی را باور نکرده اند! نفهمیده اند که این جنگ اقتصادی برای فروپاشی از درون و تغییر رفتار در برون است! به خیال خام خود فکر می کنند حالا که هسته ای را دادیم، توان موشکی را هم محدود کنیم و در منطقه طبق خواست آمریکا عمل کنیم تا شاید تحریم ها برداشته شود؛ اما باز مدعی اند این دشمنی نیست بلکه توهم توطئه است!
🔸براستی اگر توهم توطئه است چرا همه مشکلات و بیعرضهگی ها و ناکارآمدی خود را به پای آمریکا و تحریم او حساب میکنید؟ اگر قبول دارید دشمنی وجود دارد چرا می گویید توهم توطئه است! آیا انسان عاقلی میتواند کودتای آمریکا علیه دولت مصدق، حمایت و تحقیر پهلوی، حمایت و تجهیز تجزیهطلبان، حمایت از صدام، حمایت از گروههای تکفیری تروریستی، تصویب بودجه بصورت رسمی برای براندازی نظام ایران، تحریم و تهدید به حمله نظامی را توهم توطئه بداند؟
🔹"خواب" اولین دشمن مسئولین نظام و جریان انقلابی است؛ هم به معنای تنبلی و خوابزدگی هم به معنای غفلت از نقشههای دشمن! به قول سعدی در گلستان: «نخستين دشمنی که بر سر ايشان تاختن آورد خواب بود». هنوز هم که هنوز است آقایان در مجلس و دولت به جنگ اقتصادی باورشان نشده و بی خیال و بی تفاوت، زندگی را عادی می گذرانند! نمایندگان در حال جمع کردن رأی در حوزه های انتخاباتی خود بوده و دولتمردان هم مشغول و شادمان با حضور زنان در ورزشگاه! رسانه های این ور و اون ور هم به جای هدایت افکار عمومی به مسائل اصلی کشور و جنگ اقتصادی، مشغول حاشیه سازی اند!
🔸حضرت امیر می فرماید: کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود، بخوابد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد! (عيون الحكم و المواعظ (لليثي)، ص 441)
♦️* «وَ اللَّهِ لَا أَكُونُ كَالضَّبُعِ تَنَامُ عَلَى طُولِ اللَّدْمِ حَتَّى يَصِلَ إِلَيْهَا طَالِبُهَا وَ يَخْتِلَهَا رَاصِدُهَا». نهجالبلاغه، خطبه ۶
♦️** پیشنهادم این است که فعالان مجازی و رسانه ای، مطالب و تولیدات خود را با هشتگ #جنگ_اقتصادی در رسانه ها منتشر کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 جناب جهانگیری خیلی خوشحال نباش؛
الحمدلله یکی از حربههای تبلیغاتی، از دست شما گرفته شد. حالا دیگه نوبت پاسخگویی است..
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سلسله مطالب #آرایش_انتخابات 🔻 #جریان_شناسی جریانات سیاسی، جبههها، تشکلها و احزاب: #لیست 1⃣ تق
9⃣ #شانا ( #شورای_ائتلاف_نیروهای_انقلاب_اسلامی)
همان
#شاجا ( #شورای_ائتلاف_جریان_ارزشی)
🔹«شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی»، عنوان جدید شورای وحدت اصولگرایی است که طی چندین انتخابات،درست 5-6 ماه قبل ازانتخابات تشکیل و بعد ازانتخابات هم منحل می شد.
🔸شورای وحدت اصولگرایی درانتخابات مجلس هشتم با مکانیزم 5+6 و در انتخابات مجلس نهم با مکانیزم 7+8 (که بعد در عمل 7+6 شد) و در انتخابات مجلس دهم با سه ضلعی «جبهه پیروان و مؤتلفه + جبهه پایداری + رهپویان و ایثارگران» تشکیل شد.
🔹مکانیزم 5+6 یعنی 5 نفر بعنوان داور و 6 نفر نماینده تشکل ها. مکانیزم 7+8 هم یعنی 7 نفر داور و 8 نفر نماینده تشکل ها.
🔸جمعی از اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم و نهم، مدعی بودند که برای داوری و رهبری، جامعتین یعنی جامعه مدرسین حوزه های علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران را قبول دارند اما جبهه پایداری این داوری را در انتخابات مجلس نهم نپذیرفت.
🔹اوج همگرایی سیاسی اصولگرایی و انقلابی ها در انتخابات ها در این چند برهه است: انتخابات ریاست جمهوری سال 76 در حمایت از ناطق نوری، انتخابات مجلس هفتم با مدیریت ائتلاف آبادگران ایران اسلامی در سال 82، انتخابات دور دوم ریاست جمهوری در 3 تیر 84 در رقابت هاشمی و احمدی نژاد، انتخابات ریاست جمهوری 88 و انتخابات مجلس دهم در سال 94. در برخی از این مقاطع موفقیت حداکثری حاصل شده و در برخی مقاطع هم شکست حداکثری.
🔸اصولگرایان اما در چند دوره ی اخیر از سال 92، شکست پشتِ شکست سهم آنان شده، که نیاز جدی به آسیب شناسی است؛
🔻بصورت اجمال اشاره می کنیم اما نیاز است مفصل پرداخته شود:
🔹کارنامه دوسال آخر احمدی نژاد، تحریم های فلج کننده دشمن و تغییر محاسبات افکار عمومی مردم که تنها راه حل مشکلات مذاکره و سازش است، تفرق و تعدد و تکثر در جریان اصولگرایی، گرفتن حالت تدافعی و دفاع از وضعیت موجود توسط بزرگان و بدنه اصولگرایی به جای مطالبه گری و انتقاد از وضعیت موجود، دوری از مطالبات مردمی، عدم فهم واقعیات میدانی و مطالبات اجتماعی و مشکلات معیشتی ملت، فراموشی سه قشرِ مؤثر «اساتید و معلمان و دانشگاهیان + سلبریتی ها و بازیگران و بازیکنان + زنان و دختران» و عدم برنامه ریزی گسترده برای سه قشر، فهم نکردن فضای مجازی و درک نکردن اهمیت و عدم استفاده درست از آن و اتخاذ رویکرد منفی و فیلتری در برابر فضای مجازی، انفعال و سکوت در برابر اخبار مفاسد اقتصادی بجای مطالبه عدالتخواهی، عدم کادرسازی و پرورش نخبه سیاسی و مدیر کارآمد و چندین عامل دیگر جزو عوامل شکست جریان مدعی اصولگرایی است که بطور خلاصه می توان گفت فهم نکردن مردم و مطالبات آنان و نیازهای عصر جدید، فهم نکردن جوانان بالاخص جوانان انقلابی، دست بزرگان اصولگرا را در انتخابات خالی کرد.
🔸در طول سال های متمادی اما احزاب و جریانات اصولگرا، بجای آسیب شناسی این مسائل و تلاش برای رفع این ضعف ها، فقط یک رویکرد اتخاذ کردند و آن هم تلاش برای «وحدت» و «ائتلاف» حداکثری بودند. ائتلاف یا وحدتی که اگرچه مهم است اما همه راه حل نبود، بلکه بخشی از راه حل بود. بدین ترتیب، حرف از وحدت و ائتلاف شد راهبرد اصلی حضرات اصولگرا و مهم ترین دغدغه و برنامه انتخاباتی آنان! برای هر انتخابات یکسال وقت می گذارند تا به ائتلاف برسند اما از مسائل مهم تر غافل ماندند.
🔹در ادامه همین تلاش ها، چندماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری 96، تشکلی سر برآورد به نام جمنا(جبهه مردمی نیروهای انقلاب). که در مطالب گذشته به آن پرداختیم؛
لینک نقد و بررسی #جمنا:
Https://eitaa.com/modaresian/1590
🔸پایداری که از اول به جمنا نپیوست، بعد از انتخابات قالیباف، سپس جبهه پیروان و سپس مؤتلفه و دیگران، یکی یکی از جمنا جدا شدند، آن نهاد ... هم جمنا را از دستور کار کنار گذاشت!
🔹حالا با توجه به اینکه جمنا نتوانسته مهم ترین برنامه اصولگرایان که همان ائتلاف بود را برآورده کند باز به شورای وحدت روی آورده اند اما با عنوان «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی». #شانا
🔸شورای ائتلافی متشکل از ۲۵ نفراست من جمله آقایان: حدادعادل، سروری، زاکانی، محسن رضایی، پرویز سروری، پیرهادی، مهدی محمدی و ...! سه نفر از جامعه روحانیت مبارز هم پورمحمدی، مصباحی مقدم و تقوی هم در این شورا حضور دارند.
🔹شورا سعی می کند در قدم اول برای هر استان، جمعی را به عنوان هیئت مؤسس منصوب و معرفی کند و رئیس و دبیر هیئت مؤسس با نظر اعضا مشخص شود. سپس آن جمع اولیه در هر استان، تعدادی از نمایندگان احزاب در استان ها را به هئیت مؤسس اضافه کند، سپس لیستی از جوانان را بین خودشان به انتخابات بگذارند و 7 تا 9 نفر جوان(مردان جوان) و 5 نفر از بانوان را انتخاب کنند که در مجموع یک جمع 25 تا 30 نفره در هر استان تشکیل شود. در مراحل بعدی همین مدل را در شهرستان ها هم به اجرا در می آورند.
👇👇 ادامه 👇👇
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
9⃣ #شانا ( #شورای_ائتلاف_نیروهای_انقلاب_اسلامی) همان #شاجا ( #شورای_ائتلاف_جریان_ارزشی) 🔹«شورای ائت
👆👆ادامه 9⃣ #شانا👆👆
🔸این روند در مرکز کشور و در مراکز استان ها، ماه ها طول خواهد کشید و عملاً ۸۰ درصد توانِ نیروهای مؤثر و انقلابی که پای کار این مجموعه رفته اند خرج جلسه پشت جلسه خواهد شد. جلساتی با محوریت بحث و جدل راجع چگونگی سازماندهی و انتخاب اعضای شوراها و رأی گیری های مداوم برای تشکیل شورای ائتلاف در سراسر کشور؛ برای چه کاری؟ برای اینکه هر شورا در هر شهر، رأی گیری کند و کاندیدای موردنظر شورای وحدت را معرفی کند تا نهایت در لیست نهایی قرار بگیرد.
🔹حالا شما قضاوت کنید؛ ملت در کلان شهرها و شهرهای کوچک چقدر لیستی رأی خواهند داد؟ چنددرصد این لیست بر آرا مؤثر است؟ اگرچه منکر تأثیر حداقلی لیست ها خاصه در کلان شهرها نیستیم اما به همین راحتی می بینید برنامه های اصلی، یعنی جریان سازی در انتخابات، گفتمان سازی، کلیدواژه سازی، تبلیغات نامزد مورد نظر، چرخاندن کاندیداها مسجد به مسجد، محله به محله، روستا به روستا، خانه به خانه، اساساً جزو برنامه های اصلی و محوری احزاب اصولگرا و شورای ائتلاف نخواهد بود.
🔸یک جریان سیاسی در کلان می بایست حداقل تا ۵-۶ ماه قبل از انتخابات، سازماندهی اش تمام شده باشد که در ۵-۶ ماه مانده به انتخابات به جریان سازی، گفتمان سازی، تبلیغات و ... بپردازد.
🔹ناگفته پیداست این روش حزب داری و تشکل سازی ها دم انتخابات، حقیقتاً خالی از محتوا و برنامه ریزی و آینده نگری و طراحی عملیات تبلیغاتی و روانی است و باعث به هدر رفتن نیروی عناصر انقلابی است که هر کدام می توانند یک طرح و برنامه تبیین و روشنگری و جریان سازی و طرح ریزی در کشور داشته باشند.
🔻اما پشت پرده شانا چه جریاناتی حضور دارند؟
🔹شانا یک حلقه ۳-۴ نفره پشت پرده دارد که از آن می گذریم؛ در مرکز سعی کرده از همه طیف ها دعوت به عمل آورد. دعوت از علی لاریجانی، محسن رضایی، قالیباف، پایداری، جمنا، جبهه پیروان، مؤتلفه، جماران(تشکل جدید مهرداد بذرپاش).
🔸جامعه روحانیت مبارز تهران که حالا با دبیری شیخ پورمحمدی وزیر دادگستری دولت روحانی و ریاست موحدی کرمانی، سخنگویی مصباحی مقدم و نقش آفرینی ابوترابی می خواهد در سطح کشور فعالیت کند به احتمال زیاد نقش تمام کننده و محوریت را در شانا بازی خواهد کرد.
🔹پایداری کماکان این مکانیزم را نپذیرفته؛ مکانیزم شورا در استان ها و شهرستان ها به شدت متزلزل است، قالیباف کماکان کج دار مریز حرکت می کند و سعی کرده گفتمان نواصولگرایی و جبهه پیشرفت و عدالت خودش را جداگانه پیش ببرد.
🔸علی اکبر ناطق نوری فردی که قریب ۱۰-۱۵ سال از دنیای سیاست فاصله گرفت و در این مدت به طیف رقیب خود در سال ۷۶ یعنی اصلاحات نزدیک شده و با هاشمی و میرحسین موسوی و سیدمحمدخاتمی ائتلاف کرده بوده این روزها هم قرار است به جامعه روحانیت بازگردد تا شاید نقطه اتصالی باشد بین اصولگرایان سنتی، اعتدالیون و میانه روهای اصلاح طلب. شاید ناطق در آینده بتواند بر سرنوشت شانا مؤثر باشد اما در حال حاضر حدادعادل، محسن رضایی، محمدرضا باهنر، مهدی چمران و برخی جوانان در شانا به شدت مشغول به کارند.
برخی کارشناسان سیاسی معتقدند ورود ناطق نوری به انتخابات برای زنده کردن دوقطبی فریبنده سال ۷۶ است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #اربعین، #تجافی برای ظهور
🔻چرا می گوئیم پیاده روی اربعین، مقدمه ظهور امام زمان(عج) است؟
1️⃣ اول؛ حالت تجافی را حتماً شنیده اید؛ وقتی مأموم دیر به نماز جماعت رسید و در رکعات بعد، وقتی امام جماعت در حال خواندن تشهد است نمازگزار حالت نیم خیز می گیرد به شکلی که فقط انگشتان پا و انگشتان دستش روی زمین است. این حالت را تجافی می گویند. «تَجافی» در لغت هم یعنی «قرار نداشتن در جاى و برداشتن چیزى از جاى خود».
🔹امام سجاد در دعای شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان اینگونه دعا می کند: «اللّهمّ ارزقني التّجافى عن دار الغرور و الإنابة إلى دار الخلود، و الإستعداد للموت، قبل حلول الفوت ، خدایا دورى از خانه فریب، و بازگشت به خانه جاویدان، و آمادگى براى مرگ پیش از رسیدن آن را روزی ام گردان».
🔸بلاتشبیه شاید بتوان حالت تجافی را به حالت نیم خیز ورزشکاری تشبیه کرد که حالت نیم خیز به خود گرفته تا با سوت داور، شروع به دوومیدانی کند.
🔹تجافی در نماز به نوعی آمادگی است تا امام جماعت بعد از تشهد بلند شود و نمازگزار به تبعیت از او قیام کند.
2️⃣ دوم؛ در روایت مختلفی آمده وقتی امام مهدی(عج) ظهور کند خود را فرزند امام حسین علیهم السلام و منتقم خون او معرفی می نماید. نقل است که حضرت اینگونه خود را معرفی می کند: ألا یا أهل العالم أنا الإمام القائم؛ ألا یا أهل العالم أنا الصمصام المنتقم؛ ألا یا أهل العالم إن جدّی الحسین قتلوه عطشان؛ بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند. ألا یا أهل العالم إنّ جدّی الحسین علیه السّلام طرحوه عریانا؛ بیدار باشید ای اهل عالم که جدّ من حسین را برهنه روی خاک افکندند.
3️⃣ سوم، بی تردید اگر این روایت موثق باشد یعنی قبل از ظهور، جهانیان از امام حسین علیه السلام شناختی پیدا خواهند کرد که امام عصر وقت آمدن، خود را فرزند او معرفی می کند تا جهانیان به حضرتش شناخت پیدا کنند.
🔸حالا مسئله کمی روشن تر شده؛ مردم عالم چه ادیان الهی اعم از مسیحی و یهودی و چه ادیان غیرالهی نظیر بودا و هندو و غیره، باید قبل از ظهور امام زمان (عج)، شناختی از حضرت اباعبدالله الحسین بدست آورند.
🔹هم شناخت اسمی از حضرت اباعبدالله علیه السلام که ایشان که بود فرزند که بود در چه مقطعی از تاریخ می زیست، هم شناخت از راه و هدف حضرت اباعبدالله، هم شناخت نسبت به عاشورا و شهادت او و فرزندان ویارانش و هم شناخت از مصیبت های حضرت اباعبدالله.
4️⃣ چهارم، حالا بهترین راه برای اینکه جهانیان حضرت اباعبدالله را بشناسند، چه راهی است؟ بهترین راه همین تجمع و راهپیمایی اربعین است. در طول تاریخ چند هزار ساله و در تمام مکاتب و ملتها و کشورها، همچنین تجمع بزرگی سابقه ندارد لذا وقتی سالانه این راهپیمایی باشکوه برگزار می شود جهانیان برایشان سؤال می شود که جریان چیست؟ این تجمع و راهپیمایی علیه چه چیزی است؟ در حمایت از چه مکتب یا شخصی است؟ اعتراض به چه چیزی است؟
🔹لذا همین کنجکاوی و ایجاد سؤال برای اذهان جهانیان باعث می شود تا با امام حسین(ع) آشنا شوند که بله این راهپیمایی اعتراضی در حمایت از فرد بزرگواری است که هزارسال قبل علیه طاغوت و مستکبر زمان خود قیام کرد و ناجوانمردانه او و فرزندان و اصحابش را به شکلی فجیعی به شهادت رسانده اند. دلهای جهانیان با شنیدن این داستان حقیقی قطعاً بهم می ریزد...
🔸همین مقدمه آشنایی با حضرت اباعبدالله الحسین(ع) کافی است؛ همین شناخت اندک از امام حسین کافی است تا زمانیکه حضرت امام مهدی(عج) ظهور فرمودند خودشان را با نام «حسین» و فرزند حسین و منتقم خون حسین بن علی معرفی کنند.
🔹لذا از این جهت است که می گوئیم پیاده روی اربعین مقدمه ظهور است، تجافی جهانیان و آمادگی شیعه برای ظهور است؛ مانور و تمرین شیعه قبل از ظهور است؛ تا وقتی حضرت قیام کرد شیعه و جهان به تبعیت از حضرت قیام کنند...
در غمت من سرور می بینم/من فرج را نه دور می بینم
از نجف تا به شهر کرب و بلا/جاده ای تا ظهور می بینم
#الحسین_یجمعنا
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3