🔴 متأسفم برای این تیتر و این متن غیرحرفه ای!
خبرگزاری فارس خبری در مطلب تحلیلی به نقل از یک رسانه به نام نور نیوز، تیتر می زند: «رمزگشایی از اظهارات کم سابقه سرلشکر رشید/آیا کشور با تهدید نظامی مواجه است؟» و سپس در بدنه مطلب اظهارات کم سابقه(!!!) سرلشکر رشید را تحلیل کرده که نه منظور وی تهدیدهای «جنگ موج چهارمی» است!
اولاً تیتر غلط است و هیچگونه رمزگشایی نشده!
ثانیاً تیتر دوم غلط است چون منفی است و ذهن مخاطب و عوام را مشوش می کند!
ثالثاً اینگونه اظهارات فرماندهان نظامی نه کم سابقه است نه کم نظیر! فرماندهان نظامی در هر سخنرانی معمولاً علیه تهدیدهای آمریکا موضع گیری می کنند و سالهای سال است که این موضع گیری تکرار می شود و البته بجاست.
رابعاً مخاطب عوام چه می داند «جنگ موج چهارمی» چیست؟ چه می داند موج چهارم یعنی چه؟
خامساً اگرچه سعی کرده بگوید نه منظور سرلشکر رشید تهدیدنظامی نبوده، ولی با این متن ذهن مخاطب را درگیر کرده و عملاً شبهه را بدون پاسخ نشر می دهد!
رمزگشایی(!) از یک اظهارنظر تکراری هیچ نیازی نیست و اگر هم نیاز است توضیح ساده ای می طلبد که منظور سرلشکر تهدیدنظامی نیست بلکه تهدیدهای نرم و کودتای مخملین و براندازی از طریق آشوب و مدیریت رسانه ها و ... است!
اگرچه مشخص است که حتی نظر سرلشکر رشید همین تهدید نرم هم نبوده بلکه اظهارنظر معمولی و همیشگی نسبت به تهدیدهای همیشگی آمریکایی ها بوده؛ خاصه آنجا که می گوید: «آمریکا نسبت به حفظ جان سربازان خود در خلیج فارس مسئولانه عمل کند»؛ این اظهارنظر هیچ ربطی به آشوب و براندازی نرم و تهدید رسانه ای ندارد!
@modaresian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ نقدی نیاز نیست همینها رو نشر بدیم کافیه 😄
#بنزین_روحانی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 از آتش به اختیارها حمایت کنید!
در هفته اخیر بعد از حوادث #بنزین_روحانی، اینترنت قطع بود و فقط همین ایتا و بله و ... داشتیم.
ملت فقط میتونستن در ایتا و چند پیام رسان داخلی با هم ارتباط داشته باشن. همه هم دیدند که کیفیت ایتا واقعاً فوق العاده است و از تلگرام و مابقی پیام رسان ها در بحث کیفیت و سرعت جلو زده.
در این چند روز، بچه های آتش به اختیار در سراسر کشور پای کار بودند و برای ملت تولید محتوا می کردند: متن محور و مدیا. اما خبری از سازمان های عریض و طویلی که به اسم فضای مجازی شکل گرفتند در این فضا نبود و عملاً فلج شدن. چون تمام هم و غم شان رو طی چندسال گذاشتن روی توئیتر و اینستاگرام و تلگرام!
هرچه ماها می گفتیم آقا، شما پاتوق و شبکه سازی تون رو در ایتا یا یه پیام رسان داخلی انجام بدید ولی خط عملیات و درگیری تون رو بذارید اونجا، گوش شون بدهکار نبود. عملاً فلج شدن!
بچه های آتش به اختیار طی این هفته واقعاً خوش درخشیدند. پیام رسان ایتا هم آتش به اختیاره؛ ذیل هیچ نهاد و سازمان دولتی و غیردولتی هم نیست. یه تعداد از جوانان خوشفکر و حرفه ای و البته مستقل دور هم جمع شدن و این فضای پاک و حرفه ای رو برای ملت طراحی کردن.
اما نه دولت از اونها حمایت میکنه نه دستگاه ها و نهادهای انقلابی!
انصافاً اگر ایتا نبود این هفته؛ بچه های انقلابی چطور می تونستند فضا رو تحلیل کنن و حمایت آقا را برای مردم و سایرین تبینن کنن؟ اگر ایتا نبود آقایون چطور میخواستن فضا رو مدیریت کنن؟
دولت که وظیفه قانونی ش حمایت از پیام رسان های داخلی است باید حمایت کنه؛ اما از دستگاه ها و نهادهای انقلابی انتظار بیشتری می رفت که در این فضا، به کمک بچه های آتش به اختیار بیان که نیومدن!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
بیتدبیری کردید از مردم عذرخواهی کنید
اعتراض طلاب شهرستان خوی به بیتدبیری دولت در ماجرای بنزین و اغتشاش آشوبگران!
#بنزین_روحانی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 بر بیتدبیران شرم باد!
🔹در حدیثی از یکی از ائمه معصوم علیهم السلام آمده: "مغبون است کسی که دو روزش مثل هم باشد و ملعون است کسی که امروزش بدتر از دیروزش است".
🔸این حدیث را بگذارید کنار این حدیث از حضرت رسول(صلوات الله علیه) که می فرماید: «برای امتم از فقر نمی ترسم بلکه از سوءتدبیر می ترسم».
🔹احادیث و حکمت هایی که از سوی معصومین خطاب به راویان حدیث بیان شده صرفاً برای مصارف فردی و زندگی شخصی نیست. بلکه این احادیث برای زندگی اجتماعی و جمعی نیز هست.
🔸یعنی اگر یک جمع، یک مجموعه، یک تشکل و یک ملت دو روزشان همانند یکدیگر باشد دچاره روزمره گی شده و مغبون اند. چنانچه روز به روز پیشرفت نکنند بلکه پسرفت کنند و امروزشان بدتر از دیروزشان باشد ملعون اند یعنی از رحمت خداوند متعال بی نصیب اند.
🔹برای اینکه دو روز ملت همانند هم نباشد و ملت عقبگرد نکرده و ضعیف تر نشود، تنها راه تدبیر است؛ تدبیر و برنامه ریزی.
🔸هر فرد، هر خانواده، هر تشکل، هر جامعه می تواند با تلاش و کوشش روز به روز بهتر باشد، روز به روز پیشرفت کند، روز به روز مشکلات جامعه را حل کند روز به روز به عدالت نزدیک شود، روز به روز رفاه عمومی بهتر شود. اگر این چنین نبود و عقبگرد کرد از رحمت خدا هم دور می شود و خداوندش متعال نظرش بر میگردد! چه دعاهای خوبی پشت وانت بارها می نویسند راننده های با معرفت: «یا رب، نظر تو بر نگردد».
🔹با همین قاعده، وضعیت دولت و مسئولین را بررسی کنید. حضرت رسول صلوات الله علیه از سوءتدبیر مسئولین جوامع اسلامی می ترسیده؛ از سوءتدبیری که جامعه را نه تنها مغبون بلکه ملعون می کنند!
🔸تدبیرها و سیاست هایی که شاخص ها و نمودارهای عدالت و پیشرفت را، دسترسی به آموزش و علم و علم آموزی، محرومیت زدایی، دسترسی به بهداشت و معیشت را بهتر نکنند بلکه سفره مردم را کوچک تر کنند، تدبیر نیستند بلکه ویران کننده پایه های جوامع هستند.
🔹کسانی که اهل تدبیر باشند آن را در عمل نشان می دهند نه در شعار؛ آنانیکه فقط شعارش را می دهند در عمل خلافش عمل می کنند. قدیم ها برای اینکه افراد نابینا ناراحت نشوند به آنان روشندل می گفتند، به کچل ها زلفلی می گفتند، حالا به بی تدبیرها هم دولت تدبیر می گویند! دولت تدبیری که روز به روز این کشور را عقب برد و عقب برد تا وضعیت فعلی را رقم زد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 بیشتر از شاه می توانی خدمت کنی؟
🔹مهم ترین استراتژی دولت حسن روحانی #توسعه_وابسته است. یعنی توسعه کشور(در ابعاد مختلف) فقط از کریدور وابستگی سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور به هژمونی قدرت آمریکا می گذرد.
🔸جناب روحانی و مشاور دیرینه وی سریع القلم از بن دندان به این تز معتقد بوده و به صراحت در کتب و مقالاتشان به آن اشاره کرده اند. آقای روحانی در عمل هم نشان داده به توسعه وابسته پایبند است. سالهاست با همین دست فرمان هم سعی کرده دولتش را مدیریت کند.
🔹جریان غربگرا برای گفتمان سازی این تئوری، دستاویز مثالهایی می شود از جنس کره جنوبی، ژاپن، ترکیه و ... . که «ببینید این ها با وابستگی به رشد اقتصادی بالا رسیدند»! اما بررسی هر کدام از این مدل ها در فضای علمی و منطقی مشخص می کند که آیا واقعاً وابستگی به آمریکا باعث پیشرفت برخی از این کشورها شده یا چیز دیگری؟
🔸کره، ژاپن و ترکیه در 40 سال گذشته نه درگیر جنگ بوده اند نه دچار تهدید، تحریم و محاصره سیاسی – اقتصادی؛ مهم ترین عناصر پیشرفت هر کدام در اقتصاد هم عبارتند از: قانونگرایی، نظم، تلاش، کار، ابتکار، حمایت از تولید داخل و شکستن مرزهای دانش!
🔹این عناصر هیچکدام در وابستگی به دست نیامده و نمی آید! ژاپنی ها به «نظم و کار زیاد» و چینی ها به «کار زیاد» و «کارخانه تولیدی جهان» در دنیا معروف اند. بررسی تک تک کشورهایی که به لحاظ اقتصادی به جایگاه برتر منطقه خود و جهان تبدیل شده اند نشان می دهد هیچ پیشرفتی در وابستگی نیست بلکه در تکیه به قدرت درونی است!
🔸بهترین مثال نقض برای «توسعه وابسته» محمدرضاشاه است؛ نماد یک وابستگی و مطیع محض! وابستگی محمدرضاشاه به آمریکا با هیچ کشوری قابل قیاس نیست. حکومت پهلوی علی رغم همه سلسله های پادشاهی در ایران که به زور ضرب و شمشیر و عُرضه قدرت خودشان به حکومت می رسیدند اما پهلوی اول با حمایت ویژه انگلیس در ایران قدرت گرفت و در شهریور 1320 توسط انگلیس از شاهنشاهی عزل شد و پسرش محمدرضا را بجای او نشاندند!
🔹محمدرضاشاه به کمک کودتای آمریکایی 28 مرداد 1332 قدرت سلطنتی اش را بازسازی کرد و تا انقلاب 57 وابستگی محض به آمریکا داشت. سیاست های اقتصادی و فرهنگیِ آمریکایی ها را در ایران اجرا می کرد(انقلاب سفید، اصلاحات ارضی، کاپیتولاسیون، لایحه انجمن های ایالتی ولایتی و ...)، گوش به فرمان و تمام ارکان قدرتش در اختیار آمریکایی ها بود، ساواک و ارتش بطور کامل تحت مدیریت آمریکایی ها بود.
🔸براستی نتیجه آن وابستگی ها چه بود؟ آن وابستگی نه تنها موجب پیشرفت و توسعه در ایران نشد بلکه باعث شکل گیری دولت رانتیر در ایران شد، پیشرفت ایران متوقف شده، تولید داخلی به شدت ضربه دیده، صنعت کشاورزی ایران نابود شده، اختلاف طبقاتی به بالاترین حد خود رسید، فساد سیستماتیک شد، ایران به لحاظ علمی هیچ جایگاهی در بین کشورها نداشت، خفقان و استبداد بر جامعه ایران گسترش پیدا کرد، ایران آن روز تبدیل شده بود به یک ملت توسری خور، وابسته و تحت سلطه، بدون حق رأی، بدون استقلال، بدون دموکراسی، بدون آزادی و در شاخص های پیشرفت و آبادانی و علم و بهداشت و درمان جزو عقب مانده ترین کشورها! در نتیجه؛ مردم از آن رژیم به تنگ آمده و سرنگونش ساختند.
🔹سود آن وابستگی ها برای محمدرضاشاه چه بود؟ آمریکایی بعد از انقلاب وقتی از شاه ناامید شده و امیدی به بازگشتش نداشتند، اول او را به آمریکا راه ندادند سپس وی را روانه تیمارستان کردند! شاه ذلیلانه به مصر رفت و تا پایان مرگش در مصر(کشور عربی) ماند! یعنی آن وابستگی حتی سودی برای خود شاه نداشت!
🔸امروز این سؤال از آقای روحانی مطرح است که «آیا تو می توانی بیشتر از محمدرضاشاه به آمریکا خدمت کنی؟» نتیجه آن همه خوش خدمتی محمدرضا چه شد که حالا تو از «توسعه وابسته» دم میزنی؟
🔻برجام نمونه دیگرِ نقض «توسعه وابسته» بود
🔹راستی از برجام چه سودی برداشت کردید؟ دلار 14 هزار تومنی، پراید 55 میلیونی، گوشت قرمز 150 هزار تومنی، رب گوجه 20 هزار تومنی، بنزین 3 هزار تومنی، قاچاق سه برابر، نقدینگی 4 برابر، تورم 50 درصد، حقوق های نجومی، تضاد طبقاتی، پدیده آقازادگی، فساد و اختلاس فریدونی، رانت 200 هزار میلیارد تومنی از بابت دلار جهانگیری، آشوب در پی #بنزین_روحانی و ...!
🔸آقایان باید بدانند «توسعه وابسته»، سرانجامی جز نابودی و سرنگونی نخواهد داشت! تنها راه، کار است و کار و کار؛ نه انتظار از آمریکا و فرانسه!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دو طرح ماندگار #دولت_خسارت؛ از #بنزین_روحانی تا #دلار_جهانگیری
🔹دولت تدبیر و امید، می بایست طی شش سال اخیر قانون هدفمندی یارانه ها را اجرا و با رفع نقاط ضعف آن، بخشی از مشکلات اقتصاد کشور را حل می کرد. بدین ترتیب قیمت بنزین می بایست با شیب ملایم، هر سال 20 درصد افزایش پیدا می کرد و یارانه آن به حساب خانوارها واریز می شد.
کارشناسان می گویند حذف کارت سوخت و عدم اجرای قانون هدفمندی طی 6 سال اخیر، 200 هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کرده!
🔸دولتی ها می گویند آشوب ها و اغتشاشات بعد از گرانی بنزین قریب 20 هزار میلیارد تومان به کشور خسارت آورده!
🔹این را اضافه کنید به خسارت عظیم دلار جهانگیری؛ رئیس جمهور و معاون اول وی در ماجرای گرانی دلار، اعلام کردند که ارزش دلار فقط 4200 تومان است و باید تمام معاملات با این قیمت انجام شود!
🔸طبق اسناد و آماری که مجلس و برخی دستگاه ها ارائه کردند از قِبَل این تصمیم، قریب 30 میلیارد دلار 4200 تومنی به وارد کننده های نورچشمی واگذار شد که به نوعی 200 هزار میلیاردتومان از سرمایه کشور را به جیب پولداران واریز کرد!
🔹در کنار «دلار جهانگیری» و «بنزین روحانی» خوب است به برجام یا همان «خسارت محض» هم اشاره کنیم که صنعت هسته ای کشور را به باد داد و نه تنها چرخ سانتریفیوژها متوقف شد که چرخ اقتصاد هم نچرخید و دولت کماکان منتظر وعده های فرانسه و آمریکاست!
🔸آقایان از «مذاکره برای رفع تحریم» رسیدند به ادعای «رفع سایه جنگ»! و از برجام رسیدند به دلار جهانگیری و از دلار جهانگیری پریدند به بنزین روحانی! و این طرح ها در تاریخ جاودانه ماند. اگرچه «دولت تدبیر» خود یک متناقض نماست اما بهتر است بجای دولت تدبیر بگویند «دولت خسارت» تا رنگ واقعیت بگیرد.
✅ داود مدرسی یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
AzadAndishi.mp3
5.43M
5⃣ ترس از آزاداندیشی
#آسیب_شناسی_جریان_انقلاب
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #مدعیان_اصولگرایی کجایند؟
🔹رهبر انقلاب در ایام فتنه 88 به صراحت خطاب به مسئولین، علما، سیاسیون، دانشجویان و نخبگان می فرمود: «تحلیل کنید و نظرتان را به مردم بگوئید ولو غلط»؛ یعنی سکوت نکنید. همان چیزی را که می فهمید بگوئید. در جای دیگری می فرمود برخی به غلط از جمله حضرت امیرالمؤمنین که می فرماید «در فتنه همچون بچه شتری باش که از تو سواری نگیرند»، برداشت غلط می کنند که باید در شرایط فتنه سکوت کرد! خیر این سکوت غلط است. منظور حضرت این است که به فتنه گران سواری نده و تو را ندوشند نه اینکه حق را ضایع کن!
🔸در آشوب های اخیر بعد از ماجرای #گرانی_بنزین، برخی از بزرگان و نخبگان و فعالان خیال می کنند بهترین کار سکوت است. هیچ خبری از آنها نیست. موافقند، مخالفند، انتقادی دارند یا ندارند، راهکاری دارند یا نه؛ بالکل خاموش و بی صدای اند!
🔹بخشی از این ساکتین را می توانید در بین بزرگان و مدعیان اصولگرایی در کشور ببینید. هیچ خبری ازشان نیست! نه بیانیه ای، نه یادداشتی، نه سخنرانی، نه مصاحبه، نه پیشنهاد، نه انتقاد نه ... . این جماعت فکر می کنند بهترین راه سکوت است؛ بهترین راهِ جلب نظر و رأی مردم در انتخابات، سکوت در شرایط فعلی است!
🔸افرادی که این روزها در جبهه ها و احزاب مشغول کار انتخاباتی اند و بناست نسخه لیست برای ملت بپیچند، نظرشان در رابطه با مسائل اخیر جامعه چیست؟ آقایان حدادعادل، مهدی چمران، محمدرضا باهنر، آل اسحاق و ... کجائید؟
🔹به اینها اضافه کنید کسانی که در مراکز استان ها مشغول کار انتخاباتی اند؛ نظرشان، برنامه شان، انتقادشان و پیشنهادشان در مورد مسائل اخیر چیست؟
🔸خیلی جالب است مدعیان اصلاحات که خود بانی و مسبب این اوضاع بوده و هستند و وضعیت اقتصاد و معیشت ملت را به اینجا رسانده اند هم سکوت نکرده و در فرار رو به جلو به نظام و نهادهای امنیتی و انتظامی حمله می کنند که چرا با آشوب برخورد کرده اید؛ اما مدعیان اصولگرایی همچنان در خواب؛ سر در برف. رهبر انقلاب آبروی خود را هزینه کرده و اینها حاضر نیستند مسائل را برای مردم تبیین کنند؛ آخر می ترسند رأی شان بریزد!
🔹جالب تر حال و احوال کاندیداهای انتخاباتی مجلس است که هیچ خبری ازشان نیست؛ برخی می ترسند به دولت و این اقدام مشکوش اعتراض کنند و رد صلاحیت شوند؛ برخی می ترسند رأی شان بپرد؛ برخی ... !
❇️ پ.ن: در کارزار اخیر، حقیقتاً بخشی از مؤثرین جریان انقلاب پای کار بودند وگرنه برخی از قرارگاه ها و سازمان های عریض و طویل که بعلت سرمایه گذاری روی شبکه های خارجی، به کلی فلج شدند! برخی از مؤثرین اصولگرایی هم پای کار آمدند برخی شان فقط در حد یک مصاحبه! در حد یک یادداشت؛ اگرچه خوب است ولی کافی نیست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
خاموش کردن آتش اولین قدم است،
دومین قدم، کور کردن سرچشمه است...
#بنزین_روحانی
🔴 ملت ایران کی #سیلی خورد؟
🔹تعبیر «سیلی خوردن ملت» برایم بسیار سنگین بود آنجایی که رهبر انقلاب در خرداد 94 گفته بود: «اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یا خدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد». تعبیر بسیار سنگینی است. یعنی چه؟
🔸راه امام چه بود؟ فراموشی راه امام یعنی چه؟ راه امام شاخص هایی داشت: ساده زیستی، دوری از اشرافی گری، ایثار، گذشت، شهادت طلبی، استکبار ستیزی، دفاع از محرومین، دفاع از مستضعفین و مظلومین داخلی و خارجی، خدمت به مردم، اسلام ناب محمدی، عدم اعتماد به اسلام سکولار، عدم اعتماد به اسلام آمریکایی، عدم اعتماد به مرفهین بی درد و ...!
🔹بار دیگر یکسال بعد در 14 خرداد 95 مجدد فرمودند: «هرجا انقلابی بودیم، جهادی حرکت کردیم، بر روی آن ریل حرکت کردیم، پیش رفتیم؛ هرجا کوتاهی کردیم و غفلت کردیم، عقب ماندیم. میتوان این راه را با شیوهی انقلابی حرکت کرد و آنوقت، پیشرفت قطعی است؛ و میتوان به شیوهی دیگری حرکت کرد و آنوقت سرنوشت سرنوشت رقّتآوری خواهد بود. امام تعبیر رایجی داشتند، مکرّر در مواردی میگفتند: «اسلام سیلی خواهد خورد». اگر راه را عوض کردیم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد، اسلام هم سیلی خواهد خورد».
🔸براستی اگر ملت و مسئولین، راه امام یعنی خدمت به مردم، ساده زیستی، استکبارستیزی، سبک زندگی اسلامی، دفاع از مظلومین و محرومین و ... را فراموش کنند سیلی خواهیم خورد؛ همان سیلی که سالهاست داریم می خوریم!
🔹امام طرفدار جدّی حمایت از محرومان و مستضعفان بود؛ امام نابرابری اقتصادی را با شدّت و حدّت رد میکرد؛ اشرافیگری را با تلخی رد میکرد؛ به معنای واقعی کلمه، طرفدار عدالت اجتماعی بود؛ طرفداری از مستضعفان شاید یکی از پر تکرارترین مطالبی است که امام بزرگوار ما در بیاناتشان بکار می بردند.
🔸امروز ما ملت سیلی خوردیم از چه چیزی؟ از انتخاب بد و از فراموشی راه امام(ره)! امام فرمود نگذارید این انقلاب به دست نامحرمان و نااهلان بیافتد؛ باور کنیم وقتی وزرای ما از بین پولداران و سرمایه داران انتخاب می شوند یعنی به دست نامحرمان افتاده؛ وقتی استانداران و مدیرکل های ما با واسطه های باندی و رفاقت بازی و سرمایه داری و حزبی انتخاب شود یعنی بدست نامحرمان افتاده؛ وقتی برادر رئیس جمهور مملکت و برادر معاون اولش و دختران و پسران و دامادهای وزرا به رانتخواری و اختلاس و فساد اقتصادی و ... می افتند یعنی کشور به دست نااهلان افتاده!
🔹وقتی آخوندی وزیر راه و مسکن مستقیم در چشمان رسانه ها نگاه می کند و با افتخار می گوید در طول وزارتش یک واحد مسکونی هم برای ملت نساخته، یعنی کشور به دست نامحرمان افتاده؛ وقتی متهم فساد کرسنت و استات اویل به وزارت می رسد یعنی راه امام فراموش شده!
🔸وقتی 18 میلیارد دلار از قِبَل #دلار_جهانگیری به فنا و به جیب اغنیا می رود –رقمی به اندازه 200 هزار میلیارد تومان-، وقتی 6 سال به علت توقف هدفمندی یارانه های انرژی، قریب 200 هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد شده، یعنی راه امام فراموش شده و ملت سیلی خورده است!
🔹وقتی مردم حاضر می شوند کسی را انتخاب کنند که مدعی است می تواند از طریق گدایی کدخدا مشکلات کشور را حل کند، وقتی مردم راضی به تعطیلی صنعت هسته ای خود می شوند، وقتی مردم در برابر بدترین قراردادهای تاریخی که ایران را زیر سلطه بیگانه می برند، سکوت اختیار می کنند معلوم است که ملت سیلی می خورد!
🔸 #امام_خامنه_ای در این باره می گوید: «هر فردی و هر جریانی که برای اسلام و به نام اسلام کار میکند، اگر به آمریکا اعتماد کرد، خطای بزرگی مرتکب شده و سیلیاش را خواهد خورد؛ کما اینکه خوردند در همین چند سال اخیر جریانهای اسلامی، بهخاطر مصلحتاندیشی، بهخاطر عقل سیاسی -اسمش را میگذارند عقل- بهخاطر تاکتیک که میگفتند این حرکت تاکتیکی است، با آمریکاییها رفیق شدند، به آنها اعتماد کردند، چوبش را خوردند، سیلیاش را خوردند و حالا دارند مصیبتهایش را تحمّل میکنند..»!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
BarkhordSathi.mp3
4.94M
6⃣ برخورد سطحی و احساسی با مسائل
#آسیب_شناسی_جریان_انقلاب
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #یوسف یا فرعون؟
🔻 یوزارسیف؛ از احمدی نژاد تا روحانی!
🔹انگار همین دیروز بود که سر پخش سریال حضرت یوسف(ع) در سالهای 87-88، مدعیان اصلاحات عصبانی میشده و در روزنامهها مینوشتند که نظام با پخش این فیلم میخواهد احمدی نژاد را تبلیغ و محبوبیتش را بیشتر کند؛ استنادشان هم به سفرهای یوزارسیف در سریال به مناطق مختلف و حضور در بین مردم بود!
🔸آن هم فیلمی که ساختش از دوران دولت اصلاحات کلید زده شد؛ آنان میگفتند همین سفرهای یوزارسیف و اینکه به فکر مردم محروم است و ایستادگیاش در مقابل امثال آنِخمائو، تبلیغ احمدینژاد است! خلاصه یکی از دلایل اتهام تقلب در انتخابات به نظر این جماعت همچون نظریه داماد لرستان، پخش فیلم یوزارسیف بود!
🔹ناگفته نماند برخی از آنان قیافه رئیس جمهور قبل را مسخره کرده و به کنایه می گفتند یوزارسیف؛ در مقابل حامیان احمدینژاد تصویر مرحوم هاشمی را در کنار آنخمائو فوتوشاپ کرده و درتجمعات بالا میگرفتند!
🔸حالا در این دولت بالعکس است و برخی حامیان این دولت، رئیس جمهور را یوسف میخوانند؛ سخنران مراسم ختم خواهر رئیس جمهور مدعی است روحانی مثل یوسف است که برادرانش او را به چاه انداخته و به او و برادر دیگرش(حسین فریدون) تهمت دزدی می زنند!
🔹در این باره سوالات جدی مطرح میشود؛ آیا روحانی قیافه خوبی مثل یوسف دارد؟ مبارزه با نفسی مثل یوسف در برابر زلیخا داشته یا به زلیخای سیاست و دنیا پاسخ منفی داده؟ اخلاق و معاشرتش با مردم مثل یوسف است؟ عملکرد سیاسی و اقتصادیاش مثل مقام عزیزی مصر یوسف است؟ آیا ۷ سال ریاستجمهوریاش را همچون مدیریت یوسف در ۷ سال قحطی مدیریت کرده و همانند یوسف که با مفسدین و دزدان معبد آمون در افتاد، وی هم با فساد در افتاد؟ یا بعد از ۷ سال معلوم شد اکثر وزرایش ثروت بالای ۱۰۰۰ میلیارد دارند، برادرش مفسد در آمده، چندتن از وزرا و فرزندان و دامادهاشان دزد از آب در آمدند، چندتن از مدیران کل دولتش فاسد از آب در آمدند!
🔸اگرچه شأن رئیس جمهور عزیز اجل از این حرف ها و تعابیر غلط است و ما قصد جسارت و اهانت نداریم ولی آقایان شاید به اشتباه بجای فرعون یا آنخمائو از یوسف یاد میکنند چون اعمال و رفتار اشرافی گرانه و متکبرانه برخی افراد، خیلی به یوسف نمی خورد بلکه شبیه فرعون یا آنخمائو است!
🔹تا جائیکه ما در قرآن کریم راجع یوسف خواندیم، او آنقدر سلیم نفس بود که به درخواست زلیخا جواب منفی داد، با مفسدین معبد آمون در افتاد، با مردم و بین مردم بود، سیاست اقتصادی صحیحی در دوران زیادی نعمت و سپس قحطی به اجرا در آورد، با مردم خوش اخلاق و مهربان بود و این رفتارها را در برخی متکبران نمیبینیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
باسلام
جهت هماهنگی برنامهی شهرستانها و دانشگاهها، مشخصات زیر را به این آیدی ارسال کنید:
1⃣ موضوع پیشنهادی
2⃣ زمان
3⃣ مکان
4⃣ نوع، سطح و تعداد مخاطب
5⃣ مجموعه برگزار کننده کارگاه یا همایش
@Rah_Velayat
🔴 #دولت_فروریخته و خضر انقلاب
1️⃣ داستان اول:
🔹حضرت خضر و موسی(ع) باهم همسفر شدند. به روستایی رسیدند که اهالی آن روستا، از آن دو پذیرایی نکردند. نه آبی و نه نانی! از خستگی بر دیوار خرابه ای تکیه کردند. یهویی جناب خضر به موسی کلیم الله گفت برخیز؛ برخیز باهم این دیوار را تعمیر و بازسازی کنیم! حضرت موسی عصبانی و ناراحت؛ که چرا تعمیر و بازسازی این دیوار در حالی که مردم این روستا به ما جرعه ای آب ننوشاندند؟!
🔹عصبانیت موسی(ع) در سه جای این سفر رخ داد و خداوند متعال در قرآن این داستان را نقل می کند. خضر وقتی ناشکیبی موسی را مشاهده کرد به موسی گفت از اینجا دیگر راه من و تو از هم جدا می شود چون صبوری نکردی؛ اما حکمت آن سه اقدام را می گویم!
🔹خضر گفت اما چرا دیوار را تعمیر کردیم؟ «و اما آن دیوار متعلق به دو نوجوان یتیم در آن شهر بود، و زیر آن گنجى متعلق به آنها وجود داشت، و پدرشان مرد صالحى بود، پروردگار تو مىخواست آنها به «بلوغ» برسند، و گنجشان را استخراج کنند، این رحمتى از پروردگارت بود.» (کهف: 82)
2️⃣ داستان دوم:
🔸دولت داشت فرو می ریخت و اساساً فروریخت! در تصمیم گرانی بنزین ( #بنزین_روحانی)، هم ما می دانیم، هم خودشان می دانند (اگرچه به روی خود نمی آورند) و همه می دانند که دولت شیخ حسن روحانی نه تنها دچار سقوط محبوبیت شد بلکه به سقوط ساختاری نزدیک شد. همه مردم -صددرصد بلااستثنا - به تصمیم گرانی بنزین معترض بودند، سه تن از مراجع تقلید بیانیه دادند و خواستار توقف طرح شدند، نمایندگان مجلس به علت تعارض منافع در انتخابات پیش رو و گرفتن رأی از حوزه انتخابیه خود، هم گارد گرفته بودند که در یکشنبه 26 آبان ماه طرح را متوقف کنند.
🔸اینکه دولت عقب نشینی می کرد یا نمی کرد والله اعلم؛ اما دولت چه می پذیرفت و عقب نشینی می کرد چه هم قبول نمی کرد و شیخ استعفا می داد در هر دو حالت، نتیجه یکسان بود: یکم، فروریختن دولت و دوم، برهم خوردن نظم و مدیریت کشور به علت آشوب و اعتراض خیابانی!
🔸تصمیم امام جامعه اما خضرگونه بود. این ساختار قانونی و نظم جامعه باید بماند حتی با وجود ریاست افراد نالایق! چرا؟ تا جوانان انقلابی به بلوغ برسند و بر این ساختار سوار شده و مردم و نظام را از این مشکلات نجات دهند. شک نکنید چنانچه ساختار قانونی کشور متلاشی شود صدها سال دیگر هم مؤمنین دیگر به قدرت نمی رسند تا جامعه را اصلاح کنند. امام خمینی(ره) می فرماید: اگر اسلام سیلی خورد تا 1000 سال دیگر هم سربر نمی آورد!
❇️ همچون موسی(ع) نباشیم که نتوانست اقدامات حضرت خضر را درک کند؛ حضرت امیرالمؤمنین(ع) می فرماید: ألا و لایحمل هذالعلم، إلا اهل البصر و الصبر. کسی این پرچم را حمل نمی کند مگر اهل بصیرت و صبر.
🔹چه خوش گفت شاعر:
طی این مرحله بی همرهی خضر مکن/ظلمات است بترس از خطر گمراهی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
طی این مرحله بی همرهی خضر مکن/ظلمات است بترس از خطر گمراهی
🔴 #طرح_۲۴_آبان
🔹حذف کارت سوخت و عدم اجرای قانون هدفمندی یارانه انرژی، ۲۰۰ هزار میلیاردتومان به کشور خسارت زد، بیژن زنگنه متهم ردیف اول حذف کارت سوخت و افزایش قاچاق است و باید محاکمه شود. خوشبینانه بگوئیم لجبازی است واقعبینانه اما منافع برخی در میان بود!
🔸در ماجرای گرانی بنزین، مسئولین اجرایی را به خیانت یا نفوذی متهم نمیکنیم. اما دستهای نفوذیها در این ماجرا مشخص بود. نفوذیها در جایگاه تصمیمسازیها وجود دارند.
🔹اگر کسی میخواست بدتر از این شکل عمل کند نمیتوانست؛ چگونه آشوبگران از "طرح ۲۴ آبان" مطلع بودند اما مسئولین سیاسی و انتظامی و شوراهای تامین شهرستانها فقط از دو روز قبل مطلع شدند؟
🔸عموم مردم با وجود اینکه ناراضیاند اما به نجابت رهبری و تصمیم درست رهبری معترفاند برخی اما نجابت ندارند بگویند تصمیم ما بود ولی رهبری حمایت کرد؛ بلکه میگویند تصمیم نظام و رهبری بود!
✅ حوزه علمیه خواهران #ماهشهر/چهارشنبه ۶ آذرماه ۹۸
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وقتی روحانی زحمت ما را کم کرد!
🔹خیلی باید زحمت میکشیدیم تا اثبات کنیم طرح #بنزین_روحانی توسط خود دولت برنامهریزی و اجرا شده و در جلسه سران سه قوه و شورای عالی اقتصاد فقط کلیات افزایش نرخ بنزین مصوب شد وگرنه جزئیات و زمان و نحوه اجرا بدست دولت بوده.
🔸جناب رئیس جمهور زحمت ما را کم کردند و گفتند: "بنده خودم روز جمعه فهمیدم که بنزین سهمیهبندی شده است. مسئولیت این کار را به وزیر کشور داده و گفته بودم زمان آن را حتی به من هم نگو!"
🔹اگرچه جناب روحانی میخواست ماستمالی کند و خودش را تبرئه کند که گند بیشتری به ماجرا زد آنجایی که میگوید من نمیدانستم که این هفته است یا آن هفته!
🔸ولی قرائن و شواهد میگوید جناب رئیس جمهور بطور کامل در جریان بوده و حتی صبح جمعه در دیدار با رهبری گفت که دیشب سهمیه بندی را شروع کردیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
ادامه قطعی نت، سوءتدبیری دیگر در کنار سوءتدبیر #بنزین_روحانی است!
خاک بر سر این تدبیر
«حفظ جمهورى اسلامى از حفظ یک نفر- ولو امام عصر(عج) باشد- اهمیتش بیشتر است.» (صحیفه امام(ره)؛ ج15، ص365)
به نظر شما چرا؟
باسلام
دوستان عزیز، طی ۱۰ روز گذشته بعلت قطعی نت جهانی، متاسفانه تحلیلها و تبیینهای مختلف رو نتونستیم به دست عموم مردم برسونیم.
متاسفانه عموم مردم در پیام رسانهای داخلی هم عضو نشدن!
حالا باتوجه به اتصال نت جهانی و بازگشایی برخی پیامرسانها، حتماً در نشر مطالبی که این چند روز تو کانال ارسال کردیم ما رو یاری کنید.
باتشکر
🔴 لیست مهمترین تحلیلهای حوادث اخیر کشور
#بنزین_روحانی
🔹 #قانون_یا_خیابان؟
https://eitaa.com/modaresian/1959
🔸 فقط با #ولایت_مداری آرام شوید
https://eitaa.com/modaresian/1960
🔹 #آشوبگر_مانع_مطالبات
https://eitaa.com/modaresian/1963
🔸 آیا رهبری باید در همه امور کارشناس باشد؟
https://eitaa.com/modaresian/1973
🔹 #گازانبری_روحانی
https://eitaa.com/modaresian/1974
🔸 #دزفول_زنجان ؛ الگوی مطالبه گری بدون آشوب
https://eitaa.com/modaresian/1975
🔹 #اغتشاش_قاتل_اعتراض
https://eitaa.com/modaresian/1977
🔸 لزوم طراحی مکانیزم قانونی برای تجمعات
https://eitaa.com/modaresian/1983
🔹 گناه خون های ریخته شده؛به گردن روحانی و مدعیان اصلاحات
https://eitaa.com/modaresian/1985
🔸 لزوم تدریس #مدل_حکومتداری_روحانی در دانشگاه ها
https://eitaa.com/modaresian/1986
🔹 از آتش به اختیار ها حمایت کنید !
https://eitaa.com/modaresian/1990
🔸 بر بی تدبیران شرم باد!
https://eitaa.com/modaresian/1993
🔹 بیشتر از شاه می توانی خدمت کنی؟
https://eitaa.com/modaresian/1995
🔸 دو طرح ماندگار #دولت_خسارت؛ از #بنرین_روحانی تا #دلار_جهانگیری
https://eitaa.com/modaresian/1997
🔹 ملت ایران کی #سیلی خورد؟
https://eitaa.com/modaresian/2002
🔸 #دولت_تخریب و خضر انقلاب
https://eitaa.com/modaresian/2007
#نشر_حداکثری
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #آشوب_بی_سر در #عراق و روحانیت سکولار
🔹دو دهه است که رژیم بعث صدام در عراق سقوط کرده و قریب 15 سال است که نظام سیاسی فعلی عراق بصورت دموکراتیک بنا نهاده شده است و این زمان برای جبران بخشی از عقب ماندگی ها و محرومیت ها در عراق کافی بود اما عراق هنوز دچار محرومیت ها و مشکلات اقتصادی است.
🔸نسلی که اخیراً در عراق، لبنان و ایران به خیابان ها آمده و آشوب آفریدند عمدتاً نوجوانان و جوانان با محدود سنی 15 تا 30 ساله اند. نسلی که در عراق، دوران صدام را به چشم ندیدند و طعم دیکتاتوری و استبداد رژیم بعث عراق را نچشیدند و حالا با حضور در شبکه جهانی اینترنت و مشاهده پیشرفت های سایر کشورها و لمس کردن مشکلات عمیق اقتصادی و معیشتی خودشان، تحت تأثیر قرار گرفته اند که بالاخره این حکومت کی قرار است مشکلات اقتصادی کشورشان را حل کند.
🔹برآوردهای دستگاه های امنیتی نشان می دهد که عمده اعتراضات در مناطق شیعه نشین بوده و حداکثر جمعیت معترض در کف خیابان ها، در زمان اوج این اعتراضات (بعد از اربعین) به 50 هزار نفر نمی رسد اما اتصال این ها به شبکه های اجتماعی و اینترنت و یک قدرت رسانه ای مشکوک، تجمعات را بگونه ای نمایش داده می شوند که انگار جمعیت 30 میلیونی عراق به میدان آمده اند و دولت عراق توان قطع نت جهانی را هم ندارد.
🔸تحلیل اعتراضات عراق، لبنان و ایران و حتی جلیقه زردهای فرانسوی بیش از آنیکه امنیتی باشد تحلیل جامعه شناختی می طلبد چرا که اینگونه تجمعات رهبری خاصی نداشته بلکه در بستر نارضایتی مردمی از دولت ها شکل گرفته است. اگرچه مخالفین دولت ها یا عناصر فرصت طلب قصد دارند این تجمعات را به نام خود مصادره کنند.
🔹جریانات شیعی(خاصه مثلث حکیم – مقتدی صدر - العبادی) در حالیکه خود جزو پایه گذران دولت جدیداند سعی بر مصادره این تجمعات به نام خود کرده تا امتیازات بیشتری در تقسیم قدرت و وزارتخانه ها و بودجه ها بدست آورند. اما می بینید بیانیه هاشان هیچ تأثیری در کم کردن خشونت ندارد! تفاله های به جا مانده از رژیم بعث و همچنین عناصر داعشی پراکنده در شهرها نیز فرصت را غنیمت شمرده تا اهداف خود را در این تجمعات پیش ببرند؛ به این ها اضافه کنید نفوذی های سعودی و آمریکایی در عراق که سعی می کنند به تجمعات کوچک اما پرسروصدا بُعد فراملیتی ببخشند و از آن برای برهم زدن اتحاد ایران و عراق بهره ببرند.
🔸لذا اینگونه اعتراضاتی که در بستر شبکه های اجتماعی نیز شکل گیری شده چون بی رهبر و بی سر است و چون دست به آشوب و خشونت زده، به خشونت دولت و ارتش مشروعیت می دهد که برای امنیت، این اعتراضات را جمع کند و خطری نظام سیاسی را تهدید نخواهد کرد.
🔹ضمن هوشمندی نسبت به طرح امنیتی #آشوب_هوشمند آمریکا در منطقه، اما تحلیل جامعه شناختی و طیف شناسی این «آشوب بی سر» و شناخت زمینه های شکل گیری آن، به دولت کمک می کند تا برای سربرنیاوردن آن در آینده فکری کند. این راهبرد برای ایران هم صادق است. می بینید رفع تهدید امنیتی داعش باز این آسیب ها را از بین نبرده؛ چرا که داعش هم زمینه اجتماعی شکل گیری داشته و عراق فقط در حوزه امنیتی و سیاسی آن را سرکوب کرده.
🔸متأسفانه مرجعیت و روحانیت و حوزه های علمیه در عراق گرایش سکولاریستی شدید داشته و در مسائل اجتماعی و سیاسی به نفع مردم ورود نمی کنند. در جامعه ای که حداقل 60 درصد آن شیعه است مرجعیت فقط در زمانیکه خطر بیخ پیدا کند به میدان آمده و صرفاً با یک بیانیه و با ترغیب بخشی از مردم جلوی آشوب ها را می گیرد اما اصل خطر را از بین نمی برد.
🔹به نظر می رسد حوزه های علمیه و روحانیت عراق اگر می خواهد تمامیت ارضی عراق حفظ شده و نظام سیاسی بر مبنای مردم سالاری، عدالت و اقتصاد مردمی پیش رود چاره ای جز حضور مستمر و همه جانبه در عالم سیاست ندارد. نظام سیاسی عراق دینی نیست، اما چون شعار دینی دارد و برخی از حاکمانش جزو رجال دینی هستند در نتیجه مردم عراق –خاصه نوجوانان و جوانان- هرگونه ناکارآمدی را از ناحیه دین می بینند! آیا روحانیت عراق می خواهد سکولار بماند؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3