روزیکه #میرحسین_موسوی به #سردار_پرافتخار #همدانی اهانت کرد و او را بی افتخار دانست، اخلاق اسلامی یادشان نبود که بگویند چرا از مرگ کسی خوشحال می شوید!! بلکه از بیانیه میرحسین دفاع کردند.
حالا که یکی از عناصر ضدانقلاب و ضدملت ایران، رضا حقیقتنژاد از دنیا رفته، میگویند برای کسی آرزوی مرگ نکنید!
مرگ حق است و همه ما روزی از این دنیا میریم. خوشا آنان که نام نیک به جا گذارند و در راه خوبیها و ارزشها جان خود را تقدیم کنند و بدا بحال آنانکه روزگار در فساد اخلاقی و نوکری دشمنان اسلام و ایران و ضدانقلاب بگذرانند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 این مطالب را هم مطالعه بفرمائید؛ اخیراً در همین حوادث نوشتم. 1⃣ وحدت از منظر اصلاحطلبان https://
🔴 #وحدت و انسجام از منظر رهبران انقلاب
بخش سوم
🔹در مطالب قبلی، وحدت از منظر جریانات سیاسی کلان کشور را تبیین کردیم. از منظر مدعیان اصلاحات تا مدعیان اصولگرایی و جبهه پایداری. عرض کردیم که نسخه طرح وحدت این جریانات، نسخه ی مناسبی برای نگاه ملی نیست. آشتی ملی اصلاح طلبان را گفتیم که مناسب جامعه ایرانی نیست و طرح ائتلاف درونی شان هم شاخص ها و معیارهای مشخصی ندارد هر کسی با هر کارنامه ای ولو اپوزیسیون باشد ولو پرونده فساد اقتصادی و سیاسی و اخلاقی داشته باشد، می تواند جزو جریان اصلاح طلب قرار بگیرد.
🔸در مقابل هم عرض کردیم طرح وحدت اصولگرایان نه برای کشور مناسب است نه هم ائتلاف درونی حتی! طرح پایداری هم نه برای انسجام ملی و وحدت ملی مناسب است نه در وحدت درون حزبی به شاخص های خود پایبند ماندند!
🔻اما به راستی وحدت از منظر امام خمینی(ره) و امام خامنه ای(حفظه الله) چیست و چگونه تعریف می شود؟
🔹به نظر می رسد وحدت و انسجام ملی از منظر رهبران انقلاب یعنی همه آحاد ملت روی برخی مسائل باید متحد و منسجم باشند ولی در بُعد مسائل داخلی، تکثر باشد و احزاب و گروه هایی باشند که هرکدام روی شاخص هایی که خودشان در نظر می گیرند عمل کنند لکن هیچ خدشه ای به مسائل اصلی نباید وارد شود.
🔻آن مسائل اصلی چه هستند؟ به ترتیب:
1️⃣ انقلاب اسلامی و آرمان های انقلاب اعم از استقلال کشور، آزادی و عدالت و غیره.
2️⃣ حاکمیت اسلام و قانون اساسی
3️⃣ یکپارچگی ایران
🔹اگر کسی مسلمان نیست و اسلام را قبول ندارد، باید به قانون اساسی و لوازم آن پایبند باشد و اگر کسی، اسلام را قبول ندارد، نظام اسلامی، ولایت فقیه و قانون اساسی را هم قبول ندارد، یکپارچگی ایران و اتحاد ایران آن نقطه آخری است که باید پایبند باشد. حتماً دیده اید رهبر انقلاب در زمان انتخابات ها، به صراحت می گوید حتی کسانی که نظام اسلام و ولایت فقیه را هم قبول ندارند بخاطر ایران پای صندوق های رأی بیایند.
🔸بدین ترتیب؛ انسجام ملی یعنی رعایت خطوط قرمز بالا از سوی همه طیف های سیاسی. حداقل ترین شاخص، یکپارچگی وطن و استقلال کشور است.
🔻تکثر در بعد داخلی یعنی چه؟
اینجا دو وجه دارد: یک، ورود به عرصه نظام و پذیرفتن مسئولیت. دو، عرصه فعالیت سیاسی و اجتماعی و فرهنگی.
🔹رهبر انقلاب بارها بر این مسئله تأکید کرده که سلایق گونانون سیاسی باید محترم شمرده شوند. هر گروه و دسته ای می خوهند فعالیت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ مادامی که علیه نظام سیاسی اسلام و یکپارچگی ایران، توطئه نکنند و دنبال براندازی و اغتشاش و آشوب و جنگ داخلی و تجزیه طلبی نباشند، آزادند فعالیت داشته باشند.
🔸از طرفی هر گروه و دسته ای می خواهد وارد مناصب سیاسی شود و مسئولیت بپذیرد آزاد است به شرطی که پایبند به آرمان های انقلاب اسلامی و قانون اساسی باشد. کسی که استقلال کشور را قبول ندارد، کسی که معتقد به جمهوریت و اسلامیت نیست نباید وارد نظام سیاسی شود.
🔹در این عرصه رسیدن به مناصب هم، گروه های مختلف سیاسی به رقابت با همدیگر بپردازند. برنامه ارائه کنند. برای حل مسائل و مشکلات کشور برنامه ارائه کنند. چالش ها را آسیب شناسی و طرح داشته باشند. کار فکری و اندیشه ای کنند. کانال کشی فکری کرده و کادرسازی کنند. و ... .
🔸مشکل اصولگرایان و جبهه پایداری این است که اولاً فقط خودشان را پایبند به اصول بالا می دانند و اعتقادی به تکثر سیاسی ندارند و تحمل فعالیت دیگران را ندارند و ثانیاً برای رقابت و ارائه طرح و برنامه و ... کار حزبی درست و حسابی نداشتند و دنبال آن هم نیستند!
🔹همیشه خود را فقط حافظ و صاحب انقلاب اسلامی دانسته و مردم را از روی کار آمدن دیگری ترسانده اند!
🔸مشکل حضرات اصلاح طلب هم این است که اولاً رابطه آنان با اصول گفته شده، یعنی حاکمیت اسلام، قانون اساسی و یکپارچگی ایران خیلی شفاف نیست و در گفتن این حرف که به این اصول پایبند هستند، می لنگند و از طرفی، هر کسی با هر فکر و کارنامه و پرونده ای می تواند جزو احزاب و لیست های انتخاباتی آنان باشند. به شدت قبیله گرا هستند و در عرصه مسئولیت هم نشان دادند وقتی به قدرت می رسند به دیگران رحم نمی کنند.
🔹یعنی یک طرف؛ فضای بسته و بی برنامه و طرف دیگر، فضای یله و رها و بی قید!
🔸آقایان اصولگرا و اصلاح طلب، امتیاز حزب را می خواهند ولی پایبندی به لوازم حزب را نمی پذیرند! یعنی حاضرند لیست بدهند و رأی بیاورند و کرسی ها را بگیرند اما هیچ پاسخگو نباشند! شفافیتی نداشته باشند! طرح و برنامه ای برای وقتی به قدرت رسیدند، نداشته باشند! در حالیکه مدل حزب در دنیا این است که هم ساختار شفافی دارد، هم پایبندی اش به اصول حاکمیت سیاسی مشخص است هم وقتی قدرت را به دست گرفت پاسخگوست!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
در این دوره بنا شده، هر هفته یه جلسه داشته باشیم به همراه پرسش و پاسخ درباره کتاب «طرح کلی اندیشه اس
🔴 منبع خوب مچ گیری
🔻مطلب قبلی که درباره کتاب طرح کلی ارسال کردم را دقت نکردم. یک جمله کلیدی از آن جا افتاده بود. البته نیت داشتم به این جمله اشاره کنم ولی در یه مطلب دیگه. دقت نکردم که این جمله در همین سخنرانی بیان شده. متأسفانه اصل سخنرانی که در تاریخ 4/4/81 هست در سایت «خامنه ای.دات.آی.آر» نیامده! علتش را نمی دانم. اما یک بخش سخنرانی حاوی این جمله در این ویژه نامه سایت خامنه ای دات آی آر منتشر شده:
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/weekly/files/278/Khattehezbollah_226-pdf-file_Large.pdf
🔻جمله «منبع خوبی برای مچ گیری از ماست» یکی از جملات مهم رهبر انقلاب در سال 81 هست که درباره کتاب طرح کلی فرمودند. یعنی اگر میخواهید از نظام اسلامی و مسئولین و حاکمان و مدیران مطالبه کنید و به آنان نقد کنید، چه چیزهایی را باید بخوایید؟ ببینید رهبران انقلاب چه نگاهی داشتند و آیا آن نگاه بطور کامل محقق شده یا خیر؟ چرا موفق نشده؟
🔻ببینید نظرات رهبران انقلاب به مسئله توحید و جامعه توحیدی چه بوده؟ ببینید نظر اسلام به مسئله آزادی و عدالت چیست، همان را مطالبه کنید.
ببینید:👇
🔹«بنده یک ماهِ رمضان در مسجد امام حسنِ مشهد سخنرانىِ مستمر سى جلسهاى داشتم. آن زمان به ضبط سخنرانیها خیلى اهمیت داده نمىشد؛ اما استثنائاً همهى این سى سخنرانى ضبط شده است. این سخنرانی ها منبع خوبی برای مچ گیری از ماست. در آن سخنرانیها راجع به توحید، امامت، ولایت، نبوّت و سایر مباحث اساسى بحث شده است که الان هم آنها را تأیید مىکنم. اینها پایههاى فکرى براى ایجاد یک نظام اسلامى بود؛ اگرچه ما آن موقع امیدوار نبودیم که نظام اسلامى شش، هفت سال دیگر محقّق شود. مىگفتیم اگر پنجاه سال دیگر هم ایجاد نشود، بالاخره پایههاى فکرىاش اینهاست. آن کار، جهت دادن به فکر نسل جوانِ آن روز بود.» ۱۳۸۱/۴/۴
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 منبع خوب مچ گیری 🔻مطلب قبلی که درباره کتاب طرح کلی ارسال کردم را دقت نکردم. یک جمله کلیدی از آن ج
بنا داریم در نهضت شفافیت و عدالت، دوره های مختلفی را با همکاری دوستان برگزار کنیم. اولین دوره ان شاءالله طرح کلی اندیشه اسلامی است.
توصیه می کنم دانشجویان فعال و طلاب و فعالین مساجد و معلمین و اساتید دانشگاه و سایر اقشار جامعه این کتاب را حتماً مطالعه کنند. این دوره ها هم ان شاءالله خیر و برکتی برای مبانی فکری شما خواهد داشت.
روش تحلیل سیاسی، یادداشت نویس تحلیلی، دوره امر به معروف و نهی از منکر و ... را هم ان شاءالله بزودی اطلاع رسانی خواهیم کرد.
هدایت شده از نهضت شفافیت و عدالت
🔴 دوره "طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن" + به همراه پرسش و پاسخ
🔻 در ۱۴ جلسه
🔹مدرس: داود مدرسییان، کارشناسی ارشد علوم سیاسی و فعال رسانه
🔻هر هفته، دوشنبهها، ساعت ۱۶ عصر
🔻نکته: فایل ارائه، ضبط خواهد شد و در کانال ایتای مخصوص کلاس هم، بارگزاری میشود؛ جهت استفاده کسانی که نمیتوانند در تایم مشخص حاضر شوند.
🔸بستر ارائه: پیام رسان قرار gharar.ir
👇ثبت نام در کلاس: (آیدی ایتا):
@jamalpor_khz
❇️ نهضت شفافیت و عدالت:
https://eitaa.com/joinchat/3073048610C206b31e47c
نادان را نمیبینی یا در حال افراط یا تفریط!
از آن برخوردهای ناصواب #گشت_ارشاد تا احترام به #النار_رکابی ورزشکاری که با کشفحجاب به اصل حجاب ضربه زده و حالا هم بدون روسری و مانتو به دیدار وزیر رفته!
چه نیازی بود به این کار آقای وزیر ورزش؟!
متاسفانه دوز عقلانیت کم شده بین مسئولین کشور.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در این فقره با آقای مهدیان موافقم. #عدالت در پیگیری قضایی و برخورد با افراد نداریم. قوه قضائیه و نمایندگان مجلس اطلاعیه میدهند که آقای #علی_دایی اسناد خود را درباره #اردبیل ارائه کن!
🔹وقتی یک فرد عادی و خبرنگار عادی را بخاطر کوچکترین مطالبهگری، قضایی میکنید، دایی را هم محاکمه کنید اگر اسناد دارد ارائه کند!
🔸خبرنگار و فعال مطالبهگر را هر روز هر روز به دادسرا و دادگاه میکشانید چون واقعیات مشکلات مردم را مطرح میکند، اما از تشکیل پرونده برای گردنکلفتهای پولدار میترسید! از سلبریتیها واهمه دارید. سلبریتیهایی که امنیت کشور را به خطر انداختند. جناب علی دایی را هم بیارید دادسرا. اگر اسنادی دارد ارائه کند! آن وقت دم از عدالت بزنید آقای اژهای!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
یک جوان دست فروش، به وام قرض الحسنه با درصد پایین نیاز دارد. حداقل مبلغ ۴۰، ۵۰، ۶۰ میلیون تومان که بتواند یه #اشتغال راهاندازی کرده و زندگی خانواده را تامین کند.
اگر کسی میتواند دست این جوان لایق را بگیرد به آیدی حقیر اطلاع دهد. تشکر
@politicaladmin
🔴 بین بازیکنان فوتبال کشورمان، برای #علی_دایی احترام قائل بودیم و هستیم و انتظار نداشتیم مثل #علی_کریمی در این حوادث ناپختگی نشان دهد. آقای دایی، کاش بعد از مشخص شدن واقعیت فوت #اسرا_پناهی، برای مردم شفافسازی و عذرخواهی کنید. چیزی از بزرگیات کم نمیشود بلکه بزرگتر میشوی!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در اصل جمله اول، با آقای #مومن_نسب کاملاً موافقم که: "همه مصیبت ما این است که مسببین وضع موجود را برای حل اوضاع جدی میگیریم." ولی حتماً متن وی را بخوانید و ببینید با این طرز فکر و ادبیات، قرار است به کجا برسند!
🔹دو قشر مسبب وضعیت فرهنگی امروز کشورند یکی لیبرالها که دنبال اباحیگری و بیقیدی جامعه هستند و دیگری متحجرین که همیشه دنبال تحمیل و فشار و فیلترینگ بودند و هستند! مرحوم امام راحل هم در همه مقاطع، در کنار حمله به لیبرالها به متحجرین هم حمله میکرد.
🔸به راستی، خروجی عملکرد فرهنگی رسانهای امثال این بزرگوار و حلقه فشار فیلترینگ فضای مجازی و ستاد احیای امر به معروف و گشت ارشاد طی این سالها چه بوده؟ امثال این برادر و آن دبیر ستاد امر به معروف و برخی خطبهخوانان، چه کمکی به پیشرفت انقلاب و انسجام ملی و حاکمیت ارزشها کردهاند؟
🔹آیا کنش های اجتماعی، فرهنگی و رسانهای این طیفها، غیر از کشتِ بذر نفرت و دوقطبیسازی و بدبینی به انقلاب و نظام، حاصلی داشته است؟ و چرا باید از امثال این بزرگواران در جاهای حساس تصمیمسازی و تصمیمگیری استفاده شود وقتی خروجی کارهایشان را طی یک ماه اخیر دیدهایم؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از مسیر ۵۷ | امید حاجیزاده
وزیر دولت انقلابی!
چرا با خانم محجبه قهرمان وزنه برداری عکس نگرفتی؟
این خانم که در مسابقات بین المللی درست در بحبوحه اعتراضات و اغتشاشات به بهانه حجاب، کشف حجاب کرده و بدون روسری در مسابقات شرکت کرده و پس از شکست در این مسابقات در اظهارنظری بچه گانه گفته من یادم رفت روسری بپوشم!
احتمال زیاد طرف قمار کرده بوده بدون حجاب مدال بگیره که بعدش اهداف شخصیش رو دنبال کنه و حداقل شهرت کسب کنه که شانس باهاش یار نبوده!
ولی به همت وزیر دولت انقلابی ما ازش بابت عذرخواهیش تقدیر شده و عکس یادگاری هم گرفته!
نمیگم برخورد قهری باهاش بکنید!
اصلا نمیگم کاری بکنید! نکنید بهتره!
گند زدید!
عوض تقدیر از اون بانوی محجبه که سه مدال طلا آورده، میاید با این خانم عکس میگیرید و برجسته میکنید!
🔴 ارتباط حوادث اخیر با مشکلات آموزش و پرورش چیست؟
🔻مرور برخی از اتفاقات 7، 8 سال اخیر آموزش و پرورش
🔹حوادث اخیر کشور شباهت ها و تفاوت هایی با سایر حوادث قبل دارد. یکی از تفاوت های این حوادث به گواه آمارهای رسمی و غیررسمی، حضور فعالانه برخی نوجوانان دبیرستانی است. یعنی همان متوسطه دوم. البته از متوسطه اول هم دانش آموزانی بودند که در این تجمعات شرکت کردند. سایر اقشار یعنی جوانان و افراد مسن هم در کف خیابان ها بودند ولی حضور نوجوانان دبیرستانی ملموس بوده. بررسی چرایی این مسئله نیاز به تحلیل و تدبر دارد. می توان بصورت مفصل شرح داد. در این مطلب به یک بعد آن اشاره می شود.
🔸من حداقل 10 سالی هست که در مدارس دولتی ذیل آموزش و پرورش تدریس می کنم. واقعاً بدون تعارف عرض می کنم که فضای مدارس ما بعد از سال های 92 و 93 تغییراتی یافته که باید این تغییرات ولو جزئی گفته شود و برای جبران اقداماتی انجام داد.
1️⃣ بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، فضای کرختی و بی انگیزگی بر جامعه معلمان افزایش پیدا کرد. البته بی انگیزگی در بین قشر معلمان خیلی قبل تر شروع شد. اما از این سالها ملموس تر شده بود. دلیل اصلی هم مسئله معیشت جامعه معلمان بود که هیچ دولتی تا این لحظه(مهرماه 1401) جهت رفع مشکلات این قشر کاری اساسی نکردند و در دولت رئیسی هم فقط شعار داده شد و یک طرح ضعیف به نام رتبه بندی تصویب شده که قطعاً با مطالبات فرهنگیان بسیار فاصله دارد.
2️⃣ تقریباً از سالهای 92، 93 به این طرف، موج استخدام های خارج از سیکلِ تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان و تعهد دبیری، به شدت افزایش پیدا کرد و با احترام به عموم همکاران معلمم، این جذب های غیرکارشناسی بدون گزینش، به جنبه آموزش و جنبه پرورش این سازمان ضربه زد.
3️⃣ در این مقطع، معاونت پرورشی در مدارس به شدت تضعیف شد. در برخی مدارس حذف و در عموم مدارس از یک نقش فعالِ محورگونه، به یک نقش ضعیفِ حاشیه تبدیل شد. معاونت پرورشی که محور تربیت مدرسه بود و برنامه های فرهنگی و مذهبی و بصیرتی و مسئولیت برگزاری تئاترها، گروه های سرود، مسابقات قرآن، نهج البلاغه و احکام، اردوها، صف صبحگاهی، مراسمات دینی و مذهبی و ... بر عهده این معاونت بود به شدت کمرنگ شد.
🔹در این سالها، معدود مدارسی در کشور پیدا می شدند که معاونت پرورشی فعالی داشته باشند. بودجه این معاونت به حداقل رسید. گاهی همکارانی که اهل کار و تدریس نبودند برای فرار از تدریس این معاونت را می گرفتند و هیچ کاری انجام نمی دادند و معدود معلمان دلسوزی در مدارس پای کار معاونت پرورشی ایستادند و خدمت کردند ولی این جایگاه تضعیف شد. قطعاً این سیاست عامدانه بوده.
4️⃣ حذف مشاور از مدارس یکی دیگر از اتفاقاتی بود که در این سالها رقم خورد. از طرفی جذب مشاور برای مدارس هم به شدت کند شد.
5️⃣ اکثر اردوهای علمی، تفریخی، تاریخی و مذهبی تعطیل شد. چه اردوهای درون شهری؛ چه درون استانی و برون استانی. اینکه می گوئیم تعطیل شد یعنی به حداقل ترین سطح رسید.
6️⃣ رشد مدارس غیرانتفاعی به شدت هرچه تمام تر، افزایش یافت. بطور مثال در این سالها، 90 درصد مدارس ذیل ناحیه یک اهواز، غیرانتفاعی شد و توسعه و بازسازی مدارس دولتی روند کاهشی پیدا کرد.
🔹جالب است بدانید در اغلب مدارس غیرانتفاعی، خبری از معاونت پرورشی و وظایف پرورشی نیست!
🔸جالب تر است بدانید اغلب مدارس غیرانتفاعی در یک ساختمان کوچک چندکلاسه براه افتاد. ساختمان هایی که محیطی برای ورزش و فوتبال و والیبال و ... نداشتند و ندارند و لذا زنگ ورزش در خیلی از این مدارس به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمد!
7️⃣ از طرفی کرونا در یکی دوسال اخیر به این فضا هم دامن زد و نوجوانان فضای مجازی را محلی برای تفریح و بازی و سرگرمی خود یافتند. نظام فرهنگی و آموزش و پرورش کشور هم هیچ برنامه ی ایجابی برای تفریح و سرگرمی این قشر ایجاد نکرد پس به سمت بازی ها و سرگرمی هایی رفتند که آن طرف آبی ها برای نوجوانان ما تدارک دیدند.
🔹هنر دستگاه ها و مسئولین هم فقط برخورد سلبی بود که این نرم افزار را نصب نکنید؛ آن یکی فیلتر شود؛ آن یکی چه شود ...! ولی اقدامی ایجابی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوان مملکت نداشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش گرفته تا سازمان تبلیغات اسلامی، تا صداوسیما و ...!
🔸این ها بخشی از تغییرات مدارس در دولت سابق بود که کماکان هم ادامه دارد. هر نظامی برای استمرار و دوام خود به «جامعه پذیری سیاسی» محتاج است. جامعه پذیری سیاسی یعنی انتقال ارزش ها به نسل های بعد. از طریق آموزش و پرورش، رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی. وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی باید به ریل اصلی خود بازگردد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3