🔴 از خطای مردم درگذر ولی از کارگزار خائن نه!
🔻بخشی از فرمان امیرالمومنین علیبن ابیطالب(ع) به مالک اشتر:
1⃣ گذر از خطاهای مردم:
ای مالک! مهربانی به مردم و دوست داشتن آن ها و لطف در حق ایشان را شعار دل خود ساز.
چونان حیوانی درنده مباش که خوردنشان را غنیمت شماری، زیرا آنان (مردم) دو گروهند يا در دين با تو برادرند و يا در آفرينش با تو برابر.
از مردم خطاها سر خواهد زد و لغزش هایی کنند، پس، از عفو و بخشایش خویش نصیبشان ده، همان گونه که دوست داری که خداوند نیز از عفو و بخشایش خود تو را نصیب دهد.
هر گاه کسی را بخشودی، از کرده خود پشیمان مشو و هر گاه کسی را عقوبت نمودی، از کرده خود شادمان مباش.
2⃣ برخورد با خائنین به بیتالمال مسلمین:
هر گاه یکی از کارگزاران دست به خیانت گشود باید به سبب خیانتی که کرده تنش را به تنبیه بیازاری و از کاری که کرده است، بازخواست نمایی. سپس، خوار و ذلیلش سازی و مهر خیانت بر او زنی و ننگ تهمت را بر گردنش آویزی.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چاره چیست؟
🔹در سالهای گذشته، خاصه یکی دوسال اخیر فعالان اجتماعی و مطالبهگران مختلفی را میشناسم و یا خودشان اعلام کردند که امیدشان را به اصلاح امور و اصلاح سیستم از دست دادهاند. میگویند هزینههای امنیتی و قضایی زیادی بر آنها تحمیل شده و دیگر توان و امید ادامه دادن ندارند.
🔸برخی از این دوستان که سالها در میدان مبارزه با فساد، با غولهای فساد بزرگ و کوچکی جنگیدهاند، میگویند سیستم دنبال مبارزه با فساد نیست و دیگر اصلاح امور ممکن نیست، بلکه بجای برخورد با فساد، بدنبال حذف و طرد مطالبهگران و افشاگران فساد است.
🔹لذا بخاطر این ناامیدی، فعالیت اجتماعی و مبارزه با اژدهای هفتسر فساد را رها کرده و به امورات فردی و اشتغال شخصی خود چسبیدهاند و بعضاً وارد نظریهپردازی شده و متاسفانه تز عبور از نظام را هم تبلیغ میکنند.
🔻در این شرایط چه باید کرد و چاره چیست؟
🔹طیفهای دیگری هم هستند که اساساً مردم و مسائل مردم برایشان اولویتی ندارد. مسئله تبعیض، فقر گسترده، فساد گسترده و تورم افسارگسیخته برایشان مسئله نیست. بیشتر درگیر مسائل فرعی و حاشیه هستند که به دسته اول نیش و کنایه میزنند این راه از اولش اشتباه بود چون این افراد به ناامیدی کشانده شدند و حرفهایشان از جنس ناامیدی است!
👆معتقدم این دسته، خودشان بخشی از مشکل جامعه هستند نه بخشی از راهحل! اینها از واقعیات جامعه به دورند و غالباً کانالیزه شدهاند.
🔹واقعیت قضیه این است که بخشی از نظرات دسته اول به واقع نزدیکتر است و سیستم اراده آنچنانی برای مبارزه با فساد ندارد. با شعار هم حل نمیشود که بله ما داریم با فساد مبارزه میکنیم! خب کو؟ کجا؟ نتیجه این برخورد کجاست که به مردم نشان دهیم؟
🔸به نظر حقیر، این حرفها واقعیات میدان است. اما نتیجهگیری این دوستان هم اشتباه است. توضیح خواهم داد.
🔻حضرت امیرالمومنین(ع) میفرمایند: فَلَيْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِيَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ، وَ لَا تَصْلُحُ الْوُلَاةُ إِلَّا بِاسْتِقَامَةِ الرَّعِيَّةِ.
((رعیت(مردم) اصلاح نمىشود جز آن كه زمامداران اصلاح گردند، و زمامداران اصلاح نمىشوند جز با استقامت و ایستادگی مردم.))
🔹اخلاق مردم، فرهنگ مردم، معیشت مردم و همه امورات مردم، اصلاح نمیشود مگر اینکه رهبران و مسئولان و مدیران حکومت اصلاح شوند و مسئولان اصلاح نمیشوند مگر با استقامت مردم(یا بخش مهمی از مردم) بر مسیر درست.
🔸این اصلاح، شدنی نیست مگر با فشار و مطالبهگری مردم. اینکه سیستم از پروندههای فساد عبور کرده، اینکه مطالبهگران، یکبه یک، سرکوب شدند و حبس خوردند یا جریمه مالی شدند یا مورد تخریب و تهمت مالهکشان واقع شدند، اینکه سیستم مقابل تغییر و تحول مقاومت میکند، هیچکدام دلیلی برای گوشهنشینی و عُزلت و پشیمانی و رها کردن نیست! این استقامت باید چنان باشد که سیستم و زمامداران مجبور شوند اصلاح کنند. یا زمامداران دیگری کار را بدست بگیرند تا اصلاح کنند.
🔹به نظر حقیر، عزیزانی که در راه مطالبهگری آرمانها، گاه از برخوردهای قضایی و امنیتی، خسته میشوند، گاه بخاطر زخمزبان ظاهرگرایان مقدسمآب، دلشان خون میشود، گاه بعلت مشکلات فردی و ضعف نفسی، کار را رها میکنند، باید استقامت خودشان را بالا و بالاتر ببرند. راهی بجز صبر انقلابی نیست. صبر انقلابی، یعنی مبارزه کن و هزینههای مبارزه را تحمل کن!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
بیش از ۱۰۰ روز ازجنایات صهیونیستها در #غزه میگذرد؛ شمار شهدای فلسطینی به ۲۴ هزار و ۱۰۰ نفر رسید/ مجروحان ۶۰هزار و ۸۳۴ نفر
بیش از یک سوم شهدا، کودکانند..
و ما همچنان زندهایم و کاری از دستمان بر نمیآید..
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ
وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسۡتَطَعۡتُم مِّن قُوَّةٖ وَمِن رِّبَاطِ ٱلۡخَيۡلِ تُرۡهِبُونَ بِهِۦ عَدُوَّ ٱللَّهِ وَعَدُوَّكُمۡ وَءَاخَرِينَ مِن دُونِهِمۡ لَا تَعۡلَمُونَهُمُ ٱللَّهُ يَعۡلَمُهُمۡۚ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَيۡءٖ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ يُوَفَّ إِلَيۡكُمۡ وَأَنتُمۡ لَا تُظۡلَمُونَ. آیه ۶۰ سوره انفال
شما (اى مؤمنان) در مقام مبارزه با آن كافران خود را مهيا كنيد و تا آن حد كه بتوانيد از آذوقه و تسليحات و آلات جنگى و اسبان سوارى زين كرده براى تهديد و تخويف دشمنان خدا و دشمنان خودتان فراهم سازيد و نيز براى قوم ديگرى كه شما بر (دشمنى) آنان مطلع نيستيد (مراد منافقانند كه ظاهرا مسلم و باطنا كافر محض اند) و خدا بر آنها آگاه است و آنچه در راه خدا صرف مى كنيد خدا تمام و كامل به شما عوض خواهد داد و هرگز به شما ستم نخواهد شد.
نترسید و نترسانید. دشمنان هراندازه که تبلیغ و وانمود میکنند شکنندهاند. مبادا منافقینی باشند که محاسبات ما را مختل کنند. باید قدرت بازدارندگی ایجاد کنیم و چنان ضرباتی بر دشمنان وارد کنیم که به خودشان جرات ندهند نگاه چپ کنند.
مطالبه انتقام از دشمنان خبیث کشورمان، مسئله احساسی و هیجانی و خنکی دل نیست که برخی نادانسته آن را به خنککردن دل و نفس منتقدین تقلیل میدهند! این مطالبه یک مطالبه کاملاً منطقی، عقلانی، رئالیسم و واقعگرا و بر اساس منافع ملی و دکترین امنیت خارجی و البته هم منطبق با ایدئولوژی و آرمانگرایی است. باید محقق شود. اگر کسی یا کسانی به هر دلیلی مانع تحقق آن شوند یا آنرا تقلیل دهند به منافع ملی خیانت کردهاند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هنوز نمیدانیم که دشمنان ما در عملیات اقتدارآمیز دیشب #سپاه قهرمان چقدر تلفات دادهاند و نتیجه میدانی چه شده. اما همینقدر که مواضع تروریستهای تکفیری د.ا.ع.شی و موساد و سایرین زیر ضربات موشک قرار گرفتند، ببینید چقدر به کشور قدرت بازدارندگی میدهد و منجر به حس غرور ملی میشود. غرور ملی و عزت نفس ملی عنصر بسیار مهمی در آینده کشور است که برخی متاسفانه نادانسته آن را به هیجان تقلیل میدهند!
اینکه از اربیل عراق تا ادلب سوریه، مورد اصابت قرار دادیم و هر کسی در مظان اتهام جنایت تروریستی #کرمان بود باید تنبیه شود از داعشش تا موساد، عین عقلانیت و منطق بازدارندگی و منافع ملی و امنیت خارجی است. البته که نباید فکر کنیم کار تمام شده؛ هنوز ادامه دارد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
نخست وزیر و وزیر خارجه عراق درباره عملیات موشکی در #اربیل، حرف مفت زدند و مثلاً غیرتشون بجوش اومده و برای مصرف داخلی خودشون موضع گرفتن که چرا ایران حاکمیتشون رو نقض کرده!
شما غلط اضافه کردید. عرضه داشته باشید و تروریستهای داعشی و صهیونی را از کشورتان اخراج کنید یا بساط همین است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از رحمت الله معظمی
🔴غـلـط اضـافـی
➖ فلان مقام عراقی غلط کرده اگر عرضه داشتند...
✍داود مدرسییان | فعال جبهه انقلاب
پن:
پیوند میان ایران و عراق عمیقتر و عریقتر از آن است که تقسیمات جغرافیایی و عوامل دیگر بتواند ذرهای به آن خدشه کند، تا برسد به حرفهای مفت برخی مقامات عراق...
زمانی که با توطئه آمریکا و میدانداری رژیم کثیف بعث، ۸ سال میان دو کشور آتش جنگ افروخته شد، پیوند میان ایران و عراق خدشه نشد و اربعین امام حسین و روح امام حسین علیهالسلام توطئه دشمن را خنثی کرد اکنون که خون پاک حاج قاسم و ابومهدی المهندس باز هم این پیوند را امضا کرده است.
#ایران_عراق
حجتالاسلام رحمتالله معظمی
@r_moazzami
مقر موساد در #أربيل عراق
قبل و بعد از عمل 😃
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
شانس نیاوردیم از دولتهای نانجیب در همسایگی که سرریز بحرانهاشون همیشه وارد ایران شده! نه مرزهاشونو کنترل میکنن و نه جلوی گروههای تروریستی که تو خاکشون لونه کردنو میگیرن.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درباره حمله موشکی #سپاه_قهرمان به اربیل و پاکستان
🔹مهم است که بدانیم سیاست خارجی و روابط بین کشورها بر مبنای بیانیه ها،اطلاعیه ها و شعارها نیست؛ آنچه روابط دو دولت و یک منطقه را تعیین میکند قدرت واقعی و میدان است. اعلام مواضع مهم است اما عنصر اصلی قدرت میدانی(نظامی، اقتصادی و سیاسی) است. لذا این بیانیه ها بیشتر مصرف داخلی دارد.
🔸روابط با هر کدام از این کشورها بر مبنای قدرت و نیازهای دوطرف به همدیگر است. بطورمثال دولت عراق در حال حاضر در وضعیتی نیست که رفتار سیاسی یا نظامی ما را تعیین کند. نفوذ ایران در عراق و بین ملت و گروه های مختلف روشن است و حمله موشکی به #اربیل هم منطق روشنی در روابط بین الملل دارد.
🔹دولت عراق موظف است که گروه های نظامی تروریستی که در خاکش علیه ملت و دولت ایران توطئه می کنند را خلع سلاح کرده و جلوی آنها را بگیرد. اینکه حکومت مرکزی عراق ضعیف است و نمی تواند اقلیم کردستان را کنترل کند مقصر است. ایران هم سالها براساس توافقنامه های امنیتی با دولت عراق عمل کرده.
🔸اینکه این توافقنامه بارها و بارها زیرپا گذاشته می شود این منطق و حقوق بین الملل است که خود ایران این گروه های تروریستی را تنبیه کند. درباره #پاکستان باید عرض کنم که روابط دو کشور همیشه مسالمت آمیز بوده و همکاری های امنیتی و اطلاعاتی سالهای سال برقرار است.
🔹آنان موظف بودند که جلوی گروهک های تروریستی همچون #جیش_الظلم را بگیرند. اما وقتی از کنترل مرزها ناتوانند و بارها و بارها این مسئله تکرار شده، این حق و تکلیف دولت ایران است که از ملت خود دفاع کند. به نظر حقیر روابط دو کشور به حدی مستحکم هست و باتوجه به نفوذ ایران در آنجا و مشکلات پاکستان با هند، خللی در روابط ایجاد نخواهد شد. آنها هم تمایلی به برهم خوردن روابطشان با قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ندارند و این اقدام تعیین کننده بود.
🔸اقدام اخیر جمهوری اسلامی تذکر جدی برای دولت های عراق و پاکستان و عبرتی برای سایر کشورها(آذربایجان و افغانستان) بود که اگر جلوی تحرکات گروهک های تروریستی را نگیرند حتماً این حملات تکرار می شود. این اقدام نقش ویژه ای در افزایش قدرت بازدارندگی کشور خواهد داشت.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
"من كه میگویم تهاجم فرهنگی، عدهیی خیال میكنند مراد من این است كه مثلًا پسری موهایش را تا اینجا بلند كند. خیال میكنند بنده با موی بلندِ تا اینجا مخالفم. مسألهی تهاجم فرهنگی این نیست. البته بیبندوباری و فساد هم یكی از شاخههای تهاجم فرهنگی است؛ اما تهاجم فرهنگیِ بزرگتر این است كه اینها در طول سالهای متمادی به مغز ایرانی و باور ایرانی تزریق كردند كه تو نمیتوانی؛ باید دنبالهرو غرب و اروپا باشی. نمیگذارند خودمان را باور كنیم. الآن شما اگر در علوم انسانی، در علوم طبیعی، در فیزیك و در ریاضی و غیره یك نظریهی علمی داشته باشید، چنانچه برخلاف نظریات رایج و نوشتهشدهی دنیا باشد، عدهیی میایستند و میگویند حرف شما در اقتصاد، مخالف با نظریهی فلانی است؛ حرف شما در روانشناسی، مخالف با نظریهی فلانی است. یعنی آنطوری كه مؤمنین نسبت به قرآن و كلام خدا و وحی الهی اعتقاد دارند، اینها به نظرات فلان دانشمند اروپایی همان اندازه یا بیشتر اعتقاد دارند."
بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاههای استان همدان
۱۳۸۳/۰۴/۱۷
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
"من كه میگویم تهاجم فرهنگی، عدهیی خیال میكنند مراد من این است كه مثلًا پسری موهایش را تا اینجا بل
🔴 مفهومی که باید روی آن کار کرد..
🔹یکی از مفاهیمی که نیاز به بازشناسی و تقویت دارد مفهوم #غرور_ملی و #عزت_نفس_ملی است. یک ملت چنانچه به گذشته و حال خود و به قدرت و ظرفیت و توانایی ها و به ویژگی ها و خصلت های خود، علاقه ای نداشته باشد و افتخار نکند، قدرت دفاعی در برابر بیگانه نخواهد داشت و حفظ موجودیت و حیات برای او بی معناست.
🔸ملتی که تحقیر شود و از سوی قدرت داخلی یا خارجی، تحقیر شود و این تحقیر بصورت مداوم تکرار شود کم کم از قدرت و قدرتمند بودن فاصله می گیرد و در نتیجه مقابل هیچ قدرتی توانِ مقاومت نخواهد داشت و موجودیتش مورد هجوم متجاوزین قرار می گیرد و فقط به تماشای نابودی خود خواهد نشست.
🔹نکته کانونیِ تهاجم فرهنگی علیه ایران طی 200 سال اخیر، همین بوده که به ملت ایران اثبات شود شما نمی توانید؛ شما عرضه هیچ چیزی را ندارید؛ شما عرضه ساخت یک لولهنگ را هم ندارید؛ شما همیشه باید وابسته باشید تا از قِبَل وابستگی، امورات خود را بگذرانید.
🔸دکتر علی شریعتی معتقد است که اروپایی ها در تهاجم نظامی و فرهنگی به ملت های مسلمان، اولین چراغی را که خاموش کردند، چراغِ غیرت و تعصب بوده. آنان مفاهیم غیرت و تعصبِ مسلمین به خود و گذشته و فرهنگ و تمدن و موجودیت خود را از بین بردند تا توانستند این ملت ها را مستعمره کنند و بیش از یک قرن بر آنان حکومت کنند.
🔹آیت الله خامنه ای نیز معتقد است که اصل تهاجم فرهنگی، بی حجابی و بیرون انداختن چند موی زنان یا لباس تی شرت پوشیدن مردان نیست، بلکه اصل تهاجم فرهنگی همین است که به ملت بقبولاند شما نمی توانید! شما باید دنباله رو غرب باشید تا پیشرفت کنید.
🔸نیک می دانید که تز #توسعه_وابسته که از دوره پهلوی –خاصه پهلوی دوم- در دانشگاه ها و مراکز علمی و فکری و برنامه ریزی ایران، تدریس و در دستور کار قرار گرفت، در همین راستاست. وقتی عزت نفس یک ملت کشته شود، ناچار است برای پیشرفت و برون رفت از مشکلات و بحران ها، به نسخه ها و دستورات بیگانه پناه ببرد.
🔹برخی نادانسته و غیرمطلع، مطالبه #انتقام را که از سوی جمع زیادی از نخبگان، علما، اساتید و مؤثرین جامعه مطرح می شد، به هیجانی بودن متهم می کردند و متوجه نبودند که انفعالِ حکومت، غرور ملی را می کشد و عزت نفس ملت را نابود می کند. این تحقیر کم کم به عقده تبدیل شده و ملت را از صحنه خارج می کند.
🔸بعد از حمله موشکی سپاه به مراکز جاسوسی و تروریستی در کشورهای همسایه، این غرور ملی و عزت نفس ملت تقویت شد و مردم به وجد آمدند. اگرچه یک عده از همان حامیان توسعه وابسته باز ساز مخالفت می زنند. همان ها که سال های سال از مفهوم #تنش_زدایی در سیاست خارجه حرف می زدند. در حالیکه این تنش زدایی، کشور را دچار تهدیدهای فراوان کرده بود.
🔹حس غرور ملی گاه با یک مسابقه ورزشی مثل فوتبال و کشتی و ... افزایش پیدا می کند، گاه با یک اقدام نظامی، گاه یک موضع سیاسی، گاه یک تصمیم اقتصادی و غیره. که البته درجه و سطح این اقدامات بسیار متفاوت است اما همه این موارد در افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس ملت مؤثر است. باید بسیار بیشتر درباره این مفاهیم گُفت و کار اساسی کرد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: مردم ما مؤمنند. حتّی کسانی که به حسب ظاهر به بعضی از ظواهر شرعی هم ملتزم نیستند، این ملتزم نبودنِ عملی به معنای عدم التزام قلبی نیست؛ دلشان با خدا است، دلشان با معانی و مفاهیم معنوی است، دارای ایمانند. خب کوتاهی در عمل در همهی ماها هست. کدامِ ماها در عمل کوتاهی نداریم؟ هر کدام یک جور؛ بنده یک جور کوتاهی دارم، شما یک جور کوتاهی دارید، او هم یک جور کوتاهی دارد. مردم، مردم مؤمنیاند؛ مردم، مردم وفاداریاند؛
۱۴۰۲/۱۰/۲۶
بیانات در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
🔻قابل توجه اون برادری که بدون در نظر گرفتن ابعاد مباحث فقهی، یک بخش عظیمی از جامعه را تکفیر میکرد! در حالیکه غالب این افراد، اگر در ظاهر ضعفی دارند اما مومنند؛ مسلمانند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 پاسخ پاکستان به حمله موشکی ایران در روزهای گذشته به مواضع #جیش_الظلم در خاک #پاکستان و تنش ایجاد شده بین دو کشور، اگرچه موقت است و خللی اساسی در روابط دو کشور ایجاد نمیکند اما مسئولین کشور، نخبگان و مردم را واقع گرا میکند و این واقعگرایی در بلندمدت به سود ماست.
🔹دولتها بدنبال منافع و امنیت ملی خود هستند و هر کشوری باید ازداخل قوی شود و اصل خودیاری Self-Help در اینباره صادق است. رئالیسم به ما میگوید که باید روز به روز قویتر شویم تا بازدارندگی ایجاد شود. وگرنه کوتاه آمدنها و فرار از مشکلات بجای حل آنها، امنیت ملی ما را تهدید میکند.
🔸هر کاری که مسئولین ما را به واقعگرایی نزدیک کند، به نفع ماست. بطورمثال، امروز یکی از جدیترین مسائل ما با پاکستان، پیگیری پرونده ۱۸ میلیارددلاری غرامت خط لوله گاز است که باید در دستور کار قرار بگیرد. یا نسبت به عراق، پیگیری غرامت جنگ و پرونده بدهیهای برق و ... مطرح است.
🔹البته مدل ارتباطی تعاملی ما با هر کشوری بستگی به مولفههای زیادی دارد. اما اصل این است که بدانیم هم باید روزبروز قویتر شویم و هم با هیچ دولتی بر سر منافع و امنیت ملی تعارف نداشته باشیم و اجازه تلنبار شدن مسائل را ندهیم تا به مرحله انفجار برسد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 کمک هزینه جهیزیه دو زوج نیازمند
#فراخوان ۶۹
🔻دو زوج نیازمند خوزستانی که مدتهاست عقد کردهاند ولی به علت ناتوانی در خرید وسایل اصلی زندگی(خاصه وسایل برقی)، عروسیشان عقب افتاده، نیازمند یاری شما خوبان هستند. مشکلات هر دو شبیه هم است. هر دو کارگر آزاد ساختمانی هستند.
✅ شماره کارت جدید مخصوص امور جهادی:
5041721003739829به نام داود مدرسییان (روی شماره کارت ضربه بزنید تا کپی شود) 🔻 گروه جهادی یاران انقلاب: 🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی" ✔️ شماره ثبت: "۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶" ✅ #ایتا: http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 کمک هزینه جهیزیه دو زوج نیازمند #فراخوان ۶۹ 🔻دو زوج نیازمند خوزستانی که مدتهاست عقد کردهاند ولی
تا این لحظه مبلغ ۴ تومن جمع شده برای این دو مورد.
عزیزانی که میتونن وسیله برقی تهیه کنند، اطلاع بدن. وسیله دستدوم در حد نو هم قابل استفاده است. 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فریاد حاج قاسم سلیمانی بر سر دولت و ارتش پاکستان!
👈 سوال من از پاکستان این است که فاین تذهبون؟
👈 ما چطور باور کنیم که ارتش پاکستان عرضه برخورد با یک گروهک تروریستی (جیش الظلم) را ندارد؟ امروز وهابیت و اسرائیل در خاک پاکستان علیه ما متحد شدهاند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 صداوسیما؛ تریبون صدای اقلیتها یا صدای اکثریتها؟
🔹در روزهای اخیر خبری منتشر شده که صداوسیما در قبال دریافت پول، به نامزدهای انتخابات مجلس فرصت تبلیغ میدهد. البته این داستان سالهاست بصورت غیررسمی بطور کلی اجرا میشده و فرصت تبلیغ و عَرضه برای طبقه بالادست جامعه فراهم بوده اما اینگونه لُخت و عریان نبوده؛ حالا قبح مسئله دیگر شکسته!
🔸صداوسیما سالهاست که صدای ملت و مردم و اکثریتها نیست. صداوسیما صرفاً تریبون حاکمیت بعلاوه طبقه بالادست جامعه بوده؛ برخلاف قانون اساسی و برخلاف قانون خطومشی و اصول برنامههای رسانه ملی مصوب سال ۶۱، سالهاست که صدای اقلیتها بجای صدای اکثریتهای جامعه در رسانه ملی شنیده میشود.
🔹به ماده ۷ این قانون توجه کنید:
«صداوسیمای جمهوری اسلامی متعلق به تمامی ملت است و باید منعکسکننده زندگی و احوال تمامی اقوام و اقشار مختلف کشور باشد. بدیهی است که در این میان تکیه اصلی باید بر اکثریتهای اعتقادی(مسلمانان)، اقتصادی (مستضعفان) و سنی(کودکان و نوجوانان) باشد.»
🔸سالهاست که صدای طبقه کارگر با جمعیت بیش از ۱۳ میلیون نفر از سوی رسانه ملی سانسور میشود؛ در طول روز و هفته و ماه و سال و سالهای سال، هیچ تریبونی به معلمان اختصاص پیدا نمیکند؛ حاشیهنشینان با جمعیتی بالغ بر ۱۸ میلیون نفر، صدایی ندارند و ۳۰ درصد جمعیت زیرخط فقر، بیصدایند.
🔹حالا هم بناست نامزدهای پولدار، ساعات تبلیغ انتخاباتی را با پرداختِ هرچه بیشتر بهتر، رزرو کنند. نمیدانم کی بناست این اعتراضات شنیده شود؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از فریاد خوزستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حضور حجتالاسلام #محسن_ریسمان_سنج در اختتامیه جشنواره عمار کشور بعنوان داور بخش مستند نقد درون گفتمانی
🔹حجتالاسلام ریسمانسنج در سالهای اخیر در جایگاه معاونت اجتماعی و مطالبهگری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان، نقش ویژهای در پروندههای مطالبهگری و مبارزه با فساد داشته و بارها از سوی برخی سرمایهداران فاسد به حبس و مرگ تهدید شده بود.
🔴 آخرین اخبار فوری و مسائل مهم خوزستان را از کانال #فریاد_خوزستان دریافت کنید: 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
شهادت عزیزان دلمون را در سوریه به خانواده های آنها و ملت عزیز و شریف ایران اسلامی تبریک و تسلیت می گویم.
اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ...
جنگ همینه. زد و خورد داره. در عصری هستیم که پرچم مبارزه با اشرار و ظالمان جهان را به دست گرفتیم. ما از شهادت نمی ترسیم. حتی از شکست هم نمی ترسیم. از روزی می ترسیم که این راه یعنی مبارزه با ظلم و فساد را فراموش کنیم. باید در این راه استقامت بورزیم...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از کانال حسین دارابی
بعد از ١٠_١٢ روز حضور در کرمان به تهران برگشتم که هم کمی درکنار خانواده باشم، هم به کارهای عقبمانده برسم و هم تجدید قوایی بکنم.
به دوستان کرمانی گفتم که حتما برمیگردم. کارم تمام نشده. اینبار برای خودم برمیگردم نه صرفا برای کار مجازی. کما اینکه تا به الان هم شاید ١۰ درصد از آنچه در کرمان دیدم و شنیدم را در فضای مجازیام روایت کرده باشم، بسیاری از مطالب قابل روایت نبود، برخی از آنها برای خود آدم است که ببیند و بشنود و به آن فکر کند.
من که گاهی از کوچیکترین سوژهها مطلب مینوشتم در کرمان قلمم از نوشتن بزرگترین سوژهها عاجز مانده بود.
بعد از انفجار با خودم میگفتم چرا لیاقت شهادت نداشتم و البته خیلی هم حسرت نمیخوردم و حتی خوشحال بودم که جان سالم بهدر بردم. دیگران هندوانه زیربغلم میگذاشتند که نه به لیاقت ربط ندارد، شاید تو رسالتی داشتی که باید میماندی، باید میماندی و روایت میکردی و از این قبیل تعارفها. آن روزهای اول این حرفهارا کمی باور کردم و گفتم انشاءالله همین است. بعد از اینکه درمنزل بیش از ۳۰ شهید حضور پیدا کردم و خصوصیات شهدا را یک به یک شنیدم، مطمئن شدم قطعا لیاقتش را نداشتم. من خیلی با خصوصیات این افراد فاصله داشتم. فهمیدم شهادت اتفاقی نیست. آنها عاشق شهادت بودند و دعای همیشگیشان بود. اصلا در افقهای دیگری سیر میکردند.
آری گاهی دست نیرویی ندارد که قلم را بچرخاند...
روزحادثه وقتی بالای سر پیکرهای بیجان و غرق در خون رسیدم، با خود گفتم الان وظیفهام چیست؟ من فعال مجازیام و استاد تولید محتوا، ولی مگر میشود با این صحنهها تولید محتوا کرد و به اصطلاح خبر اول داد، فیلمهای دستاول را در مجازی پخش کرد، و پرچمدار روایت کرمان شد. مگر میشود در آن فضا و در آن غم در آن مصیبت فکر فضای مجازی و محتوا و جذب ممبر و کوفت و زهرمار بود؟ ساعتها مطلب نگذاشتم و نگذاشتم و آنچه دیدم برای خودم نگهداشتم....
در آن لحظات غمبار چندچیز دلم را خیلی بهدرد آورد
_ اول خود حادثه انفجار و پیکرهای غرق خون...
_ دوم تمسخر و چرندیات ضدانقلاب
_ و سوم کانالهای بیغیرتی که این حادثه را موضوع خوبی برای تبلیغ و جذب ممبر دیدند و درست همان لحظاتی که شهدا در خونشان میغلتیدند و خانوادههایشان کوه غم روی سرشان خراب شده بود، عدهای دستپاچه شده بودند که نفر اولی باشند که تبلیغشان برای مردم نمایش داده شود و احتمالا وقتی هزارهزار ممبر جذب میکردند خوشحال بودند که چه بموقع تبلیغ دادند. بلی، حادثه کرمان برای برخی نون و آب داشت...
چگونه میشود در آن لحظات از این ماجرا کاسبی ممبر کرد؟
و دردناکتر اینکه برای کرمان فقط همان زمان که برایشان نون و آب داشت تولید محتوا میکردند، بعد از یکی دوروز انگار نه کرمانی بود و نه شهیدی نه هیچی. همه به باد فراموشی سپرده شدند.
وقتی در صحنه جنایت حاضر باشی و مظلومیت مردم، مظلومیت شهدا و خانوادههایشان را ببینی نمیتوانی سکوت خبری حادثه کرمان در رسانهها را تحمل کنی. دیدم حالا که روز حادثه نتوانستم روایت کنم، در این بیخیالی رسانهها درباره کرمان باید کاری بکنم. باید یاد حادثه و شهدایش را زنده نگهدارم و تصمیم گرفتم به منازل شهدا برم، اینجا دیگر باید خوب تولید محتوا میکردم که هم یادشان زنده بماند، هم وظیفهام را انجام داده باشم
اما آنجا هم همانطور شد که روز حادثه شد. به زحمت چند کلیپ چنددقیقهای از چندده ساعت مصاحبه با خانوادهها درآوردم... برای همه پیش آمده که حرف زیاد در دل دارند ولی دهانشان قفل میشود، اینجاهم همان شد...
کرمان و شهداش اقیانوسی هستند از معرفت و حکمت که جرعهای از این اقیانوس به کسانی رسید که رفتند در محضر خانوادههایشان و از آنها شنیدند. نم و قطرهای از این جرعه هم در فضای مجازی منتشر شد
این روزها خانوادههای شهدا را باهم مقایسه میکنم که کدامیک داغ سنگینتری دارند
_ آن خانوادهای که تنها پسر نوجوانش شهید شده برایش سختتر است یا آن که تک دختر شیرینزبانش را دیگر نمیبیند؟
_ یا آن خانوادهای که یتیم شدهاند و دیگر پدرومادری ندارند
_ یا آن خواهری که قبلا پدرو مادرش را ازدست داده بود و با برادرش دوتایی زندگی میکردند و حالا دیگر تنها شده
_ یا آن یکی که ۸ نفر از اعضای خاندانش را صبح روز حادثه دید و عصرش دیگر ندید
_ یا آن یکی که دو دخترش را از دست داد
_ یا آن مردی که هم دو فرزندش را از دست دادو هم همسرش را و خانوادهی چهارنفرهاش تک نفره شد؟
_ و چه کسی میتواند داغ خانوادهای را بفهمد که پدر خانواده را ازدست داده و پسر خانوادهاش که مرد خانواده باید میشد حالا قطع نخاع شده...
آه کرمان.....
چگونه میتوان تورا فراموش کرد؟
روایت حادثه کرمان از خانوادههای شهدا
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
🔴 هزینه #تبلیغات_تلویزیونی آف خورده!
🔹آقایان بعد از شنیدن انتقادات و بازخورد فضای منفی افکار عمومی، بجای برچیدن اصل این بدعت، هزینه تبلیغات را کاهش دادند! انگار مسئله ما قیمت تعرفه تبلیغات بوده!
🔸این اقدام، ریلگذاری یک بدعت کثیف است؛ این کار، به رسمیت شناختنِ تاثیر پول کثیف در #انتخابات است. این بدعت، یعنی تبدیل قدرت پول به قدرت سیاسی!
کاش میفهمیدند.
🔹واقعاً برای بنده سوال است که آقای جبلی و سایر مدیران صداوسیما، تبعات این مسئله را میفهمند و عامدانه دست به این کار زدند یا واقعاً جاهل به این قضیه هستند و باید روشنشان کرد؟
🔻بدین ترتیب مدل برگزاری انتخابات هم مدل سرمایهداری و بازار آزاد شده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 کمک هزینه جهیزیه دو زوج نیازمند #فراخوان ۶۹ 🔻دو زوج نیازمند خوزستانی که مدتهاست عقد کردهاند ولی
برای کمکهزینه جهیزیه دو زوج نیازمند تا این لحظه ۱۲ میلیون و ۶۰۰ تومان جمع آوری شده.
آخرین فرصت پرداخت برای این فراخوان فردا سهشنبه ۳ بهمنماه 🙏
از آثار اقتصادِ «دهه تاریک ۹۰» بیرغبتی به تحصیل است.
دقیقتر اینکه پدیده شوم «جابجایی درآمدها» به علت:
جهشهای ارزی ناشی از شوکپذیری بالای ترازپرداختهای کشور، فشار هزینه به ترازنامه خانوار، کاهش مصرف حقیقی، کاهش درآمد سرانه و تشکیل سرمایه باعث «رشد هزینهفرصت تحصیل» شده است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
این روزها خبر کاهش معدل دانش آموزان پایه دوازدهم در رسانه ها مورد توجه و بحث قرار گرفته و برخی به این قضیه پرداخته اند.
مدیران دولت آقای رئیسی مدعی اند که این دانش آموزان خروجی دولت سابق و البته کرونا هستند. که با بررسی این معدل در سال های گذشته باز مشخص می شود که قبل و بعد از کرونا هم وضعیت همین بوده؛ حالا امسال دو نمره از سال گذشته کمتر شده که یک دلیلش تصحیح اوراق به شکل الکترونیکی برای اولین بار بوده.
کیفیت آموزش در مدارس دولتی در دهه گذشته به شدت کاهش پیدا کرده است و معلمان بعلاوه دانش آموزان عموماً رغبتی به افزایش کیفیت آموزش ندارند و این وضعیت در دهه 90 سال به سال بدتر شده.
جدا از اینکه کیفیت آموزش در مدارس ایران به نسبت میانگین جهانی هم وضعیت خوبی ندارد اما به نسبت دهه های پیشین در خود ایران، ما رو به افول بوده ایم که بدترین آمارها در این دهه گذشته بدست آمده.
با استدلالات فراوان و مدارک متقن می توان اثبات کرد که علت العلل این وضعیت، در شاخص های اقتصادی دهه تاریک 90 نهفته است. اجرای هدفمندی یارانه ها که به حذف یارانه ها منجر شد، فروش دلاری محصولات پتروپالایشگاه ها، فولادی ها، پتروشیمی ها به نرخ فوب خلیج فارس به تولیدکنندگان داخل، دلاری سازی اقتصاد و هزینه های زندگی، جزو مهم ترین دلایل تاریکی دهه 90 است که البته هم اکنون نیز ادامه دارد.
در چنین شرایطی وقتی سرانه خانوار کاهش پیدا کند، وقتی دانش آموز آینده مثبتی را برای درس خواندن خود متصور نیست، وقتی معیشت جامعه فرهنگیان تحت الشعاع قرار می گیرد، انتظار بهتری از آ.پ نباید داشت!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3