برای من خیلی جالب بود که این پدرخوانده های اصولگرا در همه انتخابات ها می گفتند نظرسنجی ها چه می گوید. نظرسنجی ها را ملاک و معیار قرار بدیم!
مدام دوگانه اصلح نامقبول و صالح مقبول را عَلَم میکردند؛ حالا در این انتخابات، چشم را بر نتایج نظرسنجی ها بستند! 😄
در اکثر نظرسنجی های معتبر #سعید_جلیلی وضعیت بهتری نسبت به رقبا دارد. البته در صورت حضور #احمدینژاد نتایج متفاوت خواهد بود.
اما در رقابت آقایان جلیلی و لاریجانی و قالیباف و ...، آقای جلیلی جلوتر از سایرین هست. اگرچه ممکن است در هفتههای پیشِرو و باتوجه به مناظرات نتایج متفاوتی رقم بخورد.
❇️ پ.ن: البته انتخاب اصلح، تابع هیچ شرایطی نیست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال ۹۲ اگر قالیباف رئیس جمهور می شد همون دستفرمان روحانی را پیش میبرد و به امضای برجام ختم میشد!
عملاً در مناظرات سال۹۲، قالیباف، ولایتی و روحانی یک مسیر را در پیش گرفتند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
کاش فرزندان شهدای عزیز ما، به نام خودشون از نامزد مورد علاقهشون حمایت کنند نه به عنوانِ فرزند فلان شهید!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 رویای پول درآوردن بدون دردسر!
🔹این روزها میلیون ها نفر به خیال میلیونر شدن وارد تلگرام شده اند. رویای پول درآوردن بدون دردسر، همیشه جذاب بوده و تلگرام با عرضهکردن #همستر_کمبات و ۳ گزینه مشابه دیگر که عملکرد یکسانی دارند، روی همین رویا سوار شده است و خیلی را جذب کرده.
🔸با لیستشدن #نات_کوین، توصیه به اینکه به تلگرام و بازار جدید رمزارزها، بیاعتنا باشید و خودتان را در دردسر نیندازید، کار نمیکند و برخی متأسفانه در این مسیر افتاده اند. پول درآوردن بدون دردسر، بدون هزینه و سرمایه اولیه و بدون تحرک و از سر تنبلی، اکثر مردم را جذب این مسیر کرده است و هر مدت یکبار، به روشی این اتفاق همگانی رخ می دهد!
🔹بازار رمزارزها و رمزهای دیجیتال و ... به سرعت جای خود را در اقتصاد کشورها باز کرده و ما واکنش درخور و مناسبی برای این عرصه نداریم. وظیفه کارشناسان، اندیمشندان و نخبگان است که در این حوزه وارد شده و آگاهی بخشی کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا #علی_لاریجانی خود جزو بانیان وضعیت موجود است؟
#عاملان_وضعیت
🔹یکی از سؤالات جدی در شرایط فعلی این است که عوامل وضعیت موجود چه کسانی اند؟ پاسخ به این سؤال کمک می کند تا بتوانیم راه حل صحیحی برای حل مشکلات کشور ارائه کنیم. یکی از بانیان وضعیت را میتوان علی لاریجانی است.
🔸علی لاریجانی، دکترای فلسفه از دانشگاه تهران، داماد استاد شهید مطهری، عضو سپاه پاسداران از سال 61 تا 71، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوم هاشمی رفسنجانی، رئیس صداوسیمای ملی از سال 71 تا 81 است.
🔹دوران ریاست صداوسیما لاریجانی را شاید بتوان گفت موفق ترین دوره مدیریتی وی بود و توانست در این مدت به لحاظ کمی و کیفی صداوسیما را متحول کند. وی طی سالهای ریاست بر صداوسیما مغضوب جریان چپ و اصلاحات بود. روشنگری های صداوسیما در عصر دوم خرداد خاصه کنفرانس برلین را میتوان نقطه عطف فعالیت های وی دانست.
🔸تغییرات لاریجانی و تحرکات زیگزاگی وی اما در دهه 80 آغاز شد. وی در انتخابات سال ۱۳۸۴ برای نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران با شعار «هوای تازه با دولت امید و مدرن» شرکت کرد و در بین هفت کاندیدا در رتبه ششم قرار گرفت. وی اگرچه مورد حمایت برخی از علما و مراجع تقلید قرار گرفت اما تعریف و تمجیدش از شیرین عبادی فمنیسم ضدانقلاب باعث شد تا کاندیدای نهایی مورد حمایت اصولگرایان در سال 84 قرار نگیرد.
🔹لاریجانی سال 84 با نظر محمود احمدی نژاد به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شود و دوسال فرصت پیدا می کند تا مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای اروپایی را پیش ببرد. او در این مدت توانست به درستی در برابر زیاده خواهی های دولت های غربی مقاومت کند. اما بهر دلیلی نمی خواست چهره مقاوم این مسیر باشد و از دبیری شورای عالی امنیت ملی استعفا کرد.
🔸وی سال 86 بعنوان نماینده قم وارد مجلس شد. احمدی نژاد که طعم تلخ عدم همکاری حدادعادل بعنوان رئیس مجلس هفتم را از سالهای 84 تا 86 چشیده بود بدنبال مجلسی بود که بدنبال تعامل باشد. متأسفانه حدادعادل تحت تأثیر احمد توکلی و سایرین در ماه های آخر مجلس هفتم باعث التهابات جدی بین مجلس و دولت شد و به همین علت، احمدی نژاد تحت تأثیر اطرافیان خود نظیر مرحوم کردان و رحیمی و به کمک حامیان خود در مجلس نظیر روح اله حسینیان، ریاست لاریجانی را بر حدادعادل ترجیح داد.
🔹لاریجانی درست چندماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم(سال 88) همایشی را در مجلس رقم زد با عنوان: «30 سال قانونگذاری». 12 آذر 87 همه مخالفین احمدی نژاد در مجلس هشتم دور هم جمع شدند از هاشمی و خاتمی گرفته تا ناطق و کروبی و اعضای نهضت آزادی و عزت اله سحابی. در این همایش تریبون مجلس در اختیار آقایان هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری، مهدی کروبی و ... قرار گرفت و هرکدام به سهم خود به احمدی نژاد حمله کردند. این همایش بعدها در جلسات خصوصی مورد انتقاد رهبری نیز قرار گرفت.
🔸لاریجانی در انتخابات سال 88 نیز بی طرف نماند و از رقبای احمدی نژاد پنهانی حمایت می کرد. تبریک وی به میرحسین موسوی در فردای انتخابات و سکوت وی نسبت به فتنه گران تا مدت ها مورد انتقاد همه قرار گرفت.
🔹اوج اختلافات وی و احمدی نژاد در دولت دوم احمدی نژاد بعد از فتنه 88، باعث شد تا فضای بی اخلاقی در روابط دولت و مجلس حاکم شود. مجلس هشتم و نهم به ریاست علی لاریجانی و حضور امثال احمد توکلی و علی مطهری را می توان بدترین دوران تعامل دولت و مجلس دانست. طرح سؤال مکرر از رئیس جمهور، استیضاح مکرر وزرا، لغو دستورات ابلاغی رئیس جمهور به ادارات و ... روزهای تاریکی را برای احمدی نژاد رقم زد. انتشار کلیپ لابی گری فاضل لاریجانی در صحن علنی مجلس با حضور احمدی نژاد ماجرای یکشنبه سیاه را رقم زد.
🔸لاریجانی اما در سالهای دولت تدبیر و امید بهترین تعامل و همراهی با سیاست ها و برنامه های دولت را به نمایش گذاشت. همراهی او در ماجرای مذاکرات برجام، از دستور خارج کردن استیضاح وزرا، حمایت از وزرا، عدم وصول طرح سؤال از روحانی و سکوت در برابر ناکارآمدی ها و مفاسد اقتصادی کلان که در دولت بوسیله برادر رئیس جمهور و سایرین اتفاق می افتاد را می توان بهترین مثالهای تعامل وی با روحانی دانست.
🔹مجلس لاریجانی طی 12 سال هیچ طرح مؤثری برای حل مشکل اقتصاد و فرهنگ کشور ارائه نکرده؛ هیچ طرح مؤثری جهت مبارزه با فساد و تبعیض نداشته و اساساً ریل گذاری صحیحی برای دولت نکرده است. او براحتی نمایندگان منتقد را متوقف می کرد، تریبون را از آنها می گرفت، طرح های آنها را از دستور کار خارج می کرد. بی تردید وضعیت فعلی اقتصاد و فرهنگ کشور خروجی مدیریت مسئولینی چون روحانی و لاریجانی است!
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
رئیس جمهور نباید آتو داشته باشد. نباید در طی عمر مدیریتش، اینقدر دراطرافش و زیر دستش #فساد رخ داده باشد یا سوتی مدیریتی داده باشد، که وقتی درجایگاه ریاست جمهور قرار گرفت براحتی بشود از او باج گرفت!
وقتی برای آزمون-خطا نداریم!
سلامت مدیریتی، بسیار حیاتی است! آن را دستِ کم نگیریم! اصلاً نباید ریسک کرد و در این مسئله تخفیف داد و براحتی از برخی مسائل عبور کرد!
اینکه میگویند دیکته نانوشته غلط ندارد، بیشتر بهانه است برای روی آوردن به آدم هایی که دیکتهشان را متقلبانه و متخلفانه با هزار فساد ریز و درشت انجام دادند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چند سوال جدی از #علی_لاریجانی
🔻علی لاریجانی در توئیتر گفته با هشتگ #ازلاریجانی از بنده سوال کنید تا پاسخ دهم. اولینبار است که ایشان اینگونه از مخاطبین میخواهد که از او سوال کنند.
🔻چند سوال جدی برای وی ارسال کردهام و امیدوارم پاسخ دهد:
1⃣ موضع شما درباره #خصوصیسازی_آموزش چیست؟ چرا در ۱۲سال ریاست شما بر مجلس، مالیسازی آموزش و پرورش توسعه یافت و ممانعتی یا موضعی از شما، علیه این رویه موجود نیست؟
2⃣ همین سوال درباره واگذاری صنایع و کارخانجات مادر، میادین نفت و گاز، نیروگاههای تولید برق و انفال مطرح است.
3⃣ برای امنیت شغلی کارگران و رعایت #حداقل_دستمزد_کارگران چه عملکردی در مجلس داشتید و چه برنامهای برای دولت دارید؟
4⃣ آیا قائل به سفرهای استانی و شهرستانی و حضور مستمر در بین مردم و جلسات دانشگاهی هستید؟ باتوجه به اینکه رویه شما تاکنون اینگونه نبوده، چه تضمینی وجود دارد؟
5⃣ آیا حاضر به #شفافیت_اموال خود و خانواده هستید و حاضرید بگوئید در این ۲۰، ۳۰ سال اموال و دارایی شما چه رشدی داشته؟
6⃣ آیا سکونت یا اقامت فرزندان و برادرزادههای شما در کانادا صحت دارد؟
7⃣ آیا حاضرید قانون #از_کجا_آوردهاید را برای خود، وزرا، معاونین وزرا و مدیران استانی دولتتان پیاده کنید؟ چگونه و از چه زمانی؟
🔹عجالتاً به این چند سوال پاسخ بفرمائید که بتوانیم سوالات بعدی را هم مطرح کنیم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 رئیس جمهور باید اندیشمند سیاسی باشد
🔻هر اندیشه سیاسی، سه کارکرد دارد: توصیف، تفسیر، تجویز
🔹اندیشه سیاسی فقط در دوره بحران شکل می گیرد. بحران یعنی فاصله بین وضع مطلوب در ذهن و وضع موجود در جامعه. به همین علت جامعه بدون بحران مشاهده نمی شود. به هر اندازه این فاصله بیشتر باشد، بحران موجود بیشتر است. بعضی از بحران ها قابل حل است، ولی در بعضی مواقع به شورش ختم می شود. بحران یک امر نسبی است.
🔸هر اندیشمند سیاسی 4 مرحله را باید طی کند تا اندیشه سیاسی تولید شود. توماس اسپریگنز این 4 مرحله را با مثال بیان می کند و اندیشمند را جای پزشک قرار می دهد:
1️⃣ مشاهده بحران: در این مرحله، اندیشمند از وجود بحران مطلع است. بحران را می بیند، ولی علت بحران را نمی داند. مانند پزشکی که بیمار خود را می بیند، ولی نوع بیماری را نمی داند. (شبیه مرحله توصیف است)
2️⃣ تبیین بحران: با توجه به دلایل بحران، به تفسیر بحران می پردازد و علت و معلول را کشف می کند. مانند پزشکی که از شرح حال بیمار به نوع بیماری پی می برد. (شبیه مرحله تفسیر است)
3️⃣ ارائه یک تصویر آرمانی از وضع مطلوب: اندیشمند برای اینکه راهکار ارائه دهد، باید یک وضع مطلوب را در ذهن خودش به تصویر بکشد و مطابق با آن تصویر، راهکار ارائه دهد تا به آن تصویر منقوش در ذهن خودش برسد.
4️⃣ ارائه راهکار: زمانی که اندیشمند دلیل بحران را تشخیص دهد، راهکار برون رفت از این بحران را ارائه می دهد. (شبیه مرحله تجویز است)
❇️ رئیس جمهور حتماً باید مدیر اجرایی باشد ولی تقلیل رئیس جمهور به مدیر پروژه و پیمانکار حقیقتاً تخریب جایگاه ریاست جمهوری است. رئیس جمهور باید اندیشمند سیاسی باشد؛ مدیریت راهبردی و اجرایی هم داشته باشد. بدون اندیشه سیاسی، هیچ فردی نمی تواند برای خروج کشور از بحران های اقتصادی و فرهنگی، طرح و برنامه تعریف کند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درباره مطالبات جامعه #کارگران چندسوال #ازلاریجانی پرسیدم که پاسخ ندادند.
🔹سایر نامزدها، آقایان جلیلی، قالیباف و غیره درباره امنیت شغلی کارگران و #حداقل_دستمزد چه طرح و برنامه و موضعی دارند؟
🔸قریب ۱۵ میلیون کارگر در ایران داریم که با خانواده، به ۳۰ میلیون نفر میرسند. آقایان چه نظری درباره مطالبات بحق این قشر عظیم جامعه دارند؟
🔹آقایان نامزدها چرا حاضر به دیدار با نمایندگان کارگری و فعالان این عرصه نیستند؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 شماره کارت مخصوص امور جهادی برای تعمیر کولر و کمک به برخی بیماران نیازمند و خرید دارو و ویزیت پزشک
👇👇
5041721003739829(به نام داود مدرسییان) (روی شماره کارت ضربه بزنید تا کپی شود) 🔻 گروه جهادی یاران انقلاب: 🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی" ✔️ شماره ثبت: "۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶" ✅ #ایتا: http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 شماره کارت مخصوص امور جهادی برای تعمیر کولر و کمک به برخی بیماران نیازمند و خرید دارو و ویزیت پزشک
عزیزان برای این فراخوان در مجموع ۸ میلیون جمع شده.
دو تا کولر گازگیری شد ۱.۲۰۰
یکی تعمیر و گازگیری که ۳ تومن میشه.
مورد چهارم، کارگری با ۵ تا بچه است و بخاطر دیسککمر توانایی کار نداره.
مبلغ ۳.۸۰۰ کافی نیست برای خرید کولر دست دوم. در حد توان کمک کنید تا فردا هرچه شد براشون واریز کنیم انشاءالله
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 درباره مطالبات جامعه #کارگران چندسوال #ازلاریجانی پرسیدم که پاسخ ندادند. 🔹سایر نامزدها، آقایان
🔴 اگرچه جناب لاریجانی، به سوالات ما #ازلاریجانی پاسخ مستقیم نداد و بعد از شکلگیری مطالبه کارگران از نامزدها، سعی کرده از قافله عقب نماند اما این پاسخ که به یک اکانت داده، راهحل اصلی مشکلات کارگران نیست! این توئیت نشان میدهد که شناخت دقیقی از مسائل و مطالبات کارگری ندارد و طرح و برنامه منسجمی هم ندارد!
🔹مهمترین مطالبات کارگری این دو مسئله است: امنیت شغلی و #حداقل_دستمزد. بگویید چه طرح و موضعی دارید؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اتهام #مهندسی_انتخابات به نظرم اتهام واهی به شورای نگهبان و نظام و حاکمیت است. من به مکانیزم و ساختار شورای نگهبان انتقاد دارم ولی به این اتهام باور ندارم. اگر این ترکیب هم مهندسی باشد، اتفاقاً مهندسی به نفع #پزشکیان است!
🔹اما به نظرم، وضعیت این انتخابات مثل سال۹۲ نیست و با این ترکیب، احتمالاً مثل سال ۸۴ به دور دوم بکشد بین #جلیلی و پزشکیان. باتوجه به اینکه #قالیباف در نظرسنجیها وضعیت خوبی ندارد و از پایگاه رای سال۹۲ بسیار ضعیفتر شده، احتمال انصراف وی وجود دارد. جایگاه سومی در انتخابات ریاست جمهوری، پایان حیات سیاسی اوست.
🔸با انصراف قالیباف، باتوجه به شباهتهای شخصیتی جلیلی به #شهید_رئیسی، شانس وی بسیار بالاست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 سوءاستفاده ای که از عدم شفافیت شورای نگهبان می شود!
🔹برمبنای نظریه سیاسی امام(ره)، جمهوریت، حق رأی و حق تعیین سرنوشت برخاسته از متن دین است و خداوند متعال اختیارِ تعیین سرنوشت را به خود مردم واگذار کرده است. نظریه سیاسی شیعه درباره حاکم، نصب الهی است یعنی حاکم از سوی خداوند متعال منصوب می شود. اما این دایره اختیار انسان هاست که راه حق را پیش بروند یا نه! اجبار و زوری در کار نیست.
🔸در زمان غیبت معصوم(ع)، مشروعیت به ملاک ها و معیارهای دینی است. یعنی حاکمی مشروع است که مردم طبق ملاک ها و معیارهای دینی -تقوا، عدالت، عالم به زمان، باتدبیر و ... – او را انتخاب کنند. رسالت شورای نگهبان از این جهت است که افرادی را که حداقل ملاک ها و معیارها را دارند برای انتخاب مردم فراهم کند.
🔹بررسی اینکه فرد، پرونده جاسوسی برای بیگانگان داشته باشد، پرونده فساد اقتصادی داشته باشد یا در اطرافش فساد اقتصادی رخ داده باشد و سایر ویژگی هایی که برای مردم واضح نیست، کار شورای نگهبان است. کار دستگاه های امنیتی و قضایی است. اما اینکه توان مدیریت دارد یا سلایق سیاسی و فرهنگی و اجتماعی اش چگونه است را باید به انتخاب مردم گذاشت.
🔸اگر مکانیزم شورای نگهبان شفاف بود و دلایل رد و تأیید نامزدها برای مردم بازگو می شد، این همه هجمه به این شورا وارد نبود. مکانیزم شفاف و ملاک های دقیق و جزئی و مصداقی، بیشترین نقدها از عملکرد این شورا را مرتفع خواهد کرد.
🔹امروز برای خیلی از مردم شبهه و ابهام وجود دارد. هر انتخابات که فرا می رسد این نقدها به شورای نگهبان وارد می شود اما متأسفانه پاسخگویی وجود ندارد و در مابقی ایام سال نیز توجهی نشده و تلاشی برای اصلاح صورت نمی گیرد.
🔸با این وضعیت، زمینه طرح شبهه #مهندسی_انتخابات فراهم می شود و جریانات سیاسی بیشترین سوءاستفاده را از این مسئله کرده و با ایجاد دوقطبی، از نامزدهای ضعیف خود، پای فینال می سازند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 گزینش حاکم برای جامعه اسلامی، امری واجب برای مردم!
🔻در پاسخ به کسانی که رأی مردم را تزیینی می دانند و قائل به حق تعیین سرنوشت مردم نیستند؛ این روایت را از حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام برایشان بخوانید:
🔹حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام می فرماید: «بر مسلمانان واجب است كه پس از آن كه پيشوايشان مى ميرد يا كشته مى شود ـ گم راه باشد يا ره يافته، ستم ديده باشد يا ستمگر، خونش هدر باشد يا ريختن آن، حرام ـ كارى نكنند و دست به كارى نزنند و دست و گامى پيش ننهند و كارى را آغاز ننمايند تا آن گاه كه براى خويشتن ، پيشوايى پاك دامن و دانا و پارسا و آشنا به قضاوت و سنّت ، برگزينند تا امور آنان را سامان دهد و ميانشان حكومت (داورى) كند و حقّ ستم ديده را از ستمگر بستانَد و مرزهايشان را پاس بدارد و خراج و غنايمشان را گرد آورَد و حج و نماز جمعه شان را بر پاى دارد و زكات هايشان را بگيرد...»
🔸الواجِبُ في حُكمِ اللّهِ وحُكمِ الإِسلامِ عَلَى المُسلِمينَ بَعدَما يَموتُ إمامُهُم أو يُقتَلُ ـ ضالّاً كانَ أو مُهتَدِيا ، مَظلوما كانَ أو ظالِما ، حَلالَ الدَّمِ أو حَرامَ الدَّمِ ـ ألّا يَعمَلوا عَمَلاً ولا يُحدِثوا حَدَثا ، ولا يُقَدِّموا يَدا ولا رِجلاً ، ولا يَبدَؤوا بِشَيءٍ قَبلَ أن يَختاروا لِأَنفُسِهِم إماما عَفيفا عالِما وَرِعا ، عارِفا بِالقَضاءِ وَالسُنَّةِ ، يَجمَعُ أمرَهُم ويَحكُمُ بَينَهُم ، ويَأخُذُ لِلمَظلومِ مِنَ الظَّالِمِ حَقَّهُ ، ويَحفَظُ أطرافَهُم ، ويَجبي فَيأَهُم ۱ ، ويُقيمُ حِجَّتَهُم وجُمُعَتَهُم ، ويَجبي صَدَقاتِهِم ... .
كتاب سليم بن قيس الهلالی، ج 2، ص 752؛ بحار الأنوار، علامه مجلسی، ج 33، ص 144
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 بخشی از برنامه امشب آقای #پزشکیان را دیدم؛ برنامه امشب بسیار ضعیف بود. شناخت عمیق و دقیقی از مسائل ندارد و به مسائل نگاه سطحی دارد؛ راه حل هایش هم کلی و سطحی است.
🔹اگرچه مناظرات هم تعیین کننده و مؤثر است اما تا اینجای کار برآورد بنده این است که توان جلب آرا را ندارد و توانی برای راه اندازی دوقطبی از جنس دوقطبی سال 92 را ندارد. طیفی که با صندوق رأی قهر کرده به راحتی و با پزشکیان به صحنه رأی بر نمی گردد. البته این تأسف است برای مشارکت.
🔸در فضای مشارکت 45 - 50 درصدی که قریب 27 تا 31 میلیون نفر رأی می دهند، نامزد برنده باید حداقل 16-17 میلیون رأی را کسب کند. به نظر حقیر با توجه به نظرسنجی های دستگاه های معتبر و پایگاه رأی 18 میلیونی شهید رئیسی، جلیلی تا اینجا از رقبا جلوتر است و شانس بیشتری دارد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 نه به قبیله گرایی سیاسی!
🔹سالهاست مُد شده که با توسل به یک مفهوم انتزاعی به نام #جبهه_انقلاب، عموم مردم از این جبهه خارج دانسته می شوند و برخی افراد قدرت طلب برای رسیدن به مصادر و مناصب، خودشان را نقطه پرگار این جبهه می دانند و هرکسی با آنها زاویه ای داشته باشد وحدت شکن است و دارد تفرقه درست می کند!
🔸در همین راستا سعی می کنند فسادها و تخلفات و ناکارآمدی خودشان را توجیه کنند و به اسم وحدت، ماله کشی کنند اما هرچه می توانند با فحش و ناسزا حواله رقیب اصلاح طلب کنند! در همین ایام می بینید دیگر!
🔹هیس ... به قالیباف هیچ نقدی نکنید و به اسم وحدت از همه مفاسدی که در ذیل مدیریت وی و توسط جانشین و اطرافیان وی صورت گرفته از #هولدینگ_یاس گرفته تا #املاک_نجومی و #تراول_گیت، بگذرید و سکوت کنید اما تا می توانید فسادها و تبعیض های دولت روحانی را به پزشکیان بچسبانید تا او را از چشم مردم بیاندازید!
🔸ظاهر و پوشش این مدل کنشگری و سیاست ورزی، حفظ جبهه انقلاب است ولی باطنش #قبیله_گرایی_سیاسی است! چون فلانی از قبیله ماست، چون از باند ماست، چون از حزب و جریان ماست، پس مقابل او سکوت کنید اما می توان به هرکسی در قبیله رقیب است هر چیزی را به او نسبت داد! اینکه می گویند علیه قالیباف چیزی نگید ولی علیه پزشکیان هرچه می توانید بنویسید، مصداق واضح و عینی قبیله گرایی سیاسی است!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 دلسوزانه با آقای جلیلی!
🔹پاشنه آشیل دولت آیندهی #سعيد_جلیلی استفاده از "برخی" آدمهایی است که نقاط ضعف دولت #شهید_رئیسی بودند و سبب ناراحتی و فاصلهگرفتن حامیان رئیسی شدند. آدمهایی که حالا چون جلیلی در مظان رایآوری است خیلی راحت شیفت کرده و اساساً داعیهدار و ستاددار هم میشوند و بعداً سهمخواهی میکنند.
🔸خط امتداد دولت رئیسی اگر به معنای امتداد همان سیاستهای اقتصادی و استفاده از همان افراد در کسوت معاون، وزیر، استاندار و مدیرکل باشد اشتباه است و خروجی نخواهد داشت و تحولی ایجاد نخواهد شد.
🔹ما به سلامت، اخلاص، تواضع و فهم عمیق جناب جلیلی از مسائل کشور و کار پژوهشی تیم ایشان واقفیم اما حضور برخی را نمیفهمیم!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #نظرسنجی؛ رقابت نامزدهای تایید صلاحیت شده در شبکههای اجتماعی
🗓 20 تا 21 خرداد ۱۴۰۳
(24 ساعتِ نخست اعلام اسامی)
📊 سامانه «سوشال لیسنینگ دیتاک» در این گزارش به بررسی میزان توجه و محبوبیت نامزدهای ریاست جمهوری، در شبکههای اجتماعی پرداخته است.
🔶 مسعود پزشکیان را میتوان پدیدهی روز نخست تبلیغات دانست. از این نظر که بیشترین میزان توجه کاربران شبکههای اجتماعی را به خود جلب کرده است.
🔷 سعید جلیلی نیز، مثبتترین توجهات را در شبکههای اجتماعی به خود اختصاص داده است. او در هفتههای پیشین هم، در مقایسه با سایر نامزدهای ثبتنامی در این جایگاه قرار داشت.
📊 لازم به ذکر است که میزان توجه و محبوبیت هر یک از نامزدها میتواند متاثر از محتوای منتشر شده توسط تیم رسانهای آنها باشد.
📈 شاخصهای این نمودار:
🔹 توجه: این شاخص اشاره دارد به مجموع توجه (بازدید، لایک و ...) به محتوایی (اخبار، پستها، توئیتها، و ...) که کاربران در مورد هر نامزد به اشتراک گذاشتهاند.
این دیتا از بسترهای اینستاگرام، تلگرام، توییتر، ایتا و... با استفاده از کلانداده سامانه دیتاک جمعآوری شده و به صورت درصد بیان شده است.
⭐️ محبوبیت: این شاخص برآیند احساسات مثبت و منفی محتوای منتشرشده توسط کاربران است که از ۱۰۰_ تا ۱۰۰+ متغیر است.
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 شاید سابق اینگونه فکر میکردیم که مسائل را باید اصل و فرع کنیم؛ اصل خود کاندیداست و نیروهای اطراف و مسئولین ستادها فرع ماجرا هستند لذا باید چشمپوشی کرد.
🔹تجربهها خاصه تجربه سه سال اخیر نشان داد جدا از خود کاندیدا، نیروهای اطراف و ستادها بسیار مهم بوده و در تشکیل دولت، نقش ویژه دارند.
🔸گربه را باید دم حجله کشت! تکلیفمان را همین اول کار باید بدانیم. اگر بناست آقای جلیلی از همین اول کار، بخاطر تعارفات با جریانات سیاسی و برخی شخصیتها، ستادهای خودشان را تنظیم کنند که دیگر حرفی نمیماند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 یکی از مشکلات فرهنگ سیاسی کشورمان، تعارفات است. مسئولین در سطوح مختلف کشور، مدیران عالی، ارشد، میانی و اجرایی درگیر تعارفات شدهاند.
🔹برای تصمیمات وعزلونصبها گرفتار تعارف هستند. میگویند اگر این کار را کنیم فلانی ناراحت میشود؛ اگر فلان مدیر را عزل کنیم فلان آیتالله ناراحت میشود یا فلان شخصیت ناراحت میشود. متاسفانه این تعارفات نهادینه شده.
🔸رئیس جمهوری موفق میشود تحول ایجاد کند که اهل تعارف نباشد؛ اهل معامله نباشد.
اگر رئیس جمهور بناست با سفارش فلان آیتالله یا فلان روحانی یا فلان شخصیت پدرخوانده سیاسی، مسئول ستادش را مشخص کند، آیا در دولتش موفق میشود؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 پروژه دستگیری منتقدین قالیباف را متوقف کنید!
🔹اراده برای بستن دهان منتقدین #قالیباف در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، هیچ سودی به او نمیرساند. این پروژه با دستگیری #یاشار_سلطانی و #صبا_آذرپیک برای اجرای احکام قطعی و احضار سایر منتقدین، کلید خورده و یحتمل سراغ سایرین هم بروند.
🔸بسیار بعید میدانم بعد از تلاش ۲۰ساله، وی از گندم ری بخورد. دستگاه قضایی و شخص آقای اژهای باید توجه کند که در این دام نیفتند و این #پروژه_دستگیری را متوقف کند. نهادهای امنیتی و سازمان اط سپاه نباید در دام این پروژه بیفتند و خودشان را هزینه کنند!
🔹این دستگیریها به جهت تبلیغاتی هم به ضرر قالیباف است اگر بفهمد و بفهمند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔻خبر مهمی که در هیاهوی این روزها گم شد!
🔴 محکومیت شرکت هواپیمایی اوکراین در پرونده سانحه هواپیمای این کشور در ایران
📌رسانه کانادایی CNW اعلام کرد که دادگاه عالی انتاریو امروز حکم داده است که شرکت هواپیمایی بین المللی اوکراین مقصر حادثه سانحه هواپیمای این کشور در ایران است.
🔸طی اطلاعات بررسی شده توسط تیم تشکیل شده توسط سه کشور کانادا، اوکراین و ایران و شنود جعبه سیاه و گزارش های دادگاه داخلی ایران و صحبت های پرسنل پدافندی، مشخص شد:
🔹هواپیما بر خلاف تایید دستگاه های امنیتی ایران و با فشار خلبان پرواز کرده و در طول پرواز از مسیر مشخص شده پروازی به دلیل نقص فنی به ادعای خلبان خارج شده است.
🔸در این زمان اپراتور پدافندی با هواپیما به عنوان پرنده ناشناس نزدیک شونده ارتباط گرفته و یک بار هم توسط مرکز پدافند خاتم الانبیا با هواپیما ارتباط برقرار شده که مشخص شد خلبان با توجه به اینکه پیامها را دریافت کرده اما پاسخی به آن ها نداده است.
🔹سپس اپراتور که به دلایل نامشخصی ارتباط خود را با مرکز پدافندی از دست داده بوده طبق قوانین بین المللی در زمان ۱۰ ثانیه از ۱۵ ثانیه مقرر اقدام به پرتاب دو فروند موشک پدافندی کرده است.
🔸در این پرونده شرکت هواپیمایی اوکراینی به دلیل عدم بررسی فنی هواپیما و خرابی سیستم فرستنده هواپیما مقصر و محکوم شده است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از «ن»
انتخابات و طبقه کارگر.
در ایران امروز به طور خاص دو دغدغه انسانی اولویت دارد؛ یک، طبقه کارگر در ایران که شامل مهاجران نیز میشود. دو، ملت فلسطین. سیاستهای نظام نسبت به دومی با تغییر دولتها چندان تغییری نمیکند، پس آنچه در انتخابات تعیینکننده است نسبت با طبقه کارگر است.
بدیهی است تنها نماینده برآمده از طبقه کارگر شایستگی و امکان نمایندگی واقعی این طبقه را دارد اما در واقعیت نه خبری از نماینده کارگری هست و نه البته طبقه تشکلیافته کارگری نمایندهساز. پس ضرورت اساسی تلاش برای تشکلیابی، خودآگاهی و قدرتیابی کارگران رسمی و غیرسمی، به عنوان اکثریت جامعه ایران است.
در شرایط فعلی اگر بر فرض محال کاندیدایی نسبت به طبقه کارگر و مسائل کارگران دغدغه و مسئلهسازی داشته باشد و رسالت عاریتی خود را تسهیل مالکیتیابی اقتصادی، تشکلیابی اجتماعی، قدرتیابی سیاسی و کرامتیابی فرهنگی این طبقه بداند، میشود از سر ضرورت و اضطرار به او فرصت مشروط داد.
آنها که مدعی حل مسائل کارگری هستند باید سطح بحث خود را به این حقوق چهارگانه ارتقاء دهند؛ مالکیت، تشکل، قدرت و کرامت. نه رویکرد تقلیلآمیز امنیت و دستمزد منهای مالکیت و تشکل مسائل کارگران را پایهای و پایدار حل میکند و نه البته رویکرد توهینآمیز توزیع صدقه انتخاباتی.
کیوان سلیمانی
@edallat
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
انتخابات و طبقه کارگر. در ایران امروز به طور خاص دو دغدغه انسانی اولویت دارد؛ یک، طبقه کارگر در ایر
احسنت بر کیوان سلیمانی
خیلی بهتر از مطلب ما به حقوق چهارگانه کارگران اشاره کرده:
۱. مالکیت
۲. تشکل
۳. قدرت
۴. کرامت
آنچه ما اشاره کردیم حداقل حقوق کارگران هست:
۱. امنیت شغلی
۲. حداقل دستمزد؛ افزایش حقوق و دستمزد طبق تورم
ولی اگر بخواهیم بطور کامل، حقوق کارگران را تامین کنیم باید به مسئله حق مالکیت آنها، حق تشکل و سازمان آنها، قدرت و کرامت آنها.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3