هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
⚠️ چرا از «تحلیل های فرافکنانه» پیرامون سوریه دست بر نمی دارید؟!
واقعا خجالت کشیدم وقتی شنیدم آن مقام بلندپایه نظامی به مجلس رفته و در انتقاد یکی دو نماینده مستقل منتقد، گفته که خب ما اگر وعده صادق سه را انجام بدهیم بعد آنها جواب می دهند و شما مطالبه چهار و پنج را خواهید کرد! واقعا چه شد که سردارانی که باید به رهبری یعنی فرمانده کل نیروهای مسلح بگویند «چشم!» دیپلمات می شوند و لباس دولتمردان را می پوشند؟!
عملکردها همین ها بود که منجر به از دست رفتن «سوریه» شد آنهم به دست کسانی که سالهای طولانی با شعار «وحدت فرماندهی» همه پرونده را گرفتند و آخر هم هیچ کس نه در رسانه یقه شان می کند چون پشت تقدس سازی ها پنهان شده اند و نه ساختاری در کشور هست که اینها را محاکمه نظامی سیاسی بنماید!
اینکه مسلحین را تعدیل شده می خوانیم و معلوم هم می شود که عملا قصد تخریب حرم ها و شیعه کشی ندارد که دلیل نمی شود این سوی ماجرا یعنی «شکست مفتضحانه» در برابر جمعی که بنا داشتند در عملیات «ردع العدوان» صرفا پاسخ حمله نظام سوریه در اطراف حلب و ادلب را بدهند ولی راه را چنان باز دیدند که تا دمشق رفتند را فراموش کنیم!
اینکه همه میدانستند آنها بناست این عملیات محدود را انجام بدهند ولی باز هم این گونه یک کشور از دست نیروهایی که سالهای طولانی آنجا بوده اند و حتما شناخت درستی از ارتش و ساختار آنجا دارند خارج می شود چه معنایی دارد؟ چرا می شود دولتمردان را به بدترین روش نقد کرد ولی نقد یواش برخی دیگر، خط قرمز است؟!
من خودم «تحلیل های فرافکنانه» را خوب بلدم ولی چرا شما دارید هنوز تحلیل می کنید؟! مگر نه آن است که مسوول یک کار باید در قبال عملکرد خود پاسخگو باشد؟
دلم به حال مخاطب انقلابی می سوزد که با توجیهات مختلف، جرات سخن گفتن درباره این بخش ماجرا را ندارد و شعار استقلال رأی هم می دهد!
مخالفان گفتمان توجیه گرانه خود را بایکوت میکنید مشکلی نیست ولی حالا اگر تحلیل های منطقه ای تان تمام شده و بنای ماله کشی ندارید کمی هم از این طرف ماجرا بگویید رفقا!
شااااید.... جلوی تکرار این حوادث در کشورهای دیگر را گرفتید! بخدا اگر دلسوز انقلاب هستید حالا باید بگویید و بدانید که نقدهای یواشکی به اصلاح منجر نمی شود بلکه به سقوط می انجامد!
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حادثه سقوط اتوبوس #سربازان_خوزستانی به درّه و درگذشت شهادتگونه این عزیزان را به خانوادههای آنها، مردم خوزستان و ملت ایران تسلیت عرض میکنم.
حداقلِ مطالبه، بررسی علل این حادثه و پاسخگو کردن مسئولین مربوطه است، اما اصل درد، غلط بودنِ #سربازی_اجباری است؛ سیاستی که ضرر و خسارتش بیش از نفع آن برای نظام سیاسی و ملت است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هر اندیشه ای بدون توجه به «تولید قدرت»، بی سرانجام است. افراد زیادی را از اقشار مختلفِ روحانی، معلم، استاد دانشگاه، وکیل، هیئتی، جهادی، هنرمند و ... می شناسم که صاحب فکر و اندیشه هستند و برای حل برخی مسائل کشور یا مسائل منطقه ای یا قشری، ایده و طرح دارند؛ جربزه به سرانجام رسانیدنِ برخی موضوعات را حتماً دارند؛ شجاعت مبارزه با کژی ها و کاستی ها و برخی مفاسد را در وجودشان می شود احساس کرد.
اما خیلی از اینها معتقدند که متعلق به دنیای سیاست نیستند و نباید وارد سیاست شوند یا در منصب و مقام و قدرتی قرار بگیرند. معتقدند که بیرون از سیستم و بیرون از قدرت، مؤثرترند و می توانند برای اصلاح جامعه مفید باشند.
بعنوان یک کنشگر، این دیدگاه را رد نمی کنم بلکه برخی اوقات به برخی عزیزان هم توصیه کرده ام که برای یک مقطع زمانی مشخص یا نامشخص یا شرایط خاصی، از ورود به منصب و مسئولیت و قدرت، دوری کنند.
اما این عدم ورود، مقطعی است؛ نمی تواند مطلق و همیشگی باشد. اتفاقاً اگر ما دنبال اصلاح امور هستیم راه این اصلاح از «تولید قدرت» می گذرد. بدون تولید قدرت، امید به اصلاح نباید داشت.
منظور این نیست که خود این فردِ صاحب اندیشه و صاحب ایده هم برود در یک گوشه ای مسئولیتی و منصبی بگیرد؛ البته باید شرایط را بسنجد؛ اولویت ها را بفهمد. بلکه منظور این است که اندیشه او باید بتواند در یک کشور یا منطقه، قدرتی تولید کند ولو با حضور دیگرانی؛ این قدرت باید تولید شود تا از قبل آن، حرکت اصلاحی شکل بگیرد.
باید بدانیم که بدون عرصه های قدرت اجرایی، تقنینی و قضایی و بدون قدرت اقتصادی و منابع انسانی، هیچ ایده و اندیشه ای جلو نمی رود!
عرصه انتخابات ها و انتخابات سال آینده شورای شهر مصداق دقیق این موضوع است؛ مگر می شود افراد و گروه هایی، دغدغه اصلاح امور مردم را در شهرها داشته باشند، دغدغه اصلاح مسائل شهری را داشته باشند ولی برای انتخابات شورا و سپس انتخاب شهردار، بی نظر و بی برنامه باشند؟ اگر کسی دغدغه مطالبه گری مشکلات شهری شهر یا روستای خود را دارد، باید برای شورای شهر آتی و سپس شهرداری، طرح و برنامه داشته باشد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از تدبیر|| امیرحسین نبی
💎 فیلم، صوت و پاور ۹ کارگاه MPA حکمرانی مردمی:
1️⃣ کارگاه اول: بررسی اقتصاد ایران از سه زاویه (دکتر محسن خاکی)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/778
🎥 https://eitaa.com/shipaa/723
🗂 https://eitaa.com/shipaa/1002
2️⃣ کارگاه دوم: بازگشت قدرت به مردم (استاد احسان دادخواه)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/784
🎥 https://eitaa.com/shipaa/860
🗂 https://eitaa.com/shipaa/741
3️⃣ کارگاه سوم: مدل ورود و نقشآفرینی مردم در اقتصاد (استاد احسان دادخواه)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/831
🎥 https://eitaa.com/shipaa/879
🗂 https://eitaa.com/shipaa/741
4️⃣ کارگاه چهارم: حکمرانی مردمپایه در قرآن (دکتر علیرضا شاکری)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/857
🎥 https://eitaa.com/shipaa/904
🗂 https://eitaa.com/shipaa/839
5️⃣ کارگاه پنجم: بررسی ورود موجهای سرمایهداری به ایران (دکتر حمیدرضا مقصودی)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/881
🎥 https://eitaa.com/shipaa/920
🗂 https://eitaa.com/shipaa/869
6️⃣ کارگاه ششم: مسئله مسکن و شهرسازی و راهکار انقلاب اسلامی (دکتر عباس جهانبخش)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/898
🎥 https://eitaa.com/shipaa/947
🗂 https://eitaa.com/shipaa/905
7️⃣ کارگاه هفتم: مردم و تولید، این همه ماجراست (دکتر روح الله ایزدخواه)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/1004
🎥 https://eitaa.com/shipaa/979
8️⃣ کارگاه هشتم: مشارکت مردم شرط لازم برای تحول در نظام سلامت (استاد موسی شیرالی)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/1006
🎥 https://eitaa.com/shipaa/1009
🗂 https://eitaa.com/shipaa/975
9️⃣ کارگاه نهم: مشارکت مردم در مبارزهی سیستماتیک با فساد (استاد میلاد گودرزی)
🎙 https://eitaa.com/shipaa/1013
🎥 https://eitaa.com/shipaa/1015
🗂 https://eitaa.com/shipaa/1003
#نشر_حداکثری
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/joinchat/1926037857Ccd41af789c
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
💎 فیلم، صوت و پاور ۹ کارگاه MPA حکمرانی مردمی: 1️⃣ کارگاه اول: بررسی اقتصاد ایران از سه زاویه (دکتر
حتماً به دوستان عزیز توصیه می کنم وقت بگذارید و صوت این کارگاه ها را گوش بدید.
این کارگاه ها درباره حکمرانی مردمی در حوزه های مختلف هس.
🔴 یکی از ابتکارات امام عزیز، قبل ازپیروزی انقلاب، حکم ایشان به مهندس بازرگان برای تشکیل هیات ۵ نفره در مناطق نفتی، باهدف مدیریت تولید نفت برای مصارف داخلی و جلوگیری از اختلال در زندگی عادی مردم بود.
🔹اعتصاب کارمندان و کارگران شرکت های نفتی، ضربه کاری به پیکره رژیم مستبد پهلوی بود. رژیم با اعزام نیروهای نظامی به شرکت های نفتی و درگیری با کارمندان و کارگرانی که اعتصاب کرده بودند، نتوانست آنها را به کار برگرداند. تولید نفت از 6 میلیون بشکه نفت به 1.5 میلیون بشکه و حتی کمتر کاهش پیدا کرد.
🔸این اعتصاب و برخی توطئه های رژیم برای بدنام کردن انقلاب با جلوگیری از توزیع مواد نفتی در داخل، امکان اختلال در زندگی مردم را افزایش می داد.
🔹امام در 8 دیماه 1357 در حکمی خطاب به مهندس مهدی بازرگان که در ایام نخست وزیری مصدق (در سالهای 30-32) تجربه مدیرعاملی شرکت ملی نفت را -چندماهی - برعهده داشت به همراه هاشمی رفسنجانی و سه تن دیگر، یک هیئت 5 نفره تشکیل داد برای مدیریت این مسئله بسیار حیاتی.
🔸زندگی روزانه مردم بسیار اهمیت دارد و اختلال در آن، موجب تعضیف نظام سیاسی خواهد شد اما امام عزیز آنقدر برای زندگی مردم به خصوص در ایام سرمای سال 57 اهمیت قائل بودند که هنوز رژیم پهلوی سقوط نکرده بود، یک ماه قبل از انقلاب اسلامی، به فکر مدیریت این مسئله بودند.
آقایان این مسئله را امروز باید جدی بگیرید ...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
بعد از ملی شدنِ صنعت نفت در 29 اسفندماه 1329 و نخست وزیری مصدق دوماه بعد از آن یعنی اردیبهشت 1330، در همین اردیبهشت ماه۱۳۳۰ مجلس شورای ملی دکتر علی شایگان،عبدالله معظمی،اللهیار صالح،حسین مکی و ناصرقلی اردلان و مجلس سنا مرتضیقلی بیات، دکتر احمد متیندفتری، محمد سروری، ابوالقاسم نجم و دکتر صادق رضازاده شفق را به عنوان هیأت مختلط نظارت بر اجرای خلع ید انتخاب کرد. هیأت نمایندگی خلع ید نیز عبارت بود از: مهندس مهدی بازرگان، محمدعلی وارسته، کاظم حسیبی،عبدالحسین علیآبادی و مهندس محمد بیات.
مهندس بازرگان در همان ایام به عنوان «رئیس هیئت مدیره موقت شرکت ملی نفت ایران» انتخاب شد و در کنار «حسین مکی رئیس هیئت خلع ید» و سایر افراد به خوزستان آمدند تا انگلیسی ها را از شرکت نفت اخراج کنند.
متن فوق به قلم مهندس بازرگان در تیرماه 1330 در یکی از روزنامه ها منتشر شد. وی در این یادداشت، حال و روز مردم و کارگران ایرانی شرکت نفت را به زیبایی به توصیف می کند با عنوان «اشک های خوزستان».
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3