#نظریه_دوعاملی_انگیزش_هرزبرگ
✍️ #پایگاه_جامع_مدیریار
• یکی از #تئوری_های_انگیزشی، تئوری دو عاملی یا انگیزشی بهداشتی است که توسط #فردریک_هرزبرگ ارایه گردید. هرزبرگ متوجه شد که کارکنان تجارب خشنود کنندۀ خود را متاثر از عواملی می دانستند که بیش تر با نفس و محتوای درونی کار مربوط می شد. این عوامل؛ #عوامل_انگیزشی نامیده شد. و تجارب ناخشنود کننده نشات گرفته از عواملی که با ماهیت کار آنان چندان ارتباطی نداشت، #عوامل_بهداشتی اصطلاح گردید، که عوامل بیرونی در بوجود آمدن این تجارب سهم بسیار مهمی داشتند.
• ویژگیهایی مثل #مدیریت و سیاست شرکت، #سرپرستی، روابط بین افراد، شرایط کاری و حقوق بعنوان عوامل بهداشتی شناخته شده اند. هنگامی که این عوامل در وضع مناسبی باشند، افراد ناراضی نخواهند بود؛ ولی آنها کاملاً راضی هم نخواهند بود. اگر بخواهیم وسیلۀ انگیزش افراد در سازمان فراهم آوریم و موجب تحریک آنها شویم، باید روی مساله پیشرفت، شناخت و کسب شهرت، ماهیت کار، #مسئولیت و رشد تاکید نماییم. این ها ویژگی هایی هستند که موجب می شوند فرد به #پاداشهای_درونی برسد.
@modiryar
#انسبانهجالبلاغه
📖 #غررالحكم، حدیث۳۵۷
در باب چيره شدن بر عادت
۞ الفَضيلَةُ غَلَبَةُ العادَةِ
۞ #فضيلت، چيره شدن بر #عادت است.
@modiryar
#تحلیل_و_بهبود_فرآیندهای_سازمانی
✍️ #پایگاه_جامع_مدیریار
⓵ #مستندسازی
⓶ #مکانیزاسیون_فرآیندها
⓷ محاسبۀ #بهای_تمام_شده
⓸ #بودجه_ریزی مبتنی بر فرآیند
⓹ تحقیق در حوزه های مختلف #فرآیندی و تخصصی
⓺ #شبیه_سازی_فرآیندها و بررسی اثرات تغییرات در فرآیندها
⓻ #بهبود_فرآیندهای_سازمانی در جلسات طوفان مغزی مبتنی بر مهندسی ارزش و …
⓼ مشاوره و نظارت بر اجرای پروژه های شناسایی، #مدلسازی و بهبود فرآیندهای سازمانی
⓽ #بهبود_فرآیندهای_سازمانی تحلیل شده در جهت انطباق با مدل های ریاضی و منطق فازی
⓾ تعریف و استقرار فرآیندهای مورد نیاز جهت اجرای ایده های جدید کسب و کار سازمان
@modiryar
#مدیریت_منابع_انسانی
#پایگاه_جامع_مدیریار
مقایسه مدلهای مدیریتمنابعانسانی مبتنی بر #شایستگی
@modiryar
#مدل_مفهومی جايگاه شايستگی های محوری در جانشین پروری
✍️ #پایگاه_جامع_مدیریار
اجزای اصلی #شایستگی در #سازمان باید بر اساس رویکرد چند سطحی تعریف شود. بر این اساس شایستگی ها در سه سطح دیده شده اند. این شایستگی ها باید متناسب با #جانشین_پروری تعیین شوند؛ یعنی شایستگی هایی نیاز است که متناسب با آینده سازمان باشد. فرایند جانشین پروری باید متناسب با الگوی سه سطحی شایستگی ها طراحی شود؛ بنابراین مدل های جانشینی مورد توجه قرار گرفت که ظرفیت شناسایی شایستگی ها در سطوح مختلف را داشته باشد.
@modiryar
#مبارزه_با_فساد
#کارگران_مشغول_کارند؛ آن هم نه یک کار عادی، کاری سخت و خطرناک که بخاطرش هر روز با جانشان بازی می کنند و سلامتی را قمار زندگی کرده اند. نه امنیت دارند، نه راحتی تنها و تنها غیرت دارند و مردانگی. وای بر آن هایی که بیت المال را غارت میکنند و سهم این مردمان را نادیده می گیرند.
@modiryar
#جملات_برگزیده
#پایگاه_جامع_مدیریار
✍ #هاروکی_موراکامی
چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما این که آدم توسط شخص دلخواهش پیدا شود معجزه است، معجزهای دلنشین!
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مدیریت_شهری
🎞 #کلیپ_کوتاه از مسیر سیل جاری شده در کشور #سوئیس که تمییزتر از آب معدنی است! در تصاویر اگر حرکت ماشین نباشد به دلیل زلال بودن آب سیل قابل تشخیص نیست. سبک آموزش عمومی در این کشور بسیار قابل توجه است. آنقدر تمیز هستند که سیل چیزی برای شستن ندارند تا جلوی درب منازل شهری بیاورد!
@modiryar
#مبانی_تفکرناب
#پایگاه_جامع_مدیریار
⓵ #رهبری:
تولیدکنندگان ناب از نوعی رهبری به نام (شوسا) که تویوتا پیشگام آن بود، استفاده میکنند. شوسا رهبر گروهیست که وظیفه آن طراحی و مهندسی محصول جدید است. شوسا دارای قدرت بسیاری است او فرایندی را هدایت میکند که نیازمند مهارتهای بسیاری است.
⓶ #کارگروهی:
شوسا گروه کوچکی را برای اجرای پروژه تکوین محصول گرد هم میآورد. اعضای این گروه همه از بخشهای اجرایی شرکت هستند؛ نظیر بخشهای ارزیابی بازار، طراحی محصول، مهندسی تولید و عملیات کارخانه.
⓷ #ارتباط_باهم:
در تولید ناب ارتباط میان اعضا بدین شکل است که اعضای گروه رسماً متعهد میشوند که دقیقا کاری را انجام دهند که همه اعضای گروه بر سر آن به توافق رسیدهاند.
⓸ #تکوین_همزمان:
به علت ارتباط میان طراحان بخشهای مختلف محصول، این امکان فراهم میشود تا بخشهای مختلف یک محصول بصورت همزمان حرکت کند. مثلاً در طراحی خودرو، طراح قالب و طراح بدنه با تماس و ارتباطی که با هم دارند به طور همزمان بر روی یک پروژه کار کنند.
⓹ #تفاوت_در_کار_کارخانه:
ایجاد سیستم کانبان که در هر گام تنها قطعاتی ساخته میشوند که باید در گام بعدی فوراً عرضه شوند.
⓺ #عدم_دوباره_کاری:
در کارخانه ناب تقریبا هیچ محوطه دوبارهکاری وجود ندارد.
@modiryar
#انسبانهجالبلاغه
📖 حکمت ۱۴۳
در باب پیری زودرس
۞ الْهَمُّ نِصْفُ الْهَرَمِ.
۞ غم و اندوه نیمى از پیرى است.
@modiryar
#آندره_ژید
مصاحبه با روزنامه #دیلی_تلگرام، سال ۱۹۲۵
✍ #پایگاه_جامع_مدیریار
انسانهای احمق نه از #کتاب خوششان می آید نه از فیلم های مفهومی و نه هر چیز که آنها را وادار به #تفکر کند. انسان های کمی احمق تا حدودی کتاب خوانده اند، البته به دلیل این که بتوانند مدارک تحصیلی خود را تکمیل کنند. انسان های رمانتیک شعر می خوانند، رمان های عاشقانه را دنبال می کنند. انسان های باهوش با معادلات سر و کار دارند، ریاضیات و فیزیک و از این دست.. انسان های پیشرو اما درگیر فلسفه می شوند، همیشه در ذهنشان سوالات بی پاسخ تجمع کرده است، آنها را از نوجوانی شان می توانی بشناسی، گاه سئوالاتی می پرسند که شما را به چالش می کشند و پرده هایی را کنار می زنند که وحشت زده می شوید.
اگر تویی که این را خواندی #نخست_وزیر یا رئیس جمهور کشورت هستی، فرهنگسراها را به انسان های رمانتیک، سیاست را به باهوش ها و آیندۀ میهن را به فیلسوفان بسپار...!
@modiryar
44.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
#گوگل؛ از #بلند_پروازی تا نشر اطلاعات کاربران
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسته بندی های #تجارت_الکترونیک
#پایگاه_جامع_مدیریار
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتابنگار
📔 #جستارهایی_درباب_عشق
✍ #آلن_دوباتن
اگر بتوانیم کجخلقیهای #معشوقِ دلخور خود را همچون یک نوزاد در نظر بگیریم، بهترین لطف را در حق او کرده ایم. در این صورت نسبت به او بخشنده تر، مهربان تر و عاشق تر خواهیم بود. پشت نقابِ بزرگسالی همۀ ما، کودکی است نیازمندِ عاطفه،گذشت، #عشق و ترسیده از تنهایی!
@modiryar