#تمرین_خلاقیت
📸 عکسهای خلاقانه ترکیبی استیون مک منامی
با توسعه امکانات نرمافزارهای ویرایش عکس و به طور خاص #فتوشاپ، انواع ویرایشها و پردازشهای تصویر را مشاهده میکنیم. اما در این میان هنرمندی به نام؛
#استیون_مک_منامی
#Stephen_McMennamy
ایده #خلاقانه و متفاوتی دارد و شکل تازهای از عکسهای ویرایش شده را در سایت و اکانت اینستاگرام خود منتشر میکند. او اسم روش خود را:
#عکس_های_ترکیبی
#ComboPhotos
گذاشته است. هر عکس او از کنار هم قرار دادن دو عکس واقعی تشکیل شده و اتفاقاً اصلاً تلاش نمیکند با استفاده از تکنیکهای دیجیتال، مرز دو تصویر را محو کند. او میکوشد عکسهای متفاوت از سوژههای متنوع را با هم آشتی دهد و در کنار یکدیگر بنشاند و به این شیوه، هویت و معنایی جدید خلق کند.
#خلاقیت
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
📸 عکسهای خلاقانه یک مرد عاشق کتاب
▪️امروز میخواهیم به شما هنر فردی به نام #جیمز_تروینو را معرفی کنیم. او صاحب یک کتابخانه خوب است و روز به روز بر تعداد ۱۱۰۰ کتابش هم اضافه میکند. او تصمیم گرفت اکانتی با موضوع کتاب برای خودش بسازد و اسمش را bookstagrammer بگذارد.
▪️وی به جای شیوه معمول درج کاور کتابها و نوشتن چند جمله توضیح در مورد هر کتاب، کاری که او میکند این است که هر بار کتابها را طوری چینش میکند و در کنار هم قرار میدهد که یک صحنه و سوژه بدیع و دلربا برای #عکاسی ایجاد میکند. گویی که در حال عشقورزی با کتابهاست.
#کتابنگار
#خلاقیت
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
جاهلیت مدرن و نیاز بشریت به پیامبراعظم(ص)
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
منبع: #روزنامه_خراسان، شماره ۱۸۳۲۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
جاهلیت مدرن و نیاز بشریت به پیامبراعظم(ص) ✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی منبع: #روزنامه_خراسان، ش
جاهلیت مدرن و نیاز بشریت به پیامبراعظم(ص)
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️تاریکی و ظلمت، شرک و کفر، جنگ و خونریزی، نابرابری و بی عدالتی، کینه و دشمنی و ... همه جا را فرا گرفته است. دیگر #انسانیت و اخلاق معنایی ندارد. محبت بی معناست. ارزش های اخلاقی حلقه مفقوده زندگی بشریت است. دختران حق زندگی ندارند و باید زنده به گور شوند ولی تعداد زیاد پسران نشانه خوبی برای هر خانواده است. با کوچک ترین سوءتفاهمی جنگ های خونین و بی پایان رخ می دهد.
▪️اشرافی گری تنها ملاک شایستگی است. سیاه پوستان برده اند و نژاد پست تر و بردگان از حداقل حقوق اجتماعی بی بهره اند. شکنجه ضعیفان امری طبیعی است و بالاخره انسان گرگ انسان است. این ها همه و همه تنها گوشه ای از ویژگی های دوره خاصی از تاریخ است؛ عصر جاهلیت. #روح_انسان به واسطه انتسابش به آستان ربوبی در غایت ظرافت و حساسیت است. اما چگونه است که تباهی همه جا را فرا گرفته است و چگونه می توان بشریت را احیا نمود؟
▪️خداوند برای نجات انسان ها از گمراهی و برای هدایت بشر «رحمةللعالمین» را به آفرینش عنایت فرمود. عالی ترین نمونه اخلاق و تربیت و والاترین الگوی کمالات انسانی برانگیخته می شود تا به مصداق آیه شریفه «ولکم فی رسول ا... اسوة حسنه» اسوه ای حسنه، نعمت آفرینش را کامل نماید. #پیامبر_اسلام(ص) هم او که برای همه عزیز و دوست داشتنی است و هم او که (محمدامین) است، همچون خورشید تابان در آسمان انسانیت می درخشد و کالبد ارزش های والای اخلاقی و کمالات و سجایای انسانی را روح می بخشد.
▪️الگویی به تمام معنا از جمیع #کمالات و امتیازاتی که یک انسان در همه ابعاد وجودی خود می تواند داشته باشد در زندگی پرعظمت آن حضرت ترسیم شده است که برای همیشه چون مشعلی فروزان فرا راه آدمیان پرتوافشانی می نماید. محمد، پیشوای عظیم الشأن اسلام بسیار با ابهت بود، در دل ها جای داشت، عزیز و گرامی بود و قلب ها را تسخیر کرده بود. به زیبایی و پاکیزگی آراسته بود. در تنهایی محزون و متفکر و در میان جمع بشاش و گشاده رو بود و غالبا تبسمی بر لب داشت.
▪️کسی نتوانسته است و نمی تواند او را آن چنان که هست بشناسد. هیچ نویسنده و خطیب توانایی یارای ادای حق مطلب در وصف ابعاد شخصیت و خلق و خوی پیامبر اسلام(ص) را ندارد. وجود شریف #حضرت_محمد(ص) که بهانه خلقت است فصل جدیدی در زندگی بشریت بوجود می آورد. تعالیم گسترده آن حضرت همچو خورشید در شب های تاریک و ظلمانی تابید و انسانیت را احیا کرد. در روزگاری که اشرافی گری ملاک ارزش انسان ها بود، زواید معیشت را از زندگی خود حذف کردند و با وجود این که با کوچک ترین اراده می توانستند خزاین عالم را در اختیار داشته باشند، ساده و بی آلایش بودند. در دوره ای که دختران زنده به گور می شدند ایشان دختر خود را تکریم کردند و بر دستانش بوسه زدند.
▪️برادری و برابری را جایگزین برده داری و #نژادپرستی کردند. جنگ های خونین و درازمدت را به مودت و دوستی مبدل و دو قبیله اوس و خزرج را که سالیان سال با هم در جنگ بودند را به صلح و دوستی رهنمون کردند. خداپرستی و وحدانیت را جایگزین شرک و بت پرستی نمودند و قلب انسان ها را با نور خدا روشن و منور ساختند. در عصر بی سوادی و جهالت مردم را به کسب علم و دانش توصیه می کردند؛ «حتی اگر در چین باشد».
▪️این تنها قطره ای از دریای نعمتی بود که «ارحم الراحمین» با عطای «رحمةللعالمین» به بشریت کرامت کرد. نعمتی بزرگ که تنها خدا به خاطر عطای او بر مومنین منت نهاد. «لقد من ا... علی المومنین اذ بعث فیهم رسولا من انفسهم». و اما امروز؛ در عصر فراصنعتی و در هزاره سوم که پیشرفت های قابل توجهی در صنعت و تکنولوژی بوجود آمده است نیز بشر در جاهلیت به سر می برد؛ #جاهلیت_مدرن.
▪️جاهلیتی که به برکت! استعمار و استثمار اخلاقی و فرهنگی غرب به وجود آمده است. جاهلیتی که به واسطه زیاده خواهی و دنیاطلبی ایجاد شده است. امروز نیز ارزش های اخلاقی در جوامع مختلف رنگ باخته است. جاهلیت مضاعف نیز دختران را زنده به گور می کند اما نه جسم آن ها بلکه روان و شخصیت و عفت آنان را. در عصر جدید هم شاهد جنگ های خونین طولانی هستیم اما این بار با شعار #دموکراسی و بشردوستی. در عصر جدید هم شاهد شکنجه ضعیفانیم اما این بار در زندان «ابوغریب» یا «گوانتانامو».
▪️پس باید بار دیگر دست به دامن «شمع جمع آفرینش» شویم. پیامبر رحمت و مهربانی ها دوباره باید گوشه چشمی به انسان ها بیندازد و حیات بخش اخلاق و کمال باشند. اکنون که در ظلمت و تاریکی خورشید تابناک #پیامبر_اعظم(ص)، فروزان شده است باید تلاش کنیم تا زمینه ظهور و بروز سیره حضرت فراهم شود. مقوله ای که تنها باید شرایطش را فراهم کنیم تا فرزند موعودش مهدی(عج) بیایند و احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) باشند.
✍ منبع: #روزنامه_خراسان، شماره ۱۸۳۲۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ دایره نتوانستن های خرید مردم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، مورخ چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹، شماره ۸۶۵
#خوبیهای_مردم
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ دایره نتوانستنهای خرید مردم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️#تورم و فشار اقتصادی در کشور ما همیشه باعث آزار و ایجاد محرومیت برای مردم بوده و هست. اما آن چه در یکی دو سال اخیر این مسأله را بسیار شدیدتر، وخیم تر و غیر قابل تحمل نموده است سو مدیریت، تحریم های ناجوانمردانه و اثرات سو کرونا بر اقتصاد کشور است که تمامی درهای گشایش اقتصادی را بسته و روز به روز مردم را با مشکلاتی بیشتر و بعضاً غیر قابل حل مواجه نموده است.
▪️هر کدام از ما به سهم خود مجبور شده ایم در جاهایی به نسبت گذشته خویش از برخی خواسته های معقول مان به خاطر محدودیت های جدید #اقتصادی گذر کرده و آن ها را نادیده بگیریم. اگر این روند همین گونه ادامه یابد مجبور خواهیم شد دایره نتوانستن های خرید خود را گسترده تر کنیم و خواه یا ناخواه از بسیاری نیازهای خود چشم پوشی نماییم.
▪️البته تا زمانی که این مسأله و مشکلات اقتصادی گریبان نیازهای اساسی ما را نگرفته است به گونه ای خود را اداره و نداشتن ها را تحمل می کنیم ولی در آن زمان که دامنه مشکلات فرآیند تأمین نیازهای اساسی #زندگی را نیز با چالش مواجه سازد دیگر کار سخت و غیر قابل تحمل خواهد شد. که با روند فعلی متأسفانه هر روز تعداد بیشتر از خانوادها درگیر این مسأله می شوند و گویی اقتصاد بیمار کشور می خواهد روح زندگی را از مردم بگیرد.
▪️این که دولت در بسیاری از موارد اقتصادی ناکارآمد بوده و فساد اداری و مالی در حوزه های مختلف از قبیل؛ بورس، تولید، توزیع، دلالی، احتکار و ... فراوان است شکی نیست اما به هر حال نمی توان اثر عواملی همچون #تحریم، کرونا و یا فشارهای بیرونی را انکار کرد. این که توقع داشته باشیم که مردم همواره صورتشان را با ضرب سیلی سرخ نگاه داشته و خم به ابرو نیاورند توقعی بیجاست. باید تدبیر به کار آید و امید واقعی مبتنی بر عمل در دل مردم زنده شود تا بتوانیم از این پیچ تاریخی عبور کنیم.
▪️اما در این میان مردم هم نسبت به هم وظایفی دارند که خصوصاً در ایامی همچون روزهای پایانی سال اهمیت آن خیلی بیشتر می شود. به ویژه این که در روزهای آغازین سال آینده ماه مبارک رمضان نیز شروع می شود و مقوله تأمین #نیازهای_اساسی مردم چالشی جدی تر خواهد بود. پس باید حواسمان بیشتر به یکدیگر باشد، هوای هم را داشته باشیم و در تنگناها و مشکلات دیگران شکرانه آسایش خویش را با انفاق بیشتر و دست و دلبازی به جاآوریم.
▪️سراغ یکدیگر برویم، از هم خبر بگیریم، جویای احوال هم بشویم تا بتوانیم عندالزوم مشکلات را با کمک رسانی و به صورت مشارکتی حل و فصل نماییم. نباشد برادر، خواهر، دوست، فامیل، همسایه و یا خانواده ای از وابستگان ما دچار مشکلات معیشتی باشند و در تأمین مخارج خود با محدودیت های فراوان روبرو باشند و ما از آن بی خبر باشیم. که این اتفاق مسلمانی و #انسانیت ما را مخدوش می کند و قطعاً در محضر خداوند متعال مورد بازخواست قرار خواهیم گرفت.
▪️بی شک #کمک_های_مومنانه، انسان دوستانه و مهربانانۀ ما به همدیگر علاوه بر اینکه سبب رفع مشکلات مردم و یا کاهش اثرات نامطلوب آن می شود در زندگی ما هم باعث ایجاد برکت و افزایش رزق می گردد که این وعده خداست برای انفاق گران.
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، مورخ چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹، شماره ۸۶۵
#خوبیهای_مردم
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar