ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش.mp3
1.81M
ثعبان1، یک تیربار سبک انفرادی بوده که در حقیقت محصول بهینهسازی تیربار سبک هجومی است. این تیربار در دوران دفاع مقدس بهصورت غنیمتی در اختیار سپاه پاسداران قرار گرفت و بعداً بهدلیل مشکلاتی که در زمینه مسلح شدن داشت از رده خارج شد. با تغییراتی که در صفحه خوراکدهنده، قبضه، قنداق، لوله و سیستم چکاننده این سلاح رخ داده، وزن آن نسبت به نمونه روسی 1 کیلوگرم کاهش پیدا کرده است. ثعبان از کالیبر 62/ 7*39 سلاح کلاشنیکف بهره میبرد و با جعبههای 100 و 200فشنگی تغذیه میشود، البته با استفاده از کوله حمل مهمات میتوان ظرفیت مهمات همراه این سلاح را به 700 فشنگ افزایش داد. این سلاح همچنین به یک سامانه نشانهروی رددات برای افزایش دقت در تیراندازی مجهز شده است. بهجای روپوش لوله قدیمی این سلاح نیز یک ریل برای نصب تجهیزات تعبیه شده است. این سلاح همچنین به یک هندگار با قابلیت تبدیل به دوپایه برای راحتی رزمنده و ثبات در تیراندازی هجومی و ثابت تجهیز شده است. کنار اینها، نوعی شعلهپوش برای این سلاح طراحی شده است تا هم اثر کاهش برد سلاح بر اثر کوتاه شدن لوله را جبران کند و هم عقبنشینی و صدای سلاح در تیراندازی را کاهش دهد. ثعبان1 تمامی تستهای خود را با موفقیت پشتسر گذاشته و قرار است در اختیار یگانهای واکنش سریع نیروی زمینی قرار گیرد. نوع جدید این سلاح نیز امکانسنجی شده و تا پایان سال 99 بهشکل کاملاً بومی به مرحله تولید خواهد رسید. ثعبان5 سلاحی سبکتر، با نواخت تیر بالاتر، دقت بهتر و متناسب با ارگونومی رزمنده ایرانی طراحی میشود.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای لشکر صاحب (عج) زمان آماده باش آماده باش...
تیربار ثعبان یک
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
هدایت شده از شاخص
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان عجیب یک کاخ، از حمام شیر تازه تا اتاق تریاک و حرمسرای مردانه!!
♦️ تصاویری از کاخ اشرف پهلوی، شهرستان نور مازندران
♦️روایت بخشی از زندگی اشرف پهلوی خواهر شاه
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
جنگ جهانی غذا 20
این ثروت عظیم دامنهی نفوذ خاندان راکفلر را در آمریکا گسترش داد. بسیاری از شخصیتهای آمریکایی که از (دستکم) دهه 1930 میلادی تاکنون به پستهای کلیدی دست پیدا کردهاند، بهنوعی در این بنیاد «خیریه» یا سازمانهای تابعه آن فعالیت داشته یا از کمکهای آن استفاده کردهاند. در بین سیاسیون، مشهور است که بنیاد راکفلر بهنوعی رختکن مسئولین کاخ سفید برای ورود به عرصه قدرت بهشمار میرود!این بنیاد دارای بخشهای مطالعاتی پیشرفتهای در زمینهی مطالعات استراتژیک، روانشناسی، جامعهشناسی و رسانه است. این بخشها در زمینهی شناخت چالشهای آمریکا و تدوین راهبردها و سیاستهای جهانی این کشور فعالیت میکنند.
وقف ستاد سازمان ملل
بررسی نقش مؤثر این بنیاد در تشکیل نهادهای فراملی و جهانی، میتواند بسیار شیرین و جذاب باشد، اما به جهت حفظ پیوستگی مطالب در این پرونده، از پرداختن تفصیلی به این موضوع خودداری میکنیم. تنها بهعنوان مشت نمونه خروار، جالب است بدانیم که «ستاد سازمان ملل متحد» موقوفهی خانواده راکفلر است! ساختمان سازمان در نیویورک در سالهای 1949 و 1950 میلادی در کنار «ایست ریور» (7) بنا شد. زمین این ملک را جان دی راکفلر جونیور (8) به قیمت 8.5 میلیون دلار خرید و پس از احداث بنا توسط فرزندش نلسون راکفلر (9) آن را به سازمان ملل متحد اهدا کرد.این سطح از قدرت، تصمیمات سازمان ملل را بهکلی تحتتأثیر منویات این بنیاد قرار داد. در ادامه برای روشن شدن موضوع به یک نمونه اشاره میشود:
در روزهای ابتدایی دیماه 1395، پس از تصویب تنها قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه اسرائیل درخصوص محدودیت شهرکسازی این رژیم (که برای اولین بار طی 4 دهه توسط آمریکا وتو نشد!) کامران نجفزاده از نیویورک گزارش داد که بنیاد راکفلر بهخاطر این مصوبه، کمکهای مالی خود به این نهاد بینالمللی را محدود کرده است!
در این زمینه مثالهای فراوان دیگری نیز وجود دارد که نشان میدهد حاتمبخشی این بنیاد، بیدلیل نبوده و استیلای این خانواده بر سازمانملل و نهادهای تابع آن را کاملاً تضمین کرده است. در بخشهای بعد خواهیم دید که گزینش رؤسای نهادهای بینالمللی، کاملاً باید زیر نظر این بنیادها صورت گیرد تا آن نهاد را در اختیار اهداف جهانی این بنیادها قرار دهد. (10)
آیا خاندان راکفلر یهودی هستند؟
در سلسله مباحث مربوط به یهودیان مخفی دیدهایم که بسیاری از یهودیان دنیا تلاش میکنند آیینشان را مخفی نگه دارند. درباره خانواده راکفلر میتوان گفت که گرچه یهودی بودن آنان در هالهای از ابهام قرار دارد و محل اختلاف است، اما همبستگی عمیق آنان با یهودیانِ برجسته و کنشهای هماهنگشان با شبکه یهود از گزارههای قطعی است. لذا متد کنشهای این خانواده، یهودی بودن یا نبودن آنها را در درجات بعدی اهمیت قرار میدهد. ذیلاً شواهدی آورده شده که انگارهی یهودی بودن و جهانروا بودن مکتب این خانواده را تقویت میکند.
این خاندان خود، دینشان را «مسیحی پروتستان» معرفی میکنند و ریشهی 500 سالهشان را (مانند دو خانواده مورگان و روچیلد) از سرزمین ژرمنها میدانند؛ گرچه برخی گزارشها مدعی هستند ریشهی آنان از یهودیان سفاردی (11) و خاستگاه آنان مناطقی از اسپانیا و پرتغال است.
درباره مکتبی بودن و تعصبات تند مذهبی این خاندان، شواهد زیادی در دست است؛ برای نمونه بررسی شجرهنامه راکفلرها از قرن 16 میلادی نشان میدهد این خاندان طی چهار سده اخیر اسامیای روی فرزندان خود مینهادند، که یک خانواده متعصب مذهبی یهودی ممکن است این اسامی را بهکار ببرد. (12)
البته طبعاً شواهدی اینچنین (به همراه ادعاهای پرشمار و بدون سندی که در این زمینه وجود دارد) برای اثبات یهودی بودن این خاندان کفایت نمیکند؛ ضمن اینکه پیوند وثیق این خانواده با محافل خاص اوانجلیستی [13]، کابالیستی [14]، فرقههای ایلومیناتی [15] و سایر نحلهها و فرقههای آخرالزمانی و جهانروا اهمیت کیش مذهبی این خاندان را درجات بعدی اهمیت قرار میدهد. عبدالله شهبازی، مورخ و جریانشناس معاصر نیز درباره آیین این خاندان معتقد است:
«مستندی درباره یهودی بودن راکفلرها وجود ندارد. خیلی مهم هم نیست. شبکه بانکداری آمریکا کلاً در اختیار خاندانهایی مانند مورگان بوده که اصالتاً آلمانی هستند و به احتمال قوی یهودیتبار. به هر حال مستند قابل اتکاء وجود ندارد.»
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دستور پدافندی فرمانده در مورد کرونا.mp3
2.76M
فرمان پدافندی امام خامنه ای فرمانده تمدن مهدوی در مورد آفند کرونایی تمدن شیطان...تا چه مقدار عمل کردید؟
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دعای هفتم صحیفه سجادیه.mp3
4.05M
فرمان پدافندی واجب الاجراست...
ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش...
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 21
دیوید راکفلر [17] خود در سال 2002 در کتاب خاطراتش تصریح میکند:
«توصیف من و خانوادهام این است که ما بهعنوان «انترناسیونالیست» [18]، همداستان عدهای دیگر در جهان، برای ساخت یک جهان با ساختار یکپارچهتر سیاسی و اقتصادی هستیم. اگر اتهام ما این است، من ایستادهام و به آن افتخار میکنم.» [19]
در گزارشی دیگر گلوبال ریسرچ [20] در این زمینه نوشت:
دیوید راکفلر در خلال صحبتهایش در نشست بیلدربرگ (Bilderberg) سال 1991 میلادی درخصوص اهمیت حضور رسانهها در چهار دهه گذشتهی این کنفرانس گفت:
«واشنگتن پست، نیویورک تایمز، مجله تایم و دیگر نشریات بزرگ که مدیران آنها در تمام 40 سال گذشته در جلسات ما حضور داشتند، بهخاطر وعدههای از روی بصیرتشان مورد احترام هستند. این برای ما غیرممکن مینمود که نقشهی خود را برای جهان، بدون روشنگری این مجلات پیش ببریم. اما اکنون جهان برای یک دولت جهانی آمادهتر است؛ حاکمیتی فراملی متشکل از نخبگان و بانکداران جهان قطعاً از حکومتهای ملیِ تجربهشده در قرنهای گذشته بهتر است.» [21]
به هر رو گام برداشتن راکفلرها در مسیر جهانیسازی همراه و همنوا با سایر معتقدان به حکومتداری جهانروا، روشن و مبرهن است. در ادامه به مواردی از تمهیدات و کنشهای این خانواده در راستای تشکیل حکومت واحد جهانی اشاره خواهد شد.
الف. همکاری راکفلرها در تشکیل اسرائیل
خانواده راکفلر در تشکیل اسرائیل همکاری راهبردی داشتهاند. دلیل این مسأله دقیقاً روشن نیست، اما بهطور قطع تنها «همسویی مذهبی» یا «یکسانی اهداف راهبردی» میتواند چنین ارتباط نزدیکی را شکل دهد. برخی پژوهشگران در مطلبی در این خصوص مینویسند:
«ویلیام بلاکستون (1841ـ1935) ثروتمند، جهانگرد و بشارت دهنده «اِوانجیلی و یکی از مهمترین شخصیتهای مسیحی – صهیونیستی آمریکایی است که این جنبش را [در آمریکا] تأسیس کردند.
ویلیام بلاکستون از همان کودکی شیفته خواندن عهد قدیم و پیگیری پیشگوییهایی بود که در این کتاب درباره ظهور مسیح ذکر شده بود. او که با ساخت و ساز و سرمایهگذاری در این زمینه، ثروت هنگفتی به دست آورده بود، اعتقاد داشت، این ثروت بیجهت به او داده نشده، به همین دلیل مسئولیت فراهم ساختن زمینههای ظهور مسیح را برعهده گرفت. با توجه به موارد یاد شده، رهبری جنبشی را که هدف آن بازگرداندن یهود به فلسطین قبل از ظهور مسیح بود، عهدهدار شد.
بلاکستون فعالیتهای خود را با نوشتن کتاب «یسوع میآید» که در سال 1878م منتشر شد، آغاز کرد. کتاب یاد شده تأثیر بسیار زیادی بر پروتستانیسم انجیلی آمریکا گذاشت. این کتاب تبدیل به یکی از مهمترین کتابهایی شد که «آرمانگرایی صهیونیستی» را در چارچوب اعتقاد به «عصر هزاره خوشبختی» منعکس میکرد.
این کتاب، بیش از هر کتاب دیگری که در زمینه ظهور مسیح به چاپ رسیده بود، توانست توجه رهبران و روحانیون مسیحی را به بازگشت مسیح جلب کند. از جمله این افراد میتوان به «ملویل فولر» قاضی بزرگ و استاندار ایالتها و نماینده کنگره آمریکا اشاره کرد. در میان این افراد روحانیون پروتستان، کاتولیک، سرمایهداران و سیاستمدارانی از قبیل «دی پونت»، «مورگان»، «جان راکفلر»، «ویلیام راکفلر»، «راسل زیگ» و «چارلز اسکوبنر» نیز به چشم میخوردند…
در سال 1891، بلاکستون «درخواستی» برای «بنیامین هاریسون»، رئیسجمهور آمریکا نوشت و در آن از او خواست، جهت بازگرداندن یهودیان به فلسطین وارد عمل شود. او این درخواست را به امضای 413 تن از شخصیتهای برجسته مسیحی آمریکا رساند. در میان این افراد، امضای بزرگ خاندان راکفلر در آن زمان، یعنی «جان راکفلر» نیز دیده میشد.» [22]
ب. صهیونیستهای کلاسیک و برجسته در رأس بنیاد راکفلر
حرکت شانهبهشانه یهودیانِ شناخته شده با این بنیاد نیز قابل توجه است؛ همواره صهیونیستهای شاخص و شناختهشده بینالمللی مسئولیت ردههای بالای این بنیاد (از جمله مدیریتعامل، عضویت و ریاست هیئت مدیره و مسئولیت در هیئت امنا) را برعهده داشته و دارند. در ادامه به سه نفر از این افراد اشاره میشود:
هنری کیسینجر
یکی از این یهودیان شناخته شده، هنری کیسینجر [23] است. این فرد، قطعاً یهودی است و نماد صهیونیستهای آمریکایی بهشمار میرود. وزن فردی او (جدای از نهادها و تشکیلات یهود) چنان بالاست که در کنار نهادهای شناختهشده بینالمللی، عضوِ حقیقیِ کنفرانس «بیلدربرگ» است. ویکیپدیا کیسینجر را یهودی آلمانیتبار معرفی میکند و مینویسد:
«کیسینجر، در سال 1923 در دوران جمهوری وایمار، در بایرن آلمان در خانواده یهودی آلمانیتبار متولد شد.» [24]
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 22
راکفلر درخصوص ارتباط کیسینجر و خودش ادامه میدهد:
«ارتباط او با برادران راکفلر تا آنجا تنگاتنگ شد که کیسینجر به هیئت امنای بنیاد برادران راکفلر دعوت شد.» [25]
اما کیسینجر تنها صهیونیست کلاسیک در جمع راکفلرها نبوده و نیست.
جودیت رودین
مدیرعامل بنیاد راکفلر طی دوازده سال (2005-2017) خانم جودیت رودین [26] بوده است. جودیت (= جهودیت: نام یهودی) 73 ساله در سال 2005 به بنیاد راکفلر پیوست. وی که در فیلادلفیا در خانوادهای یهودی به دنیا آمده، مدارج ترقی را یکی پس از دیگری تا مدیرعاملی بنیاد راکفلر طی کرد.
ژاکوب هرار
در نمونهای دیگر میتوان از ژاکوب (یعقوب) جورج هرار [27] بهعنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سابق راکفلر نام برد. سایت راکفلر درباره او نوشت:
«ژاکوب هرار بهسرعت سلسله مراتب موفقیت را در این بنیاد طی کرد. هرار در سال 1951 به سمت معاون بخش کشاورزی، در سال 1955 به سمت مسئول این بخش، در سال 1959 بهعنوان معاون مدیرعامل و در سال 1961 به سمت «امین» و مدیرعامل بنیاد راکفلر برگزیده شد و تا سال 1972 در این سمت باقی ماند. او پس از بازنشستگی در خلال سالهای 1973 تا 1979 ریاست شورای حکومتی راکفلر را بر عهده داشت.» [28]
به این ترتیب گرچه دین خاندان راکفلر در هالهای از ابهام قرار دارد؛ اما روشن است که این خانواده و تشکیلاتشان، با فرقههای آخرالزمانی و همچنین یهودیان و صهیونیستهای برجسته، ارتباطی وثیق دارند.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 23
تاریخچه حضور راکفلرها در ایران
این خانواده پیش از انقلاب با شاه مخلوع ایران پیوند عمیق اقتصادی و سیاسی داشتند. در همین راستا شاه بخش قابل توجهی از پول نفت ایران را در بانکها و مؤسسات تجاری راکفلرها سرمایهگذاری کرده بود. این روابط به پیوند عمیق میان دیوید راکفلر و هنری کیسینجر با شاه ایران منجر شد. مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر درخصوص ارتباط شاه مخلوع ایران با کیسینجر و خانواده راکفلر مینویسد:
«روابط شخصی خاندان پهلوی و جمهوریخواهان در نزدیکی بیشتر آنها به یکدیگر مؤثر بود. بهعنوان مثال میتوان به عضویت کیسینجر در بنگاه اقتصاد راکفلرها و مراوادت این بنگاه اقتصادی با پهلویها اشاره کرد. مسئلهای که موجب شده بود تا کیسینجر – حتی برخلاف توصیهی وزارت دفاع آمریکا که با فروش بدون محدودیت سلاح به شاه مخالف بود – به سیاستمداران آمریکا توصیه نماید که در اینباره باید دست شاه را باز گذاشت.» (1)
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دعای عهد.mp3
1.99M
دعای عهد
خدایا ای پروردگار نور بزرگ و پروردگار کرسی بلند و پروردگار دریای جوشان و فرو فرستنده تورات و انجیل و زبور و پروردگار سایه و حرارت خورشید و نازل کننده قرآن بزرگ و پروردگار فرشتگان مقرّب و پیامبران و رسولان.
خدایا از تو میخواهم به ذات بزرگوارت و به نور روی نوربخشت و فرمانروایی دیرینهات، ای زنده و پا برجای دائم، از تو میخواهم به حق نامت که به آن آسمانها و زمینها روشن شد و به حق نامت که پیشینیان و پسینیان به آن شایسته میشوند، ای زنده پیش از هر زنده، ای زنده پس از هر زنده، ای زنده در آن وقتی که زندهای نبود، ای زنده کننده مردگان و میراننده زندگان، ای زنده، معبودی جز تو نیست؛
خدایا برسان به مولای ما امام راهنمای راهیافته، قیام کننده به فرمانت که درودهای خدا بر او و پدران پاکش، از سوی همه مردان و زنان مؤمن، در مشرقهای زمین و مغربهایش، همواریها و کوههایش، خشکیها و دریاهایش و از طرف من و پدر و مادرم، از درودها به وزن عرش خدا و امتداد کلماتش و آنچه دانشش برشمرده و کتابش به آن احاطه یافته.
خدایا در صبح این روز و تا زندگی کنم از روزهایم، برای آن حضرت بر عهدهام، عهد و پیمان و بیعت تجدید میکنم که از آن، رو نگردانم و هیچگاه دست برندارم. خدایا مرا، از یاران و مددکاران و دفاعکنندگان از او قرار ده و از شتابندگان به سویش، در برآوردن خواستههایش و اطاعتکنندگان اَوامرش و مدافعان حضرتش و پیشگیرندگان به سوی خواستهاش و کشتهشدگان در پیشگاهش؛
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دعای عهد
خدایا اگر بین من و او مرگی که بر بندگانت حتم و قطعی ساختی حائل شد، کفن پوشیده از قبر مرا بیرون آور، با شمشیر از نیام برکشیده و نیزه برهنه، پاسخگو به دعوت آن دعوتکننده، در میان شهرنشین و بادیهنشین. خدایا آن جمال با رشادت و پیشانی ستوده را به من بنمایان و با نگاهی از من به او، دیدهام را سرمه بنه و در گشایش امرش شتاب کن و راه آمدنش را آسان گردان و شیوه و روشش را وسعت بخش و مرا به راهش درآور و فرمانش را نافذ کن و پشتش را محکم گردان،
خدایا به دست او کشورهایت را آباد کن و بندگانت را به وسیله او زنده فرما، به درستی که تو فرمودی و گفتهات حق است که: «در خشکی و دریا به سبب آنچه [از اعمال زشت]که مردم به دست خود مرتکب شدند تباهی و فتنه آشکار شده است»، خدایا ولیات و فرزند دختر پیامبرت که به نام رسولت نامیده شده، برای ما آشکار کن تا به چیزی از باطل دست نیابد، مگر آن را از هم بپاشد و حق را پابرجا و ثابت نماید؛
خدایا او را قرار ده پناهگاهی برای ستمدیدگان از بندگانت و یاور برای کسی که یاری برای خود جز تو نمییابد و تجدیدکننده آنچه از احکام کتابت تعطیل شده و محکمکننده آنچه از نشانههای دینت و روشهای پیامبرت (درود خدا بر او و خاندانش)رسیده است و او را قرار ده، خدایا، از آنان که از حمله متجاوزان، نگاهش داری،
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دعای عهد
خدایا پیامبرت محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) را به دیدار او و کسانی که بر پایه دعوتش از او پیروی کردند شاد کن و پس از او به درماندگی ما رحم فرما، خدایا این اندوه را از این امت به حضور آن حضرت برطرف کن و در ظهورش برای ما شتاب فرما که دیگران ظهورش را دور میبینند و ما نزدیک میبینیم، به مهربانیات ای مهربانترین مهربانان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حاج مسعود پیرایش:
@hajmasoudpirayesh
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 24
این مؤسسه در ادامه خاطرنشان میکند:
«در فاصله بین دیماه 1357 تا مرداد 1359 یعنی دورانی که شاه در ایام سرگردانی پس از فرار به سر میبرد و سرانجام غم فقدان تاج و تخت و بیماری مهلک جانش را در قاهره گرفت، تنها تعداد معدودی از دوستان خارجی او در کنارش مانده بودند. هم دولتها و هم مقامات سیاسی و اقتصادی خارجی دریافته بودند که آفتاب عمر سیاسی شاه بر لب بام است و ستاره اقبالش رو به خاموشی. کشورهای گوناگونی که شاه همواره بر رابطه قوی خود با آنها میبالید و آن را نشانهای از قدرت ایران معرفی میکرد از میزبانی او سرباز میزدند. حتی ایالات متحده آمریکا که در دو دهه پایانی حکومت پهلوی، متحد استراتژیک و همهجانبه این حکومت محسوب میشد نیز در حمایت از شاه بیمار ایران تردیدهای جدی وارد کرده بود. در چنین وضعیتی و در حالیکه شاه بین مصر، پاناما، مراکش، آمریکا و باهاما در رفت و آمد بود، یکی از معدود افرادی که پشتیبان شاه و خانوادهاش بود «دیوید راکفلر» از خاندان شناخته شده و فوق ثروتمند راکفلر بود. (2) هم او بود که در رایزنی با کارتر، زمینهی سفر درمانیِ هرچند کوتاهمدت شاه به آمریکا را فراهم کرد. همچنین با مشاهده عدم تمایل دولت آمریکا به تداوم میزبانی از شاه بی تاج و تخت ایران، کمکهای پزشکی و حمایتهای امنیتی قابل توجهی را برای دوست قدیمی خود فراهم کرد.» (3)
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلتنگی غروب امروز...
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 25
مؤسسه مطالعات تاریخ معاصرمیافزاید:
«دیوید راکفلر و کیسینجر بر حمایت کاخ سفید از شاه که آواره شده و تعلیقی خوفناک را تجربه میکرد تأکید داشتند. سفارت آمریکا در ایران به کاخ سفید اعلام کرد که شاه را نپذیرد. با این حال، رایزنیهای دیوید راکفلر و کیسینجر باعث شد تا سرانجام با آمدن شاه به آمریکا موافقت شود… بعدها عیان شد که یکی از دلایل این رایزنی، سهامدار بودن این دو در بانک «چیس منهتن» بود که بخش عمدهای از دوازده میلیارد دلار پول ایران در آن ذخیره شده بود. میزان نفوذ راکفلر در محافل آمریکایی، کارتر را هم وسوسه کرد تا در آستانه انتخابات ریاستجمهوری، با نظر او موافقت کرده و اجازه ورود شاه به آمریکا را بدهد.» (4)
این شرایط نشان میدهد رابطهی شاه بلندپرواز ایران با قدرتمندترین کانونهای سیاسی و اقتصادی در ایالات متحده، توسط بازوهای اجرایی خاندان راکفلر و مشاوران آنها عملیاتی میشد. مشاوران و نزدیکانی که گاه مانند هنری کیسینجر تا بالاترین ردههای دیپلماسی آمریکا نیز صعود کرده بودند.
مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر درخصوص عمق قرابت و دوستی شاه و خاندان راکفلر میافزاید:
«برادران راکفلر (نلسون، دیوید و جان) بارها در سالهای دهه 50 شمسی به ایران سفر کرده و با شاه و مقامات سیاسی و اقتصادی ایران جلسات پر تعدادی داشتند که حتی تا آستانه انقلاب هم ادامه داشت. گفته میشد راکفلرها تنها آمریکاییهایی بودند که قرار ملاقاتشان با شاه پیش از سفرشان به ایران هماهنگ میشد. دیدار با راکفلرها هم از برنامههای ثابت شاه در سفرهایش به آمریکا بود. از سوی دیگر «هنری کیسینجر» بهعنوان یکی از نزدیکان و مشاوران خاندان راکفلر هم در رایزنی با نمایندگان کنگره از حامیان شاه ایران بود. زمانی هم که کیسینجر در دوران ریاست جمهوری «نیکسون» و «فورد» بر کرسی اول سیاست خارجی آمریکا نشست، این فرایند بیشتر تقویت شد… هرچند تلاشهای وی برای ورود شاه به ایالات متحده به ضرر آمریکا و شخص کارتر تمام شد و دانشجویان ایرانی که از ورود شاه به آمریکا عصبانی بودند، سفارت این کشور در ایران را تسخیر کردند. امری که در ناکامی کارتر در جلب دوباره آراء آمریکاییان تأثیر بسیاری گذاشت.» (5)
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دعای یامن ارجوه.mp3
1.15M
امام خامنه ای : باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد ماه رجب بشویم. ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما به عنوان ایّام برجسته معرّفی شده اند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 27
همچنین گروه تلویزیونی «ثریا» در سال 1395، با تهیه برنامه «پدرخوانده» پرده از اسناد متقنِ اقدامات 12 سالهای برداشت که خاندان راکفلر، با تعریف پروژهای با نام «ایران پروجکت» طی دهه 1380 و 1390 شمسی، با طرفهای ایرانی خود برای نفوذ به سلسلهمراتب حاکمیتی ایران، بارها بهصورت محرمانه دیدار و گفتگو کردهاند. (6) کار راکفلرها هرگز به این سطح محدود نمیشود. این بنیاد تلاش کرده با نفوذ تا بالاترین ردههای سیاسی کشور، منویات سیاسی و اقتصادی خود را پیگیری کند.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 28
از مهمترین راهبردهای ابرکمپانیهای آمریکایی برای تسلط بر کشورهای دنیا طی 120 سال اخیر، «تسلط بر دانش و علوم نوین» بوده، و همچنین فعالیتهای دانشی در عرصه علوم بینرشتهای نیز از ابتدای «قرن بیستم» در دستور کار آنها قرار داشته است. چه اینکه تسلط بر «حیات گیاهی» سرزمینهای مختلف، مستلزم تسلط بر ابعاد گوناگون حیات بود که بهوسیلهی دانش «ژنتیک گیاهی» محقق میشد.
آنچه می خوانید، پیشینهی یکصدسالهی اقدامات صهیونیستها برای شناسایی ابعاد «حیات» در «فلات ایران» را روشن میکند.
میکائیل زهری در فلسطین گنجینههای ژنتیکی گیاهی کل غرب آسیا [خاورمیانه] – با محوریت فلات ایران – را جمعآوری و شناسایی کرد و دانشنامه بسیار مهم «پایههای جغرافیای گیاهشناسی خاورمیانه» (4) را منتشر نمود.
وی همچنین در سال 1931، به اتفاق الکساندر ایگ (5) و نائومی فینبرن داثان (6) «باغ ملی گیاهشناسی اسرائیل» (7) را در کوه اسکوپوس، تأسیس کرد.
متعاقب تشکیل اسرائیل، زهری در سالهای ابتدایی دهه 1950، در رشته گیاهشناسی در دانشگاه عبری اورشلیم به تدریس پرداخت؛ در ادامه جایزه اسرائیل (8) در علوم مرتبط با حیات (9) در سال 1954 به او اعطا شد.
وی در سال 1963، اولین دانشنامه جامع درباره گیاهشناسی سرزمین ایران را با نام «درباره ساختار جغرافیای گیاهشناسی ایران» (10) منتشر کرد!
میکائیل زهری
بیایید داستان دستبردن در کشاورزی و گیاهشناسی دنیا را از اقدامات «میکائیل زُهَری» (1) آغاز کنیم. (2) وی یهودی مارکداری است که در سال 1898 در روستایی در مرز لهستان و اوکراین فعلی چشم به جهان گشود و در سال 1920 از طرف بریتانیا به سرزمین فلسطین تحت قیمومتِ انگلستان (3) فرستاده شد.
میکائیل زهری در فلسطین گنجینههای ژنتیکی گیاهی کل غرب آسیا [خاورمیانه] – با محوریت فلات ایران – را جمعآوری و شناسایی کرد و دانشنامه بسیار مهم «پایههای جغرافیای گیاهشناسی خاورمیانه» (4) را منتشر نمود.
وی همچنین در سال 1931، به اتفاق الکساندر ایگ (5) و نائومی فینبرن داثان (6) «باغ ملی گیاهشناسی اسرائیل» (7) را در کوه اسکوپوس، تأسیس کرد.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 29
متعاقب تشکیل اسرائیل، زهری در سالهای ابتدایی دهه 1950، در رشته گیاهشناسی در دانشگاه عبری اورشلیم به تدریس پرداخت؛ در ادامه جایزه اسرائیل (8) در علوم مرتبط با حیات (9) در سال 1954 به او اعطا شد.
وی در سال 1963، اولین دانشنامه جامع درباره گیاهشناسی سرزمین ایران را با نام «درباره ساختار جغرافیای گیاهشناسی ایران» (10) منتشر کرد!
دانشنامه گیاهان کتاب مقدس (11) آخرین کار علمی میکائیل زهری است که کمی پیش از مرگش در سال 1983 منتشر شد.
پس از میکائیل، فرزندش دانیل زهری (12) نیز راه پدر را ادامه داد و به یک گیاهشناس برجسته و «متخصص پرورش گیاهان ماقبل تاریخ» تبدیل شد. از آثار دانیل میتوان به سری کتابهای ارزشمند «تقسیمات گیاهان ماقبل تاریخ» (13) اشاره کرد.
بنابراین روشن است که صهیونیستها، تمرکز جدی و راهبردی بر شناسایی گونههای گیاهی را حداقل از ابتدای قرن بیستم بهصورت نظاممند و جدی در دستور کار قرار دادهاند.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 30
دیدیم که از اواخر سده نوزدهم، با آغاز گسترش ابزارهای ارتباطی، آرایش قدرتهای جهانی نیز تغییر کرد؛ متعاقب این شرایط، ایده «تسلط بر غذای مردم جهان» نیز با نیم قرن تأخیر در اوایل قرن بیستم کلید خورد و اقدامات جهانی همچون «انقلاب سبز» را رقم زد. پس از معرفی کلی این جریان و شناسایی ریشههای فکری و اجرایی این برنامه جهانی، شایسته است بهصورت خلاصه نگاهی به ادوار مختلف و روشهای مختلف اجرای این برنامه داشته باشیم.
چهار دوره متمایز کنشگری کشاورزی صنعتی
در یک دستهبندی، از ابتدای سده بیستم تاکنون کشاورزی صنعتی در سطح جهانی شاهد چهار دوره اساسی بوده است. این دورهها تحت تأثیر شرایط مالی، سیاسی و دانشی بنیادهای ثروتمند آمریکایی – خصوصاً بنیاد راکفلر – شکل میگرفته و دچار تغییر میشده است؛ این چهار دوره به قرار زیر است:
* از سال 1900 تا قبل از سال 1940 میلادی
* مابین 1940 تا 1960 میلادی
* مابین 1960 تا 1990 میلادی
* از 1990 میلادی تاکنون
تشریح سطح، نوع و همچنین گستره اقدامات این کمپانیها در هر دوره، از بخشهای بسیار خواندنی و جذاب این پرونده است. در ادامه این چهار دوره بهصورت مختصر معرفی شده است.
1940-1900؛ سالهای بنیانسازی و ریلگذاری
طی چهار دهه ابتدایی قرن بیستم، اقدامات ابرکمپانیهای آمریکایی در دو حوزه «کنش سیاسی در ساختار قدرت» و همچنین «تربیت دانشی در دانشگاههای آمریکا» تعریف میشود. در این زمان راکفلرها هنوز از پایه دانشی کافی برای سیطره بر کشاورزی برخوردار نیستند و با سرمایهگذاری روی پروژههای زیستی از خدمات نهادهایی مانند «بنیاد کارنگی» و «دوپونت» بهره میبرند.
این شرایط بعد از 1940 دچار تغییر میشود، به این ترتیب که راکفلرها خود با تأسیس شبکه گسترده نهادهای دانشی، دانشمندان علوم گیاهی جهان را در اختیار میگیرند و به این ترتیب هرچه پیشتر میرویم همزمان با قدرت گرفتن راکفلرها در این عرصه، نقش بنیادهایی همچون کارنگی در پازل کشاورزی جهانروا به نقشی حاشیهای و کمرنگ تبدیل میشود.
راکفلرها در این چهار دهه بسیار فعال عمل میکنند؛ بررسی افراد و نهادهای مؤثر این جریان طی این سالها نشانگر اهمیت راهبردی اقدامات این بنیاد است. همکاری نزدیک و مستقیم افرادی چون «ژاکوب (یعقوب) هرار» (1)، «هنری والاس» (2)، «الوین استکمن» (3) و «جرج واشنگتن کارور» (4) و همچنین آغاز به همکاری «نورمن بورلاگ» (5) با راکفلرها قابل توجه است. (6) در بخش بعدی با بررسی اقدامات بنیاد کارنگی، به تشریح اقدامات در این دوره خواهیم پرداخت.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
دعایی از جانب امام زمان عج.mp3
677.7K
دعایی از امام زمان (ع) برای منتظران
خدایا، توفیق فرمانبری و دوری از نافرمانی و درستی نیت و شناخت واجبات را روزی ما کن و ما را به هدایت و پایداری گرامی دار و زبانمان را به راستگویی و حکمت استوار ساز و دلهایمان را از دانش و بینش پر کن و شکمهایمان را از حرام و شبهه پاک فرما و دستانمان را از ستم و دزدی بازدار و دیدگانمان را از ناپاکی و خیانت فرو بند و گوشهایمان را از شنیدن بیهوده و غیبت ببند.
و بر دانشمندانمان زهد و خیرخواهی و بر دانشآموزان تلاش و شوق و بر شنوندگان پیروی و پندآموزی و بر بیماران شفا و آرامش و بر مردگان مهر و رحمت؛ و بر پیران متانت و آرامش و بر جوانان بازگشت و توبه و بر زنان حیا و پاکدامنی و بر ثروتمندان فروتنی و گشادگی و بر تنگدستان شکیبایی و قناعت و بر جنگجویان نصرت و پیروزی و بر اسیران آزادی و راحتی و بر حاکمان عدالت و دلسوزی و بر زیردستان انصاف و خوشرفتاری عطا کن.
و حاجیان و زیارت کنندگان را در زاد و هزینه برکت ده و آنچه را بر ایشان از حج و عمره واجب کردی توفیق تمام کردن عنایت کن، به فضل و رحمتت ای مهربانترین مهربانان.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham
جنگ جهانی غذا 31
1960-1940؛ پیادهسازی در یک کشور نمونه (پایلوت مکزیک)
در دهههای 1940 و 1950 میلادی، با توجه به توسعه ابزارهای ارتباطی و حملو نقل، شرایطی فراهم شد که مسئولان بنیاد راکفلر را به این نتیجه رساند که یک پایلوت برنامه کشاورزی صنعتی را در کشوری در همسایگی آمریکا اجرا کند. این برنامه طی فرآیندی «سیاسی – کشاورزی» در قالب «طرح گندم مکزیک» اجرا شد، و طی دو دهه به نتیجه رسید؛ بهگونهای که مکزیکیها در ابتدای دهه 1960، بیش از 95 درصد از بذر گندم خود را از انواع پایهکوتاه راکفلرها میخریدند. (7) این دو دهه از چند منظر شایسته بررسی است:
* آغاز کار علمی منسجم راکفلرها بر ژنتیک گیاهی و کشاورزی
* در این سالها هنوز زیرساختهای حمل و نقل برای توسعه کسب و کار راکفلرها به تمامی نقاط دنیا فراهم نیست، لذا مکزیک در همسایگی آمریکا برای این امر انتخاب شد.
* دانشمندان و افراد سیاسی که در چهار دهه ابتدایی قرن بیستم بهصورت آزاد با این بنیاد فعالیت میکردند، غالباً به استخدام بنیاد راکفلر درآمدند.
* موفقیت این پایلوت، به همراه گسترش ابزارهای ارتباطی، راه را برای گسترش کشاورزی صنعتی به تمام دنیا باز کرد.
✅قرارگاه منتظران قائم آل محمد (ص):
👉 @mogham