در جنگ رسانه ای صداوسیما تنهاست
دولت غربگرا ، لیبرال، واداده، سازشکار و بی کفایت با عدم تخصیص بودجه، شبکه های برون مرزی کشور را تعطیل کرد!!!!؟؟
پیمان جبلی معاون رئیس رسانه ملی در امور برون مرزی، در نشست بررسی علل، پیامدها و راههای برون رفت از معضلات شبکههای ماهوارهای صداوسیما که روز پنجشنبه 19 تیر در تالار اجتماعات دانشگاه تهران برگزار شد، گفت:
پیروزی انقلاب اسلامی قدرتهای بزرگ را به این فکر وادار کرد که در کنار تحرکات نظامی و... از راه تغییر و کنترل باور، تلقی و نگرش مردم جهان نسبت به این پدیده نوظهور که همگان را متوجه خود کرده بود وارد عمل شوند که ابزار این عملیات، رسانهها بودند.
در مقابل چنین راهبردی، جمهوری اسلامی ایران هیچ راهی نداشت و ندارد جز اینکه با ابزار رسانه از آرمانها و ارزشهایش مراقبت و آنها را ترویج کند
زیرا انقلاب اسلامی به خطری برای قدرتهای بزرگ تبدیل شده و لازم است به خاطر حفظ جایگاه ایران و تامین منافع و امنیت ملی کشور، افکار عمومی (منطقه و در مرحله بعد جهان را در این باره روشن کنیم.
در واقع رسانههای معاونت برون مرزی صداوسیما، سنگر انحصاری جمهوری اسلامی در این حوزهاند و هیچ نهاد دیگری نمیتواند جایگزین آنها شود.
در دنیای امروز جنگها افکارعمومی محور هستند؛ غرب برای تامین هزینه جنگ و تعرضهایش به کشورهای مختلف مالیات اخذ شده از مردم را صرف میکند و برای اینکه مردم توجیه شوند، دست به گمراه کردن افکار عمومی میزند.
جنگها و عملیات اشغال در منطقه ما هم با همین شیوه جلو رفتهاند.
خیلی روشن میپرسم، آیا غیر از شبکههای برون مرزی صداوسیما ابزار رسانهای موثرتری برای خنثی کردن این توطئهها وجود دارد؟
پس چرا مسببان، مشکلاتی که اخیراً برای شبکههای ما بوقوع پیوسته، اهمیت این موضوع و حساسیت این برهه تاریخی را درک نمیکنند؟
چرا در همین زمانی که دشمن در صدد شکستن کمر جمهوری اسلامی ایران است باید به جای سیاهنماییها و تحریفها و... کوتاه بیائیم و کرکره شبکههای برونمرزی را به خاطر کاهش فاحش بودجه، تاخیر در تخصیص و پرداخت نکردن بدهیهای ارزی متراکم شده پائین بکشیم؟
شبکههای ما همان شبکههایی هستند که وقتی جنگ 33 روزه رخ داد سیدحسن نصرالله ضمن تجلیل از فعالیت شبکه العالم دراین مدت ابراز کرد که من خودم در طول جنگ هر روز بیننده شبکه العالم بودم.
اهمیت شبکههای ما به قدری است که سردار شهید قاسم سلیمانی متعدد تماس میگرفتند و با اشرافی که بر اهمیت تاثیر شبکههای برون مرزی به ویژه العالم در عراق داشتند نکات و ملاحظات راهبردی خود در این باره را به ما منتقل میکردند.
طبیعی است که اگر شبکه ما دیده نمیشد یا بیاهمیت بود چنین برخوردی هم با آن نمیشد.
بر اثر مضیقه مالی و کاهش بودجه ما ظرف شش سال گذشته به این سو به یک سوم قبل و عدم تخصیص بودجه ارزی و.... علاوه بر قطع ماهوارهای برخی شبکهها که در چند هفته قبل پیش آمد بنیه ما از باب توقف دوبله فیلم و سریالها در آی فیلم و شبکههای دیگر در خارج از کشور، توقف تولید محتوا در کشورهای هدف، قطع همکاری خبرنگاران و مشکلات دفاتر برون مرزی در دیگر کشورها بسیار ضعیف شده است و با اینکه در یکی دوسال گذشته حتی پروژههایی مثل تاسیس خبرگزاری «ایران پرس» را که بخشی هم به منظور درآمدزایی درنظر گرفته شده بود، به انجام رساندیم ولی معضلات آنقدر زیاد است که از هر طرف با مانع روبرو هستیم.
البته نمایندگان محترم مجلس یازدهم از همین ابتدا همراهی خوبی با ما داشتند و ما زحمات و همکاری سازمان برنامه و بودجه بانک مرکزی را هم زیر سؤال نمیبریم.
ولی باوجود همه این حرفها با انداختن یک گره در این روند، عملاً هم همه تلاشها بینتیجه میشود.
کما اینکه رئیس محترم رسانه ملی هم دغدغه شبانهروزی خود را برای رفع دشواریهای پیش روی ما معطوف داشتهاند ولی هنوز نتیجه دلخواه حاصل نشده است.
@moghavemat_ta_zohoor313
🔴 #قسمت_اول
مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
امروز شرایط اقتضا میکند تا امید به جامعه تزریق شود، زیرا اگر ناامیدی حاکم شود، امکان بهم ریختگی اجتماعی وجود دارد.
به این دلیل که امروز از تورم و بیکاری بالا، نوسان قیمتها و فقر گسترده در جامعه رنج میبریم و تحریم و کرونا هم به این مسائل اضافه شدهاند.
این مجموعه اوضاع بسیار نگرانکننده و تنش آفرینی به وجود آورده است که مسئولان کشور هم این نگرانی را داشته باشند و به فکر اصلاح بیفتند.
اما سؤال این است که آیا امیدی برای اصلاح وجود دارد؟ چطور میتوان پیام یا سیگنال مثبتی مبنی بر بهبود شرایط برای جامعه فرستاد؟
در جلسه گذشته کمیسیون زیربنایی مجمع تشخیص، مطرح کردم که باوجود قرارداشتن در این شرایط ناگوار، جای ناامیدی نیست و میتوان شرایط را اصلاح کرد. اما این اصلاح، الزامات و شرایطی دارد.
نخست اینکه مدیریت کشور این باور که بخواهد مشکلات را با رویکرد به حمایت غرب حل کند، از ذهن خود خارج کند. تجربه دوره اخیر به ما نشان داد که نمیتوانیم نسبت به رویکرد تعاملی و مثبت و همکاری غرب با ایران دل ببندیم. منظور من قطع رابطه نیست، اما دل نبندیم و بنا را بر این بگذاریم تا از ظرفیتهای کشور استفاده کنیم.
ظرفیت نخبگی جوانان ما یکی از این ظرفیتها است که باید استفاده کنیم.
ظرفیت دیگر کشور انرژی است که بدرستی از آن بهرهبرداری نمیکنیم.
دیگری ظرفیت منطقه یا همسایگان است، اوراسیا، ارتباط با چین یا روسیه. ارتباط ایران و چین میتواند بسیار راهگشا باشد.
@moghavemat_ta_zohoor313
🔴 #قسمت_دوم
مسأله دیگر استفاده از پول دوجانبه ایران و کشورهای طرف تجارت ما است که ما را از ارزهای جهان بینیاز کند.
کنار گذاشتن نفت از بودجه عمومی به طور کلی و اتکا به درآمدهای مالیاتی راهکار دیگر است. امروز حدود 50 درصد اقتصاد کشور مالیات نمیدهد، زیرا مالیات بر عایدی سرمایه نداریم، درحالی که مالیات بر عایدی سرمایه به عنوان تجربهای که در 170 کشور اجرا میشود، میتواند جلوی رشد قیمت ارز، طلا و مسکن را بگیرد، اساساً با مالیات بر عایدی سرمایه میتوانیم هزینههای عمومی را تأمین کنیم.
اگر این اتفاقات بیفتد جلوی رشد نقدینگی هم گرفته میشود و پول ملی ما تقویت میشود که در این صورت، دلگرمی مردم به پول ملی بیشتر شده و تقاضای ارز هم کاهش مییابد.
واقعیت این است که این دلبستگی (به غرب) بسیار روشن است.
گاهی میخواهیم تنش زدایی کنیم، به این معنی که آنچه منشأ نگرانی بیگانگان شده است را برطرف کنیم که این نیازمند شفافسازی است، مانند آنچه در مسأله هستهای رخ داد و اتفاقاً نظارت پیاپی و پرحجم آژانس بینالمللی انرژی اتمی حکایت از این دارد که شفافسازی کردیم.
اما وقتی سخن از ارتباط با امریکا و اروپا میشود، ما وعده باغ سبز و سرخ میدهیم، وعده بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور میدهیم، این وعده دادنها حکایت از نوعی دلبستگی است.
همین امروز ما میخواهیم با چین رابطه راهبردی داشته باشیم، اما حتی چین هم نباید الگوی عجیب و غریبی تلقی شود که از نوعی دلبستگی حکایت کند، بلکه این روابط هم روابط اقتصادی و سیاسی یا صرفاً روابط جامع است.
نباید این احساس به مخاطب دست بدهد که احساس کنیم در باغ سبزی به روی ما گشوده میشود.
اگر هم بواقع (دولت مردان) چنین نگاهی (به غرب) نداشته باشند، از رفتارشان چنین امری برداشت میشود که به غرب تعلق خاطر دارند.
درحالی که واقعیت این است که با بهبود رابطه ما با غرب یا امریکا، مشکلات ما حل نمیشود، به این دلیل که ایران جزو حلقههای نظام سرمایهداری نیست و چون این طور نیست، انتظار نداشته باشیم در باغ سبزی به روی ما گشوده شود.
اما ما با این وضعیت، اکنون جامعه را در حالت صبر و انتظار نگه داشتهایم.
بنابراین رفتار دولتمردان ما گاهی نشانه این است که ما نسبت به ارتباط ویژه با غرب دلبستگی داریم. همین ارتباط ویژه با غرب باعث میشود چین از ما حالت رمیدن پیدا کند و سرمایهگذاری ای که میخواست، انجام ندهد.
این امر (سند همکاری 25 ساله با چین) هم بعد از این است که رهبری پیام خاصی و فرد خاصی را (به چین) فرستادند و با رئیس جمهوری چین گفتوگو کردند.
تا پیش از این، این عزم در رفتار دولت ما دیده نشد؛ چه نسبت به چین، چه نسبت به روسیه. طبعاً این دو کشور هم تا کشوری با آنان ارتباط راهبردی نداشته باشد، روابطی نخواهند داشت.
مگر چین هم جدای از دنیا است؟ مگر میخواهیم با دنیا قطع ارتباط کنیم؟
اتفاقاً این یکی از اتهاماتی است که مرتب مطرح میشود که «ما نمیتوانیم در قطع ارتباط با دنیا زندگی کنیم» چه کسی گفته است با دنیا قطع رابطه کنیم؟ حتی با امریکا هم ما قطع رابطه نکردیم، این امریکاییها بودند که رابطه سیاسی خود را با ایران قطع کردند.
در برجام که انعطافی نشان داده شد و قرار شد مذاکره صورت بگیرد تا تحریمها برداشته شود، برای این بود که روابط ایران و غرب که به نحوی قطع شده بود، تعدیل و اصلاح شود.
پس انعطاف به خرج داده شد، اما آنان به جای اینکه استفاده درست کنند، این تصور در آنان ایجاد شد که ما در موضع ضعف هستیم و بنابراین میتوانند هرچیزی را به ما تحمیل کنند و متأسفانه دیدیم که تحریمها درنهایت تشدید شد.
به نظر میرسد نوعی ذوق زدگی در اظهارات مسئولان ما درباره برجام اتفاق افتاد که این مسأله دشمن را از امضای این توافقنامه پشیمان کرد.
دشمنان با خود گفتند پس معلوم میشود ما خیلی باختیم و ایرانیها خیلی بردند، بنابراین ورق را برگردانیم و ورق را هم برگرداندند. / روزنامه ایران
@moghavemat_ta_zohoor313
۲۱ تیرماه، سالروز قیام خونین مسجد گوهرشاد علیه فرمان کشف حجاب رضاخان در سال ۱۳۱۴
امروز سالروز جنایت رضاخان در کشتار وحشیانه بیش از ۲۰۰۰ نفر فقط به جرم شرکت در مراسم پاسداشت #حجاب در صحن مسجد #گوهرشاد مشهد است.
🌷🌷🌷نام و یاد و راه شهدای قیام خونین گوهرشاد گرامی و پر رهرو باد🌷🌷🌷
رضاخان به دنبال بزک کردن ایرانیان به بهانه #تجدد بود و این تنها یکی از جنایاتش برای تخریب ارزش های ایرانی، اسلامی و باورهای مردم بود
@moghavemat_ta_zohoor313
عضو فراکسیون بدنام و بیکفایت امید در مجلس دهم مدعی شد نمایندگان مجلس جدید دنبال بازگشت دوران احمدینژاد هستند اما کتمان میکنند.
احمد مازنی در گفت وگو با روزنامه آرمان:
حدود یک ماه از آغاز به کار این مجلس گذشته و تا به حال هیچ طرح مدون شفاف و روشنی برای برون رفت از مشکلات معیشتی را از این مجلس شاهد نبودیم و از طرفی حاشیههایی هم که از سوی این مجلس شاهد آن هستیم بیش از متن دوره یازدهم مجلس است، نهایتا خروجی عملکرد نمایندگان این رفتار سیاسی و جناحی و مغرضانه بوده است.
به نظر میرسد که جمعی از نمایندگان بیشتر به دنبال شوآف سیاسی هستند تا اینکه قصد داشته باشند بر رفتار دولت نظارت کنند.
وی میافزاید: برجام برای حل و فصل رفتار نسنجیده دولتهای نهم و دهم تنظیم شد و هنوز هم مشکلات آن دولت گریبانگیر کشور است اگر دوستان میخواهند به همان شرایط برگردند که باید بدانند مردم تجربه آن سبک زندگی را دارند اگر هم حرف تازهای دارند باید با مردم شفاف در میان بگذارند که حرف تازه آنها چیست.
برجام حداقل سه نتیجه محسوس داشت.
یکی از نتایج مهم برجام این بود که ملت ایران را مردمی با فرهنگ و اهل گفتوگو به دنیا شناساند که با شش قدرت مسلط دنیا که 5 کشور حق وتو در سازمان ملل دارند گفتوگو کردند و به یک تفاهم و یک قرارداد بینالمللی رسیدند که تمام تحریمهای گذشته را از دستور کار خارج و لغو کرد.
مزیت دوم برجام این بود که از خطر جنگ جلوگیری کرد و مانع تهدید کشور ایران شد
و در نهایت اینکه همین اخیرا شورای امنیت سازمان ملل پیشنویس قطعنامه آمریکا را رد کرد و از 15 عضو شورای امنیت چهارده عضو به نفع ایران رای دادند از برکت برجام بوده است و این همان شورای امنیتی است که در زمانهای قبل از برجام علیه ایران رای میداد و همه تسلیم او بودند اما امروز آمریکا برای تحریم ایران در شورای امنیت تنها و منزوی است و همه این مسائل از برکات برجام است.!!!!!
سخنان عضو فراکسیون سابق امید از چند جهت نامربوط و مردود است.
1⃣ نمایندگانی که 4 سال در مدت حضور خود در مجلس کوتاهی کرده و سهیم در سوءمدیریت برخی دولتمردان هستند، نمیتوانند مجلس جدید را در ماه اول شروع فعالیت خود (دوره تشکیل کمیسیونها و هیئترئیسه و...) مؤاخذه و ملامت کنند. همچنان که نمیتوانند آثار تخلفات و خیانتهای خود در زندگی مردم را به مجلس نوپا نسبت دهند.
2⃣ بعلاوه کسانی که نهایت هنرشان، گرفتن عکس یادگاری با موگرینی (مسئول سیاست خارجی اروپا) در اوج بدعهدیهای اروپا بوده و ضمنا وزیر بیکفایت راه و شهرسازی را در هر نوبت استیضاح، با رای بالاتر به وزارت برگرداندند و تورم سنگین را به مردم تحمیل کردند، چگونه رویشان میشود درباره شوآف مجلس جدید حرف بزنند؟!
3⃣ از طرفی مردم آثار پرخسارت برجام را در زندگی خودشان میبینند و عجیب است که عضو فراکسیون بیکفایت امید همچنان از برجام دم میزند.
برجام همان توافقی است که به هنگام ابطلال و نقض از سوی آمریکا و اروپا، طرف ایرانی نمیتواند برخورد متقابل کند. آیا این افتخار دارد یا شرمندگی؟!
برجام به گونهای تنظیم شده که طرف ایرانی رویش نمیشود به شورای امنیت شکایت کند و به جای آن، آمریکا طلبکار میشود.
اما درباره این ادعا که مجلس جدید دنبال بازگشت احمدینژاد است باید گفت افراطیون مدعی اصلاحات بهتر از هر کس میدانند که امکان بازگشت احمدینژاد به عرصه سیاست وجود ندارد، به همان دلایلی که امکان بازگشت امثال خاتمی نیست.
اما عمدا اصرار دارند کشور را مجبور به انتخاب میان روحانی و احمدینژاد کنند.
البته دولت ائتلافی روحانی آن قدر بد عمل کرده که عملکرد دوره احمدینژاد با وجود همه تخلفها و انحرافات سه سال قبل وی و برخی اطرافیانش باز هم در حوزه اقتصادی بهتر از دوره روحانی در ذهن مردم ارزیابی میشود.
اما در آینده قرار نیست کشور متوقف نوع سیاستورزی روحانی یا احمدینژاد متوقف بماند.
@moghavemat_ta_zohoor313
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزیده بیانات رهبر انقلاب به مناسبت روز حجاب و عفاف با عنوان «هنر پوشیدگی»
@moghavemat_ta_zohoor313
توئیت #امیرآبادی_فراهانی نماینده مردم قم در مجلس در واکنش به اظهارات رئیسجمهور درباره ورود دیرهنگام دولت به بخش مسکن.
با این اعتراف حجت بر قوه قضائیه و ریاست محترم آن تمام است.
آیا موعد محاکمه آخوندی به عنوان عامل اصلی بدبختی مردم در بخش مسکن نرسیده است؟
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی از کیف اعجاب انگیز در دادگاه امروز مدیران سابق بانک مرکزی
تصاویری از رشوه های میلیاردی بدهکاران ارزی در قبال همکاری در بانک مرکزی با متهمان ارزی!
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی از اعمال نفوذ مدیر اداره بین الملل بانک مرکزی پیرامون تخصیص چندین میلیون دلار ارز دولتی جهت واردات شکر برای اسدبیگی که در دادگاه نمایش داده شد
@moghavemat_ta_zohoor313
ولیالله سیف:
بحث استقلال #بانک_مرکزی را خیلی مطرح میکنیم اما بانک مرکزی از استقلال لازم برخوردار نیست و مانور عملیاتی در سیاستهای پولی و ارزی ندارد.
در جایگاهی قرار گرفته است که رئیس مجمع آن رئیس جمهور است و علاوه بر آن عضو ستاد اقتصادی دولت است.
اینها جزء سیاستهای کلان کشور تلقی میشود و همزمان است با یک سری سیاستهای بینالمللی دیگر؛ مانند مذاکرات هستهای که در آن مذاکرات گفته میشود خیلی مهم است که همزمان با مذاکرات، بازار ارز ثبات داشته باشد.
استفادههای سیاسی دولت از بانک مرکزی در دولتهای دیگر نیز سابقه داشته است. ملی شدن بانک مرکزی -مانند نیروهای مسلح که زیر نظر ولی فقیه است- ، برای جلوگیری از این دست بازیهای سیاسی لازم است.
همانطور که گفته شد مدیریت پول مهمترین رکن #امنیت_اقتصادی است که نباید ذیل دولت باشد.
@moghavemat_ta_zohoor313
به دلایلی که برشمرده می شود احمدی نژاد ولایتمدار نیست.
🚨هشدار
مراقب باشید در فتنه احمدی نژاد و باند بهاری ها گرفتار نشوید.
1⃣ مخالفت با حضور موثر و محکم ایران در سوریه بر خلاف فرمان حکیمانه امام خامنهای رهبر انقلاب و فرمانده معظم کل قوا
2⃣ مخالفت با توصیه حکیمانه رهبرانقلاب با انتصاب رحیم مشایی به عنوان معاون اول رئیس جمهور
3⃣ برکناری حجج اسلام اژه ای و مصلحی وزرای وقت دادگستری و اطلاعات تنها بخاطر جانبداری احمدی از مشایی و تعطیلی دولت به مدت یازده روز
4⃣ برکناری دکتر متکی وزیر وقت امور خارجه در حین ماموریت در آفریقا بخاطر مخالفت وی با مذاکره مخفی با نماینده ویژه آمریکا در مسقط
5⃣ تخصیص میلیاردها تومن برای ساخت فیلم سینمایی لاله درباره زن بدنام و کاباره ای ایرانی الاصل در امریکا
6⃣ واگذاری یک میلیون مترمربع زمین منطقه گران قیمت لویزان به مشایی تحت عنوان گردشگری
7⃣ واگذاری بیش از ۱۵ میلیارد تومن بودجه بیت المال به دانشگاه جعلی موسوم به ایرانیان
8⃣ صدور حکم من درآوردی با عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در امور خاورمیانه برای مشایی و اختیار تمام به وی در امور....
9⃣ ملاقات و مذاکره مخفی تیم مذاکره کننده با ریاست دکتر صالحی وزیر امورخارجه بعد از متکی و رئیس فعلی سازمان انرژی اتمی ایران با نماینده ویژه آمریکا در مسقط ( عمان)
0⃣1⃣ رهاسازی اقتصاد کشور در سه سال آخر دولت دوم خود با هدف واگذاری قدرت به لیبرال ها به قصد لجبازی و انتقام از نیروهای انقلابی
1⃣1⃣ تخریب مجلس ، قوه قضائیه، سپاه از نهادهای حاکمیتی کشور
2⃣1⃣ تخریب و تضعیف رسانه های انقلابی همچون کیهان
3⃣1⃣ ایجاد اختلاف و شکاف بین جبهه نیروهای انقلابی و سوء استفاده دشمنان کینه توز بخاطر اقدامات وی
4⃣1⃣ درخواست مذاکره با ترامپ قمارباز و قاتل شهید حاج قاسم سلیمانی
بر خلاف فرمان حکیمانه امام خامنهای مبنی بر ممنوعیت مذاکره با آمریکا بویژه ترامپ
و ...
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای بسیار مهم فرزند مرحوم آیتالله فاضل لنکرانی (ره) درباره شخصیت احمدی نژاد:
احمدی نژاد هیچ اعتقادی به روحانیت؛مرجعیت، روحانیت و ولایت فقیه ندارد
احمدی نژاد گرگی هست در لباس میش
#فتنه_خوارج_بهاری
@moghavemat_ta_zohoor313