■●تفاوتهای شرايط امام حسن (علیه السلام) و امام حسين (علیه السلام)●■
(قسمت اول)
■● ۱-اولين تفاوت اين است كه امام حسن در مسند خلافت بود و معاويه هم به عنوان يك نفر طاغى و معترض در زمان اميرالمؤمنین قيام كرد ..كشته شدن امام حسن در اين وضع يعنى كشته شدن خليفه مسلمين و شكست مركز خلافت. مقاومت امام حسن تا سرحد كشته شدن نظير مقاومت عثمان بود در زمان خودش، نه نظير مقاومت امام حسين.
امام حسين وضعش وضع يك معترض بود در مقابل حكومت موجود؛ اگر كشته مىشد كشته شدنش افتخارآميز بود ..
■●حتى امام حسين هم احتراز داشت كه كسى در جاى پيغمبر و در مسند خلافت پيغمبر كشته شود. ما مىبینیم كه امام حسين حاضر نيست در مكه كشته شود ... مىبینیم اميرالمؤمنین وقتى كه شورشيان در زمان عثمان شورش مىکنند فوق العاده كوشش دارد كه خواستههای آنها انجام شود نه اينكه عثمان كشته شود ... خودش فرمود من اينقدر از عثمان دفاع كردم كه مى ترسم گنهكار باشم.
■●آيا طرفدار شخص عثمان بود؟ نه، مىگفت من مىترسم تو خليفه مقتول باشى. اين براى عالم اسلام ننگ است كه خليفه مسلمين را در مسند خلافت بكشند ...
(ادامه دارد)
■●استاد شهید مطهری، سیری در سیره ائمه اطهار (علیهم السلام) (با تلخیص)●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
■●تفاوتهای شرايط امام حسن (علیه السلام) و امام حسين (علیه السلام)●■ (قسمت اول) ■● ۱-اولين تفاوت ا
■●تفاوت شرایط امام حسن (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام)●■
(قسمت دوم)
■●۲-اگر امام حسن مى جنگيد، يك جنگ چند ساله اى ميان دو گروه عظيم مسلمين شام و عراق رخ مى داد و چندين ده هزار نفر مردم از دو طرف تلف مى شدند بدون آنكه يك نتيجه نهايى در كار باشد. احتمال اينكه بر معاويه پيروز مى شدند - آنطور كه شرايط تاريخ نشان مى دهد- نيست، و احتمال بيشتر اين است كه در نهايت شكست از آنِ امام حسن باشد.
■●اين چه افتخارى بود براى امام حسن كه بيايد دو سه سال جنگى بكند كه در اين جنگ از دو طرف چندين ده هزار آدم كشته بشوند و نتيجه نهايى اش يا خستگى دو طرف باشد كه بروند سر جاى خودشان و يا مغلوبيت امام حسن و كشته شدنش در مسند خلافت؟
■●اما امام حسين يك جمعيتى دارد كه همه آن هفتاد و دو نفر است. تازه آنها را هم مرخص مى كند، مى گويد مى خواهيد برويد برويد، من خودم تنها هستم. آنها ايستادگى مى كنند تا كشته مى شوند، يك كشته شدن صد در صد افتخارآميز...
(ادامه دارد)
■●استاد شهید مطهری، سیری در سیره ائمه اطهار (علیهم السلام) ص ۷۹ - ۸۰ (با تلخیص)●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
□میلاد امام حسن مجتبی(علیه السلام) را به محضر فرزند برومند آن حضرت، #حضرت_بقیّة_الله_الاعظم ارواحنالترابمقدمهالفداء و همهی دلدادگان و سرسپردگان آن حضرت تبریک و تهنیت عرض میکنیم.
@mohamad_hosein_tabatabaei
□○اگر بخواهيم خزاين ملكوت را بگشاييم كليد میخواهد، اين كليد معرفت نفس است؛ چون معرفت نفس باب همه خيرات است و انسان نزديكتر از خودش چيزى ندارد.
□○و اگر بخواهد راهى براى رسيدن به حقايق پيدا كند، از همه نزديكتر به خودش، خودش است.
#شرح_فارسی_اسفار |صفحه ۹۳
□○علامه حسن زاده آملی○□
@mohamad_hosein_tabatabaei
□●مراقبات #شب_پانزدهم ماه رمضان●□
□اين شب، از شبهاى با فضيلت و ارزشمندى است كه براى آن اعمالى وارد شده است:
□۱- غسل
□۲- شش ركعت نماز (هر دو ركعت به يک سلام) كه در هر ركعت بخواند:
□سوره «حمد» يک مرتبه
□سوره «يس» يک مرتبه
□سوره «تَبارَكَ المُلْک» يك مرتبه
□سوره «توحید» یک مرتبه
□۳- صد ركعت نماز، كه در هر ركعت بخواند:
□سوره «حمد» یک مرتبه
□سوره «توحید» ده مرتبه
□از حضرت اميرالمؤمنين على عليه السّلام از رسول خدا صلّی الله عليه و آله و سلّم روايت شده است كه هر كس اين عمل را بجا آورد، خداوند ده فرشته را به سوى او بفرستد تا دشمنان را از او دفع كنند و سى فرشته را به هنگام مرگ نزد او بفرستد تا بهشت را به وى بشارت دهند و سى فرشته ديگر، تا او را از آتش دوزخ ايمن دارند.
□۴- زيارت امام حسين عليه السّلام.
□از امام صادق عليه السّلام سؤال كردند كه پاداش كسى كه در شب نيمهی ماه رمضان كنار قبر امام حسين عليه السّلام باشد چيست؟
□فرمودند: خوشا به حال كسى كه در شب نيمهی ماه رمضان در كنار قبر امام حسين عليه السّلام بعد از نماز عشا ده ركعت نماز بگزارد، و بخواند در هر رکعت:
□سوره «حمد» یک مرتبه
□سوره «توحید» ده مرتبه
□و از آتش دوزخ به خدا پناه ببرد، خداوند نيز به پاداش اين عمل، نامش را «آزاد شده از آتش» ثبت فرماید و قبل از آن كه بميرد، فرشتگان به وى بشارت بهشت مىدهند و فرشتگان ديگرى، او را از آتش دوزخ ايمن میدارند.
#مراقبات_ماه_رمضان
@mohamad_hosein_tabatabaei
□●امام مجتبیٰ امام حلم و بردباری، امام سخاوت و کرامت و کریم اهل بیت است. خوان معارف عمیق و بلند ایشان، انسان را مستِ معارف بلند الهی و ولایی میکند وبه همین خاطر خدای متعال ایشان را در قلب ضیافت الله جای داده است تا شاید با به یاد داشتن، دل باختن و کسب نور معرفت و کمال از محضر آن حضرت به ضیافت الهی راه یابیم.
#یاعلی
#در_محضر_استاد_مهدی_طیب
#امام_حسن_علیه_السلام
@mohamad_hosein_tabatabaei
آیات 242-228 بقره قسمت ششم
بخش هفتم1⃣
● رواياتى در باره شير دادن به فرزند و احكام آن
و در تفسير عياشى در ذيل آيه : ((و الوالدات يرضعن اولادهن ...)) از امام صادق روايت آمده كه اين آيه را تلاوت كرد، سپس فرمود: فرزند، مادام كه شير مى خورد متعلق به پدر و مادر است ، و هر دو بالسويه با فرزندشان مرتبطند، ولى همين كه از شير گرفته شد پدر از مادر و بستگان وى به او نزديكتر و سزاوارتر است ،
و اگر پدر، زنى را پيدا كند كه با روزى چهار درهم او را شير بدهد، و مادر گفت من پنج درهم مى گيرم ، پدر قانونا مى تواند فرزند را از همسرش بگيرد، و به دايه بدهد، ليكن اين عمل اخلاقا درست نيست ، و نوعى اجبار و خشونت نسبت به فرزند است ، و او را در دامن مادرش باقى گذاشتن به لطف و مهربانى و مدارا نزديك است .
و نيز در همان كتاب و از همان جناب روايت آورده كه در ذيل جمله ((لا تضار والده بولدها...)) فرمود: بسيار اتفاق مى افتاد كه زن هنگام جماع ، دست رد به سينه شوهر مى زد، و مى گفت مى ترسم حامله شوم ، با اينكه من بچه دار هستم ، و چه بسا مى شد كه شوهر از جماع خوددارى مى كرد و مى گفت مى ترسم حامله شوى و دختر آورى ، و من مبتلا به كشتن وى شوم ، و لذا در اسلام خداى تعالى نهى كرد از اينكه مرد موجب زيان زن گردد و يا زن باعث ضرر مرد شود.
و نيز در همان كتاب از امام باقر و يا امام صادق (عليه السلام ) روايت كرده كه در ذيل جمله ((و على الوارث مثل ذلك )) فرمود: منظور خرج است ، اگر شوهر در همين ايام از دنيا برود نفقه زن مطلقه اش را بايد ورثه او بدهند.
#تفسیر_المیزان
#سوره_بقره
#علامه_طباطبایی_ره
🔹🔶🔸🔷🔹🔶🔸🔷🔹🔶🔸
🔹💠کانال کیش,مهر💠🔹
🔺درمحضرعلامه طباطبایی ره🔺
▶️: https://telegram.me/mohamad_hosein_tabatabaei
#قرآن آخرین برنامهی انسانسازی
□●سلسله بیانات #آیتالله_بهجت قدسسره در مورد #قرآن و #اهلبیت علیهمالسلام●□
□ویژه ماه مبارک #رمضان□
□●قرآن بالاترین کتابی است که در اختیار ماست، آیینهای است که حقیقت خود را به ما نشان میدهد، به خلاف صفحهی تلویزیون و یا آیینههای معمولی که تنها عکسِ اشیا را به ما نشان میدهند، نه حقیقت آنها را.
□●منتهی برای دیدن حقیقت قرآن با قرآن و در قرآن، باید باطن ما کدورت و تیرگی، و چشم بصیرت ما آفت نداشته باشد.
□●باید هم چشم و عینکمان قوی، و هم مزاج روحیمان سالم باشد، تا بتوانیم از قرآن درست برداشت نماییم.
□●در محضر بهجت، ج۳، ص۲۴۹●□
@mohamad_hosein_tabatabaei
#خلوت_خوبان
□○اگر شما دو رکعت نماز را با حالت خلوت و جمع و جور بخوانید، جور همه ی اطرافیان و همسایگان را می کشید. چون سر خودت را خلوت می کنی، خدا هم به برکت شما امور بچه ها، همسایه ها و خانواده را اصلاح می کند. بله، یک نفر می تواند سبب برکت یک محله بشود، سبب استراحت یک ناحیه بشود و زحمت مادی آنان را کم کند و امور معنویشان را روشن و بزرگ کند. غنا و فقر مهم نیست، راحتی در آن شرط است.
□○به جایی می رسیم که عبادت و معصیت نیست؛ خودمان را از پایین له کرده ایم. به شهری می رسیم که هیچ یک از اینها نیست. آنجا جمال خوبان است، آنجا معصیت نیست، اجنبی نیست. در نور محمّد و آل محمّد(صلى الله عليه و آله) شيطان راه ندارد.
□○إن شاءالله يك روز هم در آنجا نفس بكشيم كه بهشت را درك كرده ايم.
خيالمان راحت مى شود؛ چون منزلمان را پيدا كرده ايم.
□○ #طوباى_محبت
مجالس حاج محمّد اسماعيل #دولابى
كتاب يك، مجلس پانزدهم
صفحه ى١٧٠-١٦٩○□
@mohamad_hosein_tabatabaei
#امام_خمینی (ره):
□○اگر شما بتوانید مفهوم مذهب را در فرهنگ اسلامی ما درک و دریافت کنید، به روشنی خواهید دید که هیچ گونه تناقضی بین رهبری مذهبی و سیاسی نیست، بلکه همچنان که مبارزه سیاسی بخشی از وظایف و واجبات دینی و مذهبی است، رهبری و هدایت کردن مبارزات سیاسی گوشه ای از وظایف و مسئوولیتهای یک رهبر دینی است.
□○کافی است شما به زندگی پیامبر بزرگ اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) و نیز زندگی امام علی علیه السلام نگاه کنید که هم یک رهبر مذهبی ماست و هم یک رهبر سیاسی و این مساله در فرهنگ شیعه از مسائل بسیار روشن است.
□○صحیفه نور؛ جل۴؛ صفحه ۱۶۷ و ۱۶۸
مصاحبه #امام_خمینی(ره) با خبرنگار تایمز لندن
مورخ:۱۳۵۷/۱۰/۱۸○□
@mohamad_hosein_tabatabaei
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۱)
■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نزول..
■اینکه می فرمایند حضرت بقیة الله وقتی تشریف فرما می شوند، قرآن را می آورند و جفر جامع را ظهور می دهند، مراد از آن جفر جامع همان اعتلای وجودی نفوس انسانها به سوی حقایق قرآنیه است.
■لذا ما هم منتظر فرج بقیه الله هستیم، می گوئیم( عجل الله تعالی فرجهَ) فرج این بزرگوار، که ضمیر را مفرد می آوریم. و ضمیر مفرد را برمی گردانیم به خصوص حضرت بقیه الله. که خداوند فرج بقیه الله را تعجیل بفرماید.
#ادامه_دارد_ان_شاالله..
■●فرمایشات استاد صمدی آملی حفظه الله در بحث انسان و قرآن●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۱) ■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نز
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۲)
■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نزول..
■گاهی وقتی صلوات می فرستیم فرج را به کل اهل بیت می دهیم ( اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم) این ضمیر (هُم) برگشتش به همۀ اهل بیت است به مجموعۀ آل است. یک وقتی ضمیر مفرد می آورید فقط و فقط فرج بقیه الله می خواهید. یک وقتی هم در ذیل صلوات فرج کل اهل بیت را می خواهید و لذا نه تنها از حق تعالی می خواهیم تعجیل در فرج شخص حضرت بقیه الله بفرماید بلکه از محضر حضرت حق استدعا می کنیم که تعجیل در فرج کل ائمه بفرماید.
☑️پس معلوم می شود لفظ فرج را باید خیلی دنبال کرد ببینیم آیا منتظر شخص حضرت بقیه الله باشیم یا منتظر تمام اهل بیت باشیم. آن هم وقتی می خواهیم منتظر باشیم منتظر وجود شخصی این سوئیشان باشیم یا منتظر فرجشان باشیم. روایات نمی فرماید که منتظر بقیه الله باشید. می فرماید منتظر #فرج_بقیه_الله باشید.
#ادامه_دارد_ان_شاالله..
■●فرمایشات استاد صمدی آملی حفظه الله در بحث انسان و قرآن●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
□دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان□
□اَللَّـهُمَّ ارْزُقْنی فيهِ طاعَةَ الْخاشِعينَ،
وَاشْرَحْ فيهِ صَدْری بِاِنابَةِ الْمُخْبِتين، بِاَمانِکَ يا اَمانَ الْخآئِفينَ.
□خدایا در این روز طاعتِ فروتنان را نصیبم کن، و سینهام را برای انابه همانند بازگشتِ خاضعان باز کن، به حقّ امانبخشی خود ای امانِ دلهای ترسان.
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
□دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان□ □اَللَّـهُمَّ ارْزُقْنی فيهِ طاعَةَ الْخاشِعينَ، وَاشْرَحْ في
#شرح_دعاے_روز_پانزدهم
□○آیت اللہ مجتهدے تهرانے(ره)○□
□اللهمّ ارْزُقْنے فیهِ طاعَةَ الخاشِعین
خدایا در این روز اطاعت بندگان خاشع و خاضع خود را نصیب من گردان.
□براے آنڪہ بدانیم خاشعین چہ ڪسانے هستند، بهتر است اول در مورد متڪبرین صحبت بہ میان آوریم؛ چرا ڪہ خضوع و خشوع بہ طور ڪامل با تڪبر و غرور تضاد دارد.
□براے روشن شدن این موضوع اشارہ مے ڪنیم بہ قسمتے از سخنان گهربار حضرت علے(علیه السلام) ڪہ در مورد متڪبران اینگونہ فرمودند: «آگاہ باشید! زنهار! زنهار! از پیروے و فرمانبرے سران و بزرگانتان، آنان ڪہ بہ اصل و حسب خود مے نازند و خود را بالاتر از آنچہ هستند مے پندارند و ڪارهاے نادرست را بہ خدا نسبت مے دهند و نعمت هاے گستردہ خدا را انڪار مے ڪنند، تا با خواستہ هاے پروردگار مبارزہ ڪنند و نعمت هاے او را نادیدہ انگارند، آنان شالودہ تعصب جاهلے و ستون هاے فتنہ و شمشیرهاے تفاخر جاهلیت هستند.»
□امام علے (علیه السلام) همچنین در قسمتے دیگر نیز فرمودند: «ڪبر و خودپسندے چیزے است ڪہ قلب هاے متڪبران را همانند ڪردہ، تا قرن ها بہ تضاد و خونریزے گذراندند و سینہ ها از ڪینہ ها تنگے گرفت.» ڪہ با توجہ بہ این تذڪرات مقدس از زبان امیر مؤمنان، درمے یابیم ڪہ خضوع و خشوع همانند ظرفے است ڪہ انسان بہ وسیلہ آن بہ جمع آورے رضا و خشنودے خداوند مے پردازد و تڪبر چون ظرفے است تو خالے ڪہ هیچ چیزے در آن جز غرور و تڪبر جاے نمے گیرد و این خضوع و خشوع است ڪہ انسان را بہ خداے خویش نزدیڪ مے سازد؛ زیرا ڪہ هرچہ انسان نزد پروردگار عالمیان، خود را ذلیل و خوار نشان دهد، ارزشش در پیشگاہ او بیشتر مے شود.
□چنانچہ حضرت علے (علیه السلام) فرمودند: «تاج تواضع و فروتنے را بر سر نهید و تڪبر و خودپسندے را زیرپا بگذارید ... و تواضع و فروتنے را سنگر میان خود و شیطان و لشڪریانش قرار دهید، زیرا شیطان از هر گروهے لشڪریان و یارانے سوارہ و پیادہ دارد.» پس خضوع و خشوع در مقابل پروردگار عالمیان همان طاعت و بندگے خالصانہ در مقابل ذات اقدس اوست ڪہ ما نیز در این روز از خداوند مے خواهیم بہ ما عبادت و اطاعتش را همراہ با خضوع و خشوع نصیب ڪند.
□واشْرَحْ فیهِ صَدْرے بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِڪَ یا أمانَ الخائِفین
و شرح صدر مردان فروتن و خداترس را بہ من عطا فرما بہ حق امان بخشے خود اے ایمنے دل هاے ترسان.
□حال منتخبین چہ ڪسانے هستند؟
در دعاے این روز نڪتہ اساسے ڪہ بہ آن تأڪید شدہ است، خضوع و خشوع و فروتنے در مقابل ذات اقدس پروردگار است.
□مخبتین بہ معناے فروتنان است، آن هم فروتنانے ڪہ فروتنے آنان فقط در مقابل پروردگار جهان و جهانیان است،
□حال شاید سئوال ڪرد ڪہ فروتنان چہ ڪسانے هستند؟
□ڪہ در جواب باید بگوییم فروتنے یڪے از صفات بارز مومنان تقواپیشہ است ڪہ شب و روز خود را بہ تقوا و پرهیزڪارے مے گذرانند. چنانچہ حضرت علے (علیه السلام) در مورد صفت و نشانہ یڪ پرهیزڪار فرمودند:
«در دیندارے نیرومند، نرمخو و دور اندیش است، داراے ایمانے پر از یقین، حریص در ڪسب و دانش، با داشتن علم بردبار، در توانگرے میانہ رو، در عبادت فروتن، در تهے دستے آراستہ، در سختے ها بردبار، در جستجوے ڪسب حلال، در راہ هدایت شادمان و پرهیز ڪنندہ از طمع ورزے، است.»
□با توجہ بہ فرمودہ آن بزرگوار در مے یابیم ڪہ مخبتین همان پرهیزڪاران هستند ڪہ شب و روز خود را بہ ذڪر و یاد خداوند بہ پایان مے برند ڪہ ما نیز در این روز از خداوند مے خواهیم شرح صدرے را ڪہ مردان پرهیزڪار و فروتن دارند، بہ ما نیز عطا ڪند.
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۲) ■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نز
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۳)
■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نزول..
■از خداوند استدعا نمی کنیم به صِرف اینکه خدایا تعجیل در امام زمان بفرما. می فرمایند تعجیل در فرج امام زمان بفرما یا می فرمائید تعجیل در ظهور امام زمان بفرما. این تعجیل یا به فرج می فرمائید یا به ظهور اشاره می فرمائید. هر دو بخشش مربوط به اعتلای وجودی نفوس ناطقه است.
#ادامه_دارد_ان_شاالله..
■●فرمایشات استاد صمدی آملی حفظه الله در بحث انسان و قرآن●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۳) ■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نز
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۴)
■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نزول..
■و لذا یکی از اسرار انسان و قرآن این است که باید انسان اعتلای وجودی پیدا بفرماید و لذا در حقیقت فرج برگشتش به ما است نه به آن حضرت. یعنی اگر منتظریم که فرج حضرت فرا برسد به این معنی منتظریم که ما برویم باز بشویم. اگر منتظریم که حضرت بقیه الله ظهور بفرماید آن ظهور ظاهری شخصیِ شخص حضرت بقیه الله به عنوان یک فردی از افراد امام معصوم در مکۀ مکرمه آن امری است مسلّم. آن شک و شبهه بر نمی دارد طبق نصّ روایات. اما اگر بخواهیم یک مقداری حرف را بالاتر هم ببریم و در یک مرتبه نازلی توقف نکنیم، می فرمائید که در حقیقت منتظریم تا فرج امام زمان فرا برسد تا امام زمان ظهور بفرماید.
#ادامه_دارد_ان_شاالله..
■●فرمایشات استاد صمدی آملی حفظه الله در بحث انسان و قرآن●■
@mohamad_hosein_tabatabaei
کیش مهر (درمحضر علامه طباطبایی)
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۴) ■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نز
■●منتظران فرج و ظهور حضرت بقیه الله، نه نزول حضرت●■(۵)
■مامنتظرفرج حضرت بقیه الله هستیم نه منتظر نزول..
■منظور از #انتظار، به ارتقاء وجودی ما برمی گردد نه اینکه فقط صِرف یک انتظار زمانی باشد که تا یک بزرگواری در مکه قیام بفرماید آن که البته، منتظر ظهور شخص حضرت از جنبۀ طول زمانی در مکانی به نام مکه مکرمه با تکیه بر خانۀ خدا با صوتی که نظام هستی بشنود، همه اینها باز معنی دارد، حرفی است مسلم. اما طبق این نحوه بحثی که به عرض تقدیم داشتیم #انتظار برمیگردد به #ارتقاء، انتظار بر می گردد به #اعتلاء..
#ادامه_دارد_ان_شاالله..
■●فرمایشات استاد صمدی آملی حفظه الله در بحث انسان و قرآن●■
@mohamad_hosein_tabatabaei