🗓۸ بهمن ماه سال ۱۳۴۸
🏴فوت وزیر دارایی و حامی پهلوی
🏴عاقدقراردادننگین نفتجنوبدارسی
🏴مخالف اصلی ملی شدن صنعت نفت
🏴عامل انگلیس،سیدحسن تقیزاده/۳
💠رهبرانقلاب
‼️این حکومتهای فاسد و مستبد و شهوتران در این چند دهه آخر قبل از انقلاب، حکومتهای بشدت وابسته بودند و پدر این کشور را درآوردند. رضاخان قلدر که مثل یک گرگ وحشی به مردم میتاخت، در مقابل اربابهای انگلیسی، هر امتیازی که خواستند، به آنها داد. قرارداد نفت را گرفت، انداخت توی بخاری و سوزاند؛ اما چند روز بعد یک قرارداد بدتر و ننگینتری را بمدت ۳۰سال تمدید کردند، مسئولین دولتیاش هم تابع او بودند. بعد از رفتن رضاخان، به تقیزاده که آن وقت وزیر دارائی بود، گفتند چرا آن روز این قرارداد را امضاء کردی؟ گفت من آلت فعل بودم؛ یعنی خود رضاخان مسئول بود. این آدمی که در مقابل مردمِ خودش اینجور وحشیانه برخورد میکرد، در مقابل انگلیسیها خوار و ذلیل بود. ۸۹/۸/۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📷 سلاح و خودرو استفاده شده توسط مبارز فلسطینی در عملیات امشب علیه قلادههای صهیونیست
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی غیر قابل وصف فلسطینی ها در غزه
@madare0120
📸 توزیع شیرینی در اردوگاه عين الحلوة در لبنان
به این میگویند: یک انتقام دلچسب...
به یک روز نکشیده انتقام سختی بابت شهدای جنین از موشهای کثیف صهیون گرفتند، الحمدلله...
@madare0120
🖌 #یادداشت_روز
🔹شنا کردن خیس شدن هم دارد!
#سید_محمد_عماد_اعرابی
«شنا کردن بدون خیس شدن» این شاید توصیفی از سیاست مطلوب آمریکا در دوره کنونی باشد. ما از جلسات سیاستگذاری مقامات واشنگتن آگاهی نداریم اما آنچه از عملکردشان در نقاط مختلف جهان میبینیم، نشان میدهد آنها در مسیر تنشزایی گام برمیدارند اما نمیخواهند در صحنه تنش حضور داشته باشند؛ به بیان دیگر آنها دوست دارند بدون اینکه درگیر شوند، درگیری ایجاد کنند. هدف این درگیری چیزی جز تضعیف رقبای منطقهای و جهانی ایالات متحده نمیتواند باشد. آمریکا از جایگاهش در جهان تکقطبی به راحتی دست نمیکشد و نمیخواهد با وضعیتش بهعنوان یک کشور «معمولی» در جهان چندقطبی کنار بیاید.
آمریکا متحدان خود را که تا دیروز ظاهرا بیطرف بودند، امروز به سمت تقابل با رقبای خود هُل میدهد. در شرق آسیا این مورد در میان کشورهای کرهجنوبی، ژاپن و استرالیا به وضوح قابل مشاهده است. آنها ژوئن 2022 بهعنوان شرکتکنندگان ویژه به نشست ناتو در مادرید دعوت شدند. نشستی که در سند راهبردیاش چین را بهعنوان چالشی برای اعضای ناتو شناسایی کرد. این اقدام بارزترین نمونه از راهبرد تقابل غیرمستقیم واشنگتن بود اما تنها نمونه آن نبود. پیش از آن آمریکا ائتلاف کواد را با ژاپن، استرالیا و هند راهاندازی و همراه با انگلستان اقدام به تسلیح استرالیا در اقیانوس آرام طی پیمان آکوس کرده بود. ژاپن بهعنوان یکی از متحدین اصلی آمریکا در این منطقه، سال جاری بیشترین بودجه نظامی خود را از زمان پایان جنگ جهانی دوم تاکنون به رقم ۳۲۰ میلیارد دلار تصویب کرد و از توسعه موشکهای دوربرد خود خبر داد. ژاپن همچنین با بهروزرسانی سیاست امنیت ملی خود، چین را بهعنوان «تهدید راهبردی بیسابقه» خطاب کرد. در حالی که نظامیگری با تحریک آمریکا در همسایگان شرقی و جنوبی چین رو به افزایش است اما شاید مهمترین اتفاق در مرزهای غربی این کشور رخ دهد. جایی که فعال کردن گسل اختلافات مرزی میان چین و هند ممکن است یکی از ایدهآلهای سیاستگذاران واشنگتن باشد. در این صورت آنها میتوانند با یک تیر، دو نشان را هدف بگیرند. هند اگرچه اکنون روابط راهبردی با ایالات متحده دارد اما قدرتی نوظهور محسوب میشود که در جهان آینده نقش یک رقیب را برای نفوذ منطقهای آمریکا ایفا خواهد کرد. تضعیف توأمان هند و چین میتواند کمک خوبی به بازسازی نقش از دست رفته آمریکا در جهان آینده کند. طی ماههای اخیر تحرکات مرزی در این منطقه از سوی هر دو کشور قابل توجه بوده است. دسامبر 2022 خبرگزاریها از درگیری میان نظامیان چین و هند در مرز مشترک دو کشور خبر دادند. بهدنبال آن هند، چین را به تلاش برای تغییر خط مرزی متهم کرد. اندکی بعد نیز سوبرانیام جایشنکار، وزیر خارجه هند از استقرار بیسابقه نیروهای نظامی هند در مرز با چین خبر داد. این اولینبار پس از سال 2020 بود که بار دیگر آتش درگیری در این منطقه شعلهور میشد. طی آن درگیریها که از 5 می2020 آغاز شد دستکم 20 نظامی هند و 4 نظامی چین کشته شدند. پس از آن، دو کشور بارها یکدیگر را به ساختوسازهای غیرقانونی در مرز مشترک متهم کردند. اینکه آیا چنین نزاعی میان هند و چین در میگیرد؟ سؤالی است که فقط پیشگویان میتوانند به آن پاسخ دهند و ما پیشگو نیستیم. آنچه مسلّم به نظر میرسد و ما نیز بر آن تأکید داریم این است که آمریکا از ایجاد و افزایش تنش در جهان با هدف تضعیف رقبای فعلی و یا ممانعت از شکلگیری قطبهای قدرت منطقهای در آینده سود میبرد. با این اوصاف آیا آمریکا حاضر است در جورچین سیاست خارجی خود، هند را بهعنوان متحد راهبردیاش...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259004
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
بازدید ۳ ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندیهای داخلی
🔹حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز به مدت سه ساعت از نمایشگاه توانمندیهای داخلی که در حوزههای مختلف برپا شده بود بازدید کردند.
🔹این نمایشگاه به مناسبت شعار سال که سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری شده بود، برگزار شد.
🔹در این نمایشگاه توانمندیهای داخلی در حوزههای صنایع معدنی و اکتشافی، الکترونیکی و مخابرات، هوافضا و ماهواره، خودرو، کشاورزی و غذایی، حمل و نقل ریلی، جادهای، دریایی و هوایی، بخش مسکن، نفت و پتروشیمی، لوازم خانگی، نساجی، صنایع آبزی پروری، آبخیزداری، صنایع برق و نیروگاهی و سدسازی و طرحهای مدیریت آب، فناوری اطلاعات و ارتباطات به نمایش گذاشته شده بودند.
@TasnimNews
⭕️سیاست های استکبار
🔹سیاست های شبکهی صهیونیستی عالم که آماج اولش برای دشمنی، به دلائل #روشن، جمهوری اسلامی است، نمیتوانند #جمهوری_اسلامی را از پا در بیاورند؛ نه فقط نمیتوانند از پا در بیاورند، نمیتوانند کند کنند. ما میتوانیم با سرعت حرکت خودمان را پیش ببریم. البته منتظر توطئهی دشمن هستیم. این توطئهها ادامه پیدا خواهد کرد، تا یک مقطعی؛ آن مقطع عبارت است از اقتدار همهجانبهی کشور که این، کارِ شما دانشجوها، کارِ شما نسل جوان است.
🔹آن وقتی که توانستید کشور را به اقتدار علمی و به اقتدار اقتصادی برسانید و آن وقتی که توانستید عزت علمی را برای کشور فراهم کنید، آن روز البته توطئهها کم خواهد شد؛ مأیوس خواهند شد. تا وقتی به آن نقطه نرسیدهایم، منتظر توطئهها باید بود و آمادهی مقابلهی با این توطئهها باید بود. و ان شاءالله هر روزی که بگذرد، شما قویتر خواهید بود، #دشمن شما ضعیفتر خواهد شد و آن روزی که پیروزی نهایی نصیب ملت بشود، انشاءالله روز دوری نخواهد بود.
بیانات مقام معظم رهبری ۸۷/۰۹/۲۴
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندیهای صنعتی
@TasnimNews