هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⁉️چگونه اشتباه استراتژیک دولت موقت منجر به طمع ضد انقلاب گردید؟
🔻بخش هایی از متن استعفای شهید سپهبد قرنی خطاب به امام خمینی | سالروز شهادت سپهبد قرنی/3
🔸دولت بدون مشورت با ارتش و آگاهترین مرجع ارزیابی کردستان نمایندگانی را به آن صفحات میفرستد که با ورود آنها و اولین سخنپراکنی که میکنند، مردم را به پادگان #مهاباد ریخته و غارت میکنند و در جلوی همین هیئت فرمانده پادگان را گلوله باران میکنند؛ با این وصف به مردم اجازه خودمختاری میدهند که یقینا هیئت بعدی سند استقلال کردستان را تقدیم یاغیان و عده کثیری #مزدور_اجنبی که از خارج از ایران و شهرهای داخلی کشور به آن صفحات هجوم آوردهاند، خواهند کرد.( ترکیب، التقاط و ترور، صص93-91)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🔴فتنه تجزیهطلبان کردستان دستپخت غربباوران پر ادعا
🔻بخش هایی از متن استعفای شهید سپهبد قرنی خطاب به امام خمینی |سالروز شهادت سپهبد قرنی/4
🔸در حالی که قریب به 30 هزار نفر افراد #کمونیست در کشورهای خارجی آموزش براندازی کشور را دیده و میبینند، کشورهای ذی نفع تا حدود 600 میلیون دلار خرج آموزش و اعزام آنها به ایران نمودهاند؛ معلوم نیست که چرا دولت باز هم اجازه میدهد مراجع رسمی بر پیکر علیل و از پا افتاده ارتش بیش از پیش ضربه وارد آورند و روشن نیست در حالی که پلیس و ژاندارم نداریم با ارتش نیز چنین میکنند با این افراد ورزیده و مأمور چه کسی باید مقابله کند و جلوی کشتار بیرحمانه آنها را بگیرد. (ترکیب، التقاط و ترور، صص93-91)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
توافق مد نظر روحانی چند پله
از حداقل حقوق ایران عقب است؟ - ۱
♦️روزی نیست که آقای روحانی از لزوم مذاکره برای بازگشت طرفین به برجام و برداشته شدن فوری تحریم ها سخن بگوید. اما او دقیقا بازگشت به کدام وضعیت را مد نظر دارد؟ آیا منافع ایران در آن وضعیت تامین می شود؛ یا به زیان ایران است؟
🔹آقای روحانی در آغاز تشکیل دولت بایدن، خواستار بازگشت به شرایط سال 2018 (زمان خروج آمریکا) از برجام شده بود. اما دولت بایدن، همین را هم که عقب نشینی و تنازل از برجام محسوب می شد، نپذیرفت. در این رویکرد، آمریکا باید 1500 تحریم را یکجا لغو کند، اما دولت بایدن، همین تحریم ها را به سه گروه "قابل تعلیق، غیر قابل تعلیق، قابل تعلیق به شرط مذاکره" تقسیم کرده است!
♦️این ترفند در حالی است که دولت دموکرات بایدن اگر صداقت داشت، باید همه 1500 تحریم را نه تعلیق بلکه لغو می کرد تا بتواند به برجام برگردد. البته حقوق برجامی ایران وقتی تامین می شود که تحریم های ضد برجامی دولت اوباما (از تیر 94 تا دی ماه 1395، زمان روی کار آمدن ترامپ) هم لغو شود. این، همان تحریم هایی است که بارها از سوی آقایان ظریف و عراقچی به عنوان نقض برجام یاد شد.
🔹اما آنچه اکنون آقای روحانی می خواهد و به همین دلیل، تیم مذاکره کننده برای عقب نشینی مضاعف تحت فشار است (!)، نه لغو تحریم های پسا برجامی اوباما (سیسادا، ویزا، آیسا و ده ها تحریم ریز و درشت) و نه حتی همه 1500 تحریم ترامپ است. البته به این فهرست باید تحریم های کنگره (نظیر کاتسا/ مادر تحریم ها) را اضافه کرد.
♦️آنچه از ادبیات آقای روحانی بر می آید، او حاضر است به خاطر مصارف موقت انتخاباتی، از مطالبه لغو موثر این "زنجیره تحریم" کوتاه بیاید و صرفا به مجوز فروش چند صد هزار بشکه نفت به مدت چند ماه و دسترسی به چهار پنج میلیارد دلار از درآمد های مسدود شده رضایت دهد. و از طریق واردات برخی اقلام، بازار مصرفی را آرایش دهد و کام مردم را برای یکی دو ماه شیرین کند!
🔹آیادولت بایدن صرف نظر از آمادگی برای واگذاری مشوق (!) موقتی مورد نیاز مدعیان اعتدال و اصلاحات در ایران، آیا حاضر است آن 1500 تحریم و تحریم های پسا برجامی اوباما را نه "لغو"، بلکه حتی تعلیق کند؟ پاسخ منفی است!
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
توافق مد نظر روحانی چند پله
از حداقل حقوق ایران عقب است؟ -۲
♦️این امتناع گردن کشانه دولت بایدن، در حالی است که حتی بازگشت به شرایط پسا برجامی دوره اوباما هم، منافع و مصالح پایدار ما را تامین نمی کند. توضیح این که در همان زمان، دولت اوباما با نقض یا دور زدن تعهدات و تهدید شرکت ها، مانع استفاده ایران از حقوق خویش شد؛ تا جایی که آقای ظریف، از جان کری می خواست برای شرکت های طرف همکاری با ایران، "نامه های آرامش بخش" (Comfort letter) صادر کند، اما چنین اتفاقی نیفتاد.
🔹دولت اوباما در همین دوره به ظاهر رمانتیک و طلایی بود که حمید ابوطالبی (معاون دفتر روحانی و نامزد وی برای نمایندگی سازمان ملل) را تروریست خواند و از صدور ویزا خودداری کرد. در همین دوره، مجازات های تحریمی ادامه داشت و آقای ظریف گفت پس از 20 ماه نمی توانیم یک حساب بانکی در لندن باز کنیم.
♦️همچنینآلمانی ها تحت فشار تحریم های دولت اوباما، از دادن سوخت به هواپیمای ظریف که مهمان کنفرانس امنیتی مونیخ بود، امتناع کردند و چند نوبت دیگر، همین اتفاق تکرار شد. در همین دوره بود که سفیر کره جنوبی گفت نمی تواند حقوق پرسنل سفارت را از طریق شبکه بانکی منتقل کند و آنها مجبورند دلار ها را با چمدان بیاورند!
🔹دولت فریبکار اوباما، تحریم های مربوط به فروش نفت ایران را برای چهار تا شش ماه و برای پنج شش کشور مشخص تعلیق می کرد و بدین ترتیب، هم از ما می خواست مشتریان خود را محدود کنیم و هم از آن مشریان می خواست هر نوبت، باز هم سقف خرید نفت ایران را کاهش دهند.
♦️این، شگردی برای کانالیزه کردن صادرات نفت ایران، ربودن بازار آن و در عین حال آرامش بخشیدن به بازار بود. البته تحلیل مستقلی می طلبد که بررسی شود در کدام روند مهندسی شده، قیمت نفت از 100 دلار و بالاتر، ظرف چند سال به 40 دلار رسید و نقش برجام (و برجامیزاسیون) در این سقوط زیانبار قیمت چه بود؟!
🔹متاسفانه آقای روحانی به خاطر ادبیات منفعلانه و دستپاچه خویش و اصرار بر داخلی کردن مجادلات به جای طلبکاری از دشمن، حتی قادر نیست شرایط اجرای نیم بند برجام را به وضعیت 2015 یا 2018 برگرداند. او بیش از هر چیز، فروش محدود و نمایشی نفت، و آزادی چند میلیارد دلار از اموال ایران را می خواهد؛ و البته بازسازی دو قطبی های انحرافی، تا فضای مورد نیاز برای انتخابات آگاهانه مردم غبار آلود شود. دولت بایدن تنها در همین حد توافق دارد!
♦️فراموش نکنیم توماس فریدمن تحلیلگر دموکرات ها، چند ماه قبل در نشست «اندیشکده شورای روابط اعراب و آمریکا» گفت: «اگر ترامپ و پمپئو همراه شرکای اروپایی، سراغ ایرانیها میرفتند و با وعده برداشتن تحریم میگفتند ما فقط میخواهیم 15 -10 سال دیگر به مدت توافق بیفزاییم و آزمایشهای موشکی شما محدود شود، ایرانیها در بالاترین سطوح حکومت با هم درگیر میشدند".
@IMANI_mohammad
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⚫️گزارش وزیر مختار ایالات متحده آمریکا از مراسم تاجگذاری رضاخان
◀️4اردیبهشت؛ سالروز تاجگذاری شوم رضا میرپنج
🔹4اردیبهشت1305 #روز_شوم تاجگذاری رضاخان پهلوی بود. سلطنتی که قطعا به خاطر شایستگی رضا میرپنج نبود بلکه به خاطر زد و بند و #وطنفروشی وی در مقابل بیگانگان بود.
🔸وابستگی #رضاخان آنقدر آشکار بود که « #موری » کاردار وقت سفارت ایالات متحده آمریکا به تبانی بین رضاخان و انگلستان تصریح میکند. به متن سند زیر توجه کنید:
🔹«رابطه رضا شاه و بریتانیا به کودتای سال 1921 باز می گردد. روسها همواره نسبت به این ارتباط مظنون و حتی به هنگام عزيمت رضا [خان] به جنوب برای سرکوب شیخ محمره بسيار نگران بودند. گذشتن از جان دستپرورده انگليسیها در آن زمان اين گمان را قوت بخشيد که او به #تفاهمی_محرمانه با انگليسیها رسيده و با آنها تبانی کرده است.... بديهی است که [انگلیسیها] اشتياق زيادی برای سرنگونی خاندان قاجار و سلطنت او نشان دادند.
🔸نمیتوان از این واقعیت چشم پوشید که چنین رويدادی برای #روسها بسیار ناخوش آیند بود زیرا آنها طبيعتاً مخالف #حکومت_پادشاهی هستند و ترجيح میدادند که نوعی #حکومت_دموکراتیک در ایران برقرار شود. ولي چون استقرار چنين حکومتی ممکن نبود، مسلماً ترجيح میدادند که #قاجارها بر سر کار بمانند زيرا آنها هیچگاه خود را چندان ضد روس نشان ندادهاند...
🔹 رضا شاه رسیدن به تاج و تخت را #مدیون_انگليسیهاست، بديهی است در صورت تهديد موجودیت رژیمش از جانب شمال کمک چندانی از دست انگلیسیها برنمیآید.»( از قاجار به پهلوی، بر اساس اسناد وزارت خارجه آمریکا ص408-407)
🔸در هر صورت رضاخان با حمایت بیگانه و وطنفروشی تاریخی به قدرت رسید و 4اردیبهشت1305 تاجگذاری کرد. #فیلیپ_هافمن، وزیر مختار وقت ایالات متحده آمریکا در خصوص مراسم تاجگذاری وی گزارشی را تهیه و ارسال نمود.
🔹بخشی از این گزارش:
« #مراسم_تاجگذاری شاهنشاه امروز بعد از ظهر برگزار شد. مراسم ديدار هيأت ویژه ما با شاه و اهدای تمثال [رياست جمهور آمريکا] امروز صبح انجام شد.» ژنرال هری ای. اسمیت از جمله افراد حاضر در هيأت آمريکايي بود که تمثالی از رئیسجمهور کولیج با قابی تمام طلا به شاه جدید تقدیم کرد.
🔸به دلیل مشکل نور و فضا امکان عکسبرداری مناسب از جشن فراهم نیامد، و فقط خبرنگاران روزنامه لندن #دیلی_میرور توانستند عکسهای خوبی تهیه کنند، زیرا بر اساس اطلاعات واصله جایگاهی بسیار بهتر از جایگاه عکاسان آمريكایی و #ایرانی به آنها داده بودند. مراسم بینهايت جالب و پر زرق و برق بود، هر چند فضای کافی و مدیریت مناسب میتوانست مراسم را بسيار مهيجتر و نمايشیتر کند...هنوز هيچ نشانهای از اينکه شاه الهامگر مردم ايران بوده و يا وفاداری آنها را به خود جلب کرده باشد وجود ندارد.
🔹لازم به ذکر میدانم که پيشرفت صاعقهوار او و رسيدنش به قدرتی که مردم نادان آن را فقط حقی موروثی میدانند چندان به مذاق تودههای محافظهکار و محروم ايران خوش نيامده است، و در ميان قشر روشنفکرتر هم که قاعدتاً بايد از اين اتفاق خرسند باشد هيچ احساسی بجز خصومت و تنفر ديده نمیشود.»( از قاجار به پهلوی، بر اساس اسناد وزارت خارجه آمریکا ص412-410)
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
دولت روی پیغام گیر است؟!
🔹روشی که آقای روحانی برای توجیه ناکارآمدی اجزاء دولت خود پیشه کرده، کاملا به ضرر اوست و عجیب این که همچنان به همین رویکرد ادامه می دهد.
♦️اگر مشکل کمبود یا گرانی گوشت و مرغ و تخم مرغ و میوه و روغن و یا آب خوردن و آلودگی هوا و... پدید می آید، آقای روحانی، یک پاسخ ثابت دارد: "به خاطر تحریم است". این پاسخ به قدری یکنواخت و تکراری شده، که انگار پیغام گیر تلفن، در حال پاسخگویی به شماست!
🔹قباحت و خسارت این رفتار کجاست؟ این که رئیس جمهور مملکت، سپر بلای بی کفایتی هر مدیر در گوشه و کنار دستگاه عریض و طویل دولت شده است. با این وضعیت، نه مدیران وزارت صمت، نه مدیران جهاد کشاورزی، اقتصاد، برنامه و بودجه، آب و گاز و برق، بورس، بانک ها، محیط زیست، کار و رفاه، راه و شهرسازی (مسکن)، و نه هیچ مدیر اجرایی دیگری، دلیلی نمی بیند پاسخگوی مشکلات و ناکارآمدی های حوزه تحت مدیریتش باشد؛
♦️آنها می توانند صرفا "تحریم" را به عنوان علت نارسایی ها معرفی کنند. بلکه حتی نیاز ندارند سوء مدیریت خود را توجیه کند؛ چرا که آقای روحانی هست. متهورانه، جور همه را می کشد و با با یک جمله ضبط شده روی "پیغام گیر دولت"، پاسخ همه ابهامات و انتقادات را می دهد!
🔹نه روحانی و نه هیچ دولتمرد دیگری، هرگز پاسخ نداده اند که توقف روند تولید مسکن با وجود انبوه مهندس و کارگر و تولید کننده داخلی ( و با وجود تقاضای انباشته)، چه ربطی به تحریم دارد؟ و چرا از این ظرفیت تماما داخلی، برای مهار نقدینگی، ایجاد اشتغال در تیراژ میلیونی، رفع نیاز مردم و مهار موثر تورم استفاده نشد؟!
♦️پیشران های اقتصادی دیگر مانند بخش های کشاورزی، لوازم خانگی، خودرو، و حوزه های دانش بنیان نیز وضعیت مشابهی دارند. چرا سالانه باید ده ها هزار تُن میوه دست باغدار باد کند و بگندد، و مدتی بعد، دولت مجبور به واردات برای تنظیم بازار باشد؟ چرا باید سی هزار تُن پرتقال در انبار ها بگندد و مردم با قیمت های نجومی مواجه باشند؟
🔹چرا به خاطر سوء مدیریت، زمانی باید مرغداران جوجه های مازاد را دفن کنند، زمانی دیگر همین جوجه ها به خارج قاچاق شود، و دولت ( و مدیریت ذی ربط) زمانی از خواب بیدار شوند که مرغ پر کشید و نایاب شده، و مردم باید درست در بحبوحه مذاکرات، ساعت ها صف بایستند؟
♦️آقای روحانی به ندرت حاضر می شود پای درد دل تولید کنندگان بنشیند و بشنود که بالای هشتاد درصد علت نابسامانی در تولید و توزیع، سوء مدیریت است؛ مدیریت هایی که ضد تسهیل تولید و کسب و کار عمل می کنند اما نگاه قبیله گرایانه سیاسی، بر نگاه کارشناسی در انتصاب شان چربیده است.
🔹این روزها بهتر می توان سخنان سه سال پیش "سعید لیلاز "(عضو مرکزیت حزب کارگزاران و قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو دیزل) را فهمید. او شهریور 97 به یورو نیوز گفت"با اختیاراتی که آقای روحانی دارد، اگر #چوب_خشک به جای او بود، اقتصاد را بهتر مدیریت می کرد".
♦️مشکل روحانی، کارنابلدی است؟ غرور و لجاجت، و نداشتن شهامت برای اذعان به اشتباه است؟ مشاوران، مشورت غلط می دهند؟ نفوذی ها، راه تصمیم سازی درست را بسته اند؟ یا معجونی مسموم از همه اینها؟
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
می خواهند کشور
روی آرامش را ببیند یا نه؟
🔹حکایت مدعیان اعتدال و اصلاحات، حکایت دانش آموزی است که تمام فرصت درس خواندن را تباه کرده و حالا تقلا می کند تا هر طور شده، امتحان به تعویق بیفتد. اما انتخابات، زنگ حساب است. نه می شود برای قصور و تقصیر ها، قصه سر هم کرد و نه انتخابات را تعطیل کرد.
♦️نظرسنجی های دولت می گوید محبوبیت روحانی به زیر هفت درصد رسیده و به قول زیباکلام، بالای 90 درصد رای دهندگان، به اصلاح طلبان به خاطر این تجویز، بد و بیراه می گویند.
🔹چاره چیست؟ زمزمه تعویق انتخابات! اول بار، نشریه اصلاح طلب "امید جوان" بود که با بهانه کردن کرونا تیتر زد "انتخابات را عقب بیندازید؛ سرعت گرفتن واکسیناسیون و بهبود اوضاع اقتصادی در صورت توافق وین و عبور از موج کرونا، شرایط را مساعد تر می کند"!
♦️سپس محسن هاشمی رئیس شورای شهر اظهار داشت "برگزاری انتخابات، پیک چهارم کرونا را به پیک پنجم تبدیل میکند و رکورد تلفات را می شکند". امروز هم خانم آذر منصوری، (سخنگوی جبهه اصلاحات و قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت) خواستار تعویق انتخابات شده و گفته است: "دولت میتواند به خاطر شیوع کرونا، پیشنهاد تعویق را به مجلس ارائه دهد و مجلس هم با قید دو فوریت بررسی کند. این تنها راهکار است".
🔹به یک ماه قبل برگردیم. کرونا به خاطر محدودیت های اعمال شده، در حال مهار بود و تعداد قربانیان روزانه به هفتاد نفر کاهش یافته بود. اکثر اعضای ستاد ملی مهار کرونا، برای تثبیت این روند، منطبق با نظر کارشناسان، خواستار تداوم محدودیت های سفر در ایام نوروز شدند.
♦️اما آقای روحانی یک تنه نظر کارشناسان را زیر پا گذاشت و ادعا کرد "به نظر من از پیک کرونا عبور کرده ایم"! مسافرت ها مجاز اعلام شد و شیوع کرونا دوباره شدت گرفت؛ تعداد قربانیان و مبتلایان پنج برابر شد.
🔹حالا سه هفته است که در بحبوحه رکود اقتصادی، کسب و کارها وادار به تعطیلی شده اند. اقتصاد کشور تا پیش از این به خاطر کرونا، متحمل 250 هزار میلیارد تومان خسارت شده بود. می شد این خسارت ادامه پیدا نکند. اما آن تدبیر سوال برانگیز نگذاشت نقطه پایان، بر خسارت گذاشته شود.
🔹این چگونه مدیریتی بود که معضلی در حال مهار را مجددا تبدیل به چالشی جدی کرد؟ چرا نمی گذارند شرایط، عادی و اوضاع کشور با ثبات شود؟ آیا این تکرار همان سوء مدیریتی نیست که فتنه بنزینی را شعله ور کرد؟
♦️به یاد دارید که سردبیر نشریه حزب "اتحاد ملت" (صدا) پس از شوک بنزینی گفت "روحانی میخواست به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔹او می افزاید: "میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است. اینکه می گویند تصمیم، غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود"!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از صدای ایران | VOI
هدایت شده از سلطان نصیر
23.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند شاهکارهای دریانوردی ایرانیان باستان (در دوره هخامنشیان)
@soltannasir
هدایت شده از رصد اخبار و شنیده ها
💢بازگشت آمریکا به برجام در 3 خرداد بدون لغو تحریمهای بانکی
🔹🔸طبق آخرین اخبار دریافتی از مذاکرات وین، ایران و آمریکا در 3 خرداد به تعهدات برجام بازمیگردند.
♦️بر اساس پیشنهادات آمریکاییها آنها تاکنون حاضر شدهاند که تحریمهای نفتی ایران را بردارند اما حاضر به لغو تحریمهای بانکی نیستند.
طرف ایرانی هم 3 خرداد را برای بازگشت دو طرف به تعهدات برجامی پیشنهاد کرده است.
♦️در صورت پذیرش پیشنهادات آمریکا از سوی دولت ایران، عملاً تحریمهای اصلی لغو نمیشود اما گویا تمایل انتخاباتی دولت سبب خواهد شد خطوط قرمز کنار گذاشته شود و لغو تحریمهای نفتی که بدون لغو تحریمهای بانکی بیفایده است، به عنوان موفقیت بزرگ دیپلماسی قلمداد شود.
♦️به گفته کارشناسان هدف آمریکا از لغو تحریمهای نفتی، موفقیت اخیر ایران در دور زدن این تحریمها و بالا بردن صادرات نفت به یک میلیون بشکه در روز است. درواقع آمریکاییها میخواهند ایران کانالهای دور زدن تحریمهای نفتی را به امید لغو تحریمهای نفتی کنار بگذارد در حالی که با عدم لغو تحریمهای بانکی، این کار نوعی خودزنی است و سبب بلوکه شدن مجدد پولهای نفتی ایران میشود در حالی که در شیوه فعلی دور زدن تحریمهای نفتی، پول نفت ایران بلوکه نمیشود و در دسترس است.
@rasadeakhbar113
هدایت شده از @AntiBBC
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از @AntiBBC
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منافع ملی فدای چند قطره اشک
وندی شرمن با چه حربهای تیم مذاکرهکننده هستهای ایران را فریب داد؟!
افشاگری تکان دهنده ی نبویان درباره عراقچی و شرمن!
وندی شرمن میگوید هر چه (یک موضوعی) را گفتم، مذاکره کنندگان ایرانی قبول نکردند اما تا گریه کردم، عراقچی کوتاه آمد و حرفش را پس گرفت!شرمن میگوید او در ابتدای هر سال میلادی برایم کارت تبریک می فرستاد اما نمیدانست من یهودیام!
علت حضور "حسین فریدون برادر روحانی در زمان مذاکرات چه بود؟
پ؛ن؛حالا همین عراقچی رفته #وین برای ما گشایش با احیای برجام بیاره!
@AntiBBC