eitaa logo
محبان المهدی شهید قدرت الله جعفری
129 دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
5هزار ویدیو
97 فایل
ترک واجبات و انجام محرمات، حجاب ونقاب دیدار ما از حضرت مهدی (عج) است کپی از مطالب به شرط احترام به پدر و مادر حلال است
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 💠 گاهی بین زن و شوهر سر قضیه‌ای می‌شود و زن یا مرد به همسرش می‌گوید: "مطمئنم فلان مطلب را به من " و همسرش نیز با عصبانیت می‌گوید: "گفتم!" و سر همین قضیه، بگو مگو و مشاجره‌ی سختی رخ می‌دهد. 💠 پیشنهاد می‌شود با یک تغییر جزئی در خود از ایجاد مشاجره و تشدید شدن ناراحتی و عصبانیّت یکدیگر‌ جلوگیری کنید! مثلاً به همسرتان بگویید: "اگر فلان مطلب را گفتی شرمنده من ." یعنی کلمه‌ی "شرمنده نشنیدم" را بجای کلمه "نگفتی" به کار ببرید تا همسرتان نشده و فضای زندگی متشنّج نگردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️✨❤️✨❤️ خانم های عزیز 😉 خانما هر کسی یه رگ خوابی داره. هوشمندی یه زن به پیدا کردن این رگخواب در همسرش وخانواده ی همسرشه 💞 اگه دقت کرده باشین 👈بهترین راه ورود به قلب آقا پسرهایی که توی فرهنگ ما بزرگ شدن👇 . ارتباطی صمیمانه با خونوادشون هست .(حد و مرزها حفظ بشه ) خانما شما با شکایت های وقت و بی وقت از مادر شوهرتون پیش همسرتون از مهر مادری کم نمی کنید اصلاااااا😉 مگه اگه همسرتون از مادر خودتون بیاد شکایت کنه از مهر مادرتون کم میشه براتون ؟؟ با اینکار اون چیزی که از دست می دید 👈ارج و منزلت خودتون در نگاه همسرتون هست ... فقط همین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"﷽" هماهنگی چشم‌ها 👀 و دست 🖐 کلاس خلاقیت کودک
...🌹 برای کمک به رشد مغز فرزندتان كودک را تشويق كنيد تا نمايش بازی كند: كودكان از تبديل وقايع روزمره و يا تخيلاتشان به نمايشهای جالب و بازی كردن در اين نمايشها، چيزهای زيادی می آموزند. هنگامی كه كودك شما یک نمايشنامه ساده را طراحی ميكند، مهارتهای كلامی و اجتماعی او افزايش مييابند. او با بازی كردن، بر روی احساسات و عواطف خود تمرين ميكند. هنگامی كه او خود را به عنوان یک پدر، دكتر و يا معلم تصور ميكند، احساس قدرت كرده و همچنين مسئول بودن را تمرين ميكند.
👈 چسباندن اشیاء 🔻 بچه‌ها خیلی دوست دارند اشیاء جدا از هم را به یکدیگر بچسبانند. درست کردن یک شکل با این کار برای‌شان خیلی خوشایند است؛ حتی اگر شکل خاصی هم درست نشود، 🔸 برای بازی های چسباندنی می توانید از اشیاء ذیل استفاده کنید: الف) حبوبات و گیاهان دانه ای: با مقداری از انواع حبوبات و اندکی چسب، روی یک مقوا می توان شکل های زیبایی را خلق کرد. پس از درست کردن اشیاء هر وقت که کودک متمایل بود، می توانید شکل ها را خراب کرده و با همان دانه ها شکل های دیگری درست کنید. ب) سنگ های کوچک: وقتی به جایی مثل رودخانه یا دشت می روید که سنگ‌های ریز با اشکال مختلف وجود دارد، از جمع کردن آن ها غافل نشوید. در بازی های چسباندنی به راحتی می توانید از این سنگ ها استفاده و روی مقوا شکل های زیبایی خلق کنید. ج) برگهای درختان د) پارچه‌های غیرقابل استقاده را دور نریزید. آن‌ها را به تکه‌های کوچک تبدیل کرده و در اختیار کودکان قرار دهید. تکه های کاموا و نخ هم مناسب است. ه) پنبه با تمام اشیاء ای که پیش از این بر شمردیم، ترکیب بسیار زیبایی را به شکل ها می دهد. و) کودک با کاغذهای رنگی و یک قیچی میتواند تکه هایی را به انتخاب خود برش دهد که برای چسباندن روی مقوا دست او را باز تر می کند. ز) پوست تنقلاتی مثل گردو، بادام، پسته، تخمه و... . اگر قبل از چسباندن، این پوست‌ها رنگ آمیزی شوند که چه بهتر. ح) انواع ماکارونی‌ها با شکل‌ها و رنگ های مختلف، و) عکسهای موجود در نشریه‌ها و کتابهای غیر قابل استفاده، ز) پر از ابزارهای جالبِ این کار است. البته ابتدا آن را رنگ‌آمیزی کنید تا بازی با آن جذابتر شود.
به جای دستور دادن، با بچه ها ارتباط قلبی برقرار كنید. خودتان را تا سطح آنها پایین بیاورید. خود را به جا و در سن آنها تصور كنید، به آنها گوش كنید و به احساساتشان احترام بگذارید.
. والدينى كه به کودک عشق و ميدهند و به او ميگذارند، اما به او اجازه نميدهند به حقوق کسی تجاوز كند، فرزندانى با محبت، كمك كننده، آرام و مهربان خواهند داشت. اين روش تربيتى بهترين روش است.
🔸تربیت رسانه‌ای🔸 📺امروز رسانه، یک واقعیّت غیر قابل انکار در زندگی انسان است. رسانه، یک ابزار در محیط خانه نیست؛ یکی از اعضای اصلی خانواده است. ساده‌انگاری است اگر خیال کنیم رسانه، تنها کارکرد تفریحی دارد و برای سرگرم کردن اعضای خانواده و پُر کردن اوقات فراغت آنهاست. ❗️کارکرد اصلی رسانه، تربیت است. 📚من دیگر ما، کتاب اول، ص35
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹اهداف رسانه🔹 با وجود پیشرفت‌های چشمگیری که بشر در زمینۀ رسانه کرده است، هنوز هم تلویزیون📺، این قاب جادویی، در میان رسانه‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و ماهواره📡هم واقعیّتی است که نمی‌توان آن را انکار کرد. ⚠️امروزه، بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌ای، اهداف تربیتی را دنبال می‌کنند. این یک فکر ساده‌لوحانۀ خنده‌داری است که فکر کنیم دیگران، دلشان به حال ما سوخته و برای پُر کردن اوقات فراغتمان، به دنبال راه چاره‌ای می‌گشته‌اند و از همین رو، تصمیم گرفته‌اند برای ما، شبکه‌های فیلم و سریال راه بیندازند. 📛امروز رسانه‌ها📡📺، یکی از اصلی‌ترین وظایف خود را تربیت مخاطب، متناسب با اهداف نظام سلطه می‌دانند. ❗️این شبکه‌ها، تنها به دنبال ریختن قبح ضدّ ارزش‌های تربیتی نیستند و هدف اصلی در این میان، ارزشی کردنِ ضدّارزش‌های دینی است. از نگاه اینها، مسئله این نیست که دختر و پسر به راحتی تن به ارتباط نامشروع بدهند. مسئلۀ اصلی آن است که این ارتباط از نگاه دختر و پسر مسلمان، یک ارزش و حتّی یک ضرورت به حساب آید. 📚من دیگر ما، کتاب اول، ص36