🔻غرب، صاحب این خانه است:
وِلبودنِ فضای مجازی
مهدی جمشیدی
[1]. بنده در سالهای گذشته در برخی از دبیرستانها، "اخلاق جنسی" تدریس میکردم و از نزدیک و بهصورت همدلانه و شفاف، با "انحرافهای جنسیِ نوجوانانِ دبیرستانی" آشنا شدم. واقعیّت، "بسیار تلخ و گزنده" بود؛ بهطوریکه در همین لحظه نیز یادآوری شنیدهها و دیدههایم، قلبم را میفشارد. مطالعۀ کیفی و پدیدارشناسانۀ من نشان داد که "همۀ" انحرافهای جنسیِ نوجوانان، از جمله خودارضایی و ارتباطات نامشروع با جنس مخالف، از "فضای مجازی" برمیخیزد. تصاویر و کلیپها و فیلمهای جنسی و ...، تمام ذهنِ نوجوان ما را تسخیر کرده است، به خصوص در شبکههای اجتماعی. یک نوجوان میتواند در اتاق خواب خود، صحنههایی را بیند که شاید یک فرد متأهل، حتّی هرگز تجربۀ انجام آنها را نیز نداشته باشد. چه کنیم با این "شبکههای اجتماعیِ رهاشده"؟!! چه کنیم با این "دسترسیهای بیمهار"؟! چه کنیم با این "فضای وِل"؟! شما "مسئولیّت شرعی و اخلاقیِ وضعِ کنونی" را میپذیرید؟! در "محکمۀ الهی"، پاسخی برای مخالف خود دارید؟! به اندازۀ همین "چند سطر"، در غوطهوریِ نسل جوان در فساد و گناه سهیم خواهید بود.
[2]. آیا باید از اینکه فضای مجازی، که کارکردهای مثبت نیز دارد، مطلوبیّتِ "اصلِ فضای مجازی" را نتیجه گرفت یا "رهاسازیِ کلّیّتِ فضای مجازی" را؟!
[3]. بخش عمدهای از مفاد مفسدهانگیز و ناسالم، در "شبکههای اجتماعیِ بیگانه" هستند که امکان فیلتر آنها وجود ندارد و به صرف عضویّت در این شبکهها، در دسترس قرار میگیرند.
[4]. مفسدۀ "استفاده از فیلترشکن"، بیشتر از "دسترسیِ آسان به محتواهای ناسالم" است؟! آیا اگر مشروبات الکلی به صورت قاچاق وارد شدند، باید مصرف آن را آزاد گذاشت؟!
[5]. اگر در عمل، "امکان محدوسازیِ فضای مجازی" وجود دارد و این کار از نظر فنآوری، مقدور نیست، پس چرا نگران "انسداد" هستید؟!
[6]. هر اندازه هم که بودجه صرف تربیت دینیِ جامعه بشود، باز نمیتوان نتیجه گرفت که باید "زمینههای فسق و فجور" را در جامعه حذف نکرد. در جامعۀ دینی، فساد نباید "رسمی" و "آشکار" باشد.
[7]. سخن من "واقعیّتگرایانه" است نه "واقعیّتگریزانه". واقعیّت این است که فضای مجازیِ مبتنی بر حکمرانیِ غرب، به "بسترِ تغییرِ فرهنگی و سیاسی" تبدیل شده است و ما "از بیرون"، مدیریّت میشویم. این واقعیّت غیرقابلانکار، برای شما که ایرانی هستید، مطلوب است؟!
[8]. مسئولیّتِ شرعی و اخلاقیِ مفاسدِ مترتّب بر "ولبودنِ فضای مجازی"، بر عهدۀ هر کسی است که به نوعی در حال "روایتسازیِ وارونه از انتقال مدیریّت آن از غرب به ایران" هستند؛ چه "جریان اصلاحطلبان"، چه "اصولگرایانِ عملگرای وابسته به قالیباف". این دو جریان، دغدغۀ "قدرت" دارند، نه "اخلاق" و "معنویّت"، و به همین دلیل، از ایفای نقشِ طبیبِ دلسوزی که "داروی تلخ" را تجویز میکند، میگریزند، وگرنه به تعبیر استاد مطهری، "وجودِ تقاضای اجتماعی"، عرضه را مشروع و موجّه نمیسازد. من از "حریم اخلاق" سخن میگویم، نه از "منافع جریانهای سیاسی".
[9]. آن نمایندهای که دغدغۀ "قدرت" دارد و نه "حقیقت"، در ذهنش محاسبه میکند که در این "روایتگریهای دروغین" نسبت به مهار و مدیریّت فضای مجازی، اگر با طرح همراهی کند، چهبسا در دورۀ بعدی انتخابات، بدنۀ اجتماعیِ خود را از دست بدهد و رأی نیاورد. ازاینرو، در برابر جوسازیهای رسانهای، "عقبنشینی" میکند و حاضر نیست برای انقلاب، هزینه بدهد. او بر سر سفرۀ انقلاب نشسته است تا شکمپروری کند، نه اینکه از "خویش" برای "مصالح انقلاب"، درگذرد. او "انقلاب" را برای "خود" میخواهد، نه "خود" را برای "انقلاب". منِ او و منافعش و خواستههایش، بر همه چیز ترجیح دارد.
[10]. این ماجرا نشان داد که "روایت"، تا چه اندازه میتواند بر "واقعیّت" غلبه کند و به "ذهنیّت عمومی"، جهت ببخشد. مهمّ نیست که در "عمل" بناست چه اتّفاقی رخ بدهد، بلکه "روایتِ" از آن، تعیینکننده و سرنوشتساز است؛ پس باید "روایتپردازی" کرد و زمام و عنانِ "فکر مردم" را به دست گرفت و آنها را فریفت. این کاری است که تاکنون انجام گرفته است. و با همین "بازیِ روایتی"، میتوان مردم را بر ضدّ تصمیمها و طرحهای انقلابی شوراند و نیروهای انقلابی را به تسلیم واداشت. بهاینترتیب، هر قدم راهگشا و مفیدی که برداشته شود، با موجی از "هوچیگریهای روانی" و "غوغاسالاریهای رسانهای" مواجه میشود و در نهایت، عقیم و ناتمام میماند.
@mohsenieh75
💠#مولی_الموحدین_امام_على عليه السلام
🔹 اللَّهَ اَللَّهَ فِي جِيرَانِكُمْ فَإِنَّهُمْ وَصِيَّةُ نَبِيِّكُمْ مَا زَالَ يُوصِي بِهِمْ حَتَّى ظَنَنَّا أَنَّهُ سَيُوَرِّثُهُمْ
🔸خدا را، خدا را درباره همسايگانتان ، كه آنان سفارش شده پيامبر شمايند و حضرتش صلى الله عليه و آله چندان درباره همسايگان سفارش كرد كه گمان برديم آنها را ارث بَر قرار دهد.
📗 بخشی از وصیت نامه امام علی علیه السلام، نهج البلاغه، نامه 47
@mohsenieh75
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداوند شنونده دعاهاست و دعای هیچ بنده ای را بی جواب نمی گذارد.
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
#آیت_الحق #فقیه #آیت_الله_علوی_گرگانی
@mohsenieh75
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دنیا دنیای موشک است...
#اوکراین
@mohsenieh75
💠 صلوات پرفضیلت بعد از عصر پنجشنبه تا آخر روز جمعه
گفتن این صلوات «صد مرتبه» از بعد
از عصر پنجشنبه تا آخر روز جمعه فضیلت بسیار دارد.
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ، وَأَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ مِنَ الأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ.
خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و فرج ایشان را تعجیل نما و دشمنانشان را از جن و انس از اولین و آخرین نابود فرما.
📚 مفاتیح الجنان/بحارالانوار
#مراقبات_شب_جمعه
#مراقبات_روز_جمعه
@mohsenieh75
⭐️ #حضرت_امام_صادق علیه السّلام فرمودهاند:
▫️از شامگاه پنجشنبه و شبِ جمعه، فرشتگانی با قلمهایی از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوی زمین میآیند و تا غروب روز جمعه هیچ عملی را جز #صلوات_بر_محمّد_و_آل_محمّد
علیهم السّلام نمینویسند.
📚شیخ صدوق، من لایحضره الفقیه، ج ۱، ص ۴۲۴
◼️نمیخواهم که آغازگر جنگ باشم◼️
✅پیش از آغاز نبرد، امام حسین علیهالسلام دستور دادند تا درون خندقی که اطراف خیمهها حفر کرده بودند، آتش روشن کنند تا دشمن نتواند از اطراف، هجوم آورد.
"شمر بن ذی الجوشن" نزدیک آمد و به امام حسین گفت:
(( گویا برای ورود به آتش جهنم عجله داری!!))
امام حسین پاسخ دادند:
(( تو برای ورود در آتش، شایستهتری!))
"مسلم بن عوسجه" که ناظر بود، به امام حسین گفت:
((ای فرزند رسول الله! اجازه میدهید این فاسق ستمگر را با تیر بزنم؟ او در تیررس من است و تیرم به خطا نمیرود.))
امام حسین علیه السلام فرمودند:
(( او را نزن! نمیخواهم که آغازگر جنگ باشم!))
📚تاریخ طبری، جلد ۵ ، صفحه ۴۲۳
📚ارشاد مفید، جلد ۲، صفحه ۹۶
@mohsenieh75
💢#حضرت_امام_صادق علیه السلام فرمود:
همانا شیعهی علی(علیه السلام) کسی است که عفت شکم و دامن دارد، تلاشش زیاد و عملش برای خدا باشد.
مهمترین نوع عفاف که در روایات بیش از موارد دیگر مورد توجه حضرات معصومین(علیهم السلام) قرار گرفته، عفت شکم است و راه نجات از آن پرهیز از پرخوری و حرام خوری است. حضرت علی(علیه السلام) در این مورد میفرماید:
«از اعتیاد به پرخوری بپرهیز که انواع بیماریها را تحریک میکند و سرچشمه امراض است.»
مولای متقیان در سخن دیگری شکم پرستی را مورد نکوهش قرار داده و خیر و نیکی هر بندهای را در عفت شکم میداند و میفرماید:
«هنگامی که خداوند خیر و خوبی برای بندهاش بخواهد، به او توفیق میدهد که در برابر شکم پرستی و شهوت پرستی عفت پیدا کند.»
@mohsenieh75
باسلام
دوستان که تمایل دارند در مسیر کمالات الهی قرآنی انسانی بصورت اصولی و نظم کلاس در #طرح_درس بهرمند بشوند
حتما ۴۰ جلسه بیانات
استادمحمدتقی فیاض بخش (شاگرد مرحوم آیت الله شیخ علی آقای سعادت پرور_پهلوانی ) رو با دقت گوش کنند و بعد هم مسیر ارتباط و شرکت در جلسات ایشان رو پیگیر باشند
بدلیل نقص فنی پیشتیبانی پیام رسان ایتا در ذخیره طولانی مدت صوت ها -راهی جز بارگذاری در کانال تلگرام نداشتیم
با دسترسی به این نعمت الهی دیگر بهانه ندیدن و فیض نبردن از علامه طباطبائی و آقاسیدعلی قاضی و ملاحسینقلی همدانی نخواهیم داشت....
التماس دعا
#نشر_این_مطلب_صدقه_جاریه_است
این لینک را لمس کنید🔻🔻🔻
https://t.me/mohsenieh1375
https://t.me/mohsenieh1375
https://t.me/mohsenieh1375
https://t.me/mohsenieh1375
https://t.me/mohsenieh1375
📆 سالروز فتح قلعهی خیبر و خوار و ذلیل شدن یهود به دستان حضرت مولا امیرالمؤمنین علی علیهالسلام؛ ( ۲۴ #رجب ۷ هق)
🔹 در یکی از جنگها بعضیها برای کسب افتخار، پرچم #اسلام را برداشتند و حمله کردند، ولی با دفاعی که از طرف دشمنان شد، دست خالی برگشتند. نه #شهید شدند و نه کسی را به #جهنم فرستادند. فقط تنها شخصی که #پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) معرفی کرد ماجرایش از این قرار بود که فرمود: فردا پرچم را به کسی میدهم که خدا و #رسول را #دوست بدارد و خدا و رسول او را دوست بدارند.
معلوم میشود #محبت در دلها نیست!. یعنی به تعبیر ما پارسیان، #عشق به امور #مذهبی و دینی در #دل ما شعله نزده و ما را روشن نکرده. از این جهت، حضرت مسئله را روی محبت #قلبی برد؛ «فردا پرچم را به کسی خواهم داد که خدا و رسولش را دوست بدارد و خدا و رسول او را دوست بدارند.» این شرط، شرط مهمی است. شرط #امامت یک شرط مهمی است. باید افرادی باشند که به واسطهی محبت به خدا و پیامبر، #احکام دین را خود به خود جلب کنند و یاد بگیرند؛ چون عشق به دین و عشق به خدا و رسول دارند و بعد عملاً به دیگران نشان بدهند. چون فرمود کسانی که خدا را دوست میدارند، فردا من پرچم را به او میدهم. بعضیها #فکر کردند ما خواهیم بود! ولی حضرت اشتباه نکرد و تنها حضرت #علی (علیهالسلام) را به نام محبت انتخاب فرمود و کسی که به نام محبت، -محبت کامل- به #جنگ میرود، یا جسدش را از راه #شهادت نشان میدهد یا از بین بردن #دشمن را. هیچوقت خسته نمیشود، هیچوقت از شهادت نمیترسد؛ فلذا #نفاق یک امر عجیبی است؛ در ظاهر صف اول، در باطن اصلاً از صفها خارج!، #حضور ندارد؛ حضور #عبادی و محبتی ندارد. این را باید خداوند روشن کند تا مردم محبت خدا و رسول را از جهت ولیِّ امر و از جهت دارا شدن خودشان به محبت دین و پیامبر و خدا پیگیری کنند.
۹۵.۹.۱۱
🔹حضرت علی علیهالسلام وقتی درب #خیبر را میکند یا یک کار مهمی انجام میدهد، میفرماید #خیال نکنید من بهخاطر اینکه علی پسر ابوطالب، زاییده شدهی فلانجا هستم از مادرم، من همهی این کارها را میکنم، نه!. من به #قوت_ربانی این کارها را کردم. یعنی من مظهر #ربانی میشوم. مظهر الله میشوم و کار میکنم. آن موقع میگوید: دیگر من نیستم، خداست، دست خداست، فلذا به او میگویند: #ید_الله الباسطة و یا #عین_الله الناظرة.
۸۰٫۱۰٫۱۷
🔹 #تفویض در ریز و درشت باطل است، ولی اگر #قیومیت در کار بیاید و #تفویض خداوند به معنای #ید_الله مغلولة از بین برود و او را صحیح ندانستیم و هر چیزی را نیاز به واجب الوجود در ذاتش و صفتش و فعلش قبول کردیم، در اینجا میگویند: دیگر امور بسیار عظیم هم که مثلاً یک کهکشان هم بیافریند، مانعی ندارد، چون با #قدرت الاهی است در این شخص فلذا حضرت #علی علیهالسلام فرمود: «ما قلعت باب خيبر بقوة جسمانية بل بقوة ربانية»؛ [ #بحارالانوار ج۵۸ص۴۷]
۸۱٫۴٫۳۰
🔹 خیبر که یک قلعهی محکمی بود از #یهود عهدشکنِ فریبکارِ #دشمن که در محاصرهی سپاه #اسلام قرار گرفته بود. یهودیان در خیبر را بسته بودند و از همان بالا نبرد و جنگ میکردند. بعضی از افراد در نزد حضرت که میخواستند بلکه یک کاری انجام بدهند که خوب باشد و مشهور بشوند فلذا برای گشودن درب این قلعه رفتند، ولی موفق نشده و بازگشتند. #سرّ او را حضرت به خودشان نفرمود اما به این بیان فرمود: فردا پرچم را به دست کسی میدهم که خدا و #پیامبر را #دوست دارد. این به طور کنایه در #تاریخ ماند که کسیکه خدا و پیامبر را دوست داشته باشد وقتی که در جبههای وارد میشود یا #شهید میشود و یا #فتح میکند. چون میخواهد خدمت کند، #محبت کند، و محبت در این محل، اثرش همین است که یا انسان را به #شهادت میرساند یا به #فتح. حضرت به طور کنایه و رمز اینکه چرا اینها برگشتند را بیان کرد که اینها ظاهرفریب و فریبنده هستند نه دوستدار و فداکار. قبل از روز خیبر فرمود: فردا پرچم را به دست کسی میدهم که خدا و پیامبر، او را دوست دارند. افسران و فرماندهان عالیقدر اسلام در آرزوی نیل به چنین مقامی بودند!. ولی فکر میکردند آیا به آنها داده میشود یا نه؟ در فردای آن روز پیامبر، علی را خواست و پرچم را به او داد و خدا در پرتو جانبازی (علیهالسلام) پیروزی بزرگی نصیب ما نمود. در همینجا یکی از #معجزات پیامبر هم انجام گرفت که حضرت علی تشریف نداشت به خاطر چشم دردی بود که در آن موقع عارضش شده بود. حضرت دست مبارک یا آب دهان مبارک به چشمان او کشیدند و چشمانش سالم شد و پرچم را به دست او دادند.
۹۴٫۷٫۱۶
✅ مرحوم آیت سید ابراهیم خسروشاهی
@mohsenieh75
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا:
🔹 طب سنتی و ایرانی در کشور ما طرفداران جدی دارد و افرادی در این زمینه مشغول هستند و صاحب نظر اند
🔹 تعداد بسیاری از مردم نسبت به طب سنتی و ایرانی توجه و اطمینان دارند و تجربه کردند و تجربه آنها نتیجه داده است و موجب اطمینان هم خودشان هم اطرافیان شان شده است.
🔹 ما باید حتما راه را در این قضیه ( طب سنتی) باز کنیم.
🔹 دانشگاه های ما باید راه را باز کنند، اصلا در دانشگاه های ما باید دپارتمان هایی برای این قضیه داشته باشند.
🔹 کرسی های آزاد اندیشی که حضرت آقا تاکید دارند یکی از آنها در مورد طب است و حتماً باید این کار بشود.
@mohsenieh75
#رجب_المرجب
#شهادت_امام_کاظم (علیه السلام)
✍️ حضرت مولانا امام کاظم (علیه السلام) فرمودند:
▪️ «تَفَقَّهُوا فِي دِينِ اللَّهِ؛
فَإِنَّ الْفِقْهَ مِفْتَاحُ الْبَصِيرَةِ وَ تَمَامُ الْعِبَادَةِ وَ السَّبَبُ إِلَى الْمَنَازِلِ الرَّفِيعَةِ وَ الرُّتَبِ الْجَلِيلَةِ فِي الدِّينِ وَ الدُّنْيَا،
وَ فَضْلُ الْفَقِيهِ عَلَى الْعَابِدِ كَفَضْلِ الشَّمْسِ عَلَى الْكَوَاكِبِ،
وَ مَنْ لَمْ يَتَفَقَّهْ فِي دِينِهِ، لَمْ يَرْضَ اللَّهُ لَهُ عَمَلا»؛
▪️ در دین خدا تفقه کنید؛
زيرا فقه كليد بصیرت و تمام عبادت، و سبب رسيدن بدرجات عالى و مراتب بزرگ در دين و دنيا است،
ارزش فقيه نسبت به عابد مانند فضیلت خورشيد است نسبت به ستاره
و هر كه فقاهت و فهم دين نداشته باشد، خداوند از عمل او راضی نمی شود.
📓تحف العقول، ص۴۱۰
@mohsenieh75